Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:):):):) yerim seni yerimmm :)

Allah yardımcın olsun canım benim. Ahın kalmaz yanına merak etme... çok öptümmmm

İyi akşamlar kızlar

Nasılsınızzz ??? Benim üstümden kocaman bir yük kalkmış gibi sanki Onurun doğumgünü vardı 1 aralıkta hediye alamamıştım daha doğrusu almayı çok düşünmüştüm fakat içime sinen birşey bulamamıştım bugün avmde gezerken saatçiye takıldı gözüm bakınıyordum adam içeri buyur etti girdim fiyat sorar çıkarım dedim 200 liralık birşey bakıyorum dedim sohbet muhabbet o küçük bu büyük diye diye Casio bir modele karar verdim hediyenin fiyatı söylenmez ama 400 lira bir saate verdim çıktım valla hem de bu işsiz parasız halimle Olsun aşkıma değer diyorum içime sindi o da beğenirse değmeyin keyfime
Bu sene yengeçler para kazanmaya başlayacakmış bir astrologtan duymuş annem son 2 senedir sıkıntı yaşayan yengeçler para kazanmaya başlayacak demiş çok doğru artık kazanayım ya

Leslie yapamadım bugün aşkım maç izlerken ben de gidip bugünlük lesliemi yapıp döneyim

Askiton güle güle kullansin o zaman canim
EEEEEE artik sende yilbasi hediyesi alirsin heralde askindan
Ya su leslieyi yapmaya cok üseniyorum ben nasi yapiyosunuz

cnm üzülme artik yapacak bisey yok insanin elinde olmuyor üzülmemek gecende bende kizdim esime gece 12de buzdolabinnin basindayim hemen aklima arkadasa dedigim söz geldi ona kiz ye buna kiz ye hemen yattim bisey yemeden sende kizip yeme cnm

iyi etmişsin boşver. alınmış alınmıştır. bizler hep pişman oluruz böyle zamanlarda. dediğin gibi umarım aşkın beğenirde yüreğine su serpilir :)

Güle güle kullansın diyeceğim ama çok pahallı yaww..:)
Yokmuydu çakması.

Ya sabahtan beri sokaklardaydım. Bugün ofise hiç gidemedim. güya sabahtan bir telekoma gidecektim birde yapı kredi bankasına. ama arada neler neler oldu bugun resmen dolmuş gibiydim. sabah eşimi ve 2 halasını önce halasının kızına bıraktım. ordan telekoma gittim işlerimi hallettim. tam o sırada 2 tane poğaça yedim ve meyve suyu içtim. ordan yolun üzeri diye babama çizmemi bırakmıstım tamir işi vardı onu alayım dedim. gittim annemi iğneye götürmemi istedi babam anneciğimi iğneye götürdüm sonra eve bıraktım babam benide çarşıya bırakıver dedi onuda çarşıya bıraktım :) bu arada öğlen oldu. eşimi aradım naptınız diye iyiyiz hadi gel beni al birlikte gidelim bankaya falan dedi gittim onu aldım ordan bankaya gittik sanayide raf kestirdik vs. derken aksam üzeri oldu eve geldik. saçımı boyadım :) koyu kahve yaptım :) yavas yavas kendi rengime dönmek istiyorum 75 kilo hedefime ulastıgımda röfle yaptırmak ve kestirmek istiyorum :) şuan saçlarımın boyu ensemi (pardon kilodan olmayan ensemi) kapatması gerekiyor diye kestiremiyorum. boynum nerdeyse yok diye bilirim bir ensem varki tam şaplaklık yani kalın mı kalın kilodan iğrenç görünüyor. bu yüzden saçımı kestiremiyorum tabii. ama 75 kilo olur olmaz ilk işim röfle ve küt kestirmek olacak :) neyse boya işini de bitirdim tabii açlıktan öldüm bu arada çünkü sabahki pogacalardan sonra hiç bişey yememiştim. eşimle birlikte agzımızın tadını cok fena bildiğimiz için yaptıklarımızı yazıyorum :) peyirli risotto, küçük soslu tavuk parcaları, ve patates kızartması (actifry da yagsız) ekmeksiz havuc salatasıyla bu süper şeyleri lüplettim!!! diyetisyenime söylesem yüreğine iner kadının. öyle işte yarında halamızın kızının kızını istemeye gelecekler bende gideceğim yengesi olaraktan :) cok heyecanlıyım. valla büyüdümde birilerinin isteme hikayesine büyüklük edeceğim şaka gibi :)

Ya sabahtan beri sokaklardaydım. Bugün ofise hiç gidemedim. güya sabahtan bir telekoma gidecektim birde yapı kredi bankasına. ama arada neler neler oldu bugun resmen dolmuş gibiydim. sabah eşimi ve 2 halasını önce halasının kızına bıraktım. ordan telekoma gittim işlerimi hallettim. tam o sırada 2 tane poğaça yedim ve meyve suyu içtim. ordan yolun üzeri diye babama çizmemi bırakmıstım tamir işi vardı onu alayım dedim. gittim annemi iğneye götürmemi istedi babam anneciğimi iğneye götürdüm sonra eve bıraktım babam benide çarşıya bırakıver dedi onuda çarşıya bıraktım :) bu arada öğlen oldu. eşimi aradım naptınız diye iyiyiz hadi gel beni al birlikte gidelim bankaya falan dedi gittim onu aldım ordan bankaya gittik sanayide raf kestirdik vs. derken aksam üzeri oldu eve geldik. saçımı boyadım :) koyu kahve yaptım :) yavas yavas kendi rengime dönmek istiyorum 75 kilo hedefime ulastıgımda röfle yaptırmak ve kestirmek istiyorum :) şuan saçlarımın boyu ensemi (pardon kilodan olmayan ensemi) kapatması gerekiyor diye kestiremiyorum. boynum nerdeyse yok diye bilirim bir ensem varki tam şaplaklık yani kalın mı kalın kilodan iğrenç görünüyor. bu yüzden saçımı kestiremiyorum tabii. ama 75 kilo olur olmaz ilk işim röfle ve küt kestirmek olacak :) neyse boya işini de bitirdim tabii açlıktan öldüm bu arada çünkü sabahki pogacalardan sonra hiç bişey yememiştim. eşimle birlikte agzımızın tadını cok fena bildiğimiz için yaptıklarımızı yazıyorum :) peyirli risotto, küçük soslu tavuk parcaları, ve patates kızartması (actifry da yagsız) ekmeksiz havuc salatasıyla bu süper şeyleri lüplettim!!! diyetisyenime söylesem yüreğine iner kadının. öyle işte yarında halamızın kızının kızını istemeye gelecekler bende gideceğim yengesi olaraktan :) cok heyecanlıyım. valla büyüdümde birilerinin isteme hikayesine büyüklük edeceğim şaka gibi :)

Çocuk olunca işler hiç bitmiyor dimi canım.
Yok özlemcim kalorili şeyler yemiyorum zaten umarım cumaya kadar biraz vermiş olurum.
Aman canım tansiyon önemki dikkat et kendine.
Ohh maşallah paşana gitar çalıyor demek inşllah heyecanlanmadan atlatır sende hepsinden az az ye hakettin sen canım.
Eki Görüntüle 307099
slm kizlarrr eve yeni geldim oglusuma resim cektirdim ama bu kadar oldu
iste 96 kiloluk ben :26::26::26:
Birkac tane yeni resim yüklüyorum dilerseniz yeni albümümden bakabilirsiniz :)))))
Çok hoşsun canım 10 kilo daha verdinmi tamamdır.
Yemiyorum toksincim dediğin gibi salata çok iyi geliyor.

Canım ya üzüldüm valla...
Güle güle kullansın inşallah güzel bir hediye olmuş.

güle güle kullansin askinnn insallah begenir

slm kızlar valla suçluyum turşu yedim 1 tane patlıcan turşusu
kuru fasulye olunca bide yanımda off offf diyerek yiyen koca olunca
coştum kalorisi çokmudur kii
yediklerimizi yazıp günlük kaç kalori aldımızı hesaplayan site varmıdır kii
hoş olsada eror verir heralde ne ettin bacım dünyayı yemişsin der heralde

Selam kızlar ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122:

Kızlar tam geldim ev telefonu çaldı ve tam 45 dakika boyunca annemle konuştuk elim ağrıdı yaw
Geçmiş de ne güzel birikmiş ancak okudum geldim
Hala regl olamadığım için yarın kadın doğuma gidiyorum :26: Annemde demezmi kız sakın 3 numara gelmesin diye sanki eşimle ağız birliği yapmışlar
Bakalım ne diyecek yarın doktor çok merak ediyorum :122: inşallah kötü birşey demez.

Yok canım etkilenmiyor daha evvelde birşeylere kullanmıştık o kaplardan.
Lekede tutmuyor zaten bende çok fazla ortada kullanmıyorum gündüz hep kenara alıyorum kızım rahat rahat oynasın diye ama işte bir misafir gelince insanın ihtiyacı oluyor. Zigonlarımı henüz kaplamadım ama bir ara onlarıda aradan çıkartabilirim çünkü onunda hatları düz o yüzden kaplaması daha kolay olur

çok güzel olmuş iyi günlerde kullan..............

Sağ ol canım

ellerinize sağlık çok güzel olmuş güle güle kullanın canım... sehpanı boyattın mı yoksa onuda mı kapladın?

Sağ ol canım daha güzellerini Rabbim sizlere nasip etsin
Evet canım oda kaplama

Canım okuyunca inan çok kötü oldum :26:
Dediğin gibi herşey boş ve geçici Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.
İnşallah kızımızda en kısa zamanda şifa bulur ve normal hayata döner.
O babasınada Rabbim akıl fikir versin öbür tarafta yatacak yeri yok bence
Emin ol bütün dualarımız sizlerle keşke elimden daha fazlası gelse...

SAğ ol canım beyenmenize sevindim
Sende sıkma canını birazda havalar insanları melankoliye sürüklüyor çok fazla üzerine gitme ama onu dinlemeye her an hazır olduğunu hissettir yeter. Eminim bir iki güne kadar kendine gelir
RAbbim sizleri nazardan korusun

çok güzel olmuşlar..eline sağlık...bende mutfak fayanslarımı kaplamıştım ama metresi 0,85 tl idi...koçtaşta aldığın farklı kağıtlardanmı acaba..

Canım daha uygunlarıda vardı da bu kağıtlar hem daha kalın hemde çok hafif bir simi var daha doğrusu o siyah halkaların aralarında simli halkalarda var herhalde o yüzden farklı. Birde biz direk rulo halinde aldık ama bir ruloda kaç metre var bilmiyorum adamın bize söylediği 5 M2 alan kapladığı. Hatta kıtı kıtına yetti

çok guzel olmus cecom yeni hala daha guzel masallah pekte hamaratsin
Bende mutfak dolaplarimin içini kaplamistim geçen hafta yuzunu degistirmeye cesaret edemiyorum acaba kapaklar açilip kapandikça yipranma olumu?

Yok canım olmaz yani eşimin demesi ( 12 yaşından beri babasının yanında marangozluk yapmış evlenene kadar ) ama tabi bir püf noktası varmış; Biz kapakları kapladıktan sonra kenarlarını ince zımparayla hafifce zımparaladı eğer öyle yapmazsak açıp kapattıkca kenara tırnak deydikce açılma yapabilir dedi. Birde yapıştırırken altında hava kabarcığı bırakmamak gerekiyor hee sonradan fark edersende tekrar söküp yapıştırmaktansa iğne batırıp o havasını alıyorsun. Ondan sonra hayatta açılmaz dedi

yok beni bari yeme o kadar yemişsin zaten :))) şaka şaka öğün bile yapamamışsın zaten

amin canım kimsenin ahı kalmaz o adamda, herkes şu an küfrediyor o kadar çok mağdur etti ki ......

bakalım sabah tartım ne diyecek :) 84 lerde geziyorum bakalım sabaha bu risotto mideme oturmazsa iyidir :) yok anacım kosturmadımki araba üstünde popom gittim geldim :) saçlarım pek bi güzel oldu yarına resim çeker koyarım :)

Son düzenleme:
hadi şekerlerim hepinize iyi geceler :) benden bugunluk bu kadar :) birazdan benimkinin beşiktaş maçı bitecek. ister bilgisayarını benden :) o istemeden ben bırakayım şerefimle :) mandalina yiyeceğim şimdi hepinizi çok öptüm. tatlı rüyalar :)

saçlarını güle güle kullan canım
yediklerin de erisin gitsin inşallah erken yemişsen sorun olmaz
geçen hafta bende 2 tabak noddle yedim ama inanmazsınız sabah kahvaltısında hiç bişeycik olmadı

canım ya ben hiç çocuklara ingilizce ya da başka dilde eğitim vermiyorum vermedim de özel okullarda genel de vardır ben bilmiyorum umut biliyormuş istersen onu bir dene biz normal okullarda hakkıyla türkçe eğitim verip çocukları hazırlarsakk oooo ne isterim Allahtan başka :26::26::26::26:
Eki Görüntüle 307169 Eki Görüntüle 307176
Kizlar bunlarda cocuklarla birlikte etkinlikte yaptiklarimiz .
Cok eglendik kahvelerimizide ictik. Alman-Türk karisik yaptik. Iyikide gitmisim iyi geldi dogrusu.
çok güzelll olmuşlar hem eğlenceli güzell güzellllll
güle güle kullansın canım ...
Eki Görüntüle 307099
slm kizlarrr eve yeni geldim oglusuma resim cektirdim ama bu kadar oldu
iste 96 kiloluk ben :26::26::26:
Birkac tane yeni resim yüklüyorum dilerseniz yeni albümümden bakabilirsiniz :)))))
vavvv fıstık gibisinnnn pek beğendimmmmm

ayşecim canım Allahı şifasını versin yer gök dua derler ya okunsun bol bol ama altında mutlaka yatan bir sebep vardır doktorlardan da mutlaka yardım alınmalı zaten de gitmişlerr Allahım yardımcısı olsun

oturmaz oturmaz merak etme sabaha kadar erir gider :) hadi koy bakalım bizde içimiz açılsın...

off offf şu bizim bakanda şerefiyle şu koltuğu bıraksa keşke

iyi akşamlar ben geldim nasılsınız
bu günki menüm
sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
bir parçaçık peynir
2 dilim kaşar p.
1 çay tabağı sucuklu yumurta
3 bardak tek şekerli çay
öğle
2 dilim ekmek
birtabak roka salatası
1 porsiyon fırında pişmiş hamsi(fırını sirkeli suyla sildim 5 dk.çalıştırdım hiç koku kalmadı geçenlerde topikten arkadaşlardan biri söylemişti)
ara 2 mandalina
akşam
öğlenkiyle aynı
çok şükür alıştım gibi ama tartı aynı gösteriyor 5 gün oldu bi değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…