- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
tombulkelebekim nişannın müsrif mi ne biraz bir saate 2 milyar verilirmi
bence 400 lirada çok ama
Yine ucuz kurtulmuşsun demekki..PEki ne iş yapıyor,merak ettim..
Sorguya çekiyormuşum gibi..
İsteme olayında fark yapalım.. hepimiz onlıne konumundayken seni birde bizlerden istesin deermişim.
selam güzel dostlarım..malum nedenden dolayı pek giremiyorum.iki ev arasında mekik dokuyorum.3 gün kardeşimde,diğer günlerde annemde kalıyorum.ne kadar rahat ettirmeye çalışsalarda insanın kendi evi,yatağı gibi olmuyor.yarı uykulu hastaneye gidiyorum.hergün aynı koşturmaca..doktrlar aynı şeyi söylüyor.durumunda gelişme yok!her an her şey olabilir diye.ben daha umutluyum bugün..yanına gittiğimde beni duyduğuna eminim.bir ara gülümsedi elini kaldırmaya çalıştı..hemşireye göre her olumlu gelişim sevincim refkleks..bir daha onlara bir şey söylemeyeceğim.sizlere geri dönüş yapamıyorum.5 dakikalık görüşme için 2-4 saat hastanede geçiyor.2 de ecden çıkıyorum.3 ten evvel yazılmam lazım görüş için.evvelki gün akşam 6 da izin çıktı.onlarda haklı..hergün bir yığın kaza oluyor.yoğun bakım gerçektende çok yoğun çalışıyor.dua ettiğinizi biliyorum.allah sizden razı olsun.ben pek giremiyorum.hastane dönüşü hemen yemeğe oturuyorum.arkasından da uyku bastırıyor.gece 11 gibi kalkıyorum.kimseye pek bir faydam yok.şu uyuşukluğumdan bir kurtulsam..hepinizi çok seviyorum.allah her zaman yardımcınız olsun..ne zaman tekrar girerim bilmiyorum...
canım bravo valla sana çok takdir ediyorum seni aslında hep burdayım biryere gittiğim yok sadece katılımcılığı değilim
Aaa nerelerdesin sen gerçekten çizelgeni de kaldırmışsın :26: gel aramızaaaa
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınızzz ??? Benim üstümden kocaman bir yük kalkmış gibi sankiOnurun doğumgünü vardı 1 aralıkta hediye alamamıştım daha doğrusu almayı çok düşünmüştüm fakat içime sinen birşey bulamamıştım bugün avmde gezerken saatçiye takıldı gözüm bakınıyordum adam içeri buyur etti girdim fiyat sorar çıkarım dedim 200 liralık birşey bakıyorum dedim sohbet muhabbet o küçük bu büyük diye diye Casio bir modele karar verdim hediyenin fiyatı söylenmez ama 400 lira bir saate verdim çıktım valla hem de bu işsiz parasız halimle Olsun aşkıma değer diyorum içime sindi o da beğenirse değmeyin keyfime
Bu sene yengeçler para kazanmaya başlayacakmış bir astrologtan duymuş annem son 2 senedir sıkıntı yaşayan yengeçler para kazanmaya başlayacak demiş çok doğru artık kazanayım ya
Leslie yapamadım bugün aşkım maç izlerken ben de gidip bugünlük lesliemi yapıp döneyim
yeşimcim bekliyorum resimlerini elbise çok yakışmıştır eminim
artılara takılma ben fazla yemedim bu hafta ama yine artıdayımtamda aldırma deli gönlüm dinlerken bu sözleri söylemem hoş oldu
bence öğlen çorba salata veya yoğurt ye yani boş geçirme derim akşam da böreklerle fazla ilgilenme yarın cumaaa
şimalcim sağlığın nasıl canım
ŞİMAL hoş geldin canım
Ayşecim çok geçmiş olsun allah şifa verir inşallah
Nişanlım mıAllah söyletti herhalde henüz nişanlım değil canım sözlüm diyelim Allah ayırmasın inşallah Müsriflik değil onun ki bir kere alıp ömürlük kullanmak isteyenlerden sadece. Benim 10 tane saatim var sürekli saate para veriyorum onun gibi bir kere almak daha mantıklı bence de ama ben sıkılgan biriyim ömür boyu aynı saatle gezemem
Teknosanın açılış ekibinde müdür söylediğine göre öyle ahım şahım bir geliri yok ama dediğim gibi kaliteye düşkün.
Valla getiririm birer birer izninizi istetirim
Ablacım Allah eşine sağlık versin sana da sabır versin. Geçecek inşallah kalbimiz seninle
kocadan da sıkılma sonra :)
BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN
anlatayım canım ,benim işe gitmem için evden 6-6,5 gibi çıkmam gerekki servise ulaşayım okul 8de açılıyor sonuçta ve yol 1 saat sürüyor çünkü eşim merkezde ben ilçedeyim. okulda kurslar var ve dolayısıyla geç çıkıyoruz 5 gibi böyle olunca eve gelmem yine 6yı buluyor. ben sınıfım küçük olduğu için kurs veremiyorum ve boş boş bekleyecğeim en az 2 saat diğerlerini. sen şimdi diyeceksin eee servisle gitme başka bir şeyle otobüsle, minibüsle git diyeceksin ama bu kahrolası şehirde böyle kavramlar yok malesef mecburen beklemek zorundayım. ya hangi ilde ilçesine sürekli minibüs vs olmaz burası bu kadar geri kalmış işte. herkes otostopla iş görüyor halacanım senin nasıl durumun benm kafam karıstı... aynı şehir içinde 12 saat ayrılmak nasıl oluyor... beni biras aydınlatırsan sevinirim
hahahh sen çok yaşa nursena beni güldürdünnnnnnn
benm bu aksam kpss kursum vardı tatlım 10 da çıktım hemen buraya geldim ama 1 saattr gecmiş okuyordum. ben okuyana kadar da herkes gitmiş
iyiyim seni gördüm daha mutlu oldumm
duyduguma göre yigen geliyormuşşş3.de çok kıss allah bilir de yine
Allah ım bana da bir tane bana daaaaaa
ne büyük gurur canım rabbim hepimize yaşatsın inşallah....Hepinize çooook tesekkur ederim guzel sozleriniz için
Masallahçok guzel geçti pasamdan çok ben heyecan yaptim gozlerm dolu dolu izledim valla gurur duydum melegimle(buyumuste gitar çaliyor okadar inssanin onunde )Ailecek gittik diger turk komsularimizda vardi kiminin çocugu gitar kimininki keman veya piano çaliyor hepside çaldi masallah bizlere ayakta alkisladim yavrumu masallah çokta yakisikli olmustu tam TURK erkegi pasamm ayy bide benim prenses ve kuçuk pasam çok tatlilardi oynarken gulmekten oldum biara
iyi geceler canimmm
Gule gule kullansin canim
Bencede pahali (ama almissin bile)
Bencede guvenme canim çunki ben spiral varken hamile kalmistim kizdan once ama dustu (aslinda benim hamilelikler toplam 5 tane ama 2si dusukle sonuçlandi)insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin
Ozlemcim uzulme ALLAH buyuktur zamana birak herseyi stres yapma yazik sanada (sen yipranirsin degisen bisey olmaz)
ALLAH im hayirlisi neyse onu versin
adam resmen öğretmen düşmanı ya valla iki elim yakasında asla affetmiyorum, allahından bulsun .....geçmiş olsun yazık yavrucağa dualarım sizinle umarım sorun ne ise çabuk toparlanır
birde aklıma birşey geldi canım yanında hastalığından konuşmasalar sanki hasta değilmiş gibi eğer sorun psikolojik ise diye aklıma geldi
geçmiş olsun
çok iyi bırakmak yok devam
aman nasılda gruru duyuyorsundur paşanla büyümüş hemde gitar çalarmış offf
çok iyi kilonu göstermiyosun
evet bırakma sporu mamalarada dikkat et fıstık fıstık
iyi akşamlar görünmüyorsun nasılsın
ahhh kimlerin eli yakasında daha
çok üzüldüm ya çok zor olacak senin için allah kolaylık verssin
çok güzel olmuş sanada iyi gelmiştir
güle güle kullansın canınm
valla ne yol yapmışsın başın dönmedimi
sağol canım
ikinizede ama özellikle annene bravo
maşşallah allah nazarlardan korusun
mamalara dayanmışsın tebrikler
öğretmenliğin en zor sıkıcı kısmıda bu allah kolaylık versin
güzelmiş
aman seninde işin zormuş hem eşin hem kızın karışanın çok
bravooo
evet o güzel oluyo
dün dr. dediki kepekli yada tam buğday ekmeği en doğru yanlışsız olanı halk ekmeğinki dedi oradan alın dedi aklında olsun canım
canım çok geçmiş olsun tekrar, seni aramızda görmek güzel..İyi geceler canlarım,
Ben eve geldim sonunda midem de daha iyi.Bir kaç kez annemlerde kardeşimden girip yazmaya niyetlendim ama her girdiğimde sürekli pc kapanıp açıldığı için yazdıklarım havaya uçtu gitti ben de sinirden bir daha denememeye karar verdim.Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok çok teşekkür ederim.Şimdi yatıyorum yarın geçmişi okuyup tek tek cevaplıycam inşallah.Öpüyorum hepinizi,iyi geceler.
kız cumaya ne kaldı insan cumadan cumaya yapar bu işi :)bugün diyeti bozdum akşam çıldırmış gibi paket paket aburcubur yedi offf
aminnnnnnn ,sanada helal olsun yememişsin.....günaydın KIZLAR şimdi evde misafirlere hazırladıgım mamalar var kendimi zor tutuyorum .börek ,un kurabiyesi ,sarma,ıslak kek hepsi benim sevdiklerim sadece birer ısırık aldım tatlarına bakmak için ama zor kilo vermek ALLAH BOL İRADE VERSİN
sabah sabah tartıda 85.5 i gördümbir daha cumartesi pazar dışında kaçamak yapmayacağım!!! Yarına geçen haftaki kiloma düşersem ne ala pek bir umudumda yok ama neyse yinede mutluyum bugun içim huzurlu Allahıma cok sukur :))))
erimedi kör olmayasıcaaaaa. Neyse bu haftayı böyle geçireceğim belli. Olsun bugün pek bi güzelim yada ben öyle hissediyorum:) Elbise giydiğim zaman kendimi çok güzel hissediyorumresim koyacagım sizede ögleden sonra :)
yerim ben o paşayı yerimm :) mutlaka resim çekmişsinizdir eklede görelim ne olursun :) ben zaten erkek çocuk hastasıyım kesin bende ağlardım :) hatta hep derim böyle cocuk yarışmalarında falan benim cocugum cıksa sanırım ben hastanelik olurum aglamaktan diye :) baskasının cocuguna bile aglıyorum fena duygusalım bu konuda
kıyamam. Allah kolaylık versin güzel yüzlü arkadasım. Alnının akıyla cıkarsın sen o teftişten...
süpermiş ablacım menü. afiyet olsun yaramasın insallah :)
koptum gülmekten bunları okurken :) babalı kızlı kıskanclar demekki :) araba konusu enteresan gercekten ama hepsi öyle düşünüyor sanırım. benimkide arabanın camlarına film mi kaplatsak diyor dışarıdan içerisi gözükmesin diye
helal sana o kadar güzel mamaların arasından nasıl bir taneyle kaldın gercekten tebrikler canım :)
sorma canım dönmez mi döndü ama ben alıştım artık herkesin her işine koşmaya bütün günüm nerdeyse direksiyon başında geçiyor
al benden de o kadar!!! Bir kaç akşamdır mısırdır kuru yemiştir kafayı yemiştim. Ve cezasını çekiyorum yarın gecen haftayla aynı olayım bari Allahımmm ne olurrr
Ablacım, Senin kadar güçlü olmayı ne kadar isterdik hepimiz.Ama güçlü olacağım derken sanada bişey olacak diye korkmaya başlıyorum. Doyısıya ağla istediğinde sakın tutma kendini Allah korusun sonra çıkıyor bu birikimler. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepimiz için. Dualarımız seninle. Kendine cok ama cok dikkat et...
Günaydınnnn gönlü yüreği tertemiz asumancım:13:
Bu sabah bir simit ve 2 peynir yedim. Öglene klasik olarak yemege gitmeyeceğim ilacımı aldım şimdiden etkisini göstermeye basladı sagolsun. Aksama kadar bol mandalina takviyesiyle halamın torununu isteme olayına gideceğim :) orda da kendimi tutsam iyi olur çünkü su börekleri baklavalar beni bekliyor olacak. Ben yarın gercekten felaket gelecegim gibi geliyor bana :) Olsun napalım ucunda ölüm yokya ben toparlarım haftaya hepinize söz güzellerim :) Güzeeeeelllllllllll bir gün olsun hepimize :)
hoşgeldin .....BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN
Ya kızlar bana bir akıl verin ben yılbaşında ne giyeyim :26: nereye gideceğimizi bilmiyorum ama emreyle filizde bizimle olacak hep beraber biryerlere gideriz diye konuştuk ama kıyafet bulamıyorum kendime elbise mi giysem tayt tunik mi yoksa pantolon bluz mu bilemedim bir de ayakkabı ne giycem onu düşünüyorumama bulamıyorum akıl istiyorum akıl
anlatayım canım ,benim işe gitmem için evden 6-6,5 gibi çıkmam gerekki servise ulaşayım okul 8de açılıyor sonuçta ve yol 1 saat sürüyor çünkü eşim merkezde ben ilçedeyim. okulda kurslar var ve dolayısıyla geç çıkıyoruz 5 gibi böyle olunca eve gelmem yine 6yı buluyor. ben sınıfım küçük olduğu için kurs veremiyorum ve boş boş bekleyecğeim en az 2 saat diğerlerini. sen şimdi diyeceksin eee servisle gitme başka bir şeyle otobüsle, minibüsle git diyeceksin ama bu kahrolası şehirde böyle kavramlar yok malesef mecburen beklemek zorundayım. ya hangi ilde ilçesine sürekli minibüs vs olmaz burası bu kadar geri kalmış işte. herkes otostopla iş görüyor hala
anladın mı canım şimdi yani ne öğlen görebileceğim bebeğimi ne de gün içinde
bir yolunu bulup görevlendirme yapabilirsem ne mutlu bana....
ne büyük gurur canım rabbim hepimize yaşatsın inşallah....
melisim ya nasıl stres yaptım anlatamam ,aynen öyle kendimi yıpratıyorum . evet tayin isteyecektik o daha belirginleşti artık .yoksa çocuk 2-3 yaşına gelene kadar kalırız diyorduk ama nasip böyleymiş belki yaza herşey çok daha güzel olacak inşallah
adam resmen öğretmen düşmanı ya valla iki elim yakasında asla affetmiyorum, allahından bulsun .....
canım çok geçmiş olsun tekrar, seni aramızda görmek güzel..
kız cumaya ne kaldı insan cumadan cumaya yapar bu işi :)
aminnnnnnn ,sanada helal olsun yememişsin.....
erimedi demek neyse haftaya kadar eritirsin :)))
sen zaten çok alımlı ve hoş bir bayansın canım ya neden bugün olasın hergün güzelsindir. ekle bakalım bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?