Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çal kız çal bende televizyondan çaldım zaten
sana birşey soracam biz kuveyte gidecez ya orada ingilizce konuşuluyor diye kızıma biraz kelimeler öğretiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok kitap aradım bulamadım senin bir tavsiyen varmı

kullandığın ilaçlar su tutar vucutta ben yanlış bilmiyorsam ondan olabilir

Aslında baya el oyaladı ama gerçektende zevkli birde karı koca bu tip şeyleri yaparken baya eğleniyoruz o bana sataşır ben ona
Evleneceğimiz zaman bile yine Babasına yatak odamızı yaptırmıştım hatta montaja ustalar gelmedi nasılsa eşim yapabiliyor eee babada var o zaman tabi sağlıklı bende o an çekilin kenara ben montajı yaparım marangozluk eğitimi aldım 4 sene diye bunlar tabi dalga geçiyorum sandılar ama bizde orta öğretimde mecburiydi. Hadi o zaman sen monte et oğlumda sadece tahtaları sana tutsun bakalım ne çıkıcak ortaya demişti KP tabi ben içime nasıl bir marangoz kaçtıysa o an koca yatak odasını monte etmiştim KP şok oldu sonra tabi inanmak zorunda kaldı.

Hakikaten yaa şu almanlarda tuhaf orta okulda marangozluk dersi vardı birde yemek & elişi dersi ve kız erkek katılmak zorunaydık. Hadi mutfakla ilgili zaten yabancılığım yoktu, dikiş ve örgüde de sorun yoktu ama marangozluk hocamız kızları pek bi severdi bende kötü niyetle olmasada sinir olurdum tabi becerdiğim halde sınıftaki erkek arkadaşlara yalvarırdım az sen yapsana ben sıkıldım diye onlarde el işi dersinde bana örgü ördürürlerdi
O zaman anlamsız geliyordu ama bazende çok mantıklı çünkü hem hayal gücü gelişiyor, hem el becerisi birde bir işe emek vermenin ve sabır göstermenin önemini öğreniyorduk

....Geçmiş olsun umutcum geçenlerde benim yiğendede oldu önemli bişey değil dedi doktor inşallah sizinde öyledir.
Sağol canım, çok önemli bir şey gibi durmuyor, inşallah değildir. Ben biraz da iki numara için endişeleniyorum, kızım hafif atlatır genelde maşallah, ama oğlan daha minik ya... yeğenine de geçmiş olsun, erken geçirmek daha iyi aslında galiba..
Evet canım, o da aklımdaki diğer ihtimal (doktora gitmeden teşhisleri dizdim ben ). Çünkü; okuldan iletişim defterimize "anaokulunda beta hastalığı görülmüştür" uyarısı iliştirilmişti geçen hafta..
Ben de açık renklere bayılırım, beyaz-krem-ekru ve kum bejine kadar olan benzeri tonlar. ama çocuklardan sonra bu renkleri seçemiyorum ne yazık ki. Allahtan evlendiğimizde aldığımız koltuk takımım kırık beyazdı da 6-7 yıl hevesimi almıştım :)
Çok şıklar, iyi günlerinizde kullanın :)

Sen anlatınca aklıma Eskişehir'de babaannemlerin evinde geçirdiğim Şubat tatilleri geldi canım, ayaklarımız sırılsıklam olana, ellerimiz buz tutana kadar karda oynardık. Eve girer girmez sobaya uzatırdık, nasıl da sızlardı minik ayaklarımız, ellerimiz :))

Eveeet bu gecelik benden de bu kadar, şen ve esen kalın, iyi geceler, tatlı rüyalar arkadaşlar :))

İlknurcuğum, her lafa atlıyorum ben de :)) Ama ben beğendiğim için önermek istedim, "Cheeky Monkey" diye bir eğitim seti var, kitap ve CD'lerden oluşuyor, kızımın okulunda kullanılıyordu, bu sene yeni okulunda da aynı seti görünce piyasanın en tutulan seti olduğunu düşündüm. Gerçekten eğlenceli, oyunları ilgi çekici, eğitici yönü güzel. Aklında bulunsun derim :))

Tekrar iyi geceler :))

Kızlar bende yatayım artık

Herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
Allaha emanet olun
Yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

kullandığın ilaçlar su tutar vucutta ben yanlış bilmiyorsam ondan olabilir
Olabilir aslında yoksa neden veremiyimki dimi ama.
sanada tatlı rüyalar umut.

Allaha emanet olun
İyi geceler mario banu::))

orta okulda bizdede işteknik ve ev ekonomisi dersi vardı işteknikte tavla çerçeve ahşap peçetelik sırlama ile tablo vs yaptık ev ekonomisinde örgü makreme etamin oyuncak peluş yapımı yemek sofra düzeni ütü vs öğrettiler ben ankarada okudum dahada okuyanı duymamıştım demek almanlardada varmış tutan olsa bende monte ederim dolap falan

çok iyi oldu canım sağol hemen baakıyorum

Allaha emanet olun

iyi geceler canım sabah zeytinyağı içsen iyi gelir üstüne sıcak su birde kayısı

Bugün yediklerimi bende paylaşayım.
Sabah kahvaltı yapmadım canım hiç istemedi.
13.30 yarım simit 4 zeytin.
Akşamüstü 4 grisini 3 çizi 2 şekersiz çay.
Akşam bir tabak ıspanak bir dilim ekmek 2 yk yoğurt.
Arada 5 badem 5 fındık 5 leblebi 5 yaban mersini ve kuru dut yedim.
Fakat çok az su içiyorum ne yazıkki.

semiran'cığım çok teşekkür ederim canım zahmet etmişsin..Çok güzeller cıvıl cıvıl,gördüğüm an kocaman gülümseme kapladı yüzümü..

Mutlu'cuğum bizde seni seviyoruz ,yokluğun kesinlikle çok farkediliyor..
herşey yoluna girecektir emin ol...Sen kendine çok iyi bak..
Ayrıca listenin hiiç önemi yok.. hallederiz merak etme..
önemli olan senin kendini iyi hissetmen..

Derinciğim,spora devam etmen çok iyi..Çünkü spor sana çok yarıyor...

Yeni halini çok beğendim bende..Çok iyi yapmışsın beyaz-siyah mobilyalar bayağı revaçta ..Sehpada kullanmak nasıl olur diye düşündüm bir an..
bizde geçen yıl taşındığımzda tv.ünitesi ve koltuklarımızı yenilemiştik..Orta sehpa kullanmıyorum oğlana alan olsun diye.
Zigon sehpalarımın renk farkı var onu yenilemedik..BÖyle yaparsam çay,kahve olayında ( sıcaktan ) kaplama kısmı etkilenirmi acaba..:26:
denemek lazım..Koçlu markete gittiğimde bakayım bende.:)

Son düzenleme:

çok güzel olmuş iyi günlerde kullan..............

Banuuumm,su içmeyi bende unutuyorum..
Mucukkss.

doğacım ,kamu çalışanı kişi. Sen yinemi ev taşıdın.?? İkinci oluyor galiba.?
İyi günlerde oturun canım...
evet canım oturduğumuz taraf çok gürültülü oluyor geceleri karşı cephe bir alt kata taşındım ama büyük söylemiym artık işten ayrılana kadar taşınmam
geçmiş olsun canım benimde miğrenim var ama çarpıntı falan olmuyor bi dr görün istersen
iyi tatiller beyzuşum
eline sağlık çok güzel olmuşlar bizim oturma odasındaki tvde dandik bişeyin üstünde bende istiyorum ama odayı daraltmakta istemiyorum bakıcazz bakalım
inşallah banuyaa hiç ilerlemiyorum ilerlemek için bişeylerde yapmıyorum( banum sizlerin anne olmasını çok istiyorum inşallah görüceez o günleri önce sağlığınıza kavuşucaksınız sonra bebeğe
günaydın kızlar neşeli saglıklı kalorisiz gün diliyorum hepinize ..HASTA OLANLARA ACİL ŞİFA DİLİYORUM ALLAHTAN

günaydın canımmm

Umuttt'çuğum umarım prensesin doktora gitmesine gerek kalmaz...

Tebessüm,senin önerilerinde çok hoş..Teşekkür ederim paylaşımın için...

-------

GÜNAYDIN,gününüz güzel geçsin.

GÜNAYDINLAR HERKESE GÜNÜMÜZ AYDIN VE GÜZELLİKLERLE DOLU OLSUN İNŞ.
geçmişe bi bakınayım yine birikmiş maşallah

kızlar emirime geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler
gece uyku yok bizde şuanda bakalım ne olcak gece saat 2 bucukta çıktık araba ile dolandı öyle uyudu ama
öyle ağlıyoki derdine anlayamadıkça kendime kızıyorum bende
ne yapıcam şaşırdım

cnm aradım seni p.tesi günü ama ulaşamadım teline
inan çok özledim seni
topiğe girer girmez önce sana bakıyorum onlıne mısın diye
geçmişe göz atarsan görürsün ztn ara sıra sesleniyorum sana :)
umarım en kısa zamanda herşer yoluna girer
geçmiş olsun ayrıca
çok öpüyorum seni allaha emanet ol ve
daha fazla özletme de kendini dön aramıza

cnm direk endokrine randevu alındıgına eminmisin
önce dahiliyeden geçmen gerekebilir
ben cerrahpaşadayım bizde öyle meseda
o yüzden bence sen bi ara da sor hastaneye
yanlış randevu alma sakın

günaydın kızlar neşeli saglıklı kalorisiz gün diliyorum hepinize ..HASTA OLANLARA ACİL ŞİFA DİLİYORUM ALLAHTAN

günaydın cnm amiiinnnnnn hep birlikte diyorum bende

haklsında canım bizim meslekte özel sektör felaket ya. şansımı denemek istiyorym en azından. cumartesi tatil olayı var ne bileyim kararsızım valla.

yenacım liste güzel yalnız önerim yürüyüşe çıkarken yanına gaz maskesi al bari bu ne dir yahu

inşallah herşey gönlünce olsun.

ee ne güzel işte canım seni frenlemiş oluyorlar bu sebeple belki hırs yaparsın daha çok.

bizde seni seviyoruz canım demek işler istediğin gibi olmadı üzülme hakkında hayırlısı olsun.listeyi düşünme sen kafanı dinle ama özledim ben seniyaa arayı fazla açma.

güle güle kullan canım. değişiklik her zaman için iyidir. kabızlık şişkinlik için kayısını dene canım nerdeyse çay sıcaklıgında su ile iç ben her zamn faydasını görrüm. dene istersen..

GÜNAYDINLAR HERKESE GÜNÜMÜZ AYDIN VE GÜZELLİKLERLE DOLU OLSUN İNŞ.
geçmişe bi bakınayım yine birikmiş maşallah

günaydınn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…