Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım annene geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda ... Aminnnn
Çocuklarla ilgili o güzel duan için de aminnnnnnnnnnn
Allah olmayanlarada versin inşallah ... aminnnnnn

Canım annene geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda ... Aminnnn
Çocuklarla ilgili o güzel duan için de aminnnnnnnnnnn
Allah olmayanlarada versin inşallah ... aminnnnnn

aminnn cecoşum amin...
ya ben bu kitaplıgı begendim ama biraz tuzlu mu nedir,malum tuzu azaltmam lazım
kitaplık < HEMNES | IKEA Türkiye
eve yeni bişeler almak için kudurdum bu aralar,hadi bakalım

benimde 164 gercekten 8lere inersem belkide daha cok hirs yapicam burdan ayrilmamam lazim hic bana iyi gelmiyor gercektende
ayrılam sen kal ver kiloları çatlatacaklar var

ohhh sefanız olsun iyi yapmışsınız
çok iyi vermişsin meyve ye hasta iken iyi gelir ama browni cıssssss yaklaşma
Kızlar; gece muhabbet koyu olunca geçmişi okumak da zor oluyor, şimdiii size iyi muhabbetler desem mi demesem mi bilemedimmm

Şaka tabii :)

Hepinize iyi geceler, iyi uykular :)
sanada canım
İyi geceler arkadaşlar.Allah rahatlık versin hepinize...

Bu gece pek yazamadım ama hem sizleri okudum;hemde patik ördüm.

Yarın görüşürüz...Öptüm hepinizi...
maharetli ablam

anenen geçmiş olsun canım
sağol
aşureyi az kaza ile atlatmışsın

geçmişe bakmadan damdan düşer gibi geldim işte. geçmişe bakınca siz kayboluyosunuz. bu arada burası sakinmi ne??

Son düzenleme:
evet banada tuzlu geldi biraz ikeada dah uygunlarıda var canım beyaz yine ama hatırlayamadım tam olarak

evet baktım ama bunun ayakları falan varya sanırım o hoşuma gitti
amann bende hep böle tuzlu şeleri beğenirim
birazda koçtaş tepehome falan bakayım bariii.. salona koyacagımya biraz şık bişe olsun istiyorum.
tavsiyelerin olursa sevinirim

Bak bunlarda benim dün gece eşimle yaptığımız duvar kağıdı birde kapladığımız orta sehpa

Tv ünitesinide ben seneler evvel ikeada görmüştüm KV marangoz olduğu için onlara yaptırmıştım hatta şimdi o dolap kapaklarınıda sehpanın renginde aynı damarlı yapışkandan alıp rengini değiştiriceğim daha iç açıcı olsun diye ortayada Tvmizi alıp astıkmı yeme de yanında yat

marifetli hatun maşallah. neyse güzeller iyi geceler sizlere

Sağol canım sanada iyi geceler
Aslında bende yatsam iyi olucak benimki şimdi uyansa uyku sersemi sen hala oturuyormusun der sonra anında yatar hem yarın sabah erken kalkıcağım kıza beslenme hazırlamam lazım birde eğer erken kalkabilirsem şu kronik kabızlığım için dr a gitmek istiyorum hatta gitmişken endokrin doktorunun istediği tahlilleride yaptırırım bari

Bitsin ama bitmiycek daha şimdide annem yapıcak.
günaydın herkeze
şimdi hastaneden geldim dr ilacımı değiştirdi ,inşallah bu iyi gelire düzelirim .
efsunlu geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Tansiyon ilacınmı değişti canım.
Maşşalllah oğluşun geliyor Allah analı babalı hayırlısıyla kucanıza almanızı nasip etsin.
Çok güzel kahvaltın biumut tuzlu yemessen hiçbişey olmaz canım.
Bravo ayşe süpersin canım.
Soğan kürünü benim yiğen yaptı işede yaradı hamile kaldı ben yaptım bana iyi gelmedi ama bende pko yok belki ondandır.
Sendedemi kan pıhtılaşması var benimde var coraspin 300 kullanıyorum tüp yapılcak bir iki aya tedavi başlar başlamaz iğneye geçicem.
tomurcuk onu bilmiyorum ama geç gelen bir bebek olduğu için önlem almak istedi drum ...evt ben bir 4 birde 8 senelik evli iken hamile kaldım bebekler karnımda gelişmedi kürtaj oldum...
4 ler uğr getirmiş sana derincim inşallah ikincide gelir.
Adını inan hatırlamıyorum yeni bitti çünkü ama içinde 60 tane var fiyatı 13 lira hamilelerin kullandığı de eczaneye ben yarın öğrenip yazarım eczacı biliyo ner verdini bana sakın pahalısını alma hepsi aynı çünkü.
Olsun canım ne üzüyosun kendini eşinde sorun olsa sen onu üzermisin...Benimde eimde sorun var ama kaderimiz bir yazılmış inşallah bizlerde bir gün anne oluruz.
Çok sevindim valla ohh be başladın diete ve yürüyüşe.
Afiyet olsun canım kerevizli pırasa nasıl oluyor merak ettim.
Ne oluyor kız sana hayırdır....
Ben kılçınıda alıyorum tepsinin altına bol soğan koyuyorumhiç yağsız pişiriyorum çokta güzel oluyor.
Amin canım inşallah.
cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep
Sevindim canım inşallah herşey daha güzel olur.
Hadi bakalım ;birde kalsiyum derdi çıkacak başımıza...

Benim gibi hipotiroidliler;kullandığımız ilaç kalsiyum yıkan bir preperat;bizim kalsiyum durumuna daha çok dikkat etmemiz gerekiyor...
Bol bol süt ayran içmek lazım.
İyi geceler arkadaşlar.Allah rahatlık versin hepinize...

Bu gece pek yazamadım ama hem sizleri okudum;hemde patik ördüm.

Yarın görüşürüz...Öptüm hepinizi...
İyi geceler beyzuş abla.
Geçmiş olsun canım annene.
Çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık.

Beyzuş abla bende ara öğünlerde sayende kahvaltı zamanını yiyorum inşallah zararı yoktur diete hem tok tutuyor hem tatlı ihtiyacını karşılıyor.

Bizde bohça hazırlanılıyor.kaynanaya, kayınbabaya vb.Sizdede öylemi..
Bohçanın içine lifide ekleriz diye düşünüyorum...
Nasip olursa tabii.:)

hımm çeyiz hazırlğımı vaar...........ben de 3 kız olunca bayaa lif iğne oyası tülbent patik depoladım.......diğerlerine el atmaya başlıcam artık..........

bende kullanmiyorum canim ama ceyiz iste illa bulunucak kullansanda kullanmasanda örnegi internetten buldum aynen öle 1 tasla 2 kus

cok tesekkürler canimmm

gözün aydın canım eşin in işi hayırlı olsun..........

çok tatlı maşallah allah bağışlasın.....

ekledim şimdilik bir tane canım

senin kızlar da çok şekermiş......allah bağışlasın canım...........

şahane olmuş ellerine sağlık canım............

Günaydınn hatun kişiler..

Harika birgün geçirelim inşallah..Burda kapalı,sıkıcı bir hava var..Benim içimin daraldığı,nefes alamadığım türden..

----

Umuttt çuğum,önerdiğin kitabı sipariş ettim.:) Heyecanla bekliyorum bakalım..Hele kitabın ismine bayıldım.:)

Saferancığım,hamarat hatun seni.İğne oyasıda yapıyorsun demek maşallah..

Banucuğum,pırasayı soğan yerine ekliyorum ama daha fazla tabii onunda tadı bayağı hissediliyor..

Derinciğim,inşallah yeni ilaçların çok faydalı olur hemen iyileşirsin canım..

Son düzenleme:

tığ işi sevmem ama iğneyi çok severim..............çeyizde iyi durur demi...........

tığ işi sevmem ama iğneyi çok severim..............çeyizde iyi durur demi...........

maşalllah durmazmıhiç ellerine sağlık canım
senin kızlarını da Allah bağışlasın
umutcum<sevindim yürüyüş yapmamışın ama güzel vakitgeçirmişin,
semiran Allah kabuletsin annene de geçmiş olsun canım,

ben de sabah soğukta 50 dk kadar yürüdüm arkadaştayım şimdi çayımızı koydukocağa demlenmesini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…