Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne oldu kızlar ben geldim sohbet kesildi
ana kız mı doğdu bir yerlerde

Sanmıyorum canım ama eğer ben regl olmazsam artık tahmin yürütürüz kızmı erkekmi diye
Spiral var ama hala regl olamayınca anamda aklıma hamilelik soktu

Askiton güle güle kullansin o zaman canim
EEEEEE artik sende yilbasi hediyesi alirsin heralde askindan
Ya su leslieyi yapmaya cok üseniyorum ben nasi yapiyosunuz

Sağol canım
Canım başlayana kadar üşeniyor insan ama sonra devamı geliyor ben çok zevk alıyorum yaparken beynimi boşaltıyorum rahatlıyorum 45 dakika sonunda nirvanaya ulaşmış gibi huzur kaplıyor bedenimi şiddetle tavsiye ediyorum

Güle güle kullansın diyeceğim ama çok pahallı yaww..:)
Yokmuydu çakması.

çakma saat çooook ama benim aşkım maalesef biraz markaya düşkün daha doğrusu kaliteye düşkün. Kendisinin almayı planladığı Tissot marka bir saat varmış 2 milyar duyunca saçmalama dedim birikim yap evlencez dedim vazgeçirdim çocuğu, geçen günde saatimin pili bitti kendimi çıplak gibi hissediyorum deyince en iyi hediye saat olur dedim tissotun yerini tutmasa da sever umarım

Sanmıyorum canım ama eğer ben regl olmazsam artık tahmin yürütürüz kızmı erkekmi diye

spirale pek güven olmuyor benim amcamın gelini spiralle hamile kaldı oda 3. doğurdu
bende bu gün adet oldum biraz sancım var
nasıl pko luysam gecikmiyor erken geliyor tam tersine

35 dakika leslie yaptım duşumu aldım geldiiimmm anneme de ablamın bilgisayarından açtım leslie 20 dakika yaptı onu da kocaman tebrik ettim valla artık anneme de yaptırıcam 1.60 boyunda 111 kilo civarında 51 yaşına girecek dikkat etsin biraz

spirale pek güven olmuyor benim amcamın gelini spiralle hamile kaldı oda 3. doğurdu
bende bu gün adet oldum biraz sancım var
nasıl pko luysam gecikmiyor erken geliyor tam tersine

Dediğin gibi bende spirale güvenmiyorum valla şakasınada doğumdan sonra doktoruma bu sefer 10 sene beklemem eğer doğuracaksam iki sene sonra yine görüşürüz demiştim Herhalde gerçekten öyle bir durum olsa adam yerlere yatar gülmekten bende abdalla malum olur tezini ıspatlamış olurum herhalde

Ya bend de pko olduğu için o ihtimal bence çok çok düşük zaten ama işte bir yandanda Allah isterse spiralde pkoda vız gelir
Bakalım yarın sabah kadın doğuma gidiceğim belkide pkoyla ilgili bir durumdur. Endokrin doktoruma da bir iki gün sonra giderim diye düşünüyorum önce bir kadın doğumdan sonuç alayımda

Annemin bir arkadaşı kadınlık rezillik derdi de anlamsız gelirdi bana bekarken ama şu an gerçekten bazen kadınlık rezilliktir diye düşünmüyor değilim

ceco sende pko luysan çocukların tedaviyle mi oldu merak ettim
bence çocuk yoktur pko dan dolayı gecikmiştir
yarın kafan rahatlar artık
bencede kadınlık böyle durumlarda rezillik heleki çocuğun olmuyorsa ortada geziyor herşey

Canım benim büyük kızımdan çok sonra bende pko teşhisi kondu hatta tam tedaviye başlayacakken ikinciye hamile kaldığımı öğrenmiştim. Doktorum bile şaşırmıştı o zamanlar ama tabi Rabbim ol dedimi oluyor işte
İnşallah RAbbim sanada en kısa zamanda bir bebiş sahibi olmayı nasip eder .... Aminnnn

sen pko lularda iyi bir örneksin ozaman
amin inşallah teşekkür ederim duan için allah razı olsun

Mmery iştimaya hazırsın bak bu gece bende zamanında geldim hatta bayadır buralardayım
nasılsın canım

Son düzenleme:
canım senin nasıl durumun benm kafam karıstı... aynı şehir içinde 12 saat ayrılmak nasıl oluyor... beni biras aydınlatırsan sevinirim
hahahh sen çok yaşa nursena beni güldürdünnnnnnn

Mmery iştimaya hazırsın bak bu gece bende zamanında geldim hatta bayadır buralardayım
nasılsın canım
benm bu aksam kpss kursum vardı tatlım 10 da çıktım hemen buraya geldim ama 1 saattr gecmiş okuyordum. ben okuyana kadar da herkes gitmiş
iyiyim seni gördüm daha mutlu oldumm
duyduguma göre yigen geliyormuşşş 3.de çok kıss allah bilir de yine
Allah ım bana da bir tane bana daaaaaa

Spiralle akadaşım ve yengem hamile kalmıştı..
İstemiyorsan inşallah öyle bir durum değildir..
Bu ay benimde çok gecikti bayağı korktum bende psikolojik sanırım hemen midem bulanmaya başlar.:)
eşimde normal diyor. çok sıkıldım çünkü oğlumun hastane işlerine
Neyse oldumda rahatladım..:)

Yine ucuz kurtulmuşsun demekki..PEki ne iş yapıyor,merak ettim..
Sorguya çekiyormuşum gibi..
İsteme olayında fark yapalım.. hepimiz onlıne konumundayken seni birde bizlerden istesin deermişim.

Anammmm ne yeğeni kız he hayır demem o ayrıda şu anda da tam zayıflamaya başlamışken işime gelirmi bilmem :26: Ya sanmıyorum da işte tipik anneler gibi benim annemde kızzzzz yoksa birşeymi var diye makara yapıyor

Bu arada bugün kadıncağız bana mayo almış :122: :122: hatta kızımada bikini almış tabi cadı baştan ben bikini giymem diye tuturmuştu ama anında vazgeçti anlatınca nasıl birşey olduğunu. Tabi annemler gelmeden biz akçaya nasipse tatile gideceğimiz için mecbur onada kendime de mayo alıcağım eski mayomla idare ederim olmazsa ama kıza mecbur alıcağım.

ohhhh ohhh hanım zayıflamaya basladıyaa mayolar,bikinilerr
tatlıcım bnce sen akçaya giderken bikini al kendine,annende mayo getirir bölece hem mayon hem bikinin olmus olur
aaa cadı neden bikini giymem dediyse benm fizigim müsait olsaa oooo neler giyerim neler

senin adına sevindim oglunla gurur duymak ne güzel

Hepinize çooook tesekkur ederim guzel sozleriniz için
Masallah çok guzel geçti pasamdan çok ben heyecan yaptim gozlerm dolu dolu izledim valla gurur duydum melegimle(buyumuste gitar çaliyor okadar inssanin onunde)Ailecek gittik diger turk komsularimizda vardi kiminin çocugu gitar kimininki keman veya piano çaliyor hepside çaldi masallah bizlereayakta alkisladim yavrumu masallah çokta yakisikli olmustu tam TURK erkegi pasamm ayy bide benim prenses ve kuçuk pasam çok tatlilardi oynarken gulmekten oldum biara

iyi geceler canimmm

Gule gule kullansin canim
Bencede pahali (ama almissin bile)

Bencede guvenme canim çunki ben spiral varken hamile kalmistim kizdan once ama dustu (aslinda benim hamilelikler toplam 5 tane ama 2si dusukle sonuçlandi)insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin

Ozlemcim uzulme ALLAH buyuktur zamana birak herseyi stres yapma yazik sanada (sen yipranirsin degisen bisey olmaz)
ALLAH im hayirlisi neyse onu versin

ben geldimmm yazıcaklarım vardı yarın müfettişler gelebilirmiş okula da yeni geldim hiç bişey yok yazı yazdım formları doldurdum yoruldumm:26::26::26::26:

Bugün yediklerim

Sabah,
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
4 sarma..:)
2-3 lokma tahin-pekmez

Ara,
1 taze hurma
1 bardak süt

Öğlen,
tarhana çorbası
yeşil mercimek

Akşam,
2 dilim ekmek
Ispanak kavurma
yeşillik
biraz yoğurt..Keşke yoğurdu severek yesem,hiiç sevmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…