Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kadar güzel ve gurur verici değil mi? inşallah bizde görürüz o günleri. maşallah paşama demek beceriklide
mamalara gelince bence sen kendini tutar fazla kaçırmazsın ben inanıyorum benim gibi değilsin ....
sağol canım inşallah rabbim onunda kucağına almayı nasip eder....

canım ya kendini çok mu zorladın acaba? ilk yapışta keşke o kadar uzun süre yapmasaydın.
benimde doğumdan sonra kalan bir göbeğim var ama çok değil, normaldede göbek hiç yoktu bende ama basenlerim var ya
göbek düzleştirici hareketler yapıyor musun peki?

slm kizlarrr eve yeni geldim oglusuma resim cektirdim ama bu kadar oldu
iste 96 kiloluk ben :26::26::26:
Birkac tane yeni resim yüklüyorum dilerseniz yeni albümümden bakabilirsiniz :)))))

Son düzenleme:
masallah pasana cnm gurur verici mamalardanda uzak dur ben sana guveniyorum sen kacirmassin
çok sağol antibiyotiksiz atlatmaya çalışıyoruz inşallah gerek kalmaz
gecmis olsun cnm
cnm ilk spora basladigim zaman benimde kemiklerim agrirdi ama zamanla alisiyor sende yavas yavas süreni uzat cnm
cnm cok üzüldümmmm rabbim acil sifalar versinnn benimde 21günlük yigenim var topuk kanini kontrolde metabolizma degerleri yüksek cikmis yeniden kan kontroli istemisler onada cok üzülüyorum insallah cok ciddi bisey cikmaz
cnm bende ancak uyuttummu islerimi yapiyorum yoksa beni mutfakta cildirtiyor ,su an uyuyor bende laptopdan girip cevap yazayim dedim yoksa hic rahat birakmiyor beni cimcime
Zorla kahvaltı yapıyorum biraz nesfit ve 100 gr süt koydum içine onu yemeye çalışıyorum bu sabah tartıldım kilom aynı yaaa.

cnm arkadalar demis su topluyorsundur bencede sen devam yeme canin istemiyorsa yogurt limonlu salata felan ye belki iyi gelir

iyi akşamlar dünden beri gelemedim dışarda işlerim vardı çok yoruldum 1saate yakın yürüdüm yine hava çok güzeldi
ilknurcum migren geçmiş sevindim eskiden ben de çok tutulurdum kilo verince bariz azaldı canım
ayşem emire de geçmiş olsun halanın torununa rabbim şifasını versin çok üzüldüm
ceco sehpa ve tv üniten çok güzel olmuş ellerinize sağlık
akılma gelmeyen varsa kıusura bakmayın kızlar hepinizi seviyorum
melis oğluna bravo ne gurur verici değilmi
umutcum prensese geçmiş olsun

yenacım hakikattende spor çok yarıyor gözle görülür incelme var kilom aynı olsada...akşam teyzem 15 kilo verdinmni diyor bana bende verdim dedim çaktırmadım hiç herkez şaşırıyor eşim önümde arkamda dolaşıyor meğer ne çok istiyormuş zayıflamamı korkudan bişey diyemiyormuş çok güzel oldun çok diyip duruyor...

cnm birinin zayifladigizi fark etmesi cok büyük motivasyon oluyor dimi benide dün 1sene önce gören arkadas gördü wauuuwwww cok degismissin dedi cok zayiflamissin dedi cok guzel olmussun dedi acayip hosuma gidiyor birdaha almak isdemiyorummm

cnm 96 kiloya ragmen iyi gözüküyon ben top gibi olurdum
toksincim sagol cnm bakalim 80leride görürüm insallah
asucum gerkcekten cok zor oluyor nereyi bulursam oraya yatiyorum bugün iyiyim cok sükür Allah kimseye migren agrisi vermesin

tebrik ederim canim tam gaz devam kurtulalim artik bu yükten

yılbaşına için para harcama boş yere evde eşinle güzel bi sofra hazırlarsın ve kalan paraylada istediğini yaparsın boş geliyor bana yapılan harcamalar heleki ekonomi bu durumdayken kızmasın umarım bana

Canim tsk ederim rica ederim niye kizayim askolsun. Sizler benim kardeslerimsiniz :)

Hosbuldum caniminici :))) valla bende de bir telas hergun mutlaka bisey yazacagim diye bir gorsen gulersin halime :)bakalim yilbasi icinde hala belli degil :)

Evet ablacim aynen oyle zor bir donem. Ama atlatacagiz Allahimin izniyle. Bir is gorusmesi yapti gercekten guzel bir yerle adam ok dedi ama baslamasi icin bir tarih veremediler hala onu bekliyoruz. Saolasin destegin icin.

Bayildim bayildim :))

Hadi insallah canim benim allah gonlune gore versin insallah.

Superrr :) nasil bir mutluluktur simdi onlarinki :)

Canim kendine iyi bak moralini yuksek tut. Sevgiler

evde yılbaşı geçir paran cebinde kalır boşver

Bencede canim :)

Eki Görüntüle 307099
slm kizlarrr eve yeni geldim oglusuma resim cektirdim ama bu kadar oldu
iste 96 kiloluk ben :26::26::26:
Birkac tane yeni resim yüklüyorum dilerseniz yeni albümümden bakabilirsiniz :)))))
hiç öyle görünmüyorsun ya maşallah...
iyi akşamlar arkadaşlar
iyi akşamlar canım

benimki şimdiden 60ı hedef aldı :) sen verirsin diyor nasıl güvendiyse artık

resmen hevesim kursağımda kaldı ya o kadar sinirliyim ve üzgünüm ki anlatamam. sözde eş durumu tayini olacaktı bu beceriksiz bakan haklarımızı aldığı gibi bunuda aldı sadece iller arasıymış ,yeni yayınlandı. allahından bul emi kim verecek benim bebeğimin hesabını valla öbür dünyada iki elimde yakasında

kıyamam üzüldüm cok bak şimdi. Sıkma canını güzelim. yapacak bişey yok belli ki

Bu arada az önceki mesajımın tamamını telefonumdan yaptım. tam bir saat sürdü. yemin ederim gözlerim bozulmuş. nasıl bir başarıydı benim için anlatamam size :)

YEŞİMMMMMMM
hoşgeldin canım ya sen kıvran dur ne yazayım diye bana ne istiyorum ben seni :) yeni yıldada canın ne istiyorsa onu yap ,içinden geldiği gibi olsun..

canım ya malesef gönlüme göre olmadı il içi tayin yok ve ben 12 saat bebeğimden ayrı kalmak zorunda olacağım ve benden verim bekleyecekler

hemde nasıl mutlu ,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kizlar bunlarda cocuklarla birlikte etkinlikte yaptiklarimiz .
Cok eglendik kahvelerimizide ictik. Alman-Türk karisik yaptik. Iyikide gitmisim iyi geldi dogrusu.

ya ben birde benim halimi düşün perişan oldum,bu hale getirenler daha beter olsunlar inşallah. ne beceriksiz bir adam bu ya başbakanla 10unda görüştü 12sinde tarihleri verdi şimdide detayları ,sözde yapmayacaktı ama el altından yapılanlar açığa çıkınca yapmak zorunda kaldı ama her detayı şeytanca düşündü allahından bulsun başka birşey demiyorum.....

canım o kadarda yorma kendini :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…