Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hele şükür bitirebildik şu dolap olayını :122: ama bayıldım görüntüsüne yeni gibi oldu valla.
Birazdan yükliyeceğim sizde görür fikrinizi söylersiniz

Aramıza hoşgeldin İnşallah sende en kısa zamanda arzu ettiğin kiloya sağlıklı bir şekilde düşersin

Ben de 100 kiloyum boyum da 1.64 beni görenler 80 kilo zannediyo ama tartıdaki feciii

Sende aramıza hoşgeldin

hoşgeldin

geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur

süper olmuş canım çok iyi oldu bunlar yaparız kızımla

kaçamaklar olmasa zaten fıstık gibi olmuştun ah bir tutabilsek boğazımızı

maşallah ne beceriklisin anasınıfçı gibisin
kızımla evde sıkılıyor dr. okula vermeyin dedi geçen sene 3 gün verebildik bir ay hastaneden çıkamadık napıyım bende elimden geleni yapıyorum

yenasemiran tuvalet kağıdı dedide aklıma geldi tuvalet kağıtlarını boya süsle birbirine iple bağla yanyana rulolar olacak tırtıl gibi
liste güzelmiş

süper oldu valla arada paylaş çok iyi olur sanada zahmet olmazsa tabi

İşte meşhur eskiden kahverengi olan sehpamız ( artık beyaz ) birde Tv ünitesinin eski ve yeni hali

Yapı marketlerinde satılan kendinden yapışkanlı ahşap görünümlü kaplama kağıdı kullandık. Her rengte ve desende var. ( 2 ruloyla hem masayı hemde dolapları kapladık üstelik ruloların adeti 29 liraydı )
Duvar kağıdıda aynı yapı marketten ( 1 rulo yeterli geldi duvara ve adeti 26 Liraydı )

( Tebessüm77 yanılmıyorsam sen sormuştun galiba nereden diye koç lu bir yapımarketten aldık reklam yapmim dedim fiyatınıda hemen yanına yazdım ki nekadar uygun fiyata ne büyük değişiklik olabiliyor diye )

Son düzenleme:
bizde ellerle korkuluk yapmıştık
pet şişeyi içine sopa sokup spoa alta çivileniyor şişenin yanlarında karşılıklı pencere açılıyor rüzgarı yakalıyacak şekilde pencere kapakları zıt yöne açılmalı o kapaklara eller kesilip kartondan yapıştırılıyor şişe dibine balon yapıştırılıp üzerine surat çiz sopayı toprağa saksıya sapla rüzgarla dönüyor

Kolay gelsin Semirancığım. Gerçekten o yaş grubu için bayağı kalabalık. Keşke imkan olsa, okul öncesi 12-15 kişiyi geçmese sınıflar. En azından iki öğretmen olabilse sınıflarda Ama daha çok kısa zaman oldu, eminim sen bir yolunu bulur, zamanla sınıfta düzen kurarsın. (bu miniklerle olabilecek kadar :))

Minikler de haklı, kış mevsimi diye bir şey görmüyorlar ki artık. Kışı anlatmak için kardan adam, kar tanesi filan çiziyoruz kızımla, "Anne şimdi kış değil mi, neden bunlar yok o zaman?" diye soruyor. Anlat bakalım küresel ısınma, iklimlerin değişmesi, kuraklık vb..

geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur
Sağol canım bu akşama kadar ateş filan yoktu, yarın anlayacağız artık...
Çok güzel olmuşlar, güle güle kullanın. TV ünitesi zaten yeniymiş ama, takım olsunlar diye mi kapladınız onu?

tabiki cnm ne zahmeti mausla tıklıyorum atarım ara ara size etkinlik resimlerimi ne demek
banuuu eski halini bilmiyordum ama yoruldun çok kaç gündür kaplama işinden güzel olmuşlar emeğine sağlık ben de çok severim bu tip işleri değişiklikleriiii güle güle kullanın canım iyi günlerde daha iyileri de sizin olsun

Maşallah valla herşeye yetişiyosun özlemcim.
Bendede var canım ama benim bebeğim yok resimdeki benim bitanecik yiğenim 12 yıllık evliyim tüp aşılama vs yöntemleri denedim tutmadı bir kere kendim kaldım oda düştü şimdi tekrar tüp yapıcam fakat bu arada yaşadıklarımdan sebeb panik atak oldum onun için biraz bu işlere ara verdim.
Bende beyzuş ablacım bir tane yiyorum inşalah bişey olmazda hergece yerim.
Canım inşallah biran önce düşer sonuçların 2.5 kiloda süper valla.
Canım bu kadar üzülme bak ben 12 yıldır bekliyorum sabret ve kilo vermeye çalış kendini yıpratma sonra hasta olursun bak ben bu bir senedir hep hastayım hep takmaktan canım......
Canım geçmiş olsun işin çok zor valla çalışan anne olmak boşver sen öyle kötü insanları üzme kendini boşyere.
Bende canım bir senedir yerimde sayıyorum of bizlerde bir versekte kurtulsak.
Menün güzel canım afiyet olsun buna benzer olay benimde başıma geldi ama benimki baya bir sesliydi şahıs arkasında beni görünce kıpkırmızı olmuştu::)))
Geçmiş olsun canım belki tansiyonun düştü.
İnşallah canım bebişinden ayrılmassın.
Biberli ekmek olayına girilmiş kötü olmuş..
Zira çok güzel yaparım bende ayılarak bayılarak yerim üstelik...
Ne uslanmaz bir şişkoyum tanrımmm..
Aklım fikrim boğaz derdinde..:))
Nasıl bişeydir bu biberli ekmek banada tarif edin yaaa.
iyi geceler kızlar..bu pazar annemle 2 yaşındaki yeğenim geldi bizdeler fazla giremiyorum..birde oğlum diş çıkarıyo..son sayfayı zar zor okudum
Oyyy çok zordur şimdii inşallah inci gibi olsunlar.
Allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere.
Geçmiş olsun bu aralar çok çalışıyosun ondan dirençsiz kaldın canım.
papatya ozmen cnm ben aclik krizleri icin ayva aliyorummmm, 1ayvayi yemesi uzun sürüyor ve acayip doyuruyor 100gr ayvada 57 kalorisi varmis hadi büyük ayva yedigimizi düsünsek bile 114kalori bence daha saglikli
Hımmm bende severim iyi fikir toksincim.
Hiç dinlenemedinki canım ondanmı acaba.
Süper valla benim bile yapasım geldi:)
Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun umutcum geçenlerde benim yiğendede oldu önemli bişey değil dedi doktor inşallah sizinde öyledir.
İyi yolculuklar güzel bir tatil dilerim sana beyzuş ablacım.
Banada lust iyi gelmedi ama iştahımı kesti ondan değişmesini istemiyorum ama böyle giderse değişicek gibi duruyor.

evet kızımda diyor anne hala sonbaharmı yok kış diyorum ozaman kar nerde diyor nasıl anlatırsın işte
Koçtaştan aldık canım düzeltmede nekadara aldığımıda yazdım
sağol canım ellerine sağlık

Çok güzel olmuşlar, güle güle kullanın. TV ünitesi zaten yeniymiş ama, takım olsunlar diye mi kapladınız onu?

bademcik şişliği bir salgın bu ara o döküntüde yapar ateşte birde ateş zaten döküntü yapabilir umarım çabuk atlatır

Sağ ol canım Yok benim Tv ünitesi yeni sayılmaz 5 sene evvel Annemleri ziyarete gittiğimde Almanyadaki İkea mağazasında görmüştüm tabi o dönem KV Marangoz olduğu için resmini çekmiştim ve geldikten sonra onlara yaptırmıştık. Hatta daha o zaman beyaz kapak istiyorum demiştim de dükkandaki ustalar çok çiğ durur ille şunu açık turkuaz yapalım diye tuturmuşlardı. Eşimde o zaman ustalardan iyimi bileceksin diyip onaylamıştı onları o yüzden açık turkuvazdı Tabi bu gece beyaza kapladıktan sonra çok daha beğendi keşke o zaman beyaz yaptırsaymışız dedi. Dedim sakalım yokki sözüm geçsin ( uzatsam iyi olucak herhalde şu sakalları )

Teşekkür ederim canım. Aradaki fark görünsün diye zaten eski ve yeni halini koydum ya
Ben bayılırım değişikliklere hatta şimdide ay başında duvara yapıştırılan şu duvar süslerinden alıcağım desenliler varya yani :122: :122: :122:

sanırım dinlenemediğimden birde dr. ağır kaldırmıycan dedi eşimde yok tüm market poşetlerini ben taşıyorum mecburan kim taşıyacak

aa bu da güzel fiki yapılabilir çizim hemen tşk ederim fetkinliğini çaldımmm

evet ya gerçekten zor bir durum bazı şeyleri somutlaştırmak ole zor geliyor ki ancak artık netten bulup gösteriyorum bazen bir konu çıkıyor tavus kuşu olmayan kar şehirde eslenmeyen hindi kaz ördek görmeyen çocuklar olduğu için hikayelerde ki hayal dünyası çocukları allak bullak yapıyor Allahtan internet denen bazen zararlı bazende işi görselliğe dökmek ve anlatabilmek videolardan yararlanmak için kullanılan materyal akılda değilde en azından görerek duyarak öğrenmelerine yardımcı oluyor en azından bu şekilde bazı şeyleri çocuklara anlatıyoruz karın o güzelliğini çocuklarımız göremiyor ben çocukken gece dışarı izlerdim o çam ağaçları gelin gibi süslenirdi her yer bembeyaz olurdu kardan adam yapardık gece kızak kayardık ne güzeldi çocuklar diyor bugün hangi mevsimdeyiz diyorum yaz diyolar neden diyorum eee güneş var öğretmenim kar yok burası bayağı sıcak ve güzeldi bugün gel de kışı anlat bebelereeeee hadiii:26::26::26::26:

Ya çok güzel olmuş banu hemde ucuza gelmiş marifetlisin maşallah.

valla güzel oluyor kardeşim yapmıştı ama yapması zor çiçeklerin falan her yaprağını tek tek yapıştırıyormuşsun diye
birde ayna duvar süsleri var onlarda çok hoş

ana eski halide mi orda vardı kıs o zaman yeniymiş ki anlamadım ben hepsi aynı sandım ay pot mu kırdım yanlış bişey demeyim de yok anam yepyeniymiş sen kendine iş çıkarmışsın banuuu yahuu yinede güle güle kullan iyi günlerde daha çok çok güzellleride sizin olsun inş

Kızlar ya benim iştahım kesildi fakat kilo veremiyorum dietim çok güzel gidiyor çıldırcam valla sinirlenip yiycem desem Allahtan iştah yok hayatımda ilk defa iştahsızım zorla yemek yiyorum ne ilginç bişeymiş::)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…