Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tombulum kelebekim mutlaka üzerine çok yakıştırdıgın ve içinde rahat ettiğin bişey vardır onu giy cnm çok kasma kendini o gecenin tadını çıkar yanında yabancı olmıcak ztn rahat ol eglenmene bak

Son düzenleme:
kızlar bilenler bilir kayınvalidemlerin evi uzun süredir satılıktı
sonunda satıldı dün bugun işlemleri yapmaya gittiler
haftaiçi de orduya gidip ev bakıcaklar oraya taşınacaklar veeeee evi yerleştirdikten sonra hemen dönecekler üstelik 2 oğlu 1 kız var ama akşam diyolarki biz sizde kalırız sizde rahat ederiz buyrun dedik bizde ne diyelim
ben daha şimdiden yaza ne olcak diyorum
topu topu 15 günüm var annemle kalmak için ki ben annemin evini yazın otel gibi kullanıyorum sürekli geziyoruz çünkü
ama artık yok bizde kaldı yok orda kaldı laf olacak
daha şimdiden ilk bize gelirsiniz bavul bizde olur baba evi dediler bende o da baba evi dedim
eşime de dedimki sen ananda kal ben anamda emirde biraz orda biraz orda :)

hmm asıl olan emiri 1 gün görmeden durmazlar asla
diyolarki biz emiri de götürcez onsuz duramayız biraz biz bakarız biraz annen
ztn gelip burda durucaz sizde kreşe boşa para vermeyin
siz özlüyosun da dedim biz daha çok özleriz
ben emiri yollamam bi yere dedim
çocugun düzeni daha yeni oturuyo üstelik tekrar düzenini bozmam dedim falan

yaa beni çoook hareketli günler bekliyo bakalım hayırlısı olsun ama üzüldüm açıkcası gitmeselerdi keşke benimkisi iyi kayınvalidelerden bazen saçmalıyo ama olsun

hmm bide emirim bugun kreşte yerli malı haftası kutluyo
yaş pasta ceviz ve badem götürdü babası yavrum yaa ayın 30unda da kostümlü baloları var
yerim ben onu yer

Son düzenleme:
3meleğim var 105 kilodan 72 ye nasıl düştün ve kaç ayda kutuldun kilolarından
7 ay olucak canim ama 20 kilodan fazlasini 4ayda verdim bayramdan beri yavasladim eskisi kadar dikkat etmiyorum yememe yinede iyi çok sukur veremesemde fazla almiyorum gram olarak farkediyor(yuruyus yapiyorum onun etkisi buyuk)
Benim listem yok kendim çabaliyorum hayatimdan hiçbiseyi çikarmadim yani herseyden yiyorum azalttim sadece(kaçamaklar olmuyor degil hani) ama çok sevdigim dayanamayacagim yemekler var onlarida fazla yapmiyorum sarma,dolma içli kofte vs... bunlra dayanamam orasi kesin bide aksam bura saati 6dan sonra bisey yemiyorum (misafirlik hariç)
Istedikten sonra olmayacak bisey degil ALLAH in izniyle insallah sende verirsin canim
Aslinda ben 107 yi bile gormustummm

Ablacim ALLAH esine sifa sanada sabir versin dualarim sizinle

ayyyy bilirim bende dun yaptim bisuru mama hala var evde aksamda 7.30da gidicez parti var noel için ordada yemezsem yarin bi surpriz yasamam
Genelde ne oluyorsa persembe oluyor zaten cuma stresindenmidir nedir aslinda yenmemesi lazim ama hepte kaçiriyoruz sonrada +kaçinilmaz
Insallh bu aksamda tutabilirim kendimi sizde tutun yimeyin arkadaslar

saol ablacim guzel sozlerin için bende çok duygulandim agladim babamizinda gozunden yas geldi gerçekten çok hos bir sahneydi çocuklarin hepsi guzel çaldi oynadilar ama benim PASAM baskaydi
Resim biz çekemedik yasakmis(dikkatleri dagilmasin diye heralde)onlar çekmisler daha sonra vericekler ekleyebilirsem alinca eklerim
Senin resmini sabirsizlikla bekliyorum çok yakistigina eminim çok guzelsin masallah

insallah canim 2012 bizim yilimiz olucak yaza bomba gibi giricez topikçe

Canim tunik tayt:yada tunik pantalon giyebilirsin ben genelde oyle giyiyorum yakistigini dusunuyorum hem gobusu falan kapatiyor yinede sen bilirsin

BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN
hos geldin aramiza insallah sende istedigin kiloya ulasirsin

Kizlarrrrrrrr gunaydinnnnnnn Keyifler nasilll?
Benim super çok sukur

ohhhh kusura bakmayin anca geçmisi bitirdim

günaydın ayşe bu bu herşeye karar vermeleri yokmu beni öldürüyor yahu sanki benim aklım yok değil mi.sen şimdiden neden strese giriyorsunkiyaaa canın nasıl isterse öle davran bende. tabiki tatilinde annenın yanında kalıcan olurmu öle şeyya...

günaydın cnm mutlu olmana sevindim yarınki bildirimi düşünmezsek ve yarınki diyetisyen randevumu bende gayet iyiyim :)

cnm günaydın
ya işte benim yumuşak yüzüm güleryüzüm böyle yapıyo
kimseyi kırmak ta istemiyorum
kayınvalidem özellikle kayınpeder saolsunlar kendi kızlarından çok severler beni
bende onlara bişey diyemiyorum napim işte
hakkımızda hayırlısı olsun onlar nasıl mutlu olursa öyle olsun yaşlı insanlar duaları yetr bize napalım
biraz sıkıntılı olucak belliki ama yapıcakta bişey yok
bizde rahatlarsa bizde kalıcaklar
ben çalışıyorum akşamdan akşama eve gidip uzanıyrum falan erken yatıyorum onlar olunca bana yat deselerde yatamam edemem o yüzden sıkıntı olucak işte aman hele bi taşınsınlar bakalım

hmm bide akşam dedilerki evi emire bırakmak istiyolarmış falan bende dedim olmaz öyle şey
evlatlarınız birbirine girer bu yüzden hiç gerek yok

oyyy oyyy yerim ben ne giydireceksin annesi pasana baloda (ne giyse yakisir kesin)
Kv durumlarini stres yapma simdiden tamda kilo vermeye basladin iyi gidiyorsun masallah Annende kalirsin çok ozluyorlarsa gelir gorurler canim onlarda hem sizin yerinize niye karar veriyorlarki Senin evladindan ayri kalamayacagini bilmiyormu? gondermezsin ozlerse gelir gorurler merak etme

canım yılbaşı özel bir gece bir sürü resim çektiriyor insan :) dolayısıyla bence ne giyersen giy helede evde değilsen içine mutlaka korse giy ben öyle yapacagım dısarı cıkarsam ve kilo orantın cok önemli. eger vücudunda bir orantı varsa kilo anlamında ne giysen yakışır ama belli başlı yerlerin diger yerlerine göre daha fazlaysa ozaman seni daha ince gösterecek şekilde giyinmenin yollarının ararız. çünkü giyinmek cok önemli bence özelliklede özel günlerde. ben çok dikkat ediyorum giyinmeme mesela o yüzden insanlar hep kilomu göstermediğimi söyler. hatta mümkünse bir resmini koy bizde ona göre giyecek bişiler tavsiye edelim sana ne dersin :)

erimedi demek neyse haftaya kadar eritirsin :)))
sen zaten çok alımlı ve hoş bir bayansın canım ya neden bugün olasın hergün güzelsindir. ekle bakalım bizde :)

şimdilik koydugum foto saçımın fönsüz hali :) tsk ederim canikom :)

okurken bile sinir oldum. Allah sana yardım etsin canım. böyle ne kolay karar veriyorlar bizde kalır cocuk diye. sanki dogururken onlara vereceğiz diye doguruyor insanlar

sagol ablammm. fotoları bekliyorum büyük bir merakla fıstıkların :)

nevin hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi biyere girersin

ilbatum üzüldüm ya çocuk küçükken zor oluyor

melis ne güzel oluyor demi bizde oğlanlar kreşe giderken kreşte etkinlik çok olurdu giderdik

yeşimmmmm başım döndüüü durrrr kız ben okurken yoruldum saçınıda göremedim daha geçmişin yarısındayım daha))

gördüüümmmmm güle güle kullan

Son düzenleme:
[

cnm günaydın
ya işte benim yumuşak yüzüm güleryüzüm böyle yapıyo
kimseyi kırmak ta istemiyorum
kayınvalidem özellikle kayınpeder saolsunlar kendi kızlarından çok severler beni
bende onlara bişey diyemiyorum napim işte
hakkımızda hayırlısı olsun onlar nasıl mutlu olursa öyle olsun yaşlı insanlar duaları yetr bize napalım
biraz sıkıntılı olucak belliki ama yapıcakta bişey yok
bizde rahatlarsa bizde kalıcaklar
ben çalışıyorum akşamdan akşama eve gidip uzanıyrum falan erken yatıyorum onlar olunca bana yat deselerde yatamam edemem o yüzden sıkıntı olucak işte aman hele bi taşınsınlar bakalım

hmm bide akşam dedilerki evi emire bırakmak istiyolarmış falan bende dedim olmaz öyle şey
evlatlarınız birbirine girer bu yüzden hiç gerek yok
[/QUOTE]

benim meselem yanında kalması değil hayatlarımıza müdahale etmek istemeleri.sen mutlu ol canım ne diyim.

saol inşallah öyle olur.

çok tatlısın maşallah

valla cnm netten bakıyorum ama bakalım haftaya hafta sonu gidip magazalrdan bakıcam

benim meselem yanında kalması değil hayatlarımıza müdahale etmek istemeleri.sen mutlu ol canım ne diyim.

saol inşallah öyle olur.

çok tatlısın maşallah

aynen cnm işte böyle bi huyları var kendi düşünceleri pat diye söylüyolar fikir sormak yok ama biz kendi fikrimizi uyguluyoruz sonuçta bakalım hayırlısı tatlım

Merhaba güzeller :)
9,30 da geldim işe geçmişi okudum daha yeni bitti.

BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN

Hoşgeldin Canan,çizelge yapmakla başla istersen canım.Motive olur

yeşimmm çok begendim elbiseni saçını pek anlayamadım rengini malesee ama gzlsin ne diyim :)

nevinnnn yrn bildirim günü ne alemde durumlar
benim yrn 3:45te diyetisyen randevum da var oyy oyyy yandım ben

Son düzenleme:
ayşe verme bebeği tamam seviyorlar ama senden ve eşinden daha fazla sevemezler kreşe alışmışken bozma çocuğun düzenini bunu bi şekilde kırmadan söyleyin onlarda anlıycaktır sizi(inşallah)

ayşe verme bebeği tamam seviyorlar ama senden ve eşinden daha fazla sevemezler kreşe alışmışken bozma çocuğun düzenini bunu bi şekilde kırmadan söyleyin onlarda anlıycaktır sizi(inşallah)

yok cnm vermiyoruz ztn
1 ay yollamıştım orduya bırakığ gelmiştim daha doğrusu bakıcak kimse yoktu
eşimde bende depresyona girdik resmen asla yollayamayız büyük konuşmayım ama hiç öyle bi niyetimiz yok

sen nerde görev yapıyodun merak ettim şimdi
offf offf ankara'ya sözde 130 km ama hiç medeniyetten nasibini almamış bir şehirde doğusunda :))) çankırı
hakkınızda hayırlısı olsun canım, çocuk senin sen ne karar verirsen uymak zorundalar ,tamam onlarda düşünürler mutlaka ama annesi gibi değil :)
valla fönsüz mönsüz gayet güzel, elbisende çok cici, ayy pek hoş bir hatunsun sen ya....

sağol canım benim evet çok zor olacak allahtan kv gelecekte gözüm arkada kalmayacak

Çok haklısın canım kesinlikle korsemi götürücem ben de elbise istiyorum ama hem nereye gideceğimiz henüz belli değil hem de erkek arkadaşım çok spor biri onun yanında süslü pakize gibi durmakta istemiyorum spor şık birşeyler olsun diyorum ama ne yapacağımı henüz bilemedim. Ben tam bir armut tipiyim basenim ve bacaklarım kalın üstüm 46 altım 50-52 beden Onun için düz inen elbiseler olamıyor bana maalesef. Resim eklemeyi unutmuşum resmen ya geçen sene her dakika resim eklerdim ama şimdi nasıl ekleneceğini hatırlamıyorum. Seni arkadaş listeme ekledim albümlerim var ordan görebilirsin burayada eklemeye çalışacağım.

allah yardımcın olsun cnm saol valla bizim kararımız belli onlar isteklerini söylüyolar ama olmıcak şeyler tabiki
ben kreşten çok memnunum şuanda bi sıkıntımız yok çok şükür
öedemesinde de esneklik sağlıyolar bize eşim ticaret yapıyo çünkü her zamn vaktinde para almıyo
ama bi sıkıntı yok

sağol canım inşallah ...
öyle tabi onlarda düşünüyorlar onlarında canı ama anne-baba yanı gibi olur mu hiç?
bende gittiğimiz yerde güzel bir kreş bulursam vermeyi düşünüyorum ama iyi bir bakıcıda olur çünkü benimki daha çok küçük ,evden uzak kalsında istemiyorum.
ne güzel anlayışlılarda demek o zaman devam edebilirsiniz canım

valla cnm büyük bir sorun çıkmadığı sürece emir kreşin elinde büyüyecek okula başlayana kadar almayı düşünmüyorum evime 20 metre mesafede ve memnunum sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…