olurmu öyle şey canım biz burda birçok şeyimizi paylaşıyoruz.diyetine devam etmene sevindim.arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum dünden beri düsündüm hatta düsünmekten öglene kadar resmen sizmisim
az önce hem yürüyüsümü yaptim 1 saat hemde kafami dagittim topikteki arkadaslar hakli dedim niye pes edicemki dedim kaynanamin ilk dalga gectigi sey zaten kilolarim zayiflayipta niye onu catlatmiyorumki dedim
bakalim kizlar simdilik burdayim gitmiycem biyere
yalniz bu arada konu disi bisi paylastim verdigim rahatsizliktan dolayi özür diliyorum
ahh yenacım ben sirke,limon.karbonat,süt,bütün temizlik spreyleri dendim valla çıkmamıştı kokusu sonra zamanla geçti.Ben denemedim ama okumuştum bana mantıklı geldi..
Fırına sinen balık kokusunu gidermek için...
Yanmaz bir kabın içine sirkeli su yahut limonlu su koyup fırının içinde bekletilince kokusunu alıyormuş..
Daha sonra silme işlemi yapılınca mis gib kokuyordur umarım...:)
...
Efsunlu,
inşallah daha iyisindir canım...
-----
Ben bugün yürüdüm 40 dk. Çok zorlandım nefes nefese kaldım eve geldimki kıpkırımız olmuşum...
ayyy ne büyük kötülük yapmışım kendime yine başa sardım..Ne güzel açmıştım nefesimi pek yorulmuyordum yürürken..
Yaramazın tekiyim ben..Başka açıklaması yok..
Cuma sabahı tartılıp kilomu söyleyeceğim artık.. yüzleşmem şart tartı ve sizinle başka türlüsü olmuyor..
Artık arkamdan konuşursunuz bol bol..
-----
yağmurgözlü,ruh halin nasıl.? İyisin inşallah..
Bugün yürüdüğüm için normal insan gibi yedim.
O yüzden paylaşmak istedim özlemişim liste paylaşmayı..:)))
Sabah.:
2 dilim ekmek,
peynir,
haşlayıp, soğan ve salçayla çevirdiğim kuru biber ( hafif acı )
1 lokma tahin-pekmez
Öğlen
2 dilim ekmek
1 tabak pırasalı,tavuklu kereviz yemeği
yoğurt
yeşillik ( tere,roka,yeşil soğan )
Ara
taze hurma
Akşam,
Öğlenin aynısı ekmek yok.
Portakal
eşinin işi hayırlı olsun.slm ben geldimmmm
evde yalnizim firsat bu firsat bi bakiyim dedimkuzucuklarim kv ye gittiler esimde evde yok
yalniz size bu kadar kötü durumun icinde iyi bi haberim var esim is bulduuuuu duyunca cok sevindim
artik bende kocisimi ise gönderebilicem oleyyy
valla ikiside çok sık. gercı dantel kullanılmıyor artık 2 şer takım yaptı anacım saolsun ama boncuklu takımyapmıştım kendim onu kullanıyorum zaten mutfak dolaplarına hiçç sermedimEki Görüntüle 306109 kizlar simdi bunu yapiyorum tepsi örtüsü
Eki Görüntüle 306110 sonrada bunu yapicam sizce salon takimi icin nasil bi ceyize gidermi ? kizkardesime yapmayi düsünüyorumda
ne kursuna gidiyormusun kpss mi?herkese iyi aksamlar kızlar... yaff bir dershaneye gittim. 10 da geldim.. kursum akşamda..
o saatten beri geçmişi okuyorum,ohhhh bitti
sizi de hiç boş bırakmaya gelmiyor
günaydın..günaydın kızlar nasılsınız
desen benziyoruz birbirimize tıkanma konusundaevet beni de kamçılıyor perşembe gidicem şimdiden korkusu sardı
ben adet oluyorum ama 40 45 günü buluyor.. ama duphaston u içtigimden beri 30 31 gün oldu döngüm..
ahhh bırakınca da düzensizleşiyor demek ne anladımki ben o zaman bu ilaçlardan
bu arada evet benm dr.um da veysel bey ama pekte memnun degilim..
bak ne dicem özel körfezde iamail bey varmış yeni duydum o pcos uzmanıymış burdan tavsiye eden arkadaslarım oldu.
ben bir dahaki ay ona gidicegim.. tamam canım yarın görüşürüsss
geçen hafta bir öğün sebze bir öğün et tükettim yağı az evet ama tuzu pek azaltmadım zaten çok kullanmam hiçbir zaman :) bu haftada karıştırmadan deneyeceğim bakalım :)ay düşecek dedik durduk kızımla maşşallah sana allah kolaylık versin bence atrık koyma yürütece kaza çıkaracak afacan
yok hatırlıyorum yediklerini birkaç gündür böyle ama önceden özelliklede geçen hafta baya yağsız tuzsuz ve azdıya ondan dedim
maşallah size :)
çok güzel teşekkürlerrrrr╯▅╰╱▔▔▔▔▔▔▔╲╯╯
▕▕╱╱╱╱╱╱╱╱╱╲╲╭╭
▕▕╱╱╱╱╱╱╱╱┛▂╲╲╭
╱▂▂▂▂▂▂╱╱┏▕╋▏╲╲
▔▏ ▂┗┓▂▕▔┛▂┏ ▂▕▔
.▕▕╋▏▕╋▏▏'┏▏▕╋▏▏
Evinizden; Neşe, Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Saadet Eksik Olmasın Rabbim cennetine kabul eylesin inşaALLAH ♥
Facebookta gördüm burdada paylasayim dedim cok güzel degilmi
canım sne hiç zaman kaybetme ve git bir dra geçen hafta beni hatırlasana bebeğe bile tahammül edemedim ki her zamanki hali yani :)Selam kızlarrr bende geçte olsa gelebildim :122:
Bugün sabahtan beri yine davul gibi gezdim ve inanılmaz gerginim :26: Normalde 3 gün evvel regl olmam gerekiyordu ama hala birşey yok üstelik 2 gündür kabızlığım devam ediyor. Ne denediysem fayda etmedi ve buda iyice sinirlerimi bozuyor
Dün bizim evin tadilatıyla uğraştık hatta resimleri koyacağım demiştim ama henüz fırsat bulamadım inşallah yarın. Kız kardeşimde dün duvar kağıdından almıştı ama eşi ben beceremem diye kıvırınca iş başa düştü ve bu akşamda onunkini yaptık
İnanılmaz güzel oldu gerçekten hatta onunda Tv bozuktu ama pazar günü çıktığımızda o kendine yeni bir Tv almıştı onuda duvara monte ettiklerinde çok daha müthiş bir görüntü çıktı ortaya.
Bizde artık ayın başında inşallah yeni bir Tv alırıızda şu 37 ekrandan kurtulurum şaşı olucağız yoksa
Maşallah geçmişte baya birikmiş şöyle bir göz gezdirebildim fazlada zaman kaybetmim diye
Canım gözünüz aydın sonunda acaba kızmı erkekmi merakından kurtuldunuzRAbbim Oğluşunu rağlıklı ve hayırlı bir şekilde kuçağına almayı nasip eder inşallah Allah nazardan saklasın sizleri
Güzelim hayırlı uğurlu olsuninşallah bundan sonra hayatınız mutlu ve huzurlu devam eder.
Özlemciğim benim kadar şiş olma sakınresmen Ramazan davuluna döndüm regl de olamayınca patlamaya hazır bombaya döndüm
Yarın sabah erken uyanabilirsem bizim buradaki devlet hastanesine gidiceğim yoksa benim bu perhizde yalan olucak :26: cuma günü artıda çıkmak beni kesin daha beter kudurtur üstelik bu kabızlıkta nereye kadar. Valla spiral olmasa acaba hamilemiyim diyeceğimama yok yok değilimdir. Normalde bir iki gün evvelinde işareti gelirdi ama şu an o bile yok :26:
Offffffffff offfffffffffff ne olacak bu benim kabızlık halim bilmiyorum valla. Gündüz üst üste iki tane elma yedim sonra bir ara salata yaptım yedim düzelir diye ama yok gram rahatlama yok
Nazaramı geldim neee
Oyyy yerim ben onu yaaa ne güzelde yürüteçten yumuşak bir iniş yaptı
Canım resimlerine bayıldımÇocuklar desen gerçekten tam birer Melek. Bu arada benim büyük kızımında ismi Beyza Nur bak baştan söylim bu modeller yani arkasında nur eki olanlar genelde en ufak şeyde 5 karış surat asarlar keyiflerine çok düşkündürler ve yaşlarından çok daha büyük ve olgun davranırlar tabi bilmişlikte vardır yani şimdiye kadar tanıştığım bütün isminde nur eki olanlarda aynı durumu gözlemledim Allah yardımcımız olsun
Bencede yaaa geçmişi okuyana kadar baya vakit geçiyorBu arada maşallahın var her akşam iştimaya hazır bekliyorsun efferim
ooooo ellerinize sağlık çok güzel olmuş.....Bak bunlarda benim dün gece eşimle yaptığımız duvar kağıdı birde kapladığımız orta sehpa
Tv ünitesinide ben seneler evvel ikeada görmüştüm KV marangoz olduğu için onlara yaptırmıştım hatta şimdi o dolap kapaklarınıda sehpanın renginde aynı damarlı yapışkandan alıp rengini değiştiriceğim daha iç açıcı olsun diyeortayada Tvmizi alıp astıkmı yeme de yanında yat
Eki Görüntüle 306192 Eki Görüntüle 306193
evet banu ya ne oluyor bacım banaBitsin ama bitmiycek daha şimdide annem yapıcak.
Tansiyon ilacınmı değişti canım.
Maşşalllah oğluşun geliyor Allah analı babalı hayırlısıyla kucanıza almanızı nasip etsin.
Çok güzel kahvaltın biumut tuzlu yemessen hiçbişey olmaz canım.
Bravo ayşe süpersin canım.
Soğan kürünü benim yiğen yaptı işede yaradı hamile kaldı ben yaptım bana iyi gelmedi ama bende pko yok belki ondandır.
Sendedemi kan pıhtılaşması var benimde var coraspin 300 kullanıyorum tüp yapılcak bir iki aya tedavi başlar başlamaz iğneye geçicem.
4 ler uğr getirmiş sana derincim inşallah ikincide gelir.
Adını inan hatırlamıyorum yeni bitti çünkü ama içinde 60 tane var fiyatı 13 lira hamilelerin kullandığı de eczaneye ben yarın öğrenip yazarım eczacı biliyo ner verdini bana sakın pahalısını alma hepsi aynı çünkü.
Olsun canım ne üzüyosun kendini eşinde sorun olsa sen onu üzermisin...Benimde eimde sorun var ama kaderimiz bir yazılmış inşallah bizlerde bir gün anne oluruz.
Çok sevindim valla ohh be başladın diete ve yürüyüşe.
Afiyet olsun canım kerevizli pırasa nasıl oluyor merak ettim.
Ne oluyor kız sana hayırdır....
Ben kılçınıda alıyorum tepsinin altına bol soğan koyuyorumhiç yağsız pişiriyorum çokta güzel oluyor.
Amin canım inşallah.
Sevindim canım inşallah herşey daha güzel olur.
Bol bol süt ayran içmek lazım.
İyi geceler beyzuş abla.
Geçmiş olsun canım annene.
Çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık.
günaydın kızlar nasılsınız
Bir deniyim bakıyım merak ettim.Günaydınn hatun kişiler..
Harika birgün geçirelim inşallah..Burda kapalı,sıkıcı bir hava var..Benim içimin daraldığı,nefes alamadığım türden..
----
Umuttt çuğum,önerdiğin kitabı sipariş ettim.:) Heyecanla bekliyorum bakalım..Hele kitabın ismine bayıldım.:)
Saferancığım,hamarat hatun seni.İğne oyasıda yapıyorsun demek maşallah..
Banucuğum,pırasayı soğan yerine ekliyorum ama daha fazla tabii onunda tadı bayağı hissediliyor..
Derinciğim,inşallah yeni ilaçların çok faydalı olur hemen iyileşirsin canım..
Spor süren iyi daha fazlada abartma sonra vücud daha çok ister.geçen hafta bir öğün sebze bir öğün et tükettim yağı az evet ama tuzu pek azaltmadım zaten çok kullanmam hiçbir zaman :) bu haftada karıştırmadan deneyeceğim bakalım :)
maşallah size :)
çok güzel teşekkürlerrrrr
canım sne hiç zaman kaybetme ve git bir dra geçen hafta beni hatırlasana bebeğe bile tahammül edemedim ki her zamanki hali yani :)
civanperçemi içtin mi bana hep fayda etmiştir belki sanada eder.
şişlik içinde bol bol su iç canım
ooooo ellerinize sağlık çok güzel olmuş.....
evet banu ya ne oluyor bacım bana
eşimde dedi maşallah 3 gündür götürüyorsun malı diye ,demek çok yemişim o bile farkına vardı yani:26: acil birşeyler yapmam gerek sporu artıramam ancak 60 dk oluyor ,bebiş uyusa daha çok yaparım ama sadece spora zaman ayıramıyorum ki evin işi var yemek var ,var oğlu var yani, 30dk öğleden sonra 30dkda eşim gelince yemekten sonra yapıyorum ancak.....
günaydınnnnnnnnnnnn
Maşallah kızlar olunca çeyize erken başlamak şzım inşallah iyi günlerinde kullansınlar.
hımm çeyiz hazırlğımı vaar...........ben de 3 kız olunca bayaa lif iğne oyası tülbent patik depoladım.......diğerlerine el atmaya başlıcam artık..........
gözün aydın canım eşin in işi hayırlı olsun..........
çok tatlı maşallah allah bağışlasın.....
senin kızlar da çok şekermiş......allah bağışlasın canım...........
şahane olmuş ellerine sağlık canım............
Bir deniyim bakıyım merak ettim.
Spor süren iyi daha fazlada abartma sonra vücud daha çok ister.
Maşallah kızlar olunca çeyize erken başlamak şzım inşallah iyi günlerinde kullansınlar.
Günaydın hanımlar hepinize güzel bir gün dilerim.
günaydın hanımlar hepinize güzel bir gün dilerim.
Günaydın hanımlar hepinize güzel bir gün dilerim.
Beyzuş abla bende ara öğünlerde sayende kahvaltı zamanını yiyorum inşallah zararı yoktur diete hem tok tutuyor hem tatlı ihtiyacını karşılıyor.
Merhabalar sonuçlarımı aldım diyetisyenime gittim geldimmm
Sonuçlarım kolesterolüm düşmüşÜrikasit değerim hala biraz yüksek normali 5.88 şuan benimki 6.62 ama 9.22 den indim bu da güzel ilacı kesti doktor ama bu seferde karaciğer enzimlerim tavan yapmış durumda
Beyzuşum sen biliyorsun bu işleri senin uzmanlık alanın beni bilgilendirirmisin lütfen 15 gün önce normal olan değerlerim tavan yapmış
AST ( SGOT ) 1-45 Benim değerim 53.2
ALT ( SGPT ) 0-40 Benim değerim 111.25
Bunlar ne demek beyzuşum neden çıkmıştır ne kadar zamanda normale döner ve normale dönmesi için benim yapmam gereken birşey varmıdır :44: Bilgilendirirsen çok sevinirimBir de sol kolum sızlıyor sürekli geceleri üstüne yatınca uyuşuyor bu değerin yüksek olmasından kaynaklanıyor olabilirmi :44:
Bu araada diyetisyene gelelim2.5 kilo verebilmişim 3 olamamış maalesef Ama söz verdim bu ayı 6 kilo eksikle kapatıcam 15 günde 3.5 kilo verme hedefindeyim. Seninle 2 haneli rakamları görmeyi çok istiyorum dedi ben de ben 2 senedir istiyorum 2 hanelileri dedim
ama bu sefer olacak inşallah 2 aya görürüz dedi metabolizman iyi çalışıyor rahatlıkla verirsin dediTekrar listemi yazdı bazı ufak değişiklikler yaptı ve sporu haftada 5 gün 1 saate çıkardı verdiğim 2.5 kilo yağmış ve genelini göbek çevresinden vermişim
Bana zorla leslie yaptırın tamam mı
Gule gule canim
insallah 82 leri gordugun gunde olacak sonra 72 neden olmasinki?
Amiiiiiinnnnn canim tesekkur ederim ALLAH im tun isteyenlere nasip etsin kiloya bukadar takma bence ben 3.ye 94 kilo ile hamile kaldim hemde 1buçuk sene hiç regl olmamistim (sprel vardi regl olmuyordum)sonra bebis istiyordum anaammmm etraftakiler basladi regl olmassan çocugun olmaz niye taktirdin belkide seni bu sisirdi (taktirmadan once 82 falandim)çikarttir anca 1seneye olur bebis oda zor falan filan derken ben çikarttirdim nebiliyim hemen hamile olucam izine gidip gelince dusunuyordum ben ozamana kadar hemkilo veririm hemde regl olmaya baslarim diye dusunmustum ama nasip kismet çikarttirinca ayni gun regl olmaya basladim bikaçgun surmustu ustunede hemen kalmisim bidahaki ay reglim gecikti bendede bi sanci bi sanci doktorum kist den suphelendi acil tahliler ekografile verdi bide baktikki bebis kesesi falan belli sok olduk istenen bi bebekti ama zamani yanlis bize gore tabii(ALLAH im bilir nezaman verecegini)hamile oldugumu ogrenince sevindim tabiii(birazda uzulmustum TURKIYEYE gidemedim) ama çokta korkuyordum 94kiloyla kaldigim için sukur iyi gidiyordu fazla kilo almamistim ama 8.ayda birden tansiyonum çikti ben sistim balon gibi sonrasinda suni sanciyla melegim geldi
Canim kilo engel degil sadece kiloya baglayip kendini yipratma olur kafani baska seylerle mesgul et stres yapmamaya çalis ALLAH im insallah sana ve tum isteyenlere nasip eder (zamanini RABBIM bilir)
Derin cim insallah ALLAH im sanada 2.yi nasip eder Dualarim sizinlee
bilgi için saol ablacimmsu maydanoz sapini çok duyuyorum bi denesemmi acep:44:
çok guzel bi haber canim insallah rahata kavusur ablan(benim kardeslerimde az çekmedi kv )
Birinin kv oz halam olur kendisi
Offf offf
Bugün kan verdim yarın tahlil sonuçlarımı alıcam işin kötüsü yarın diyetisyen günüm ve ben bugüüünnn bi dilim yaşpasta ve suböreği yedimtutamadım boğazımı ne güzel 108 görmüştüm dün baskülde yarın ne görürüm bilmiyorum inşallah 3 kilo vermiş olurum da diyetisyenden azar işitmem. Kendime engel olamadım ya dün akşam 6dan beri açtım bugün 12ye randevu verdiler aç aç bekledim onca saat kan verdikten sonra da gördüğüm herşeye saldırdım işte Ne pis boğaz insanım ya
Kalkıp leslie yapcam şimdi en az 1 saat yapsam erirler belkibaşka da birşey yemeyeceğim bugün
iyi akşamlar
bu günki menüm paylaşmak istedim
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
küçük bir dilim peynir
süt kaymağı 4 çatal
1 dilim ç.ekmeği
1 poğça
arada türk kahvesi
öğle
dünden kalma yemekler vardı
et haşlaması
4 y.k bulgurlu pırasa yemeği
1 dilim ekmek
ara öğün yok
akşam yemeğine
bir tabak kuru patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek yemeyi planlıyorum
spor yok
Çok geçmiş olsun Efsunlu...Acil şifalar inşallah..Umarım çabuk toparlanır;aramıza dönersin...
Diyetin ilk günlerin de böyle oluyor Papatya;daha sonra acıkmaların azalıyor;birde kilo verdikçe azminde artacak ve göreceksin daha iyi dayanabileceksin...Oyalanmak için el işi yapsan belki iyi gelir...
Asucuğum;bayılıyorum senin spor konusundaki kararlılığına.Maaşallah...
Amin; canım..Allah her isteyene versin inşallah...
Hoş geldin.Umarım istediğin kiloya sağlıkla inersin...Beraber başarırız inşallah...
Yapma Baharcığım; yemek veya tatlı resimleri görmek dayanma gücümüzü azaltıyor ve sürekli yeme ihtiyacı doğuruyor.Bakma öyle sitelere;kendini zora sokmuş oluyorsun...Bak ne güzel azimle giriştin diyete;bitir gitsin rahat et.Kendinden memnun ;mutlu bir gelin ol...
İlknur; pes etme diyecektim sana ama gördüm ki sonraki sayfalarda pes etmekten vazgeçmişsin..Çok sevindim...
Maalesef iyi haber yok canım.Durum vahametini devam ettiriyor...
Doğacığım seni görmek ne güzel...Gelmiyormusun artık canım..Özledik...
Tebrik ederim Ayşeciğim.Büyük azim göstermişsin inşallah karşılığını alacaksın ve pişman olma konusundaki sözünü de çok sevdim...
Ah Bahar ah...Bakmayacaktın yemek sitelerine...
Yaşasınnnnnn...Yenam sahalara dönüyor..Aslanım benim...Göreyim seni hadi...
Yürüyüşe de başlamana çok sevindim tatlım...
[COLOR="#0000CD"[COLOR="#FF0000"]]ECE78[/COLOR] Başınız sağolsun canım..
Hastanın yanında ecelli dolaşır dedikleri bu olsa gerek..Allah rahmet eylesin...[/COLOR]
cnm senin icin co k sevincim demek pasamiz olcakmis ay aklima gekldi eltiminde 2cocguna kac dr olan demisti sonra eltim dogum yapti anaaaaaaaa bir baktik kizzzzz insallah seninki olan olur aman önemlisi saglikli olmasi cnm
cok tatli
cnm seni cok kararli gördüm insallah böyle devam edersin
cnm ablan güle güle otursun insallah problem cikmaz aminnnn
cnm bu yanlisi hepimiz yapiyoruz aslinda giderken yanimizda yiyecek sagglikli biseyler alsak gözümüz dönüpde herseye saldirmayiz bende iftar ederken acayip yiyorummm gözüm resmen doymuyor midem patliyor ama
cnm yürüse baslamissin sevindim yine acilir nefesin bende kuru biber kavurmasini cok seviyorum kokusuna bayiliyorummm
hmm guzel fikir bende yapayim
cnm esinin isi hayirli olsun
ay oku oku ancak simdi bitirdim
aman senin kaynanada biliyordum beter olduğunu ama büyü falan allah korumuş seni
umarım iyi gelir
sağlıkla kucağına al inşallah sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil
bende hep tatlı yerdim am kız oldu
su şişlik yapmaz aksine şileri azaltır tuza dikkat et fazla kaçırma
hoşgeldin umarım pıtır pıtır gider kilolar
bravooooooooooooooooooooooooooo
en doğru karar
benimkide öyle tutuyor acıyacak diye
hadi dön valla listeler seni bekler
süpersin
hayırlı olsun eşine sanada
bu az yemeye bu kadar balığı mide kaldırmadı tabi
Tebrik ederim canımm, kız da olsa aynı içtenlikle tebrik ederdim; evladın kızı erkeği olmuyor gerçekten de. Ama insan psikolojisi; bir tarafa daha meyilli olanları da anlıyorum ben. (Ben kız çok istiyordum, ikinciyi bile kız istemiştim belki o yüzden :)) Ne güzel, bak bugün cinsiyetini öğrendin, yarın kucağına alırsın öbürgün bakarsın okula başlamış, jet gibi geçiyor zaman çocuklarla :))
Sağlıkla, mutlulukla kucağına alırsın inşallah. İki adet İkizler annesinden selamlar, sevgiler :)) İki ruhlu, haraketli, çok meraklı bir afacan geliyor :))
Ayşe süpersin canım, maşallah sanaİnan gurulandım yazdıklarını okuyunca, en kısa zamanda meyvelerini toplayacaksın inşallah.
Yenacığım, nadas süresinin sona ermesine çoooook memnun oldum. Herşey çok güzel olacak bundan sonra, inanıyorum ben :))
Ben de bir öneride bulunsam canım? Benim kız da bayılıyor böyle şeylere, geçen sene bir kitap almıştık, etkinlik önerileri ve resimli açıklamaları var, peçetelerle, iplerle, düğmelerle vb. yapabileceğin bir yığın şey... Aynısını yapmasan bile fikir veriyor, farklı malzeme ile yapıyorsun. Sende yoksa almanı tavsiye ederim. Kitabın adı "Kırt kırt kağıt". Yakşalık 160 sayfa, ciltli güzel bir kitap. Şimdi baktım nette aratınca %35 indirimli çıkıyor bir sitede, fiyatı 9.5 TL gibi bir şey oluyor, ben 20'ye almıştım, güzel kazık yemişim :))
Bayıldımmmm. Çok tatlı maşallahEn çok da sinir yapmadan, azimle uzanmasına bayıldım :))
Çok tatlılar gerçekten, maşallahBirbirlerine sürekli sarılmaları ne kadar güzel, bağlı oldukları nasıl belli
Bitsin ama bitmiycek daha şimdide annem yapıcak.
Tansiyon ilacınmı değişti canım.
Maşşalllah oğluşun geliyor Allah analı babalı hayırlısıyla kucanıza almanızı nasip etsin.
Çok güzel kahvaltın biumut tuzlu yemessen hiçbişey olmaz canım.
Bravo ayşe süpersin canım.
Soğan kürünü benim yiğen yaptı işede yaradı hamile kaldı ben yaptım bana iyi gelmedi ama bende pko yok belki ondandır.
Sendedemi kan pıhtılaşması var benimde var coraspin 300 kullanıyorum tüp yapılcak bir iki aya tedavi başlar başlamaz iğneye geçicem.
4 ler uğr getirmiş sana derincim inşallah ikincide gelir.
Adını inan hatırlamıyorum yeni bitti çünkü ama içinde 60 tane var fiyatı 13 lira hamilelerin kullandığı de eczaneye ben yarın öğrenip yazarım eczacı biliyo ner verdini bana sakın pahalısını alma hepsi aynı çünkü.
Olsun canım ne üzüyosun kendini eşinde sorun olsa sen onu üzermisin...Benimde eimde sorun var ama kaderimiz bir yazılmış inşallah bizlerde bir gün anne oluruz.
Çok sevindim valla ohh be başladın diete ve yürüyüşe.
Afiyet olsun canım kerevizli pırasa nasıl oluyor merak ettim.
Ne oluyor kız sana hayırdır....
Ben kılçınıda alıyorum tepsinin altına bol soğan koyuyorumhiç yağsız pişiriyorum çokta güzel oluyor.
Amin canım inşallah.
Sevindim canım inşallah herşey daha güzel olur.
Bol bol süt ayran içmek lazım.
İyi geceler beyzuş abla.
Geçmiş olsun canım annene.
Çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık.
Herkese Merhabalar hanımlar;
BANUCUĞUM; günde 1 taneden fazla yemiyorum.Bu güne kadar zararını görmedim.
Geceleri;yiyorum ama hemen yeyip yatmıyorum...Fazla kaçarsa zararlı olabilir canım...
ARKADAŞLAR 2 GÜN ŞEHİR DIŞINDA OLACAĞIM...(Yarın sabah yola çıkacağız)CUMA GECESİ DÖNECEĞİZ.UYGUN BİR SAAT OLURA CUMA GECESİ,OLMAZSA CUMARTESİ SABAH LİSTEYİ YAPARIM...AFFINIZA SIĞINARAK...
Herkese Merhabalar hanımlar;
BANUCUĞUM; günde 1 taneden fazla yemiyorum.Bu güne kadar zararını görmedim.
Geceleri;yiyorum ama hemen yeyip yatmıyorum...Fazla kaçarsa zararlı olabilir canım...
ARKADAŞLAR 2 GÜN ŞEHİR DIŞINDA OLACAĞIM...(Yarın sabah yola çıkacağız)CUMA GECESİ DÖNECEĞİZ.UYGUN BİR SAAT OLURA CUMA GECESİ,OLMAZSA CUMARTESİ SABAH LİSTEYİ YAPARIM...AFFINIZA SIĞINARAK...
Merhabalar sonuçlarımı aldım diyetisyenime gittim geldimmm
Sonuçlarım kolesterolüm düşmüşÜrikasit değerim hala biraz yüksek normali 5.88 şuan benimki 6.62 ama 9.22 den indim bu da güzel ilacı kesti doktor ama bu seferde karaciğer enzimlerim tavan yapmış durumda
Beyzuşum sen biliyorsun bu işleri senin uzmanlık alanın beni bilgilendirirmisin lütfen 15 gün önce normal olan değerlerim tavan yapmış
AST ( SGOT ) 1-45 Benim değerim 53.2
ALT ( SGPT ) 0-40 Benim değerim 111.25
Bunlar ne demek beyzuşum neden çıkmıştır ne kadar zamanda normale döner ve normale dönmesi için benim yapmam gereken birşey varmıdır :44: Bilgilendirirsen çok sevinirimBir de sol kolum sızlıyor sürekli geceleri üstüne yatınca uyuşuyor bu değerin yüksek olmasından kaynaklanıyor olabilirmi :44:
Bu araada diyetisyene gelelim2.5 kilo verebilmişim 3 olamamış maalesef Ama söz verdim bu ayı 6 kilo eksikle kapatıcam 15 günde 3.5 kilo verme hedefindeyim. Seninle 2 haneli rakamları görmeyi çok istiyorum dedi ben de ben 2 senedir istiyorum 2 hanelileri dedim ama bu sefer olacak inşallah 2 aya görürüz dedi metabolizman iyi çalışıyor rahatlıkla verirsin dedi Tekrar listemi yazdı bazı ufak değişiklikler yaptı ve sporu haftada 5 gün 1 saate çıkardı verdiğim 2.5 kilo yağmış ve genelini göbek çevresinden vermişim
Bana zorla leslie yaptırın tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?