- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ne oldu kızlar ben geldim sohbet kesildi
ana kız mı doğdu bir yerlerde
Askiton güle güle kullansin o zaman canim
EEEEEE artik sende yilbasi hediyesi alirsin heralde askindan
Ya su leslieyi yapmaya cok üseniyorum ben nasi yapiyosunuz
Güle güle kullansın diyeceğim ama çok pahallı yaww..:)
Yokmuydu çakması.
Sanmıyorum canım ama eğer ben regl olmazsam artık tahmin yürütürüz kızmı erkekmi diye
Spiral var ama hala regl olamayınca anamda aklıma hamilelik soktu
spirale pek güven olmuyor benim amcamın gelini spiralle hamile kaldı oda 3. doğurdu
bende bu gün adet oldum biraz sancım var
nasıl pko luysam gecikmiyor erken geliyor tam tersine
ceco sende pko luysan çocukların tedaviyle mi oldu merak ettim
bence çocuk yoktur pko dan dolayı gecikmiştir
yarın kafan rahatlar artık
bencede kadınlık böyle durumlarda rezillik heleki çocuğun olmuyorsa ortada geziyor herşey
Canım benim büyük kızımdan çok sonra bende pko teşhisi kondu hatta tam tedaviye başlayacakken ikinciye hamile kaldığımı öğrenmiştim. Doktorum bile şaşırmıştı o zamanlar ama tabi Rabbim ol dedimi oluyor işte
İnşallah RAbbim sanada en kısa zamanda bir bebiş sahibi olmayı nasip eder .... Aminnnn
canım senin nasıl durumun benm kafam karıstı... aynı şehir içinde 12 saat ayrılmak nasıl oluyor... beni biras aydınlatırsan sevinirimYEŞİMMMMMMM
hoşgeldin canım ya sen kıvran dur ne yazayım diye bana ne istiyorum ben seni :) yeni yıldada canın ne istiyorsa onu yap ,içinden geldiği gibi olsun..
canım ya malesef gönlüme göre olmadı il içi tayin yok ve ben 12 saat bebeğimden ayrı kalmak zorunda olacağım ve benden verim bekleyecekler:
hahahh sen çok yaşa nursena beni güldürdünnnnnnnslm kızlar valla suçluyum turşu yedim 1 tane patlıcan turşusu
kuru fasulye olunca bide yanımda off offf diyerek yiyen koca olunca
coştum kalorisi çokmudur kii
yediklerimizi yazıp günlük kaç kalori aldımızı hesaplayan site varmıdır kii
hoş olsada eror verir heralde ne ettin bacım dünyayı yemişsin der heralde
benm bu aksam kpss kursum vardı tatlım 10 da çıktım hemen buraya geldim ama 1 saattr gecmiş okuyordum. ben okuyana kadar da herkes gitmişMmery iştimaya hazırsınbak bu gece bende zamanında geldim hatta bayadır buralardayım
nasılsın canım
Sanmıyorum canım ama eğer ben regl olmazsam artık tahmin yürütürüz kızmı erkekmi diye
Spiral var ama hala regl olamayınca anamda aklıma hamilelik soktu
çakma saat çooook ama benim aşkım maalesef biraz markaya düşkün daha doğrusu kaliteye düşkün. Kendisinin almayı planladığı Tissot marka bir saat varmış 2 milyar duyunca saçmalama dedim birikim yap evlencez dedim vazgeçirdim çocuğu, geçen günde saatimin pili bitti kendimi çıplak gibi hissediyorum deyince en iyi hediye saat olur dedim tissotun yerini tutmasa da sever umarım
canım senin nasıl durumun benm kafam karıstı... aynı şehir içinde 12 saat ayrılmak nasıl oluyor... beni biras aydınlatırsan sevinirim
hahahh sen çok yaşa nursena beni güldürdünnnnnnn
benm bu aksam kpss kursum vardı tatlım 10 da çıktım hemen buraya geldim ama 1 saattr gecmiş okuyordum. ben okuyana kadar da herkes gitmiş
iyiyim seni gördüm daha mutlu oldumm
duyduguma göre yigen geliyormuşşş3.de çok kıss allah bilir de yine
Allah ım bana da bir tane bana daaaaaa
Anammmm ne yeğeni kızhe hayır demem o ayrıda şu anda da tam zayıflamaya başlamışken işime gelirmi bilmem :26: Ya sanmıyorum da işte tipik anneler gibi benim annemde kızzzzz yoksa birşeymi var diye makara yapıyor
Bu arada bugün kadıncağız bana mayo almış :122: :122: hatta kızımada bikini almış tabi cadı baştan ben bikini giymem diye tuturmuştu ama anında vazgeçti anlatınca nasıl birşey olduğunu. Tabi annemler gelmeden biz akçaya nasipse tatile gideceğimiz için mecbur onada kendime de mayo alıcağımeski mayomla idare ederim olmazsa ama kıza mecbur alıcağım.
senin adına sevindim oglunla gurur duymak ne güzel
ne kadar güzel ve gurur verici değil mi? inşallah bizde görürüz o günleri. maşallah paşama demek beceriklide
mamalara gelince bence sen kendini tutar fazla kaçırmazsın ben inanıyorum benim gibi değilsin ....
sağol canım inşallah rabbim onunda kucağına almayı nasip eder....
canım ya kendini çok mu zorladın acaba? ilk yapışta keşke o kadar uzun süre yapmasaydın.
benimde doğumdan sonra kalan bir göbeğim var ama çok değil, normaldede göbek hiç yoktu bende ama basenlerim var ya
göbek düzleştirici hareketler yapıyor musun peki?
masallah pasana cnm gurur verici mamalardanda uzak dur ben sana guveniyorum sen kacirmassin
gecmis olsun cnm
cnm ilk spora basladigim zaman benimde kemiklerim agrirdi ama zamanla alisiyor sende yavas yavas süreni uzat cnm
cnm cok üzüldümmmm rabbim acil sifalar versinnn benimde 21günlük yigenim var topuk kanini kontrolde metabolizma degerleri yüksek cikmis yeniden kan kontroli istemisler onada cok üzülüyorum insallah cok ciddi bisey cikmaz
cnm bende ancak uyuttummu islerimi yapiyorum yoksa beni mutfakta cildirtiyor ,su an uyuyor bende laptopdan girip cevap yazayim dedim yoksa hic rahat birakmiyor beni cimcime
cnm arkadalar demis su topluyorsundur bencede sen devam yeme canin istemiyorsa yogurt limonlu salata felan ye belki iyi gelir
iyi akşamlar dünden beri gelemedim dışarda işlerim vardı çok yoruldum 1saate yakın yürüdüm yine hava çok güzeldi
ilknurcum migren geçmiş sevindim eskiden ben de çok tutulurdum kilo verince bariz azaldı canım
ayşem emire de geçmiş olsun halanın torununa rabbim şifasını versin çok üzüldüm
ceco sehpa ve tv üniten çok güzel olmuş ellerinize sağlık
akılma gelmeyen varsa kıusura bakmayın kızlar hepinizi seviyorum
melis oğluna bravo ne gurur verici değilmi
umutcum prensese geçmiş olsun
Canim tsk ederim rica ederim niye kizayim askolsun. Sizler benim kardeslerimsiniz :)
Hosbuldum caniminici :))) valla bende de bir telas hergun mutlaka bisey yazacagim diye bir gorsen gulersin halime :)bakalim yilbasi icinde hala belli degil :)
Evet ablacim aynen oyle zor bir donem. Ama atlatacagiz Allahimin izniyle. Bir is gorusmesi yapti gercekten guzel bir yerle adam ok dedi ama baslamasi icin bir tarih veremediler hala onu bekliyoruz. Saolasin destegin icin.
Bayildim bayildim :))
Hadi insallah canim benim allah gonlune gore versin insallah.
Superrr :) nasil bir mutluluktur simdi onlarinki :)
Canim kendine iyi bak moralini yuksek tut. Sevgiler
Bencede canim :)
Canimm hosbuldum. Evet bende boyle dusunuyorum. Nasil kizarim sizlere boyle dusunmeyin sakin. Sizler benim canimsiniz :))
Super bir heyecan benim icinde kutla tebrik et guzel oglusunu canim benim :)
Kesinlikle super gorunuyorsun canim emin ol :) masallah fistik arkadasima benim :))
Hepinize çooook tesekkur ederim guzel sozleriniz içinÇocuk olunca işler hiç bitmiyor dimi canım.
Yok özlemcim kalorili şeyler yemiyorum zaten umarım cumaya kadar biraz vermiş olurum.
Aman canım tansiyon önemki dikkat et kendine.
Ohh maşallah paşana gitar çalıyor demek inşllah heyecanlanmadan atlatır sende hepsinden az az ye hakettin sen canım.
Çok hoşsun canım 10 kilo daha verdinmi tamamdır.
Yemiyorum toksincim dediğin gibi salata çok iyi geliyor.
Canım ya üzüldüm valla...
Güle güle kullansın inşallah güzel bir hediye olmuş.
iyi geceler canimmmhadi şekerlerim hepinize iyi geceler :) benden bugunluk bu kadar :) birazdan benimkinin beşiktaş maçı bitecek. ister bilgisayarını benden :) o istemeden ben bırakayım şerefimle :) mandalina yiyeceğim şimdi hepinizi çok öptüm. tatlı rüyalar :)
Gule gule kullansin canimSağol canım
Canım başlayana kadar üşeniyor insan ama sonra devamı geliyor ben çok zevk alıyorum yaparken beynimi boşaltıyorum rahatlıyorum 45 dakika sonunda nirvanaya ulaşmış gibi huzur kaplıyor bedenimişiddetle tavsiye ediyorum
çakma saat çooook ama benim aşkım maalesef biraz markaya düşkün daha doğrusu kaliteye düşkün. Kendisinin almayı planladığı Tissot marka bir saat varmış 2 milyar duyunca saçmalama dedim birikim yap evlencez dedim vazgeçirdim çocuğu, geçen günde saatimin pili bitti kendimi çıplak gibi hissediyorum deyince en iyi hediye saat olur dedim tissotun yerini tutmasa da sever umarım
Bencede guvenme canim çunki ben spiral varken hamile kalmistim kizdan once ama dustu (aslinda benim hamilelikler toplam 5 tane ama 2si dusukle sonuçlandi)insallah yarin hayirli haberlerle gelirsinDediğin gibi bende spirale güvenmiyorumvalla şakasınada doğumdan sonra doktoruma bu sefer 10 sene beklemem eğer doğuracaksam iki sene sonra yine görüşürüz demiştim Herhalde gerçekten öyle bir durum olsa adam yerlere yatar gülmekten bende abdalla malum olur tezini ıspatlamış olurum herhalde
Ya bend de pko olduğu için o ihtimal bence çok çok düşük zaten ama işte bir yandanda Allah isterse spiralde pkoda vız gelir
Bakalım yarın sabah kadın doğuma gidiceğim belkide pkoyla ilgili bir durumdur. Endokrin doktoruma da bir iki gün sonra giderim diye düşünüyorum önce bir kadın doğumdan sonuç alayımda
Annemin bir arkadaşı kadınlık rezillik derdi de anlamsız gelirdi bana bekarken ama şu an gerçekten bazen kadınlık rezilliktir diye düşünmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?