7 ay olucak canim ama 20 kilodan fazlasini 4ayda verdim bayramdan beri yavasladim eskisi kadar dikkat etmiyorum yememe yinede iyi çok sukur veremesemde fazla almiyorum gram olarak farkediyor(yuruyus yapiyorum onun etkisi buyuk)3meleğim var 105 kilodan 72 ye nasıl düştün ve kaç ayda kutuldun kilolarından
Ablacim ALLAH esine sifa sanada sabir versin dualarim sizinleselam güzel dostlarım..malum nedenden dolayı pek giremiyorum.iki ev arasında mekik dokuyorum.3 gün kardeşimde,diğer günlerde annemde kalıyorum.ne kadar rahat ettirmeye çalışsalarda insanın kendi evi,yatağı gibi olmuyor.yarı uykulu hastaneye gidiyorum.hergün aynı koşturmaca..doktrlar aynı şeyi söylüyor.durumunda gelişme yok!her an her şey olabilir diye.ben daha umutluyum bugün..yanına gittiğimde beni duyduğuna eminim.bir ara gülümsedi elini kaldırmaya çalıştı..hemşireye göre her olumlu gelişim sevincim refkleks..bir daha onlara bir şey söylemeyeceğim.sizlere geri dönüş yapamıyorum.5 dakikalık görüşme için 2-4 saat hastanede geçiyor.2 de ecden çıkıyorum.3 ten evvel yazılmam lazım görüş için.evvelki gün akşam 6 da izin çıktı.onlarda haklı..hergün bir yığın kaza oluyor.yoğun bakım gerçektende çok yoğun çalışıyor.dua ettiğinizi biliyorum.allah sizden razı olsun.ben pek giremiyorum.hastane dönüşü hemen yemeğe oturuyorum.arkasından da uyku bastırıyor.gece 11 gibi kalkıyorum.kimseye pek bir faydam yok.şu uyuşukluğumdan bir kurtulsam..hepinizi çok seviyorum.allah her zaman yardımcınız olsun..ne zaman tekrar girerim bilmiyorum...
ayyyy bilirim bende dun yaptim bisuru mama hala var evde aksamda 7.30da gidicez parti var noel için ordada yemezsem yarin bi surpriz yasamamgünaydın KIZLAR şimdi evde misafirlere hazırladıgım mamalar var kendimi zor tutuyorum .börek ,un kurabiyesi ,sarma,ıslak kek hepsi benim sevdiklerim sadece birer ısırık aldım tatlarına bakmak için ama zor kilo vermek ALLAH BOL İRADE VERSİN
saol ablacim guzel sozlerin için bende çok duygulandim agladim babamizinda gozunden yas geldi gerçekten çok hos bir sahneydi çocuklarin hepsi guzel çaldi oynadilar ama benim PASAM baskaydisabah sabah tartıda 85.5 i gördümbir daha cumartesi pazar dışında kaçamak yapmayacağım!!! Yarına geçen haftaki kiloma düşersem ne ala pek bir umudumda yok ama neyse yinede mutluyum bugun içim huzurlu Allahıma cok sukur :))))
erimedi kör olmayasıcaaaaa. Neyse bu haftayı böyle geçireceğim belli. Olsun bugün pek bi güzelim yada ben öyle hissediyorum:) Elbise giydiğim zaman kendimi çok güzel hissediyorumresim koyacagım sizede ögleden sonra :)
yerim ben o paşayı yerimm :) mutlaka resim çekmişsinizdir eklede görelim ne olursun :) ben zaten erkek çocuk hastasıyım kesin bende ağlardım :) hatta hep derim böyle cocuk yarışmalarında falan benim cocugum cıksa sanırım ben hastanelik olurum aglamaktan diye :) baskasının cocuguna bile aglıyorum fena duygusalım bu konuda
kıyamam. Allah kolaylık versin güzel yüzlü arkadasım. Alnının akıyla cıkarsın sen o teftişten...
süpermiş ablacım menü. afiyet olsun yaramasın insallah :)
koptum gülmekten bunları okurken :) babalı kızlı kıskanclar demekki :) araba konusu enteresan gercekten ama hepsi öyle düşünüyor sanırım. benimkide arabanın camlarına film mi kaplatsak diyor dışarıdan içerisi gözükmesin diye
helal sana o kadar güzel mamaların arasından nasıl bir taneyle kaldın gercekten tebrikler canım :)
sorma canım dönmez mi döndü ama ben alıştım artık herkesin her işine koşmaya bütün günüm nerdeyse direksiyon başında geçiyor
al benden de o kadar!!! Bir kaç akşamdır mısırdır kuru yemiştir kafayıyemiştim. Ve cezasını çekiyorum yarın gecen haftayla aynı olayım bari Allahımmm ne olurrr
Ablacım, Senin kadar güçlü olmayı ne kadar isterdik hepimiz.Ama güçlü olacağım derken sanada bişey olacak diye korkmaya başlıyorum. Doyısıya ağla istediğinde sakın tutma kendini Allah korusun sonra çıkıyor bu birikimler. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepimiz için. Dualarımız seninle. Kendine cok ama cok dikkat et...
Günaydınnnn gönlü yüreği tertemiz asumancım:13:
Bu sabah bir simit ve 2 peynir yedim. Öglene klasik olarak yemege gitmeyeceğim ilacımı aldım şimdiden etkisini göstermeye basladı sagolsun. Aksama kadar bol mandalina takviyesiyle halamın torununu isteme olayına gideceğim :) orda da kendimi tutsam iyi olur çünkü su börekleri baklavalar beni bekliyor olacak. Ben yarın gercekten felaket gelecegim gibi geliyor bana :) Olsun napalım ucunda ölüm yokya ben toparlarım haftaya hepinize söz güzellerim :) Güzeeeeelllllllllll bir gün olsun hepimize :)
insallah canim 2012 bizim yilimiz olucak yaza bomba gibi giricez topikçeGünaydın kızlar
Bu haftaki diyetisyen randevumda diyetisyenim diyet listemi biraz değiştirdi demiştim değişikliklerden bahsedeyim kabızlık çeken varsa sabah uyandığı gibi 3 kuru kayısı,2 ceviz ve 2 bardak ılık limonlu su içecek sonra kahvaltı yapacak bu kabızlığı engelliyormuş + sabah kahvaltısında istersen haftada bir menemen yiyebilirsin dedi gerisi hemen hemen aynı sporu haftada 5 güne çıkardı 1 saate :18:
Diyetisyenime burdan bahsettim girer bakar mı bilmiyorum ama kadınlar kulübünde topicimiz var orda verdim ben verdiğim 20 kiloyu dedim çok güzel dedi birbirinizi motive etmeniz dedi
İnşallah geri kalan 35 kilomu da topicimle vercem dediminşallah inşallah
Canim tunik tayt:yada tunik pantalon giyebilirsin ben genelde oyle giyiyorum yakistigini dusunuyorum hem gobusu falan kapatiyor yinede sen bilirsinYa kızlar bana bir akıl verin ben yılbaşında ne giyeyim :26: nereye gideceğimizi bilmiyorum ama emreyle filizde bizimle olacak hep beraber biryerlere gideriz diye konuştuk ama kıyafet bulamıyorum kendime elbise mi giysem tayt tunik mi yoksa pantolon bluz mu bilemedim bir de ayakkabı ne giycem onu düşünüyorumama bulamıyorum akıl istiyorum akıl
hos geldin aramiza insallah sende istedigin kiloya ulasirsinBENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN
kızlar bilenler bilir kayınvalidemlerin evi uzun süredir satılıktı
sonunda satıldı dün bugun işlemleri yapmaya gittiler
haftaiçi de orduya gidip ev bakıcaklar oraya taşınacaklar veeeee evi yerleştirdikten sonra hemen dönecekler üstelik 2 oğlu 1 kız var ama akşam diyolarki biz sizde kalırız sizde rahat ederiz buyrun dedik bizde ne diyelim
ben daha şimdiden yaza ne olcak diyorum
topu topu 15 günüm var annemle kalmak için ki ben annemin evini yazın otel gibi kullanıyorum sürekli geziyoruz çünkü
ama artık yok bizde kaldı yok orda kaldı laf olacak
daha şimdiden ilk bize gelirsiniz bavul bizde olur baba evi dediler bende o da baba evi dedim
eşime de dedimki sen ananda kal ben anamda emirde biraz orda biraz orda :)
hmm asıl olan emiri 1 gün görmeden durmazlar asla
diyolarki biz emiri de götürcez onsuz duramayız biraz biz bakarız biraz annen
ztn gelip burda durucaz sizde kreşe boşa para vermeyin
siz özlüyosun da dedim biz daha çok özleriz
ben emiri yollamam bi yere dedim
çocugun düzeni daha yeni oturuyo üstelik tekrar düzenini bozmam dedim falan
yaa beni çoook hareketli günler bekliyo bakalım hayırlısı olsun ama üzüldüm açıkcası gitmeselerdi keşke benimkisi iyi kayınvalidelerden bazen saçmalıyo ama olsun
hmm bide emirim bugun kreşte yerli malı haftası kutluyo
yaş pasta ceviz ve badem götürdü babası yavrum yaa ayın 30unda da kostümlü baloları var
yerim ben onu yer
7 ay olucak canim ama 20 kilodan fazlasini 4ayda verdim bayramdan beri yavasladim eskisi kadar dikkat etmiyorum yememe yinede iyi çok sukur veremesemde fazla almiyorum gram olarak farkediyor(yuruyus yapiyorum onun etkisi buyuk)
Benim listem yok kendim çabaliyorum hayatimdan hiçbiseyi çikarmadim yani herseyden yiyorum azalttim sadece(kaçamaklar olmuyor degil hani) ama çok sevdigim dayanamayacagim yemekler var onlarida fazla yapmiyorum sarma,dolma içli kofte vs... bunlra dayanamam orasi kesin bide aksam bura saati 6dan sonra bisey yemiyorum (misafirlik hariç)
Istedikten sonra olmayacak bisey degil ALLAH in izniyle insallah sende verirsin canim
Aslinda ben 107 yi bile gormustummm
Ablacim ALLAH esine sifa sanada sabir versin dualarim sizinle
ayyyy bilirim bende dun yaptim bisuru mama hala var evde aksamda 7.30da gidicez parti var noel için ordada yemezsem yarin bi surpriz yasamam
Genelde ne oluyorsa persembe oluyor zaten cuma stresindenmidir nedir aslinda yenmemesi lazim ama hepte kaçiriyoruz sonrada +kaçinilmaz
Insallh bu aksamda tutabilirim kendimi sizde tutun yimeyin arkadaslar
saol ablacim guzel sozlerin için bende çok duygulandim agladim babamizinda gozunden yas geldi gerçekten çok hos bir sahneydi çocuklarin hepsi guzel çaldi oynadilar ama benim PASAM baskaydi
Resim biz çekemedik yasakmis(dikkatleri dagilmasin diye heralde)onlar çekmisler daha sonra vericekler ekleyebilirsem alinca eklerim
Senin resmini sabirsizlikla bekliyorum çok yakistigina eminim çok guzelsin masallah
insallah canim 2012 bizim yilimiz olucak yaza bomba gibi giricez topikçe
Canim tunik tayt:yada tunik pantalon giyebilirsin ben genelde oyle giyiyorum yakistigini dusunuyorum hem gobusu falan kapatiyor yinede sen bilirsin
hos geldin aramiza insallah sende istedigin kiloya ulasirsin
Kizlarrrrrrrr gunaydinnnnnnnKeyifler nasilll?
Benim super çok sukur
ohhhh kusura bakmayin anca geçmisi bitirdim
günaydın ayşe bu bu herşeye karar vermeleri yokmu beni öldürüyor yahu sanki benim aklım yok değil mi.sen şimdiden neden strese giriyorsunkiyaaa canın nasıl isterse öle davran bende. tabiki tatilinde annenın yanında kalıcan olurmu öle şeyya...
oyyy oyyy yerim ben ne giydireceksin annesi pasana baloda (ne giyse yakisir kesin)kızlar bilenler bilir kayınvalidemlerin evi uzun süredir satılıktı
haftaiçi de orduya gidip ev bakıcaklar oraya taşınacaklar veeeee evi yerleştirdikten sonra hemen dönecekler üstelik 2 oğlu 1 kız var ama akşam diyolarki biz sizde kalırız sizde rahat ederiz buyrun dedik bizde ne diyelim
topu topu 15 günüm var annemle kalmak için ki ben annemin evini yazın otel gibi kullanıyorum sürekli geziyoruz çünkü
daha şimdiden ilk bize gelirsiniz bavul bizde olur baba evi dediler bende o da baba evi dedim
yaa beni çoook hareketli günler bekliyo bakalım hayırlısı olsun ama üzüldüm açıkcası gitmeselerdi keşke benimkisi iyi kayınvalidelerden bazen saçmalıyo ama olsun
yaş pasta ceviz ve badem götürdü babası yavrum yaa ayın 30unda da kostümlü baloları var
yerim ben onu yer
Ya kızlar bana bir akıl verin ben yılbaşında ne giyeyim :26: nereye gideceğimizi bilmiyorum ama emreyle filizde bizimle olacak hep beraber biryerlere gideriz diye konuştuk ama kıyafet bulamıyorum kendime elbise mi giysem tayt tunik mi yoksa pantolon bluz mu bilemedim bir de ayakkabı ne giycem onu düşünüyorumama bulamıyorum akıl istiyorum akıl
erimedi demek neyse haftaya kadar eritirsin :)))
sen zaten çok alımlı ve hoş bir bayansın canım ya neden bugün olasın hergün güzelsindir. ekle bakalım bizde :)
kızlar bilenler bilir kayınvalidemlerin evi uzun süredir satılıktı
yerim ben onu yer
saol ablacim guzel sozlerin için bende çok duygulandim agladim babamizinda gozunden yas geldi gerçekten çok hos bir sahneydi çocuklarin hepsi guzel çaldi oynadilar ama benim PASAM baskaydi
Resim biz çekemedik yasakmis(dikkatleri dagilmasin diye heralde)onlar çekmisler daha sonra vericekler ekleyebilirsem alinca eklerim
Senin resmini sabirsizlikla bekliyorum çok yakistigina eminim çok guzelsin masallah
saol inşallah öyle olur.nevin hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi biyere girersin
ilbatum üzüldüm ya çocuk küçükken zor oluyor
melis ne güzel oluyor demi bizde oğlanlar kreşe giderken kreşte etkinlik çok olurdu giderdik
yeşimmmmm başım döndüüü durrrr kız ben okurken yoruldumsaçınıda göremedim daha geçmişin yarısındayım daha))
gördüüümmmmm güle güle kullan
çok tatlısın maşallahEki Görüntüle 307435
canım yılbaşı özel bir gece bir sürü resim çektiriyor insan :) dolayısıyla bence ne giyersen giy helede evde değilsen içine mutlaka korse giyben öyle yapacagım dısarı cıkarsam ve kilo orantın cok önemli. eger vücudunda bir orantı varsa kilo anlamında ne giysen yakışır ama belli başlı yerlerin diger yerlerine göre daha fazlaysa ozaman seni daha ince gösterecek şekilde giyinmenin yollarının ararız. çünkü giyinmek cok önemli bence özelliklede özel günlerde. ben çok dikkat ediyorum giyinmeme mesela o yüzden insanlar hep kilomu göstermediğimi söyler. hatta mümkünse bir resmini koy bizde ona göre giyecek bişiler tavsiye edelim sana ne dersin :)
şimdilik koydugum foto saçımın fönsüz hali :) tsk ederim canikom :)
okurken bile sinir oldum. Allah sana yardım etsin canım. böyle ne kolay karar veriyorlar bizde kalır cocuk diye. sanki dogururken onlara vereceğiz diye doguruyor insanlar
sagol ablammm. fotoları bekliyorum büyük bir merakla fıstıkların :)
oyyy oyyy yerim ben ne giydireceksin annesi pasana baloda (ne giyse yakisir kesin)
Kv durumlarini stres yapma simdiden tamda kilo vermeye basladin iyi gidiyorsun masallahAnnende kalirsin çok ozluyorlarsa gelir gorurler canim onlarda hem sizin yerinize niye karar veriyorlarki Senin evladindan ayri kalamayacagini bilmiyormu? gondermezsin ozlerse gelir gorurler merak etme
benim meselem yanında kalması değil hayatlarımıza müdahale etmek istemeleri.sen mutlu ol canım ne diyim.
saol inşallah öyle olur.
çok tatlısın maşallah
BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN
ayşe verme bebeği tamam seviyorlar ama senden ve eşinden daha fazla sevemezler kreşe alışmışken bozma çocuğun düzenini bunu bi şekilde kırmadan söyleyin onlarda anlıycaktır sizi(inşallah)
Merhaba güzeller :)
9,30 da geldim işe geçmişi okudum daha yeni bitti.
Hoşgeldin Canan,çizelge yapmakla başla istersen canım.Motive olur
offf offf ankara'ya sözde 130 km ama hiç medeniyetten nasibini almamış bir şehirdesen nerde görev yapıyodun merak ettim şimdi
hakkınızda hayırlısı olsun canım, çocuk senin sen ne karar verirsen uymak zorundalar ,tamam onlarda düşünürler mutlaka ama annesi gibi değil :)kızlar bilenler bilir kayınvalidemlerin evi uzun süredir satılıktı
yerim ben onu yer
valla fönsüz mönsüz gayet güzel, elbisende çok cici, ayy pek hoş bir hatunsun sen ya....Eki Görüntüle 307435
canım yılbaşı özel bir gece bir sürü resim çektiriyor insan :) dolayısıyla bence ne giyersen giy helede evde değilsen içine mutlaka korse giyben öyle yapacagım dısarı cıkarsam ve kilo orantın cok önemli. eger vücudunda bir orantı varsa kilo anlamında ne giysen yakışır ama belli başlı yerlerin diger yerlerine göre daha fazlaysa ozaman seni daha ince gösterecek şekilde giyinmenin yollarının ararız. çünkü giyinmek cok önemli bence özelliklede özel günlerde. ben çok dikkat ediyorum giyinmeme mesela o yüzden insanlar hep kilomu göstermediğimi söyler. hatta mümkünse bir resmini koy bizde ona göre giyecek bişiler tavsiye edelim sana ne dersin :)
şimdilik koydugum foto saçımın fönsüz hali :) tsk ederim canikom :)
okurken bile sinir oldum. Allah sana yardım etsin canım. böyle ne kolay karar veriyorlar bizde kalır cocuk diye. sanki dogururken onlara vereceğiz diye doguruyor insanlar
sagol ablammm. fotoları bekliyorum büyük bir merakla fıstıkların :)
nevin hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi biyere girersin
ilbatum üzüldüm ya çocuk küçükken zor oluyor
melis ne güzel oluyor demi bizde oğlanlar kreşe giderken kreşte etkinlik çok olurdu giderdik
yeşimmmmm başım döndüüü durrrr kız ben okurken yoruldumsaçınıda göremedim daha geçmişin yarısındayım daha))
gördüüümmmmm güle güle kullan
Eki Görüntüle 307435
offf offf ankara'ya sözde 130 km ama hiç medeniyetten nasibini almamış bir şehirdedoğusunda :))) çankırı
hakkınızda hayırlısı olsun canım, çocuk senin sen ne karar verirsen uymak zorundalar ,tamam onlarda düşünürler mutlaka ama annesi gibi değil :)
valla fönsüz mönsüz gayet güzel, elbisende çok cici, ayy pek hoş bir hatunsun sen ya....
sağol canım benim evet çok zor olacak allahtan kv gelecekte gözüm arkada kalmayacak
allah yardımcın olsun cnm saol valla bizim kararımız belli onlar isteklerini söylüyolar ama olmıcak şeyler tabiki
ben kreşten çok memnunum şuanda bi sıkıntımız yok çok şükür
öedemesinde de esneklik sağlıyolar bize eşim ticaret yapıyo çünkü her zamn vaktinde para almıyo
ama bi sıkıntı yok
sağol canım inşallah ...
öyle tabi onlarda düşünüyorlar onlarında canı ama anne-baba yanı gibi olur mu hiç?
bende gittiğimiz yerde güzel bir kreş bulursam vermeyi düşünüyorum ama iyi bir bakıcıda olur çünkü benimki daha çok küçük ,evden uzak kalsında istemiyorum.
ne güzel anlayışlılarda demek o zaman devam edebilirsiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?