Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

masallah guzel vermissin canim

Geçmis olsun annene semiran

guzel olmus gule gule kullanin canimm
sehpan yeni gibi olmus

simdiden gule gule git gel ablacim
hayirli yolculuklar
listeyi dusunme gelince halledersin

geçmis olsun canim insallah kilo verdikçe butun sorunlarindan kurtulursun
2.5 kilo yagdan vermen super bisey valla ben veriyorum ama neyden verdigim belli degil merak etmiyorda degilim doktora gitmeyi dusunuyorum
Gerçi yagdan da gitmistirde okadar kilo verdik yani sonuçta
Kastan olunca goruntude pek degisiklik olmuyormus ama beni gorenler baya fark ediyor obeni biraz rahatlatiyor(gerçi baziiilari hala farkedemedi neden acep:44::44:)

geçmis olsun esine canim
Esin hiç uyumazmi? ozaman yap yarim saat da olsa yada telfondan sarki aç tak kulakliklari kivir allah kivir

canim bak benim kardesiminde olmuyordu(esinden dolayi) gerçi sorun kimde olusa olsun sonuç degismiyor=sabretmek gerekiyor 5sene beklediler sonra tup bebek olmasi gerekiyormus yoksa doktorlar bebek olmasi imkansiz demisler neyse kardesimgilin bide maddi durumlarida iyi degil kredi aldilar tup bebek yaptirdilar 7ay kadar once ama tutmadi nekadar uzulduk anlatamam çunki tekrar yaptirmaya guçleri yetmezdi kredi oduyecekler bide 8milyar vermislerdi (ozelde yaptirmislardi mecburen) neyse sonra çok sukur ALLAH ima doktor aramis ve size ozel bisey yapicagiz sadece 1 milyara tekrar deneyecegiz demisler(dondurulmus emriyolardan) nasil sevindik nasil sevindik anlatamam ikinci denemelerinde tutmustu çok sukur hemde ikiz suanda 3aylik hamile 5sene beklediler yani RABBIM ol dedikten sonra olur sen kendini suçlama stres yapma
iNSALLAH seninde olur sen simdi kilo vermeye odaklan stres yapma kilo verdikçe sorunlarin ortadan kalkmaya basliyacak ve bibakmisin hamilesim ALLAH in izniyle

Amiiiiinnnnnnnn
Geçmis olsun canim emire insallah çabuk atlatir
ALLAH kolaylik versin canim

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar Bana leslie videolarını gönderebilecek biri var mı içimizde:44: malum havalar pek iyi değil,dışarıya çıkamıyorum yürüyüş için

Merhaba hanımlar Bana leslie videolarını gönderebilecek biri var mı içimizde:44: malum havalar pek iyi değil,dışarıya çıkamıyorum yürüyüş için

bende aynı durumdan muzdaribim canım.dışarıda yürümeye fırsatım ve vaktim olmuyor.
Leslie sansone küçültülmüş tek linkler diye arat,çıkan ilk sitede var videolar.hangi milin kaç dakika sürdüğü de yazıyor.ordan indirebilirsin.görüntü kalitesi pek iyi değil ama iş görür umarım

merhaba
geçmişi okumaya kalkıştım gözüm yemedi çok fazlaydı
kilo verebilecekmiyim bilmiyorum ama çok şükür rabbime günde 6 dilim ekmekle kurtarıyorum
inşallah devam ettirmeyi başara bilirsem yemekleride düzene sokacağım
çünki öğle yemeyinde 4 kanat yedim tutamadım kendimi ama alışacağım inşallah
bende çok fazla istiyorum bebeğim olmasını ama önce kendim için vereceğim bu kiloları istediğim mağzadan istediğim kıyafetleri alabilmek için aynada kendimi beyenmek için

canım kamu çokmu iyiki aynı cümleleri ben ve arkadaşımda söylüyoruz burda olmadığım sürede(taşınma işi hariç yine taşındım bende! ) bi projede beleşşş olaraktan çalıştırıldık bu bizim işimizmiş(kii bunu alırken asla bize haber etmediler ) biz anlıyormuşuzonu yapıp yetiştiricez diye kafayı yedik eve dosyalar götürdük bu arada normal rutin işler tıkırında durdurmadık veee madalya falan vermediler işin sonunda buda bi hayırmış öyle düşünmeliymişiz falan sonra başkası bizim yaptığımız işin biz (300 o 13 diim )yapmış yorulmuş mesaiile ödüllendirildi yani siyasetin belasını versin 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz nerdeyse resmi görevi ünvanı olmayan gelip başında ahkam kesebiliyor offf darlandım yani böyleyken böylee işte ))

teşekkür ederim ben aslında açık havada yürümeyi daha çok seviyorum.gün içerisinde dışarıda işlerim olduğunda da mümkün mertebe yürüyerek geçiririm günümü ama evde olduğum zamanlar yürüyüşe çıkacak arkadaş bulamıyorum.annem sabah erken saatte (7 gibi) çıkmaktan yana,ben de evde olduğum zamanlar 8e doğru kalkıyorum.yürüyüşü zorunluluk gibi görünce de iyice sevimsiz geliyor.

eve koşu bandı almayı düşünüyorum bu aralar,bu konuda sizlerin fikirlerini öğrenmek isterim aslında..

beyzuşum alıntı yapacaktım sayfayı bulamadım tekrar... çok teşekkür ediyorum zarif çıtırım bende sizleri özledim zaten bir haftadırda sizleri takip ediyorum illa okumam gerek aklım kalıyor benim düşüncelerimi geçen yena yazmıştı aaa baktım bunu ben yazdım heralde dedim buraya geleli 1 yıldan fazla oldu ve benim aldığım yol ortada yapamıyorum iradem yok şu sıralarda özel sorunlarım ve işyerindeki sorunlar beni bitiriyor diyet aklıma bile gelmiyor ama ....artık en azından biraz dikkat etmek istiyorum off gıpta ediyorum hem sorunlarla uğraşıp hem kilo verenleri..

Nasılsınız ne var ne yok :) Ben bildiğiniz yeşim koşturmaca. Diyetim iyi gidiyor. Ama şöyle bir sorun oldu insülin direnci hapım glucophage ile artık öglenleri hiç bir şey yemek istemiyorum. hatta yemiyorum ne yapacagım böyle bilmiyorum. yemek düzenim degisti. sabah iştahım açık ama bir kahvaltı edeyim ilaç içeyim akşam 4 olmadan acıkmıyorum. arada mutlaka meyve yiyorum yaşasın mandalinalar valla onlarda olmasa. masamda bir kilo mandalinam hep hazır :) şu anda en fazla protein eksiğim oluyor. öglen yemek yemediğim için et tavuk neyse yememiş oluyorum. akşamda geçiştiriyorum yine sırf ilacı almak için sonra varsa yoksa abur cubur çekirdek patlamış mısır. canım hiç yemek yemek istemiyor. ne olacak böyle bilmem. bu cuma sabah kontrolümde söyleyeceğim diyetisyenime ona göre bir formül bulalım. kadıncagızı kandırmakta istemiyorum sonucta kendimi kandırırım yani. yılbaşında neler yapacaksınız biz bir türlü karar veremedik. önce arkadaslarla bir otele gidelim dedik 7 senede bir cumartesi gecesine denk geliyor sonucta biz turizmci oldugumuz için hangi güne denk gelirse gelsin cumartesi dısında ertesi gün resmi tatilde izin yapabilme şansımız olmadı bugune kadar. bu yüzden bu seneki tam şans. ama bir yandan da eşim işsiz ve evde. masraf olsunda istemiyorum. otele vereceğim parayı istanbula bilet alır gideriz diye düşündüm bir ara cok özledim çünkü 2 gün 2 gündür diyerekten gelmek istedim. sonra yine masraf yapma yeşim ne gerek var dedim. şimdi diyorumki sonucta her sene yılbası degil mi :) bu seneyi başbaşa evde geçirsek eşimle. bizim çevremiz çok geniştir muhtemelen 10 gün sonra bu yazdıkların değişmiş olacaktır ama size gönlümden geceni söylemek istedim :) insanın üzerine yapışır bazen kişiliği buda öyle bişey. bizim yanlız olmamız zor cevremiz kalabalık çünkü zaten bırakmaz arkadaslar :) ama Allah biliyorya ben bu sene evde olmak istiyorum. bakalım insallah bu sekilde sonuclanır kimse küsmeden darılmadan bize :) bu arada yeni kilo hedeflerimi sizinle paylaşayım. inşallah şubat sonunda en geç 75 olmayı haziran sonunda en gec 65 olmayı hedefliyorum. İnşallah hepimiz istediklerimize en makul zamanda varırız :) cok öptüm canlar. kendinize iyi bakın :)

yılbaşına için para harcama boş yere evde eşinle güzel bi sofra hazırlarsın ve kalan paraylada istediğini yaparsın boş geliyor bana yapılan harcamalar heleki ekonomi bu durumdayken kızmasın umarım bana

canım ya üzme kendini bu kadar .sen daha şimiden böyle düşünürsen olmaz. sağlığın giderse elden geri dönüşüde olmaz. eşinle açık açık konuş o zaman .bende senin geçtiğin yollardan geçtim .5.yılımda bebeğim daha yeni kollarımda. ilk gebeliğim bebek karnımda öldüğü için kürtajla sonuçlandı .sonra üzüntü ,stres,sıkıntı kendimi sıktığım kadar eşimide bunalttım.allahı var adamcağız bir gün gık demedi ama iiçimde kopan fırtınaları kimse bilemez.bazen kendini ifade edecek kelime bulamaz ve bunu eşine bile anlatamazsın sırf bu yüzden. kürtajdan sonra hayatımın en kötü yıllarını yaşadım .zehir oldu kaç yılım . yedim içtim derken 92yi gördüm ömrümde ilk defa ve hemen zayıflamam gerek bebeğim olacak daha dedim. ne yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ama 2,5 ayda 75 kiloyu gördüm .sonra tedavim başladı ve şükür bebeğim benimleydi. şimdi kucağımda rabbim sana da nasip etsin ben o kötü olaydan 17 ay sonra hamile kalabildim yani kendini bunlatma inan hormonlar çok olumsuz etkileniyor, regl düzenim bile kalmamıştı .kendine dikkat et.

hoşgeldinnnnnnnnnnn...... gözlerim arıyor seni sen gelemesende. inşallah daha çok uğrarsın.
sen diyeisyenine git mutlaka en azından çözüm önerileri olacaktır sende rahat edersin.
aslında kutlayamıyorsan bu şansı değerlendirmelisin .ben nedense arkadaşlarla gittiğimiz yerlerde daha çok eğlenmişimdir .tamam eşimle girmekte çok güzel ama o atmosferde başka. eşine danış bakalım o ne diyecek ,ortak bir karar alın daha eğlenceli olacaktır canım.

Bugünkü menüm:

Sabah(09:00)
2 dilim cevizli ekmek
1 dilim peynir
1 çeri domates
dereotu-maydonoz ve havuçlu çok az yağlı,tuzsuz salata
1 fincan şekersiz çay

Ara(12:30)
2 adet mandalina

Öğle(14:00)
Fırında domates soslu kabak (küçük boy 1,5 kabak)

Ara(16:00)
1 kibrit kutusu kadarcık börek

Akşam (17:30)
Yağsız ızgara tavuk
4 kaşık az yağlı fasülye kavurması
1 kase yoğurt
1 domates
2 dilim cevizli ekmek...............

1,5-2 saat sonra da meyve yerim ve bugünü böylece tamamlarım artık

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çokkkk teşekkürrlerrrrrr..çokkk duygulandımmm yaa hepiniz ayrı ayrı yazmışsınızzz çok teşekkürlerrrr..sizi dinlicemm bunaltmıcammmm kendimi...sizde hep iyi olun emi...hepinizi kocamannnn

İşsizlik,özellikle erkeğin işsiz olması kötü..Kızım 2 yaşındayken ikimizde işten çıkarılmıştık..Ben daha sonra part-tıme çlışmaya başladım ama eşim uzun süre iş bulamadı..
Eşim o ara, hem işsiz hem kaprisli hemde alıngandı.:) Zor dönemdi..
Gönlüne göre bir işi olur inşallah...

doğacım ,kamu çalışanı kişi. Sen yinemi ev taşıdın.?? İkinci oluyor galiba.?
İyi günlerde oturun canım...

Son düzenleme:
Yena menü, afiyetle sunar.

Sabah,

2 dilim ekmek
1 yımırta.:)
PEynir
domates,biber,yeşillik.

Ara,
yarım avuçtan az yer fıstığı
yarım elma,gönlül alma.:)

Akşam,

2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak yeşil mercimek
yoğurt
salata
acı biber ( turşu )
Daha sonra komşu sarma getirdi ben tabağı aldım bir baktım üç tane yutmuşum bile.:)
hemen bıraktım elimden tabağı..:)
Türk kahvesi.

Ara,
Portakal yiyeceğim..

40 dakika yürüdüm. yürüken çok komik bişey oldu..3-4 metre uzağımda önümde yürüyen bir adam ha bire gaz çıkarıp duruyor..
İlk başta anlam veremedim sonra çok şaşırdım..Resmen zart zort salıyor adam..
Tahminim yalnız olduğunu sanıyordu..Yada şuursuzun tekiydi..:)

Son düzenleme:
slm kizlar ben geldimmmm
ama pek hos gelmedim migrenim tuttu boynumdan yukarisini hissetmiyorum belki kafam dagilir dedim ama isiga baktikca beynim zonkluyo
gelmisken bisiy sorucam sabah cocuklara diye kalkinca mutfaga gittim yanlarina bisler hazirliyodum ama cok kötü basim döndü ve kulaklarimda cinlama oldu bayiliyorum sandim kendimi koltuga zor attim carpintimda oldu buz kestim sanki acaba niye böyle oldum bi fikri olan varmi sonrada zaten migrenim tuttu
neyse kizlar fikri olan varsa yazsin lütfen simdi kalkiyorum sanirim pc ye bakamiycam yazdiklarinizi sonra okurum görüsürüz canlarim

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım..
Benim aklıma tansiyonla ilgili bir problem geldi..

Beyzuşum iyi tatiller,iyi yolculuklar...
Dikkat edin kendinize...

oyyy oyyy dayandım valla ağzımın suları aka aka dayandım anam nası götürdü millet 1 dlm küçüktatlı yedim
1 kibrit kutusu kadar biberli ekmek
1 tane küçüçük kurabiye
akşam karıbahar yaptım fırında 4 tane yoğurtladım 1 kase mercimek çorba
az salata çokmu yedim kiii yaa bugün akşam yemesemiydim sabahta yarım çaytabağı kadar yağda yumurta 1 dlm ekmek üstüne kuyup yemiştim öğlende 90 cal. k-bar yedim
aman yemişimde yemişim yani bende yazınca ne çok göründü gözüme

canım bence hedefin sadece kilo vermek olsun öncelikle çocuk planını az ileri zamana burak çok deil 3-4 ay sonra en az 10 kilo verirsin yaşın genç canım ya ne acelen var millet 30 unda yeni evleniyo ben 26 da ilk çocuğumu 32 de ikinciyi doğurdum ilkini 78 kilo ile hamiş kaldım ikinciye 88 kilo ile 100 düz oldum doğumda kiloluyum o yüzden hamile kalamıyorum diye üzülme şeker yaşamın tadına bak zehir etme kocana kendine hayatını doğumun ölümün düğünün vakti zamanı olmazmış vardır bi hayır dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…