Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olurmu öyle şey canım biz burda birçok şeyimizi paylaşıyoruz.diyetine devam etmene sevindim.

ahh yenacım ben sirke,limon.karbonat,süt,bütün temizlik spreyleri dendim valla çıkmamıştı kokusu sonra zamanla geçti.

oleyyy yena sahalar dönüyor.herşey güzel olacak inşallah

eşinin işi hayırlı olsun.

Eki Görüntüle 306109 kizlar simdi bunu yapiyorum tepsi örtüsü
Eki Görüntüle 306110 sonrada bunu yapicam sizce salon takimi icin nasil bi ceyize gidermi ? kizkardesime yapmayi düsünüyorumda
valla ikiside çok sık. gercı dantel kullanılmıyor artık 2 şer takım yaptı anacım saolsun ama boncuklu takımyapmıştım kendim onu kullanıyorum zaten mutfak dolaplarına hiçç sermedim

herkese iyi aksamlar kızlar... yaff bir dershaneye gittim. 10 da geldim.. kursum akşamda..
o saatten beri geçmişi okuyorum,ohhhh bitti
sizi de hiç boş bırakmaya gelmiyor
ne kursuna gidiyormusun kpss mi?

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın..

Günaydın:)
Geçmişi okuyup geldim.Baya birikmiş yine.Gece paylaşımları daha çok oluyor galiba ya 30 sayfa birikmiş.Akşam 4te çıktım ben :)

Selam canım günaydın.Ben memnunum Veysel beyden açıkçası.Çok ilgili bir doktor.Konuşkan.Ben sormadan anlatıyor durumu ve çözümü.Doktor o kadar çok değiştirdim ki bu sefer tek bir doktor takip etsin istiyorum.Önceki düşüğümden beri o takip ediyor beni:) Yİnede teşekkürler güzelim

geçen hafta bir öğün sebze bir öğün et tükettim yağı az evet ama tuzu pek azaltmadım zaten çok kullanmam hiçbir zaman :) bu haftada karıştırmadan deneyeceğim bakalım :)
maşallah size :)
çok güzel teşekkürlerrrrr
canım sne hiç zaman kaybetme ve git bir dra geçen hafta beni hatırlasana bebeğe bile tahammül edemedim ki her zamanki hali yani :)
civanperçemi içtin mi bana hep fayda etmiştir belki sanada eder.
şişlik içinde bol bol su iç canım
ooooo ellerinize sağlık çok güzel olmuş.....
evet banu ya ne oluyor bacım bana
eşimde dedi maşallah 3 gündür götürüyorsun malı diye ,demek çok yemişim o bile farkına vardı yani:26: acil birşeyler yapmam gerek sporu artıramam ancak 60 dk oluyor ,bebiş uyusa daha çok yaparım ama sadece spora zaman ayıramıyorum ki evin işi var yemek var ,var oğlu var yani, 30dk öğleden sonra 30dkda eşim gelince yemekten sonra yapıyorum ancak.....
günaydın kızlar nasılsınız

günaydınnnnnnnnnnnn

ilknurrrrrrrrr yorumum eksik kalmış :)))

maşallah size :) dedikten sonra aslında ben göremiyorum ama maşallah diyecektim eksik olmuş :)))

Bir deniyim bakıyım merak ettim.
Spor süren iyi daha fazlada abartma sonra vücud daha çok ister.
Maşallah kızlar olunca çeyize erken başlamak şzım inşallah iyi günlerinde kullansınlar.

Bir deniyim bakıyım merak ettim.

Spor süren iyi daha fazlada abartma sonra vücud daha çok ister.

Maşallah kızlar olunca çeyize erken başlamak şzım inşallah iyi günlerinde kullansınlar.

yok banum ya abartamıyorum istesemde geçen gün gezmedeydik yapamadım, dün bebiş izin vermedi 20dk ancak yaptım, akşam eşim gelince evi sildim süpürdüm yani benim hedefim en fazla 60 zaten ,bu akşamda temizlik yapacağım öğlen spor yapabilirsem bebişim izin verirse ne alaaaaaaa :)))

Günaydın hanımlar hepinize güzel bir gün dilerim.

Günaydın canım,
Sendede kan pıhtılaşması var demek.Resminde gördüğüm kadarıyla çocuğun var Allah bağışlasın.O hamileliğinde de sorun olmuş muydu?İğne falan yaptın mı kendine kan sulandırıcı?

Beyzuş abla bende ara öğünlerde sayende kahvaltı zamanını yiyorum inşallah zararı yoktur diete hem tok tutuyor hem tatlı ihtiyacını karşılıyor.

Herkese Merhabalar hanımlar;

BANUCUĞUM; günde 1 taneden fazla yemiyorum.Bu güne kadar zararını görmedim.

Geceleri;yiyorum ama hemen yeyip yatmıyorum...Fazla kaçarsa zararlı olabilir canım...

ARKADAŞLAR 2 GÜN ŞEHİR DIŞINDA OLACAĞIM...(Yarın sabah yola çıkacağız)CUMA GECESİ DÖNECEĞİZ.UYGUN BİR SAAT OLURA CUMA GECESİ,OLMAZSA CUMARTESİ SABAH LİSTEYİ YAPARIM...AFFINIZA SIĞINARAK...

Merhabalar sonuçlarımı aldım diyetisyenime gittim geldimmm

Sonuçlarım kolesterolüm düşmüş Ürikasit değerim hala biraz yüksek normali 5.88 şuan benimki 6.62 ama 9.22 den indim bu da güzel ilacı kesti doktor ama bu seferde karaciğer enzimlerim tavan yapmış durumda

Beyzuşum sen biliyorsun bu işleri senin uzmanlık alanın beni bilgilendirirmisin lütfen 15 gün önce normal olan değerlerim tavan yapmış
AST ( SGOT ) 1-45 Benim değerim 53.2
ALT ( SGPT ) 0-40 Benim değerim 111.25

Bunlar ne demek beyzuşum neden çıkmıştır ne kadar zamanda normale döner ve normale dönmesi için benim yapmam gereken birşey varmıdır :44: Bilgilendirirsen çok sevinirim Bir de sol kolum sızlıyor sürekli geceleri üstüne yatınca uyuşuyor bu değerin yüksek olmasından kaynaklanıyor olabilirmi :44:

Bu araada diyetisyene gelelim 2.5 kilo verebilmişim 3 olamamış maalesef Ama söz verdim bu ayı 6 kilo eksikle kapatıcam 15 günde 3.5 kilo verme hedefindeyim. Seninle 2 haneli rakamları görmeyi çok istiyorum dedi ben de ben 2 senedir istiyorum 2 hanelileri dedim ama bu sefer olacak inşallah 2 aya görürüz dedi metabolizman iyi çalışıyor rahatlıkla verirsin dedi Tekrar listemi yazdı bazı ufak değişiklikler yaptı ve sporu haftada 5 gün 1 saate çıkardı verdiğim 2.5 kilo yağmış ve genelini göbek çevresinden vermişim

Bana zorla leslie yaptırın tamam mı

Baharcığım;
Öncelikle kilo vermene ve kan değerlerinin düşmesine çok sevindim....

Önceden karaciğer enzimlerin normal idi ve sonra ani bir yükseliş olduysa bu durum kullanılan ilaçlara bağlanır genellikle....

Kolesterol düşürücü kullandınmı tam hatırlamıyorum ama ;eğer kullandıysan bu preperatlar GOT VE GPT yükselmesine neden olabiliyor...Ayrıca ürük asit yüksekliğide aynı şekilde etkiliyor..

Ürik asit değerin düştüğüne göre bence kullandığın ilaçlar yükseltmiştir diyeceğim canım.Bu tamamen benim tecrübelerime dayanarak söyleyebileceğim şeyler.Doğrusunu Dr'un söyleyecek tabii..Onun söylediği önemli.İlaçtan olduğunu düşünse bile Dr'un bu değer yükselmesini kontrol etmek için belli bir süre için tahlil tekrarlarını isteyecektir ve asıl kararı o zaman verecektir diye düşünüyorum...
Bu değer yükselmesinin geçici olduğunu dişünüyorum ama Karaciğer değerlerinin yükselmesi şişmanlığa bağlı karaciğer yağlanmasından oluyor.Bu son söylediğim hepimiz için geçerli ve dikkat etmemiz gereken bir konu...

Kolunun ağrıması ürik aside bağlı olabilir canım....

Son düzenleme:
Tombulkelebek geçmiş olsun canım.Umarım değerlerin normale iner kilo verdikçe.
Bende leslie yapmak istiyorum ama eşim evde ameliyatlı 1 ay raporu var ve sürekli film izliyor tv de.evde fazla tv de yok napcam ben ya.kocamı bırakıp yürüyüşe de çıkamıyorum.1 ay spor yapamıcam bu durumda

aminn aminnnnn inş. cnm

inş temiz çıkar sonuçların hbr ver cnm merakla bekliyoruz

biraz fazla olmuş bence 1 poğaça 4 dilim ekmeğe eşdeğer ztn

saol ablam inş.

evet cnm kararlıyım inş. bakalım

saol cnm ,inş. şimdilik iyi gidiyo çok şükür bakalım

saol cnm

slm kızlar oku oku bitmedi baya muhabbet varmışş akşam ben kocya kaptırdım pc yi oturamadım başına
yediklerim sabah: kızların yağda yumurtasından 2 çatal 1 dlm tahıllı ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
öğlen: canım tatlı istiyo k-bar 90 kalori yedim yeşil çayla
akşama karnı bahar var sizin verdiğiniz tarife göre yapıcam
şimdi gezmeye gidiyorum inşallah mamalardan fazla yemem acılı biberli ekmek yapacaklar hataylı arkadaş az geç gideyimde ben gitmeye yenmiş olsun iştaha gelmeyeyim onları görünce

güle güle emekliliğin tadını çıkarr iyi gezmeler

hayırlı yolculuklar ablam şimdiden

gözün aydın cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…