geçmiş olsun umutcummm canım sen dr gibisin kız bakarsınnn ben biliyorummmİyi akşamlar arkadaşlar, daha doğrusu iyi geceler :)) Sabahtan beri açık bilgisayarım, arada okuyup alıntı yapıyordum, ne olduysa çat diye kapanmış, gitmiş hepsi, hatırladığım kadarıyla yazayım;
Yena umarım beğenirsiniz kitabı, ilk sayfaları pek tutmamıştım ben habire "doku oluşturmak" diye bir çalışma örnekleri vardı, ama sonraki örnekleri sevdik biz, bazen birebir uyguladık bazen oradan fikir alıp bambaşka şeyler yaptık :)
Beyzuş, güle güle git, güle güle gel :) Geç oldu gerçi, ama arkadan da olsa iyi yolculuklar diliyorum :))
Asuman naber canım? Güzel yürümüşsün bugün, ben de nihayet 40 dakika yürüyebildim bugün (bu hafta ilk):) Beslenme iyi gitmiyor amaBu hafta hep alelacele yemekleri yetiştirmek zorunda kaldım, sadece tek çeşit olmuyor, yanına mecbur dayadım makarnayı, dayadım sebzeli bulguru, dayadım bademli pilavı... İkinci çeşit zeytinyağlı yapmaya vaktim olmadı Çorbalar da karbonhidratlı malum (şehriye-pirinç-mercimek) Ful karbonhidrat yüklendim 3-4 gündür...
İlknur geçmiş olsun, umarım daha iyisindir.
Bu gece önce merhaba diyeyim sonra geçmişe kaldığım yerdne devam edeyim dedim. Çünkü 2 saat geçmişte dolaşıp gözlerim şaşı olunca, iki satır yazmaya dermanım kalmıyor :))
İki gündür pek yazamıyorum zaten, çocuklarla uğraşıyorum bir yandan, pek keyifleri yok, nazlı prensesimi bugün okula göndermedim; yüzünde birkaç döküntü gördüm, ellerinde de tuhaf bir reaksiyon var; ürtiker gibi, ama kırmızı değil. Babam önemsiz dedi ama gece ateşi de çıktı yarın doktora götüreceğim
bende artık acilen kılo vermek istiyorum ama yarışacağıım biirilerine ihtiyacım var sanırım ve sizin paylaşımlarınız çok hoşuma giitti beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Benı unutmayın lutfen Şuan 1.70 boyunda ve 107 kıloyum(( 72:
Ben de 100 kiloyum boyum da 1.64 beni görenler 80 kilo zannediyo ama tartıdaki feciii
İyi geceler hanımlar....
Saat:21.30 dan beri elektriklerimiz kesikti;az önce geldi....Topiğe gelemedim.Hiç bu kadar uzun sürmezdi ;herhalde büyük bir arıza oluştu...
Nasipse sabah 05.00 te yola çıkmayı planlıyoruz...Yatsam iyi olacak;tabii uyuyabilirsem..Uyuyamazsam gelirim.
İyi tatiller ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkürler;hepinizi öpüyorum....
Hos geldin canimmmm seni daha fazla aramizda gormek isterimmmmmNasılsınız ne var ne yok :) Ben bildiğiniz yeşim koşturmaca. Diyetim iyi gidiyor. Ama şöyle bir sorun oldu insülin direnci hapım glucophage ile artık öglenleri hiç bir şey yemek istemiyorum. hatta yemiyorumne yapacagım böyle bilmiyorum. yemek düzenim degisti. sabah iştahım açık ama bir kahvaltı edeyim ilaç içeyim akşam 4 olmadan acıkmıyorum. arada mutlaka meyve yiyorum yaşasın mandalinalar valla onlarda olmasa. masamda bir kilo mandalinam hep hazır :) şu anda en fazla protein eksiğim oluyor. öglen yemek yemediğim için et tavuk neyse yememiş oluyorum. akşamda geçiştiriyorum yine sırf ilacı almak için sonra varsa yoksa abur cubur çekirdek patlamış mısır. canım hiç yemek yemek istemiyor. ne olacak böyle bilmem. bu cuma sabah kontrolümde söyleyeceğim diyetisyenime ona göre bir formül bulalım. kadıncagızı kandırmakta istemiyorum sonucta kendimi kandırırım yani. yılbaşında neler yapacaksınız biz bir türlü karar veremedik. önce arkadaslarla bir otele gidelim dedik 7 senede bir cumartesi gecesine denk geliyor sonucta biz turizmci oldugumuz için hangi güne denk gelirse gelsin cumartesi dısında ertesi gün resmi tatilde izin yapabilme şansımız olmadı bugune kadar. bu yüzden bu seneki tam şans. ama bir yandan da eşim işsiz ve evde. masraf olsunda istemiyorum. otele vereceğim parayı istanbula bilet alır gideriz diye düşündüm bir ara cok özledim çünkü 2 gün 2 gündür diyerekten gelmek istedim. sonra yine masraf yapma yeşim ne gerek var dedim. şimdi diyorumki sonucta her sene yılbası degil mi :) bu seneyi başbaşa evde geçirsek eşimle. bizim çevremiz çok geniştir muhtemelen 10 gün sonra bu yazdıkların değişmiş olacaktır ama size gönlümden geceni söylemek istedim :) insanın üzerine yapışır bazen kişiliği buda öyle bişey. bizim yanlız olmamız zor cevremiz kalabalık çünkü zaten bırakmaz arkadaslar :) ama Allah biliyorya ben bu sene evde olmak istiyorum. bakalım insallah bu sekilde sonuclanır kimse küsmeden darılmadan bize :) bu arada yeni kilo hedeflerimi sizinle paylaşayım. inşallah şubat sonunda en geç 75 olmayı haziran sonunda en gec 65 olmayı hedefliyorum. İnşallah hepimiz istediklerimize en makul zamanda varırız :) cok öptüm canlar. kendinize iyi bakın :)
Menun guzel ablacim ohhh yuruyusunude yapmissin insallah cuma gunu tarti yuzune gulerYena menü, afiyetle sunar.
Sabah,
2 dilim ekmek
1 yımırta.:)
PEynir
domates,biber,yeşillik.
Ara,
yarım avuçtan az yer fıstığı
yarım elma,gönlül alma.:)
Akşam,
2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak yeşil mercimek
yoğurt
salata
acı biber ( turşu )
Daha sonra komşu sarma getirdi ben tabağı aldım bir baktım üç tane yutmuşum bile.:)
hemen bıraktım elimden tabağı..:)
Türk kahvesi.
Ara,
Portakal yiyeceğim..
40 dakika yürüdüm. yürüken çok komik bişey oldu..3-4 metre uzağımda önümde yürüyen bir adam ha bire gaz çıkarıp duruyor..
İlk başta anlam veremedim sonra çok şaşırdım..Resmen zart zort salıyor adam..
Tahminim yalnız olduğunu sanıyordu..Yada şuursuzun tekiydi..:)
Geçmis olsun canimmmslm kizlar ben geldimmmm
ama pek hos gelmedim migrenim tuttuboynumdan yukarisini hissetmiyorum belki kafam dagilir dedim ama isiga baktikca beynim zonkluyo
gelmisken bisiy sorucam sabah cocuklara diye kalkinca mutfaga gittim yanlarina bisler hazirliyodum ama cok kötü basim döndü ve kulaklarimda cinlama oldu bayiliyorum sandim kendimi koltuga zor attim carpintimda oldu buz kestim sankiacaba niye böyle oldum bi fikri olan varmi sonrada zaten migrenim tuttu
neyse kizlar fikri olan varsa yazsin lütfen simdi kalkiyorum sanirim pc ye bakamiycam yazdiklarinizi sonra okurum görüsürüz canlarim
Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.:)
ben bu sabahda yurudum 1saat arkadasla havada yagmurluydu ama yuruduk yinedeiyi akşamlar
yena dizmişin kitap gibi menüyü maşallah yürüyüşde yapılmış gazlı olmuş ama
beyzuş ablacım güle güle git dön inşallah şu patiği de merak ettim ayrıca
beni sorarsanız sabah çok soğuktu heryer buzdu resmen ama ben 50dk yürüdüm düşmekten korktum ama
sonra arkadaşta kahvaltı yaptık çok yedim itiraf edeyim çay çok içtim bide 2 fincan capuçino şiştim resmen
akşam da tavuklu salata ve ayran yedim
ilerleyen saatlerde meyve yeme ihtimalim var
çok guzel bi haber canim hayirli olsunkızlar bugün güzel bir haber aldım inşallah devamıda öyle güzel olur. hani şu yılan hikayesine dönen şubat özür ataması vardı ,yeni çok bilen bakanımız iptal etmişti ve daha dün tükürdüğünü yaladı başbakan kulağını çekince :) neyse ben eğer doğru düzgün bir yer açılırsa tayin isteyebileceğim ve bebeğimle olacağım .ne olur dua edinde iyi bir yer açılsın bebeğim bensiz ben onsuz kalmayayım...
geçmis olsun canimmiyi geceler kızlar..bu pazar annemle 2 yaşındaki yeğenim geldi bizdeler fazla giremiyorum..birde oğlum diş çıkarıyo..son sayfayı zar zor okudum
ALLAH m kucagina almyida nasip etsin insallahkızlar bugün çok güzel bir haber aldım ,uzun zamandır hamile kalamayan arkadaşım herşeyi denemişti aklınıza ne geliyorsa şimdi kendiliğinden hamile, rabbim ne büyüksün şükürler olsun sana,tamamına erdirsin inşallah.... 2010'un umutlu savaşçılarından biri daha kazandı :))) topiğimizin adı :)
Helal olsun canim sende etkızlarrrrrr,
herkesden çok ama çok özür dilerim. Bayadır giremiyorum, ve spor listemi de 2 haftadır yapamıyorum.
Bu son 2 haftadır hem iş nedeniyle hem de hastalanmam nedeniyle hiç zamanım ve keyfim olmadı. Işle ilgili de şevkim kırılınca (bu konu da konuşmak istemiyorum hiç) 3-4 gündür de bitkisel hayatta gibi dolaşıyorum.
Beni affedin,
spor listesini bir süre yapamayacağımı da haber vermek istiyorum. Gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Umarım 2012 itibari ile toplanıp aranıza döneceğim. 1-2 hafta daha müsade edin neolur.
Sizleri çok seviyorum öpüyorum hakkınızı helal edin.
cnm cok sevindim arkadasin adina simdi havalarda ucuyordur,rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almak nasip etsin
bende bu gün tercumanliga gittim arkadasima doguma saat 9da 3kilo ve 49 cm muhammed hamzamiz oldu cok tatliydi dogar dogmaz
ci$ini yapti gözlerini acip etrafa bakiyordu göbek bagini ben kestim yani ebesi benim
Amiiiiinnnnnnninşallah canım dualarım seninle.. Allahım sizleri birbirinizden ayırmasın
sen yine sanslıymıs nursena genelde arkadaslar akrabalar ye ye diye ısrar eder.Hatta kayınvalideme gttik dün aşure yapmış ye diye nasıl ısrar nolcak 1 aşureden falan bile diyor.Burda ye aksam yemessin telafi olurlar falan.. böylesi daha kötü inan..
amma kafiyeli cümle kurdum
ahhh aumancım bence hiçç bakma ben adanalı olarak çok iyi bilirimde
ahh annemde öyle güzel yaparki yanında acı şalgam yada ayran off fff
gerçekten çok çok güzel bir habermiş.. çok sevindim canım.Benm bir arkadasımında 5 yıldır olmuyordu tüp bebegi zar zor yaptırabildiler bu 5 yılda para biriktirip ama tutmamış bende onun haberini aldım az önce
Allah ım nolurr tüm isteyenlere nasip et..
benim gibi abartmamak sartiyla oluyor tabiki. bu arada cok gecmis olsun cnm
sanada cnm iyi geceler tatli rüyalar kendine cici bak
aminn insallahh hala aynı derecede gripp canım hep tatlı istiyor ama inatla yemedim bugun aferim bana:)))Maşallah 3 günde çok güzel vermişsinbence o ufacık browniden birşey olmaz tabi sen yinede dikkat et
Bu arada geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın gribi
ayrılam sen kal ver kiloları çatlatacaklar var
ohhh sefanız olsun iyi yapmışsınız
çok iyi vermişsin meyve ye hasta iken iyi gelir ama browni cıssssss yaklaşma
sanada canım
maharetli ablam
anenen geçmiş olsun canım
sağol
aşureyi az kaza ile atlatmışsın
maşallah ne beceriklisin anasınıfçı gibisinyenacım barışla yapabileceğin faliyetler için aklıma gelenler
kağıda ağaç resmi çizip üstüne toplanan yaprak yada pamuk yapıştırarak yada çiçek yapıştırarak mevsimlerde öğrenilebiliyor
plastik tabağa kaüıttan ağız yuvarlak burun göz boynuz kesip yapıştırarak boğa yapımı
karton süt kutularını biriktirip 1/3 kadarı kesilip üstü kaplanıyor sonra istediğin gibi süslenip birbirine birkaç kutuyu yapıştırıp kalemlik yapımı
kağıttan yıldızlar kesilip üstü pullarla kaplanır yapıçtırarak sonra iple lambaya asılır
balonu şişir sonra üzerini 2 kat kağıt yada gazete kağıdı ile kapla sonra boyayıp süsle kuruyunca tabi sonra balonu iğne ile patlat boçluktan içeri şeker doldur iple as pinyata oluyor sopa ile vurup içindeki şekerleri düşürmeye çalışşsın
yada şeker koymadan süs olarakta kullanılabilir
tabi birde patates baskı yada ip baskı var
aklıma gelenler bunlar
olsun alırsınız sabır iyi gecelerrr1 haftadırr gece 12 yi bekliyorum göztepe ssk dan endokrine gün alabilmek içinn yokk yokkk çıldırmakk üzereyiimmmmmm.........neyse yatarım artıkk bu saattenn sonraaa...
bugün ki listemmmm...
2 kayısı +1 bardak su+1 cevizz...
2 domatess...1 dilim ekmek....
ara::::: 1 elma+ 8 bademmm
öğlen 2 biber dolmasıı...1 kase yogurt...
ara...
2 galete...1 bardak ayran....
akşam:::
1 kase çorba 2 parca kadar tavuk 1 kase yoğurt...
1 meyve.....1 bardak tarçınlı süt....
2 litre suu......
bunada şükürr....herkeze iyi gecelerrrrr.....
Umarım gönlüne göre olur; en iyisini, hayırlısını diliyorum :)kızlar bugün güzel bir haber aldım inşallah devamıda öyle güzel olur. hani şu yılan hikayesine dönen şubat özür ataması vardı ,yeni çok bilen bakanımız iptal etmişti ve daha dün tükürdüğünü yaladı başbakan kulağını çekince :) neyse ben eğer doğru düzgün bir yer açılırsa tayin isteyebileceğim ve bebeğimle olacağım .ne olur dua edinde iyi bir yer açılsın bebeğim bensiz ben onsuz kalmayayım...
Geçmiş olsun Mutlucuğum. Hiçbir şey sağlıktan değerli değil, en kısa zamanda keyfin yerine gelir inşallah. Umarım azimle ve başarıyla verdiğin kiloları almadan atlatırsın bu dönemi.kızlarrrrrr,
herkesden çok ama çok özür dilerim. Bayadır giremiyorum, ve spor listemi de 2 haftadır yapamıyorum.
Bu son 2 haftadır hem iş nedeniyle hem de hastalanmam nedeniyle hiç zamanım ve keyfim olmadı. Işle ilgili de şevkim kırılınca (bu konu da konuşmak istemiyorum hiç) 3-4 gündür de bitkisel hayatta gibi dolaşıyorum.
...
Sizleri çok seviyorum öpüyorum hakkınızı helal edin.
bende artık acilen kılo vermek istiyorum ama yarışacağıım biirilerine ihtiyacım var sanırım ve sizin paylaşımlarınız çok hoşuma giitti beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Benı unutmayın lutfen Şuan 1.70 boyunda ve 107 kıloyum(( 72:
Hoşgeldiniz arkadaşlar, kalıcı ve paylaşımcı olursanız burada destek görürsünüz emin olun :))Ben de 100 kiloyum boyum da 1.64 beni görenler 80 kilo zannediyo ama tartıdaki feciii
Canım, ne güzel şeyler yollamışsın Yena'ya. Gözümde canlandı, miniklerinle faaliyet yapışın. Biz de yaparız artık bakıp bakıp :)geçmiş olsun umutcummm canım sen dr gibisin kız bakarsınnn ben biliyorummm
umut bu aralar pek güzel faaliyetler yapamıyoruz okul değişti ya çocuklar fırtına gibi 27 tane olunca pratik şeyler yapıyorum ince aayrıntılı şeyler yapamıyorum dur sus o olmadı bunu bırak makası bbırak kalemi arkadaşına batırma demekten etkinlik yapılmıyor alışamadım henüzUmarım gönlüne göre olur; en iyisini, hayırlısını diliyorum :)
Geçmiş olsun Mutlucuğum. Hiçbir şey sağlıktan değerli değil, en kısa zamanda keyfin yerine gelir inşallah. Umarım azimle ve başarıyla verdiğin kiloları almadan atlatırsın bu dönemi.
Hoşgeldiniz arkadaşlar, kalıcı ve paylaşımcı olursanız burada destek görürsünüz emin olun :))
Canım, ne güzel şeyler yollamışsın Yena'ya. Gözümde canlandı, miniklerinle faaliyet yapışın. Biz de yaparız artık bakıp bakıp :)
Bu arada annen için geçmiş olsun, daha iyidir umarım.
Sağol geçmiş olsun dileklerin için, su çiçeğinden şüpheleniyorum ben, ama 4-5 gündür nezle, hafif boğaz ağrısı, solgunluk vardı zaten. Bir de ellerindeki deri lezyonlarını görünce doktora götüreyim dedim. Doktorumuzun da 5 gün boyunca tek bir boş saatini bulamadım, bu ne biçim iş anlamadım? Sabahın köründe gidip arada bir boşlukta kızı göstermeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?