ne kadar güzel ve gurur verici değil mi? inşallah bizde görürüz o günleri. maşallah paşama demek beceriklideArkadaslar bende bu sabah pasta,pogaça ve kurabiye yaptim azcik tatlarina baktimda çok guzel olmuslar nasil dayanicam bilmiyorum
Bu aksam pasamin konseri var (gitar çalicaklar bikaç ogrenci ve ogretmeni ile) çok heyecanliyim ilk kez izlemeye gidicem (sonrada mamalar yenicek:18::18:)
Evde guzel çaliyor insallah heyecan yapmaz orda kalabalik olucakmis aksam bura saaati 7de gidicez
Pastalar hem bugun hem yarin için malum noel yaklasti kuçuk partiler veriyorlar yarin 7.30da gidicez film izlenicekmis eglence varmis hediyeler falan bakalim kizi yatirip oglanlarla gitmeyi dusunuyorum yarin esim gitmez tahminimce ama olsun evimize çok yakin biz gidicez bakalim nasil geçicek
Bu aksam hep beraber gidicez ama pasami dinlemeye sonrada mamalar yenicek insallah tutabilirim kendimi:18::18::18::18:
sağol canım inşallah rabbim onunda kucağına almayı nasip eder....tşk ederim kızlar inş fazla zorlanmadan dişleri çıkar
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
tşkler cnm
iyi yolculuklar beyzuş abla
tşk ler canım
çok güzel olmuşlar..eline sağlık...bende mutfak fayanslarımı kaplamıştım ama metresi 0,85 tl idi...koçtaşta aldığın farklı kağıtlardanmı acaba..
inş canım..inci gibi dişlri olur kuzumun..
çok geçmiş olsun ...inş kısa zamanda iyileşir..çok üzüldüm cnm
slm kızlarr..leslie yapmaya başladığımdan beri sol bacağım ağrıyo topuğuma yakın kemiğim yani..ayakkabıda giyiyorum ewde düzelmedi kaçgündür..birde spor yaparken göbeğime poşet sarıyorum market poşetlerinden terletiyo belki zararlı bişey ama göbeğim leslie ve diyetle ineceğe hiç benzemiyo ikiz hamile gibi sanki..
birde metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum..limon yeşil elma tarçın karanfil ıhlamur yemeklerden sonra yada su içeceğim zaman bunları pişiriyorum suyunu içiyorum..diyette ilk hafta gibi sıkı olmasada devam ediyo ideal kiloma ineceğim inş bu gidişle..günde bi kere leslie yapıyorum..3 yada 4 fast milden..oğlum uyuyoken azcık iş yapayım uyanır şimdi..
masallah pasana cnm gurur verici mamalardanda uzak dur ben sana guveniyorum sen kacirmassinArkadaslar bende bu sabah pasta,pogaça ve kurabiye yaptim azcik tatlarina baktimda çok guzel olmuslar nasil dayanicam bilmiyorum
Bu aksam pasamin konseri var (gitar çalicaklar bikaç ogrenci ve ogretmeni ile) çok heyecanliyim ilk kez izlemeye gidicem (sonrada mamalar yenicek:18::18:)
Evde guzel çaliyor insallah heyecan yapmaz orda kalabalik olucakmis aksam bura saaati 7de gidicez
Pastalar hem bugun hem yarin için malum noel yaklasti kuçuk partiler veriyorlar yarin 7.30da gidicez film izlenicekmis eglence varmis hediyeler falan bakalim kizi yatirip oglanlarla gitmeyi dusunuyorum yarin esim gitmez tahminimce ama olsun evimize çok yakin biz gidicez bakalim nasil geçicek
Bu aksam hep beraber gidicez ama pasami dinlemeye sonrada mamalar yenicek insallah tutabilirim kendimi:18::18::18::18:
gecmis olsun cnmçok sağol antibiyotiksiz atlatmaya çalışıyoruz inşallah gerek kalmaz
cnm ilk spora basladigim zaman benimde kemiklerim agrirdi ama zamanla alisiyor sende yavas yavas süreni uzat cnmslm kızlarr..leslie yapmaya başladığımdan beri sol bacağım ağrıyo topuğuma yakın kemiğim yani..ayakkabıda giyiyorum ewde düzelmedi kaçgündür..birde spor yaparken göbeğime poşet sarıyorum market poşetlerinden terletiyo belki zararlı bişey ama göbeğim leslie ve diyetle ineceğe hiç benzemiyo ikiz hamile gibi sanki..
birde metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum..limon yeşil elma tarçın karanfil ıhlamur yemeklerden sonra yada su içeceğim zaman bunları pişiriyorum suyunu içiyorum..diyette ilk hafta gibi sıkı olmasada devam ediyo ideal kiloma ineceğim inş bu gidişle..günde bi kere leslie yapıyorum..3 yada 4 fast milden..oğlum uyuyoken azcık iş yapayım uyanır şimdi..
cnm cok üzüldümmmm rabbim acil sifalar versinnn benimde 21günlük yigenim var topuk kanini kontrolde metabolizma degerleri yüksek cikmis yeniden kan kontroli istemisler onada cok üzülüyorum insallah cok ciddi bisey cikmazkızlar halamın torunu var 11 yaşında güzeller güzeli adı gözde
(halamı 1 yıl önce kolon kanserinden kaybettik daha öncede söyledim sülalemizin yarısı kolan ca kardeşimde dahil)
gelelim mevsuya
gözde (orduda yaşıyor) 2 ay önce okulda birden bayılıp fenalaşmış
apar topar hastaneye götürmüşler
bu arada hafızası yok kimseyi tanımıyo falan
beyin mr tomografi eeg kan tahlilleri hepsi yapılmış ve normal çıkmış
dr.da psikolojik olabilir diye psikiyatriye sevk etmiş durumu anlatmışlar halamı vs. dr. da travma deyip bi ila vermiş ve göndermiş
defalarca orduda yine doktora gitti ve herseferinde bişeyi yok diye eve geri döndü
sonra hocalara gitmeye başladılar
bizim orda çalıklık derler hoca öyle demiş
bi yandan dr. dr. bi yandan hoca hoca dolandılar yani
ama bi düzelme yok
ha şuanda hafızası yerinde ama ara sıra gidiyo kimseyi tanımıyo
bizde de nöroloji kapandı en son noroloji dr.una yönlendirildi
dün geldiler
bugunde çapaya gittiler nörolojiye bakalım ne olacak
akşam yanına gittim annem anlatıyodu ama bu kadar tahmin etmemiştim
acayip hareketleri var bebek gibi konuşuyo
aniden saldırmaya başlıyo
birden düşüp bayılıyo 1-2 dakika sürüyo o arada hemen dua okuyolar kulağına
sonra bi titreme tüm vucutta epilepsi hastaları gibi tıpkı
sonra elleri ayakları kilitleniyo agzı gözü yamuluyo
bi süre sonra düzeliyo
dün gördüm onu ve öyle üzüldümkü
ve bu çocuk babasını 1 kere görmedim
o adi adam ablam doğum yapmadan 1 hafta önce ist.da oturularken onu orduya getirdi ve halamlara bırakıp gitti (üstelik dr. yolculuk sakıncalı demiş)
sonra kendisi romen bi kızlar evlendi pislik
ablamıda kandırmış daha getirmeden boşamış
ufak bi tartışmaları olmuş demişki ben ailemin üzerine yemin ettim
boşanalım kimse duymasın tekrar nikah yapalım bizimki de saf inanmış daha 18 -19 yaşında kız işte
off offf
rabbime şükürler olsun meleğimde bir an önce şifa bulsun inş.
ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
gripmiş ishalmiş hepsi geçiyo
allah böyle şeylerle sınamasın yeterki
görseniz bi ne demek istediğmi çok daha iyi anlarsınız
cnm bende ancak uyuttummu islerimi yapiyorum yoksa beni mutfakta cildirtiyor ,su an uyuyor bende laptopdan girip cevap yazayim dedim yoksa hic rahat birakmiyor beni cimcimesabahtan beri mutfaktan yeni çıktım yerlimalı haftasıymış kıza kurabiye yaptım sonra kahvaltı ettir beslenme hazırla şükür yolladım baba geldi öğlen yemene ona hazırla yolla sonra minik uyku saati ona mama hazırla uyut bende arada dünki karnıbahar ısıttım yoğurtladım yedim akşama kuru fasulye koydum pişiyoo lavoboyu tezgahı çamaşırsuladım temizledim geldim bıcırık uyanana kadar bakayım dedeim
Zorla kahvaltı yapıyorum biraz nesfit ve 100 gr süt koydum içine onu yemeye çalışıyorum bu sabah tartıldım kilom aynı yaaa.
Eki Görüntüle 307099
slm kizlarrr eve yeni geldim oglusuma resim cektirdim ama bu kadar oldu
iste 96 kiloluk ben :26::26::26:
Birkac tane yeni resim yüklüyorum dilerseniz yeni albümümden bakabilirsiniz :)))))
yenacım hakikattende spor çok yarıyor gözle görülür incelme var kilom aynı olsada...akşam teyzem 15 kilo verdinmni diyor bana bende verdim dedim çaktırmadım hiç herkez şaşırıyor eşim önümde arkamda dolaşıyor meğer ne çok istiyormuş zayıflamamı korkudan bişey diyemiyormuş çok güzel oldun çok diyip duruyor...
toksincim sagol cnm bakalim 80leride görürüm insallahcnm 96 kiloya ragmen iyi gözüküyon ben top gibi olurdum
asucum gerkcekten cok zor oluyor nereyi bulursam oraya yatiyorum bugün iyiyim cok sükür Allah kimseye migren agrisi vermesiniyi akşamlar dünden beri gelemedim dışarda işlerim vardı çok yoruldum 1saate yakın yürüdüm yine hava çok güzeldi
ilknurcum migren geçmiş sevindim eskiden ben de çok tutulurdum kilo verince bariz azaldı canım
ayşem emire de geçmiş olsun halanın torununa rabbim şifasını versin çok üzüldüm
ceco sehpa ve tv üniten çok güzel olmuş ellerinize sağlık
akılma gelmeyen varsa kıusura bakmayın kızlar hepinizi seviyorum
melis oğluna bravo ne gurur verici değilmi
umutcum prensese geçmiş olsun
yenacım hakikattende spor çok yarıyor gözle görülür incelme var kilom aynı olsada...akşam teyzem 15 kilo verdinmni diyor bana bende verdim dedim çaktırmadım hiç herkez şaşırıyor eşim önümde arkamda dolaşıyor meğer ne çok istiyormuş zayıflamamı korkudan bişey diyemiyormuş çok güzel oldun çok diyip duruyor...
yılbaşına için para harcama boş yere evde eşinle güzel bi sofra hazırlarsın ve kalan paraylada istediğini yaparsın boş geliyor bana yapılan harcamalar heleki ekonomi bu durumdayken kızmasın umarım bana
hoşgeldinnnnnnnnnnn...... gözlerim arıyor seni sen gelemesende. inşallah daha çok uğrarsın.
sen diyeisyenine git mutlaka en azından çözüm önerileri olacaktır sende rahat edersin.
aslında kutlayamıyorsan bu şansı değerlendirmelisin .ben nedense arkadaşlarla gittiğimiz yerlerde daha çok eğlenmişimdir .tamam eşimle girmekte çok güzel ama o atmosferde başka. eşine danış bakalım o ne diyecek ,ortak bir karar alın daha eğlenceli olacaktır canım.
İşsizlik,özellikle erkeğin işsiz olması kötü..Kızım 2 yaşındayken ikimizde işten çıkarılmıştık..Ben daha sonra part-tıme çlışmaya başladım ama eşim uzun süre iş bulamadı..
Eşim o ara, hem işsiz hem kaprisli hemde alıngandı.:) Zor dönemdi..
Gönlüne göre bir işi olur inşallah...
Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.:)
kızlar bugün güzel bir haber aldım inşallah devamıda öyle güzel olur. hani şu yılan hikayesine dönen şubat özür ataması vardı ,yeni çok bilen bakanımız iptal etmişti ve daha dün tükürdüğünü yaladı başbakan kulağını çekince :) neyse ben eğer doğru düzgün bir yer açılırsa tayin isteyebileceğim ve bebeğimle olacağım .ne olur dua edinde iyi bir yer açılsın bebeğim bensiz ben onsuz kalmayayım...
kızlar bugün çok güzel bir haber aldım ,uzun zamandır hamile kalamayan arkadaşım herşeyi denemişti aklınıza ne geliyorsa şimdi kendiliğinden hamile, rabbim ne büyüksün şükürler olsun sana,tamamına erdirsin inşallah.... 2010'un umutlu savaşçılarından biri daha kazandı :))) topiğimizin adı :)
kızlarrrrrr,
herkesden çok ama çok özür dilerim. Bayadır giremiyorum, ve spor listemi de 2 haftadır yapamıyorum.
Bu son 2 haftadır hem iş nedeniyle hem de hastalanmam nedeniyle hiç zamanım ve keyfim olmadı. Işle ilgili de şevkim kırılınca (bu konu da konuşmak istemiyorum hiç) 3-4 gündür de bitkisel hayatta gibi dolaşıyorum.
Beni affedin,
spor listesini bir süre yapamayacağımı da haber vermek istiyorum. Gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Umarım 2012 itibari ile toplanıp aranıza döneceğim. 1-2 hafta daha müsade edin neolur.
Sizleri çok seviyorum öpüyorum hakkınızı helal edin.
evde yılbaşı geçir paran cebinde kalır boşver
Hos geldin canimmmm seni daha fazla aramizda gormek isterimmmmm
Yilbasinda masrafyapmaya gerek yok bencede esinle yanliz veya arkadaslarinlada çok guzel vakit geçirebilirsin evde (sadece fikrimi soylemek istedim kizmassin umarim) QUOTE]
Canimm hosbuldum. Evet bende boyle dusunuyorum. Nasil kizarim sizlere boyle dusunmeyin sakin. Sizler benim canimsiniz :))
Arkadaslar bende bu sabah pasta,pogaça ve kurabiye yaptim azcik tatlarina baktimda çok guzel olmuslar nasil dayanicam bilmiyorum
Super bir heyecan benim icinde kutla tebrik et guzel oglusunu canim benim :)
Eki Görüntüle 307099
Birkac tane yeni resim yüklüyorum dilerseniz yeni albümümden bakabilirsiniz :)))))
Kesinlikle super gorunuyorsun canim emin ol :) masallah fistik arkadasima benim :))
hiç öyle görünmüyorsun ya maşallah...Eki Görüntüle 307099
iyi akşamlar canımiyi akşamlar arkadaşlar
resmen hevesim kursağımda kaldı yao kadar sinirliyim ve üzgünüm ki anlatamam. sözde eş durumu tayini olacaktı bu beceriksiz bakan haklarımızı aldığı gibi bunuda aldı sadece iller arasıymış ,yeni yayınlandı. allahından bul emi kim verecek benim bebeğimin hesabını valla öbür dünyada iki elimde yakasında
kıyamamüzüldüm cok bak şimdi. Sıkma canını güzelim. yapacak bişey yok belli ki
Bu arada az önceki mesajımın tamamını telefonumdan yaptım. tam bir saat sürdü. yemin ederim gözlerim bozulmuş. nasıl bir başarıydı benim için anlatamam size :)
Canim tsk ederim rica ederim niye kizayim askolsun. Sizler benim kardeslerimsiniz :)
Hosbuldum caniminici :))) valla bende de bir telas hergun mutlaka bisey yazacagim diye bir gorsen gulersin halime :)bakalim yilbasi icinde hala belli degil :)
Evet ablacim aynen oyle zor bir donem. Ama atlatacagiz Allahimin izniyle. Bir is gorusmesi yapti gercekten guzel bir yerle adam ok dedi ama baslamasi icin bir tarih veremediler hala onu bekliyoruz. Saolasin destegin icin.
Bayildim bayildim :))
Hadi insallah canim benim allah gonlune gore versin insallah.
Superrr :) nasil bir mutluluktur simdi onlarinki :)
Canim kendine iyi bak moralini yuksek tut. Sevgiler
Bencede canim :)
Hos geldin canimmmm seni daha fazla aramizda gormek isterimmmmm
Yilbasinda masrafyapmaya gerek yok bencede esinle yanliz veya arkadaslarinlada çok guzel vakit geçirebilirsin evde (sadece fikrimi soylemek istedim kizmassin umarim) QUOTE]
Canimm hosbuldum. Evet bende boyle dusunuyorum. Nasil kizarim sizlere boyle dusunmeyin sakin. Sizler benim canimsiniz :))
Super bir heyecan benim icinde kutla tebrik et guzel oglusunu canim benim :)
Kesinlikle super gorunuyorsun canim emin ol :) masallah fistik arkadasima benim :))
cok sagolun kizlaaaaaaaarrrrrrrrhiç öyle görünmüyorsun ya maşallah...
iyi akşamlar canım
benimki şimdiden 60ı hedef aldı :) sen verirsin diyor nasıl güvendiyse artıkama tarti öyle söylemiyo yinede en azindan ikili rakamlarda olduguum icin mutluyum. Su 80lerede inersem tutmayin beni Nolur arada sapitirsam kizin bana bende incecik olmak istiyorum hakkim deilmi
canim benim kiyamam ben sana olsun napalim diycem ama tabiki durumun icinde olan sensin ve tabikide en iyisini sen bilirsin ama yinede üzülme nolur yoksa bende üzülürüm gercektenresmen hevesim kursağımda kaldı yao kadar sinirliyim ve üzgünüm ki anlatamam. sözde eş durumu tayini olacaktı bu beceriksiz bakan haklarımızı aldığı gibi bunuda aldı sadece iller arasıymış ,yeni yayınlandı. allahından bul emi kim verecek benim bebeğimin hesabını valla öbür dünyada iki elimde yakasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?