Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun yazık yavrucağa dualarım sizinle umarım sorun ne ise çabuk toparlanır
birde aklıma birşey geldi canım yanında hastalığından konuşmasalar sanki hasta değilmiş gibi eğer sorun psikolojik ise diye aklıma geldi

geçmiş olsun
çok iyi bırakmak yok devam

aman nasılda gruru duyuyorsundur paşanla büyümüş hemde gitar çalarmış offf

Eki Görüntüle 307099
slm kizlarrr eve yeni geldim oglusuma resim cektirdim ama bu kadar oldu
iste 96 kiloluk ben :26:
Birkac tane yeni resim yüklüyorum dilerseniz yeni albümümden bakabilirsiniz :)))))
çok iyi kilonu göstermiyosun

evet bırakma sporu mamalarada dikkat et fıstık fıstık
iyi akşamlar arkadaşlar
iyi akşamlar görünmüyorsun nasılsın

ahhh kimlerin eli yakasında daha
çok üzüldüm ya çok zor olacak senin için allah kolaylık verssin

Eki Görüntüle 307169 Eki Görüntüle 307176
Kizlar bunlarda cocuklarla birlikte etkinlikte yaptiklarimiz .
Cok eglendik kahvelerimizide ictik. Alman-Türk karisik yaptik. Iyikide gitmisim iyi geldi dogrusu.
çok güzel olmuş sanada iyi gelmiştir
güle güle kullansın canınm

valla ne yol yapmışsın başın dönmedimi
sağol canım
ikinizede ama özellikle annene bravo

maşşallah allah nazarlardan korusun
mamalara dayanmışsın tebrikler

ben geldimmm yazıcaklarım vardı yarın müfettişler gelebilirmiş okula da yeni geldim hiç bişey yok yazı yazdım formları doldurdum yoruldum:26::26::26:
öğretmenliğin en zor sıkıcı kısmıda bu allah kolaylık versin

güzelmiş

aman seninde işin zormuş hem eşin hem kızın karışanın çok

bravooo

evet o güzel oluyo
dün dr. dediki kepekli yada tam buğday ekmeği en doğru yanlışsız olanı halk ekmeğinki dedi oradan alın dedi aklında olsun canım

İyi geceler canlarım,

Ben eve geldim sonunda midem de daha iyi.Bir kaç kez annemlerde kardeşimden girip yazmaya niyetlendim ama her girdiğimde sürekli pc kapanıp açıldığı için yazdıklarım havaya uçtu gitti ben de sinirden bir daha denememeye karar verdim.Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok çok teşekkür ederim.Şimdi yatıyorum yarın geçmişi okuyup tek tek cevaplıycam inşallah.Öpüyorum hepinizi,iyi geceler.

az yiyenleri görünce üzülüyom napim aç kaldın sandımmm huyum kurusun hahahahaaaa tmm cnm haklısınnnnnn öptm ben de yatayımmm

selam güzel dostlarım..malum nedenden dolayı pek giremiyorum.iki ev arasında mekik dokuyorum.3 gün kardeşimde,diğer günlerde annemde kalıyorum.ne kadar rahat ettirmeye çalışsalarda insanın kendi evi,yatağı gibi olmuyor.yarı uykulu hastaneye gidiyorum.hergün aynı koşturmaca..doktrlar aynı şeyi söylüyor.durumunda gelişme yok!her an her şey olabilir diye.ben daha umutluyum bugün..yanına gittiğimde beni duyduğuna eminim.bir ara gülümsedi elini kaldırmaya çalıştı..hemşireye göre her olumlu gelişim sevincim refkleks..bir daha onlara bir şey söylemeyeceğim.sizlere geri dönüş yapamıyorum.5 dakikalık görüşme için 2-4 saat hastanede geçiyor.2 de ecden çıkıyorum.3 ten evvel yazılmam lazım görüş için.evvelki gün akşam 6 da izin çıktı.onlarda haklı..hergün bir yığın kaza oluyor.yoğun bakım gerçektende çok yoğun çalışıyor.dua ettiğinizi biliyorum.allah sizden razı olsun.ben pek giremiyorum.hastane dönüşü hemen yemeğe oturuyorum.arkasından da uyku bastırıyor.gece 11 gibi kalkıyorum.kimseye pek bir faydam yok.şu uyuşukluğumdan bir kurtulsam..hepinizi çok seviyorum.allah her zaman yardımcınız olsun..ne zaman tekrar girerim bilmiyorum...

günaydınlar herkese
günümüz aydın güzel olsun inş.
hepinizi öpüyorum kocaman
şöyle bi geçmişe bakayım da geleyim bari

helal olsun sana yaa:) ben olsam kesin o günlük bozardım diyeti.. hic güvenemiyorum kendime bu yüzden cıkmıyorum evden ama bravo cok iradelisinn insallahh istedigin kiloya ulasırsınn

cnm bende bazen çok iradeli bazen çok tersi olabiliyo

çook geeçmiş olsun canım allah şifa versiin.....hala nörolojiye randevu alamadım ne biçim iş anlamadım..........

geçmiş olsun diyen arakadaşlar saolun dua edin lütfen

tombul kelebekim güle güle kullansın cnm aşkiton :)

günaydın KIZLAR şimdi evde misafirlere hazırladıgım mamalar var kendimi zor tutuyorum .börek ,un kurabiyesi ,sarma,ıslak kek hepsi benim sevdiklerim sadece birer ısırık aldım tatlarına bakmak için ama zor kilo vermek ALLAH BOL İRADE VERSİN

Ilknur geçmiş olsun bendede migren var norolojinin verdigi ilaç çok iyi geliyor sabah 1 akşam bir alıyorum bence sende dr sor versin sana gayet rahat yaşıyorum

hoşgeldin valla benide imrendiriyo burdakiler insan motive oluyo

evet canım bende buraya çok sık gelip gittim arkadaşlar hatırlarlar beni ama ben ne zaman burda yazmaya başlasam bir türlü devam ettiremedim o yüzden artık temkinliğim geriden okuyorum her şeyi ama böyle arada selam veriyorum arkadaşlarım adına çok mutluyum hepsi incecik oldu

Son düzenleme:
saçlarını güle güle kullan canım
yediklerin de erisin gitsin inşallah erken yemişsen sorun olmaz
geçen hafta bende 2 tabak noddle yedim ama inanmazsınız sabah kahvaltısında hiç bişeycik olmadı

sabah sabah tartıda 85.5 i gördüm bir daha cumartesi pazar dışında kaçamak yapmayacağım!!! Yarına geçen haftaki kiloma düşersem ne ala pek bir umudumda yok ama neyse yinede mutluyum bugun içim huzurlu Allahıma cok sukur :))))

oturmaz oturmaz merak etme sabaha kadar erir gider :) hadi koy bakalım bizde içimiz açılsın...

erimedi kör olmayasıcaaaaa. Neyse bu haftayı böyle geçireceğim belli. Olsun bugün pek bi güzelim yada ben öyle hissediyorum:) Elbise giydiğim zaman kendimi çok güzel hissediyorum resim koyacagım sizede ögleden sonra :)

yerim ben o paşayı yerimm :) mutlaka resim çekmişsinizdir eklede görelim ne olursun :) ben zaten erkek çocuk hastasıyım kesin bende ağlardım :) hatta hep derim böyle cocuk yarışmalarında falan benim cocugum cıksa sanırım ben hastanelik olurum aglamaktan diye :) baskasının cocuguna bile aglıyorum fena duygusalım bu konuda

ben geldimmm yazıcaklarım vardı yarın müfettişler gelebilirmiş okula da yeni geldim hiç bişey yok yazı yazdım formları doldurdum yoruldumm:26::26::26::26:

kıyamam. Allah kolaylık versin güzel yüzlü arkadasım. Alnının akıyla cıkarsın sen o teftişten...

süpermiş ablacım menü. afiyet olsun yaramasın insallah :)

koptum gülmekten bunları okurken :) babalı kızlı kıskanclar demekki :) araba konusu enteresan gercekten ama hepsi öyle düşünüyor sanırım. benimkide arabanın camlarına film mi kaplatsak diyor dışarıdan içerisi gözükmesin diye

Kizlar buarada aksam mamalardan yemedim sadece birtane tuzlu kurabiye yedim kuçucuk
Sporumuda yapmistim bugun ohhhh içim rahat

helal sana o kadar güzel mamaların arasından nasıl bir taneyle kaldın gercekten tebrikler canım :)

valla ne yol yapmışsın başın dönmedimi

sorma canım dönmez mi döndü ama ben alıştım artık herkesin her işine koşmaya bütün günüm nerdeyse direksiyon başında geçiyor

bugün diyeti bozdum akşam çıldırmış gibi paket paket aburcubur yedi offf

al benden de o kadar!!! Bir kaç akşamdır mısırdır kuru yemiştir kafayı yemiştim. Ve cezasını çekiyorum yarın gecen haftayla aynı olayım bari Allahımmm ne olurrr

Ablacım, Senin kadar güçlü olmayı ne kadar isterdik hepimiz.Ama güçlü olacağım derken sanada bişey olacak diye korkmaya başlıyorum. Doyısıya ağla istediğinde sakın tutma kendini Allah korusun sonra çıkıyor bu birikimler. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepimiz için. Dualarımız seninle. Kendine cok ama cok dikkat et...

herkese günaydın

Günaydınnnn gönlü yüreği tertemiz asumancım :13:

Bu sabah bir simit ve 2 peynir yedim. Öglene klasik olarak yemege gitmeyeceğim ilacımı aldım şimdiden etkisini göstermeye basladı sagolsun. Aksama kadar bol mandalina takviyesiyle halamın torununu isteme olayına gideceğim :) orda da kendimi tutsam iyi olur çünkü su börekleri baklavalar beni bekliyor olacak. Ben yarın gercekten felaket gelecegim gibi geliyor bana :) Olsun napalım ucunda ölüm yokya ben toparlarım haftaya hepinize söz güzellerim :) Güzeeeeelllllllllll bir gün olsun hepimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…