Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet Beyzuşum doktorda kullandığın ilaçlardan yükselmiştir dedi ilacı bıraktırdı ürikasitim düşsün diye ilaç vermişti. Rejim ve sporla normale döner o zaman 1 ay sonra kontrole gidicem evet. Ürikasitim normale inmeden kolumun ağrısı geçmeyecek sanırım Neyse buna da şükür kilo verdikçe herşey normale dönecek inşallah. Çooook teşekkür ederim Beyzuşum iyi ki varsın

Sağol canım. Sen TV napcan canım bilgisayarın yok mu evde leslieyi bilgisayardan yapıyorum ben :26:

Evdeki pc bozuk canım.Şimdilik kullanamıyoruz onu.İş yerinde indirdim bikaç video.Usb ye attım.Evdeki lcd tv ye usb yi takıp öyle yapmayı düşünüyorum ama eşim iş başı yapana kadar yada pc tamir olana kadar yapamıcam gibi duruyo.Başka bi çözüm aklıma gelmiyo maalesef :26: Öyle kendi kendime egzersiz veya mekik çekmekten de hiç hoşlanmıyorum.Bakıcaz artık bir ay diyetle idare etcem sonra başlarım tam gaz leslieye

oyyy benim kvde yapar biberli ekmek bayılırım bennnnnn ,nasıl dayanacaksın ya ben asla dayanamazdım ona :)
güle güle git ve dön ablacığım ,liste önemli değil ne zaman müsait olursan ,sen yeter ki sağlıcakla git -gel... iyi yolculuklar.

çok geçmiş olsun canım, değerlerin düştükçe daha iyi olacaktır eminim ben ve sen bu ay hedefine ulaşacaksın hadi bakalım...

oyyy benim kvde yapar biberli ekmek bayılırım bennnnnn ,nasıl dayanacaksın ya ben asla dayanamazdım ona :)
güle güle git ve dön ablacığım ,liste önemli değil ne zaman müsait olursan ,sen yeter ki sağlıcakla git -gel... iyi yolculuklar.

çok geçmiş olsun canım, değerlerin düştükçe daha iyi olacaktır eminim ben ve sen bu ay hedefine ulaşacaksın hadi bakalım...

değerlerin düşemsine sevindim canım inşallah bir dahaki ay daha iyi sonuçlar alırsın.

hayırlı yolculuklar size ablacım.listeyi boşver sen gezmene bak

selamm kızlarr nasılsınızz nasıll gidiyorrrr...bugün birass durgunumm sankiiii...takmak istemediğimmm sürüsüyle şey varr kafamdaaa...bağıra bağıra ağlamak istiyorumm ağlamayayım diyede kendimle savaşıyorummm...buda boğazımda bi ağrı oluşturuyorrr...zaman hızlı gecsinn ve ben kilo vermişşş olayımmmm...2.5 yıl oldu evlendiğimmm ben 24 ama eşim 33 onun çocuk istegi benden daha çokturr...hiçbirşey dediği ima ettiği yok amaaa...onun içindeki duyguları düşünmektennn yoruldummmm....bigün patlıcakk bana eminimm......çünkü ben patlıyorum kendimee gecen sene kondu bu teşhiss neden bir senedir hala zayıfflamadınnnnnnn diyee...oda patlayacakkkk.....

canım kutlarım seni 2.5 kg da güzel,inş bir dahaki kontrolünde hedefini yakalırsın..
canım sen 2li rakamlara benden yakınsın,doktorunun da dedigi gibi görürsün 2 ayda.
değerlerin de inş. cok yakın bir zamanda tam bir düzene girer..

öyle yorgun ve uykusuzum ki anlatamam
emirim rahatsız yine

akşam çok ağladı uyumadı 3 kere istifar etti
toplamda bi saat uyku uyumadan geldim işe
üstüne bugun eniştemlerde burda onlarla ilgilenmeye çalışıyorum bir yandan kendisi acayip pimpirik birisi off offf
bide çalıştıgımız ortam herkes birbirinin yüzüne gülüyo canım cicim ama arkasından kuyu kazma peşinde
nefret ettim gerçekten burdan
bi rahat bırakmıyolar ki adam gibi çalışalım
allah ıslah etsin böyle dedikoducuları
rabbim fırsat vermesin ne diyim ya

Canım,kendini bu kadar üzüp yıpratmamalısın.Bu hem hormonal dengenin bozulmasına hem de bebek sahibi olmayı çok istediğinden bunun olmamasına sebep olacak.Ortada hiçbir neden yokken sırf çok kafasına taktığı için hamile kalamıyor benim bi arkadaşım.Bunu doktoru söyledi ona.İlişkiye girerken bile hamile kalmak istediğini düşünmeyecekmişsin.
Bak bende 4 yıllık evliyim ve 2 kez düşük yaptım.Benim gibi ve senin gibi niceleri var bu topicte veya dışarıda.Herşeye rağmen şükretmeli ve hayırlısını istemeliyiz tatlım.
Senin hamile kalman imkansız değil.Zayıfladığında ve pco yu atlattığında birde bakacaksın ki kendiliğinden kalmışsız.İnan bana bak.Daha 2,5 yıllık evliymişsin.Eşinin yaşını fazla takma benim dedem 65 yaşında baba oldu O yüzden Allah sana ve eşine sağlıklı uzun ömür versin.Önceliğin bu olsun canım.Tamam çok güzel bir duygudur evlat sahibi olmak ama oluruna bırak be güzelim.Kasma kendini bu kadar.Eşin de anlayışlıymış bak ne güzel.
Bende etrafımda birilerini hamile görünce ve akrabalardan yaşı benden küçük tanıdıklardan hamilelik haberleri alınca sevinçle birlikte burukluk yaşıyordum içimde.Kıskançlık değil asla ama neden benim yok diyordum.Bir gün bunu paylaştım ve burda bu topicte çocuk sahibi olmak isteyip de yıllarca sıkıntı çeken arkadaşlardan inanılmaz destek gördüm.Hepsini hatırlayamıyorum ama yanılmıyorsam DERİN ve BANU145145 arkadaşlar yıllar sonra kavuşmuşlardı meleklerine.Yanlış hatırlıyorsam lütfen kusuruma bakmasınlar ama haline şükretmelisin tatlım.Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar topiğini bir okusan 5 düşük 6 düşük yok işte 26.haftada karnında ölenler neler var neler tatlım.Şükür ve sabır hayırlısıyla bir gün bizde burda hamilelik haberlerimizi veicez inşallah.
Canım inanki daha neler yazmak istiyorum ama çok uzattım sıkmak istemiyorum.Dikkat et kendine sağlığın herşeyden önemli...

Canım hiçbirşey yapamıyorsan aç müziği oyna diyetisyenim bile dedi spor salonuna gitmek şart değil evde dans etmen bile yeter dedi maksat vücut hareket etsin
Hem eşinde 40-50 dakika müsade etsin sana =) TV izleyeceğine seni izlesin gözü gönlü açılsın adamın

tomurcukk çook teşekkürlerr neler yazmışsın neler benim içinn çok teşekkürlerrr...çok doğru söylüyorsunn...allah sağlığımızı almasın elimizdennn...hayırlısını versin hakkımızdaa...sabrınıda versinnn...sabır en önemlisiii....allah sabrını versinnn...rabbim biliyor işini verdiki bize bu derdi bi bildiği var sabrını versinn banada sizleredeee.. şifasını aratıyor bende böle dır dır edip derde verene şikayet ediyorumm....sizi seviyorumm beni kendime getiriyorsunuzzzzz......

Mantıklı valla tuttum bunu

Bişey değil bitanem teşekkür etmene gerek yok.Sen ve eşin iyi olun yeter gerisi detay :13:

canım bak üzüldüm şimdi bende bebek sahibi olmak isyetenlerden biriyim.o yüzden kilo vermek istiyorum bede kızıyorum kendime evlendıkten sonra aldım asıl kiloyu ne gerek vardıki... Biz tedavi ile bebek sahibi olabileceğiz büyük ihtimalle ve kilo vermeden imkansız. Rabbim herseyın hayırlısı versin...

canım çok geçmiş olsun.büyük ihtimal kreşten hastalık kapıyor yavrun. Ahh bu işyeri meselesini hiç sorma canım bende bu aralar çok bunaldım. O kadar emek harca gördüüğün muameleye bak. Kafaya koydum 1-2 ay sonra bırakıcamyaa kpss çalışcam.şansımı denicem..özel sektör şimdi böle yıprattı yıllarımı harcamak istemiyorum.insanlar öyle ikiyüzlüki..sabır versin rabbim bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…