- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
merhabalar dünden bu yana yine giremedim geçmişi oku oku bitiremedim ben bitirene kadar herkesler uyudu benim uykuda geldi annem biraz rahatsız giremedim nete hem de bu akşam ev misafir doluydu aşure yendi bitti çok şükür yarında az daha vereceklerim var onlarıda verdikmi aşure faslı bitti şükürben de 1.5 kaseyle sıyırdım oleyyyyy bu arada kızlar resimlere baktım tebessüm kızın çok tatlı maşallah ilknurumun çocuklarınının güzelliklerini zaten biliyorum faceden takipteyi maşallah Allahım özene bezene yaratmış rabbim hayırlı ömürler versin çocuklarımıza nazardan saklasın hepimizin çocuklarını inş acılarını göstermesin diyorum ve ben de yatışa geçiyorummm herkese iyi geceler Allahım rahatlık versin inş........
Canım annene geçmiş olsunRabbim şifa versin inşallah tez zamanda ... Aminnnn
Çocuklarla ilgili o güzel duan için de aminnnnnnnnnnn
Allah olmayanlarada versin inşallah ... aminnnnnn
ayrılam sen kal ver kiloları çatlatacaklar varbenimde 164 gercekten 8lere inersem belkide daha cok hirs yapicam burdan ayrilmamam lazim hic bana iyi gelmiyor gercektende
ohhh sefanız olsun iyi yapmışsınızAhahaha haklısın canım, bitiremedim vallahi. Bitirtmedilerrr. Şu benim haylaz 10 dakika önce uyudu daha. Bir ara kustubir ara oyun istedi, bir ara kaka yaptı, yıkandı filan derken fırsat bulamadım ki :))
Bugün yaptım karnıbaharı, güzelmiş, sizden tecrübeli olunca sodayı azar azar koyup kıvamını ayarladım, süper oldu :))
Sen yapmışsın bugün yürüyüşünü ben bu şahane havayı kaçırdım( Gerçi pişman da değilim; annem babam ve oğluşumla kadıköy-moda-eminönü gezdik bugün, vapur sefası da yaptık :)
çok iyi vermişsin meyve ye hasta iken iyi gelir ama browni cıssssss yaklaşmaiyi geceler kızlar.. Bende cumadan bu yana 1,5 kilo verdim diyetle... Bebegimin olması için zayıflamam şartmış... İnsallah hepimiz zayıflarızzzsaat 12 gibi bi kacamak yaptım ve browni yedim cok üzgünümmm ama olur dimi arada böyle şeyler.. Bide şeyyy aksam mandalinayı fazla kacırdım sanırım ama napim cnm sürekli bişiler istiyoo çünkü gripp olduuuummmmm
sanada canımKızlar; gece muhabbet koyu olunca geçmişi okumak da zor oluyor, şimdiii size iyi muhabbetler desem mi demesem mi bilemedimmm
Şaka tabii :)
Hepinize iyi geceler, iyi uykular :)
maharetli ablamİyi geceler arkadaşlar.Allah rahatlık versin hepinize...
Bu gece pek yazamadım ama hem sizleri okudum;hemde patik ördüm.
Yarın görüşürüz...Öptüm hepinizi...
merhabalar dünden bu yana yine giremedim geçmişi oku oku bitiremedim ben bitirene kadar herkesler uyudu benim uykuda geldi annem biraz rahatsız giremedim nete hem de bu akşam ev misafir doluydu aşure yendi bitti çok şükür yarında az daha vereceklerim var onlarıda verdikmi aşure faslı bitti şükürben de 1.5 kaseyle sıyırdım oleyyyyy bu arada kızlar resimlere baktım tebessüm kızın çok tatlı maşallah ilknurumun çocuklarınının güzelliklerini zaten biliyorum faceden takipteyi maşallah Allahım özene bezene yaratmış rabbim hayırlı ömürler versin çocuklarımıza nazardan saklasın hepimizin çocuklarını inş acılarını göstermesin diyorum ve ben de yatışa geçiyorummm herkese iyi geceler Allahım rahatlık versin inş........
aminnn cecoşum amin...
ya ben bu kitaplıgı begendim ama biraz tuzlu mu nedir,malum tuzu azaltmam lazım
kitaplık < HEMNES | IKEA Türkiye
eve yeni bişeler almak için kudurdum bu aralar,hadi bakalım
aminnn cecoşum amin...
ya ben bu kitaplıgı begendim ama biraz tuzlu mu nedir,malum tuzu azaltmam lazım
kitaplık < HEMNES | IKEA Türkiye
eve yeni bişeler almak için kudurdum bu aralar,hadi bakalım
evet banada tuzlu geldi biraz ikeada dah uygunlarıda var canım beyaz yine ama hatırlayamadım tam olarak
marifetli hatun maşallah. neyse güzeller iyi geceler sizlere
Bitsin ama bitmiycek daha şimdide annem yapıcak.ben biraz folyo ile tablo falan yaptım şimdide istiyorum ama çocuklarla zor valla seneye az daha büyür kursa giderim inşallah tel kırmada çok hoş örtüler falan yapılıyo kafayı dağıtmada yeme isteği duyduğumda elimi aldığımda işe yarıyo bazen el işi
inşallah hayırlı haberler bekliyoruz sağlık en önemli şey eeee ödülü hakketin yanii
sinirli olunca unutuyo rejimde olduğunu insan bende taa ki kusana kadar yedikten sonra aklıma rejim geliyor:) gidersen dahada kilo alırsın
artık şu aşure ayı bitse daha hayırlı olcak bizeee dayanamıyan yok sanırımmm
aman kaynana işte 40 gün sona gene sokacak laf bulur bizim bu kırklar hiç bitmez:))
annaam senin kinin yatacak yeri yokk neler yapmış öle allah korumuş yuvanı
Tansiyon ilacınmı değişti canım.günaydın herkeze
şimdi hastaneden geldim dr ilacımı değiştirdi ,inşallah bu iyi gelire düzelirim .
efsunlu geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Maşşalllah oğluşun geliyor Allah analı babalı hayırlısıyla kucanıza almanızı nasip etsin.selam kızlar,
çin takvimine bakıldı, rüyalar görüldü, çok eksi yiyorsun denildi , içime doğuyor kızın olacak denildi, bi anne adayının tüm beklentileri kız çocuk üzerine yoğunlaştırıldı.
sonuç mu bi erkek geliyo, bunu duyduğum anki şoku anlatamam, ama demek ki her zaman söylenenler tutmuyomuş, mutluyum en azından bu cinsiyet faslını atlattık ve artık oğlumu beklemeye başladım
Çok güzel kahvaltın biumut tuzlu yemessen hiçbişey olmaz canım.günaydın dostlarr
bende kahvaltı menümü paylaşamak istedim amacım şuanda kilo vermek değil biliyorsunuz ama çok kilo almamak ve sağlıklı beslenmek:)
1 yumurta
4 büyük zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 bardak süt
2 dilim ekmek(1 dilimi çikolatalı)
vee benim bi problemim var ben yemek yerken yada herhangi bişey yerken aşırı su tüketmeye başladım yani kahvaltıda 1 litre su içtim ve içiyorumda son 1 2 aydır.ödem falan yaparmı acaba
Bravo ayşe süpersin canım.akşam çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı
nişan sonrası aile arasında da yemek yaklaşık 60 kişi var eşimle benide zorla götürdüler saolsunlar
öncelikle nişan pastasının tadına bile bakmadım ama görüntü süperdi
sonrası yemek polis evinde idi order tabakları tatlılar salatalr yok yok tu valla
yarım kase çorba içtim
2 kaşık pilav ve 3-4 çatal kadar tavuk yedim
1 tane mercimek köftesi
ve 1 kaşık amerikan salatası yedim :) ucuz atlatttım çük şükür
şimdide hocamıza koca bi paket çikolata gelmiş yemedim
öğlen kalabalık bir yemek vardı döner ekmek yediler yine yemedim
yiyip yiyip pişman olmaktansa yemeyip pişman olmak daha iyidir dimi :)
Soğan kürünü benim yiğen yaptı işede yaradı hamile kaldı ben yaptım bana iyi gelmedi ama bende pko yok belki ondandır.Canım ben Gölcükte oturuyorum ama iş yerim Karamürselde.Bizden almasanızda ilaçları her türlü yardımcı olurum sana.Hastalık veya zararlı sorununuz olursa bana özelden sor sana tavsiye ederim ilaç yada gübre vs. işte.
Bu arada bende duphaston,klomen,ovitrelle iğne,glukofen falan kullanıyordum.Bıraktım şimdi bıktım ilaçlardan.Soğan kürü yapıcam :) Ne varsa doğada var.Mesleğim gereği seviyorum doğayı :))
Sendedemi kan pıhtılaşması var benimde var coraspin 300 kullanıyorum tüp yapılcak bir iki aya tedavi başlar başlamaz iğneye geçicem.Canım sende de mi kan pıhtılaşması var?Daha önce düşük yaptın mı ki iğne verdiler.Merak ettim.
evet canım şuanda göztaşı zamanı.bi de mart ayında gözler uyanmadan önce atcaksınız.Haberleşiriz yine.
evet duphastonu bırakınca düzensizleşti.Bende aile tıpta Veysel beye gidiyordum ama boşladım valla açıkçası ihmal ediyorum şu sıra.
Soğan kürünü ekim ayında yaptığımda iyi geldi.ilaçsız adet oldum ama bu kasımda yapamadım eşim ameliyat oldu.olmadım adet yine.bu ay yapcam tekrar sonucu bildiririm sana.
Çıkıcam birazdan ben.Yarın devam ederiz artık hoşçakal
4 ler uğr getirmiş sana derincim inşallah ikincide gelir.tomurcuk onu bilmiyorum ama geç gelen bir bebek olduğu için önlem almak istedi drum ...evt ben bir 4 birde 8 senelik evli iken hamile kaldım bebekler karnımda gelişmedi kürtaj oldum...
Adını inan hatırlamıyorum yeni bitti çünkü ama içinde 60 tane var fiyatı 13 lira hamilelerin kullandığı de eczaneye ben yarın öğrenip yazarım eczacı biliyo ner verdini bana sakın pahalısını alma hepsi aynı çünkü.Canım kullandıığın omega 3 hapının ismini verebilirmisin ben de alayım
3 mil yap canım başlayınca devamı geliyor akşama kadar oturuyomuşsun zaten 40 dakka yapman yeterli. Spor olmadan kilo verilmiyor maalesef bir dene başla bak çok seveceksin
Olsun canım ne üzüyosun kendini eşinde sorun olsa sen onu üzermisin...Benimde eimde sorun var ama kaderimiz bir yazılmış inşallah bizlerde bir gün anne oluruz.yaptırdı canımm..çocuk olmayınca ilk ben gidicemm dedi sen yıpranma sende bişi yoktur deyipp o gittii...bişi çıkmadı şükürrrr...ben gittimm ve pko teşhisi konduu...pko ve kilo ikisi bi yerde çocuk için problem oluyor inşallah düzelecek hepsii...
Çok sevindim valla ohh be başladın diete ve yürüyüşe.Efsunlu,
inşallah daha iyisindir canım...
-----
Ben bugün yürüdüm 40 dk. Çok zorlandım nefes nefese kaldım eve geldimki kıpkırımız olmuşum...
ayyy ne büyük kötülük yapmışım kendime yine başa sardım..Ne güzel açmıştım nefesimi pek yorulmuyordum yürürken..
Yaramazın tekiyim ben..Başka açıklaması yok..
Cuma sabahı tartılıp kilomu söyleyeceğim artık.. yüzleşmem şart tartı ve sizinle başka türlüsü olmuyor..
Artık arkamdan konuşursunuz bol bol..
-----
yağmurgözlü,ruh halin nasıl.? İyisin inşallah..
Afiyet olsun canım kerevizli pırasa nasıl oluyor merak ettim.Bugün yürüdüğüm için normal insan gibi yedim.
O yüzden paylaşmak istedim özlemişim liste paylaşmayı..:)))
Sabah.:
2 dilim ekmek,
peynir,
haşlayıp, soğan ve salçayla çevirdiğim kuru biber ( hafif acı )
1 lokma tahin-pekmez
Öğlen
2 dilim ekmek
1 tabak pırasalı,tavuklu kereviz yemeği
yoğurt
yeşillik ( tere,roka,yeşil soğan )
Ara
taze hurma
Akşam,
Öğlenin aynısı ekmek yok.
Portakal
Ne oluyor kız sana hayırdır....ne olur biri beni durdursun yoksa ben bu hafta artı çıkacağım ,akşama hamsi yaptım tavada saymadan yedim hemde çeyrek ekmekten biraz daha fazla ekmekle(
sporumuda 20 dk ancak yapabildim benim bebiş uyumadı bugün hiç, akşam eşim gelincede evi şöyle bir süpürdüm sildim yarın daha detaylı sileceğim kısmetse ama karnım hala şiş ne yapsam olmayacak :)
Ben kılçınıda alıyorum tepsinin altına bol soğan koyuyorumhiç yağsız pişiriyorum çokta güzel oluyor.İlbatum,
haftasonu bende balık yapacağım kizartma işlemi gibi hazırlayıp fırına vereceğim..
Hafif zeytinyağı ve mısır unuyla harmanlayıp.. denemedim ama güzel oluyormuş..
ben genelde ızgara yapıyorum...
Amin canım inşallah.Ayy unutuyordum az kalsın..
ekincik,sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah oğluşuna..
Çok heyecanlı ne güzel..Topiğimizn hem kızı hemde oğlu olacak..
İnşallah tez zamanda banu ve diğer bebiş isteyen arkadaşlarımızda böyle güzel haberler verirler bize...
Sevindim canım inşallah herşey daha güzel olur.cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep
Bol bol süt ayran içmek lazım.Hadi bakalım ;birde kalsiyum derdi çıkacak başımıza...
Benim gibi hipotiroidliler;kullandığımız ilaç kalsiyum yıkan bir preperat;bizim kalsiyum durumuna daha çok dikkat etmemiz gerekiyor...
İyi geceler beyzuş abla.İyi geceler arkadaşlar.Allah rahatlık versin hepinize...
Bu gece pek yazamadım ama hem sizleri okudum;hemde patik ördüm.
Yarın görüşürüz...Öptüm hepinizi...
Geçmiş olsun canım annene.merhabalar dünden bu yana yine giremedim geçmişi oku oku bitiremedim ben bitirene kadar herkesler uyudu benim uykuda geldi annem biraz rahatsız giremedim nete hem de bu akşam ev misafir doluydu aşure yendi bitti çok şükür yarında az daha vereceklerim var onlarıda verdikmi aşure faslı bitti şükürben de 1.5 kaseyle sıyırdım oleyyyyy bu arada kızlar resimlere baktım tebessüm kızın çok tatlı maşallah ilknurumun çocuklarınının güzelliklerini zaten biliyorum faceden takipteyi maşallah Allahım özene bezene yaratmış rabbim hayırlı ömürler versin çocuklarımıza nazardan saklasın hepimizin çocuklarını inş acılarını göstermesin diyorum ve ben de yatışa geçiyorummm herkese iyi geceler Allahım rahatlık versin inş........
Çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık.Bak bunlarda benim dün gece eşimle yaptığımız duvar kağıdı birde kapladığımız orta sehpa
Tv ünitesinide ben seneler evvel ikeada görmüştüm KV marangoz olduğu için onlara yaptırmıştım hatta şimdi o dolap kapaklarınıda sehpanın renginde aynı damarlı yapışkandan alıp rengini değiştiriceğim daha iç açıcı olsun diyeortayada Tvmizi alıp astıkmı yeme de yanında yat
Eki Görüntüle 306192 Eki Görüntüle 306193
Bizde bohça hazırlanılıyor.kaynanaya, kayınbabaya vb.Sizdede öylemi..
Bohçanın içine lifide ekleriz diye düşünüyorum...
Nasip olursa tabii.:)
bende kullanmiyorum canim ama ceyiz iste illa bulunucak kullansanda kullanmasandaörnegi internetten buldum aynen öle 1 tasla 2 kus
cok tesekkürler canimmm
çok teşekkürler canım
benim işim de baya zorlaştı.kaç keredir bu şekilde yürüteçten iniyor.ilk başlarda yüreğim ağzıma gleiyordu artık bende alıştım bu haline.fazla koymamaya çalışıyorum artık çünkü istediği gibi evde dolaşıp kalkıyor.yürüyemiyor ama sıralıyor yani.eşim bugün laptop aldı bana artık daha rahat girebileceğim en zından pcden kurtuldum:)))sizlere daha iyi cevap yazabileceğimi ümit ediyorum.bugün ben gene sapıttım.motivasyonum sıfır((
ekledim şimdilik bir tane canım
Bak bunlarda benim dün gece eşimle yaptığımız duvar kağıdı birde kapladığımız orta sehpa
Tv ünitesinide ben seneler evvel ikeada görmüştüm KV marangoz olduğu için onlara yaptırmıştım hatta şimdi o dolap kapaklarınıda sehpanın renginde aynı damarlı yapışkandan alıp rengini değiştiriceğim daha iç açıcı olsun diyeortayada Tvmizi alıp astıkmı yeme de yanında yat
Eki Görüntüle 306192 Eki Görüntüle 306193
hadi iyi geceler
Günaydınn hatun kişiler..
Harika birgün geçirelim inşallah..Burda kapalı,sıkıcı bir hava var..Benim içimin daraldığı,nefes alamadığım türden..
----
Umuttt çuğum,önerdiğin kitabı sipariş ettim.:) Heyecanla bekliyorum bakalım..Hele kitabın ismine bayıldım.:)
Saferancığım,hamarat hatun seni.İğne oyasıda yapıyorsun demek maşallah..
Banucuğum,pırasayı soğan yerine ekliyorum ama daha fazla tabii onunda tadı bayağı hissediliyor..
Derinciğim,inşallah yeni ilaçların çok faydalı olur hemen iyileşirsin canım..
tığ işi sevmem ama iğneyi çok severim..............çeyizde iyi durur demi...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?