Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MElis'çiğim ne güzel bir duygu değilmi..?
Çocuğunun emek vererek sergilediği bir şeyi görmek..

Başarılarının devamını dilerim...

ben geldimmm yazıcaklarım vardı yarın müfettişler gelebilirmiş okula da yeni geldim hiç bişey yok yazı yazdım formları doldurdum yoruldumm:26::26::26::26:

Semiran'cığım annen nasıl oldu.?
sen başlamayı düşünüyormusun tekrar diyetisyene.?

Umutt'un kızı nasıl oldu acaba..:26:

hg canım... menüne baktımda bence bugünki gayet güzel olmuş
artık alışıyorsun degilmi?

hoş buldum canım
menümü beğenmene sevindim alışıyorum galiba 2 gündür gece ekmek yemiyorum
çavdar ekmeği gerçekten doyurucu oluyormuş ve günde 5 bilemedin 6 dilim ekmek yiyorum ve artık doyurmaya başladı 5 gün önce günde iki ekmek yiyordum nasıl yiyormuşum o kadar ekmeği şaşırıyorum demek ki beyaz ekmek çabuk acıktırıyormuş
tabi ekmeği az yediğim de doymuyorum ama ilk iki güne göre açlık kırizine girmiyorum kilo veremesemde kesin karar lıyım artık beyaz ekmek yemeyeceğim

Valla yaa cadı işte tam genç kız moduna giriyor ya neymiş biraz kilosu varmış hem göbeğini kimse görmesinmiş anam dedim ben bir zayıflıyayım neler giycem neler bazen dışarı cıkarken biraz yakası açık bir şey giyeyim hemen anne istersen yakanı düzelt der bana kaynanam kılıklı aslında fazla dekolte değildir ama insanların bana bakmasına sinir olur heleki araba kullanırken ben yola odaklandığım için fark etmem ama o başlar söylenmeye ..ok var bakıyor diye bende kim ya der ancak öyle öğrenirim birinin baktığını eşim bile diyor yanlızken olsun beraberken olsun fazla makyaj yapma birde arabada saçınla oynama diye neymiş erkeklerin ilgisini çekermiş benim bakınmama bile kızıyor neymiş zaten eşşek gözlüymüşüm bakışım deliyormuş
Valla benden bahsettiğini bilmesem adam beni boynuzluyormu kim bu şuh kadın derim aksine bende kendimi pasalak görürüm eskiye kıyasla
Kızımda babasına çekmiş süslense bile fazla dikkat çekmeyi istemez yada başkalarının iltifat etmesini sevmez. Heleki tanımadığı birine baştan çok soğuk davranır KV kılıklı bir o yönden anasına çekmemiş

Canım eminim çok gurur duymuşsundur. Ben kızım okulda bir gösteriye katıldımı gözlerim dolu dolu izlerim hep
Daha sanki dün doğmuş gibi gelir bana birde bakmışsın boyun kadar olmuşlar.
Rabbim onlara hep güzel şeyler gösterir inşallah... amin....

Valla bende doğrusu güvenmiyorum ama tabi yarın çıkar kokusu
Benimkide nasıl bir piskolojiyse ya hamileysem kesin doğururum diyorum bir anda ( sanki gerçekmiş gibi ) diğer yandanda ya tamda ne güzel zayıflamak üzereydim diye düşünürken buluyorum kendimi
Dediğin gibi hayırlısı canım bellide olmaz bakarsın yarın sabah anaaa regl olmuşum derim
Zaten güvenmediğim için çelişki yaşıyorum ya ama sanmıyorum yaa yok bence ya pkoyla ilgili yada hormonlardan biri sapıttı artık onuda yarın inşallah öğrenirim.

Menun guzel ablacim sarmayi 4tane yemissin bravo masallah
Ben olsam yerdim ama kaç tane yedigimi yazmazdim sarma,dolma oldummu duramam oyuzden fazla yapmiyorum

Kizlar buarada aksam mamalardan yemedim sadece birtane tuzlu kurabiye yedim kuçucuk
Sporumuda yapmistim bugun ohhhh içim rahat

vallahi bravo çabuk alışmışsın.. bende tam bugday ekmegi yiyorum oda doyurucu ama bir dahakinde çavdar alacagım,merak ettim
evet sen ilk yazdıgında bende cok sasırmıştım 2 ekmek nasıl yiyor diyo. ben bile bu cüsseyle yiyemezdm.. ama sen çok sevdgnden alışmıssın demek.. eşine de yediriyormusun cavdar ekmegi?

hg canım... menüne baktımda bence bugünki gayet güzel olmuş
artık alışıyorsun degilmi?

valla şimdilik iyi gidiyor gibi ama tartı öyle demiyor bi değişiklik yok
ben ekmeği hala çok seviyorum ama sorun bende değil beyaz ekmek yedikçe yediriyormuş artık beyaz ekmek yemiycem
hayır eşim yemiyor o beyaz ekmeğe devam oda her öğün bir ekmek yer biz tam bir ekmek canavarıyız ama onda kilo sorunu yok 1.83 boyunda 78 kilo sorun bende hiç hareket etmiyordum artık leslie yapıyorum yarım saat inşallah bu kilolardan kurtulacağım
çavdar ekmeğini kesinlikle tavsiye ederim ben çok sevdim tadını içinde ayçekirdeği var ve keten tohumu
bu bitsin birdahakine bende değişiklik olsun diye tam buğday ekmeği alacağım
ama kepek ekmeğini sevmedim

1 dilim ekmek öğlen de yiyebilirsin gibi geldi bana ama 4 dilim yiyebilirsin günlük ve salata öğlen de yenebilir 1 kase 1 tatlı kaşığı yağ ile olmaz mı

MElis'çiğim ne güzel bir duygu değilmi..?
Çocuğunun emek vererek sergilediği bir şeyi görmek..

Başarılarının devamını dilerim...
Evet ablacim çok duygulandim izlerken gurur duydum agladimda
ALLAH ima binlerce sukrettim içimden melegimi bana verdigi için
insallah RABBIM herkese nasip etsin boyle guzel anlari
çok yakisikliydi pasammm bi oturusu gitar tutusu,çalisi vardiki ablacim beni benden aldi (gitar çalmada çok yetenekliymis ogretmeni ozelkle soyluyor)
hevesli bakalim simdilik çalmaya

pasama hayran kaldim canim yaaaa dedigin gibi masallah boyuma yaklasti

Herkese iyi geceler çitiir adaylariiiiii
ceco insallah hayirli haberlerle gelirsin yarin canimmm

Bende uzun zamandır eve beyaz ekmek sokmuyorum. Ailecek tam buğay yada çavdar ekmeği yiyoruz ve gerçektende ekmek tüketimimiz çok çok azaldı hatta simit bile canım çekerse onunda tam tahıllısını alıyorum. Allahtan artık fırınlarda daha çok çeşitli oluor ekmekler. Aslında en güzeli siyah ekmek ( içinde çekirdek ve buğday olanlardan ) ama maalesef burada çok pahalı. En son realde baktımda içinde tost ekmeği büyüklüğünde 6 en fazla 7 dilim olan paket 4 liraydı
Zaten bir tek kahvaltıda ekmek yiyorum artık ama yinede kıyamıyorum.

1 dilim ekmek öğlen de yiyebilirsin gibi geldi bana ama 4 dilim yiyebilirsin günlük ve salata öğlen de yenebilir 1 kase 1 tatlı kaşığı yağ ile olmaz mı

Canım çok takmamam lazım.listeye uygun gidersem sıkılırım yine..
Bu şekil doydum kalktım masadan..
Kaçamak yapacağım günlere sayılsın..
Ailecek çok severiz salatayı, hazırlamaktan gına geldi artık.:)
Bu pazar,pazardan bir çuval tere roka aldık Bu hafta onları bitirelim diye düşünüyorum.:)

sizin oralarda gerçekten ne kadar pahalıymış eşim 500 gr.iki buçuk liraya almış 3 günde bitirdim

çook geeçmiş olsun canım allah şifa versiin.....hala nörolojiye randevu alamadım ne biçim iş anlamadım..........

Kızlar size doyum olmaz ama ben yatayım hazır kızımda uyumuşken

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve yarın akşama kadar kendinize iyi bakın

Öpüldünüz kocaman

Kendinize iyi bakın

iyi geceler güle güle rüyanda beni gör emi
bende çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz

herkezee selamlarrrr....iyisinizdir umarım diyetlerde iyi gidiyordur inşallahh...ben yine randevu için bekledimm..ama malesefff alamadımm...bugün yediklerimi yazıppp gideceğimm kocişş uyudu çoktann....

KAHVALTI

2 kayısı+1 bardak su+1 ceviz..
1 yumurta..
1 dilim ekmek...
1 domatess...

ARA..

1 elmaa...8 bademm...

ÖĞLEN

yarım elma +1 bardak su

1 porsyon pırasa...
1 kase yogurt..
1 büyük kase salata...

ARA
galeta ..ayran vardı...ama yemedimm akşam yemeğinin içinde patates vardı onu yemek içinn

AKŞAM

tavuk sote..yağsız ama patateslii..
bir kase yoğurt..
büyük kase salata..
kaçamak(2 kaşık pilav)

ARA
yarım elma ..birkaç kuru üzüm..ve bademm..(listemdeki son ara bu değill..meyvem ve sütüm varr...kuru üzüm ve badem tükettiğim için onları yemedim bi nevi değişiklik..):26: :26:

hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlarrr.r....bu arada yarım saat lesli yaptımmm..ilk defa ve güseldiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…