Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gecmiş olsun

Çok hoşsun yeşim :) Elbisen çok yakışmış gerçekten.

cok tsk ederim canım benim :)

selam
yeşim elbisen de sen de çok güzelsin
ben de elbise istiyorum yaa 30 liraya nerden bulabilirim acaba Ankarada hem güzel hem uygun olsun neyse arayan bulurmuş

canım benim tsk ederim :) aynen bende antalyada bulamıyorum baksana taaaa istanbullardan alabiliyorum ancak. normal sartlartda en iyisi lcw yada defacto benim için ama pazarlarda falan benim bedenimde iyi birşeyler bulabilmek cok zor

cok cok öpüyorum sizleri. ben kız isteme merasimine geç kalmayayım cıkıyorum :) hepinizi öpüyorum yarın sabah görüşmek üzere :)

Son düzenleme:

oooooooooo eglence var desene Vermeyin hemen kizi kem küm falan filan diyin görüsürüz cnm kib by byyyyyyyyy

yeşimmm çok begendim elbiseni saçını pek anlayamadım rengini malesee ama gzlsin ne diyim :)

nevinnnn yrn bildirim günü ne alemde durumlar
benim yrn 3:45te diyetisyen randevum da var oyy oyyy yandım ben

CANIM GEC YAZDIM KAÇIRDIM SENİ ÇIKMISSINDIR COKTAN. VALLA BU HAFTA ALLAHIMA İSYAN ETMİYORUM HEM İŞ HEM İELVİ ÇOK SIKINTILI BİR HAFTA İDİ ONUN PATLAMASINI BU SABAH YAŞADIM.2 KURABİYE 2 KÜÇÜK ÇİKO LOKUM YEDİM. ZATEN DİKKAT ETMEM RAĞMAN ARTIDAYDIM ONADA SİNİRLEDİM YEDİM. YİNE KENDİME ETTİM.

yeşimmm beylikdüzü pazarına gelince hbr ver bidaha oraya yakınım ben
bu arada sen nerde oturuyosun ki
YEŞİM ANTALAYADA DEĞİLMİYDİ?
DENGELERSİN ABLACIM SEN BU NEDİRYAA REGL OLMADAN 1 HAFTA ÖNCE TATLI KRİZİ REGL DÖNEMİNDE TATLI KRİZİ E BİZİM DİYET ZATEN 2 HAFTA SEKTEYE UGRUYOR

HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH GELİNİNİZ...GÖRÜŞÜRÜZ CANIM

Kusura bakma ozaman yesimcim abla diyip durdum ayni yasta sayilirirz nebiliyim gerçektende kilo insani daha buyuk gosteriyor naapmisiz kendimize yesim
Rofle için beklemen iyi olur gerçektende insani daha yasli gosteriyor bende bir kez yaptirmistim ama memnun kalmadim kizil favorimdir çok seviyorum (zahmetlide olsa)
Elbisen gerçekten çok guzel sanada yakismis bende seviyorum bu tarz seyleri (ama pantolonla giyiyorum biraz daha kisalarini)

Geçmis olsun canim ALLAH im acil sifalar versin
Gerçektende çok zor gurbetlik anliyorum seni hastan olur gidemezsin,nisan dugun olur gidemezsin bayramlari hiç demiyorum bile
Benimde kardesimin nisani var pazar gunu gidemiyorum malesef insallah dugununde bulunabilirim

diyet yapan yok mu:26:
hadi benide motive edin
neler yapıyosunuz, kaç kilo verdiniz?

desteğe ihtiyacım var kızlar
hos geldin aramiza insallah kalici olur ve sende kurtulursun kilkolarindan
Saglikli beslenmeye çalisiyoruz,spor yapiyoruz (aradada kaçamaklar yapiyoruz)

Aksama hafif yersin dengelersin ablacim sana guveniyorum34:
Ne oluyorsa zaten o regl gunlerinin oncesi sonrasi oluyor
once sislikleri sonra tatli ,yada yemek krizleri daha sonra +lari:18::18::18:

benide dövün kizlar bende birazcikin gözlemeyle diyet kola ictim:18::18::18: aksama telafi ederiz kizlarrr korkmayin canimmmm
Yapilacak ismi kiss yarin tarti gunu aksami salata ile geçistirirsiniz artikin

umutttcum dedigin gibi çok guzel bir aksam geçirdik çok duygulandim,gururlandim RABBIM herkese yasatsin boyle guzel anlar
prensesine tekrar geçmis olsun
Buradada salgin var ishal ozellikle valla korkumdan kizi çikartmiyorum pasalarimin okullarida yarindan sonra tatil(14 gun) onlarida çikartmayi dusunmuyorum evde vakit geçicegiz insallah
Hastalanmasinlarda baska bisey istemiyorum

Aysecim gule gule insallah yarin guzel haberlerle gelirsin bol eksiler insallah

Kizlar buarada ceco gelmedimi? merak ettim naapti acep:26::26: 3.mu geliyor yoksa?

Benim pasalarimin saati geldi size hos sohbetler aksama gorusuruz çay keyfinden sonra gelirim
Fazla yazmayin (dermisimm)

ayyyy bak unuttum aksama kuçuk bi parti vardi oraya gitmeyi dusunuyorum pasalarimla insallah fazla kaçirmam

Son düzenleme:

Ya kesinlikle elbisen çok güzel kaç beden ??? Beylikdüzü pazarı hangi günler oluyor acaba aşkımı kandırsam beni pazara götürürmü ki
Teşekkür ederim yorumlarını okudum canım dikkate alıcam sağol
Ben de senin gibi düşünüyorum eğer tek renk yapacaksak saçı gidip birsürü para vermeye gerek yok.

Saç deyince ben de saçımın rengini değiştirmek istiyorum artık yaza sarıya dönmek istiyorum ama koyu kahve yani siyah gibi birşey aşkım kısa saç sevmiyor tuttturdu saçını kestiremezsin diye saçımın yarısı koyu kahve yarısı normal kahve yarısından da benim dibim gelmiş 3 renk dolanıyorum

cnm çok geçmiş olsun hemen ölümü getirme aklına
allah sağlık sıhhat şifa versin inş. (amin)
dualarımız sizinle cnm
teşekkür ederim
ayzaymır kendi böyle ataklar oluyomuş çok kusmuş kan gelmiş gözler kaymış öyle yatıyomuş serum veriyolarmış habire
cok gecmiş olsun

teşekkür ederim

çok üzülüyorum gurbet zor bende kardeşiimin isteme merasimine katılamamıştım nişana zar zor gittim bi arkadaş içine batar dei git dedi nişana son anda karar verdim gittim iyikiide gitmişim tek görümce olunca hizmet hürmet bol oludu:))

bu arada bu güün aşırı stresli bi günün ardından öğün möğün kalmadı akşama kadar yediklerim gir çık götürdüklerimi nlisteleyim

sabah 2 dlm tahıllı ekmekle tost 3 ince dlm sucuklu
öğlen şehrye çorba 1 dlm tahıllı ekmek
arada 1 çorba kasesi mısır
1 yeşil çay
akşam üstü 3 çizi
akşam 5 kaşık bulgur pilavı 5 tane acı biber turşu 1 kaşık yoğurt şimdikte yeşil çayımı yudumluyorum

hmmm anladım cnm ne meraklıyım bende hee

canım senin yarın 1 aymı oluyor? peki önceki haftalarda kaç kg vermiştin?
benmde yarın 15.günüm olacak bende sabahtan gitcem 12 gibi bildirimimi yaparım
birde diyet listenden bahsedermisin bana..

waaowww psikolojik baskı v ar haaaaa
hahhah ben temizleyip çıkıyorum yavrucum topigi hatta kapıyı da kapatıyordum sıkı sıkı ama artık erken yatma kararı aldım..
inşallah becerebilrim:18::18:

cecooooşş cecoşşşş geliyor mu bize bir yegen acaba?
çok merak ediyorum senii
bende bişe yokta bari siz doğurunda sevelimm

merhaba arkadaşlar
bu günki menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim k.peyniri
2 dilim salam
4 zeytin
1 yumurta

ara türk kahvesi
öğle
küçük bir kase patates cips
bir lokmacık çikolata

akşam
bir tabak yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek
2 lt.su 30 leslie

Sağol canım :) Sağ sağlim atlatırsınız umarım siz salgını. Biz de sadece bir gecelik ateşle ucuz atlattık aslında..
....öyle canım bundada vardır bir hayır diyoruz ne yapalım, olursa eskişehir'i düşünüyoruz bakalım...
Gerçekten çok güzel bir şehir, umarım gönlünüze göre olur.
Çok üzüldüm ( İnşallah şikayetlerini dindirebilirler, rahata huzura kavuşur.
saol cnm kendi derdime düştüm senin prenses aklımdaydı unuttum sormayı iyi olmasına sevindim (maşşaalllaah diyeyim)

Sağol canım, iyileşti de tam gaz cadalozluğa geri döndü bile..

Son düzenleme:
Hele şükür geçmişi okuyabildim baya birikmiş maşallah

Kızlarrrrrrrrrrrrr kaç gündür olmadım olmadım diye söylenip durdum ama sonunda gebelik testi yaptım ve hamilelik yokmuş
He hamilelik olsaydı tabiki seve seve doğururdum ama doğrusunu söylemek gerekirse ufak ufak kilo vermeye başlamışken birde maddi acıdan yeni yeni kendimizi toparlarken bir hamilelik beni tekrar geriye doğru iterdi.

Rabbim isteyen ve uzun süredir bebiş arzu edenlere önce nasip etsin

Canım inşallah bir iki güne kadar iyice kendine gelirsin Tekrar geçmiş olsun canım özledik valla seni bir an önce dön aramıza :122:

Ablacığımmmmm inan her gece senin için dua ediyorum. Eşinin elini kaldırıp gülümsediğini yazdığın cümlede inan tüylerim diken diken oldu :122: :122: :122: Sen bakma o hemşireye Rabbim ol derse zaten olur ve ben inanıyorum o güzel yüreğinin hatırına Rabbim eşini sana bağışlayacaktır
Güzel Allahım tüm hastalara şifa verir inşallah.... Aminnnn

BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN

Aldık gitti Aramıza hoşgeldin inşallah sende bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın

Rabbim Kvnle aranızı hep böyle güzel tutsun... Aminnn
Gerçekten Allah nazardan saklasın canım Sende o güzel yürek varken eminim hiç bir sorun yaşamazsınız yazdan yaza. Kvnle zamanı geldiğinde konuşur izah edersin Anneninde sizi özlediğini olmazsa bir hafta onda bir hafta annenlerde kalırsınız
Daha şimdiden bence hiç kafana takma gün ola harman ola

Valla benim KV şehir dışına taşınsa daha çabuk gitsin diye bütün eşyalarını paketlemeye yardım eder birde arkasından teneke çalardım herhalde
Şaka şaka benim ancak dilimdedir gel yap deseler yapamazdım kesin Eşimede hep diyorum Sağ olsun sağlıklı olsun ama benden uzak olsun

Canım resimlerine bayıldım çok güzel cıkmışsın

diyet yapan yok mu:26:
hadi benide motive edin
neler yapıyosunuz, kaç kilo verdiniz?

desteğe ihtiyacım var kızlar

Dur ayarlarını yaparız biz hemen Motivasyon adına burada herşeyi bulursun merak etme ama tabiki senin düzenli katılman şart
Aramıza hoş geldin bu arada

YOk yok güzelim benim vucüt herhalde uzun aradan sonra gebelik testi aş erdi test sonucundan sonra regl olmaya başladım nasıl birşeyse ama inanılmaz az. Banu Alkan gibi dolanıyorum göbiş önde ama hala 90 - 60 - 90ım diye dolanıyorum

cecooooşş cecoşşşş geliyor mu bize bir yegen acaba?
çok merak ediyorum senii
bende bişe yokta bari siz doğurunda sevelimm

Güzelim yanlış alarm
Bende iki tane var Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin
Rabbim sana nasip eder inşallah en kısa zamanda o zamanda biz severiz :122:

arkadaşlar burda yeni olduğum için tam isimlerini hatırlayamadığım bir kaç arkadaş
glıkofen gibi ilaç içtiklerini söylediler bildiğim kadarıyla pko lu kişilere zayıflamaya yardımcı olsun diye veriliyor galiba
ben geçensene endokrolojiye gitmiştim bana dr. öyle bir ilaç vermedi ben eczanadan reçetesiz alabilirmiyim
alabilirsem hangi markayı kaç ml. tavsiye edersiniz

la
Canım ben glukophage kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla glikofenle aynı içeriye sahip. Reçetesizde satılıyor ama bence sen doktoruna danışmadan kullanma derim çünkü belli olmaz bana iyi gelen sana gelmeye bilir. Bir tarafı düzelteyim derken başkar bir hormonu bozmasın en azından gereken tahlillerini yaptırdıktan sonra bildiğim kadarıyla aile hekimi bile yazabiliyor o ilaçı.
Yine sen bilirsin tabiki.

Nursena,çok geçmiş olsun canım..Çok üzüldüm.sende üzme kendini daha fazla.. evet gurbet zor muhakak hiç yaşamadım ama..en azından bir işiniz var aç,açıkta değilsiniz diye teselli etmeye çalış kendini..

Yeşim,elbisen çok yakışmış,kız isteme olayıda hayırlı olsun..Heyecanlı bir durum...burda isteme olayında damadın kahvesine şeker yerine tuz koyarlar damadın sabrını ölçmek için..:)
Bizde yapmıştık sonrada karşısına geçip nasıl içtiğini izlemiştik..:)
garibim gıkını çıkarmadan içmişti..:)

Umuttt,iyi olmasına sevindim prensesin ( ismi ne çocuklarının.:)? )

İlbatum,hakkınızda hayırlısı olsun..Umudunu yitirme,belki olur yine değişiklik..Eskişehir hakkaten çok güzel bir şehir soğuğu dışında..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…