YEŞİMMMMMMM
hoşgeldin canım ya sen kıvran dur ne yazayım diye bana ne istiyorum ben seni :) yeni yıldada canın ne istiyorsa onu yap ,içinden geldiği gibi olsun..
canım ya malesef gönlüme göre olmadı il içi tayin yok ve ben 12 saat bebeğimden ayrı kalmak zorunda olacağım ve benden verim bekleyecekler
hemde nasıl mutlu ,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ya ben birde benim halimi düşün perişan oldum,bu hale getirenler daha beter olsunlar inşallah. ne beceriksiz bir adam bu ya başbakanla 10unda görüştü 12sinde tarihleri verdi şimdide detayları ,sözde yapmayacaktı ama el altından yapılanlar açığa çıkınca yapmak zorunda kaldı ama her detayı şeytanca düşündü allahından bulsun başka birşey demiyorum.....
canım o kadarda yorma kendini :)))))
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınızzz ??? Benim üstümden kocaman bir yük kalkmış gibi sankiOnurun doğumgünü vardı 1 aralıkta hediye alamamıştım daha doğrusu almayı çok düşünmüştüm fakat içime sinen birşey bulamamıştım bugün avmde gezerken saatçiye takıldı gözüm bakınıyordum adam içeri buyur etti girdim fiyat sorar çıkarım dedim 200 liralık birşey bakıyorum dedim sohbet muhabbet o küçük bu büyük diye diye Casio bir modele karar verdim hediyenin fiyatı söylenmez ama 400 lira bir saate verdim çıktım valla hem de bu işsiz parasız halimle Olsun aşkıma değer diyorum içime sindi o da beğenirse değmeyin keyfime
Bu sene yengeçler para kazanmaya başlayacakmış bir astrologtan duymuş annem son 2 senedir sıkıntı yaşayan yengeçler para kazanmaya başlayacak demiş çok doğru artık kazanayım ya
Leslie yapamadım bugün aşkım maç izlerken ben de gidip bugünlük lesliemi yapıp döneyim
resmen hevesim kursağımda kaldı yao kadar sinirliyim ve üzgünüm ki anlatamam. sözde eş durumu tayini olacaktı bu beceriksiz bakan haklarımızı aldığı gibi bunuda aldı sadece iller arasıymış ,yeni yayınlandı. allahından bul emi kim verecek benim bebeğimin hesabını valla öbür dünyada iki elimde yakasında
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınızzz ??? Benim üstümden kocaman bir yük kalkmış gibi sankiOnurun doğumgünü vardı 1 aralıkta hediye alamamıştım daha doğrusu almayı çok düşünmüştüm fakat içime sinen birşey bulamamıştım bugün avmde gezerken saatçiye takıldı gözüm bakınıyordum adam içeri buyur etti girdim fiyat sorar çıkarım dedim 200 liralık birşey bakıyorum dedim sohbet muhabbet o küçük bu büyük diye diye Casio bir modele karar verdim hediyenin fiyatı söylenmez ama 400 lira bir saate verdim çıktım valla hem de bu işsiz parasız halimle Olsun aşkıma değer diyorum içime sindi o da beğenirse değmeyin keyfime
Bu sene yengeçler para kazanmaya başlayacakmış bir astrologtan duymuş annem son 2 senedir sıkıntı yaşayan yengeçler para kazanmaya başlayacak demiş çok doğru artık kazanayım ya
Leslie yapamadım bugün aşkım maç izlerken ben de gidip bugünlük lesliemi yapıp döneyim
İyi akşamlar kızlar
Çocuk olunca işler hiç bitmiyor dimi canım.sabahtan beri mutfaktan yeni çıktım yerlimalı haftasıymış kıza kurabiye yaptım sonra kahvaltı ettir beslenme hazırla şükür yolladım baba geldi öğlen yemene ona hazırla yolla sonra minik uyku saati ona mama hazırla uyut bende arada dünki karnıbahar ısıttım yoğurtladım yedim akşama kuru fasulye koydum pişiyoo lavoboyu tezgahı çamaşırsuladım temizledim geldim bıcırık uyanana kadar bakayım dedeim
Yok özlemcim kalorili şeyler yemiyorum zaten umarım cumaya kadar biraz vermiş olurum.hazır canın birşey istemiyorken kalorili şeyler tüketme belki faydası olur...
öğrenciyken yerli malı haftasını iple çekerdim ,öğretmen oldum sevmiyorum şimdi, bütün iş bana düşüyor oysa eskiden otur ye :)))
bende akşam temizlyeceğim ocağı yemekten sonra iş hiç bitmiyor ya...
Aman canım tansiyon önemki dikkat et kendine.Gecmis olsun dileginde bulunan tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum.
Allaha cok sükür bugün daha iyiyim . Gece bir ara kalktigimda inanin hala basim agriyordu .
Sabaha daha hafiflemis sekilde kalktim. Sanirim tansiyon sorunum var .Bazen düsüyor bazende cikiyor . Carpintim icin doktora gittigimde hersey yolunda demisti ama ara sira gercekten carpintim oluyor
Ama size süper bir haberim varrrrr.
Bu sabah bi tartilayim dedim dayanamdim . 96 kiloyuda gördüm cok sükürrrrrrrrrrrrr
Cok mutlu oldum. Sizlerlede paylasayim dedim .
Simdi cikmam lazim . Cocuklarla bir etkinlige katilmaya gidicez.Hazirlanmam lazim . Aksama sanrim gelirim. Öpüyorum hepinizi görüsürüzzzzz.
Ohh maşallah paşana gitar çalıyor demek inşllah heyecanlanmadan atlatır sende hepsinden az az ye hakettin sen canım.Arkadaslar bende bu sabah pasta,pogaça ve kurabiye yaptim azcik tatlarina baktimda çok guzel olmuslar nasil dayanicam bilmiyorum
Bu aksam pasamin konseri var (gitar çalicaklar bikaç ogrenci ve ogretmeni ile) çok heyecanliyim ilk kez izlemeye gidicem (sonrada mamalar yenicek:18::18:)
Evde guzel çaliyor insallah heyecan yapmaz orda kalabalik olucakmis aksam bura saaati 7de gidicez
Pastalar hem bugun hem yarin için malum noel yaklasti kuçuk partiler veriyorlar yarin 7.30da gidicez film izlenicekmis eglence varmis hediyeler falan bakalim kizi yatirip oglanlarla gitmeyi dusunuyorum yarin esim gitmez tahminimce ama olsun evimize çok yakin biz gidicez bakalim nasil geçicek
Bu aksam hep beraber gidicez ama pasami dinlemeye sonrada mamalar yenicek insallah tutabilirim kendimi:18::18::18::18:
Çok hoşsun canım 10 kilo daha verdinmi tamamdır.Eki Görüntüle 307099
slm kizlarrr eve yeni geldim oglusuma resim cektirdim ama bu kadar oldu
iste 96 kiloluk ben :26::26::26:
Birkac tane yeni resim yüklüyorum dilerseniz yeni albümümden bakabilirsiniz :)))))
Yemiyorum toksincim dediğin gibi salata çok iyi geliyor.masallah pasana cnm gurur verici mamalardanda uzak dur ben sana guveniyorum sen kacirmassin
gecmis olsun cnm
cnm ilk spora basladigim zaman benimde kemiklerim agrirdi ama zamanla alisiyor sende yavas yavas süreni uzat cnm
cnm cok üzüldümmmm rabbim acil sifalar versinnn benimde 21günlük yigenim var topuk kanini kontrolde metabolizma degerleri yüksek cikmis yeniden kan kontroli istemisler onada cok üzülüyorum insallah cok ciddi bisey cikmaz
cnm bende ancak uyuttummu islerimi yapiyorum yoksa beni mutfakta cildirtiyor ,su an uyuyor bende laptopdan girip cevap yazayim dedim yoksa hic rahat birakmiyor beni cimcime
cnm arkadalar demis su topluyorsundur bencede sen devam yeme canin istemiyorsa yogurt limonlu salata felan ye belki iyi gelir
yenacım hakikattende spor çok yarıyor gözle görülür incelme var kilom aynı olsada...akşam teyzem 15 kilo verdinmni diyor bana bende verdim dedim çaktırmadım hiç herkez şaşırıyor eşim önümde arkamda dolaşıyor meğer ne çok istiyormuş zayıflamamı korkudan bişey diyemiyormuş çok güzel oldun çok diyip duruyor...
Canım ya üzüldüm valla...resmen hevesim kursağımda kaldı yao kadar sinirliyim ve üzgünüm ki anlatamam. sözde eş durumu tayini olacaktı bu beceriksiz bakan haklarımızı aldığı gibi bunuda aldı sadece iller arasıymış ,yeni yayınlandı. allahından bul emi kim verecek benim bebeğimin hesabını valla öbür dünyada iki elimde yakasında
Güle güle kullansın inşallah güzel bir hediye olmuş.İyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar kızlar
Yeni halini çok beğendim bende..Çok iyi yapmışsın beyaz-siyah mobilyalar bayağı revaçta ..Sehpada kullanmak nasıl olur diye düşündüm bir an..
bizde geçen yıl taşındığımzda tv.ünitesi ve koltuklarımızı yenilemiştik..Orta sehpa kullanmıyorum oğlana alan olsun diye.
Zigon sehpalarımın renk farkı var onu yenilemedik..BÖyle yaparsam çay,kahve olayında ( sıcaktan ) kaplama kısmı etkilenirmi acaba..:26:
denemek lazım..Koçlu markete gittiğimde bakayım bende.:)
çok güzel olmuş iyi günlerde kullan..............
ellerinize sağlık çok güzel olmuş güle güle kullanın canım... sehpanı boyattın mı yoksa onuda mı kapladın?
kızlar halamın torunu var 11 yaşında güzeller güzeli adı gözde
(halamı 1 yıl önce kolon kanserinden kaybettik daha öncede söyledim sülalemizin yarısı kolan ca kardeşimde dahil)
gelelim mevsuya
gözde (orduda yaşıyor) 2 ay önce okulda birden bayılıp fenalaşmış
apar topar hastaneye götürmüşler
bu arada hafızası yok kimseyi tanımıyo falan
beyin mr tomografi eeg kan tahlilleri hepsi yapılmış ve normal çıkmış
dr.da psikolojik olabilir diye psikiyatriye sevk etmiş durumu anlatmışlar halamı vs. dr. da travma deyip bi ila vermiş ve göndermiş
defalarca orduda yine doktora gitti ve herseferinde bişeyi yok diye eve geri döndü
sonra hocalara gitmeye başladılar
bizim orda çalıklık derler hoca öyle demiş
bi yandan dr. dr. bi yandan hoca hoca dolandılar yani
ama bi düzelme yok
ha şuanda hafızası yerinde ama ara sıra gidiyo kimseyi tanımıyo
bizde de nöroloji kapandı en son noroloji dr.una yönlendirildi
dün geldiler
bugunde çapaya gittiler nörolojiye bakalım ne olacak
akşam yanına gittim annem anlatıyodu ama bu kadar tahmin etmemiştim
acayip hareketleri var bebek gibi konuşuyo
aniden saldırmaya başlıyo
birden düşüp bayılıyo 1-2 dakika sürüyo o arada hemen dua okuyolar kulağına
sonra bi titreme tüm vucutta epilepsi hastaları gibi tıpkı
sonra elleri ayakları kilitleniyo agzı gözü yamuluyo
bi süre sonra düzeliyo
dün gördüm onu ve öyle üzüldümkü
ve bu çocuk babasını 1 kere görmedim
o adi adam ablam doğum yapmadan 1 hafta önce ist.da oturularken onu orduya getirdi ve halamlara bırakıp gitti (üstelik dr. yolculuk sakıncalı demiş)
sonra kendisi romen bi kızlar evlendi pislik
ablamıda kandırmış daha getirmeden boşamış
ufak bi tartışmaları olmuş demişki ben ailemin üzerine yemin ettim
boşanalım kimse duymasın tekrar nikah yapalım bizimki de saf inanmış daha 18 -19 yaşında kız işte
off offf
rabbime şükürler olsun meleğimde bir an önce şifa bulsun inş.
ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
gripmiş ishalmiş hepsi geçiyo
allah böyle şeylerle sınamasın yeterki
görseniz bi ne demek istediğmi çok daha iyi anlarsınız
Slm kızlar
geçmiş oku oku bitmiyor vallaceco televizyon sehpana bayıldım süper olmuş valla ya
Bugün canım sıkkın biraz erkek arkadaşım kendini iyi hissetmiyormuş depresyonamı girdi nedir anlamadım çok mutsuz huzursuz hiçbirşey yapmak istemiyorum diyoronu mutlu edemediğim için benim de moralim sıfır tabi
Kahvaltımı geç yaptım bugün. Leslie yapıcam şimdi belki moralim düzelir mutluluk hormonu falan salgılarım.
çok güzel olmuşlar..eline sağlık...bende mutfak fayanslarımı kaplamıştım ama metresi 0,85 tl idi...koçtaşta aldığın farklı kağıtlardanmı acaba..
çok guzel olmus cecom yeni hala daha guzel masallah pekte hamaratsin
Bende mutfak dolaplarimin içini kaplamistim geçen hafta yuzunu degistirmeye cesaret edemiyorum acaba kapaklar açilip kapandikça yipranma olumu?
valla tartıya inanma gözle gördük yahu :))Canim tsk ederim rica ederim niye kizayim askolsun. Sizler benim kardeslerimsiniz :)
Hosbuldum caniminici :))) valla bende de bir telas hergun mutlaka bisey yazacagim diye bir gorsen gulersin halime :)bakalim yilbasi icinde hala belli degil :)
Evet ablacim aynen oyle zor bir donem. Ama atlatacagiz Allahimin izniyle. Bir is gorusmesi yapti gercekten guzel bir yerle adam ok dedi ama baslamasi icin bir tarih veremediler hala onu bekliyoruz. Saolasin destegin icin.
Bayildim bayildim :))
Hadi insallah canim benim allah gonlune gore versin insallah.
Superrr :) nasil bir mutluluktur simdi onlarinki :)
Canim kendine iyi bak moralini yuksek tut. Sevgiler
Bencede canim :)
cok sagolun kizlaaaaaaaarrrrrrrrama tarti öyle söylemiyo yinede en azindan ikili rakamlarda olduguum icin mutluyum. Su 80lerede inersem tutmayin beni Nolur arada sapitirsam kizin bana bende incecik olmak istiyorum hakkim deilmi
canim benim kiyamam ben sana olsun napalim diycem ama tabiki durumun icinde olan sensin ve tabikide en iyisini sen bilirsin ama yinede üzülme nolur yoksa bende üzülürüm gercekten
off offf bende çok üzülüyorum ,yerime kendini koyduğunda anlarsın sabah 6 akşam 6 ve 120 km yol bunlar neysede bebeğimden ayrı 12 saat gelince ne faydam olacak......
yok beni bari yeme o kadar yemişsin zaten :))) şaka şaka öğün bile yapamamışsın zaten:):):):) yerim seni yerimmm :)
Allah yardımcın olsun canım benim. Ahın kalmaz yanına merak etme... çok öptümmmm
amin canım kimsenin ahı kalmaz o adamda, herkes şu an küfrediyor o kadar çok mağdur etti ki ......
yok canım ya iştahım kapandı ben üzülünce yiyemem zatencnm üzülme artik yapacak bisey yok insanin elinde olmuyor üzülmemek gecende bende kizdim esime gece 12de buzdolabinnin basindayim hemen aklima arkadasa dedigim söz geldi ona kiz ye buna kiz ye hemen yattim bisey yemeden sende kizip yeme cnm
canım o kadar koşturmuşsun zaten bence yediklerin hiçbir şey yapmaz :)Ya sabahtan beri sokaklardaydım. Bugün ofise hiç gidemedim. güya sabahtan bir telekoma gidecektim birde yapı kredi bankasına. ama arada neler neler oldu bugun resmen dolmuş gibiydim. sabah eşimi ve 2 halasını önce halasının kızına bıraktım. ordan telekoma gittim işlerimi hallettim. tam o sırada 2 tane poğaça yedim ve meyve suyu içtim. ordan yolun üzeri diye babama çizmemi bırakmıstım tamir işi vardı onu alayım dedim. gittim annemi iğneye götürmemi istedi babam anneciğimi iğneye götürdüm sonra eve bıraktım babam benide çarşıya bırakıver dedi onuda çarşıya bıraktım :) bu arada öğlen oldu. eşimi aradım naptınız diye iyiyiz hadi gel beni al birlikte gidelim bankaya falan dedi gittim onu aldım ordan bankaya gittik sanayide raf kestirdik vs. derken aksam üzeri oldu eve geldik. saçımı boyadım :) koyu kahve yaptım :) yavas yavas kendi rengime dönmek istiyorum 75 kilo hedefime ulastıgımda röfle yaptırmak ve kestirmek istiyorum :) şuan saçlarımın boyu ensemi (pardon kilodan olmayan ensemi) kapatması gerekiyor diye kestiremiyorum. boynum nerdeyse yok diye bilirim bir ensem varki tam şaplaklık yani kalın mı kalın kilodan iğrenç görünüyor. bu yüzden saçımı kestiremiyorum tabii. ama 75 kilo olur olmaz ilk işim röfle ve küt kestirmek olacak :) neyse boya işini de bitirdim tabii açlıktan öldüm bu arada çünkü sabahki pogacalardan sonra hiç bişey yememiştim. eşimle birlikte agzımızın tadını cok fena bildiğimiz için yaptıklarımızı yazıyorum :) peyirli risotto, küçük soslu tavuk parcaları, ve patates kızartması (actifry da yagsız) ekmeksiz havuc salatasıyla bu süper şeyleri lüplettim!!! diyetisyenime söylesem yüreğine iner kadının. öyle işte yarında halamızın kızının kızını istemeye gelecekler bende gideceğim yengesi olaraktan :) cok heyecanlıyım. valla büyüdümde birilerinin isteme hikayesine büyüklük edeceğim şaka gibi :)
yeni saç renginide güle güle kullan.....
inşallah canım vereceksin mutlka kalorisiz yiyeceksen gidecektir şu inatçı kilolar...Çocuk olunca işler hiç bitmiyor dimi canım.
Yok özlemcim kalorili şeyler yemiyorum zaten umarım cumaya kadar biraz vermiş olurum.
Aman canım tansiyon önemki dikkat et kendine.
Ohh maşallah paşana gitar çalıyor demek inşllah heyecanlanmadan atlatır sende hepsinden az az ye hakettin sen canım.
Çok hoşsun canım 10 kilo daha verdinmi tamamdır.
Yemiyorum toksincim dediğin gibi salata çok iyi geliyor.
Canım ya üzüldüm valla...
Güle güle kullansın inşallah güzel bir hediye olmuş.
bende çok üzgünüm banu(( hemde çoooooooooook ,allahından bulsun
slm kızlar valla suçluyum turşu yedim 1 tane patlıcan turşusu
kuru fasulye olunca bide yanımda off offf diyerek yiyen koca olunca
coştum kalorisi çokmudur kii
yediklerimizi yazıp günlük kaç kalori aldımızı hesaplayan site varmıdır kii
hoş olsada eror verir heralde ne ettin bacım dünyayı yemişsin der heralde
1 tane yemişsin ben geçen davette karışık 1 tabak götürdüm :)
kalorisi çok değilse bile su tutar canım sonuçta tuzlu
yok beni bari yeme o kadar yemişsin zaten :))) şaka şaka öğün bile yapamamışsın zaten
amin canım kimsenin ahı kalmaz o adamda, herkes şu an küfrediyor o kadar çok mağdur etti ki ......
bakalım sabah tartım ne diyecek :) 84 lerde geziyorum bakalım sabaha bu risotto mideme oturmazsa iyidir :) yok anacım kosturmadımki araba üstünde popom gittim geldim :) saçlarım pek bi güzel oldu yarına resim çeker koyarım :)
canım ya ben hiç çocuklara ingilizce ya da başka dilde eğitim vermiyorum vermedim de özel okullarda genel de vardır ben bilmiyorum umut biliyormuş istersen onu bir dene biz normal okullarda hakkıyla türkçe eğitim verip çocukları hazırlarsakk oooo ne isterim Allahtan başka :26::26::26::26:çal kız çal bende televizyondan çaldım zaten
sana birşey soracam biz kuveyte gidecez ya orada ingilizce konuşuluyor diye kızıma biraz kelimeler öğretiyorum ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok kitap aradım bulamadım senin bir tavsiyen varmı
çok güzelll olmuşlar hem eğlenceli güzell güzellllllEki Görüntüle 307169 Eki Görüntüle 307176
Kizlar bunlarda cocuklarla birlikte etkinlikte yaptiklarimiz .
Cok eglendik kahvelerimizide ictik. Alman-Türk karisik yaptik. Iyikide gitmisim iyi geldi dogrusu.
güle güle kullansın canım ...İyi akşamlar kızlar
vavvv fıstık gibisinnnn pek beğendimmmmmEki Görüntüle 307099
slm kizlarrr eve yeni geldim oglusuma resim cektirdim ama bu kadar oldu
iste 96 kiloluk ben :26::26::26:
Birkac tane yeni resim yüklüyorum dilerseniz yeni albümümden bakabilirsiniz :)))))
kızlar halamın torunu var 11 yaşında güzeller güzeli adı gözde
(halamı 1 yıl önce kolon kanserinden kaybettik daha öncede söyledim sülalemizin yarısı kolan ca kardeşimde dahil)
gelelim mevsuya
gözde (orduda yaşıyor) 2 ay önce okulda birden bayılıp fenalaşmış
apar topar hastaneye götürmüşler
bu arada hafızası yok kimseyi tanımıyo falan
beyin mr tomografi eeg kan tahlilleri hepsi yapılmış ve normal çıkmış
dr.da psikolojik olabilir diye psikiyatriye sevk etmiş durumu anlatmışlar halamı vs. dr. da travma deyip bi ila vermiş ve göndermiş
defalarca orduda yine doktora gitti ve herseferinde bişeyi yok diye eve geri döndü
sonra hocalara gitmeye başladılar
bizim orda çalıklık derler hoca öyle demiş
bi yandan dr. dr. bi yandan hoca hoca dolandılar yani
ama bi düzelme yok
ha şuanda hafızası yerinde ama ara sıra gidiyo kimseyi tanımıyo
bizde de nöroloji kapandı en son noroloji dr.una yönlendirildi
dün geldiler
bugunde çapaya gittiler nörolojiye bakalım ne olacak
akşam yanına gittim annem anlatıyodu ama bu kadar tahmin etmemiştim
acayip hareketleri var bebek gibi konuşuyo
aniden saldırmaya başlıyo
birden düşüp bayılıyo 1-2 dakika sürüyo o arada hemen dua okuyolar kulağına
sonra bi titreme tüm vucutta epilepsi hastaları gibi tıpkı
sonra elleri ayakları kilitleniyo agzı gözü yamuluyo
bi süre sonra düzeliyo
dün gördüm onu ve öyle üzüldümkü
ve bu çocuk babasını 1 kere görmedim
o adi adam ablam doğum yapmadan 1 hafta önce ist.da oturularken onu orduya getirdi ve halamlara bırakıp gitti (üstelik dr. yolculuk sakıncalı demiş)
sonra kendisi romen bi kızlar evlendi pislik
ablamıda kandırmış daha getirmeden boşamış
ufak bi tartışmaları olmuş demişki ben ailemin üzerine yemin ettim
boşanalım kimse duymasın tekrar nikah yapalım bizimki de saf inanmış daha 18 -19 yaşında kız işte
off offf
rabbime şükürler olsun meleğimde bir an önce şifa bulsun inş.
ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
gripmiş ishalmiş hepsi geçiyo
allah böyle şeylerle sınamasın yeterki
görseniz bi ne demek istediğmi çok daha iyi anlarsınız
bakalım sabah tartım ne diyecek :) 84 lerde geziyorum bakalım sabaha bu risotto mideme oturmazsa iyidir :) yok anacım kosturmadımki araba üstünde popom gittim geldim :) saçlarım pek bi güzel oldu yarına resim çeker koyarım :)
hadi şekerlerim hepinize iyi geceler :) benden bugunluk bu kadar :) birazdan benimkinin beşiktaş maçı bitecek. ister bilgisayarını benden :) o istemeden ben bırakayım şerefimle :) mandalina yiyeceğim şimdi hepinizi çok öptüm. tatlı rüyalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?