- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bende artık acilen kılo vermek istiyorum ama yarışacağıım biirilerine ihtiyacım var sanırım ve sizin paylaşımlarınız çok hoşuma giitti beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Benı unutmayın lutfen Şuan 1.70 boyunda ve 107 kıloyum(( 72:
Ben de 100 kiloyum boyum da 1.64 beni görenler 80 kilo zannediyo ama tartıdaki feciii
hoşgeldinbende artık acilen kılo vermek istiyorum ama yarışacağıım biirilerine ihtiyacım var sanırım ve sizin paylaşımlarınız çok hoşuma giitti beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Benı unutmayın lutfen Şuan 1.70 boyunda ve 107 kıloyum(( 72:
geçmiş olsun umarım ciddi birşey yokturİyi akşamlar arkadaşlar, daha doğrusu iyi geceler :)) Sabahtan beri açık bilgisayarım, arada okuyup alıntı yapıyordum, ne olduysa çat diye kapanmış, gitmiş hepsi, hatırladığım kadarıyla yazayım;
Yena umarım beğenirsiniz kitabı, ilk sayfaları pek tutmamıştım ben habire "doku oluşturmak" diye bir çalışma örnekleri vardı, ama sonraki örnekleri sevdik biz, bazen birebir uyguladık bazen oradan fikir alıp bambaşka şeyler yaptık :)
Beyzuş, güle güle git, güle güle gel :) Geç oldu gerçi, ama arkadan da olsa iyi yolculuklar diliyorum :))
Asuman naber canım? Güzel yürümüşsün bugün, ben de nihayet 40 dakika yürüyebildim bugün (bu hafta ilk):) Beslenme iyi gitmiyor amaBu hafta hep alelacele yemekleri yetiştirmek zorunda kaldım, sadece tek çeşit olmuyor, yanına mecbur dayadım makarnayı, dayadım sebzeli bulguru, dayadım bademli pilavı... İkinci çeşit zeytinyağlı yapmaya vaktim olmadı Çorbalar da karbonhidratlı malum (şehriye-pirinç-mercimek) Ful karbonhidrat yüklendim 3-4 gündür...
İlknur geçmiş olsun, umarım daha iyisindir.
Bu gece önce merhaba diyeyim sonra geçmişe kaldığım yerdne devam edeyim dedim. Çünkü 2 saat geçmişte dolaşıp gözlerim şaşı olunca, iki satır yazmaya dermanım kalmıyor :))
İki gündür pek yazamıyorum zaten, çocuklarla uğraşıyorum bir yandan, pek keyifleri yok, nazlı prensesimi bugün okula göndermedim; yüzünde birkaç döküntü gördüm, ellerinde de tuhaf bir reaksiyon var; ürtiker gibi, ama kırmızı değil. Babam önemsiz dedi ama gece ateşi de çıktı yarın doktora götüreceğim
süper olmuş canım çok iyi oldu bunlar yaparız kızımlayenacım dün bişi sormuşsun geçmişi okurken görmemişim atlamışım yanlışlıkla özür dilerim özelden msj attım ama oraya ekleyemedim geç oldu ama şimdi buraya ekleyim bir kaç parça bir şey o kadar çok ki ben de etkinlik tuvalet kağıdı rulosunu atmayın onla boyayıp tavşanlar mantarlar kediler yapabilirsin aynını kağıt havlu rulosundan da yapabilirsin
Eki Görüntüle 306629 Eki Görüntüle 306636 Eki Görüntüle 306635 Eki Görüntüle 306634 Eki Görüntüle 306633 Eki Görüntüle 306632 Eki Görüntüle 306631 Eki Görüntüle 306630 Eki Görüntüle 306624 Eki Görüntüle 306623 Eki Görüntüle 306625 Eki Görüntüle 306627 Eki Görüntüle 306626 Eki Görüntüle 306628 Eki Görüntüle 306637
kaçamaklar olmasa zaten fıstık gibi olmuştun ah bir tutabilsek boğazımızıbugün ben sopayı hakettim ne güzel kaç gündür sıkı diyet yapıyordum çok mutluydum lesliemide yapıyordum 1.5 kilo vermiştim bile şimdiden kesin yarın artıya geçerim ,sabah büyük bir simit yedim çok tazeydi yarısında bırakamadım, neyse bugün ekmek yemem artık derken komşum büyük bir kase aşure getirmiş onu bitirmek istemedim 2 kaşık 3 kaşık derken akşamüzeri aşure bitmişti bile yarısını yarına saklamak istiyordum...sonra öğleden sonra gezmekte 2 dilim börek yedim artık akşam yemeği yemedim bunların üzerine 4 kaşık bulgur pilavı aldım(oda tadına baktım sayılır çok azdı )lesliede yapamadım inşallah yarın 3 mille düşünüyorum...
yenacım sağol canım geçmiş olsun dileklerin için....
banucum tansiyon ilacı değil canım panik atak ilacımı değiştirdi zaten benimki anksiyete bozukluğuymuş..
kızımla evde sıkılıyor dr. okula vermeyin dedi geçen sene 3 gün verebildik bir ay hastaneden çıkamadık napıyım bende elimden geleni yapıyorummaşallah ne beceriklisin anasınıfçı gibisin
liste güzelmiş1 haftadırr gece 12 yi bekliyorum göztepe ssk dan endokrine gün alabilmek içinn yokk yokkk çıldırmakk üzereyiimmmmmm.........neyse yatarım artıkk bu saattenn sonraaa...
bugün ki listemmmm...
2 kayısı +1 bardak su+1 cevizz...
2 domatess...1 dilim ekmek....
ara::::: 1 elma+ 8 bademmm
öğlen 2 biber dolmasıı...1 kase yogurt...
ara...
2 galete...1 bardak ayran....
akşam:::
1 kase çorba 2 parca kadar tavuk 1 kase yoğurt...
1 meyve.....1 bardak tarçınlı süt....
2 litre suu......
bunada şükürr....herkeze iyi gecelerrrrr.....
o kadar çokki ben de etkinlik seçtim bir kaç tane isterseniz yine eklerim arada sizeee ellerden çok yaparım çocukların hoşuan gider meseela bugün kahverengi kartondan eller kestim ağaç yaptık boş kağıda yapıştırdık üstüne pamuk yapıştırdık kar yağmış gibi kış geldi yaa kar yok ortada ama biz yağdırdıkkk
İşte meşhur eskiden kahverengi olan sehpamız ( artık beyaz) birde Tv ünitesinin eski ve yeni hali
Eki Görüntüle 306657 Eki Görüntüle 306658 Eki Görüntüle 306659
umut bu aralar pek güzel faaliyetler yapamıyoruz okul değişti ya çocuklar fırtına gibi 27 tane olunca pratik şeyler yapıyorum ince aayrıntılı şeyler yapamıyorum dur sus o olmadı bunu bırak makası bbırak kalemi arkadaşına batırma demekten etkinlik yapılmıyor alışamadım henüz((
su çiçeği dönemi hafifte geçiriyor olabilir cnm benim geçmiş olsun götür tabikidee
Sağol canım bu akşama kadar ateş filan yoktu, yarın anlayacağız artık...geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur
Çok güzel olmuşlar, güle güle kullanın. TV ünitesi zaten yeniymiş ama, takım olsunlar diye mi kapladınız onu?İşte meşhur eskiden kahverengi olan sehpamız ( artık beyaz) birde Tv ünitesinin eski ve yeni hali
Eki Görüntüle 306657 Eki Görüntüle 306658
Eki Görüntüle 306659
Yapı marketlerinde satılan kendinden yapışkanlı ahşap görünümlü kaplama kağıdı kullandık. Her rengte ve desende var. ( 2 ruloyla hem masayı hemde dolapları kapladık üstelik ruloların adeti 29 liraydı)
Duvar kağıdıda aynı yapı marketten( 1 rulo yeterli geldi duvara ve adeti 26 Liraydı )
( Tebessüm77 yanılmıyorsam sen sormuştun galiba nereden diye koç lu bir yapımarketten aldıkreklam yapmim dedim fiyatınıda hemen yanına yazdım ki nekadar uygun fiyata ne büyük değişiklik olabiliyor diye )
hamarat hatun eelrine sağlık süper olmuş hem beyaz mobilya moda zaten o kaplama malzemesini nerden aldın
tabiki cnm ne zahmeti mausla tıklıyorum atarım ara ara size etkinlik resimlerimi ne demekhoşgeldin
geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur
süper olmuş canım çok iyi oldu bunlar yaparız kızımla
kaçamaklar olmasa zaten fıstık gibi olmuştun ah bir tutabilsek boğazımızı
kızımla evde sıkılıyor dr. okula vermeyin dedi geçen sene 3 gün verebildik bir ay hastaneden çıkamadık napıyım bende elimden geleni yapıyorum
yenasemiran tuvalet kağıdı dedide aklıma geldi tuvalet kağıtlarını boya süsle birbirine iple bağla yanyana rulolar olacak tırtıl gibi
liste güzelmiş
süper oldu valla arada paylaş çok iyi olur sanada zahmet olmazsa tabi
banuuu eski halini bilmiyordum ama yoruldun çok kaç gündür kaplama işinden güzel olmuşlar emeğine sağlık ben de çok severim bu tip işleri değişiklikleriiii güle güle kullanın canım iyi günlerde daha iyileri de sizin olsunİşte meşhur eskiden kahverengi olan sehpamız ( artık beyaz) birde Tv ünitesinin eski ve yeni hali
Eki Görüntüle 306659
Yapı marketlerinde satılan kendinden yapışkanlı ahşap görünümlü kaplama kağıdı kullandık. Her rengte ve desende var. ( 2 ruloyla hem masayı hemde dolapları kapladık üstelik ruloların adeti 29 liraydı)
Duvar kağıdıda aynı yapı marketten( 1 rulo yeterli geldi duvara ve adeti 26 Liraydı )
( Tebessüm77 yanılmıyorsam sen sormuştun galiba nereden diye koç lu bir yapımarketten aldıkreklam yapmim dedim fiyatınıda hemen yanına yazdım ki nekadar uygun fiyata ne büyük değişiklik olabiliyor diye )
Maşallah valla herşeye yetişiyosun özlemcim.yok banum ya abartamıyorum istesemde geçen gün gezmedeydik yapamadım, dün bebiş izin vermedi 20dk ancak yaptım, akşam eşim gelince evi sildim süpürdüm yani benim hedefim en fazla 60 zaten ,bu akşamda temizlik yapacağım öğlen spor yapabilirsem bebişim izin verirse ne alaaaaaaa :)))
Bendede var canım ama benim bebeğim yok resimdeki benim bitanecik yiğenim 12 yıllık evliyim tüp aşılama vs yöntemleri denedim tutmadı bir kere kendim kaldım oda düştü şimdi tekrar tüp yapıcam fakat bu arada yaşadıklarımdan sebeb panik atak oldum onun için biraz bu işlere ara verdim.Günaydın canım,
Sendede kan pıhtılaşması var demek.Resminde gördüğüm kadarıyla çocuğun var Allah bağışlasın.O hamileliğinde de sorun olmuş muydu?İğne falan yaptın mı kendine kan sulandırıcı?
Bende beyzuş ablacım bir tane yiyorum inşalah bişey olmazda hergece yerim.Herkese Merhabalar hanımlar;
BANUCUĞUM; günde 1 taneden fazla yemiyorum.Bu güne kadar zararını görmedim.
Geceleri;yiyorum ama hemen yeyip yatmıyorum...Fazla kaçarsa zararlı olabilir canım...
ARKADAŞLAR 2 GÜN ŞEHİR DIŞINDA OLACAĞIM...(Yarın sabah yola çıkacağız)CUMA GECESİ DÖNECEĞİZ.UYGUN BİR SAAT OLURA CUMA GECESİ,OLMAZSA CUMARTESİ SABAH LİSTEYİ YAPARIM...AFFINIZA SIĞINARAK...
Canım inşallah biran önce düşer sonuçların 2.5 kiloda süper valla.Merhabalar sonuçlarımı aldım diyetisyenime gittim geldimmm
Sonuçlarım kolesterolüm düşmüşÜrikasit değerim hala biraz yüksek normali 5.88 şuan benimki 6.62 ama 9.22 den indim bu da güzel ilacı kesti doktor ama bu seferde karaciğer enzimlerim tavan yapmış durumda
Beyzuşum sen biliyorsun bu işleri senin uzmanlık alanın beni bilgilendirirmisin lütfen 15 gün önce normal olan değerlerim tavan yapmış
AST ( SGOT ) 1-45 Benim değerim 53.2
ALT ( SGPT ) 0-40 Benim değerim 111.25
Bunlar ne demek beyzuşum neden çıkmıştır ne kadar zamanda normale döner ve normale dönmesi için benim yapmam gereken birşey varmıdır :44: Bilgilendirirsen çok sevinirimBir de sol kolum sızlıyor sürekli geceleri üstüne yatınca uyuşuyor bu değerin yüksek olmasından kaynaklanıyor olabilirmi :44:
Bu araada diyetisyene gelelim2.5 kilo verebilmişim 3 olamamış maalesef Ama söz verdim bu ayı 6 kilo eksikle kapatıcam 15 günde 3.5 kilo verme hedefindeyim. Seninle 2 haneli rakamları görmeyi çok istiyorum dedi ben de ben 2 senedir istiyorum 2 hanelileri dedim ama bu sefer olacak inşallah 2 aya görürüz dedi metabolizman iyi çalışıyor rahatlıkla verirsin dedi Tekrar listemi yazdı bazı ufak değişiklikler yaptı ve sporu haftada 5 gün 1 saate çıkardı verdiğim 2.5 kilo yağmış ve genelini göbek çevresinden vermişim
Bana zorla leslie yaptırın tamam mı
Canım bu kadar üzülme bak ben 12 yıldır bekliyorum sabret ve kilo vermeye çalış kendini yıpratma sonra hasta olursun bak ben bu bir senedir hep hastayım hep takmaktan canım......selamm kızlarr nasılsınızz nasıll gidiyorrrr...bugün birass durgunumm sankiiii...takmak istemediğimmm sürüsüyle şey varr kafamdaaa...bağıra bağıra ağlamak istiyorumm ağlamayayım diyede kendimle savaşıyorummm...buda boğazımda bi ağrı oluşturuyorrr...zaman hızlı gecsinn ve ben kilo vermişşş olayımmmm...2.5 yıl oldu evlendiğimmm ben 24 ama eşim 33 onun çocuk istegi benden daha çokturr...hiçbirşey dediği ima ettiği yok amaaa...onun içindeki duyguları düşünmektennn yoruldummmm....bigün patlıcakk bana eminimm......çünkü ben patlıyorum kendimee gecen sene kondu bu teşhiss neden bir senedir hala zayıfflamadınnnnnnn diyee...oda patlayacakkkk.....
Canım geçmiş olsun işin çok zor valla çalışan anne olmak boşver sen öyle kötü insanları üzme kendini boşyere.öyle yorgun ve uykusuzum ki anlatamam
emirim rahatsız yine
akşam çok ağladı uyumadı 3 kere istifar etti
toplamda bi saat uyku uyumadan geldim işe
üstüne bugun eniştemlerde burda onlarla ilgilenmeye çalışıyorum bir yandan kendisi acayip pimpirik birisi off offf
bide çalıştıgımız ortam herkes birbirinin yüzüne gülüyo canım cicim ama arkasından kuyu kazma peşinde
nefret ettim gerçekten burdan
bi rahat bırakmıyolar ki adam gibi çalışalım
allah ıslah etsin böyle dedikoducuları
rabbim fırsat vermesin ne diyim ya
Bende canım bir senedir yerimde sayıyorum of bizlerde bir versekte kurtulsak.beyzuşum alıntı yapacaktım sayfayı bulamadım tekrar... çok teşekkür ediyorum zarif çıtırım bende sizleri özledim zaten bir haftadırda sizleri takip ediyorum illa okumam gerek aklım kalıyorbenim düşüncelerimi geçen yena yazmıştı aaa baktım bunu ben yazdım heralde dedim buraya geleli 1 yıldan fazla oldu ve benim aldığım yol ortada yapamıyorum iradem yok şu sıralarda özel sorunlarım ve işyerindeki sorunlar beni bitiriyor diyet aklıma bile gelmiyor ama ....artık en azından biraz dikkat etmek istiyorum off gıpta ediyorum hem sorunlarla uğraşıp hem kilo verenleri..
Menün güzel canım afiyet olsun buna benzer olay benimde başıma geldi ama benimki baya bir sesliydi şahıs arkasında beni görünce kıpkırmızı olmuştu::)))Yena menü, afiyetle sunar.
Sabah,
2 dilim ekmek
1 yımırta.:)
PEynir
domates,biber,yeşillik.
Ara,
yarım avuçtan az yer fıstığı
yarım elma,gönlül alma.:)
Akşam,
2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak yeşil mercimek
yoğurt
salata
acı biber ( turşu )
Daha sonra komşu sarma getirdi ben tabağı aldım bir baktım üç tane yutmuşum bile.:)
hemen bıraktım elimden tabağı..:)
Türk kahvesi.
Ara,
Portakal yiyeceğim..
40 dakika yürüdüm. yürüken çok komik bişey oldu..3-4 metre uzağımda önümde yürüyen bir adam ha bire gaz çıkarıp duruyor..
İlk başta anlam veremedim sonra çok şaşırdım..Resmen zart zort salıyor adam..
Tahminim yalnız olduğunu sanıyordu..Yada şuursuzun tekiydi..:)
Geçmiş olsun canım belki tansiyonun düştü.slm kizlar ben geldimmmm
ama pek hos gelmedim migrenim tuttuboynumdan yukarisini hissetmiyorum belki kafam dagilir dedim ama isiga baktikca beynim zonkluyo
gelmisken bisiy sorucam sabah cocuklara diye kalkinca mutfaga gittim yanlarina bisler hazirliyodum ama cok kötü basim döndü ve kulaklarimda cinlama oldu bayiliyorum sandim kendimi koltuga zor attim carpintimda oldu buz kestim sankiacaba niye böyle oldum bi fikri olan varmi sonrada zaten migrenim tuttu
neyse kizlar fikri olan varsa yazsin lütfen simdi kalkiyorum sanirim pc ye bakamiycam yazdiklarinizi sonra okurum görüsürüz canlarim
İnşallah canım bebişinden ayrılmassın.kızlar bugün güzel bir haber aldım inşallah devamıda öyle güzel olur. hani şu yılan hikayesine dönen şubat özür ataması vardı ,yeni çok bilen bakanımız iptal etmişti ve daha dün tükürdüğünü yaladı başbakan kulağını çekince :) neyse ben eğer doğru düzgün bir yer açılırsa tayin isteyebileceğim ve bebeğimle olacağım .ne olur dua edinde iyi bir yer açılsın bebeğim bensiz ben onsuz kalmayayım...
Nasıl bişeydir bu biberli ekmek banada tarif edin yaaa.Biberli ekmek olayına girilmiş kötü olmuş..
Zira çok güzel yaparım bende ayılarak bayılarak yerim üstelik...
Ne uslanmaz bir şişkoyum tanrımmm..
Aklım fikrim boğaz derdinde..:))
Oyyy çok zordur şimdii inşallah inci gibi olsunlar.iyi geceler kızlar..bu pazar annemle 2 yaşındaki yeğenim geldi bizdeler fazla giremiyorum..birde oğlum diş çıkarıyo..son sayfayı zar zor okudum
Allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere.kızlar bugün çok güzel bir haber aldım ,uzun zamandır hamile kalamayan arkadaşım herşeyi denemişti aklınıza ne geliyorsa şimdi kendiliğinden hamile, rabbim ne büyüksün şükürler olsun sana,tamamına erdirsin inşallah.... 2010'un umutlu savaşçılarından biri daha kazandı :))) topiğimizin adı :)
Geçmiş olsun bu aralar çok çalışıyosun ondan dirençsiz kaldın canım.kızlarrrrrr,
herkesden çok ama çok özür dilerim. Bayadır giremiyorum, ve spor listemi de 2 haftadır yapamıyorum.
Bu son 2 haftadır hem iş nedeniyle hem de hastalanmam nedeniyle hiç zamanım ve keyfim olmadı. Işle ilgili de şevkim kırılınca (bu konu da konuşmak istemiyorum hiç) 3-4 gündür de bitkisel hayatta gibi dolaşıyorum.
Beni affedin,
spor listesini bir süre yapamayacağımı da haber vermek istiyorum. Gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Umarım 2012 itibari ile toplanıp aranıza döneceğim. 1-2 hafta daha müsade edin neolur.
Sizleri çok seviyorum öpüyorum hakkınızı helal edin.
Hımmm bende severim iyi fikir toksincim.papatya ozmen cnm ben aclik krizleri icin ayva aliyorummmm, 1ayvayi yemesi uzun sürüyor ve acayip doyuruyor 100gr ayvada 57 kalorisi varmis hadi büyük ayva yedigimizi düsünsek bile 114kalori bence daha saglikli
Hiç dinlenemedinki canım ondanmı acaba.bugün kontrolüm vardı amaliyat yerinde ödem var ilaç verecem dedi dr. bir ay sonra tekrar kontrolüm var bakalım spor olarak yürüyüi dışındakiler yasak dedi
sonra anneme çekyat amaya gittim kendisi alamıyor salonda olsun tellevizyok karşısında yatarım dedi dolandım durdum annemin koltukara uygun renk aradım bu arada çogğnlukla dışardaydım bugün
menüm
sabah 1 patatesli omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin
ara yok
öğlen çeyrek simit
çeyrek poğaça arabada ancak bunları atıştırdım
ara yarım elma
akşam yarım ızgara levrek
bol salata
1 dilim ekmek
ara 3 diyet bisküvi 4-5 tane cips
Süper valla benim bile yapasım geldi:)yenacım barışla yapabileceğin faliyetler için aklıma gelenler
kağıda ağaç resmi çizip üstüne toplanan yaprak yada pamuk yapıştırarak yada çiçek yapıştırarak mevsimlerde öğrenilebiliyor
plastik tabağa kaüıttan ağız yuvarlak burun göz boynuz kesip yapıştırarak boğa yapımı
karton süt kutularını biriktirip 1/3 kadarı kesilip üstü kaplanıyor sonra istediğin gibi süslenip birbirine birkaç kutuyu yapıştırıp kalemlik yapımı
kağıttan yıldızlar kesilip üstü pullarla kaplanır yapıçtırarak sonra iple lambaya asılır
balonu şişir sonra üzerini 2 kat kağıt yada gazete kağıdı ile kapla sonra boyayıp süsle kuruyunca tabi sonra balonu iğne ile patlat boçluktan içeri şeker doldur iple as pinyata oluyor sopa ile vurup içindeki şekerleri düşürmeye çalışşsın
yada şeker koymadan süs olarakta kullanılabilir
tabi birde patates baskı yada ip baskı var
aklıma gelenler bunlar
Hoşgeldin canım.bende artık acilen kılo vermek istiyorum ama yarışacağıım biirilerine ihtiyacım var sanırım ve sizin paylaşımlarınız çok hoşuma giitti beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Benı unutmayın lutfen Şuan 1.70 boyunda ve 107 kıloyum(( 72:
Geçmiş olsun umutcum geçenlerde benim yiğendede oldu önemli bişey değil dedi doktor inşallah sizinde öyledir.İyi akşamlar arkadaşlar, daha doğrusu iyi geceler :)) Sabahtan beri açık bilgisayarım, arada okuyup alıntı yapıyordum, ne olduysa çat diye kapanmış, gitmiş hepsi, hatırladığım kadarıyla yazayım;
Yena umarım beğenirsiniz kitabı, ilk sayfaları pek tutmamıştım ben habire "doku oluşturmak" diye bir çalışma örnekleri vardı, ama sonraki örnekleri sevdik biz, bazen birebir uyguladık bazen oradan fikir alıp bambaşka şeyler yaptık :)
Beyzuş, güle güle git, güle güle gel :) Geç oldu gerçi, ama arkadan da olsa iyi yolculuklar diliyorum :))
Asuman naber canım? Güzel yürümüşsün bugün, ben de nihayet 40 dakika yürüyebildim bugün (bu hafta ilk):) Beslenme iyi gitmiyor amaBu hafta hep alelacele yemekleri yetiştirmek zorunda kaldım, sadece tek çeşit olmuyor, yanına mecbur dayadım makarnayı, dayadım sebzeli bulguru, dayadım bademli pilavı... İkinci çeşit zeytinyağlı yapmaya vaktim olmadı Çorbalar da karbonhidratlı malum (şehriye-pirinç-mercimek) Ful karbonhidrat yüklendim 3-4 gündür...
İlknur geçmiş olsun, umarım daha iyisindir.
Bu gece önce merhaba diyeyim sonra geçmişe kaldığım yerdne devam edeyim dedim. Çünkü 2 saat geçmişte dolaşıp gözlerim şaşı olunca, iki satır yazmaya dermanım kalmıyor :))
İki gündür pek yazamıyorum zaten, çocuklarla uğraşıyorum bir yandan, pek keyifleri yok, nazlı prensesimi bugün okula göndermedim; yüzünde birkaç döküntü gördüm, ellerinde de tuhaf bir reaksiyon var; ürtiker gibi, ama kırmızı değil. Babam önemsiz dedi ama gece ateşi de çıktı yarın doktora götüreceğim
İyi yolculuklar güzel bir tatil dilerim sana beyzuş ablacım.İyi geceler hanımlar....
Saat:21.30 dan beri elektriklerimiz kesikti;az önce geldi....Topiğe gelemedim.Hiç bu kadar uzun sürmezdi ;herhalde büyük bir arıza oluştu...
Nasipse sabah 05.00 te yola çıkmayı planlıyoruz...Yatsam iyi olacak;tabii uyuyabilirsem..Uyuyamazsam gelirim.
İyi tatiller ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkürler;hepinizi öpüyorum....
Banada lust iyi gelmedi ama iştahımı kesti ondan değişmesini istemiyorum ama böyle giderse değişicek gibi duruyor.bugün ben sopayı hakettim ne güzel kaç gündür sıkı diyet yapıyordum çok mutluydum lesliemide yapıyordum 1.5 kilo vermiştim bile şimdiden kesin yarın artıya geçerim ,sabah büyük bir simit yedim çok tazeydi yarısında bırakamadım, neyse bugün ekmek yemem artık derken komşum büyük bir kase aşure getirmiş onu bitirmek istemedim 2 kaşık 3 kaşık derken akşamüzeri aşure bitmişti bile yarısını yarına saklamak istiyordum...sonra öğleden sonra gezmekte 2 dilim börek yedim artık akşam yemeği yemedim bunların üzerine 4 kaşık bulgur pilavı aldım(oda tadına baktım sayılır çok azdı )lesliede yapamadım inşallah yarın 3 mille düşünüyorum...
yenacım sağol canım geçmiş olsun dileklerin için....
banucum tansiyon ilacı değil canım panik atak ilacımı değiştirdi zaten benimki anksiyete bozukluğuymuş..
evet kızımda diyor anne hala sonbaharmı yok kış diyorum ozaman kar nerde diyor nasıl anlatırsın işteKolay gelsin Semirancığım. Gerçekten o yaş grubu için bayağı kalabalık. Keşke imkan olsa, okul öncesi 12-15 kişiyi geçmese sınıflar. En azından iki öğretmen olabilse sınıflardaAma daha çok kısa zaman oldu, eminim sen bir yolunu bulur, zamanla sınıfta düzen kurarsın. (bu miniklerle olabilecek kadar :))
Minikler de haklı, kış mevsimi diye bir şey görmüyorlar ki artık. Kışı anlatmak için kardan adam, kar tanesi filan çiziyoruz kızımla, "Anne şimdi kış değil mi, neden bunlar yok o zaman?" diye soruyor. Anlat bakalım küresel ısınma, iklimlerin değişmesi, kuraklık vb..
sağol canım ellerine sağlıkKoçtaştan aldık canım düzeltmede nekadara aldığımıda yazdım
Sağol canım bu akşama kadar ateş filan yoktu, yarın anlayacağız artık...
Çok güzel olmuşlar, güle güle kullanın. TV ünitesi zaten yeniymiş ama, takım olsunlar diye mi kapladınız onu?
Sağol canım bu akşama kadar ateş filan yoktu, yarın anlayacağız artık...
Çok güzel olmuşlar, güle güle kullanın. TV ünitesi zaten yeniymiş ama, takım olsunlar diye mi kapladınız onu?
tabiki cnm ne zahmeti mausla tıklıyorum atarım ara ara size etkinlik resimlerimi ne demek
banuuu eski halini bilmiyordum ama yoruldun çok kaç gündür kaplama işinden güzel olmuşlar emeğine sağlık ben de çok severim bu tip işleri değişiklikleriiii güle güle kullanın canım iyi günlerde daha iyileri de sizin olsun
Maşallah valla herşeye yetişiyosun özlemcim.
Bendede var canım ama benim bebeğim yok resimdeki benim bitanecik yiğenim 12 yıllık evliyim tüp aşılama vs yöntemleri denedim tutmadı bir kere kendim kaldım oda düştü şimdi tekrar tüp yapıcam fakat bu arada yaşadıklarımdan sebeb panik atak oldum onun için biraz bu işlere ara verdim.
Bende beyzuş ablacım bir tane yiyorum inşalah bişey olmazda hergece yerim.
Canım inşallah biran önce düşer sonuçların 2.5 kiloda süper valla.
Canım bu kadar üzülme bak ben 12 yıldır bekliyorum sabret ve kilo vermeye çalış kendini yıpratma sonra hasta olursun bak ben bu bir senedir hep hastayım hep takmaktan canım......
Canım geçmiş olsun işin çok zor valla çalışan anne olmak boşver sen öyle kötü insanları üzme kendini boşyere.
Bende canım bir senedir yerimde sayıyorum of bizlerde bir versekte kurtulsak.
Menün güzel canım afiyet olsun buna benzer olay benimde başıma geldi ama benimki baya bir sesliydi şahıs arkasında beni görünce kıpkırmızı olmuştu::)))
Geçmiş olsun canım belki tansiyonun düştü.
İnşallah canım bebişinden ayrılmassın.
Nasıl bişeydir bu biberli ekmek banada tarif edin yaaa.
Oyyy çok zordur şimdii inşallah inci gibi olsunlar.
Allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere.
Geçmiş olsun bu aralar çok çalışıyosun ondan dirençsiz kaldın canım.
Hımmm bende severim iyi fikir toksincim.
Hiç dinlenemedinki canım ondanmı acaba.
Süper valla benim bile yapasım geldi:)
Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun umutcum geçenlerde benim yiğendede oldu önemli bişey değil dedi doktor inşallah sizinde öyledir.
İyi yolculuklar güzel bir tatil dilerim sana beyzuş ablacım.
Banada lust iyi gelmedi ama iştahımı kesti ondan değişmesini istemiyorum ama böyle giderse değişicek gibi duruyor.
aa bu da güzel fiki yapılabilir çizim hemen tşk ederim fetkinliğini çaldımmmbizde ellerle korkuluk yapmıştık
pet şişeyi içine sopa sokup spoa alta çivileniyor şişenin yanlarında karşılıklı pencere açılıyor rüzgarı yakalıyacak şekilde pencere kapakları zıt yöne açılmalı o kapaklara eller kesilip kartondan yapıştırılıyor şişe dibine balon yapıştırılıp üzerine surat çiz sopayı toprağa saksıya sapla rüzgarla dönüyor
Kolay gelsin Semirancığım. Gerçekten o yaş grubu için bayağı kalabalık. Keşke imkan olsa, okul öncesi 12-15 kişiyi geçmese sınıflar. En azından iki öğretmen olabilse sınıflardaAma daha çok kısa zaman oldu, eminim sen bir yolunu bulur, zamanla sınıfta düzen kurarsın. (bu miniklerle olabilecek kadar :))
Minikler de haklı, kış mevsimi diye bir şey görmüyorlar ki artık. Kışı anlatmak için kardan adam, kar tanesi filan çiziyoruz kızımla, "Anne şimdi kış değil mi, neden bunlar yok o zaman?" diye soruyor. Anlat bakalım küresel ısınma, iklimlerin değişmesi, kuraklık vb..
Ya çok güzel olmuş banu hemde ucuza gelmiş marifetlisin maşallah.İşte meşhur eskiden kahverengi olan sehpamız ( artık beyaz) birde Tv ünitesinin eski ve yeni hali
Eki Görüntüle 306659
Sağ ol canımYok benim Tv ünitesi yeni sayılmaz 5 sene evvel Annemleri ziyarete gittiğimde Almanyadaki İkea mağazasında görmüştüm tabi o dönem KV Marangoz olduğu için resmini çekmiştim ve geldikten sonra onlara yaptırmıştık. Hatta daha o zaman beyaz kapak istiyorum demiştim de dükkandaki ustalar çok çiğ durur ille şunu açık turkuaz yapalım diye tuturmuşlardı. Eşimde o zaman ustalardan iyimi bileceksin diyip onaylamıştı onları o yüzden açık turkuvazdı Tabi bu gece beyaza kapladıktan sonra çok daha beğendi keşke o zaman beyaz yaptırsaymışız dedi. Dedim sakalım yokki sözüm geçsin ( uzatsam iyi olucak herhalde şu sakalları )
Teşekkür ederim canım. Aradaki fark görünsün diye zaten eski ve yeni halini koydum ya
Ben bayılırım değişikliklere hatta şimdide ay başında duvara yapıştırılan şu duvar süslerinden alıcağım desenliler varya yani :122: :122: :122:
İşin zor canım Allah yardım etsin bari şimdi biraz dikkat et kendine.sanırım dinlenemediğimden birde dr. ağır kaldırmıycan dedi eşimde yok tüm market poşetlerini ben taşıyorum mecburan kim taşıyacak
Sağ ol canımYok benim Tv ünitesi yeni sayılmaz 5 sene evvel Annemleri ziyarete gittiğimde Almanyadaki İkea mağazasında görmüştüm tabi o dönem KV Marangoz olduğu için resmini çekmiştim ve geldikten sonra onlara yaptırmıştık. Hatta daha o zaman beyaz kapak istiyorum demiştim de dükkandaki ustalar çok çiğ durur ille şunu açık turkuaz yapalım diye tuturmuşlardı. Eşimde o zaman ustalardan iyimi bileceksin diyip onaylamıştı onları o yüzden açık turkuvazdı Tabi bu gece beyaza kapladıktan sonra çok daha beğendi keşke o zaman beyaz yaptırsaymışız dedi. Dedim sakalım yokki sözüm geçsin ( uzatsam iyi olucak herhalde şu sakalları )
Teşekkür ederim canım. Aradaki fark görünsün diye zaten eski ve yeni halini koydum ya
Ben bayılırım değişikliklere hatta şimdide ay başında duvara yapıştırılan şu duvar süslerinden alıcağım desenliler varya yani :122: :122: :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?