Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

keşke anlatmasaydın içim yandı allah şifalar versin .çocuklar için çok zor anne ölümü allahım sabırlık versin demek ki yavrucak derdini içine atınca bir şekilde dışa vurmuş

canım diyet iyi gitti.1 kase aşure kaçamağım var
ama arrtıdayım dün 45 dk leslie de yaptım.
şasırdım valla ne yapıcamı.

teşekkür ederim kızlar hepinize allah razı olsun rabbim kabul etsin dualarımızı
üzerinde muskası var cnm ztn sürekli dua okuyorlar yasin tebareke amme vaka süresi okunuyo sürekli
otururken birden döndü bana 3 harfleri sormaya balaşdı ztn bana geliyolar rahat vermiyolar sanada geliyolarmı dedi
yok dedim bende o arada ablam dediki ona da küçükken oluyodu hatırlamıyo sende unutucaksın büyüyünce dedi
ne bilim aradım şimdi dr.da bişey yapmamaışlar
orduda bakan dr.lardan epikriz istemiş cuma gününe çağırmış tekrar dosya açıcaklarmış

bu arada gözde adını da kabul etmiyo ben zeynebim diyo herkes ona zeynep diyo o yüzden

bide annesi ölmedi çok şükür anneannesi vefat etti yanlış yazmışım galiba kızlar özür

ayşecim bunlar haktır kuranı kerimdede geçer. dua ile son bulur inşallah sıkıntıları...

çok üzüldümmm allah yavrucağa şifa versinnn babasına musallat olacaktı asıl evladına musallat olmuş düzelir inşallah

sabahtan beri mutfaktan yeni çıktım yerlimalı haftasıymış kıza kurabiye yaptım sonra kahvaltı ettir beslenme hazırla şükür yolladım baba geldi öğlen yemene ona hazırla yolla sonra minik uyku saati ona mama hazırla uyut bende arada dünki karnıbahar ısıttım yoğurtladım yedim akşama kuru fasulye koydum pişiyoo lavoboyu tezgahı çamaşırsuladım temizledim geldim bıcırık uyanana kadar bakayım dedeim

Zorla kahvaltı yapıyorum biraz nesfit ve 100 gr süt koydum içine onu yemeye çalışıyorum bu sabah tartıldım kilom aynı yaaa.
hazır canın birşey istemiyorken kalorili şeyler tüketme belki faydası olur...

öğrenciyken yerli malı haftasını iple çekerdim ,öğretmen oldum sevmiyorum şimdi, bütün iş bana düşüyor oysa eskiden otur ye :)))
bende akşam temizlyeceğim ocağı yemekten sonra iş hiç bitmiyor ya...

ayşecim çok çok geçmiş olsun.. Allahım gözdeye şifasını,sizlere de sabrını versin..
ne kötü şeyler yaşanmış. Allah ım dermansız dert vermessin hiç kimseye..
Aslında ilk yazdıgında aklıma tıbbi degilde diger şeyler geldi ve 2. açıklaman da destekledi düşüncelerimi..
O yönde iyi hocalarla,bol dualarla kurtarırsınız inşallah miniginizi.. dualarım gözdeye de olacak artık..

Geçmiş olsun canım..
Benim aklıma tansiyonla ilgili bir problem geldi..

gecmis olsun cnm

beyzus ablacim güle güle git güle güle gel listeyi takma kafana sen gezmene bak

Gecmis olsun dileginde bulunan tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum.
Allaha cok sükür bugün daha iyiyim . Gece bir ara kalktigimda inanin hala basim agriyordu .
Sabaha daha hafiflemis sekilde kalktim. Sanirim tansiyon sorunum var . Bazen düsüyor bazende cikiyor . Carpintim icin doktora gittigimde hersey yolunda demisti ama ara sira gercekten carpintim oluyor
Ama size süper bir haberim varrrrr.
Bu sabah bi tartilayim dedim dayanamdim . 96 kiloyuda gördüm cok sükürrrrrrrrrrrrr
Cok mutlu oldum. Sizlerlede paylasayim dedim .
Simdi cikmam lazim . Cocuklarla bir etkinlige katilmaya gidicez. Hazirlanmam lazim . Aksama sanrim gelirim. Öpüyorum hepinizi görüsürüzzzzz.

Geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun. inci gibi sıralansın dişleri miniğin...

Canım oğluşuna geçmiş olsun inşallah çok fazla ağrısı olmaz ve devamıda ağrısız çıkar.

tşk ederim kızlar inş fazla zorlanmadan dişleri çıkar

allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

tşkler cnm

iyi yolculuklar beyzuş abla

tşk ler canım

çok güzel olmuşlar..eline sağlık...bende mutfak fayanslarımı kaplamıştım ama metresi 0,85 tl idi...koçtaşta aldığın farklı kağıtlardanmı acaba..

inş canım..inci gibi dişlri olur kuzumun..

çok geçmiş olsun ...inş kısa zamanda iyileşir..çok üzüldüm cnm

Son düzenleme:

çok çok saolun kızlar allah razı olsun

ben çıkıyorum
yrn grş iyi bakın kendinize
allaha emanet olun

slm kızlarr..leslie yapmaya başladığımdan beri sol bacağım ağrıyo topuğuma yakın kemiğim yani..ayakkabıda giyiyorum ewde düzelmedi kaçgündür..birde spor yaparken göbeğime poşet sarıyorum market poşetlerinden terletiyo belki zararlı bişey ama göbeğim leslie ve diyetle ineceğe hiç benzemiyo ikiz hamile gibi sanki..

birde metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum..limon yeşil elma tarçın karanfil ıhlamur yemeklerden sonra yada su içeceğim zaman bunları pişiriyorum suyunu içiyorum..diyette ilk hafta gibi sıkı olmasada devam ediyo ideal kiloma ineceğim inş bu gidişle..günde bi kere leslie yapıyorum..3 yada 4 fast milden..oğlum uyuyoken azcık iş yapayım uyanır şimdi..

helal olsun sana yaa:) ben olsam kesin o günlük bozardım diyeti.. hic güvenemiyorum kendime bu yüzden cıkmıyorum evden ama bravo cok iradelisinn insallahh istedigin kiloya ulasırsınn

inşallah hedefine ulasırsın... bende dün basladım leslie yapmaya.cok eglenceli :) göbegine poşet sarman iyi fikir bende yazın yürüyüs yaparken sarıyordum acayip terletiyo..
benimde göbüsümm kocamann ama ümitsizlige kapılmıcamm sende kapılma tamam mıı :)

Ben de 100 kiloyum boyum da 1.64 beni görenler 80 kilo zannediyo ama tartıdaki feciii
HOS GELDINIZ aramiza insallah hedefinize saglikli bisekilde ulasirsiniz

Geçmis olsun canim insallah hafif atlatir

çok guzel olmus cecom yeni hala daha guzel masallah pekte hamaratsin
Bende mutfak dolaplarimin içini kaplamistim geçen hafta yuzunu degistirmeye cesaret edemiyorum acaba kapaklar açilip kapandikça yipranma olumu?

Canim geçmis olsun çok uzuldum ALAH im tez zamanda sifasini versin
Nasil bir insanmis o ? babasi demek gelmiyor içimden evladini seven dusunen bir baba bunlari yapamaz oguzel yavruyu haketmiyor o adanm ALLAH im annesine ve guzel kizimizia yardim etsin biran once iyilesir insallah sizlerede sabir diliyorum
Emir ede tekrar geçmis olsun insallah çabucak atlatir bizim buradada ishal salgini var korkuyorum:18::18: bende meleklerim olucak diye neyseki cuma gunu son okullar tatil burada 2hafta evdeyiz yavrularimla

Geçmis olsun canim prensesine

Arkadasin için çok uzuldum RABBIM biran once sifasini versin insallah sagligina kavusur

Arkadaslar bende bu sabah pasta,pogaça ve kurabiye yaptim azcik tatlarina baktimda çok guzel olmuslar nasil dayanicam bilmiyorum
Bu aksam pasamin konseri var (gitar çalicaklar bikaç ogrenci ve ogretmeni ile) çok heyecanliyim ilk kez izlemeye gidicem (sonrada mamalar yenicek:18::18:)
Evde guzel çaliyor insallah heyecan yapmaz orda kalabalik olucakmis aksam bura saaati 7de gidicez
Pastalar hem bugun hem yarin için malum noel yaklasti kuçuk partiler veriyorlar yarin 7.30da gidicez film izlenicekmis eglence varmis hediyeler falan bakalim kizi yatirip oglanlarla gitmeyi dusunuyorum yarin esim gitmez tahminimce ama olsun evimize çok yakin biz gidicez bakalim nasil geçicek
Bu aksam hep beraber gidicez ama pasami dinlemeye sonrada mamalar yenicek insallah tutabilirim kendimi:18::18::18::18:

Son düzenleme:

slm arkadaşım aynı benim göbekte öyle önden fırlamış inşallah kurtuluruz bu göbekten

senin adına sevindim oglunla gurur duymak ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…