Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşimmmmm başım döndüüü durrrr kız ben okurken yoruldum saçınıda göremedim daha geçmişin yarısındayım daha))

gördüüümmmmm güle güle kullan

banane banane fırsatını bulmusken yazacagımda yazacagım işte :):):):) bende de bu işin ortası yok gördüğünüz gibi ya sırf buraya agırlık veriyorum işlerim aksıyor yada burayı ihmal ediyorum işlere yogunlasıyorum :) bakalım ne olacak bu işin sonu :) saclarıma fön cektirdim geldim şimdi yeni foto koydum size :) öpüyorum canım benimmm ...

çok tatlısın maşallah

canımmmm tsk ederim :)

yeşimmm çok begendim elbiseni saçını pek anlayamadım rengini malesee ama gzlsin ne diyim :)

canım benim benim elbiselerin adresi istanbul beylikdüzü pazarı :) tanesine en fazla 30 tl veriyorum alıyorum senede bir kaç tane sonra degistire degistire giyiyorum kısında yazında en rahat ettiğim kendimi içinde en begendiğim kıyafet elbise :) tsk ederim canikom :)

valla fönsüz mönsüz gayet güzel, elbisende çok cici, ayy pek hoş bir hatunsun sen ya....

canımmmmmmmmmmmmsınnnn :) tsk ederim fıstıkım o senin güselliğin :)

canım resimlerine baktım yorumda yaptım maşallahın var. aman yarabbim o ne gözler öyle. deliyor geçiyor yemin ederim. tütütütütüü

saclarım biliyorsunuz kızıldı. boyanın rengi bildiğin sütlü kahveydi ama benim kızıldan dönmem her zamanki gibi zor oldugu için degisik güzel bir renk oldu :) birde ben cok inatcıyımda kuaföre boyatmayı okadar para vermeyi sevmiyorum kendim boyayacagım diye inat ediyorum :) saclarımızda hiç beyaz yokken nerdeyse ne gerek var okadar para bayılmaya ama dimiiii helede tek renk yapacaksak yani :)

offf offf ankara'ya sözde 130 km ama hiç medeniyetten nasibini almamış bir şehirde doğusunda :))) çankırı

abooovvvv çankırıı görmedim görmekde istemiyorum senide duyduktan sonra kk de sevdiğim biri var başka topikde oda kurtulmaya çalışıyor ordan

çok geçmiş olsun canım.....

abooovvvv çankırıı görmedim görmekde istemiyorum senide duyduktan sonra kk de sevdiğim biri var başka topikde oda kurtulmaya çalışıyor ordan

kaçaaak sen istanbula al tayini o zaman ben seni gezdiririm hem buralarda.....

yeşim ben elbisene bakmakdan saçına bakamıyorum güzel duruyor bende armutum üstle alt bayaa fark ediyor bende elbise giymek istiyorummmmmmmm

çok geçmiş olsun canım.....

kaçaaak sen istanbula al tayini o zaman ben seni gezdiririm hem buralarda.....

safişşş msn ye gelsene anlatacaklarım var kızlar beni msn ye eklemek isteyen varsa özelden adısımı yazarım

boşver ayşecim bu yaşta çocuğun hiç bi zorunluluk yokken annesinden babasından ayrılması olur mu hiç, kayınvalidenin söylediği de laf yani. benimki de kışın gelin bende kalın tasarruf yapalım diyor, tövbe estağfurullah diyorum başka da bi şey demiyorum, çünkü mantık bu işin neresinde anlamıyorum, o yüzden ben boşveriyorum fazla da eşimin kafasını şişirmiyorum ama sinirleniyor muyum hem de nasıl, 1 kere 3 kere söylersin 10 kere söyleyip aynı tepkiyi aldığın halde yine de söyleme azimleri ayakta alkışlanır. sen tatilde nerede rahat ediyorsan oraya git, hiç de bu söylenenleri takma, eşin çok istiyorsa gitsin kalsın anneciğinde

safişşş msn ye gelsene anlatacaklarım var kızlar beni msn ye eklemek isteyen varsa özelden adısımı yazarım

ah canım şimdi toplantıya gidiyorum erken dönersem açarım olmazsa yarın görüşürüz ..çok merak ettim ama.....off çıkıyorum...

evet canimmmmm cocuklara büyük etkisi oldugunu düsünüyorum bende el becerisi bakimindan
ah ah bide ben becerebilsem efferim iyi yapmissin
sagol cnm iyi geldi gercekten
günaydın kızlar sizi takdirle takip ediyorum valla bravo hepinize maşallahınız var
bakin bakin benim kacak ortim gelmis nerelerdesin canim ???

masallah benim arkadasima

Son düzenleme:
çok guzelsin canimmmmm masallah
elbisenede bayildimmmm
Gerçekten kilonu gostermiyorsun
buarada kaç yasindasin? ben sana abla diyorum (çok gençsin demiyim aslinda)
Sende bana diyorsunda ben 28 yasindayim:44:

evet canim çok guzel anlardi ALLAH im herkese nasip etsin çok duygulandim

masallah masallah gerçektende çok tatli çok guzelsin saçlarininda çok hos
Bende kendim boyuyorum para verip boyatmaya gerek yok (kapaliyimda sadece evde açiyorum) kizil renge bayiliyorummmmm hep kizila boyarim tek sorun kizil renk çok akiyor bide bikaçkezdirki tutturamadim rengini onceki boyamin numarasini kaybettim ondan beri tam istedigim gibi olmadi
Elbisende çok çok guzelllll

Son düzenleme:
Mmery hoşgeldin canım.Bugün doktora gitcektin yanlış hatırlamıyorsam.Gittin mi?Gittiysen ne dedi Veysel Bey?Merak ettim seni.Gitmediysen de gidip geldikten sonra haber ver emi canım

Son düzenleme:
yeşim ben elbisene bakmakdan saçına bakamıyorum güzel duruyor bende armutum üstle alt bayaa fark ediyor bende elbise giymek istiyorummmmmmmm

canım benim sagol. armut tipi vücutlar için göğüs altından robalı ve diz altı elbiseler cok güzel durur. yani ne bol ne dar. bende elbiseden vazgecemiyorum...

yeşimmm beylikdüzü pazarına gelince hbr ver bidaha oraya yakınım ben
bu arada sen nerde oturuyosun ki

canikom ben antalyada oturuyorum :) kayınvaldemleri beylikdüzünde oturuyorlar istanbulda. c mahallesinde. senede bir kere onlara geliyorum mutlaka :) mesela şubatta tüyapta fuar var yine geleceğim ozaman mutlaka araşırız birlikte gideriz pazara :)

masallah benim arkadasima

canımmmmm sagolasın :) hepimize masallah

evet komik olmuş demekki bundan sonra ben sana melis sende bana yeşim diyeceksin :) çünkü bende 84 lüyüm. yani dolu dolu 27 :) 28 in içindeyim :) evet kızıl cok akıyor bende sinir oluyorum. o yüzden evde herseyim ayrı hastalıklı gibi tövbe tövbe. havlum yastıgım hep kıpkırmızı oluyor ilk 10 gün. helede antalyada yazın. beyaz bir elbise giymeyeyim yazın falan hemen boynum kıpkırmızı. kışın rahat ama yazın dert gercekten. ama sıkıldım artık kızıldan. ilerde 75 olunca kilom insallah röfle yaptıracagım cok istiyorum :) aslında suanda yaptırabilirim ama sarı nede olsa daha yaşlı gösteriyor. benim eşimde maşallah çocuk gibi daha benden 5 yaş büyük olmasına ragmen nerdeyse 5 yaş küçük gibi :) birde kilo olunca bende yaşımdan büyük gösteriyorum yanında. o yüzden biraz daha zayıflamalıyım. elbise hastasıyım bende resmen. bende daha ne elbiseler var size giyer giyer koyarım resimlerimi :) öpüyorum canım melisim çok :)

tamam cnm hbr ver mutlaka

BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN
hoşgeldin canım.. gel senide alırız aramıza.. burada herkesin öyle büyük ve sevgi dolu kalbi varki
evet canım anladım ben istanbuldasın diye düşünüyordum da,ulaşımın bu kadar zor oldugunu da düşünemedim.
Allah yardımcın olsun...
Mmery hoşgeldin canım.Bugün doktora gitcektin yanlış hatırlamıyorsam.Gittin mi?Gittiysen ne dedi Veysel Bey?Merak ettim seni.Gitmediysen de gidip geldikten sonra haber ver emi canım

hoşbulduk canım geçmişi okuyana kadar ben sen gitmişsin
Yok canım yarın diyetisyenm zehra hanıma gidicegim. Veysel bey reglin 3.günü gel demişti ama ben bu ay 8.de başladım,9.da bitmişti..
10.da randevum vardı ama uyandım yok,başlamadan bitmiş
bu aylık kalsın dedm,önümüzdeki ay regl olur olmaz giderimgliforuma devam edecegim yaklasık 2 ay gidiyor ya.. var daha..
Zaten her ay hem diyetsyen hem veysel bey saolsun ikisinin de tahlili bitmiyor bide valla kocişim aile tıpa çalışıyor
Ama hiççç ses etmiyor ben böyle hevesli olunca..

kızlar slm çok canım sıkkın kızım sabah lap top un tuşlarını tek tek kırmışşş tırnaklarıyla sökmüş sökmüş atmışşn çıldırdım resmen yokkk olmuyo zaten douda tek sosyal faliyetim pc delirdim resmen tuşlarını nası nerden bulacaksak

az önce annanem has taneye yatmış annem çalışştoğından ananem büyüttü beni içim yanıyooo ölürse gidemem bile gurbetin gözü kör olsun ne ölüne ne dirine gidebilyoasunnn
tuş takımı yok anca bu kADAR yazabldim derdimi anlatıım az rahatladım kusura bakmayın ağlamaktan göözüm şişti

cnm ben fransız kaldım da konuya veysel bey dediğin kim

cnm çok geçmiş olsun hemen ölümü getirme aklına
allah sağlık sıhhat şifa versin inş. (amin)
dualarımız sizinle cnm

diyet yapan yok mu:26:
hadi benide motive edin
neler yapıyosunuz, kaç kilo verdiniz?

desteğe ihtiyacım var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…