Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

desteginiz icin sagolun kizlar
ama herkes görmüstü bilemedim sebebini profilde resimlerde var onlara bakabilirsin dilersen cnm

oh iyi yapmissin afiyet olsun cnm
daha iyiyim sagol cnm esim is buldu onun sevinci kafami dagitti sanirim nesem yerine geldi

Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın
Bundan sonrada hep çok daha güzel şeylerle karşılaşırsın inşallah .... Aminnnnnnnn

Tebrik ederim canımm, kız da olsa aynı içtenlikle tebrik ederdim; evladın kızı erkeği olmuyor gerçekten de. Ama insan psikolojisi; bir tarafa daha meyilli olanları da anlıyorum ben. (Ben kız çok istiyordum, ikinciyi bile kız istemiştim belki o yüzden :)) Ne güzel, bak bugün cinsiyetini öğrendin, yarın kucağına alırsın öbürgün bakarsın okula başlamış, jet gibi geçiyor zaman çocuklarla :))
Sağlıkla, mutlulukla kucağına alırsın inşallah. İki adet İkizler annesinden selamlar, sevgiler :)) İki ruhlu, haraketli, çok meraklı bir afacan geliyor :))

Ayşe süpersin canım, maşallah sana İnan gurulandım yazdıklarını okuyunca, en kısa zamanda meyvelerini toplayacaksın inşallah.
Yenacığım, nadas süresinin sona ermesine çoooook memnun oldum. Herşey çok güzel olacak bundan sonra, inanıyorum ben :))
Ben de bir öneride bulunsam canım? Benim kız da bayılıyor böyle şeylere, geçen sene bir kitap almıştık, etkinlik önerileri ve resimli açıklamaları var, peçetelerle, iplerle, düğmelerle vb. yapabileceğin bir yığın şey... Aynısını yapmasan bile fikir veriyor, farklı malzeme ile yapıyorsun. Sende yoksa almanı tavsiye ederim. Kitabın adı "Kırt kırt kağıt". Yakşalık 160 sayfa, ciltli güzel bir kitap. Şimdi baktım nette aratınca %35 indirimli çıkıyor bir sitede, fiyatı 9.5 TL gibi bir şey oluyor, ben 20'ye almıştım, güzel kazık yemişim :))
slm kızlar bakın en küçüğümün yaramazlık videosu:)))
Meral Canbazlık - YouTube
Bayıldımmmm. Çok tatlı maşallah En çok da sinir yapmadan, azimle uzanmasına bayıldım :))

Çok tatlılar gerçekten, maşallah Birbirlerine sürekli sarılmaları ne kadar güzel, bağlı oldukları nasıl belli

iyi geceler kızlar.. Bende cumadan bu yana 1,5 kilo verdim diyetle... Bebegimin olması için zayıflamam şartmış... İnsallah hepimiz zayıflarızzz saat 12 gibi bi kacamak yaptım ve browni yedim cok üzgünümmm ama olur dimi arada böyle şeyler.. Bide şeyyy aksam mandalinayı fazla kacırdım sanırım ama napim cnm sürekli bişiler istiyoo çünkü gripp olduuuummmmm

Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın
Bundan sonrada hep çok daha güzel şeylerle karşılaşırsın inşallah .... Aminnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilknurcum facedeki şarkı için çok teşekkür ederim

Kızlar facebook kullanan ve eklemek isteyen varsa buyursun

http://www.facebook.com/Hoshgeldim
bisey degil cnm

sagol canim ikiz degiller ama öyle byüdüler ayri asla duramazlar

Son düzenleme:
benim gibi abartmamak sartiyla oluyor tabiki. bu arada cok gecmis olsun cnm
Herkeslere güzel geceler diliyorum. Allah rahatlık versin

Bahar kaçar

sanada cnm iyi geceler tatli rüyalar kendine cici bak

Maşallah 3 günde çok güzel vermişsin bence o ufacık browniden birşey olmaz tabi sen yinede dikkat et
Bu arada geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın gribi

Kızlar; gece muhabbet koyu olunca geçmişi okumak da zor oluyor, şimdiii size iyi muhabbetler desem mi demesem mi bilemedimmm

Şaka tabii :)

Hepinize iyi geceler, iyi uykular :)

Kızlar; gece muhabbet koyu olunca geçmişi okumak da zor oluyor, şimdiii size iyi muhabbetler desem mi demesem mi bilemedimmm

Şaka tabii :)

Hepinize iyi geceler, iyi uykular :)

ama yeni gelmistin daha dogrusu gecmisi daha yeni bitirmisdin ii bakalim sanada iyi geceler olsun

İyi geceler arkadaşlar.Allah rahatlık versin hepinize...

Bu gece pek yazamadım ama hem sizleri okudum;hemde patik ördüm.

Yarın görüşürüz...Öptüm hepinizi...

merhabalar dünden bu yana yine giremedim geçmişi oku oku bitiremedim ben bitirene kadar herkesler uyudu benim uykuda geldi annem biraz rahatsız giremedim nete hem de bu akşam ev misafir doluydu aşure yendi bitti çok şükür yarında az daha vereceklerim var onlarıda verdikmi aşure faslı bitti şükür ben de 1.5 kaseyle sıyırdım oleyyyyy bu arada kızlar resimlere baktım tebessüm kızın çok tatlı maşallah ilknurumun çocuklarınının güzelliklerini zaten biliyorum faceden takipteyi maşallah Allahım özene bezene yaratmış rabbim hayırlı ömürler versin çocuklarımıza nazardan saklasın hepimizin çocuklarını inş acılarını göstermesin diyorum ve ben de yatışa geçiyorummm herkese iyi geceler Allahım rahatlık versin inş........

bende gider ayak aminnnnnnnnnnn diyorummmmmmmm ii gecelerrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…