Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursena inşallah kıvıracam ben bu işi
pes etmek yok yola devam ama hiç inanmıyorum ben bu hafta kilo verebileceğime
bide benim tartı eski usul gramı göstermiyor atta elektironik tartılara göre 3 kiloda eksik gösteriyor galiba nasıl anlıycam ben yeni kilo mu:44:
2 haftadan önce yeni bir tartı alamam

bu biberli ekmek ilgimi çektiaraştırıyorum netten nasıl bişeymiş bakalım
özlemcim inşallah gönlüne göre bir yere atanırsın canım
ceco sehpa özellikle çok hoş olmuş

Özlemmmmmm canım hayırlı olsun inşallah bebişinden ayrılmak zorunda kalmazsın
Rabbim gönlüne göre versin.
sağol canım benim inşallah ya dua et bize teyzesi ne olur...

araştırma valla bence yoksa yaparsın yersin bize kızarsın :)

amin canım allah razı olsun inşallah olur bakalım, pzt açılan yerler belli olacak ,tabi açılırsa ....

kızlar bugün çok güzel bir haber aldım ,uzun zamandır hamile kalamayan arkadaşım herşeyi denemişti aklınıza ne geliyorsa şimdi kendiliğinden hamile, rabbim ne büyüksün şükürler olsun sana,tamamına erdirsin inşallah.... 2010'un umutlu savaşçılarından biri daha kazandı :))) topiğimizin adı :)

Sağ ol canım şu anda da bir yandan dolap kapaklarını yapıyoruz az kaldı oda bitecek inşallah yarım saate kadar :122:

ceco sehbalarına filan nerden bakacağım merak ettim

Canım dün gece yayınlamıştım ama yarım saat sonra öncesi ve sonrası yaparken sehpayıda tekrar gösteririm
GÖrmemişin sehpası olmuş dolabı kaplanmış tutmuş nete vermiş

Evim için birşeyler yapabilmek çok hoşuma gidiyor ne yapayım Allahtan eşiminde elinden geliyor da değişiklik yapabiliyoruz :122:

iyi akşamlar güzeller nasılsınız
sana da iyi akşamlar

baktım iştah açıcı görünüyor ama yapmam merak etme ama yapan olsa kesin affetmem

Son düzenleme:

ne güzel allah emeginin karşılıgını vermiş arkadaşının darısı benim ve isteyenlerin başına aminnnnn.........

sabret bacım azimlisin sen verirsin menün de güzel

benim doymadığım menü güzel demek gerçi gündüz ki yediklerim çok güzel doyurdu ama akşam biraz az geldi gibi ama kararlıyım çok acıksamda bu gece 1 dilim ekmek yemiycem

kızlar ilerleyen satlerde 1 dilim ekmek yerine bir bardak salep içsen nasıl olur
ekmek mi salep mi:26:

kızlarrrrrr,

herkesden çok ama çok özür dilerim. Bayadır giremiyorum, ve spor listemi de 2 haftadır yapamıyorum.

Bu son 2 haftadır hem iş nedeniyle hem de hastalanmam nedeniyle hiç zamanım ve keyfim olmadı. Işle ilgili de şevkim kırılınca (bu konu da konuşmak istemiyorum hiç) 3-4 gündür de bitkisel hayatta gibi dolaşıyorum.

Beni affedin,

spor listesini bir süre yapamayacağımı da haber vermek istiyorum. Gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Umarım 2012 itibari ile toplanıp aranıza döneceğim. 1-2 hafta daha müsade edin neolur.

Sizleri çok seviyorum öpüyorum hakkınızı helal edin.

sana da iyi akşamlar

baktım iştah açıcı görünüyor ama yapmam merak etme ama yapan olsa kesin affetmem
bencede görsen affetmezsin canım ama ömründe 1 kezde olsa yemelisin :)
ne güzel allah emeginin karşılıgını vermiş arkadaşının darısı benim ve isteyenlerin başına aminnnnn.........

amin canım sağol, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

ne güzel elinizden mobilyalarda değişiklik yapmak geliyormuş
merakla bekliyorum

ekmekkkkkkkkkkkkkkk

ikiside değil şeker ya hepsi... bence şekersiz sıcak ve tarçınlı bir bardak süt iç canım illa içeceksen......

hiçbir şey senden daha önemli değil, sen iyi ol yeter, ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman yaparsın.....

cnm cok sevindim arkadasin adina simdi havalarda ucuyordur,rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almak nasip etsin

bende bu gün tercumanliga gittim arkadasima doguma saat 9da 3kilo ve 49 cm muhammed hamzamiz oldu cok tatliydi dogar dogmaz
ci$ini yapti gözlerini acip etrafa bakiyordu göbek bagini ben kestim yani ebesi benim

bayıldım valla ellerine sağlık nerden aldınız o kağıdı markası falan varmı bana özelden atsana

hadi iyi tatiller iyi dinlen eğlen listeyi nezaman istersen yaparsın sen dinlenmene bak

bravo iyi kilo vermişsin sonuçlarda iyi ilaç neden olmuş olabilir karaciğer enzimlerine

danset
böyle düşünürsen incecik bile olsan hamile kalamazsın en önemlisi sterssiz olmak
boşver düşünme spor yap kilo ver motive ol bebeği düşünme
geçmiş olsun canım
umarım bu sefer çabuk atlatır

evde yılbaşı geçir paran cebinde kalır boşver

tek sorun gazmış ama olsun okadar

tansiyon gibi duruyor
dikkat et bir ölçtür geçmiş olsun

bana çok gelmedi
valla doğru
umarım yakın bir yer olur canım

aşure yerine 2 meyve
kanat yerine göğüs eti olsa akşamda 2 dilim ekmek yesen süpermiş
Biberli ekmek olayına girilmiş kötü olmuş..
Zira çok güzel yaparım bende ayılarak bayılarak yerim üstelik...
Ne uslanmaz bir şişkoyum tanrımmm..
Aklım fikrim boğaz derdinde..:))
banada versene tarifi bir ben bilmiyorum bu biberli ekmeği sanırım

iyi geceler kızlar..bu pazar annemle 2 yaşındaki yeğenim geldi bizdeler fazla giremiyorum..birde oğlum diş çıkarıyo..son sayfayı zar zor okudum

hayırlı olsun incileri

hadi bakalım görelim bizde neler yapmışsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…