- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
baharcım inşallah güzel çıkar sonuçlar diyetisyende de tabii
cecoooooommmm nerelerde kaldin yahu gözlerimiz yollarda kaldi
bende burda ogrendim canimm
pes etmedigine çok sevindim dogru karaverdin
çok sukur iyi canim ya senin?
hos geldin aramiza
esinin isi hayirli olsun canim
oyyy oyy masallah
çok tatli masallah ama çok korktumizlerken dustu dusecek derken nasilda inci cadii gozlerde masallahop benim için annesi
ben neden goremedim :44::44:
herkese iyi geceler hanimlarrr ALLAH rahatlik versin
Ancak geldim şekerimyolum uzundu
Küçük cadıyıda çok şükür uyuttuk yeşil çayımı aldım geldim
Sen nasılsın canım :122:
oh iyi yapmissin afiyet olsun cnm
daha iyiyim sagol cnm esim is buldu onun sevinci kafami dagitti sanirim nesem yerine geldi
Bugün yediklerimden sonra inşallah
Tebrik ederim canımm, kız da olsa aynı içtenlikle tebrik ederdim; evladın kızı erkeği olmuyor gerçekten de. Ama insan psikolojisi; bir tarafa daha meyilli olanları da anlıyorum ben. (Ben kız çok istiyordum, ikinciyi bile kız istemiştim belki o yüzden :)) Ne güzel, bak bugün cinsiyetini öğrendin, yarın kucağına alırsın öbürgün bakarsın okula başlamış, jet gibi geçiyor zaman çocuklarla :))selam kızlar,
çin takvimine bakıldı, rüyalar görüldü, çok eksi yiyorsun denildi , içime doğuyor kızın olacak denildi, bi anne adayının tüm beklentileri kız çocuk üzerine yoğunlaştırıldı.
sonuç mu bi erkek geliyo, bunu duyduğum anki şoku anlatamam, ama demek ki her zaman söylenenler tutmuyomuş, mutluyum en azından bu cinsiyet faslını atlattık ve artık oğlumu beklemeye başladım
Ayşe süpersin canım, maşallah sanaakşam çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı
nişan sonrası aile arasında da yemek yaklaşık 60 kişi var eşimle benide zorla götürdüler saolsunlar
................... nişan pastasının tadına bile bakmadım
........................ucuz atlatttım çük şükür
.................... çikolata gelmiş yemedim
.................. yine yemedim
yiyip yiyip pişman olmaktansa yemeyip pişman olmak daha iyidir dimi :)
Yenacığım, nadas süresinin sona ermesine çoooook memnun oldum. Herşey çok güzel olacak bundan sonra, inanıyorum ben :))...
Ben bugün yürüdüm 40 dk. Çok zorlandım nefes nefese kaldım eve geldimki kıpkırımız olmuşum...
ayyy ne büyük kötülük yapmışım kendime yine başa sardım..Ne güzel açmıştım nefesimi pek yorulmuyordum yürürken..
Yaramazın tekiyim ben..Başka açıklaması yok..
Cuma sabahı tartılıp kilomu söyleyeceğim artık.. yüzleşmem şart tartı ve sizinle başka türlüsü olmuyor..
Artık arkamdan konuşursunuz bol bol..
.
Ben de bir öneride bulunsam canım? Benim kız da bayılıyor böyle şeylere, geçen sene bir kitap almıştık, etkinlik önerileri ve resimli açıklamaları var, peçetelerle, iplerle, düğmelerle vb. yapabileceğin bir yığın şey... Aynısını yapmasan bile fikir veriyor, farklı malzeme ile yapıyorsun. Sende yoksa almanı tavsiye ederim. Kitabın adı "Kırt kırt kağıt". Yakşalık 160 sayfa, ciltli güzel bir kitap. Şimdi baktım nette aratınca %35 indirimli çıkıyor bir sitede, fiyatı 9.5 TL gibi bir şey oluyor, ben 20'ye almıştım, güzel kazık yemişim :))Semiran'cığım sana birşey soracağım..Oğluşla faaliyet yapıyoruz boş vakitlerimizde.
Bugün örneğin pet bardakla kurbağa yaptık,saat yaptık karton gibi bişeyle..
Çok hoşuna gidiyor bu tür şeyler..MEsela yaptığım saat o kadar dandik bişey olduki.:).Ona rağmen bütün gün elinden düşürmedi..
babası gelince bir sevinçle onu gösteriyor oysa yığınla telefonu var hem oyuncak hemde bozulan telefonlar..
Bu tür şeyler deli parayla aldıklarımızdan daha kıymetli onun için...
Şimdi evde malzemesiz,basit yapabileceğimiz neler olabilir zahmet olmazsa fikir verebilirmisin bana canım...
Bayıldımmmm. Çok tatlı maşallahslm kızlar bakın en küçüğümün yaramazlık videosu:)))
Meral Canbazlık - YouTube
Çok tatlılar gerçekten, maşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnRabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın
Bundan sonrada hep çok daha güzel şeylerle karşılaşırsın inşallah.... Aminnnnnnnn
bisey degil cnmilknurcum facedeki şarkı için çok teşekkür ederim
Kızlar facebook kullanan ve eklemek isteyen varsa buyursun
http://www.facebook.com/Hoshgeldim
Tebrik ederim canımm, kız da olsa aynı içtenlikle tebrik ederdim; evladın kızı erkeği olmuyor gerçekten de. Ama insan psikolojisi; bir tarafa daha meyilli olanları da anlıyorum ben. (Ben kız çok istiyordum, ikinciyi bile kız istemiştim belki o yüzden :)) Ne güzel, bak bugün cinsiyetini öğrendin, yarın kucağına alırsın öbürgün bakarsın okula başlamış, jet gibi geçiyor zaman çocuklarla :))
Sağlıkla, mutlulukla kucağına alırsın inşallah. İki adet İkizler annesinden selamlar, sevgiler :)) İki ruhlu, haraketli, çok meraklı bir afacan geliyor :))
Ayşe süpersin canım, maşallah sanaİnan gurulandım yazdıklarını okuyunca, en kısa zamanda meyvelerini toplayacaksın inşallah.
Yenacığım, nadas süresinin sona ermesine çoooook memnun oldum. Herşey çok güzel olacak bundan sonra, inanıyorum ben :))
Ben de bir öneride bulunsam canım? Benim kız da bayılıyor böyle şeylere, geçen sene bir kitap almıştık, etkinlik önerileri ve resimli açıklamaları var, peçetelerle, iplerle, düğmelerle vb. yapabileceğin bir yığın şey... Aynısını yapmasan bile fikir veriyor, farklı malzeme ile yapıyorsun. Sende yoksa almanı tavsiye ederim. Kitabın adı "Kırt kırt kağıt". Yakşalık 160 sayfa, ciltli güzel bir kitap. Şimdi baktım nette aratınca %35 indirimli çıkıyor bir sitede, fiyatı 9.5 TL gibi bir şey oluyor, ben 20'ye almıştım, güzel kazık yemişim :))
Bayıldımmmm. Çok tatlı maşallahEn çok da sinir yapmadan, azimle uzanmasına bayıldım :))
Çok tatlılar gerçekten, maşallahBirbirlerine sürekli sarılmaları ne kadar güzel, bağlı oldukları nasıl belli
benim gibi abartmamak sartiyla oluyor tabiki. bu arada cok gecmis olsun cnmiyi geceler kızlar.. Bende cumadan bu yana 1,5 kilo verdim diyetle... Bebegimin olması için zayıflamam şartmış... İnsallah hepimiz zayıflarızzzsaat 12 gibi bi kacamak yaptım ve browni yedim cok üzgünümmm ama olur dimi arada böyle şeyler.. Bide şeyyy aksam mandalinayı fazla kacırdım sanırım ama napim cnm sürekli bişiler istiyoo çünkü gripp olduuuummmmm
Herkeslere güzel geceler diliyorum. Allah rahatlık versin
Bahar kaçar
iyi geceler kızlar.. Bende cumadan bu yana 1,5 kilo verdim diyetle... Bebegimin olması için zayıflamam şartmış... İnsallah hepimiz zayıflarızzzsaat 12 gibi bi kacamak yaptım ve browni yedim cok üzgünümmm ama olur dimi arada böyle şeyler.. Bide şeyyy aksam mandalinayı fazla kacırdım sanırım ama napim cnm sürekli bişiler istiyoo çünkü gripp olduuuummmmm
Kızlar; gece muhabbet koyu olunca geçmişi okumak da zor oluyor, şimdiii size iyi muhabbetler desem mi demesem mi bilemedimmm
Şaka tabii :)
Hepinize iyi geceler, iyi uykular :)
İyi geceler arkadaşlar.Allah rahatlık versin hepinize...
Bu gece pek yazamadım ama hem sizleri okudum;hemde patik ördüm.
Yarın görüşürüz...Öptüm hepinizi...
merhabalar dünden bu yana yine giremedim geçmişi oku oku bitiremedim ben bitirene kadar herkesler uyudu benim uykuda geldi annem biraz rahatsız giremedim nete hem de bu akşam ev misafir doluydu aşure yendi bitti çok şükür yarında az daha vereceklerim var onlarıda verdikmi aşure faslı bitti şükürben de 1.5 kaseyle sıyırdım oleyyyyy bu arada kızlar resimlere baktım tebessüm kızın çok tatlı maşallah ilknurumun çocuklarınının güzelliklerini zaten biliyorum faceden takipteyi maşallah Allahım özene bezene yaratmış rabbim hayırlı ömürler versin çocuklarımıza nazardan saklasın hepimizin çocuklarını inş acılarını göstermesin diyorum ve ben de yatışa geçiyorummm herkese iyi geceler Allahım rahatlık versin inş........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?