aa bu da güzel fiki yapılabilir çizim hemen tşk ederim fetkinliğini çaldımmm
evet ya gerçekten zor bir durum bazı şeyleri somutlaştırmak ole zor geliyor ki ancak artık netten bulup gösteriyorum bazen bir konu çıkıyor tavus kuşu olmayan kar şehirde eslenmeyen hindi kaz ördek görmeyen çocuklar olduğu için hikayelerde ki hayal dünyası çocukları allak bullak yapıyor Allahtan internet denen bazen zararlı bazende işi görselliğe dökmek ve anlatabilmek videolardan yararlanmak için kullanılan materyal akılda değilde en azından görerek duyarak öğrenmelerine yardımcı oluyor en azından bu şekilde bazı şeyleri çocuklara anlatıyoruz karın o güzelliğini çocuklarımız göremiyor ben çocukken gece dışarı izlerdim o çam ağaçları gelin gibi süslenirdi her yer bembeyaz olurdu kardan adam yapardık gece kızak kayardık ne güzeldi çocuklar diyor bugün hangi mevsimdeyiz diyorum yaz diyolar neden diyorum eee güneş var öğretmenim kar yok burası bayağı sıcak ve güzeldi bugün gel de kışı anlat bebelereeeee hadiii:26::26::26::26:
Kızlar ya benim iştahım kesildi fakat kilo veremiyorum dietim çok güzel gidiyor çıldırcam valla sinirlenip yiycem desem Allahtan iştah yok hayatımda ilk defa iştahsızım zorla yemek yiyorum ne ilginç bişeymiş::)))))
ben yatıyorum kızlar herkese iyi geceeler aeo kib herkes rüyasında güzel şeyler görsünnnn diliyorummm
ana eski halide mi orda vardı kıs o zaman yeniymiş ki anlamadım ben hepsi aynı sandım ay pot mu kırdım yanlış bişey demeyim de yok anam yepyeniymiş sen kendine iş çıkarmışsın banuuu yahuu yinede güle güle kullan iyi günlerde daha çok çok güzellleride sizin olsun inş
Sağol canım, çok önemli bir şey gibi durmuyor, inşallah değildir. Ben biraz da iki numara için endişeleniyorum, kızım hafif atlatır genelde maşallah, ama oğlan daha minik ya... yeğenine de geçmiş olsun, erken geçirmek daha iyi aslında galiba......Geçmiş olsun umutcum geçenlerde benim yiğendede oldu önemli bişey değil dedi doktor inşallah sizinde öyledir.
Evet canım, o da aklımdaki diğer ihtimal (doktora gitmeden teşhisleri dizdim benevet kızımda diyor anne hala sonbaharmı yok kış diyorum ozaman kar nerde diyor nasıl anlatırsın işte
...
bademcik şişliği bir salgın bu ara o döküntüde yapar ateşte birde ateş zaten döküntü yapabilir umarım çabuk atlatır
Ben de açık renklere bayılırım, beyaz-krem-ekru ve kum bejine kadar olan benzeri tonlar. ama çocuklardan sonra bu renkleri seçemiyorum ne yazık ki. Allahtan evlendiğimizde aldığımız koltuk takımım kırık beyazdı da 6-7 yıl hevesimi almıştım :)Sağ ol canımYok benim Tv ünitesi yeni sayılmaz 5 sene evvel Annemleri ziyarete gittiğimde Almanyadaki İkea mağazasında görmüştüm tabi o dönem KV Marangoz olduğu için resmini çekmiştim ve geldikten sonra onlara yaptırmıştık. Hatta daha o zaman beyaz kapak istiyorum demiştim de dükkandaki ustalar çok çiğ durur ille şunu açık turkuaz yapalım diye tuturmuşlardı. Eşimde o zaman ustalardan iyimi bileceksin diyip onaylamıştı onları o yüzden açık turkuvazdı Tabi bu gece beyaza kapladıktan sonra çok daha beğendi keşke o zaman beyaz yaptırsaymışız dedi. Dedim sakalım yokki sözüm geçsin ( uzatsam iyi olucak herhalde şu sakalları )
..
Evet ya gerçekten zor bir durum bazı şeyleri somutlaştırmak ole zor geliyor ki ancak artık netten bulup gösteriyorum bazen bir konu çıkıyor tavus kuşu olmayan kar şehirde eslenmeyen hindi kaz ördek görmeyen çocuklar olduğu için hikayelerde ki hayal dünyası çocukları allak bullak yapıyor Allahtan internet denen bazen zararlı bazende işi görselliğe dökmek ve anlatabilmek videolardan yararlanmak için kullanılan materyal akılda değilde en azından görerek duyarak öğrenmelerine yardımcı oluyor en azından bu şekilde bazı şeyleri çocuklara anlatıyoruz karın o güzelliğini çocuklarımız göremiyor ben çocukken gece dışarı izlerdim o çam ağaçları gelin gibi süslenirdi her yer bembeyaz olurdu kardan adam yapardık gece kızak kayardık ne güzeldi çocuklar diyor bugün hangi mevsimdeyiz diyorum yaz diyolar neden diyorum eee güneş var öğretmenim kar yok burası bayağı sıcak ve güzeldi bugün gel de kışı anlat bebelereeeee hadiii:26::26::26::26:
çal kız çal bende televizyondan çaldım zaten
sana birşey soracam biz kuveyte gidecez ya orada ingilizce konuşuluyor diye kızıma biraz kelimeler öğretiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok kitap aradım bulamadım senin bir tavsiyen varmı
Olabilir aslında yoksa neden veremiyimki dimi ama.kullandığın ilaçlar su tutar vucutta ben yanlış bilmiyorsam ondan olabilir
sanada tatlı rüyalar umut.Sağol canım, çok önemli bir şey gibi durmuyor, inşallah değildir. Ben biraz da iki numara için endişeleniyorum, kızım hafif atlatır genelde maşallah, ama oğlan daha minik ya... yeğenine de geçmiş olsun, erken geçirmek daha iyi aslında galiba..
Evet canım, o da aklımdaki diğer ihtimal (doktora gitmeden teşhisleri dizdim ben). Çünkü; okuldan iletişim defterimize "anaokulunda beta hastalığı görülmüştür" uyarısı iliştirilmişti geçen hafta..
Ben de açık renklere bayılırım, beyaz-krem-ekru ve kum bejine kadar olan benzeri tonlar. ama çocuklardan sonra bu renkleri seçemiyorum ne yazık ki. Allahtan evlendiğimizde aldığımız koltuk takımım kırık beyazdı da 6-7 yıl hevesimi almıştım :)
Çok şıklar, iyi günlerinizde kullanın :)
Sen anlatınca aklıma Eskişehir'de babaannemlerin evinde geçirdiğim Şubat tatilleri geldi canım, ayaklarımız sırılsıklam olana, ellerimiz buz tutana kadar karda oynardık. Eve girer girmez sobaya uzatırdık, nasıl da sızlardı minik ayaklarımız, ellerimiz :))
Eveeet bu gecelik benden de bu kadar, şen ve esen kalın, iyi geceler, tatlı rüyalar arkadaşlar :))
İyi geceler mario banu::))Kızlar bende yatayım artık
Herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
Allaha emanet olun
Yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
orta okulda bizdede işteknik ve ev ekonomisi dersi vardı işteknikte tavla çerçeve ahşap peçetelik sırlama ile tablo vs yaptık ev ekonomisinde örgü makreme etamin oyuncak peluş yapımı yemek sofra düzeni ütü vs öğrettiler ben ankarada okudum dahada okuyanı duymamıştım demek almanlardada varmış tutan olsa bende monte ederim dolap falanAslında baya el oyaladı ama gerçektende zevkli birde karı koca bu tip şeyleri yaparken baya eğleniyoruz o bana sataşır ben ona
Evleneceğimiz zaman bile yine Babasına yatak odamızı yaptırmıştım hatta montaja ustalar gelmedi nasılsa eşim yapabiliyor eee babada var o zaman tabi sağlıklı bende o an çekilin kenara ben montajı yaparım marangozluk eğitimi aldım 4 sene diye bunlar tabi dalga geçiyorum sandılarama bizde orta öğretimde mecburiydi. Hadi o zaman sen monte et oğlumda sadece tahtaları sana tutsun bakalım ne çıkıcak ortaya demişti KP tabi ben içime nasıl bir marangoz kaçtıysa o an koca yatak odasını monte etmiştim KP şok oldu sonra tabi inanmak zorunda kaldı.
Hakikaten yaa şu almanlarda tuhaf orta okulda marangozluk dersi vardı birde yemek & elişi dersive kız erkek katılmak zorunaydık. Hadi mutfakla ilgili zaten yabancılığım yoktu, dikiş ve örgüde de sorun yoktu ama marangozluk hocamız kızları pek bi severdi bende kötü niyetle olmasada sinir olurdum tabi becerdiğim halde sınıftaki erkek arkadaşlara yalvarırdım az sen yapsana ben sıkıldım diye onlarde el işi dersinde bana örgü ördürürlerdi
O zaman anlamsız geliyordu ama bazende çok mantıklı çünkü hem hayal gücü gelişiyor, hem el becerisi birde bir işe emek vermenin ve sabır göstermenin önemini öğreniyorduk
çok iyi oldu canım sağol hemen baakıyorumİlknurcuğum, her lafa atlıyorum ben de :)) Ama ben beğendiğim için önermek istedim, "Cheeky Monkey" diye bir eğitim seti var, kitap ve CD'lerden oluşuyor, kızımın okulunda kullanılıyordu, bu sene yeni okulunda da aynı seti görünce piyasanın en tutulan seti olduğunu düşündüm. Gerçekten eğlenceli, oyunları ilgi çekici, eğitici yönü güzel. Aklında bulunsun derim :))
Tekrar iyi geceler :))
Kızlar bende yatayım artık
Herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
Allaha emanet olun
Yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
yenacım dün bişi sormuşsun geçmişi okurken görmemişim atlamışım yanlışlıkla özür dilerim özelden msj attım ama oraya ekleyemedim geç oldu ama şimdi buraya ekleyim bir kaç parça bir şey o kadar çok ki ben de etkinlik tuvalet kağıdı rulosunu atmayın onla boyayıp tavşanlar mantarlar kediler yapabilirsin aynını kağıt havlu rulosundan da yapabilirsin
Eki Görüntüle 306629 Eki Görüntüle 306636 Eki Görüntüle 306635 Eki Görüntüle 306634 Eki Görüntüle 306633 Eki Görüntüle 306632 Eki Görüntüle 306631 Eki Görüntüle 306630 Eki Görüntüle 306624 Eki Görüntüle 306623 Eki Görüntüle 306625 Eki Görüntüle 306627 Eki Görüntüle 306626 Eki Görüntüle 306628 Eki Görüntüle 306637
kızlarrrrrr,
herkesden çok ama çok özür dilerim. Bayadır giremiyorum, ve spor listemi de 2 haftadır yapamıyorum.
Bu son 2 haftadır hem iş nedeniyle hem de hastalanmam nedeniyle hiç zamanım ve keyfim olmadı. Işle ilgili de şevkim kırılınca (bu konu da konuşmak istemiyorum hiç) 3-4 gündür de bitkisel hayatta gibi dolaşıyorum.
Beni affedin,
spor listesini bir süre yapamayacağımı da haber vermek istiyorum. Gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Umarım 2012 itibari ile toplanıp aranıza döneceğim. 1-2 hafta daha müsade edin neolur.
Sizleri çok seviyorum öpüyorum hakkınızı helal edin.
bugün ben sopayı hakettim ne güzel kaç gündür sıkı diyet yapıyordum çok mutluydum lesliemide yapıyordum 1.5 kilo vermiştim bile şimdiden kesin yarın artıya geçerim ,sabah büyük bir simit yedim çok tazeydi yarısında bırakamadım, neyse bugün ekmek yemem artık derken komşum büyük bir kase aşure getirmiş onu bitirmek istemedim 2 kaşık 3 kaşık derken akşamüzeri aşure bitmişti bile yarısını yarına saklamak istiyordum...sonra öğleden sonra gezmekte 2 dilim börek yedim artık akşam yemeği yemedim bunların üzerine 4 kaşık bulgur pilavı aldım(oda tadına baktım sayılır çok azdı )lesliede yapamadım inşallah yarın 3 mille düşünüyorum...
yenacım sağol canım geçmiş olsun dileklerin için....
banucum tansiyon ilacı değil canım panik atak ilacımı değiştirdi zaten benimki anksiyete bozukluğuymuş..
İşte meşhur eskiden kahverengi olan sehpamız ( artık beyaz) birde Tv ünitesinin eski ve yeni hali
Eki Görüntüle 306657 Eki Görüntüle 306658
Eki Görüntüle 306659
Yapı marketlerinde satılan kendinden yapışkanlı ahşap görünümlü kaplama kağıdı kullandık. Her rengte ve desende var. ( 2 ruloyla hem masayı hemde dolapları kapladık üstelik ruloların adeti 29 liraydı)
Duvar kağıdıda aynı yapı marketten( 1 rulo yeterli geldi duvara ve adeti 26 Liraydı )
( Tebessüm77 yanılmıyorsam sen sormuştun galiba nereden diye koç lu bir yapımarketten aldıkreklam yapmim dedim fiyatınıda hemen yanına yazdım ki nekadar uygun fiyata ne büyük değişiklik olabiliyor diye )
İşte meşhur eskiden kahverengi olan sehpamız ( artık beyaz) birde Tv ünitesinin eski ve yeni hali
Eki Görüntüle 306659
Yapı marketlerinde satılan kendinden yapışkanlı ahşap görünümlü kaplama kağıdı kullandık. Her rengte ve desende var. ( 2 ruloyla hem masayı hemde dolapları kapladık üstelik ruloların adeti 29 liraydı)
Duvar kağıdıda aynı yapı marketten( 1 rulo yeterli geldi duvara ve adeti 26 Liraydı )
( Tebessüm77 yanılmıyorsam sen sormuştun galiba nereden diye koç lu bir yapımarketten aldıkreklam yapmim dedim fiyatınıda hemen yanına yazdım ki nekadar uygun fiyata ne büyük değişiklik olabiliyor diye )
Bugün yediklerimi bende paylaşayım.
Sabah kahvaltı yapmadım canım hiç istemedi.
13.30 yarım simit 4 zeytin.
Akşamüstü 4 grisini 3 çizi 2 şekersiz çay.
Akşam bir tabak ıspanak bir dilim ekmek 2 yk yoğurt.
Arada 5 badem 5 fındık 5 leblebi 5 yaban mersini ve kuru dut yedim.
Fakat çok az su içiyorum ne yazıkki.
evet canım oturduğumuz taraf çok gürültülü oluyor geceleri karşı cephe bir alt kata taşındım ama büyük söylemiym artık işten ayrılana kadar taşınmamdoğacım ,kamu çalışanı kişi.Sen yinemi ev taşıdın.?? İkinci oluyor galiba.?
İyi günlerde oturun canım...
geçmiş olsun canım benimde miğrenim var ama çarpıntı falan olmuyor bi dr görün istersenslm kizlar ben geldimmmm
ama pek hos gelmedim migrenim tuttuboynumdan yukarisini hissetmiyorum belki kafam dagilir dedim ama isiga baktikca beynim zonkluyo
gelmisken bisiy sorucam sabah cocuklara diye kalkinca mutfaga gittim yanlarina bisler hazirliyodum ama cok kötü basim döndü ve kulaklarimda cinlama oldu bayiliyorum sandim kendimi koltuga zor attim carpintimda oldu buz kestim sankiacaba niye böyle oldum bi fikri olan varmi sonrada zaten migrenim tuttu
neyse kizlar fikri olan varsa yazsin lütfen simdi kalkiyorum sanirim pc ye bakamiycam yazdiklarinizi sonra okurum görüsürüz canlarim
iyi tatiller beyzuşumİyi geceler hanımlar....
Saat:21.30 dan beri elektriklerimiz kesikti;az önce geldi....Topiğe gelemedim.Hiç bu kadar uzun sürmezdi ;herhalde büyük bir arıza oluştu...
Nasipse sabah 05.00 te yola çıkmayı planlıyoruz...Yatsam iyi olacak;tabii uyuyabilirsem..Uyuyamazsam gelirim.
İyi tatiller ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkürler;hepinizi öpüyorum....
eline sağlık çok güzel olmuşlar bizim oturma odasındaki tvde dandik bişeyin üstünde bende istiyorum ama odayı daraltmakta istemiyorum bakıcazz bakalımİşte meşhur eskiden kahverengi olan sehpamız ( artık beyaz) birde Tv ünitesinin eski ve yeni hali
Eki Görüntüle 306659
( )
inşallah banuyaa hiç ilerlemiyorum ilerlemek için bişeylerde yapmıyorum( banum sizlerin anne olmasını çok istiyorum inşallah görüceez o günleri önce sağlığınıza kavuşucaksınız sonra bebeğeMaşallah valla herşeye yetişiyosun özlemcim.
Canım geçmiş olsun işin çok zor valla çalışan anne olmak boşver sen öyle kötü insanları üzme kendini boşyere.
Bende canım bir senedir yerimde sayıyorum of bizlerde bir versekte kurtulsak.
.
günaydın kızlar neşeli saglıklı kalorisiz gün diliyorum hepinize ..HASTA OLANLARA ACİL ŞİFA DİLİYORUM ALLAHTAN
kızlarrrrrr,
herkesden çok ama çok özür dilerim. Bayadır giremiyorum, ve spor listemi de 2 haftadır yapamıyorum.
Bu son 2 haftadır hem iş nedeniyle hem de hastalanmam nedeniyle hiç zamanım ve keyfim olmadı. Işle ilgili de şevkim kırılınca (bu konu da konuşmak istemiyorum hiç) 3-4 gündür de bitkisel hayatta gibi dolaşıyorum.
Beni affedin,
spor listesini bir süre yapamayacağımı da haber vermek istiyorum. Gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Umarım 2012 itibari ile toplanıp aranıza döneceğim. 1-2 hafta daha müsade edin neolur.
1 haftadırr gece 12 yi bekliyorum göztepe ssk dan endokrine gün alabilmek içinn yokk yokkk çıldırmakk üzereyiimmmmmm.........neyse yatarım artıkk bu saattenn sonraaa...
bugün ki listemmmm...
2 kayısı +1 bardak su+1 cevizz...
2 domatess...1 dilim ekmek....
ara::::: 1 elma+ 8 bademmm
öğlen 2 biber dolmasıı...1 kase yogurt...
ara...
2 galete...1 bardak ayran....
akşam:::
1 kase çorba 2 parca kadar tavuk 1 kase yoğurt...
1 meyve.....1 bardak tarçınlı süt....
2 litre suu......
bunada şükürr....herkeze iyi gecelerrrrr.....
günaydın kızlar neşeli saglıklı kalorisiz gün diliyorum hepinize ..HASTA OLANLARA ACİL ŞİFA DİLİYORUM ALLAHTAN
haklsında canım bizim meslekte özel sektör felaket ya. şansımı denemek istiyorym en azından. cumartesi tatil olayı var ne bileyim kararsızım valla.canım kamu çokmu iyiki aynı cümleleri ben ve arkadaşımda söylüyoruz burda olmadığım sürede(taşınma işi hariç yine taşındım bende! ) bi projede beleşşş olaraktan çalıştırıldık bu bizim işimizmiş(kii bunu alırken asla bize haber etmediler ) biz anlıyormuşuzonu yapıp yetiştiricez diye kafayı yedik eve dosyalar götürdük bu arada normal rutin işler tıkırında durdurmadık veee madalya falan vermediler işin sonunda buda bi hayırmış öyle düşünmeliymişiz falan sonra başkası bizim yaptığımız işin biz (300 o 13 diim )yapmış yorulmuş mesaiile ödüllendirildi yani siyasetin belasını versin 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz nerdeyse resmi görevi ünvanı olmayan gelip başında ahkam kesebiliyor offf darlandım yani böyleyken böylee işte ))
yenacım liste güzelYena menü, afiyetle sunar.
Sabah,
2 dilim ekmek
1 yımırta.:)
PEynir
domates,biber,yeşillik.
Ara,
yarım avuçtan az yer fıstığı
yarım elma,gönlül alma.:)
Akşam,
2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak yeşil mercimek
yoğurt
salata
acı biber ( turşu )
Daha sonra komşu sarma getirdi ben tabağı aldım bir baktım üç tane yutmuşum bile.:)
hemen bıraktım elimden tabağı..:)
Türk kahvesi.
Ara,
Portakal yiyeceğim..
40 dakika yürüdüm. yürüken çok komik bişey oldu..3-4 metre uzağımda önümde yürüyen bir adam ha bire gaz çıkarıp duruyor..
İlk başta anlam veremedim sonra çok şaşırdım..Resmen zart zort salıyor adam..
Tahminim yalnız olduğunu sanıyordu..Yada şuursuzun tekiydi..:)
inşallah herşey gönlünce olsun.kızlar bugün güzel bir haber aldım inşallah devamıda öyle güzel olur. hani şu yılan hikayesine dönen şubat özür ataması vardı ,yeni çok bilen bakanımız iptal etmişti ve daha dün tükürdüğünü yaladı başbakan kulağını çekince :) neyse ben eğer doğru düzgün bir yer açılırsa tayin isteyebileceğim ve bebeğimle olacağım .ne olur dua edinde iyi bir yer açılsın bebeğim bensiz ben onsuz kalmayayım...
ee ne güzel işte canım seni frenlemiş oluyorlar bu sebeple belki hırs yaparsın daha çok.sorma yena yaa bugün oturmda yapmış arkadaş hemde köy unuyla annam ne güzeldi ama ben kibrit kutusu kadar yedim sanırım bayanlardan utandım nası rejim yapıyon ne yiyon falan diye sordular sonra servise geldi herkez tabağıma ne aldıma baktı alamadım fazla lojmanda oturunca miillet ne yedine bakıyo verirmi kilo veremezmi diyee :78:
kızlarrrrrr,
Beni affedin,
Eki Görüntüle 306659
GÜNAYDINLAR HERKESE GÜNÜMÜZ AYDIN VE GÜZELLİKLERLE DOLU OLSUN İNŞ.
geçmişe bi bakınayım yine birikmiş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?