geçmiş olsun yazık yavrucağa dualarım sizinle umarım sorun ne ise çabuk toparlanırkızlar halamın torunu var 11 yaşında güzeller güzeli adı gözde
(halamı 1 yıl önce kolon kanserinden kaybettik daha öncede söyledim sülalemizin yarısı kolan ca kardeşimde dahil)
gelelim mevsuya
gözde (orduda yaşıyor) 2 ay önce okulda birden bayılıp fenalaşmış
apar topar hastaneye götürmüşler
bu arada hafızası yok kimseyi tanımıyo falan
beyin mr tomografi eeg kan tahlilleri hepsi yapılmış ve normal çıkmış
dr.da psikolojik olabilir diye psikiyatriye sevk etmiş durumu anlatmışlar halamı vs. dr. da travma deyip bi ila vermiş ve göndermiş
defalarca orduda yine doktora gitti ve herseferinde bişeyi yok diye eve geri döndü
sonra hocalara gitmeye başladılar
bizim orda çalıklık derler hoca öyle demiş
bi yandan dr. dr. bi yandan hoca hoca dolandılar yani
ama bi düzelme yok
ha şuanda hafızası yerinde ama ara sıra gidiyo kimseyi tanımıyo
bizde de nöroloji kapandı en son noroloji dr.una yönlendirildi
dün geldiler
bugunde çapaya gittiler nörolojiye bakalım ne olacak
akşam yanına gittim annem anlatıyodu ama bu kadar tahmin etmemiştim
acayip hareketleri var bebek gibi konuşuyo
aniden saldırmaya başlıyo
birden düşüp bayılıyo 1-2 dakika sürüyo o arada hemen dua okuyolar kulağına
sonra bi titreme tüm vucutta epilepsi hastaları gibi tıpkı
sonra elleri ayakları kilitleniyo agzı gözü yamuluyo
bi süre sonra düzeliyo
dün gördüm onu ve öyle üzüldümkü
ve bu çocuk babasını 1 kere görmedim
o adi adam ablam doğum yapmadan 1 hafta önce ist.da oturularken onu orduya getirdi ve halamlara bırakıp gitti (üstelik dr. yolculuk sakıncalı demiş)
sonra kendisi romen bi kızlar evlendi pislik
ablamıda kandırmış daha getirmeden boşamış
ufak bi tartışmaları olmuş demişki ben ailemin üzerine yemin ettim
boşanalım kimse duymasın tekrar nikah yapalım bizimki de saf inanmış daha 18 -19 yaşında kız işte
off offf
rabbime şükürler olsun meleğimde bir an önce şifa bulsun inş.
ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
gripmiş ishalmiş hepsi geçiyo
allah böyle şeylerle sınamasın yeterki
görseniz bi ne demek istediğmi çok daha iyi anlarsınız
birde aklıma birşey geldi canım yanında hastalığından konuşmasalar sanki hasta değilmiş gibi eğer sorun psikolojik ise diye aklıma geldi
geçmiş olsunGecmis olsun dileginde bulunan tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum.
Allaha cok sükür bugün daha iyiyim . Gece bir ara kalktigimda inanin hala basim agriyordu . :27
Sabaha daha hafiflemis sekilde kalktim. Sanirim tansiyon sorunum var .Bazen düsüyor bazende cikiyor . Carpintim icin doktora gittigimde hersey yolunda demisti ama ara sira gercekten carpintim oluyor
Ama size süper bir haberim varrrrr.
Bu sabah bi tartilayim dedim dayanamdim . 96 kiloyuda gördüm cok sükürrrrrrrrrrrrr
Cok mutlu oldum. Sizlerlede paylasayim dedim .
Simdi cikmam lazim . Cocuklarla bir etkinlige katilmaya gidicez.Hazirlanmam lazim . Aksama sanrim gelirim. Öpüyorum hepinizi görüsürüzzzzz.
çok iyi bırakmak yok devam
aman nasılda gruru duyuyorsundur paşanla büyümüş hemde gitar çalarmış offfArkadaslar bende bu sabah pasta,pogaça ve kurabiye yaptim azcik tatlarina baktimda çok guzel olmuslar nasil dayanicam bilmiyorum
Bu aksam pasamin konseri var (gitar çalicaklar bikaç ogrenci ve ogretmeni ile) çok heyecanliyim ilk kez izlemeye gidicem (sonrada mamalar yenicek:18::18:)
Evde guzel çaliyor insallah heyecan yapmaz orda kalabalik olucakmis aksam bura saaati 7de gidicez
Pastalar hem bugun hem yarin için malum noel yaklasti kuçuk partiler veriyorlar yarin 7.30da gidicez film izlenicekmis eglence varmis hediyeler falan bakalim kizi yatirip oglanlarla gitmeyi dusunuyorum yarin esim gitmez tahminimce ama olsun evimize çok yakin biz gidicez bakalim nasil geçicek
Bu aksam hep beraber gidicez ama pasami dinlemeye sonrada mamalar yenicek insallah tutabilirim kendimi:18:
çok iyi kilonu göstermiyosunEki Görüntüle 307099
slm kizlarrr eve yeni geldim oglusuma resim cektirdim ama bu kadar oldu
iste 96 kiloluk ben :26:
Birkac tane yeni resim yüklüyorum dilerseniz yeni albümümden bakabilirsiniz :)))))
evet bırakma sporu mamalarada dikkat et fıstık fıstıkyenacım hakikattende spor çok yarıyor gözle görülür incelme var kilom aynı olsada...akşam teyzem 15 kilo verdinmni diyor bana bende verdim dedim çaktırmadım hiç herkez şaşırıyor eşim önümde arkamda dolaşıyor meğer ne çok istiyormuş zayıflamamı korkudan bişey diyemiyormuş çok güzel oldun çok diyip duruyor...
iyi akşamlar görünmüyorsun nasılsıniyi akşamlar arkadaşlar
ahhh kimlerin eli yakasında daharesmen hevesim kursağımda kaldı yao kadar sinirliyim ve üzgünüm ki anlatamam. sözde eş durumu tayini olacaktı bu beceriksiz bakan haklarımızı aldığı gibi bunuda aldı sadece iller arasıymış ,yeni yayınlandı. allahından bul emi kim verecek benim bebeğimin hesabını valla öbür dünyada iki elimde yakasında
çok üzüldüm ya çok zor olacak senin için allah kolaylık verssin
çok güzel olmuş sanada iyi gelmiştirEki Görüntüle 307169 Eki Görüntüle 307176
Kizlar bunlarda cocuklarla birlikte etkinlikte yaptiklarimiz .
Cok eglendik kahvelerimizide ictik. Alman-Türk karisik yaptik. Iyikide gitmisim iyi geldi dogrusu.
güle güle kullansın canınmİyi akşamlar kızlar
Nasılsınızzz ??? Benim üstümden kocaman bir yük kalkmış gibi sankiOnurun doğumgünü vardı 1 aralıkta hediye alamamıştım daha doğrusu almayı çok düşünmüştüm fakat içime sinen birşey bulamamıştım bugün avmde gezerken saatçiye takıldı gözüm bakınıyordum adam içeri buyur etti girdim fiyat sorar çıkarım dedim 200 liralık birşey bakıyorum dedim sohbet muhabbet o küçük bu büyük diye diye Casio bir modele karar verdim hediyenin fiyatı söylenmez ama 400 lira bir saate verdim çıktım valla hem de bu işsiz parasız halimle Olsun aşkıma değer diyorum içime sindi o da beğenirse değmeyin keyfime
Bu sene yengeçler para kazanmaya başlayacakmış bir astrologtan duymuş annem son 2 senedir sıkıntı yaşayan yengeçler para kazanmaya başlayacak demiş çok doğru artık kazanayım ya
Leslie yapamadım bugün aşkım maç izlerken ben de gidip bugünlük lesliemi yapıp döneyim
valla ne yol yapmışsın başın dönmedimiYa sabahtan beri sokaklardaydım. Bugün ofise hiç gidemedim. güya sabahtan bir telekoma gidecektim birde yapı kredi bankasına. ama arada neler neler oldu bugun resmen dolmuş gibiydim. sabah eşimi ve 2 halasını önce halasının kızına bıraktım. ordan telekoma gittim işlerimi hallettim. tam o sırada 2 tane poğaça yedim ve meyve suyu içtim. ordan yolun üzeri diye babama çizmemi bırakmıstım tamir işi vardı onu alayım dedim. gittim annemi iğneye götürmemi istedi babam anneciğimi iğneye götürdüm sonra eve bıraktım babam benide çarşıya bırakıver dedi onuda çarşıya bıraktım :) bu arada öğlen oldu. eşimi aradım naptınız diye iyiyiz hadi gel beni al birlikte gidelim bankaya falan dedi gittim onu aldım ordan bankaya gittik sanayide raf kestirdik vs. derken aksam üzeri oldu eve geldik. saçımı boyadım :) koyu kahve yaptım :) yavas yavas kendi rengime dönmek istiyorum 75 kilo hedefime ulastıgımda röfle yaptırmak ve kestirmek istiyorum :) şuan saçlarımın boyu ensemi (pardon kilodan olmayan ensemi) kapatması gerekiyor diye kestiremiyorum. boynum nerdeyse yok diye bilirim bir ensem varki tam şaplaklık yani kalın mı kalın kilodan iğrenç görünüyor. bu yüzden saçımı kestiremiyorum tabii. ama 75 kilo olur olmaz ilk işim röfle ve küt kestirmek olacak :) neyse boya işini de bitirdim tabii açlıktan öldüm bu arada çünkü sabahki pogacalardan sonra hiç bişey yememiştim. eşimle birlikte agzımızın tadını cok fena bildiğimiz için yaptıklarımızı yazıyorum :) peyirli risotto, küçük soslu tavuk parcaları, ve patates kızartması (actifry da yagsız) ekmeksiz havuc salatasıyla bu süper şeyleri lüplettim!!! diyetisyenime söylesem yüreğine iner kadının. öyle işte yarında halamızın kızının kızını istemeye gelecekler bende gideceğim yengesi olaraktan :) cok heyecanlıyım. valla büyüdümde birilerinin isteme hikayesine büyüklük edeceğim şaka gibi :)
sağol canımcanım ya ben hiç çocuklara ingilizce ya da başka dilde eğitim vermiyorum vermedim de özel okullarda genel de vardır ben bilmiyorum umut biliyormuş istersen onu bir dene biz normal okullarda hakkıyla türkçe eğitim verip çocukları hazırlarsakk oooo ne isterim Allahtan başka :26::26::26::26:
çok güzelll olmuşlar hem eğlenceli güzell güzellllll
güle güle kullansın canım ...
vavvv fıstık gibisinnnn pek beğendimmmmm
ayşecim canım Allahı şifasını versin yer gök dua derler ya okunsun bol bol ama altında mutlaka yatan bir sebep vardır doktorlardan da mutlaka yardım alınmalı zaten de gitmişlerr Allahım yardımcısı olsun
ikinizede ama özellikle annene bravo35 dakika leslie yaptım duşumu aldım geldiiimmm anneme de ablamın bilgisayarından açtım leslie 20 dakika yaptı onu da kocaman tebrik ettim valla artık anneme de yaptırıcam 1.60 boyunda 111 kilo civarında 51 yaşına girecek dikkat etsin biraz
maşşallah allah nazarlardan korusunHepinize çooook tesekkur ederim guzel sozleriniz için
Masallahçok guzel geçti pasamdan çok ben heyecan yaptim gozlerm dolu dolu izledim valla gurur duydum melegimle(buyumuste gitar çaliyor okadar inssanin onunde )Ailecek gittik diger turk komsularimizda vardi kiminin çocugu gitar kimininki keman veya piano çaliyor hepside çaldi masallah bizlere ayakta alkisladim yavrumu masallah çokta yakisikli olmustu tam TURK erkegi pasamm ayy bide benim prenses ve kuçuk pasam çok tatlilardi oynarken gulmekten oldum biara
iyi geceler canimmm
Gule gule kullansin canim
Bencede pahali (ama almissin bile)
Bencede guvenme canim çunki ben spiral varken hamile kalmistim kizdan once ama dustu (aslinda benim hamilelikler toplam 5 tane ama 2si dusukle sonuçlandi)insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin
Ozlemcim uzulme ALLAH buyuktur zamana birak herseyi stres yapma yazik sanada (sen yipranirsin degisen bisey olmaz)
ALLAH im hayirlisi neyse onu versin
mamalara dayanmışsın tebrikler
öğretmenliğin en zor sıkıcı kısmıda bu allah kolaylık versinben geldimmm yazıcaklarım vardı yarın müfettişler gelebilirmiş okula da yeni geldim hiç bişey yok yazı yazdım formları doldurdum yoruldum:26::26::26:
güzelmişBugün yediklerim
Sabah,
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
4 sarma..:)
2-3 lokma tahin-pekmez
Ara,
1 taze hurma
1 bardak süt
Öğlen,
tarhana çorbası
yeşil mercimek
Akşam,
2 dilim ekmek
Ispanak kavurma
yeşillik
biraz yoğurt..Keşke yoğurdu severek yesem,hiiç sevmiyorum...
aman seninde işin zormuş hem eşin hem kızın karışanın çokValla yaa cadı işte tam genç kız moduna giriyor ya neymiş biraz kilosu varmış hem göbeğini kimse görmesinmişanam dedim ben bir zayıflıyayım neler giycem neler bazen dışarı cıkarken biraz yakası açık bir şey giyeyim hemen anne istersen yakanı düzelt der bana kaynanam kılıklı aslında fazla dekolte değildir ama insanların bana bakmasına sinir olur heleki araba kullanırken ben yola odaklandığım için fark etmem ama o başlar söylenmeye ..ok var bakıyor diye bende kim ya der ancak öyle öğrenirim birinin baktığını eşim bile diyor yanlızken olsun beraberken olsun fazla makyaj yapma birde arabada saçınla oynama diye neymiş erkeklerin ilgisini çekermiş benim bakınmama bile kızıyor neymiş zaten eşşek gözlüymüşüm bakışım deliyormuş
Valla benden bahsettiğini bilmesem adam beni boynuzluyormu kim bu şuh kadın derimaksine bende kendimi pasalak görürüm eskiye kıyasla
Kızımda babasına çekmiş süslense bile fazla dikkat çekmeyi istemez yada başkalarının iltifat etmesini sevmez. Heleki tanımadığı birine baştan çok soğuk davranır KV kılıklıbir o yönden anasına çekmemiş
Canım eminim çok gurur duymuşsundur. Ben kızım okulda bir gösteriye katıldımı gözlerim dolu dolu izlerim hep
Daha sanki dün doğmuş gibi gelir bana birde bakmışsın boyun kadar olmuşlar.
Rabbim onlara hep güzel şeyler gösterir inşallah... amin....
Valla bende doğrusu güvenmiyorum ama tabi yarın çıkar kokusu
Benimkide nasıl bir piskolojiyse ya hamileysem kesin doğururum diyorum bir anda ( sanki gerçekmiş gibi) diğer yandanda ya tamda ne güzel zayıflamak üzereydim diye düşünürken buluyorum kendimi
Dediğin gibi hayırlısı canım bellide olmaz bakarsın yarın sabah anaaa regl olmuşum derim
Zaten güvenmediğim için çelişki yaşıyorum yaama sanmıyorum yaa yok bence ya pkoyla ilgili yada hormonlardan biri sapıttı artık onuda yarın inşallah öğrenirim.
bravoooMenun guzel ablacim sarmayi 4tane yemissin bravo masallah
Ben olsam yerdim ama kaç tane yedigimi yazmazdimsarma,dolma oldummu duramam oyuzden fazla yapmiyorum
Kizlar buarada aksam mamalardan yemedim sadece birtane tuzlu kurabiye yedim kuçucuk
Sporumuda yapmistim bugun ohhhh içim rahat
Bende uzun zamandır eve beyaz ekmek sokmuyorum. Ailecek tam buğay yada çavdar ekmeği yiyoruz ve gerçektende ekmek tüketimimiz çok çok azaldıhatta simit bile canım çekerse onunda tam tahıllısını alıyorum. Allahtan artık fırınlarda daha çok çeşitli oluor ekmekler. Aslında en güzeli siyah ekmek ( içinde çekirdek ve buğday olanlardan ) ama maalesef burada çok pahalı. En son realde baktımda içinde tost ekmeği büyüklüğünde 6 en fazla 7 dilim olan paket 4 liraydı
Zaten bir tek kahvaltıda ekmek yiyorum artık ama yinede kıyamıyorum.
evet o güzel oluyo
dün dr. dediki kepekli yada tam buğday ekmeği en doğru yanlışsız olanı halk ekmeğinki dedi oradan alın dedi aklında olsun canım