:))) canım veysel bey tomurcukla benm kadın dogum doktorumuz.. ikimiz de kocaelindeyiz de geçen gün ögrendik aynıymış doktorumuz
Ne güzel bir akşam geçirmişsiniz. Tebrikler paşana :)) Hep böyle güzel günlerini görmenizi dilerim.Bu aksam pasamin konseri var (gitar çalicaklar bikaç ogrenci ve ogretmeni ile) çok heyecanliyim ilk kez izlemeye gidicem (sonrada mamalar yenicek:18::18:)...
Turşuda kalori olduğunu zannetmiyorum ben. Gerçi ben kalori hesabı çok fazla yapmıyorum; o nedenle çok detaylı bilmiyorum ama yağlı da değil, karbonhidrat grubu da değil. neresinde kalori olabilir ki? Turşu çok tuzlu olduğu, çok su tuttuğu ve ödem yaptığı için diyetlerde pek önerilmiyor.slm kızlar valla suçluyum turşu yedim 1 tane patlıcan turşusu
kuru fasulye olunca bide yanımda off offf diyerek yiyen koca olunca
coştum kalorisi çokmudur kii
yediklerimizi yazıp günlük kaç kalori aldımızı hesaplayan site varmıdır kii
hoş olsada eror verir heralde ne ettin bacım dünyayı yemişsin der heralde
resmen hevesim kursağımda kaldı yao kadar sinirliyim ve üzgünüm ki anlatamam. sözde eş durumu tayini olacaktı bu beceriksiz bakan haklarımızı aldığı gibi bunuda aldı sadece iller arasıymış ,yeni yayınlandı. allahından bul emi kim verecek benim bebeğimin hesabını valla öbür dünyada iki elimde yakasında
Sağol Yenacığım ilgin için. Bugün daha iyi, ama dün pek iyi değildi o nedenle hiç giremedim. Sabah erkenden doktora götürdüm (sabah da ateşi vardı çünkü), muayene, tahlil filan derken 1-2 saatimiz orada geçti. Beta negatif çıktı, virütik enfeksiyon kesinleşince kan testi yaptırmadım. (tedavi şekilleri aynı zaten)Umutt'un kızı nasıl oldu acaba..:26:
Hoşgeldin evine :)) Tekrar geçmiş olsun.İyi geceler canlarım,
Ben eve geldim sonunda midem de daha iyi.Bir kaç kez annemlerde kardeşimden girip yazmaya niyetlendim ama her girdiğimde sürekli pc kapanıp açıldığı için yazdıklarım havaya uçtu gitti ben de sinirden bir daha denememeye karar verdim.Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok çok teşekkür ederim.Şimdi yatıyorum yarın geçmişi okuyup tek tek cevaplıycam inşallah.Öpüyorum hepinizi,iyi geceler.
Çok hoşsun yeşim :) Elbisen çok yakışmış gerçekten.Eki Görüntüle 307435
şimdilik koydugum foto saçımın fönsüz hali :) tsk ederim canikom :)
Ayşe, canını sıkma şimdiden canım. Onlar taşınınca kendiliğinden bir düzene girer seyahatleriniz. Zaten sizin vermeyeceğinizden emindirler de, temenni olarak söylemişlerdir herhalde.
yok cnm vermiyoruz ztn
1 ay yollamıştım orduya bırakığ gelmiştim daha doğrusu bakıcak kimse yoktu
eşimde bende depresyona girdik resmen asla yollayamayız büyük konuşmayım ama hiç öyle bi niyetimiz yok
kızlar slm çok canım sıkkın kızım sabah lap top un tuşlarını tek tek kırmışşş tırnaklarıyla sökmüş sökmüş atmışşn çıldırdım resmen yokkk olmuyo zaten douda tek sosyal faliyetim pc delirdim resmen tuşlarını nası nerden bulacaksak
az önce annanem has taneye yatmış annem çalışştoğından ananem büyüttü beni içim yanıyooo ölürse gidemem bile gurbetin gözü kör olsun ne ölüne ne dirine gidebilyoasunnn
tuş takımı yok anca bu kADAR yazabldim derdimi anlatıım az rahatladım kusura bakmayın ağlamaktan göözüm şişti
Ne güzel bir akşam geçirmişsiniz. Tebrikler paşana :)) Hep böyle güzel günlerini görmenizi dilerim.
Turşuda kalori olduğunu zannetmiyorum ben. Gerçi ben kalori hesabı çok fazla yapmıyorum; o nedenle çok detaylı bilmiyorum ama yağlı da değil, karbonhidrat grubu da değil. neresinde kalori olabilir ki? Turşu çok tuzlu olduğu, çok su tuttuğu ve ödem yaptığı için diyetlerde pek önerilmiyor.
( Üzüldüm canım. Klasik teselli şekli olacak ama; her işte bir hayır vardır derler. İnşallah bu sebeple istediğiniz tayininiz çok iyi bir yere çıkar.
Sağol Yenacığım ilgin için. Bugün daha iyi, ama dün pek iyi değildi o nedenle hiç giremedim. Sabah erkenden doktora götürdüm (sabah da ateşi vardı çünkü), muayene, tahlil filan derken 1-2 saatimiz orada geçti. Beta negatif çıktı, virütik enfeksiyon kesinleşince kan testi yaptırmadım. (tedavi şekilleri aynı zaten)
Bu senenin ilk antibiyotiğine başladık, bugün de göndermedim okula, durumu iyi maşallah :))
Hoşgeldin evine :)) Tekrar geçmiş olsun.
Çok hoşsun yeşim :) Elbisen çok yakışmış gerçekten.
Ayşe, canını sıkma şimdiden canım. Onlar taşınınca kendiliğinden bir düzene girer seyahatleriniz. Zaten sizin vermeyeceğinizden emindirler de, temenni olarak söylemişlerdir herhalde.
Minik Gözde'ye de geçmiş olsunOkuyunca çok üzüldüm, tez zamanda iyi olur inşallah.
Durumu ciddi mi canım?( Şifa diliyorum, çok geçmiş olsun.
selam
yeşim elbisen de sen de çok güzelsin
ben de elbise istiyorum yaa 30 liraya nerden bulabilirim acaba Ankarada hem güzel hem uygun olsun neyse arayan bulurmuş
100 dk kadar yürüdüm ama boşa gitti of of regl yüzünden sanırım eve geldim elim ayağım titredi resmen gözüm döndü yedim çikolata ve lokum hem de kare çikolataların yarısını yedim malesef akşam salata yoğurt müsli en iyi arkadaşlarım olacak artık inşallah dengeleyebilirim
beni dövün ben 2 kibrit kutusu kadar börek 5 sarma yedim gelen misafirler diyetteymiş birazcık sarma yediler 1 er çay içtiler gittiler 2 kişiydiler kızımın dershane hocalarıydı gelenler
kızlaarrrr kendinize gelinnn geliyo sopa yrn bildirim var napıyosunuz yaaa
asucum sana çok görmüyorum bende adet döneminde acayip iştahı açılan biriyim ama abartma sen yinede fadime ve ilknur
çok kızdım size hmmmm
kızlaarrrr kendinize gelinnn geliyo sopa yrn bildirim var napıyosunuz yaaa
asucum sana çok görmüyorum bende adet döneminde acayip iştahı açılan biriyim ama abartma sen yinede fadime ve ilknur
çok kızdım size hmmmm
akşamı hafif geçiririm inşallah şimdi yeiklerim de öğlen yemeğim olur artık sen yine de kız bana frenleyemedim kendimi
bil bakalım tartıda sabah kaç çıktım :26:102 çıktım utanıyorum bu göbekten ne güzel diyet yapıyordum köye gittim geldim herşey bozuldu bi türlü spor diyet yapamıyorum
ay canımsın ben hiç kızarmıyım sana ben burda devlet hastanesindeki dr gidiyorum ama dr ruh gibi liste verip gönderiyor hiç sohbet etmiyorcnm akşam yap bi gzl mevsim salata yeter
yada yoğurt ama salata daha tok tutar en azından
cnm yemeeeee kendimize ediyoruz yiyerek ben öyle pişmanımki ilk diyetisyeni bıraktığıma ama napim kadın uyuzdu benim bütün hevesimi kırmıştım öyle gzl gidiyodumki eger evam etseydim 14 ay oldu şimdi istediğim kilomda olurdum
şimdi yeniden başladım verdiğimide aldığım için sinir oluyorum
eski diyetisyende 92 idim o kiloya düşsem bi gzl olacak daha motive olucam inş.
sende bugun bitir artık bu kaçamakları vaktini boşa harcama lütfen
ben bugun diyetisyene başlayalı tam 1 ay oldu yrn kontrolüm var bakalım 6-6,5 kg vermiş olmam lazım bu ay
böylede devam eder azmim ve sabrım diye umuyorum cnm
lütfen sende bırak artık yemeyi yani fazladan yemeyi
öpüyyoooorrrrümmmm kızma bana lütfen
saat 4 olmuş çıkıcam ben birazdan yrn umarım herkes güzel bildirimlerde bulunur
umarım tartı hepimizin yüzüne güler sabah
birazdan mutluyu arıcam özledim bi sesini duyayım en azından
yrn görüşürüz allaha emanet olun iyi bakın kendinize
akşam erkenden uyuyun lütfen
geçmişi fazla biriktirmeyin
bide topiği temiz bırakın sabah açan benim uğraştırmayın fazla
kiz bize kizzzzzzkızlaarrrr kendinize gelinnn geliyo sopa yrn bildirim var napıyosunuz yaaa
çok kızdım size hmmmm
bende 96.100 düm bugün az daha cabalasam 95ide görürdüm belki ama gözlemeye dayanamadim gerci cok yemedim ama yinede frenleyemedin yawbil bakalım tartıda sabah kaç çıktım :26:102 çıktım utanıyorum bu göbekten ne güzel diyet yapıyordum köye gittim geldim herşey bozuldu bi türlü spor diyet yapamıyorum
iklnur sen nerde yaşıyorsun
kiz bize kizzzzzzaksama haslama yiycem bide bol su icmem lazim :26::26::26:
bende 96.100 düm bugün az daha cabalasam 95ide görürdüm belki ama gözlemeye dayanamadim gerci cok yemedim ama yinede frenleyemedin yaw
canim ben almanyada yasiyorum
slm kızlar valla suçluyum turşu yedim 1 tane patlıcan turşusu
kuru fasulye olunca bide yanımda off offf diyerek yiyen koca olunca
coştum kalorisi çokmudur kii
yediklerimizi yazıp günlük kaç kalori aldımızı hesaplayan site varmıdır kii
hoş olsada eror verir heralde ne ettin bacım dünyayı yemişsin der heralde
valla tartıya inanma gözle gördük yahu :))
off offf bende çok üzülüyorum ,yerime kendini koyduğunda anlarsın sabah 6 akşam 6 ve 120 km yol bunlar neysede bebeğimden ayrı 12 saat gelince ne faydam olacak......
yok beni bari yeme o kadar yemişsin zaten :))) şaka şaka öğün bile yapamamışsın zaten
amin canım kimsenin ahı kalmaz o adamda, herkes şu an küfrediyor o kadar çok mağdur etti ki ......
yok canım ya iştahım kapandı ben üzülünce yiyemem zaten
canım o kadar koşturmuşsun zaten bence yediklerin hiçbir şey yapmaz :)
yeni saç renginide güle güle kullan.....
inşallah canım vereceksin mutlka kalorisiz yiyeceksen gidecektir şu inatçı kilolar...
bende çok üzgünüm banu(( hemde çoooooooooook ,allahından bulsun
1 tane yemişsin ben geçen davette karışık 1 tabak götürdüm :)
kalorisi çok değilse bile su tutar canım sonuçta tuzlu
bakalım sabah tartım ne diyecek :) 84 lerde geziyorum bakalım sabaha bu risotto mideme oturmazsa iyidir :) yok anacım kosturmadımki araba üstünde popom gittim geldim :) saçlarım pek bi güzel oldu yarına resim çeker koyarım :)
Sanmıyorum canım ama eğer ben regl olmazsam artık tahmin yürütürüz kızmı erkekmi diye
Spiral var ama hala regl olamayınca anamda aklıma hamilelik soktu
Anammmm ne yeğeni kızhe hayır demem o ayrıda şu anda da tam zayıflamaya başlamışken işime gelirmi bilmem :26: Ya sanmıyorum da işte tipik anneler gibi benim annemde kızzzzz yoksa birşeymi var diye makara yapıyor
Bu arada bugün kadıncağız bana mayo almış :122: :122: hatta kızımada bikini almış tabi cadı baştan ben bikini giymem diye tuturmuştu ama anında vazgeçti anlatınca nasıl birşey olduğunu. Tabi annemler gelmeden biz akçaya nasipse tatile gideceğimiz için mecbur onada kendime de mayo alıcağımeski mayomla idare ederim olmazsa ama kıza mecbur alıcağım.
ben geldimmm yazıcaklarım vardı yarın müfettişler gelebilirmiş okula da yeni geldim hiç bişey yok yazı yazdım formları doldurdum yoruldumm:26::26::26::26:
Bugün yediklerim
Sabah,
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
4 sarma..:)
2-3 lokma tahin-pekmez
Ara,
1 taze hurma
1 bardak süt
Öğlen,
tarhana çorbası
yeşil mercimek
Akşam,
2 dilim ekmek
Ispanak kavurma
yeşillik
biraz yoğurt..Keşke yoğurdu severek yesem,hiiç sevmiyorum...
Menun guzel ablacim sarmayi 4tane yemissin bravo masallah
Ben olsam yerdim ama kaç tane yedigimi yazmazdimsarma,dolma oldummu duramam oyuzden fazla yapmiyorum
Kizlar buarada aksam mamalardan yemedim sadece birtane tuzlu kurabiye yedim kuçucuk
Sporumuda yapmistim bugun ohhhh içim rahat
İyi geceler canlarım,
Ben eve geldim sonunda midem de daha iyi.Bir kaç kez annemlerde kardeşimden girip yazmaya niyetlendim ama her girdiğimde sürekli pc kapanıp açıldığı için yazdıklarım havaya uçtu gitti ben de sinirden bir daha denememeye karar verdim.Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok çok teşekkür ederim.Şimdi yatıyorum yarın geçmişi okuyup tek tek cevaplıycam inşallah.Öpüyorum hepinizi,iyi geceler.
bugün diyeti bozdum akşam çıldırmış gibi paket paket aburcubur yedi offf
selam güzel dostlarım..malum nedenden dolayı pek giremiyorum.iki ev arasında mekik dokuyorum.3 gün kardeşimde,diğer günlerde annemde kalıyorum.ne kadar rahat ettirmeye çalışsalarda insanın kendi evi,yatağı gibi olmuyor.yarı uykulu hastaneye gidiyorum.hergün aynı koşturmaca..doktrlar aynı şeyi söylüyor.durumunda gelişme yok!her an her şey olabilir diye.ben daha umutluyum bugün..yanına gittiğimde beni duyduğuna eminim.bir ara gülümsedi elini kaldırmaya çalıştı..hemşireye göre her olumlu gelişim sevincim refkleks..bir daha onlara bir şey söylemeyeceğim.sizlere geri dönüş yapamıyorum.5 dakikalık görüşme için 2-4 saat hastanede geçiyor.2 de ecden çıkıyorum.3 ten evvel yazılmam lazım görüş için.evvelki gün akşam 6 da izin çıktı.onlarda haklı..hergün bir yığın kaza oluyor.yoğun bakım gerçektende çok yoğun çalışıyor.dua ettiğinizi biliyorum.allah sizden razı olsun.ben pek giremiyorum.hastane dönüşü hemen yemeğe oturuyorum.arkasından da uyku bastırıyor.gece 11 gibi kalkıyorum.kimseye pek bir faydam yok.şu uyuşukluğumdan bir kurtulsam..hepinizi çok seviyorum.allah her zaman yardımcınız olsun..ne zaman tekrar girerim bilmiyorum...
cnm bende bazen çok iradeli bazen çok tersi olabiliyo
geçmiş olsun diyen arakadaşlar saolun dua edin lütfen
tombul kelebekim güle güle kullansın cnm aşkiton :)
siz beni böyle sıcak karşılayınca çok mutlu oldum sağolun kızlar suskun kalamam ama böyle
Ya kızlar bana bir akıl verin ben yılbaşında ne giyeyim :26: nereye gideceğimizi bilmiyorum ama emreyle filizde bizimle olacak hep beraber biryerlere gideriz diye konuştuk ama kıyafet bulamıyorum kendime elbise mi giysem tayt tunik mi yoksa pantolon bluz mu bilemedim bir de ayakkabı ne giycem onu düşünüyorumama bulamıyorum akıl istiyorum akıl
kızlar bilenler bilir kayınvalidemlerin evi uzun süredir satılıktı
sonunda satıldı dün bugun işlemleri yapmaya gittiler
haftaiçi de orduya gidip ev bakıcaklar oraya taşınacaklar veeeee evi yerleştirdikten sonra hemen dönecekler üstelik 2 oğlu 1 kız var ama akşam diyolarki biz sizde kalırız sizde rahat ederiz buyrun dedik bizde ne diyelim
ben daha şimdiden yaza ne olcak diyorum
topu topu 15 günüm var annemle kalmak için ki ben annemin evini yazın otel gibi kullanıyorum sürekli geziyoruz çünkü
ama artık yok bizde kaldı yok orda kaldı laf olacak
daha şimdiden ilk bize gelirsiniz bavul bizde olur baba evi dediler bende o da baba evi dedim
eşime de dedimki sen ananda kal ben anamda emirde biraz orda biraz orda :)
hmm asıl olan emiri 1 gün görmeden durmazlar asla
diyolarki biz emiri de götürcez onsuz duramayız biraz biz bakarız biraz annen
ztn gelip burda durucaz sizde kreşe boşa para vermeyin
siz özlüyosun da dedim biz daha çok özleriz
ben emiri yollamam bi yere dedim
çocugun düzeni daha yeni oturuyo üstelik tekrar düzenini bozmam dedim falan
yaa beni çoook hareketli günler bekliyo bakalım hayırlısı olsun ama üzüldüm açıkcası gitmeselerdi keşke benimkisi iyi kayınvalidelerden bazen saçmalıyo ama olsun
hmm bide emirim bugun kreşte yerli malı haftası kutluyo
yaş pasta ceviz ve badem götürdü babası yavrum yaa ayın 30unda da kostümlü baloları var
yerim ben onu yer
Eki Görüntüle 307435
canım yılbaşı özel bir gece bir sürü resim çektiriyor insan :) dolayısıyla bence ne giyersen giy helede evde değilsen içine mutlaka korse giyben öyle yapacagım dısarı cıkarsam ve kilo orantın cok önemli. eger vücudunda bir orantı varsa kilo anlamında ne giysen yakışır ama belli başlı yerlerin diger yerlerine göre daha fazlaysa ozaman seni daha ince gösterecek şekilde giyinmenin yollarının ararız. çünkü giyinmek cok önemli bence özelliklede özel günlerde. ben çok dikkat ediyorum giyinmeme mesela o yüzden insanlar hep kilomu göstermediğimi söyler. hatta mümkünse bir resmini koy bizde ona göre giyecek bişiler tavsiye edelim sana ne dersin :)
şimdilik koydugum foto saçımın fönsüz hali :) tsk ederim canikom :)
okurken bile sinir oldum. Allah sana yardım etsin canım. böyle ne kolay karar veriyorlar bizde kalır cocuk diye. sanki dogururken onlara vereceğiz diye doguruyor insanlar
sagol ablammm. fotoları bekliyorum büyük bir merakla fıstıkların :)
safişşş msn ye gelsene anlatacaklarım var kızlar beni msn ye eklemek isteyen varsa özelden adısımı yazarım
Alıntı yaptım ama cevap yazamıyorum gitmesin diye böyle yapıyorum girince tekrar yazıcam zeynep bende ağlıyor oyyy çocuk bakmak ne zormuşş ben bir dahamı düşünsem nekızlar slm çok canım sıkkın kızım sabah lap top un tuşlarını tek tek kırmışşş tırnaklarıyla sökmüş sökmüş atmışşn çıldırdım resmen yokkk olmuyo zaten douda tek sosyal faliyetim pc delirdim resmen tuşlarını nası nerden bulacaksak
az önce annanem has taneye yatmış annem çalışştoğından ananem büyüttü beni içim yanıyooo ölürse gidemem bile gurbetin gözü kör olsun ne ölüne ne dirine gidebilyoasunnn
tuş takımı yok anca bu kADAR yazabldim derdimi anlatıım az rahatladım kusura bakmayın ağlamaktan göözüm şişti
çooook uzaksın yakın olsaydın senin çocukları görmek isterdim çok sevimliler maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?