- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
masallah guzel vermissin canimiyi geceler kızlar.. Bende cumadan bu yana 1,5 kilo verdim diyetle... Bebegimin olması için zayıflamam şartmış... İnsallah hepimiz zayıflarızzzsaat 12 gibi bi kacamak yaptım ve browni yedim cok üzgünümmm ama olur dimi arada böyle şeyler.. Bide şeyyy aksam mandalinayı fazla kacırdım sanırım ama napim cnm sürekli bişiler istiyoo çünkü gripp olduuuummmmm
Geçmis olsun annene semiranmerhabalar dünden bu yana yine giremedim geçmişi oku oku bitiremedim ben bitirene kadar herkesler uyudu benim uykuda geldi annem biraz rahatsız giremedim nete hem de bu akşam ev misafir doluydu aşure yendi bitti çok şükür yarında az daha vereceklerim var onlarıda verdikmi aşure faslı bitti şükürben de 1.5 kaseyle sıyırdım oleyyyyy bu arada kızlar resimlere baktım tebessüm kızın çok tatlı maşallah ilknurumun çocuklarınının güzelliklerini zaten biliyorum faceden takipteyi maşallah Allahım özene bezene yaratmış rabbim hayırlı ömürler versin çocuklarımıza nazardan saklasın hepimizin çocuklarını inş acılarını göstermesin diyorum ve ben de yatışa geçiyorummm herkese iyi geceler Allahım rahatlık versin inş........
guzel olmus gule gule kullanin canimmBak bunlarda benim dün gece eşimle yaptığımız duvar kağıdı birde kapladığımız orta sehpa
Tv ünitesinide ben seneler evvel ikeada görmüştüm KV marangoz olduğu için onlara yaptırmıştım hatta şimdi o dolap kapaklarınıda sehpanın renginde aynı damarlı yapışkandan alıp rengini değiştiriceğim daha iç açıcı olsun diyeortayada Tvmizi alıp astıkmı yeme de yanında yat
Eki Görüntüle 306192 Eki Görüntüle 306193
sehpan yeni gibi olmus
simdiden gule gule git gel ablacimHerkese Merhabalar hanımlar;
BANUCUĞUM; günde 1 taneden fazla yemiyorum.Bu güne kadar zararını görmedim.
Geceleri;yiyorum ama hemen yeyip yatmıyorum...Fazla kaçarsa zararlı olabilir canım...
ARKADAŞLAR 2 GÜN ŞEHİR DIŞINDA OLACAĞIM...(Yarın sabah yola çıkacağız)CUMA GECESİ DÖNECEĞİZ.UYGUN BİR SAAT OLURA CUMA GECESİ,OLMAZSA CUMARTESİ SABAH LİSTEYİ YAPARIM...AFFINIZA SIĞINARAK...
hayirli yolculuklar
listeyi dusunme gelince halledersin
geçmis olsun canim insallah kilo verdikçe butun sorunlarindan kurtulursunMerhabalar sonuçlarımı aldım diyetisyenime gittim geldimmm
Sonuçlarım kolesterolüm düşmüşÜrikasit değerim hala biraz yüksek normali 5.88 şuan benimki 6.62 ama 9.22 den indim bu da güzel ilacı kesti doktor ama bu seferde karaciğer enzimlerim tavan yapmış durumda
Beyzuşum sen biliyorsun bu işleri senin uzmanlık alanın beni bilgilendirirmisin lütfen 15 gün önce normal olan değerlerim tavan yapmış
AST ( SGOT ) 1-45 Benim değerim 53.2
ALT ( SGPT ) 0-40 Benim değerim 111.25
Bunlar ne demek beyzuşum neden çıkmıştır ne kadar zamanda normale döner ve normale dönmesi için benim yapmam gereken birşey varmıdır :44: Bilgilendirirsen çok sevinirimBir de sol kolum sızlıyor sürekli geceleri üstüne yatınca uyuşuyor bu değerin yüksek olmasından kaynaklanıyor olabilirmi :44:
Bu araada diyetisyene gelelim2.5 kilo verebilmişim 3 olamamış maalesef Ama söz verdim bu ayı 6 kilo eksikle kapatıcam 15 günde 3.5 kilo verme hedefindeyim. Seninle 2 haneli rakamları görmeyi çok istiyorum dedi ben de ben 2 senedir istiyorum 2 hanelileri dedim ama bu sefer olacak inşallah 2 aya görürüz dedi metabolizman iyi çalışıyor rahatlıkla verirsin dedi Tekrar listemi yazdı bazı ufak değişiklikler yaptı ve sporu haftada 5 gün 1 saate çıkardı verdiğim 2.5 kilo yağmış ve genelini göbek çevresinden vermişim
Bana zorla leslie yaptırın tamam mı
2.5 kilo yagdan vermen super bisey valla ben veriyorum ama neyden verdigim belli degil merak etmiyorda degilim doktora gitmeyi dusunuyorum
Gerçi yagdan da gitmistirde okadar kilo verdik yani sonuçta
Kastan olunca goruntude pek degisiklik olmuyormus ama beni gorenler baya fark ediyor obeni biraz rahatlatiyor(gerçi baziiilari hala farkedemedi neden acep:44::44:
geçmis olsun esine canimTombulkelebek geçmiş olsun canım.Umarım değerlerin normale iner kilo verdikçe.
Bende leslie yapmak istiyorum ama eşim evde ameliyatlı 1 ay raporu var ve sürekli film izliyor tv de.evde fazla tv de yok napcam ben ya.kocamı bırakıp yürüyüşe de çıkamıyorum.1 ay spor yapamıcam bu durumda
Esin hiç uyumazmi? ozaman yap yarim saat da olsa yada telfondan sarki aç tak kulakliklari kivir allah kivir
canim bak benim kardesiminde olmuyordu(esinden dolayi) gerçi sorun kimde olusa olsun sonuç degismiyor=sabretmek gerekiyor 5sene beklediler sonra tup bebek olmasi gerekiyormus yoksa doktorlar bebek olmasi imkansiz demisler neyse kardesimgilin bide maddi durumlarida iyi degil kredi aldilar tup bebek yaptirdilar 7ay kadar once ama tutmadi nekadar uzulduk anlatamam çunki tekrar yaptirmaya guçleri yetmezdi kredi oduyecekler bide 8milyar vermislerdi (ozelde yaptirmislardi mecburen) neyse sonra çok sukur ALLAH ima doktor aramis ve size ozel bisey yapicagiz sadece 1 milyara tekrar deneyecegiz demisler(dondurulmus emriyolardan) nasil sevindik nasil sevindik anlatamam ikinci denemelerinde tutmustu çok sukur hemde ikiz suanda 3aylik hamile 5sene beklediler yani RABBIM ol dedikten sonra olur sen kendini suçlama stres yapmaselamm kızlarr nasılsınızz nasıll gidiyorrrr...bugün birass durgunumm sankiiii...takmak istemediğimmm sürüsüyle şey varr kafamdaaa...bağıra bağıra ağlamak istiyorumm ağlamayayım diyede kendimle savaşıyorummm...buda boğazımda bi ağrı oluşturuyorrr...zaman hızlı gecsinn ve ben kilo vermişşş olayımmmm...2.5 yıl oldu evlendiğimmm ben 24 ama eşim 33 onun çocuk istegi benden daha çokturr...hiçbirşey dediği ima ettiği yok amaaa...onun içindeki duyguları düşünmektennn yoruldummmm....bigün patlıcakk bana eminimm......çünkü ben patlıyorum kendimee gecen sene kondu bu teşhiss neden bir senedir hala zayıfflamadınnnnnnn diyee...oda patlayacakkkk.....
iNSALLAH seninde olur sen simdi kilo vermeye odaklan stres yapma kilo verdikçe sorunlarin ortadan kalkmaya basliyacak ve bibakmisin hamilesim ALLAH in izniyle
Amiiiiinnnnnnnnöyle yorgun ve uykusuzum ki anlatamam
emirim rahatsız yine
akşam çok ağladı uyumadı 3 kere istifar etti
toplamda bi saat uyku uyumadan geldim işe
üstüne bugun eniştemlerde burda onlarla ilgilenmeye çalışıyorum bir yandan kendisi acayip pimpirik birisi off offf
bide çalıştıgımız ortam herkes birbirinin yüzüne gülüyo canım cicim ama arkasından kuyu kazma peşinde
nefret ettim gerçekten burdan
bi rahat bırakmıyolar ki adam gibi çalışalım
allah ıslah etsin böyle dedikoducuları
rabbim fırsat vermesin ne diyim ya
Geçmis olsun canim emire insallah çabuk atlatir
ALLAH kolaylik versin canim
Son düzenleme: