Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tombulkelebekim nişannın müsrif mi ne biraz bir saate 2 milyar verilirmi
bence 400 lirada çok ama

Nişanlım mı Allah söyletti herhalde henüz nişanlım değil canım sözlüm diyelim Allah ayırmasın inşallah Müsriflik değil onun ki bir kere alıp ömürlük kullanmak isteyenlerden sadece. Benim 10 tane saatim var sürekli saate para veriyorum onun gibi bir kere almak daha mantıklı bence de ama ben sıkılgan biriyim ömür boyu aynı saatle gezemem

Yine ucuz kurtulmuşsun demekki..PEki ne iş yapıyor,merak ettim..
Sorguya çekiyormuşum gibi..
İsteme olayında fark yapalım.. hepimiz onlıne konumundayken seni birde bizlerden istesin deermişim.

Teknosanın açılış ekibinde müdür söylediğine göre öyle ahım şahım bir geliri yok ama dediğim gibi kaliteye düşkün.
Valla getiririm birer birer izninizi istetirim

Ablacım Allah eşine sağlık versin sana da sabır versin. Geçecek inşallah kalbimiz seninle

yeşimcim bekliyorum resimlerini elbise çok yakışmıştır eminim
artılara takılma ben fazla yemedim bu hafta ama yine artıdayımtamda aldırma deli gönlüm dinlerken bu sözleri söylemem hoş oldu
bence öğlen çorba salata veya yoğurt ye yani boş geçirme derim akşam da böreklerle fazla ilgilenme yarın cumaaa

Günaydın kızlar

Bu haftaki diyetisyen randevumda diyetisyenim diyet listemi biraz değiştirdi demiştim değişikliklerden bahsedeyim kabızlık çeken varsa sabah uyandığı gibi 3 kuru kayısı,2 ceviz ve 2 bardak ılık limonlu su içecek sonra kahvaltı yapacak bu kabızlığı engelliyormuş + sabah kahvaltısında istersen haftada bir menemen yiyebilirsin dedi gerisi hemen hemen aynı sporu haftada 5 güne çıkardı 1 saate :18:
Diyetisyenime burdan bahsettim girer bakar mı bilmiyorum ama kadınlar kulübünde topicimiz var orda verdim ben verdiğim 20 kiloyu dedim çok güzel dedi birbirinizi motive etmeniz dedi
İnşallah geri kalan 35 kilomu da topicimle vercem dedim inşallah inşallah

güle güle kullansın canım kızzz desene benim heriffff eve para getirecek seneye iyi değerlendiriym bari

günaydın kızlarrr

öğlenleri hiç bişey yiyemiyorum asu yaaa. bu insülin direnci hapı bir garip!!! sabah kahvaltıdan sonra içtiğim ilaç beni saat 15:00 e kadar fecii derecede tutuyor bir şey gördüğümde yiyecek midem bulanıyor. Ama saat 15:00 gibi kurt oluyorum resmen açlıktan... sonra hemen aperatif bişiler meyve bir iki bisküvi sonra aksam gittiğimde de yine bir kap yemek ne olursa ilaç ve akşam yine zorla meyve. o yüzden yarın konusacagım doktorla bu ilacın saatlerine bir düzenleme getirelim başka bir şekilde deneyelim falan diyeceğim. tşk ederim bu arada iltifatların için şekercim :)

şimalcim sağlığın nasıl canım

canım bu ara daha iyiyim troidim sürekli kontrol altında ilaçımı arttırıp azaltıyorlar ama değerlerim gereken aralıkta prolaktinim 3-4 aydır yükselmedi çok şükür aynı şekilde mensde aksamadı 3-4 aydır iyiyim iyiyim bomba gibiyim ama hala aynı kilodayım aslında sizden sonra dahada kilo aldım ama 4 haftadır dikkat ediyorum karatay diyeti kitaplarını okudum bana çok mantıklı geldi yani aç kalmamak diyet psikolojisine girmemek için benim açımdan çok uygulanabilir kıldı bu yöntemi e kiloda verdim en azından sizden ayrıldığım yerdeyim

Ayşecim çok geçmiş olsun allah şifa verir inşallah

saol cnm allah razı olsun

kocadan da sıkılma sonra :)

Ya kızlar bana bir akıl verin ben yılbaşında ne giyeyim :26: nereye gideceğimizi bilmiyorum ama emreyle filizde bizimle olacak hep beraber biryerlere gideriz diye konuştuk ama kıyafet bulamıyorum kendime elbise mi giysem tayt tunik mi yoksa pantolon bluz mu bilemedim bir de ayakkabı ne giycem onu düşünüyorum ama bulamıyorum akıl istiyorum akıl

anlatayım canım ,benim işe gitmem için evden 6-6,5 gibi çıkmam gerekki servise ulaşayım okul 8de açılıyor sonuçta ve yol 1 saat sürüyor çünkü eşim merkezde ben ilçedeyim. okulda kurslar var ve dolayısıyla geç çıkıyoruz 5 gibi böyle olunca eve gelmem yine 6yı buluyor. ben sınıfım küçük olduğu için kurs veremiyorum ve boş boş bekleyecğeim en az 2 saat diğerlerini. sen şimdi diyeceksin eee servisle gitme başka bir şeyle otobüsle, minibüsle git diyeceksin ama bu kahrolası şehirde böyle kavramlar yok malesef mecburen beklemek zorundayım. ya hangi ilde ilçesine sürekli minibüs vs olmaz burası bu kadar geri kalmış işte. herkes otostopla iş görüyor hala
anladın mı canım şimdi yani ne öğlen görebileceğim bebeğimi ne de gün içinde
bir yolunu bulup görevlendirme yapabilirsem ne mutlu bana....
ne büyük gurur canım rabbim hepimize yaşatsın inşallah....

melisim ya nasıl stres yaptım anlatamam ,aynen öyle kendimi yıpratıyorum . evet tayin isteyecektik o daha belirginleşti artık .yoksa çocuk 2-3 yaşına gelene kadar kalırız diyorduk ama nasip böyleymiş belki yaza herşey çok daha güzel olacak inşallah
adam resmen öğretmen düşmanı ya valla iki elim yakasında asla affetmiyorum, allahından bulsun .....
canım çok geçmiş olsun tekrar, seni aramızda görmek güzel..
bugün diyeti bozdum akşam çıldırmış gibi paket paket aburcubur yedi offf
kız cumaya ne kaldı insan cumadan cumaya yapar bu işi :)
aminnnnnnn ,sanada helal olsun yememişsin.....

erimedi demek neyse haftaya kadar eritirsin :)))
sen zaten çok alımlı ve hoş bir bayansın canım ya neden bugün olasın hergün güzelsindir. ekle bakalım bizde :)

BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN
hoşgeldin .....

o zaman pantolon bluz giy her yere uyar bence hem kendince şıklaştırabilirsin ayakkabı ve takılarla, elbiseyle rahat ederim dersen şık bir seçenek olur ama tayt bence uygun değil spora gider gibi geliyor bana nedense ,tabi yine sen bilirsin bu benim fikrim :)

sen nerde görev yapıyodun merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…