televizyonda seyredecek bişey bulamadım tekrar geldim
sayınızda çoğalmış
ben geldimmm yazıcaklarım vardı yarın müfettişler gelebilirmiş okula da yeni geldim hiç bişey yok yazı yazdım formları doldurdum yoruldumm:26::26::26::26:
hg canım... menüne baktımda bence bugünki gayet güzel olmuş
artık alışıyorsun degilmi?
ohhhh ohhh hanım zayıflamaya basladıyaa mayolar,bikinilerr
tatlıcım bnce sen akçaya giderken bikini al kendine,annende mayo getirir bölece hem mayon hem bikinin olmus olur
aaa cadı neden bikini giymem dediyse benm fizigim müsait olsaa oooo neler giyerim neler
Hepinize çooook tesekkur ederim guzel sozleriniz için
Masallahçok guzel geçti pasamdan çok ben heyecan yaptim gozlerm dolu dolu izledim valla gurur duydum melegimle(buyumuste gitar çaliyor okadar inssanin onunde )Ailecek gittik diger turk komsularimizda vardi kiminin çocugu gitar kimininki keman veya piano çaliyor hepside çaldi masallah bizlere ayakta alkisladim yavrumu masallah çokta yakisikli olmustu tam TURK erkegi pasamm ayy bide benim prenses ve kuçuk pasam çok tatlilardi oynarken gulmekten oldum biara
iyi geceler canimmm
Gule gule kullansin canim
Bencede pahali (ama almissin bile)
Bencede guvenme canim çunki ben spiral varken hamile kalmistim kizdan once ama dustu (aslinda benim hamilelikler toplam 5 tane ama 2si dusukle sonuçlandi)insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin
Ozlemcim uzulme ALLAH buyuktur zamana birak herseyi stres yapma yazik sanada (sen yipranirsin degisen bisey olmaz)
ALLAH im hayirlisi neyse onu versin
Bugün yediklerim
Sabah,
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
4 sarma..:)
2-3 lokma tahin-pekmez
Ara,
1 taze hurma
1 bardak süt
Öğlen,
tarhana çorbası
yeşil mercimek
Akşam,
2 dilim ekmek
Ispanak kavurma
yeşillik
biraz yoğurt..Keşke yoğurdu severek yesem,hiiç sevmiyorum...
hoş buldum canım
menümü beğenmene sevindim alışıyorum galiba 2 gündür gece ekmek yemiyorum
çavdar ekmeği gerçekten doyurucu oluyormuş ve günde 5 bilemedin 6 dilim ekmek yiyorum ve artık doyurmaya başladı 5 gün önce günde iki ekmek yiyordum nasıl yiyormuşum o kadar ekmeği şaşırıyorum demek ki beyaz ekmek çabuk acıktırıyormuş
tabi ekmeği az yediğim de doymuyorum ama ilk iki güne göre açlık kırizine girmiyorum kilo veremesemde kesin karar lıyım artık beyaz ekmek yemeyeceğim
hg canım... menüne baktımda bence bugünki gayet güzel olmuş
artık alışıyorsun degilmi?
vallahi bravo çabuk alışmışsın.. bende tam bugday ekmegi yiyorum oda doyurucu ama bir dahakinde çavdar alacagım,merak ettim
evet sen ilk yazdıgında bende cok sasırmıştım 2 ekmek nasıl yiyor diyo. ben bile bu cüsseyle yiyemezdm.. ama sen çok sevdgnden alışmıssın demek.. eşine de yediriyormusun cavdar ekmegi?
Bugün yediklerim
Sabah,
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
4 sarma..:)
2-3 lokma tahin-pekmez
Ara,
1 taze hurma
1 bardak süt
Öğlen,
tarhana çorbası
yeşil mercimek
Akşam,
2 dilim ekmek
Ispanak kavurma
yeşillik
biraz yoğurt..Keşke yoğurdu severek yesem,hiiç sevmiyorum...
Evet ablacim çok duygulandim izlerken gurur duydum agladimdaMElis'çiğim ne güzel bir duygu değilmi..?
Çocuğunun emek vererek sergilediği bir şeyi görmek..
Başarılarının devamını dilerim...
pasama hayran kaldim canim yaaaa dedigin gibi masallah boyuma yaklastiValla yaa cadı işte tam genç kız moduna giriyor ya neymiş biraz kilosu varmış hem göbeğini kimse görmesinmişanam dedim ben bir zayıflıyayım neler giycem neler bazen dışarı cıkarken biraz yakası açık bir şey giyeyim hemen anne istersen yakanı düzelt der bana kaynanam kılıklı aslında fazla dekolte değildir ama insanların bana bakmasına sinir olur heleki araba kullanırken ben yola odaklandığım için fark etmem ama o başlar söylenmeye ..ok var bakıyor diye bende kim ya der ancak öyle öğrenirim birinin baktığını eşim bile diyor yanlızken olsun beraberken olsun fazla makyaj yapma birde arabada saçınla oynama diye neymiş erkeklerin ilgisini çekermiş benim bakınmama bile kızıyor neymiş zaten eşşek gözlüymüşüm bakışım deliyormuş
Valla benden bahsettiğini bilmesem adam beni boynuzluyormu kim bu şuh kadın derimaksine bende kendimi pasalak görürüm eskiye kıyasla
Kızımda babasına çekmiş süslense bile fazla dikkat çekmeyi istemez yada başkalarının iltifat etmesini sevmez. Heleki tanımadığı birine baştan çok soğuk davranır KV kılıklıbir o yönden anasına çekmemiş
Canım eminim çok gurur duymuşsundur. Ben kızım okulda bir gösteriye katıldımı gözlerim dolu dolu izlerim hep
Daha sanki dün doğmuş gibi gelir bana birde bakmışsın boyun kadar olmuşlar.
Rabbim onlara hep güzel şeyler gösterir inşallah... amin....
Valla bende doğrusu güvenmiyorum ama tabi yarın çıkar kokusu
Benimkide nasıl bir piskolojiyse ya hamileysem kesin doğururum diyorum bir anda ( sanki gerçekmiş gibi) diğer yandanda ya tamda ne güzel zayıflamak üzereydim diye düşünürken buluyorum kendimi
Dediğin gibi hayırlısı canım bellide olmaz bakarsın yarın sabah anaaa regl olmuşum derim
Zaten güvenmediğim için çelişki yaşıyorum yaama sanmıyorum yaa yok bence ya pkoyla ilgili yada hormonlardan biri sapıttı artık onuda yarın inşallah öğrenirim.
vallahi bravo çabuk alışmışsın.. bende tam bugday ekmegi yiyorum oda doyurucu ama bir dahakinde çavdar alacagım,merak ettim
evet sen ilk yazdıgında bende cok sasırmıştım 2 ekmek nasıl yiyor diyo. ben bile bu cüsseyle yiyemezdm.. ama sen çok sevdgnden alışmıssın demek.. eşine de yediriyormusun cavdar ekmegi?
1 dilim ekmek öğlen de yiyebilirsin gibi geldi bana ama 4 dilim yiyebilirsin günlük ve salata öğlen de yenebilir 1 kase 1 tatlı kaşığı yağ ile olmaz mı
Valla yaa cadı işte tam genç kız moduna giriyor ya neymiş biraz kilosu varmış hem göbeğini kimse görmesinmişanam dedim ben bir zayıflıyayım neler giycem neler bazen dışarı cıkarken biraz yakası açık bir şey giyeyim hemen anne istersen yakanı düzelt der bana kaynanam kılıklı aslında fazla dekolte değildir ama insanların bana bakmasına sinir olur heleki araba kullanırken ben yola odaklandığım için fark etmem ama o başlar söylenmeye ..ok var bakıyor diye bende kim ya der ancak öyle öğrenirim birinin baktığını eşim bile diyor yanlızken olsun beraberken olsun fazla makyaj yapma birde arabada saçınla oynama diye neymiş erkeklerin ilgisini çekermiş benim bakınmama bile kızıyor neymiş zaten eşşek gözlüymüşüm bakışım deliyormuş
Valla benden bahsettiğini bilmesem adam beni boynuzluyormu kim bu şuh kadın derimaksine bende kendimi pasalak görürüm eskiye kıyasla
Kızımda babasına çekmiş süslense bile fazla dikkat çekmeyi istemez yada başkalarının iltifat etmesini sevmez. Heleki tanımadığı birine baştan çok soğuk davranır KV kılıklıbir o yönden anasına çekmemiş QUOTE]
anammmm seninki kıskanç mı nee:)))
gerçi benm kız kardeşimde öledir,yakamı çeker,elbisen toplanmıs der yolda düzeltir hhahaha
genç kızlar erkek gibi oluyor maaşallah
Bende uzun zamandır eve beyaz ekmek sokmuyorum. Ailecek tam buğay yada çavdar ekmeği yiyoruz ve gerçektende ekmek tüketimimiz çok çok azaldıhatta simit bile canım çekerse onunda tam tahıllısını alıyorum. Allahtan artık fırınlarda daha çok çeşitli oluor ekmekler. Aslında en güzeli siyah ekmek ( içinde çekirdek ve buğday olanlardan ) ama maalesef burada çok pahalı. En son realde baktımda içinde tost ekmeği büyüklüğünde 6 en fazla 7 dilim olan paket 4 liraydı
Zaten bir tek kahvaltıda ekmek yiyorum artık ama yinede kıyamıyorum.
kızlar halamın torunu var 11 yaşında güzeller güzeli adı gözde
(halamı 1 yıl önce kolon kanserinden kaybettik daha öncede söyledim sülalemizin yarısı kolan ca kardeşimde dahil)
gelelim mevsuya
gözde (orduda yaşıyor) 2 ay önce okulda birden bayılıp fenalaşmış
apar topar hastaneye götürmüşler
bu arada hafızası yok kimseyi tanımıyo falan
beyin mr tomografi eeg kan tahlilleri hepsi yapılmış ve normal çıkmış
dr.da psikolojik olabilir diye psikiyatriye sevk etmiş durumu anlatmışlar halamı vs. dr. da travma deyip bi ila vermiş ve göndermiş
defalarca orduda yine doktora gitti ve herseferinde bişeyi yok diye eve geri döndü
sonra hocalara gitmeye başladılar
bizim orda çalıklık derler hoca öyle demiş
bi yandan dr. dr. bi yandan hoca hoca dolandılar yani
ama bi düzelme yok
ha şuanda hafızası yerinde ama ara sıra gidiyo kimseyi tanımıyo
bizde de nöroloji kapandı en son noroloji dr.una yönlendirildi
dün geldiler
bugunde çapaya gittiler nörolojiye bakalım ne olacak
akşam yanına gittim annem anlatıyodu ama bu kadar tahmin etmemiştim
acayip hareketleri var bebek gibi konuşuyo
aniden saldırmaya başlıyo
birden düşüp bayılıyo 1-2 dakika sürüyo o arada hemen dua okuyolar kulağına
sonra bi titreme tüm vucutta epilepsi hastaları gibi tıpkı
sonra elleri ayakları kilitleniyo agzı gözü yamuluyo
bi süre sonra düzeliyo
dün gördüm onu ve öyle üzüldümkü
ve bu çocuk babasını 1 kere görmedim
o adi adam ablam doğum yapmadan 1 hafta önce ist.da oturularken onu orduya getirdi ve halamlara bırakıp gitti (üstelik dr. yolculuk sakıncalı demiş)
sonra kendisi romen bi kızlar evlendi pislik
ablamıda kandırmış daha getirmeden boşamış
ufak bi tartışmaları olmuş demişki ben ailemin üzerine yemin ettim
boşanalım kimse duymasın tekrar nikah yapalım bizimki de saf inanmış daha 18 -19 yaşında kız işte
off offf
rabbime şükürler olsun meleğimde bir an önce şifa bulsun inş.
ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
gripmiş ishalmiş hepsi geçiyo
allah böyle şeylerle sınamasın yeterki
görseniz bi ne demek istediğmi çok daha iyi anlarsınız
Kızlar size doyum olmaz ama ben yatayım hazır kızımda uyumuşken
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve yarın akşama kadar kendinize iyi bakın
Öpüldünüz kocaman
Kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?