Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar arkadaşlar, daha doğrusu iyi geceler :)) Sabahtan beri açık bilgisayarım, arada okuyup alıntı yapıyordum, ne olduysa çat diye kapanmış, gitmiş hepsi, hatırladığım kadarıyla yazayım;

Yena umarım beğenirsiniz kitabı, ilk sayfaları pek tutmamıştım ben habire "doku oluşturmak" diye bir çalışma örnekleri vardı, ama sonraki örnekleri sevdik biz, bazen birebir uyguladık bazen oradan fikir alıp bambaşka şeyler yaptık :)
Beyzuş, güle güle git, güle güle gel :) Geç oldu gerçi, ama arkadan da olsa iyi yolculuklar diliyorum :))
Asuman naber canım? Güzel yürümüşsün bugün, ben de nihayet 40 dakika yürüyebildim bugün (bu hafta ilk):) Beslenme iyi gitmiyor ama Bu hafta hep alelacele yemekleri yetiştirmek zorunda kaldım, sadece tek çeşit olmuyor, yanına mecbur dayadım makarnayı, dayadım sebzeli bulguru, dayadım bademli pilavı... İkinci çeşit zeytinyağlı yapmaya vaktim olmadı Çorbalar da karbonhidratlı malum (şehriye-pirinç-mercimek) Ful karbonhidrat yüklendim 3-4 gündür...
İlknur geçmiş olsun, umarım daha iyisindir.

Bu gece önce merhaba diyeyim sonra geçmişe kaldığım yerdne devam edeyim dedim. Çünkü 2 saat geçmişte dolaşıp gözlerim şaşı olunca, iki satır yazmaya dermanım kalmıyor :))
İki gündür pek yazamıyorum zaten, çocuklarla uğraşıyorum bir yandan, pek keyifleri yok, nazlı prensesimi bugün okula göndermedim; yüzünde birkaç döküntü gördüm, ellerinde de tuhaf bir reaksiyon var; ürtiker gibi, ama kırmızı değil. Babam önemsiz dedi ama gece ateşi de çıktı yarın doktora götüreceğim

yenacım dün bişi sormuşsun geçmişi okurken görmemişim atlamışım yanlışlıkla özür dilerim özelden msj attım ama oraya ekleyemedim geç oldu ama şimdi buraya ekleyim bir kaç parça bir şey o kadar çok ki ben de etkinlik tuvalet kağıdı rulosunu atmayın onla boyayıp tavşanlar mantarlar kediler yapabilirsin aynını kağıt havlu rulosundan da yapabilirsin

İyi geceler hanımlar....

Saat:21.30 dan beri elektriklerimiz kesikti;az önce geldi....Topiğe gelemedim.Hiç bu kadar uzun sürmezdi ;herhalde büyük bir arıza oluştu...

Nasipse sabah 05.00 te yola çıkmayı planlıyoruz...Yatsam iyi olacak;tabii uyuyabilirsem..Uyuyamazsam gelirim.

İyi tatiller ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkürler;hepinizi öpüyorum....

geçmiş olsun umutcummm canım sen dr gibisin kız bakarsınnn ben biliyorummm

hoşgeldin canım işallah verirsin sende bende katılalı 2 hafta oldu sanırım katılırsın bi problem olmaz

bugün ben sopayı hakettim ne güzel kaç gündür sıkı diyet yapıyordum çok mutluydum lesliemide yapıyordum 1.5 kilo vermiştim bile şimdiden kesin yarın artıya geçerim ,sabah büyük bir simit yedim çok tazeydi yarısında bırakamadım, neyse bugün ekmek yemem artık derken komşum büyük bir kase aşure getirmiş onu bitirmek istemedim 2 kaşık 3 kaşık derken akşamüzeri aşure bitmişti bile yarısını yarına saklamak istiyordum...sonra öğleden sonra gezmekte 2 dilim börek yedim artık akşam yemeği yemedim bunların üzerine 4 kaşık bulgur pilavı aldım(oda tadına baktım sayılır çok azdı )lesliede yapamadım inşallah yarın 3 mille düşünüyorum...

yenacım sağol canım geçmiş olsun dileklerin için....
banucum tansiyon ilacı değil canım panik atak ilacımı değiştirdi zaten benimki anksiyete bozukluğuymuş..

ablacım iyi tatiller bizim için de gez bol bol dinlen eğlenn iyi eğlencelerrr

hadi iyi geceler ben kaçar hepinizi öptüm kendinize iyi bakın

yeni gelen herkes hoşgelmiş yolunuz açık olsun Allahım sabır ve azim versin niyetiniz neyse o olsun gerçekleşsin inş

Hos geldin canimmmm seni daha fazla aramizda gormek isterimmmmm
Yilbasinda masrafyapmaya gerek yok bencede esinle yanliz veya arkadaslarinlada çok guzel vakit geçirebilirsin evde (sadece fikrimi soylemek istedim kizmassin umarim)

Menun guzel ablacim ohhh yuruyusunude yapmissin insallah cuma gunu tarti yuzune guler
anlattigin olayada çok guldummmne tuhaf insanlar var yaaaaa

Geçmis olsun canimmm

ellerine saglik guzel bi paylasim olmus

ben bu sabahda yurudum 1saat arkadasla havada yagmurluydu ama yuruduk yinede

çok guzel bi haber canim hayirli olsun
insallah hersey gonlunce olur oglusundanda ayrilmamis olursun

iyi geceler kızlar..bu pazar annemle 2 yaşındaki yeğenim geldi bizdeler fazla giremiyorum..birde oğlum diş çıkarıyo..son sayfayı zar zor okudum
geçmis olsun canimm
inci gibi dizilsinler insallah nazar:

ALLAH m kucagina almyida nasip etsin insallah
ALLAH im isteyen herkese nasip etsin (Amiiiinnnn)

Helal olsun canim sende et
Biyere gitmek yok yilbasindan sonra seni hep gormek isteriz
2hafta dinlen toparlan don aramiza mutluuuu
insallah hersey yoluna girer canim

Masallah pasaya ALLAH im bahtinida guzel etsin

Amiiiiinnnnnnn
insallah arkadasin en kisa zamanda bebisine kavusur

Son düzenleme:
benim gibi abartmamak sartiyla oluyor tabiki. bu arada cok gecmis olsun cnm

sanada cnm iyi geceler tatli rüyalar kendine cici bak

sağol canım...

Maşallah 3 günde çok güzel vermişsin bence o ufacık browniden birşey olmaz tabi sen yinede dikkat et
Bu arada geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın gribi
aminn insallahh hala aynı derecede gripp canım hep tatlı istiyor ama inatla yemedim bugun aferim bana:)))

iyi vermisim dimi :)) bu sabah dahada mutlu oldum tartıya bi cıktım 100.8 aynaya bakıp gülüyorum şapşal şapşal

herkesee iyi geceleerr zayıf zayıf günleer diliyorumm ben yatar

maşallah ne beceriklisin anasınıfçı gibisin

1 haftadırr gece 12 yi bekliyorum göztepe ssk dan endokrine gün alabilmek içinn yokk yokkk çıldırmakk üzereyiimmmmmm.........neyse yatarım artıkk bu saattenn sonraaa...

bugün ki listemmmm...

2 kayısı +1 bardak su+1 cevizz...

2 domatess...1 dilim ekmek....

ara::::: 1 elma+ 8 bademmm

öğlen 2 biber dolmasıı...1 kase yogurt...

ara...

2 galete...1 bardak ayran....

akşam:::

1 kase çorba 2 parca kadar tavuk 1 kase yoğurt...

1 meyve.....1 bardak tarçınlı süt....

2 litre suu......

bunada şükürr....herkeze iyi gecelerrrrr.....

olsun alırsınız sabır iyi gecelerrr

Umarım gönlüne göre olur; en iyisini, hayırlısını diliyorum :)
Geçmiş olsun Mutlucuğum. Hiçbir şey sağlıktan değerli değil, en kısa zamanda keyfin yerine gelir inşallah. Umarım azimle ve başarıyla verdiğin kiloları almadan atlatırsın bu dönemi.

Ben de 100 kiloyum boyum da 1.64 beni görenler 80 kilo zannediyo ama tartıdaki feciii
Hoşgeldiniz arkadaşlar, kalıcı ve paylaşımcı olursanız burada destek görürsünüz emin olun :))
geçmiş olsun umutcummm canım sen dr gibisin kız bakarsınnn ben biliyorummm
Canım, ne güzel şeyler yollamışsın Yena'ya. Gözümde canlandı, miniklerinle faaliyet yapışın. Biz de yaparız artık bakıp bakıp :)

Bu arada annen için geçmiş olsun, daha iyidir umarım.

Sağol geçmiş olsun dileklerin için, su çiçeğinden şüpheleniyorum ben, ama 4-5 gündür nezle, hafif boğaz ağrısı, solgunluk vardı zaten. Bir de ellerindeki deri lezyonlarını görünce doktora götüreyim dedim. Doktorumuzun da 5 gün boyunca tek bir boş saatini bulamadım, bu ne biçim iş anlamadım? Sabahın köründe gidip arada bir boşlukta kızı göstermeyi düşünüyorum.

umut bu aralar pek güzel faaliyetler yapamıyoruz okul değişti ya çocuklar fırtına gibi 27 tane olunca pratik şeyler yapıyorum ince aayrıntılı şeyler yapamıyorum dur sus o olmadı bunu bırak makası bbırak kalemi arkadaşına batırma demekten etkinlik yapılmıyor alışamadım henüz((
su çiçeği dönemi hafifte geçiriyor olabilir cnm benim geçmiş olsun götür tabikidee

o kadar çokki ben de etkinlik seçtim bir kaç tane isterseniz yine eklerim arada sizeee ellerden çok yaparım çocukların hoşuan gider meseela bugün kahverengi kartondan eller kestim ağaç yaptık boş kağıda yapıştırdık üstüne pamuk yapıştırdık kar yağmış gibi kış geldi yaa kar yok ortada ama biz yağdırdıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…