Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee

> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.:)

gecmis olsun cnm

beyzus ablacim güle güle git güle güle gel listeyi takma kafana sen gezmene bak

cnm ölen yemegi nerde az deilmi yedigin

adamdamin belkide gaz problemi vardir

iyi akşamlar
yena dizmişin kitap gibi menüyü maşallah yürüyüşde yapılmış gazlı olmuş ama
beyzuş ablacım güle güle git dön inşallah şu patiği de merak ettim ayrıca
beni sorarsanız sabah çok soğuktu heryer buzdu resmen ama ben 50dk yürüdüm düşmekten korktum ama
sonra arkadaşta kahvaltı yaptık çok yedim itiraf edeyim çay çok içtim bide 2 fincan capuçino şiştim resmen
akşam da tavuklu salata ve ayran yedim
ilerleyen saatlerde meyve yeme ihtimalim var

canım ya tansiyon olabilir mi ? ya da az mı yiyorsun halsiz mi kalıyor vücudun?
ayyy ben ne kurabiye ne başka birşey yemez direk gömülürdüm biberli ekmeğe :))))
bendede akşam mercimek çorbası vardı pişti olmuşuz :)
yok ya yazınca fazla görünmüş bence çok birşey yok içerikte
şu an bazı maddeler bizi anlatıyor özellikle o ilk madde aynıııııııııııı biz :)))
gerçi oğlunu bana kaptırmaz genelde ama ayakkabısını bağlayana kadar hepsi bendedir, ben çocuğu hazırlarım kendim giyinirim sende çantayı hazırla derim ama o çocuğun tek bir şeyini giydirir en son kalan sonra ben çocuğu hazırladım sne neden çantasını hazırlamadın der :))))

gayet güzel bir menü olmuş, öğlen az gibi gelmişti ama akşam takviye tam olmuş hele acı turşu oyyyyyyy, sen 3 tane yutmuşsun ben geçen gün 50 tane yuttum :)))
eşim artık diyor ne oldu sana kaç gündür diye ,canavar hortladı içimdeki sanırım ama durmam gerek ...

ayy ne adamlar var insan azcık bakar çevresine, motoru takmış gidiyor desene :)

kızlar bugün güzel bir haber aldım inşallah devamıda öyle güzel olur. hani şu yılan hikayesine dönen şubat özür ataması vardı ,yeni çok bilen bakanımız iptal etmişti ve daha dün tükürdüğünü yaladı başbakan kulağını çekince :) neyse ben eğer doğru düzgün bir yer açılırsa tayin isteyebileceğim ve bebeğimle olacağım .ne olur dua edinde iyi bir yer açılsın bebeğim bensiz ben onsuz kalmayayım...

iyi akşamlar
bu günki menüm
sabah
1dilim ekmek
çay tabağı dolusu menemen
kibrit kutusundan küçük peynir
4 zeytin
3 ç. bardağı tek şekerli çay

öğlen
2 dilim ekmek
1 ç.bardağı yoğurt
4 t.kanadı

ara
1 kase aşure
1 fincan yeşil çay
akşam
küçük bir tabak
kuru patlıcan yemeği
bir kase yoğurt
1 dilim ekmek(yedim ama hiç doymadım)
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar az demi bu menü

Selammmm kızlarrrrr ben geldimmmmmmm :122: :122: :122:

Biraz evvel ne güzel geçmişi okuyup okadarda cevap yazmıştım ama benim cadı kızım yine her zamanki gibi parmakladı laptobu ve bütün yazdıklarımı sildi Valla tekrar okadar şeyi yazamıyacağım için kısaca geçeyim dedim

Hala bağırsak grevi devam ediyor ve bugün 4.cü gün üstüne de hala regl olamadım
İnanılmaz gerildim sabahtan beri hatta Süngerbobdaki sürücü kursu hocasına ( kirpi balığı ) döndüm
Topikte çat sesi duyarsanız bilinki ben çatladım
Bugün maalesef yine sabah uyuya kaldığım için ( gece sabaha kadar cadıyla uğraştım ) yine gidemedim doktora ama yarın sabah kızı tembihliyeyimde benide okula giderken uyandırsın.

Bu arada yaptığımız sehpa ve duvar kağıdını beğenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim
Ayın başında dolap kapaklarını yapacaktık ama benimki kafasına koydu ya o yüzden bugün alımış yapışkanlı banttan. Artık küçük cadıyı uyutunca kapaklarıda kaplıyacağız onunda öncesi sonrası resimlerini koyarımda bakalım hangisi daha iyi puan alıcak

Beyus Abla sana şimdiden hayırlı yolculuklar. Listeyi dert etme sen nasılsa bir günden birşey olmaz
Sen hayırlısıyla git gel bize yeter

ayy ne adamlar var insan azcık bakar çevresine, motoru takmış gidiyor desene :)

Ahahahah evet gerçekten bayağı motorunu takmış gidiyordu..:))

Seninde inşallah dilediğin gibi olur okul durumun..

biberli ekmekk deme hala sularım akıyo nası yemedim ben yaa onları hayret ediyom kendimeee hamurlu diye yemedim fazla ekmek resmen yaaa

en son market poşet olayıda ayynıı kocam okudum ben normal bi babaymışım yani dediiii :
inşalllahhh hayırlısı olsun

şimdiye kadar yediklerin arasında en ideali gece geç saatte acıktım diye ekmek yemezsen tabiii
kıvırdın sen bu işi

Biberli ekmek olayına girilmiş kötü olmuş..
Zira çok güzel yaparım bende ayılarak bayılarak yerim üstelik...
Ne uslanmaz bir şişkoyum tanrımmm..
Aklım fikrim boğaz derdinde..:))

iyi geceler kızlar..bu pazar annemle 2 yaşındaki yeğenim geldi bizdeler fazla giremiyorum..birde oğlum diş çıkarıyo..son sayfayı zar zor okudum

iyi geceler kızlar..bu pazar annemle 2 yaşındaki yeğenim geldi bizdeler fazla giremiyorum..birde oğlum diş çıkarıyo..son sayfayı zar zor okudum

Geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun. inci gibi sıralansın dişleri miniğin...

sorma yena yaa bugün oturmda yapmış arkadaş hemde köy unuyla annam ne güzeldi ama ben kibrit kutusu kadar yedim sanırım bayanlardan utandım nası rejim yapıyon ne yiyon falan diye sordular sonra servise geldi herkez tabağıma ne aldıma baktı alamadım fazla lojmanda oturunca miillet ne yedine bakıyo verirmi kilo veremezmi diyee :78:

Canım oğluşuna geçmiş olsun inşallah çok fazla ağrısı olmaz ve devamıda ağrısız çıkar.

Ahahahah evet gerçekten bayağı motorunu takmış gidiyordu..:))

Seninde inşallah dilediğin gibi olur okul durumun..
motorlu taşıtlar vergisi veriyor mudur acep :)))

sağol canım ya inşallah olur bebeğimden ayrılmam ,yoksa sbaah 6 akşam 6 o saatten sonra bebeğime ne faydam olur (
helal olsun sana valla ben dayanamazdım sanki :)

bizimkide normal kendince ama biz aşıkız :))))
offf offff bende aynıyım

sağlıkla çıksın inci gibi dizilsin inşallah

Özlemmmmmm canım hayırlı olsun inşallah bebişinden ayrılmak zorunda kalmazsın
Rabbim gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…