- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlarrrrrr,
herkesden çok ama çok özür dilerim. Bayadır giremiyorum, ve spor listemi de 2 haftadır yapamıyorum.
Bu son 2 haftadır hem iş nedeniyle hem de hastalanmam nedeniyle hiç zamanım ve keyfim olmadı. Işle ilgili de şevkim kırılınca (bu konu da konuşmak istemiyorum hiç) 3-4 gündür de bitkisel hayatta gibi dolaşıyorum.
Beni affedin,
spor listesini bir süre yapamayacağımı da haber vermek istiyorum. Gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Umarım 2012 itibari ile toplanıp aranıza döneceğim. 1-2 hafta daha müsade edin neolur.
Sizleri çok seviyorum öpüyorum hakkınızı helal edin.
sağol canım benim ah birde yaşadıklarını bilsen daha çok sevinirdin başına gelmeyen kalmamıştı garibimin...cnm cok sevindim arkadasin adina simdi havalarda ucuyordur,rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almak nasip etsin
bende bu gün tercumanliga gittim arkadasima doguma saat 9da 3kilo ve 49 cm muhammed hamzamiz oldu cok tatliydi dogar dogmaz
ci$ini yapti gözlerini acip etrafa bakiyordu göbek bagini ben kestim yani ebesi benim
bayıldım valla ellerine sağlık nerden aldınız o kağıdı markası falan varmı bana özelden atsana
hadi iyi tatiller iyi dinlen eğlen listeyi nezaman istersen yaparsın sen dinlenmene bak
bravo iyi kilo vermişsin sonuçlarda iyi ilaç neden olmuş olabilir karaciğer enzimlerine
danset
böyle düşünürsen incecik bile olsan hamile kalamazsın en önemlisi sterssiz olmak
boşver düşünme spor yap kilo ver motive ol bebeği düşünme
geçmiş olsun canım
umarım bu sefer çabuk atlatır
evde yılbaşı geçir paran cebinde kalır boşver
tek sorun gazmış ama olsun okadar
tansiyon gibi duruyor
dikkat et bir ölçtür geçmiş olsun
bana çok gelmedi
valla doğru
umarım yakın bir yer olur canım
aşure yerine 2 meyve
kanat yerine göğüs eti olsa akşamda 2 dilim ekmek yesen süpermiş
banada versene tarifi bir ben bilmiyorum bu biberli ekmeği sanırım
hayırlı olsun incileri
kızlarrrrrr,
herkesden çok ama çok özür dilerim. Bayadır giremiyorum, ve spor listemi de 2 haftadır yapamıyorum.
Bu son 2 haftadır hem iş nedeniyle hem de hastalanmam nedeniyle hiç zamanım ve keyfim olmadı. Işle ilgili de şevkim kırılınca (bu konu da konuşmak istemiyorum hiç) 3-4 gündür de bitkisel hayatta gibi dolaşıyorum.
Beni affedin,
spor listesini bir süre yapamayacağımı da haber vermek istiyorum. Gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Umarım 2012 itibari ile toplanıp aranıza döneceğim. 1-2 hafta daha müsade edin neolur.
inşallah canım dualarım seninle.. Allahım sizleri birbirinizden ayırmasınkızlar bugün güzel bir haber aldım inşallah devamıda öyle güzel olur. hani şu yılan hikayesine dönen şubat özür ataması vardı ,yeni çok bilen bakanımız iptal etmişti ve daha dün tükürdüğünü yaladı başbakan kulağını çekince :) neyse ben eğer doğru düzgün bir yer açılırsa tayin isteyebileceğim ve bebeğimle olacağım .ne olur dua edinde iyi bir yer açılsın bebeğim bensiz ben onsuz kalmayayım...
sen yine sanslıymıs nursena genelde arkadaslar akrabalar ye ye diye ısrar eder.Hatta kayınvalideme gttik dün aşure yapmış ye diye nasıl ısrar nolcak 1 aşureden falan bile diyor.Burda ye aksam yemessin telafi olurlar falan.. böylesi daha kötü inan..sorma yena yaa bugün oturmda yapmış arkadaş hemde köy unuyla annam ne güzeldi ama ben kibrit kutusu kadar yedim sanırım bayanlardan utandım nası rejim yapıyon ne yiyon falan diye sordular sonra servise geldi herkez tabağıma ne aldıma baktı alamadım fazla lojmanda oturunca miillet ne yedine bakıyo verirmi kilo veremezmi diyee :78:
ahhh aumancım bence hiçç bakma ben adanalı olarak çok iyi bilirimdebu biberli ekmek ilgimi çektiaraştırıyorum netten nasıl bişeymiş bakalım
ceco sehpa özellikle çok hoş olmuş
gerçekten çok çok güzel bir habermiş.. çok sevindim canım.Benm bir arkadasımında 5 yıldır olmuyordu tüp bebegi zar zor yaptırabildiler bu 5 yılda para biriktirip ama tutmamış bende onun haberini aldım az öncekızlar bugün çok güzel bir haber aldım ,uzun zamandır hamile kalamayan arkadaşım herşeyi denemişti aklınıza ne geliyorsa şimdi kendiliğinden hamile, rabbim ne büyüksün şükürler olsun sana,tamamına erdirsin inşallah.... 2010'un umutlu savaşçılarından biri daha kazandı :))) topiğimizin adı :)
belki dayanamazsam düşünürümekmekkkkkkkkkkkkkkk
ikiside değil şeker ya hepsi... bence şekersiz sıcak ve tarçınlı bir bardak süt iç canım illa içeceksen......
valla geç yattığım için illa bişey gidecek bu miğdeye ama bu dediğinde olabilir
ilbatum sende çok katısın ama ne olur biraz kaçamak yapsam
kızlarrrrrr,
Beni affedin,
sağol canım allah senden razı olsun....inşallah canım dualarım seninle.. Allahım sizleri birbirinizden ayırmasın
sen yine sanslıymıs nursena genelde arkadaslar akrabalar ye ye diye ısrar eder.Hatta kayınvalideme gttik dün aşure yapmış ye diye nasıl ısrar nolcak 1 aşureden falan bile diyor.Burda ye aksam yemessin telafi olurlar falan.. böylesi daha kötü inan..
amma kafiyeli cümle kurdum
ahhh aumancım bence hiçç bakma ben adanalı olarak çok iyi bilirimde
ahh annemde öyle güzel yaparki yanında acı şalgam yada ayran off fff
gerçekten çok çok güzel bir habermiş.. çok sevindim canım.Benm bir arkadasımında 5 yıldır olmuyordu tüp bebegi zar zor yaptırabildiler bu 5 yılda para biriktirip ama tutmamış bende onun haberini aldım az önce
Allah ım nolurr tüm isteyenlere nasip et..
belki dayanamazsam düşünürüm
ikiside değil şeker ya hepsi... bence şekersiz sıcak ve tarçınlı bir bardak süt iç canım illa içeceksen......
valla geç yattığım için illa bişey gidecek bu miğdeye ama bu dediğinde olabilir
ilbatum sende çok katısın ama ne olur biraz kaçamak yapsam
daha da karışmam sana sonra dövünme bak :)
kızlarrrrrr,
Beni affedin,
meliscim çok tşk ederim bugün biraz daha iyi şükürler olsun üşüttük kadını cumartesi gezmeye götürdük yoruldu üşüdü sanırımmasallah guzel vermissin canim
Geçmis olsun annene semiran
guzel olmus gule gule kullanin canimm
sehpan yeni gibi olmus
simdiden gule gule git gel ablacim
hayirli yolculuklar
listeyi dusunme gelince halledersin
geçmis olsun canim insallah kilo verdikçe butun sorunlarindan kurtulursun
2.5 kilo yagdan vermen super bisey valla ben veriyorum ama neyden verdigim belli degil merak etmiyorda degilim doktora gitmeyi dusunuyorum
Gerçi yagdan da gitmistirde okadar kilo verdik yani sonuçta
Kastan olunca goruntude pek degisiklik olmuyormus ama beni gorenler baya fark ediyor obeni biraz rahatlatiyor(gerçi baziiilari hala farkedemedi neden acep:44::44:)
geçmis olsun esine canim
Esin hiç uyumazmi? ozaman yap yarim saat da olsa yada telfondan sarki aç tak kulakliklari kivir allah kivir
canim bak benim kardesiminde olmuyordu(esinden dolayi) gerçi sorun kimde olusa olsun sonuç degismiyor=sabretmek gerekiyor 5sene beklediler sonra tup bebek olmasi gerekiyormus yoksa doktorlar bebek olmasi imkansiz demisler neyse kardesimgilin bide maddi durumlarida iyi degil kredi aldilar tup bebek yaptirdilar 7ay kadar once ama tutmadi nekadar uzulduk anlatamam çunki tekrar yaptirmaya guçleri yetmezdi kredi oduyecekler bide 8milyar vermislerdi (ozelde yaptirmislardi mecburen) neyse sonra çok sukur ALLAH ima doktor aramis ve size ozel bisey yapicagiz sadece 1 milyara tekrar deneyecegiz demisler(dondurulmus emriyolardan) nasil sevindik nasil sevindik anlatamam ikinci denemelerinde tutmustu çok sukur hemde ikiz suanda 3aylik hamile 5sene beklediler yani RABBIM ol dedikten sonra olur sen kendini suçlama stres yapma
iNSALLAH seninde olur sen simdi kilo vermeye odaklan stres yapma kilo verdikçe sorunlarin ortadan kalkmaya basliyacak ve bibakmisin hamilesim ALLAH in izniyle
Amiiiiinnnnnnnn
Geçmis olsun canim emire insallah çabuk atlatir
ALLAH kolaylik versin canim
geçmiş olsun ilknurcum Allahım acil şifa versin bir daha göstermesin tansiyonla ilgilidir bence de yenanın dediği gibi:26::26::26:slm kizlar ben geldimmmm
ama pek hos gelmedim migrenim tuttuboynumdan yukarisini hissetmiyorum belki kafam dagilir dedim ama isiga baktikca beynim zonkluyo
gelmisken bisiy sorucam sabah cocuklara diye kalkinca mutfaga gittim yanlarina bisler hazirliyodum ama cok kötü basim döndü ve kulaklarimda cinlama oldu bayiliyorum sandim kendimi koltuga zor attim carpintimda oldu buz kestim sankiacaba niye böyle oldum bi fikri olan varmi sonrada zaten migrenim tuttu
neyse kizlar fikri olan varsa yazsin lütfen simdi kalkiyorum sanirim pc ye bakamiycam yazdiklarinizi sonra okurum görüsürüz canlarim
yenacım bacım bizler hepimiz hop 100 kilo yada ne bilim +90 olmadık dimi hepimiz yedik anam yiyoruz yani kimsenin kimseye diyeceği hiç bir şey yok hepimizin aklı fikri boğazda sen merak etmeeeBiberli ekmek olayına girilmiş kötü olmuş..
Zira çok güzel yaparım bende ayılarak bayılarak yerim üstelik...
Ne uslanmaz bir şişkoyum tanrımmm..
Aklım fikrim boğaz derdinde..:))
kızlarrrrrr,
Beni affedin,
papatya ozmen cnm ben aclik krizleri icin ayva aliyorummmm, 1ayvayi yemesi uzun sürüyor ve acayip doyuruyor 100gr ayvada 57 kalorisi varmis hadi büyük ayva yedigimizi düsünsek bile 114kalori bence daha saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?