Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım canını neyin sıktığını bilmiyorum sormayacağımda ama inşallah bir an önce kendini toplar aramıza dönersin.
Hadi yılbaşına kadar sana müsaade diyelim ama bak yeni yılın ilk günü yine aramızda ol çünkü sonuçta sen burdaki demirbaşlardansın ve bir çoğumuzun senin motivasyonuna ihtiyacımız var. Tabiki seninde bizlerin motivasyonuyla çok daha çabuk toparlanacağını düşünüyorum

Benden yana helal olsun canım sende hakkını helal et etmesine ama bir daha gelmeyecekmiş gibide konuşma.
Bizde seni çoooooooook seviyoruzzzzzzzzz dalokyide senide kocaman öpüyorum
Özletme kendini

sağol canım benim ah birde yaşadıklarını bilsen daha çok sevinirdin başına gelmeyen kalmamıştı garibimin...

maşallah oğluşumuza bahtı açık olsun inşallah,demek ebesi sensin ne güzel bir duygudur değil mi?

inşallah canım yakın bir olmazsa yandığımın resmidir

umarım herşey yoluna girer canım
hastalığın için geçmiş olsun
liste önemli değil sen iyi ol kısa zamanda dön fazla özletme

inşallah canım dualarım seninle.. Allahım sizleri birbirinizden ayırmasın
sen yine sanslıymıs nursena genelde arkadaslar akrabalar ye ye diye ısrar eder.Hatta kayınvalideme gttik dün aşure yapmış ye diye nasıl ısrar nolcak 1 aşureden falan bile diyor.Burda ye aksam yemessin telafi olurlar falan.. böylesi daha kötü inan..
amma kafiyeli cümle kurdum
bu biberli ekmek ilgimi çektiaraştırıyorum netten nasıl bişeymiş bakalım
ceco sehpa özellikle çok hoş olmuş
ahhh aumancım bence hiçç bakma ben adanalı olarak çok iyi bilirimde
ahh annemde öyle güzel yaparki yanında acı şalgam yada ayran off fff
gerçekten çok çok güzel bir habermiş.. çok sevindim canım.Benm bir arkadasımında 5 yıldır olmuyordu tüp bebegi zar zor yaptırabildiler bu 5 yılda para biriktirip ama tutmamış bende onun haberini aldım az önce
Allah ım nolurr tüm isteyenlere nasip et..

ekmekkkkkkkkkkkkkkk
belki dayanamazsam düşünürüm

kızlar meraba maşşalhya bi geçmişe bakim dedim ama hızınıza yetişemiyorum gündüz giremediğim için çok birikiyo...

tebessüm listemde akşam aslında 2 dilim ekmek vardı ama ben gecenin ilerleyen saatlerinde çok acıkıyorum diye 1 dilimini saklıyorum
aşurede hergün yediğim bişey değil onun için yedim
çok teşekkür ederim kızlar hepiniz ayrı ayrı ilgi gösterip yannışlarımı söylüyorsunuz hepinize çok teşekkür ederim

cnm gecmis olsun liste önemli deil sen cabuk toparlanmaya calis cok bekletme bizi

sağol canım allah senden razı olsun....

rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder, hiç ummadığı bir anda geliverir minik kelebek konuverir karnına inşallah... bu arkadaşımda artık bu defteri kapamıştı düşün. kaç tane aşılama kaç tane tüp bebk denedi ve başına hiç aklınıza bile gelmeyecek şeyler geldi ,rahimsel problemleri vardı ,erken menepoz durumu vardı ,daha neler bak rabbim ol dedi oldu işte...

canım biz de seni çooooook seviyoruz liste hiç önemli değil zaten önemli olan sensin bizim için iyi ol ve aramızda ol isterim ben
en kısa zamanda topla kendini ve gel olurmu canım mutlum

papatya ozmen cnm ben aclik krizleri icin ayva aliyorummmm, 1ayvayi yemesi uzun sürüyor ve acayip doyuruyor 100gr ayvada 57 kalorisi varmis hadi büyük ayva yedigimizi düsünsek bile 114kalori bence daha saglikli

Son düzenleme:
ilbatum o nasıl söz öyle ben sizlerin yardımı ve desteğiyle inşallah başaracağım bu işi fikirleriniz çok önemli benim için
ben ilk defa diyet yapıyorum doğruları yannışları sizden öğreneceğim
ama sende bilirsin ki bu zamana kadar herşeyi yiyip büyümüş olan miğde ve nefis herşeyi istiyor
nefsimle şavaşıyorum ben
fikirlerini esirgeme benden

bugün kontrolüm vardı amaliyat yerinde ödem var ilaç verecem dedi dr. bir ay sonra tekrar kontrolüm var bakalım spor olarak yürüyüi dışındakiler yasak dedi

sonra anneme çekyat amaya gittim kendisi alamıyor salonda olsun tellevizyok karşısında yatarım dedi dolandım durdum annemin koltukara uygun renk aradım bu arada çogğnlukla dışardaydım bugün

menüm
sabah 1 patatesli omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin

ara yok

öğlen çeyrek simit
çeyrek poğaça arabada ancak bunları atıştırdım

ara yarım elma

akşam yarım ızgara levrek
bol salata
1 dilim ekmek

ara 3 diyet bisküvi 4-5 tane cips

meliscim çok tşk ederim bugün biraz daha iyi şükürler olsun üşüttük kadını cumartesi gezmeye götürdük yoruldu üşüdü sanırım
geçmiş olsun ilknurcum Allahım acil şifa versin bir daha göstermesin tansiyonla ilgilidir bence de yenanın dediği gibi:26::26::26:
Biberli ekmek olayına girilmiş kötü olmuş..
Zira çok güzel yaparım bende ayılarak bayılarak yerim üstelik...
Ne uslanmaz bir şişkoyum tanrımmm..
Aklım fikrim boğaz derdinde..:))
yenacım bacım bizler hepimiz hop 100 kilo yada ne bilim +90 olmadık dimi hepimiz yedik anam yiyoruz yani kimsenin kimseye diyeceği hiç bir şey yok hepimizin aklı fikri boğazda sen merak etmeee

mutlu ben de seni çok seviyorumm herşey çok güzel olacak herşey hem de sen gel canım hallet kafandakileri bekliyoruzzzz

yenacım barışla yapabileceğin faliyetler için aklıma gelenler

kağıda ağaç resmi çizip üstüne toplanan yaprak yada pamuk yapıştırarak yada çiçek yapıştırarak mevsimlerde öğrenilebiliyor

plastik tabağa kaüıttan ağız yuvarlak burun göz boynuz kesip yapıştırarak boğa yapımı

karton süt kutularını biriktirip 1/3 kadarı kesilip üstü kaplanıyor sonra istediğin gibi süslenip birbirine birkaç kutuyu yapıştırıp kalemlik yapımı

kağıttan yıldızlar kesilip üstü pullarla kaplanır yapıçtırarak sonra iple lambaya asılır

balonu şişir sonra üzerini 2 kat kağıt yada gazete kağıdı ile kapla sonra boyayıp süsle kuruyunca tabi sonra balonu iğne ile patlat boçluktan içeri şeker doldur iple as pinyata oluyor sopa ile vurup içindeki şekerleri düşürmeye çalışşsın

yada şeker koymadan süs olarakta kullanılabilir

tabi birde patates baskı yada ip baskı var

aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
bende artık acilen kılo vermek istiyorum ama yarışacağıım biirilerine ihtiyacım var sanırım ve sizin paylaşımlarınız çok hoşuma giitti beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Benı unutmayın lutfen Şuan 1.70 boyunda ve 107 kıloyum((72:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…