Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu aksam pasamin konseri var (gitar çalicaklar bikaç ogrenci ve ogretmeni ile) çok heyecanliyim ilk kez izlemeye gidicem (sonrada mamalar yenicek:18::18:)...
Ne güzel bir akşam geçirmişsiniz. Tebrikler paşana :)) Hep böyle güzel günlerini görmenizi dilerim.
Turşuda kalori olduğunu zannetmiyorum ben. Gerçi ben kalori hesabı çok fazla yapmıyorum; o nedenle çok detaylı bilmiyorum ama yağlı da değil, karbonhidrat grubu da değil. neresinde kalori olabilir ki? Turşu çok tuzlu olduğu, çok su tuttuğu ve ödem yaptığı için diyetlerde pek önerilmiyor.
( Üzüldüm canım. Klasik teselli şekli olacak ama; her işte bir hayır vardır derler. İnşallah bu sebeple istediğiniz tayininiz çok iyi bir yere çıkar.

Umutt'un kızı nasıl oldu acaba..:26:
Sağol Yenacığım ilgin için. Bugün daha iyi, ama dün pek iyi değildi o nedenle hiç giremedim. Sabah erkenden doktora götürdüm (sabah da ateşi vardı çünkü), muayene, tahlil filan derken 1-2 saatimiz orada geçti. Beta negatif çıktı, virütik enfeksiyon kesinleşince kan testi yaptırmadım. (tedavi şekilleri aynı zaten)

Bu senenin ilk antibiyotiğine başladık, bugün de göndermedim okula, durumu iyi maşallah :))
Hoşgeldin evine :)) Tekrar geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 307435
şimdilik koydugum foto saçımın fönsüz hali :) tsk ederim canikom :)
Çok hoşsun yeşim :) Elbisen çok yakışmış gerçekten.
Ayşe, canını sıkma şimdiden canım. Onlar taşınınca kendiliğinden bir düzene girer seyahatleriniz. Zaten sizin vermeyeceğinizden emindirler de, temenni olarak söylemişlerdir herhalde.

Minik Gözde'ye de geçmiş olsun Okuyunca çok üzüldüm, tez zamanda iyi olur inşallah.

Durumu ciddi mi canım? ( Şifa diliyorum, çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

saol cnm kendi derdime düştüm senin prenses aklımdaydı unuttum sormayı iyi olmasına sevindim (maşşaalllaah diyeyim)

selam
yeşim elbisen de sen de çok güzelsin
ben de elbise istiyorum yaa 30 liraya nerden bulabilirim acaba Ankarada hem güzel hem uygun olsun neyse arayan bulurmuş
100 dk kadar yürüdüm ama boşa gitti of of regl yüzünden sanırım eve geldim elim ayağım titredi resmen gözüm döndü yedim çikolata ve lokum hem de kare çikolataların yarısını yedim malesef akşam salata yoğurt müsli en iyi arkadaşlarım olacak artık inşallah dengeleyebilirim

beni dövün ben 2 kibrit kutusu kadar börek 5 sarma yedim gelen misafirler diyetteymiş birazcık sarma yediler 1 er çay içtiler gittiler 2 kişiydiler kızımın dershane hocalarıydı gelenler

beni dövün ben 2 kibrit kutusu kadar börek 5 sarma yedim gelen misafirler diyetteymiş birazcık sarma yediler 1 er çay içtiler gittiler 2 kişiydiler kızımın dershane hocalarıydı gelenler

benide dövün kizlar bende birazcikin gözlemeyle diyet kola ictim:18::18::18: aksama telafi ederiz kizlarrr korkmayin canimmmm

Son düzenleme:
kızlaarrrr kendinize gelinnn geliyo sopa yrn bildirim var napıyosunuz yaaa
asucum sana çok görmüyorum bende adet döneminde acayip iştahı açılan biriyim ama abartma sen yinede fadime ve ilknur
çok kızdım size hmmmm

akşamı hafif geçiririm inşallah şimdi yeiklerim de öğlen yemeğim olur artık sen yine de kız bana frenleyemedim kendimi

Son düzenleme:

bil bakalım tartıda sabah kaç çıktım :26:102 çıktım utanıyorum bu göbekten ne güzel diyet yapıyordum köye gittim geldim herşey bozuldu bi türlü spor diyet yapamıyorum

akşamı hafif geçiririm inşallah şimdi yeiklerim de öğlen yemeğim olur artık sen yine de kız bana frenleyemedim kendimi

cnm akşam yap bi gzl mevsim salata yeter
yada yoğurt ama salata daha tok tutar en azından

bil bakalım tartıda sabah kaç çıktım :26:102 çıktım utanıyorum bu göbekten ne güzel diyet yapıyordum köye gittim geldim herşey bozuldu bi türlü spor diyet yapamıyorum

cnm yemeeeee kendimize ediyoruz yiyerek ben öyle pişmanımki ilk diyetisyeni bıraktığıma ama napim kadın uyuzdu benim bütün hevesimi kırmıştım öyle gzl gidiyodumki eger evam etseydim 14 ay oldu şimdi istediğim kilomda olurdum
şimdi yeniden başladım verdiğimide aldığım için sinir oluyorum
eski diyetisyende 92 idim o kiloya düşsem bi gzl olacak daha motive olucam inş.
sende bugun bitir artık bu kaçamakları vaktini boşa harcama lütfen
ben bugun diyetisyene başlayalı tam 1 ay oldu yrn kontrolüm var bakalım 6-6,5 kg vermiş olmam lazım bu ay
böylede devam eder azmim ve sabrım diye umuyorum cnm
lütfen sende bırak artık yemeyi yani fazladan yemeyi
öpüyyoooorrrrümmmm kızma bana lütfen

Son düzenleme:
şu an elimde hazırladıgım çay var içiyorum belki tartıda eksik çıkarım .yeşil çay mate biberiye tarçın çubuk 1 çay kaşıgı zencefil koydum 2 kupa bitti sabahtan şimdi 3 üncü kupa

ay canımsın ben hiç kızarmıyım sana ben burda devlet hastanesindeki dr gidiyorum ama dr ruh gibi liste verip gönderiyor hiç sohbet etmiyor

saat 4 olmuş çıkıcam ben birazdan yrn umarım herkes güzel bildirimlerde bulunur
umarım tartı hepimizin yüzüne güler sabah
birazdan mutluyu arıcam özledim bi sesini duyayım en azından
yrn görüşürüz allaha emanet olun iyi bakın kendinize
akşam erkenden uyuyun lütfen
geçmişi fazla biriktirmeyin
bide topiği temiz bırakın sabah açan benim uğraştırmayın fazla

:
sen gelene kadar ben topigi süpürüp silerim

kiz bize kizzzzzz aksama haslama yiycem bide bol su icmem lazim :26::26::26:
bende 96.100 düm bugün az daha cabalasam 95ide görürdüm belki ama gözlemeye dayanamadim gerci cok yemedim ama yinede frenleyemedin yaw
iklnur sen nerde yaşıyorsun

canim ben almanyada yasiyorum

çooook uzaksın yakın olsaydın senin çocukları görmek isterdim çok sevimliler maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…