Napıcaz yena böyle su çok önemli.
Sağol canım inşallah bir gün olur.Sende güle güle otur doğacım.
Günaydın ayşecim emir hala hastaymış çok geçmiş olsun.
Ne kusuru canım bende olsam öyle sanırdım yiğenler benziyolar bana:)Amin canım.
Öyle canım Rabbim isterse olmuyacak şey yok bu dünyada inşallah bizimde kaderimizde varsa bir gün gelicek.Dr sormadım ama geçen arkadaşım biraz kilo almış bu ayda aşılamaya başlıyodu kadın doğumcusu vermiş aynı ilacı hem rahatlarsın hem iştahını keser demiş.
çok çok geçmiş olsun canım ezan okunuyor burada şu an dua ettim çocuğa şifasını verir inşallah önemli bişey çıkmaz benim kızda iki gündür ateşleniyor boğazı dolmuş heralde şimdi daha iyi kötüsünü vermesin rabbim acılarını göstermesin
Ayşecim çok üzüldüm okuyunca Allahım biran önce şifasını versin Rabbim dermansız dert vermesin.
Geçen bir arkadaşım anlattı bir kadın aynı anlattığın gibi olmuş hafızası gitmiş yürüyememiş altındaki sebeb sadece psikolojik çıkmış iyi bir dr la düzelmiş inşallah senin yiğeninde biran önce düzelir.
keşke anlatmasaydın içim yandı allah şifalar versin .çocuklar için çok zor anne ölümü allahım sabırlık versin demek ki yavrucak derdini içine atınca bir şekilde dışa vurmuş
canım diyet iyi gitti.1 kase aşure kaçamağım var
ama arrtıdayım dün 45 dk leslie de yaptım.
şasırdım valla ne yapıcamı.
Çok üzüldüm gerçekten..Çok iyi anlıyorum minik kızın ruh halini.. bende yaşım o kadar küçük olmasada erken kaybettim annemi..
Annenin varlığı özellikle kız çocukları için çok önemli..
Psikolojik dahi olsa durumu çok güç..dilerim tüm hastalara ve yeğenine rabbim şifa verir..Bir an önce düzelir yaşamına sağlıkla devam eder..
Birde belirsizlik çok kötü ne hastalık olursa olsun tanı kondumu o fikre alışılıp o yönde adım atılıyor,tedavi ediliyor..
allahım şifa versin. öle üzüldümki...uff acaba başka şehirde doktora götürseler.doktorlar bazen hata yapabiliyorlar.
hani vandaki depremdeki arakadasımı anlatmıstımya size göcuk altında kalan öğretmen. bu arkadasımın sürekli kolu bacagı agrıyordu. uyuşuyordu biz o zaman lisedeydik öss hazırlanıyorduk sürekli beraberdik asynı evdeydık yani gece uyurken arkadasım kalkıp ayağına buz koyardı.
1-2 sene sonra sağ gözünde kayma oluyordu göz doktoruna gitti gözlük verdiler.hee cok bunaldıgı zamnlar bayılıyordu daha dogrusu kendını blıyordu ama konusamıyordu kıtlenıyorum dıyordu. nörologa gitttik hatta ıkımız gıtmıstık adam psikolojık dedi ilaç verdi o yaşta kıza gönderdi. bu sefrde sağ tarafında kulağı ağrımaya başladı.kbb u zamnına gıdıyor gel zaman git zaman araştırma hastanesıne profa gittik. ancak orda anladılar ms hastasıymıs megersem ve tedavı edılmezse allah korusun kötüye gidebilecek bir hastalık. biraz uzun yazdım ama bu belirtiler aklınızda bulunsun.
şimdi her hafta iğnesi var çok şükür sağlıklı ama yıllarca anlaşılmadı hastalıgı.
rabbim sağlık versin o yavruyada.
canım ya çok geçmiş olsun allah şifa versin çok zor, inşallah bir an önce teşhis konur çok üzüldüm inan....
öyle canım yeterki rabbim ol desin gerisi boş ,ne kilo ne hastalık hiçbiri farketmez... hımm demek iştah kesme özelliği var iyi o zaman
Canım Allah tez zamanda şifasını verir inşallah.Görmesek de anlattıklarından yaşamış kadar olduk o üzüntüyü
Bu arada hoca işini ihmal etmesinler bence.Yer gök dua üstüne.Bak kulağına dua okuyunca düzelmiş biraz kızcağız.Muska falan taşısa bari üzerinde.Mazallah bişey musallat olmuştur belki.Duyuyoruz böyle şeyler.Allah korusun
Bu arada o babası olacak adamı da Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Sorumsuz bi de baba olacak
teşekkür ederim kızlar hepinize allah razı olsun rabbim kabul etsin dualarımızı
üzerinde muskası var cnm ztn sürekli dua okuyorlar yasin tebareke amme vaka süresi okunuyo sürekli
otururken birden döndü bana 3 harfleri sormaya balaşdı ztn bana geliyolar rahat vermiyolar sanada geliyolarmı dedi
yok dedim bende o arada ablam dediki ona da küçükken oluyodu hatırlamıyo sende unutucaksın büyüyünce dedi
ne bilim aradım şimdi dr.da bişey yapmamaışlar
orduda bakan dr.lardan epikriz istemiş cuma gününe çağırmış tekrar dosya açıcaklarmış
bu arada gözde adını da kabul etmiyo ben zeynebim diyo herkes ona zeynep diyo o yüzden
bide annesi ölmedi çok şükür anneannesi vefat etti yanlış yazmışım galiba kızlar özür
üzerinde muskası var cnm ztn sürekli dua okuyorlar yasin tebareke amme vaka süresi okunuyo sürekli
otururken birden döndü bana 3 harfleri sormaya balaşdı ztn bana geliyolar rahat vermiyolar sanada geliyolarmı dedi
yok dedim bende o arada ablam dediki ona da küçükken oluyodu hatırlamıyo sende unutucaksın büyüyünce dedi
orduda bakan dr.lardan epikriz istemiş cuma gününe çağırmış tekrar dosya açıcaklarmış
bu arada gözde adını da kabul etmiyo ben zeynebim diyo herkes ona zeynep diyo o yüzden
bide annesi ölmedi çok şükür anneannesi vefat etti yanlış yazmışım galiba kızlar özür
hazır canın birşey istemiyorken kalorili şeyler tüketme belki faydası olur...Zorla kahvaltı yapıyorum biraz nesfit ve 100 gr süt koydum içine onu yemeye çalışıyorum bu sabah tartıldım kilom aynı yaaa.
sabahtan beri mutfaktan yeni çıktım yerlimalı haftasıymış kıza kurabiye yaptım sonra kahvaltı ettir beslenme hazırla şükür yolladım baba geldi öğlen yemene ona hazırla yolla sonra minik uyku saati ona mama hazırla uyut bende arada dünki karnıbahar ısıttım yoğurtladım yedim akşama kuru fasulye koydum pişiyoo lavoboyu tezgahı çamaşırsuladım temizledim geldim bıcırık uyanana kadar bakayım dedeim
ayşecim bunlar haktır kuranı kerimdede geçer. dua ile son bulur inşallah sıkıntıları...
çok üzüldümmm allah yavrucağa şifa versinnn babasına musallat olacaktı asıl evladına musallat olmuş düzelir inşallah
Geçmiş olsun canım..
Benim aklıma tansiyonla ilgili bir problem geldi..
gecmis olsun cnm
beyzus ablacim güle güle git güle güle gel listeyi takma kafana sen gezmene bak
canım ya tansiyon olabilir mi ? ya da az mı yiyorsun halsiz mi kalıyor vücudun?
ayyy ben ne kurabiye ne başka birşey yemez direk gömülürdüm biberli ekmeğe :))))
bendede akşam mercimek çorbası vardı pişti olmuşuz :)
yok ya yazınca fazla görünmüş bence çok birşey yok içerikte
şu an bazı maddeler bizi anlatıyor özellikle o ilk madde aynıııııııııııı biz :)))
gerçi oğlunu bana kaptırmaz genelde ama ayakkabısını bağlayana kadar hepsi bendedir, ben çocuğu hazırlarım kendim giyinirim sende çantayı hazırla derim ama o çocuğun tek bir şeyini giydirir en son kalan sonra ben çocuğu hazırladım sne neden çantasını hazırlamadın der :))))
gayet güzel bir menü olmuş, öğlen az gibi gelmişti ama akşam takviye tam olmuş hele acı turşu oyyyyyyy, sen 3 tane yutmuşsun ben geçen gün 50 tane yuttum :)))
eşim artık diyor ne oldu sana kaç gündür diye ,canavar hortladı içimdeki sanırım ama durmam gerek ...
ayy ne adamlar var insan azcık bakar çevresine, motoru takmış gidiyor desene :)
bayıldım valla ellerine sağlık nerden aldınız o kağıdı markası falan varmı bana özelden atsana
hadi iyi tatiller iyi dinlen eğlen listeyi nezaman istersen yaparsın sen dinlenmene bak
bravo iyi kilo vermişsin sonuçlarda iyi ilaç neden olmuş olabilir karaciğer enzimlerine
danset
böyle düşünürsen incecik bile olsan hamile kalamazsın en önemlisi sterssiz olmak
boşver düşünme spor yap kilo ver motive ol bebeği düşünme
geçmiş olsun canım
umarım bu sefer çabuk atlatır
evde yılbaşı geçir paran cebinde kalır boşver
tek sorun gazmış ama olsun okadar
tansiyon gibi duruyor
dikkat et bir ölçtür geçmiş olsun
bana çok gelmedi
valla doğru
umarım yakın bir yer olur canım
aşure yerine 2 meyve
kanat yerine göğüs eti olsa akşamda 2 dilim ekmek yesen süpermiş
banada versene tarifi bir ben bilmiyorum bu biberli ekmeği sanırım
hayırlı olsun incileri
meliscim çok tşk ederim bugün biraz daha iyi şükürler olsun üşüttük kadını cumartesi gezmeye götürdük yoruldu üşüdü sanırım
geçmiş olsun ilknurcum Allahım acil şifa versin bir daha göstermesin tansiyonla ilgilidir bence de yenanın dediği gibi:26::26::26:
yenacım bacım bizler hepimiz hop 100 kilo yada ne bilim +90 olmadık dimi hepimiz yedik anam yiyoruz yani kimsenin kimseye diyeceği hiç bir şey yok hepimizin aklı fikri boğazda sen merak etmeee
mutlu ben de seni çok seviyorumm herşey çok güzel olacak herşey hem de sen gel canım hallet kafandakileri bekliyoruzzzz
İyi akşamlar arkadaşlar, daha doğrusu iyi geceler :)) Sabahtan beri açık bilgisayarım, arada okuyup alıntı yapıyordum, ne olduysa çat diye kapanmış, gitmiş hepsi, hatırladığım kadarıyla yazayım;
Yena umarım beğenirsiniz kitabı, ilk sayfaları pek tutmamıştım ben habire "doku oluşturmak" diye bir çalışma örnekleri vardı, ama sonraki örnekleri sevdik biz, bazen birebir uyguladık bazen oradan fikir alıp bambaşka şeyler yaptık :)
Beyzuş, güle güle git, güle güle gel :) Geç oldu gerçi, ama arkadan da olsa iyi yolculuklar diliyorum :))
Asuman naber canım? Güzel yürümüşsün bugün, ben de nihayet 40 dakika yürüyebildim bugün (bu hafta ilk):) Beslenme iyi gitmiyor amaBu hafta hep alelacele yemekleri yetiştirmek zorunda kaldım, sadece tek çeşit olmuyor, yanına mecbur dayadım makarnayı, dayadım sebzeli bulguru, dayadım bademli pilavı... İkinci çeşit zeytinyağlı yapmaya vaktim olmadı Çorbalar da karbonhidratlı malum (şehriye-pirinç-mercimek) Ful karbonhidrat yüklendim 3-4 gündür...
İlknur geçmiş olsun, umarım daha iyisindir.
Bu gece önce merhaba diyeyim sonra geçmişe kaldığım yerdne devam edeyim dedim. Çünkü 2 saat geçmişte dolaşıp gözlerim şaşı olunca, iki satır yazmaya dermanım kalmıyor :))
İki gündür pek yazamıyorum zaten, çocuklarla uğraşıyorum bir yandan, pek keyifleri yok, nazlı prensesimi bugün okula göndermedim; yüzünde birkaç döküntü gördüm, ellerinde de tuhaf bir reaksiyon var; ürtiker gibi, ama kırmızı değil. Babam önemsiz dedi ama gece ateşi de çıktı yarın doktora götüreceğim
Hos geldin canimmmm seni daha fazla aramizda gormek isterimmmmm
Yilbasinda masrafyapmaya gerek yok bencede esinle yanliz veya arkadaslarinlada çok guzel vakit geçirebilirsin evde (sadece fikrimi soylemek istedim kizmassin umarim)
Menun guzel ablacim ohhh yuruyusunude yapmissin insallah cuma gunu tarti yuzune guler
anlattigin olayada çok guldummmne tuhaf insanlar var yaaaaa
Geçmis olsun canimmm
ellerine saglik guzel bi paylasim olmus
ben bu sabahda yurudum 1saat arkadasla havada yagmurluydu ama yuruduk yinede
çok guzel bi haber canim hayirli olsun
insallah hersey gonlunce olur oglusundanda ayrilmamis olursun
geçmis olsun canimm
inci gibi dizilsinler insallahnazar:
ALLAH m kucagina almyida nasip etsin insallah
ALLAH im isteyen herkese nasip etsin (Amiiiinnnn)
Helal olsun canim sende et
Biyere gitmek yok yilbasindan sonra seni hep gormek isteriz
2hafta dinlen toparlan don aramiza mutluuuu
insallah hersey yoluna girer canim
Masallah pasaya ALLAH im bahtinida guzel etsin
Amiiiiinnnnnnn
insallah arkadasin en kisa zamanda bebisine kavusur
Maşallah valla herşeye yetişiyosun özlemcim.
Bendede var canım ama benim bebeğim yok resimdeki benim bitanecik yiğenim 12 yıllık evliyim tüp aşılama vs yöntemleri denedim tutmadı bir kere kendim kaldım oda düştü şimdi tekrar tüp yapıcam fakat bu arada yaşadıklarımdan sebeb panik atak oldum onun için biraz bu işlere ara verdim.
Bende beyzuş ablacım bir tane yiyorum inşalah bişey olmazda hergece yerim.
Canım inşallah biran önce düşer sonuçların 2.5 kiloda süper valla.
Canım bu kadar üzülme bak ben 12 yıldır bekliyorum sabret ve kilo vermeye çalış kendini yıpratma sonra hasta olursun bak ben bu bir senedir hep hastayım hep takmaktan canım......
Canım geçmiş olsun işin çok zor valla çalışan anne olmak boşver sen öyle kötü insanları üzme kendini boşyere.
Bende canım bir senedir yerimde sayıyorum of bizlerde bir versekte kurtulsak.
Menün güzel canım afiyet olsun buna benzer olay benimde başıma geldi ama benimki baya bir sesliydi şahıs arkasında beni görünce kıpkırmızı olmuştu::)))
Geçmiş olsun canım belki tansiyonun düştü.
İnşallah canım bebişinden ayrılmassın.
Nasıl bişeydir bu biberli ekmek banada tarif edin yaaa.
Oyyy çok zordur şimdii inşallah inci gibi olsunlar.
Allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere.
Geçmiş olsun bu aralar çok çalışıyosun ondan dirençsiz kaldın canım.
Hımmm bende severim iyi fikir toksincim.
Hiç dinlenemedinki canım ondanmı acaba.
Süper valla benim bile yapasım geldi:)
Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun umutcum geçenlerde benim yiğendede oldu önemli bişey değil dedi doktor inşallah sizinde öyledir.
İyi yolculuklar güzel bir tatil dilerim sana beyzuş ablacım.
Banada lust iyi gelmedi ama iştahımı kesti ondan değişmesini istemiyorum ama böyle giderse değişicek gibi duruyor.
evet canım oturduğumuz taraf çok gürültülü oluyor geceleri karşı cephe bir alt kata taşındım ama büyük söylemiym artık işten ayrılana kadar taşınmam
geçmiş olsun canım benimde miğrenim var ama çarpıntı falan olmuyor bi dr görün istersen
iyi tatiller beyzuşum
eline sağlık çok güzel olmuşlar bizim oturma odasındaki tvde dandik bişeyin üstünde bende istiyorum ama odayı daraltmakta istemiyorum bakıcazz bakalım
inşallah banuyaa hiç ilerlemiyorum ilerlemek için bişeylerde yapmıyorum( banum sizlerin anne olmasını çok istiyorum inşallah görüceez o günleri önce sağlığınıza kavuşucaksınız sonra bebeğe
günaydın canımmm
Geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun. inci gibi sıralansın dişleri miniğin...
Canım oğluşuna geçmiş olsuninşallah çok fazla ağrısı olmaz ve devamıda ağrısız çıkar.
motorlu taşıtlar vergisi veriyor mudur acep :)))
sağol canım ya inşallah olur bebeğimden ayrılmam ,yoksa sbaah 6 akşam 6 o saatten sonra bebeğime ne faydam olur(
helal olsun sana valla ben dayanamazdım sanki :)
bizimkide normal kendince ama biz aşıkız :))))
offf offff bende aynıyım
sağlıkla çıksın inci gibi dizilsin inşallah
kızlar bugün çok güzel bir haber aldım ,uzun zamandır hamile kalamayan arkadaşım herşeyi denemişti aklınıza ne geliyorsa şimdi kendiliğinden hamile, rabbim ne büyüksün şükürler olsun sana,tamamına erdirsin inşallah.... 2010'un umutlu savaşçılarından biri daha kazandı :))) topiğimizin adı :)
bayıldım valla ellerine sağlık nerden aldınız o kağıdı markası falan varmı bana özelden atsana
hadi iyi tatiller iyi dinlen eğlen listeyi nezaman istersen yaparsın sen dinlenmene bak
bravo iyi kilo vermişsin sonuçlarda iyi ilaç neden olmuş olabilir karaciğer enzimlerine
danset
böyle düşünürsen incecik bile olsan hamile kalamazsın en önemlisi sterssiz olmak
boşver düşünme spor yap kilo ver motive ol bebeği düşünme
geçmiş olsun canım
umarım bu sefer çabuk atlatır
evde yılbaşı geçir paran cebinde kalır boşver
tek sorun gazmış ama olsun okadar
tansiyon gibi duruyor
dikkat et bir ölçtür geçmiş olsun
bana çok gelmedi
valla doğru
umarım yakın bir yer olur canım
aşure yerine 2 meyve
kanat yerine göğüs eti olsa akşamda 2 dilim ekmek yesen süpermiş
banada versene tarifi bir ben bilmiyorum bu biberli ekmeği sanırım
hayırlı olsun incileri
İyi geceler hanımlar....
Saat:21.30 dan beri elektriklerimiz kesikti;az önce geldi....Topiğe gelemedim.Hiç bu kadar uzun sürmezdi ;herhalde büyük bir arıza oluştu...
Nasipse sabah 05.00 te yola çıkmayı planlıyoruz...Yatsam iyi olacak;tabii uyuyabilirsem..Uyuyamazsam gelirim.
İyi tatiller ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkürler;hepinizi öpüyorum....
Hos geldin canimmmm seni daha fazla aramizda gormek isterimmmmm
Yilbasinda masrafyapmaya gerek yok bencede esinle yanliz veya arkadaslarinlada çok guzel vakit geçirebilirsin evde (sadece fikrimi soylemek istedim kizmassin umarim)
Menun guzel ablacim ohhh yuruyusunude yapmissin insallah cuma gunu tarti yuzune guler
anlattigin olayada çok guldummmne tuhaf insanlar var yaaaaa
Geçmis olsun canimmm
ellerine saglik guzel bi paylasim olmus
ben bu sabahda yurudum 1saat arkadasla havada yagmurluydu ama yuruduk yinede
çok guzel bi haber canim hayirli olsun
insallah hersey gonlunce olur oglusundanda ayrilmamis olursun
geçmis olsun canimm
inci gibi dizilsinler insallahnazar:
ALLAH m kucagina almyida nasip etsin insallah
ALLAH im isteyen herkese nasip etsin (Amiiiinnnn)
Helal olsun canim sende et
Biyere gitmek yok yilbasindan sonra seni hep gormek isteriz
2hafta dinlen toparlan don aramiza mutluuuu
insallah hersey yoluna girer canim
Masallah pasaya ALLAH im bahtinida guzel etsin
Amiiiiinnnnnnn
insallah arkadasin en kisa zamanda bebisine kavusur
İşte meşhur eskiden kahverengi olan sehpamız ( artık beyaz) birde Tv ünitesinin eski ve yeni hali
Eki Görüntüle 306657 Eki Görüntüle 306658
Eki Görüntüle 306659
Yapı marketlerinde satılan kendinden yapışkanlı ahşap görünümlü kaplama kağıdı kullandık. Her rengte ve desende var. ( 2 ruloyla hem masayı hemde dolapları kapladık üstelik ruloların adeti 29 liraydı)
Duvar kağıdıda aynı yapı marketten( 1 rulo yeterli geldi duvara ve adeti 26 Liraydı )
( Tebessüm77 yanılmıyorsam sen sormuştun galiba nereden diye koç lu bir yapımarketten aldıkreklam yapmim dedim fiyatınıda hemen yanına yazdım ki nekadar uygun fiyata ne büyük değişiklik olabiliyor diye )
Maşallah valla herşeye yetişiyosun özlemcim.
Bendede var canım ama benim bebeğim yok resimdeki benim bitanecik yiğenim 12 yıllık evliyim tüp aşılama vs yöntemleri denedim tutmadı bir kere kendim kaldım oda düştü şimdi tekrar tüp yapıcam fakat bu arada yaşadıklarımdan sebeb panik atak oldum onun için biraz bu işlere ara verdim.
Bende beyzuş ablacım bir tane yiyorum inşalah bişey olmazda hergece yerim.
Canım inşallah biran önce düşer sonuçların 2.5 kiloda süper valla.
Canım bu kadar üzülme bak ben 12 yıldır bekliyorum sabret ve kilo vermeye çalış kendini yıpratma sonra hasta olursun bak ben bu bir senedir hep hastayım hep takmaktan canım......
Canım geçmiş olsun işin çok zor valla çalışan anne olmak boşver sen öyle kötü insanları üzme kendini boşyere.
Bende canım bir senedir yerimde sayıyorum of bizlerde bir versekte kurtulsak.
Menün güzel canım afiyet olsun buna benzer olay benimde başıma geldi ama benimki baya bir sesliydi şahıs arkasında beni görünce kıpkırmızı olmuştu::)))
Geçmiş olsun canım belki tansiyonun düştü.
İnşallah canım bebişinden ayrılmassın.
Nasıl bişeydir bu biberli ekmek banada tarif edin yaaa.
Oyyy çok zordur şimdii inşallah inci gibi olsunlar.
Allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlere.
Geçmiş olsun bu aralar çok çalışıyosun ondan dirençsiz kaldın canım.
Hımmm bende severim iyi fikir toksincim.
Hiç dinlenemedinki canım ondanmı acaba.
Süper valla benim bile yapasım geldi:)
Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun umutcum geçenlerde benim yiğendede oldu önemli bişey değil dedi doktor inşallah sizinde öyledir.
İyi yolculuklar güzel bir tatil dilerim sana beyzuş ablacım.
Banada lust iyi gelmedi ama iştahımı kesti ondan değişmesini istemiyorum ama böyle giderse değişicek gibi duruyor.
kızlar halamın torunu var 11 yaşında güzeller güzeli adı gözde
(halamı 1 yıl önce kolon kanserinden kaybettik daha öncede söyledim sülalemizin yarısı kolan ca kardeşimde dahil)
gelelim mevsuya
gözde (orduda yaşıyor) 2 ay önce okulda birden bayılıp fenalaşmış
apar topar hastaneye götürmüşler
bu arada hafızası yok kimseyi tanımıyo falan
beyin mr tomografi eeg kan tahlilleri hepsi yapılmış ve normal çıkmış
dr.da psikolojik olabilir diye psikiyatriye sevk etmiş durumu anlatmışlar halamı vs. dr. da travma deyip bi ila vermiş ve göndermiş
defalarca orduda yine doktora gitti ve herseferinde bişeyi yok diye eve geri döndü
sonra hocalara gitmeye başladılar
bizim orda çalıklık derler hoca öyle demiş
bi yandan dr. dr. bi yandan hoca hoca dolandılar yani
ama bi düzelme yok
ha şuanda hafızası yerinde ama ara sıra gidiyo kimseyi tanımıyo
bizde de nöroloji kapandı en son noroloji dr.una yönlendirildi
dün geldiler
bugunde çapaya gittiler nörolojiye bakalım ne olacak
akşam yanına gittim annem anlatıyodu ama bu kadar tahmin etmemiştim
acayip hareketleri var bebek gibi konuşuyo
aniden saldırmaya başlıyo
birden düşüp bayılıyo 1-2 dakika sürüyo o arada hemen dua okuyolar kulağına
sonra bi titreme tüm vucutta epilepsi hastaları gibi tıpkı
sonra elleri ayakları kilitleniyo agzı gözü yamuluyo
bi süre sonra düzeliyo
dün gördüm onu ve öyle üzüldümkü
ve bu çocuk babasını 1 kere görmedim
o adi adam ablam doğum yapmadan 1 hafta önce ist.da oturularken onu orduya getirdi ve halamlara bırakıp gitti (üstelik dr. yolculuk sakıncalı demiş)
sonra kendisi romen bi kızlar evlendi pislik
ablamıda kandırmış daha getirmeden boşamış
ufak bi tartışmaları olmuş demişki ben ailemin üzerine yemin ettim
boşanalım kimse duymasın tekrar nikah yapalım bizimki de saf inanmış daha 18 -19 yaşında kız işte
off offf
rabbime şükürler olsun meleğimde bir an önce şifa bulsun inş.
ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
gripmiş ishalmiş hepsi geçiyo
allah böyle şeylerle sınamasın yeterki
görseniz bi ne demek istediğmi çok daha iyi anlarsınız
ayşecim çok çok geçmiş olsun.. Allahım gözdeye şifasını,sizlere de sabrını versin..
ne kötü şeyler yaşanmış. Allah ım dermansız dert vermessin hiç kimseye..
Aslında ilk yazdıgında aklıma tıbbi degilde diger şeyler geldi ve 2. açıklaman da destekledi düşüncelerimi..
O yönde iyi hocalarla,bol dualarla kurtarırsınız inşallah miniginizi.. dualarım gözdeye de olacak artık..
tşk ederim kızlar inş fazla zorlanmadan dişleri çıkar
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
tşkler cnm
iyi yolculuklar beyzuş abla
tşk ler canım
çok güzel olmuşlar..eline sağlık...bende mutfak fayanslarımı kaplamıştım ama metresi 0,85 tl idi...koçtaşta aldığın farklı kağıtlardanmı acaba..
inş canım..inci gibi dişlri olur kuzumun..
çok geçmiş olsun ...inş kısa zamanda iyileşir..çok üzüldüm cnm
akşam çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı
nişan sonrası aile arasında da yemek yaklaşık 60 kişi var eşimle benide zorla götürdüler saolsunlar
öncelikle nişan pastasının tadına bile bakmadım ama görüntü süperdi
sonrası yemek polis evinde idi order tabakları tatlılar salatalr yok yok tu valla
yarım kase çorba içtim
2 kaşık pilav ve 3-4 çatal kadar tavuk yedim
1 tane mercimek köftesi
ve 1 kaşık amerikan salatası yedim :) ucuz atlatttım çük şükür
şimdide hocamıza koca bi paket çikolata gelmiş yemedim
öğlen kalabalık bir yemek vardı döner ekmek yediler yine yemedim
yiyip yiyip pişman olmaktansa yemeyip pişman olmak daha iyidir dimi :)
slm kızlarr..leslie yapmaya başladığımdan beri sol bacağım ağrıyo topuğuma yakın kemiğim yani..ayakkabıda giyiyorum ewde düzelmedi kaçgündür..birde spor yaparken göbeğime poşet sarıyorum market poşetlerinden terletiyo belki zararlı bişey ama göbeğim leslie ve diyetle ineceğe hiç benzemiyo ikiz hamile gibi sanki..
birde metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum..limon yeşil elma tarçın karanfil ıhlamur yemeklerden sonra yada su içeceğim zaman bunları pişiriyorum suyunu içiyorum..diyette ilk hafta gibi sıkı olmasada devam ediyo ideal kiloma ineceğim inş bu gidişle..günde bi kere leslie yapıyorum..3 yada 4 fast milden..oğlum uyuyoken azcık iş yapayım uyanır şimdi..
bende artık acilen kılo vermek istiyorum ama yarışacağıım biirilerine ihtiyacım var sanırım ve sizin paylaşımlarınız çok hoşuma giitti beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Benı unutmayın lutfen Şuan 1.70 boyunda ve 107 kıloyum(( 72:
HOS GELDINIZ aramiza insallah hedefinize saglikli bisekilde ulasirsinizBen de 100 kiloyum boyum da 1.64 beni görenler 80 kilo zannediyo ama tartıdaki feciii
Geçmis olsun canim insallah hafif atlatirUmarım gönlüne göre olur; en iyisini, hayırlısını diliyorum :)
Geçmiş olsun Mutlucuğum. Hiçbir şey sağlıktan değerli değil, en kısa zamanda keyfin yerine gelir inşallah. Umarım azimle ve başarıyla verdiğin kiloları almadan atlatırsın bu dönemi.
Hoşgeldiniz arkadaşlar, kalıcı ve paylaşımcı olursanız burada destek görürsünüz emin olun :))
Canım, ne güzel şeyler yollamışsın Yena'ya. Gözümde canlandı, miniklerinle faaliyet yapışın. Biz de yaparız artık bakıp bakıp :)
Bu arada annen için geçmiş olsun, daha iyidir umarım.
Sağol geçmiş olsun dileklerin için, su çiçeğinden şüpheleniyorum ben, ama 4-5 gündür nezle, hafif boğaz ağrısı, solgunluk vardı zaten. Bir de ellerindeki deri lezyonlarını görünce doktora götüreyim dedim. Doktorumuzun da 5 gün boyunca tek bir boş saatini bulamadım, bu ne biçim iş anlamadım? Sabahın köründe gidip arada bir boşlukta kızı göstermeyi düşünüyorum.
çok guzel olmus cecom yeni hala daha guzel masallah pekte hamaratsinİşte meşhur eskiden kahverengi olan sehpamız ( artık beyaz) birde Tv ünitesinin eski ve yeni hali
Eki Görüntüle 306657 Eki Görüntüle 306658
Eki Görüntüle 306659
Yapı marketlerinde satılan kendinden yapışkanlı ahşap görünümlü kaplama kağıdı kullandık. Her rengte ve desende var. ( 2 ruloyla hem masayı hemde dolapları kapladık üstelik ruloların adeti 29 liraydı)
Duvar kağıdıda aynı yapı marketten( 1 rulo yeterli geldi duvara ve adeti 26 Liraydı )
( Tebessüm77 yanılmıyorsam sen sormuştun galiba nereden diye koç lu bir yapımarketten aldıkreklam yapmim dedim fiyatınıda hemen yanına yazdım ki nekadar uygun fiyata ne büyük değişiklik olabiliyor diye )
Canim geçmis olsun çok uzuldum ALAH im tez zamanda sifasini versinkızlar halamın torunu var 11 yaşında güzeller güzeli adı gözde
(halamı 1 yıl önce kolon kanserinden kaybettik daha öncede söyledim sülalemizin yarısı kolan ca kardeşimde dahil)
gelelim mevsuya
gözde (orduda yaşıyor) 2 ay önce okulda birden bayılıp fenalaşmış
apar topar hastaneye götürmüşler
bu arada hafızası yok kimseyi tanımıyo falan
beyin mr tomografi eeg kan tahlilleri hepsi yapılmış ve normal çıkmış
dr.da psikolojik olabilir diye psikiyatriye sevk etmiş durumu anlatmışlar halamı vs. dr. da travma deyip bi ila vermiş ve göndermiş
defalarca orduda yine doktora gitti ve herseferinde bişeyi yok diye eve geri döndü
sonra hocalara gitmeye başladılar
bizim orda çalıklık derler hoca öyle demiş
bi yandan dr. dr. bi yandan hoca hoca dolandılar yani
ama bi düzelme yok
ha şuanda hafızası yerinde ama ara sıra gidiyo kimseyi tanımıyo
bizde de nöroloji kapandı en son noroloji dr.una yönlendirildi
dün geldiler
bugunde çapaya gittiler nörolojiye bakalım ne olacak
akşam yanına gittim annem anlatıyodu ama bu kadar tahmin etmemiştim
acayip hareketleri var bebek gibi konuşuyo
aniden saldırmaya başlıyo
birden düşüp bayılıyo 1-2 dakika sürüyo o arada hemen dua okuyolar kulağına
sonra bi titreme tüm vucutta epilepsi hastaları gibi tıpkı
sonra elleri ayakları kilitleniyo agzı gözü yamuluyo
bi süre sonra düzeliyo
dün gördüm onu ve öyle üzüldümkü
ve bu çocuk babasını 1 kere görmedim
o adi adam ablam doğum yapmadan 1 hafta önce ist.da oturularken onu orduya getirdi ve halamlara bırakıp gitti (üstelik dr. yolculuk sakıncalı demiş)
sonra kendisi romen bi kızlar evlendi pislik
ablamıda kandırmış daha getirmeden boşamış
ufak bi tartışmaları olmuş demişki ben ailemin üzerine yemin ettim
boşanalım kimse duymasın tekrar nikah yapalım bizimki de saf inanmış daha 18 -19 yaşında kız işte
off offf
rabbime şükürler olsun meleğimde bir an önce şifa bulsun inş.
ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
gripmiş ishalmiş hepsi geçiyo
allah böyle şeylerle sınamasın yeterki
görseniz bi ne demek istediğmi çok daha iyi anlarsınız
Geçmis olsun canim prensesineçok çok geçmiş olsun canım ezan okunuyor burada şu an dua ettim çocuğa şifasını verir inşallah önemli bişey çıkmaz benim kızda iki gündür ateşleniyor boğazı dolmuş heralde şimdi daha iyi kötüsünü vermesin rabbim acılarını göstermesin
Arkadasin için çok uzuldum RABBIM biran once sifasini versin insallah sagligina kavusurallahım şifa versin. öle üzüldümki...uff acaba başka şehirde doktora götürseler.doktorlar bazen hata yapabiliyorlar.
hani vandaki depremdeki arakadasımı anlatmıstımya size göcuk altında kalan öğretmen. bu arkadasımın sürekli kolu bacagı agrıyordu. uyuşuyordu biz o zaman lisedeydik öss hazırlanıyorduk sürekli beraberdik asynı evdeydık yani gece uyurken arkadasım kalkıp ayağına buz koyardı.
1-2 sene sonra sağ gözünde kayma oluyordu göz doktoruna gitti gözlük verdiler.hee cok bunaldıgı zamnlar bayılıyordu daha dogrusu kendını blıyordu ama konusamıyordu kıtlenıyorum dıyordu. nörologa gitttik hatta ıkımız gıtmıstık adam psikolojık dedi ilaç verdi o yaşta kıza gönderdi. bu sefrde sağ tarafında kulağı ağrımaya başladı.kbb u zamnına gıdıyor gel zaman git zaman araştırma hastanesıne profa gittik. ancak orda anladılar ms hastasıymıs megersem ve tedavı edılmezse allah korusun kötüye gidebilecek bir hastalık. biraz uzun yazdım ama bu belirtiler aklınızda bulunsun.
şimdi her hafta iğnesi var çok şükür sağlıklı ama yıllarca anlaşılmadı hastalıgı.
rabbim sağlık versin o yavruyada.
Geçmis olsun canim prensesine
slm kızlarr..leslie yapmaya başladığımdan beri sol bacağım ağrıyo topuğuma yakın kemiğim yani..ayakkabıda giyiyorum ewde düzelmedi kaçgündür..birde spor yaparken göbeğime poşet sarıyorum market poşetlerinden terletiyo belki zararlı bişey ama göbeğim leslie ve diyetle ineceğe hiç benzemiyo ikiz hamile gibi sanki..
Birde metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum..limon yeşil elma tarçın karanfil ıhlamur yemeklerden sonra yada su içeceğim zaman bunları pişiriyorum suyunu içiyorum..diyette ilk hafta gibi sıkı olmasada devam ediyo ideal kiloma ineceğim inş bu gidişle..günde bi kere leslie yapıyorum..3 yada 4 fast milden..oğlum uyuyoken azcık iş yapayım uyanır şimdi..
arkadaslar bende bu sabah pasta,pogaça ve kurabiye yaptim azcik tatlarina baktimda çok guzel olmuslar nasil dayanicam bilmiyorum
bu aksam pasamin konseri var (gitar çalicaklar bikaç ogrenci ve ogretmeni ile) çok heyecanliyim ilk kez izlemeye gidicem (sonrada mamalar yenicek:18::18:)
evde guzel çaliyor insallah heyecan yapmaz orda kalabalik olucakmis aksam bura saaati 7de gidicez
pastalar hem bugun hem yarin için malum noel yaklasti kuçuk partiler veriyorlar yarin 7.30da gidicez film izlenicekmis eglence varmis hediyeler falan bakalim kizi yatirip oglanlarla gitmeyi dusunuyorum yarin esim gitmez tahminimce ama olsun evimize çok yakin biz gidicez bakalim nasil geçicek
bu aksam hep beraber gidicez ama pasami dinlemeye sonrada mamalar yenicek insallah tutabilirim kendimi:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?