Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın fıstıklar hepiniz iyisinizdir umarım.Geçmişi okuyup geldim.Böyle daha iyi oluyor.Gece sohbetleriniz süper maşallah gırgır şamata bol ama benim evdeki pc arızalı.Dahil olamıyorum muhabbete :)

Ben de 100 kiloyum boyum da 1.64 beni görenler 80 kilo zannediyo ama tartıdaki feciii

Hoşgeldiniz hanımlar.Sağlıklı bir şekilde ideal kilolarınıza ulaşırsınız inşallah.Bol paylaşımlar...

Herkese güzel rüyalar.

Banu'cum kusura bakma canım ya.Resimdeki fıstığı sana çok benzettim.O yüzden senin kızın zannettim.Allah ailesine sizlere bağışlasın Sen ve tüm isteyenler hayırlısıyla çocuk sahibi olurlar inşallah.Bende tabii

ama sen hep itiraz ediyorsun canım ya, ben nasıl yardımcı olabilirim ki sana ? inşallah başaracaksın başladıysan devamı gelecek. midene söz geçirmeyi öğrenmeden olmuyor. bu zamana kadar hep onu dinledin ve yedin şimdi sıra onda o seni dinlesin herşeyi yeme :)
geçmiş olsun canım...
ay canım benim ya inşallah ayrılmamış olurum bebişimden dualarını esirgeme ne olur...

amin rabbim isteyen herkese bebişlerini nasip etsin inşallah...
sağol canım tabi hayırlısı neyse o olacak bakalım... aslında pek umudum yok ama bakalım...
kızına çok geçmiş olsun canım
ellerinize sağlık çok güzel olmuş güle güle kullanın canım... sehpanı boyattın mı yoksa onuda mı kapladın?
sağol canım inşallah olurda ayrılmam bebişimden...

arkadaşım için çok sevindim inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder canım, hiç umutsuzluğa kapılma bu arkadaşımın olma ihtimali yok demişti drlar kimse tüp yapmayı bile kabul etmiyordu yani durumu o kadar vahimdi ama bak rabbim çok büyük ,onun gücünün üstünde güç yok ,zamanı gelince oluyor demek,sakın kendini yıpratma tamam mı canım.....
allah allah neden acaba ilaçlarından falan mı dr a sorsana, gerçi iyide bir yan etki sayılır :))) ama neden kilo veremedin ki?

sağol canım benim inşallah gönlüme göre olur bakalım.
seninde gönlüne göre olur inşallah dene bakalım şansını devlette çalışırsan il tarım müdürlüğünde falan mı çalışacaksın? eşimde ilde çalışıyor ama o veteriner hekim... işleri çok yoğun oluyor hem sahada hem dairede çalışıyorlar yani kolay diye birşey yok ama özele göre daha rahat o da var yani...

Tomurcuk,
avatar gifin çok tatlı...Yalnız hatun kafadan kaybediyor sanırım.. beden iyide..:))

Ayşe,
sen gece çıkardık emir i deyince aklıma geldi bizde kızımda öyleydik gece yarıları çıkar tur atardık..O zaman arabamız yoktu.Pusetine koyup gece yarısı dolanırdık...
Geçiyor bu günler ama çok zor oluyor..

Son düzenleme:

sorma cnm yaa ugraşıyoruz uykusuz işe gelmek çok yıpratıyo beni ama buna da şükür şimdi bişey anlatıcam azıcık uzun diye ayrı yazıcam onu okuyunca herkes bi kere daha şükredecek haline

sorma cnm yaa ugraşıyoruz uykusuz işe gelmek çok yıpratıyo beni ama buna da şükür şimdi bişey anlatıcam azıcık uzun diye ayrı yazıcam onu okuyunca herkes bi kere daha şükredecek haline

MErak ettim şimdi çıkacaktım bekliyorum ..

kızlar halamın torunu var 11 yaşında güzeller güzeli adı gözde
(halamı 1 yıl önce kolon kanserinden kaybettik daha öncede söyledim sülalemizin yarısı kolan ca kardeşimde dahil)

gelelim mevsuya
gözde (orduda yaşıyor) 2 ay önce okulda birden bayılıp fenalaşmış
apar topar hastaneye götürmüşler
bu arada hafızası yok kimseyi tanımıyo falan
beyin mr tomografi eeg kan tahlilleri hepsi yapılmış ve normal çıkmış
dr.da psikolojik olabilir diye psikiyatriye sevk etmiş durumu anlatmışlar halamı vs. dr. da travma deyip bi ila vermiş ve göndermiş

defalarca orduda yine doktora gitti ve herseferinde bişeyi yok diye eve geri döndü
sonra hocalara gitmeye başladılar
bizim orda çalıklık derler hoca öyle demiş
bi yandan dr. dr. bi yandan hoca hoca dolandılar yani
ama bi düzelme yok
ha şuanda hafızası yerinde ama ara sıra gidiyo kimseyi tanımıyo
bizde de nöroloji kapandı en son noroloji dr.una yönlendirildi
dün geldiler
bugunde çapaya gittiler nörolojiye bakalım ne olacak
akşam yanına gittim annem anlatıyodu ama bu kadar tahmin etmemiştim
acayip hareketleri var bebek gibi konuşuyo
aniden saldırmaya başlıyo
birden düşüp bayılıyo 1-2 dakika sürüyo o arada hemen dua okuyolar kulağına
sonra bi titreme tüm vucutta epilepsi hastaları gibi tıpkı
sonra elleri ayakları kilitleniyo agzı gözü yamuluyo
bi süre sonra düzeliyo
dün gördüm onu ve öyle üzüldümkü
ve bu çocuk babasını 1 kere görmedim
o adi adam ablam doğum yapmadan 1 hafta önce ist.da oturularken onu orduya getirdi ve halamlara bırakıp gitti (üstelik dr. yolculuk sakıncalı demiş)
sonra kendisi romen bi kızlar evlendi pislik
ablamıda kandırmış daha getirmeden boşamış
ufak bi tartışmaları olmuş demişki ben ailemin üzerine yemin ettim
boşanalım kimse duymasın tekrar nikah yapalım bizimki de saf inanmış daha 18 -19 yaşında kız işte
off offf
rabbime şükürler olsun meleğimde bir an önce şifa bulsun inş.
ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

gripmiş ishalmiş hepsi geçiyo
allah böyle şeylerle sınamasın yeterki
görseniz bi ne demek istediğmi çok daha iyi anlarsınız

Banuuumm,su içmeyi bende unutuyorum..
Mucukkss.
Napıcaz yena böyle su çok önemli.
Sağol canım inşallah bir gün olur.Sende güle güle otur doğacım.
GÜNAYDINLAR HERKESE GÜNÜMÜZ AYDIN VE GÜZELLİKLERLE DOLU OLSUN İNŞ.
geçmişe bi bakınayım yine birikmiş maşallah
Günaydın ayşecim emir hala hastaymış çok geçmiş olsun.
Ne kusuru canım bende olsam öyle sanırdım yiğenler benziyolar bana:)Amin canım.
Öyle canım Rabbim isterse olmuyacak şey yok bu dünyada inşallah bizimde kaderimizde varsa bir gün gelicek.Dr sormadım ama geçen arkadaşım biraz kilo almış bu ayda aşılamaya başlıyodu kadın doğumcusu vermiş aynı ilacı hem rahatlarsın hem iştahını keser demiş.

çok çok geçmiş olsun canım ezan okunuyor burada şu an dua ettim çocuğa şifasını verir inşallah önemli bişey çıkmaz benim kızda iki gündür ateşleniyor boğazı dolmuş heralde şimdi daha iyi kötüsünü vermesin rabbim acılarını göstermesin

Ayşecim çok üzüldüm okuyunca Allahım biran önce şifasını versin Rabbim dermansız dert vermesin.
Geçen bir arkadaşım anlattı bir kadın aynı anlattığın gibi olmuş hafızası gitmiş yürüyememiş altındaki sebeb sadece psikolojik çıkmış iyi bir dr la düzelmiş inşallah senin yiğeninde biran önce düzelir.

keşke anlatmasaydın içim yandı allah şifalar versin .çocuklar için çok zor anne ölümü allahım sabırlık versin demek ki yavrucak derdini içine atınca bir şekilde dışa vurmuş

Çok üzüldüm gerçekten..Çok iyi anlıyorum minik kızın ruh halini.. bende yaşım o kadar küçük olmasada erken kaybettim annemi..
Annenin varlığı özellikle kız çocukları için çok önemli..
Psikolojik dahi olsa durumu çok güç..dilerim tüm hastalara ve yeğenine rabbim şifa verir..Bir an önce düzelir yaşamına sağlıkla devam eder..

Birde belirsizlik çok kötü ne hastalık olursa olsun tanı kondumu o fikre alışılıp o yönde adım atılıyor,tedavi ediliyor..

günaydın nevincim nasıl gitti bakım dün diyet

allahım şifa versin. öle üzüldümki...uff acaba başka şehirde doktora götürseler.doktorlar bazen hata yapabiliyorlar.

hani vandaki depremdeki arakadasımı anlatmıstımya size göcuk altında kalan öğretmen. bu arkadasımın sürekli kolu bacagı agrıyordu. uyuşuyordu biz o zaman lisedeydik öss hazırlanıyorduk sürekli beraberdik asynı evdeydık yani gece uyurken arkadasım kalkıp ayağına buz koyardı.
1-2 sene sonra sağ gözünde kayma oluyordu göz doktoruna gitti gözlük verdiler.hee cok bunaldıgı zamnlar bayılıyordu daha dogrusu kendını blıyordu ama konusamıyordu kıtlenıyorum dıyordu. nörologa gitttik hatta ıkımız gıtmıstık adam psikolojık dedi ilaç verdi o yaşta kıza gönderdi. bu sefrde sağ tarafında kulağı ağrımaya başladı.kbb u zamnına gıdıyor gel zaman git zaman araştırma hastanesıne profa gittik. ancak orda anladılar ms hastasıymıs megersem ve tedavı edılmezse allah korusun kötüye gidebilecek bir hastalık. biraz uzun yazdım ama bu belirtiler aklınızda bulunsun.
şimdi her hafta iğnesi var çok şükür sağlıklı ama yıllarca anlaşılmadı hastalıgı.

rabbim sağlık versin o yavruyada.

Tomurcuk,
avatar gifin çok tatlı...Yalnız hatun kafadan kaybediyor sanırım.. beden iyide..:))

Avatarı öyle seçtim çünkü beni tartı kısmı tam yansıtıyordu.Aslında ordaki kızın tam tersiyim.Saçlarım ince telli ve hormonlardan dolayı döküldü,az yani.Ama benim benden maşallah fırıl fırıl döndürüyor ibreyi. Eskiden (dijital tartılar çıkmadan önce) normal basküller vardı ya.Bi çıkardım üstüne ibre bi fırlardı sanki 360 derece dönecek gibi.Zaten 150 kg taşıma kapasitesi vardı.Ben 103 e kadar getiriyordum :) Simdi Allah'tan 92 ye düştüm ve dijital tartım var Bi çıkıyosun hoop rakam karşında.

Son düzenleme:
canım ya çok geçmiş olsun allah şifa versin çok zor, inşallah bir an önce teşhis konur çok üzüldüm inan....

öyle canım yeterki rabbim ol desin gerisi boş ,ne kilo ne hastalık hiçbiri farketmez... hımm demek iştah kesme özelliği var iyi o zaman

Canım Allah tez zamanda şifasını verir inşallah.Görmesek de anlattıklarından yaşamış kadar olduk o üzüntüyü
Bu arada hoca işini ihmal etmesinler bence.Yer gök dua üstüne.Bak kulağına dua okuyunca düzelmiş biraz kızcağız.Muska falan taşısa bari üzerinde.Mazallah bişey musallat olmuştur belki.Duyuyoruz böyle şeyler.Allah korusun

Bu arada o babası olacak adamı da Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Sorumsuz bi de baba olacak

Zorla kahvaltı yapıyorum biraz nesfit ve 100 gr süt koydum içine onu yemeye çalışıyorum bu sabah tartıldım kilom aynı yaaa.

Slm kızlar

geçmiş oku oku bitmiyor valla ceco televizyon sehpana bayıldım süper olmuş valla ya

Bugün canım sıkkın biraz erkek arkadaşım kendini iyi hissetmiyormuş depresyonamı girdi nedir anlamadım çok mutsuz huzursuz hiçbirşey yapmak istemiyorum diyor onu mutlu edemediğim için benim de moralim sıfır tabi

Kahvaltımı geç yaptım bugün. Leslie yapıcam şimdi belki moralim düzelir mutluluk hormonu falan salgılarım.

selammmm kızlarrrrr...bende bugün lesliyle tanışştımmm güsell geçti 4 mill den yarım saat yaptım ilk günümdü ondann...zor terleyen biri olarakk beni baya bi terlettiğini söyleyebilirimmm...inşallah işe yararr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…