kızlar slm çok canım sıkkın kızım sabah lap top un tuşlarını tek tek kırmışşş tırnaklarıyla sökmüş sökmüş atmışşn çıldırdım resmen yokkk olmuyo zaten douda tek sosyal faliyetim pc delirdim resmen tuşlarını nası nerden bulacaksak
az önce annanem has taneye yatmış annem çalışştoğından ananem büyüttü beni içim yanıyooo ölürse gidemem bile gurbetin gözü kör olsun ne ölüne ne dirine gidebilyoasunnn
tuş takımı yok anca bu kADAR yazabldim derdimi anlatıım az rahatladım kusura bakmayın ağlamaktan göözüm şişti
Çok hoşsun yeşim :) Elbisen çok yakışmış gerçekten.
selam
yeşim elbisen de sen de çok güzelsin
ben de elbise istiyorum yaa 30 liraya nerden bulabilirim acaba Ankarada hem güzel hem uygun olsun neyse arayan bulurmuş
cok gecmiş olsun
cok tsk ederim canım benim :)
canım benim tsk ederim :) aynen bende antalyada bulamıyorum baksana taaaa istanbullardan alabiliyorum ancak. normal sartlartda en iyisi lcw yada defacto benim için ama pazarlarda falan benim bedenimde iyi birşeyler bulabilmek cok zor
cok cok öpüyorum sizleri. ben kız isteme merasimine geç kalmayayım cıkıyorum :) hepinizi öpüyorum yarın sabah görüşmek üzere :)
yeşimmm çok begendim elbiseni saçını pek anlayamadım rengini malesee ama gzlsin ne diyim :)
nevinnnn yrn bildirim günü ne alemde durumlar
benim yrn 3:45te diyetisyen randevum da var oyy oyyy yandım ben
YEŞİM ANTALAYADA DEĞİLMİYDİ?yeşimmm beylikdüzü pazarına gelince hbr ver bidaha oraya yakınım ben
bu arada sen nerde oturuyosun ki
DENGELERSİN ABLACIM SENselam
ben de elbise istiyorum yaa 30 liraya nerden bulabilirim acaba Ankarada hem güzel hem uygun olsun neyse arayan bulurmuş
100 dk kadar yürüdüm ama boşa gitti of of regl yüzünden sanırım eve geldim elim ayağım titredi resmen gözüm döndü yedim çikolata ve lokum hem de kare çikolataların yarısını yedim malesef akşam salata yoğurt müsli en iyi arkadaşlarım olacak artık inşallah dengeleyebilirim
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH GELİNİNİZ...GÖRÜŞÜRÜZ CANIMcok gecmiş olsun
cok tsk ederim canım benim :)
canım benim tsk ederim :) aynen bende antalyada bulamıyorum baksana taaaa istanbullardan alabiliyorum ancak. normal sartlartda en iyisi lcw yada defacto benim için ama pazarlarda falan benim bedenimde iyi birşeyler bulabilmek cok zor
cok cok öpüyorum sizleri. ben kız isteme merasimine geç kalmayayım cıkıyorum :) hepinizi öpüyorum yarın sabah görüşmek üzere :)
Kusura bakma ozaman yesimcim abla diyip durdumcanım benim sagol. armut tipi vücutlar için göğüs altından robalı ve diz altı elbiseler cok güzel durur. yani ne bol ne dar. bende elbiseden vazgecemiyorum...
canikom ben antalyada oturuyorum :) kayınvaldemleri beylikdüzünde oturuyorlar istanbulda. c mahallesinde. senede bir kere onlara geliyorum mutlaka :) mesela şubatta tüyapta fuar var yine geleceğim ozaman mutlaka araşırız birlikte gideriz pazara :)
canımmmmm sagolasın :) hepimize masallah
evet komik olmuş demekki bundan sonra ben sana melis sende bana yeşim diyeceksin :) çünkü bende 84 lüyüm. yani dolu dolu 27 :) 28 in içindeyim :) evet kızıl cok akıyor bende sinir oluyorum. o yüzden evde herseyim ayrı hastalıklı gibi tövbe tövbe. havlum yastıgım hep kıpkırmızı oluyor ilk 10 gün. helede antalyada yazın. beyaz bir elbise giymeyeyim yazın falan hemen boynum kıpkırmızı. kışın rahat ama yazın dert gercekten. ama sıkıldım artık kızıldan. ilerde 75 olunca kilom insallah röfle yaptıracagım cok istiyorum :) aslında suanda yaptırabilirim ama sarı nede olsa daha yaşlı gösteriyor. benim eşimde maşallah çocuk gibi daha benden 5 yaş büyük olmasına ragmen nerdeyse 5 yaş küçük gibi :) birde kilo olunca bende yaşımdan büyük gösteriyorum yanında. o yüzden biraz daha zayıflamalıyım. elbise hastasıyım bende resmen. bende daha ne elbiseler var size giyer giyer koyarım resimlerimi :) öpüyorum canım melisim çok :)
Geçmis olsun canim ALLAH im acil sifalar versinkızlar slm çok canım sıkkın kızım sabah lap top un tuşlarını tek tek kırmışşş tırnaklarıyla sökmüş sökmüş atmışşn çıldırdım resmen yokkk olmuyo zaten douda tek sosyal faliyetim pc delirdim resmen tuşlarını nası nerden bulacaksak
az önce annanem has taneye yatmış annem çalışştoğından ananem büyüttü beni içim yanıyooo ölürse gidemem bile gurbetin gözü kör olsun ne ölüne ne dirine gidebilyoasunnn
tuş takımı yok anca bu kADAR yazabldim derdimi anlatıım az rahatladım kusura bakmayın ağlamaktan göözüm şişti
hos geldin aramiza insallah kalici olur ve sende kurtulursun kilkolarindandiyet yapan yok mu:26:
hadi benide motive edin
neler yapıyosunuz, kaç kilo verdiniz?
desteğe ihtiyacım var kızlar
Aksama hafif yersin dengelersin ablacim sana guveniyorumselam
100 dk kadar yürüdüm ama boşa gitti of of regl yüzünden sanırım eve geldim elim ayağım titredi resmen gözüm döndü yedim çikolata ve lokum hem de kare çikolataların yarısını yedim malesef akşam salata yoğurt müsli en iyi arkadaşlarım olacak artık inşallah dengeleyebilirim
Yapilacak ismi kiss yarin tarti gunubenide dövün kizlar bende birazcikin gözlemeyle diyet kola ictim:18::18::18: aksama telafi ederiz kizlarrr korkmayin canimmmm
canım benim benim elbiselerin adresi istanbul beylikdüzü pazarı :) tanesine en fazla 30 tl veriyorum alıyorum senede bir kaç tane sonra degistire degistire giyiyorum kısında yazında en rahat ettiğim kendimi içinde en begendiğim kıyafet elbise :) tsk ederim canikom :)
canım resimlerine baktım yorumda yaptım maşallahın var. aman yarabbim o ne gözler öyle. deliyor geçiyor yemin ederim. tütütütütüü
ya ben ne haldeyim gör işte :) mızmız bir velet ama çok tatlılar emin ol ....Alıntı yaptım ama cevap yazamıyorum gitmesin diye böyle yapıyorum girince tekrar yazıcam zeynep bende ağlıyor oyyy çocuk bakmak ne zormuşş ben bir dahamı düşünsem ne
sen kaçırmazsın yarını düşün canım....Benim pasalarimin saati geldi size hos sohbetler aksama gorusuruz çay keyfinden sonra gelirim
Fazla yazmayin (dermisimm)
ayyyy bak unuttum aksama kuçuk bi parti vardi oraya gitmeyi dusunuyorum pasalarimla insallah fazla kaçirmam
öyle canım bundada vardır bir hayır diyoruz ne yapalım, olursa eskişehir'i düşünüyoruz bakalım...Ne güzel bir akşam geçirmişsiniz. Tebrikler paşana :)) Hep böyle güzel günlerini görmenizi dilerim.
Turşuda kalori olduğunu zannetmiyorum ben. Gerçi ben kalori hesabı çok fazla yapmıyorum; o nedenle çok detaylı bilmiyorum ama yağlı da değil, karbonhidrat grubu da değil. neresinde kalori olabilir ki? Turşu çok tuzlu olduğu, çok su tuttuğu ve ödem yaptığı için diyetlerde pek önerilmiyor.
( Üzüldüm canım. Klasik teselli şekli olacak ama; her işte bir hayır vardır derler. İnşallah bu sebeple istediğiniz tayininiz çok iyi bir yere çıkar.
Sağol Yenacığım ilgin için. Bugün daha iyi, ama dün pek iyi değildi o nedenle hiç giremedim. Sabah erkenden doktora götürdüm (sabah da ateşi vardı çünkü), muayene, tahlil filan derken 1-2 saatimiz orada geçti. Beta negatif çıktı, virütik enfeksiyon kesinleşince kan testi yaptırmadım. (tedavi şekilleri aynı zaten)
Bu senenin ilk antibiyotiğine başladık, bugün de göndermedim okula, durumu iyi maşallah :))
Hoşgeldin evine :)) Tekrar geçmiş olsun.
Çok hoşsun yeşim :) Elbisen çok yakışmış gerçekten.
Ayşe, canını sıkma şimdiden canım. Onlar taşınınca kendiliğinden bir düzene girer seyahatleriniz. Zaten sizin vermeyeceğinizden emindirler de, temenni olarak söylemişlerdir herhalde.
Minik Gözde'ye de geçmiş olsunOkuyunca çok üzüldüm, tez zamanda iyi olur inşallah.
Durumu ciddi mi canım?( Şifa diliyorum, çok geçmiş olsun.
yok canım keşke büyükşehirde olsak ulaşım imkanı var en azından :) ama oradada yaşam çok zordur eminim hele istanbul gibi yerde. ailem ankarada ama orası sakin ..hoşgeldin canım.. gel senide alırız aramıza.. burada herkesin öyle büyük ve sevgi dolu kalbi varki
evet canım anladım ben istanbuldasın diye düşünüyordum da,ulaşımın bu kadar zor oldugunu da düşünemedim.
Allah yardımcın olsun...
hoşbulduk canım geçmişi okuyana kadar ben sen gitmişsin
Yok canım yarın diyetisyenm zehra hanıma gidicegim. Veysel bey reglin 3.günü gel demişti ama ben bu ay 8.de başladım,9.da bitmişti..
10.da randevum vardı ama uyandım yok,başlamadan bitmiş
bu aylık kalsın dedm,önümüzdeki ay regl olur olmaz giderimgliforuma devam edecegim yaklasık 2 ay gidiyor ya.. var daha..
Zaten her ay hem diyetsyen hem veysel bey saolsun ikisinin de tahlili bitmiyor bidevalla kocişim aile tıpa çalışıyor
Ama hiççç ses etmiyor ben böyle hevesli olunca..
canım allah şifa versin inşallah benide anneannem büyüttü seni çok iyi anlıyorum. rabbim sizlere bağışlasın inşallah...kızlar slm çok canım sıkkın kızım sabah lap top un tuşlarını tek tek kırmışşş tırnaklarıyla sökmüş sökmüş atmışşn çıldırdım resmen yokkk olmuyo zaten douda tek sosyal faliyetim pc delirdim resmen tuşlarını nası nerden bulacaksak
çok iyiymiş canım, inşallah banada böyle güzel cümleler kurdurabilecek bir kreş bulurum zamanı gelince.... bencede memnunsan niye alasın zaten değil mi?valla cnm büyük bir sorun çıkmadığı sürece emir kreşin elinde büyüyecek okula başlayana kadar almayı düşünmüyorum evime 20 metre mesafede ve memnunum sonuçta
allahhhhhhhh fotolara bak sen .... çok yakışmış gerçekten çok güzel olmuş... bende kendim boyamayı istiyorum ama hiç cesaret edemedim :)banane banane fırsatını bulmusken yazacagımda yazacagım işte :):):):) bende de bu işin ortası yok gördüğünüz gibi ya sırf buraya agırlık veriyorum işlerim aksıyor yada burayı ihmal ediyorum işlere yogunlasıyorum :) bakalım ne olacak bu işin sonu :) saclarıma fön cektirdim geldim şimdi yeni foto koydum size :) öpüyorum canım benimmm ...
canımmmm tsk ederim :)
canım benim benim elbiselerin adresi istanbul beylikdüzü pazarı :) tanesine en fazla 30 tl veriyorum alıyorum senede bir kaç tane sonra degistire degistire giyiyorum kısında yazında en rahat ettiğim kendimi içinde en begendiğim kıyafet elbise :) tsk ederim canikom :)
canımmmmmmmmmmmmsınnnn :) tsk ederim fıstıkım o senin güselliğin :)
canım resimlerine baktım yorumda yaptım maşallahın var. aman yarabbim o ne gözler öyle. deliyor geçiyor yemin ederim. tütütütütüü
Eki Görüntüle 307478 Eki Görüntüle 307479 Eki Görüntüle 307480
saclarım biliyorsunuz kızıldı. boyanın rengi bildiğin sütlü kahveydi ama benim kızıldan dönmem her zamanki gibi zor oldugu için degisik güzel bir renk oldu :) birde ben cok inatcıyımda kuaföre boyatmayı okadar para vermeyi sevmiyorum kendim boyayacagım diye inat ediyorum :) saclarımızda hiç beyaz yokken nerdeyse ne gerek var okadar para bayılmaya ama dimiiii helede tek renk yapacaksak yani :)
abooovvvv çankırıı görmedim görmekde istemiyorum senide duyduktan sonra kk de sevdiğim biri var başka topikde oda kurtulmaya çalışıyor ordan
canım zaten görülecek bir yer değil çok kötü ,ankaraya bu kadar yakın ve bu kadar geri başka bir il daha yoktur eminim. doğunun illeri bile çok daha güzel ya burası hiç gelişmemiş. o da mı merkezde yoksa ilçesinde mi ilçeler daha fena köy gibi allah kurtarsın onuda bizide inşalah
teşekkür ederimcnm çok geçmiş olsun hemen ölümü getirme aklına
allah sağlık sıhhat şifa versin inş. (amin)
dualarımız sizinle cnm
ayzaymır kendi böyle ataklar oluyomuş çok kusmuş kan gelmiş gözler kaymış öyle yatıyomuş serum veriyolarmış habireTurşuda kalori olduğunu zannetmiyorum ben. Gerçi ben kalori hesabı çok fazla yapmıyorum; o nedenle çok detaylı bilmiyorum ama yağlı da değil, karbonhidrat grubu da değil. neresinde kalori olabilir ki? Turşu çok tuzlu olduğu, çok su tuttuğu ve ödem yaptığı için diyetlerde pek önerilmiyor.
.
Durumu ciddi mi canım?( Şifa diliyorum, çok geçmiş olsun.
cok gecmiş olsun
teşekkür ederim
çok üzülüyorum gurbet zor bende kardeşiimin isteme merasimine katılamamıştım nişana zar zor gittim bi arkadaş içine batar dei git dedi nişana son anda karar verdim gittim iyikiide gitmişim tek görümce olunca hizmet hürmet bol oludu:))Geçmis olsun canim ALLAH im acil sifalar versin
Gerçektende çok zor gurbetlik anliyorum seni hastan olur gidemezsin,nisan dugun olur gidemezsin bayramlari hiç demiyorum bile
Benimde kardesimin nisani var pazar gunu gidemiyorum malesefinsallah dugununde bulunabilirim
ya ben ne haldeyim gör işte :) mızmız bir velet ama çok tatlılar emin ol ....
sen kaçırmazsın yarını düşün canım....
öyle canım bundada vardır bir hayır diyoruz ne yapalım, olursa eskişehir'i düşünüyoruz bakalım...
yok canım keşke büyükşehirde olsak ulaşım imkanı var en azından :) ama oradada yaşam çok zordur eminim hele istanbul gibi yerde. ailem ankarada ama orası sakin ..
canım allah şifa versin inşallah benide anneannem büyüttü seni çok iyi anlıyorum. rabbim sizlere bağışlasın inşallah...
çok iyiymiş canım, inşallah banada böyle güzel cümleler kurdurabilecek bir kreş bulurum zamanı gelince.... bencede memnunsan niye alasın zaten değil mi?
allahhhhhhhh fotolara bak sen .... çok yakışmış gerçekten çok güzel olmuş... bende kendim boyamayı istiyorum ama hiç cesaret edemedim :)
canım zaten görülecek bir yer değil çok kötü ,ankaraya bu kadar yakın ve bu kadar geri başka bir il daha yoktur eminim. doğunun illeri bile çok daha güzel ya burası hiç gelişmemiş. o da mı merkezde yoksa ilçesinde mi ilçeler daha fena köy gibi allah kurtarsın onuda bizide inşalah
bendeki yeri başka dayanamıyorum onu öyle yatarken görünce aman hakikaten düünyaaa boş çok severdi deişik deişik tabaklar tepsiler fincanlar şimdi ne yedini bilmiyo hep dua ederdi 3 gün yatak 4. toprak diye çekecek çilesi varmış
hmmm anladım cnm ne meraklıyım bende hee
canım senin yarın 1 aymı oluyor? peki önceki haftalarda kaç kg vermiştin?cnm akşam yap bi gzl mevsim salata yeter
yada yoğurt ama salata daha tok tutar en azından
hehehe meraklı kedi
cnm yemeeeee kendimize ediyoruz yiyerek ben öyle pişmanımki ilk diyetisyeni bıraktığıma ama napim kadın uyuzdu benim bütün hevesimi kırmıştım öyle gzl gidiyodumki eger evam etseydim 14 ay oldu şimdi istediğim kilomda olurdum
şimdi yeniden başladım verdiğimide aldığım için sinir oluyorum
eski diyetisyende 92 idim o kiloya düşsem bi gzl olacak daha motive olucam inş.
sende bugun bitir artık bu kaçamakları vaktini boşa harcama lütfen
ben bugun diyetisyene başlayalı tam 1 ay oldu yrn kontrolüm var bakalım 6-6,5 kg vermiş olmam lazım bu ay
böylede devam eder azmim ve sabrım diye umuyorum cnm
lütfen sende bırak artık yemeyi yani fazladan yemeyi
öpüyyoooorrrrümmmm kızma bana lütfen
saat 4 olmuş çıkıcam ben birazdan yrn umarım herkes güzel bildirimlerde bulunur
umarım tartı hepimizin yüzüne güler sabah
birazdan mutluyu arıcam özledim bi sesini duyayım en azından
yrn görüşürüz allaha emanet olun iyi bakın kendinize
akşam erkenden uyuyun lütfen
geçmişi fazla biriktirmeyin
bide topiği temiz bırakın sabah açan benim uğraştırmayın fazla
cecooooşş cecoşşşş geliyor mu bize bir yegen acaba?
çok merak ediyorum senii
bende bişe yokta bari siz doğurunda sevelimm
Sağol canım :) Sağ sağlim atlatırsınız umarım siz salgını. Biz de sadece bir gecelik ateşle ucuz atlattık aslında..umutttcum dedigin gibi çok guzel bir aksam geçirdik çok duygulandim,gururlandimRABBIM herkese yasatsin boyle guzel anlar
prensesine tekrar geçmis olsun
Buradada salgin var ishal ozellikle valla korkumdan kizi çikartmiyorum pasalarimin okullarida yarindan sonra tatil(14 gun) onlarida çikartmayi dusunmuyorum evde vakit geçicegiz insallah
Hastalanmasinlarda baska bisey istemiyorum
Gerçekten çok güzel bir şehir, umarım gönlünüze göre olur.....öyle canım bundada vardır bir hayır diyoruz ne yapalım, olursa eskişehir'i düşünüyoruz bakalım...
Çok üzüldümteşekkür ederim
ayzaymır kendi böyle ataklar oluyomuş çok kusmuş kan gelmiş gözler kaymış öyle yatıyomuş serum veriyolarmış habire
......
bendeki yeri başka dayanamıyorum onu öyle yatarken görünce aman hakikaten düünyaaa boş çok severdi deişik deişik tabaklar tepsiler fincanlar şimdi ne yedini bilmiyo hep dua ederdi 3 gün yatak 4. toprak diye çekecek çilesi varmış
saol cnm kendi derdime düştüm senin prenses aklımdaydı unuttum sormayı iyi olmasına sevindim (maşşaalllaah diyeyim)
İyi geceler canlarım,
Ben eve geldim sonunda midem de daha iyi.Bir kaç kez annemlerde kardeşimden girip yazmaya niyetlendim ama her girdiğimde sürekli pc kapanıp açıldığı için yazdıklarım havaya uçtu gitti ben de sinirden bir daha denememeye karar verdim.Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok çok teşekkür ederim.Şimdi yatıyorum yarın geçmişi okuyup tek tek cevaplıycam inşallah.Öpüyorum hepinizi,iyi geceler.
selam güzel dostlarım..malum nedenden dolayı pek giremiyorum.iki ev arasında mekik dokuyorum.3 gün kardeşimde,diğer günlerde annemde kalıyorum.ne kadar rahat ettirmeye çalışsalarda insanın kendi evi,yatağı gibi olmuyor.yarı uykulu hastaneye gidiyorum.hergün aynı koşturmaca..doktrlar aynı şeyi söylüyor.durumunda gelişme yok!her an her şey olabilir diye.ben daha umutluyum bugün..yanına gittiğimde beni duyduğuna eminim.bir ara gülümsedi elini kaldırmaya çalıştı..hemşireye göre her olumlu gelişim sevincim refkleks..bir daha onlara bir şey söylemeyeceğim.sizlere geri dönüş yapamıyorum.5 dakikalık görüşme için 2-4 saat hastanede geçiyor.2 de ecden çıkıyorum.3 ten evvel yazılmam lazım görüş için.evvelki gün akşam 6 da izin çıktı.onlarda haklı..hergün bir yığın kaza oluyor.yoğun bakım gerçektende çok yoğun çalışıyor.dua ettiğinizi biliyorum.allah sizden razı olsun.ben pek giremiyorum.hastane dönüşü hemen yemeğe oturuyorum.arkasından da uyku bastırıyor.gece 11 gibi kalkıyorum.kimseye pek bir faydam yok.şu uyuşukluğumdan bir kurtulsam..hepinizi çok seviyorum.allah her zaman yardımcınız olsun..ne zaman tekrar girerim bilmiyorum...
BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN
kızlar bilenler bilir kayınvalidemlerin evi uzun süredir satılıktı
sonunda satıldı dün bugun işlemleri yapmaya gittiler
haftaiçi de orduya gidip ev bakıcaklar oraya taşınacaklar veeeee evi yerleştirdikten sonra hemen dönecekler üstelik 2 oğlu 1 kız var ama akşam diyolarki biz sizde kalırız sizde rahat ederiz buyrun dedik bizde ne diyelim
ben daha şimdiden yaza ne olcak diyorum
topu topu 15 günüm var annemle kalmak için ki ben annemin evini yazın otel gibi kullanıyorum sürekli geziyoruz çünkü
ama artık yok bizde kaldı yok orda kaldı laf olacak
daha şimdiden ilk bize gelirsiniz bavul bizde olur baba evi dediler bende o da baba evi dedim
eşime de dedimki sen ananda kal ben anamda emirde biraz orda biraz orda :)
hmm asıl olan emiri 1 gün görmeden durmazlar asla
diyolarki biz emiri de götürcez onsuz duramayız biraz biz bakarız biraz annen
ztn gelip burda durucaz sizde kreşe boşa para vermeyin
siz özlüyosun da dedim biz daha çok özleriz
ben emiri yollamam bi yere dedim
çocugun düzeni daha yeni oturuyo üstelik tekrar düzenini bozmam dedim falan
yaa beni çoook hareketli günler bekliyo bakalım hayırlısı olsun ama üzüldüm açıkcası gitmeselerdi keşke benimkisi iyi kayınvalidelerden bazen saçmalıyo ama olsun
hmm bide emirim bugun kreşte yerli malı haftası kutluyo
yaş pasta ceviz ve badem götürdü babası yavrum yaa ayın 30unda da kostümlü baloları var
yerim ben onu yer
Eki Görüntüle 307435
canım yılbaşı özel bir gece bir sürü resim çektiriyor insan :) dolayısıyla bence ne giyersen giy helede evde değilsen içine mutlaka korse giyben öyle yapacagım dısarı cıkarsam ve kilo orantın cok önemli. eger vücudunda bir orantı varsa kilo anlamında ne giysen yakışır ama belli başlı yerlerin diger yerlerine göre daha fazlaysa ozaman seni daha ince gösterecek şekilde giyinmenin yollarının ararız. çünkü giyinmek cok önemli bence özelliklede özel günlerde. ben çok dikkat ediyorum giyinmeme mesela o yüzden insanlar hep kilomu göstermediğimi söyler. hatta mümkünse bir resmini koy bizde ona göre giyecek bişiler tavsiye edelim sana ne dersin :)
şimdilik koydugum foto saçımın fönsüz hali :) tsk ederim canikom :)
okurken bile sinir oldum. Allah sana yardım etsin canım. böyle ne kolay karar veriyorlar bizde kalır cocuk diye. sanki dogururken onlara vereceğiz diye doguruyor insanlar
sagol ablammm. fotoları bekliyorum büyük bir merakla fıstıkların :)
diyet yapan yok mu:26:
hadi benide motive edin
neler yapıyosunuz, kaç kilo verdiniz?
desteğe ihtiyacım var kızlar
umutttcum dedigin gibi çok guzel bir aksam geçirdik çok duygulandim,gururlandimRABBIM herkese yasatsin boyle guzel anlar
prensesine tekrar geçmis olsun
Buradada salgin var ishal ozellikle valla korkumdan kizi çikartmiyorum pasalarimin okullarida yarindan sonra tatil(14 gun) onlarida çikartmayi dusunmuyorum evde vakit geçicegiz insallah
Hastalanmasinlarda baska bisey istemiyorum
Aysecim gule gule insallah yarin guzel haberlerle gelirsin bol eksiler insallah
Kizlar buarada ceco gelmedimi? merak ettim naapti acep:26::26: 3.mu geliyor yoksa?
cecooooşş cecoşşşş geliyor mu bize bir yegen acaba?
çok merak ediyorum senii
bende bişe yokta bari siz doğurunda sevelimm
laarkadaşlar burda yeni olduğum için tam isimlerini hatırlayamadığım bir kaç arkadaş
glıkofen gibi ilaç içtiklerini söylediler bildiğim kadarıyla pko lu kişilere zayıflamaya yardımcı olsun diye veriliyor galiba
ben geçensene endokrolojiye gitmiştim bana dr. öyle bir ilaç vermedi ben eczanadan reçetesiz alabilirmiyim
alabilirsem hangi markayı kaç ml. tavsiye edersiniz
Doğru valla çocuk zor iş...........ya ben ne haldeyim gör işte :) mızmız bir velet ama çok tatlılar emin ol ....
sen kaçırmazsın yarını düşün canım....
öyle canım bundada vardır bir hayır diyoruz ne yapalım, olursa eskişehir'i düşünüyoruz bakalım...
yok canım keşke büyükşehirde olsak ulaşım imkanı var en azından :) ama oradada yaşam çok zordur eminim hele istanbul gibi yerde. ailem ankarada ama orası sakin ..
canım allah şifa versin inşallah benide anneannem büyüttü seni çok iyi anlıyorum. rabbim sizlere bağışlasın inşallah...
çok iyiymiş canım, inşallah banada böyle güzel cümleler kurdurabilecek bir kreş bulurum zamanı gelince.... bencede memnunsan niye alasın zaten değil mi?
allahhhhhhhh fotolara bak sen .... çok yakışmış gerçekten çok güzel olmuş... bende kendim boyamayı istiyorum ama hiç cesaret edemedim :)
Çok az yemişsin canım akşama acıkmassın inşallah.bu arada bu güün aşırı stresli bi günün ardından öğün möğün kalmadı akşama kadar yediklerim gir çık götürdüklerimi nlisteleyim
sabah 2 dlm tahıllı ekmekle tost 3 ince dlm sucuklu
öğlen şehrye çorba 1 dlm tahıllı ekmek
arada 1 çorba kasesi mısır
1 yeşil çay
akşam üstü 3 çizi
akşam 5 kaşık bulgur pilavı 5 tane acı biber turşu 1 kaşık yoğurt şimdikte yeşil çayımı yudumluyorum
göndermiyor mesajı uf yaaaa bir daha deniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?