canım bende içiyorum pkomda var ama zayıflamak için vermedi dr. onu bana.insülin direncim var benim bu ilaçta tip2 diyabetliler için yazıyor reçetesinde... bir de yumurta tembelligim için kaliteli yumurta yapmaya yardımcı oluyor diye yazdıı.. zayıflama ya gelince sanırım benm gibi şekere düşkün insanların kan sekerini düzenliyor. ben günde 2 kere içiyorum. ama sana tavsiyem bir dr. a sormadan içme.arkadaşlar burda yeni olduğum için tam isimlerini hatırlayamadığım bir kaç arkadaş
glıkofen gibi ilaç içtiklerini söylediler bildiğim kadarıyla pko lu kişilere zayıflamaya yardımcı olsun diye veriliyor galiba
ben geçensene endokrolojiye gitmiştim bana dr. öyle bir ilaç vermedi ben eczanadan reçetesiz alabilirmiyim
alabilirsem hangi markayı kaç ml. tavsiye edersiniz
Hele şükür geçmişi okuyabildimbaya birikmiş maşallah
Kızlarrrrrrrrrrrrr kaç gündür olmadım olmadım diye söylenip durdum ama sonunda gebelik testi yaptım ve hamilelik yokmuş
He hamilelik olsaydı tabiki seve seve doğururdum ama doğrusunu söylemek gerekirse ufak ufak kilo vermeye başlamışken birde maddi acıdan yeni yeni kendimizi toparlarken bir hamilelik beni tekrar geriye doğru iterdi.
Rabbim isteyen ve uzun süredir bebiş arzu edenlere önce nasip etsin
Güzelim yanlış alarm
Bende iki tane var Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin
Rabbim sana nasip eder inşallah en kısa zamandao zamanda biz severiz :122:
la
Canım ben glukophage kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla glikofenle aynı içeriye sahip. Reçetesizde satılıyor ama bence sen doktoruna danışmadan kullanma derim çünkü belli olmaz bana iyi gelen sana gelmeye bilir. Bir tarafı düzelteyim derken başkar bir hormonu bozmasınen azından gereken tahlillerini yaptırdıktan sonra bildiğim kadarıyla aile hekimi bile yazabiliyor o ilaçı.
Yine sen bilirsin tabiki.
arkadaşlar burda yeni olduğum için tam isimlerini hatırlayamadığım bir kaç arkadaş
glıkofen gibi ilaç içtiklerini söylediler bildiğim kadarıyla pko lu kişilere zayıflamaya yardımcı olsun diye veriliyor galiba
ben geçensene endokrolojiye gitmiştim bana dr. öyle bir ilaç vermedi ben eczanadan reçetesiz alabilirmiyim
alabilirsem hangi markayı kaç ml. tavsiye edersiniz
inşallah canım allah razı olsun.... senin bıcırıkta iyileşmiş çok geçmiş olsunSağol canım :) Sağ sağlim atlatırsınız umarım siz salgını. Biz de sadece bir gecelik ateşle ucuz atlattık aslında..
Gerçekten çok güzel bir şehir, umarım gönlünüze göre olur.
Çok üzüldüm( İnşallah şikayetlerini dindirebilirler, rahata huzura kavuşur.
Sağol canım, iyileşti de tam gaz cadalozluğa geri döndü bile..
öyle deyip yolumuza devam ediyoruz bakalım inşallah hayırlısı olur... doğru o kadar acemi bir bakan ki ne yaptığınıda bilmiyor... ah yenam ben muş gibi yeri gördüm eskişehir vız gelir bana :)))Nursena,çok geçmiş olsun canım..Çok üzüldüm.sende üzme kendini daha fazla.. evet gurbet zor muhakak hiç yaşamadım ama..en azından bir işiniz var aç,açıkta değilsiniz diye teselli etmeye çalış kendini..
Yeşim,elbisen çok yakışmış,kız isteme olayıda hayırlı olsun..Heyecanlı bir durum...burda isteme olayında damadın kahvesine şeker yerine tuz koyarlar damadın sabrını ölçmek için..:)
Bizde yapmıştık sonrada karşısına geçip nasıl içtiğini izlemiştik..:)
garibim gıkını çıkarmadan içmişti..:)
Umuttt,iyi olmasına sevindim prensesin ( ismi ne çocuklarının.:)? )
İlbatum,hakkınızda hayırlısı olsun..Umudunu yitirme,belki olur yine değişiklik..Eskişehir hakkaten çok güzel bir şehir soğuğu dışında..
Doğru valla çocuk zor iş...........
Çok az yemişsin canım akşama acıkmassın inşallah.
göndermiyor mesajı uf yaaaa bir daha deniyim.
zor mor deme daha dur senin olunca ne yapacaksın......
Bende kullanmıştım bana dr vermişti 6 ay kullandım ama doğru dürüstte veremedim zaten o dönemlerde sürekli başımı yumurta gibi hissediyodum sonra ilacı bıraktım düzeldim meğerse tansiyonumu yükseltiyomuş.KEsinlikle doktor tavsiyesi olmadan kullanma...
doktor önermediğine göre demekki ihtiyacın yokmuş..
2 yıl önce endokrine gittiğimde zayıflama ilacı yazmıştı doktor heyet raporuyla alnan hemde...
Daha sonra piyasadan toplatıldı sağlık bakanlığı tarafından..Kalp krizini tetikliyormuş diye..
En doğru olan bu kilolara gelememiz idi, madem geldik sağlıkla azar azar verelimde sağlığımızdan olmayalım..
canım bende içiyorum pkomda var ama zayıflamak için vermedi dr. onu bana.insülin direncim var benim bu ilaçta tip2 diyabetliler için yazıyor reçetesinde... bir de yumurta tembelligim için kaliteli yumurta yapmaya yardımcı oluyor diye yazdıı.. zayıflama ya gelince sanırım benm gibi şekere düşkün insanların kan sekerini düzenliyor. ben günde 2 kere içiyorum. ama sana tavsiyem bir dr. a sormadan içme.
bir kadındogumcudan randevu al göründükten sonra sen sor,benm kullanmamda sakınca olur mu diye bence..
ben kadın d. dr. sordum gerek yok dedi ben en iyisi başka bir doktora gidiyim bide ondan isteyim
sonuçta bendede var pco
inşallah canım allah razı olsun.... senin bıcırıkta iyileşmiş çok geçmiş olsun
öyle deyip yolumuza devam ediyoruz bakalım inşallah hayırlısı olur... doğru o kadar acemi bir bakan ki ne yaptığınıda bilmiyor... ah yenam ben muş gibi yeri gördüm eskişehir vız gelir bana :)))
Hiç sorma valla ben çok rahata alışmışım aman Allah versinde napalım o zaman bakıcam inşallah.zor mor deme daha dur senin olunca ne yapacaksın......
canım bende içiyorum pkomda var ama zayıflamak için vermedi dr. onu bana.insülin direncim var benim bu ilaçta tip2 diyabetliler için yazıyor reçetesinde... bir de yumurta tembelligim için kaliteli yumurta yapmaya yardımcı oluyor diye yazdıı.. zayıflama ya gelince sanırım benm gibi şekere düşkün insanların kan sekerini düzenliyor. ben günde 2 kere içiyorum. ama sana tavsiyem bir dr. a sormadan içme.
bir kadındogumcudan randevu al göründükten sonra sen sor,benm kullanmamda sakınca olur mu diye bence..
ayhhh mutlu ettin beni bu güzel dileklerle
ahhh ahh ben dogurayımda siz de sevinn..
söz mü kız gelirmisin ki bebek sevmeeye?
evet hayırlısı olsun canım... eee pko dan ozaman senin bu gecikemn>?
sana bu ilacı kadınd.mu verdi yoksa endokrolojı mi verdi çünki burda bu ilaçların adını çok duyuyorum daha sonra kadın d. dr.dan istedim gerek yok dedi
ama bende kullanmak istiyorum zayıflamama düzenli yumurtlamama sebep olsun diye hangi doktordan alacağım bunu
KEsinlikle doktor tavsiyesi olmadan kullanma...
doktor önermediğine göre demekki ihtiyacın yokmuş..
2 yıl önce endokrine gittiğimde zayıflama ilacı yazmıştı doktor heyet raporuyla alnan hemde...
Daha sonra piyasadan toplatıldı sağlık bakanlığı tarafından..Kalp krizini tetikliyormuş diye..
En doğru olan bu kilolara gelememiz idi, madem geldik sağlıkla azar azar verelimde sağlığımızdan olmayalım..
yaaaa bunlar iyi günlerin :))) allah sabrını veriyor canım inan,bazen çıldırtıyorlar ama onlarsızda olmuyor....inşallah canım allah razı olsun.... senin bıcırıkta iyileşmiş çok geçmiş olsun
öyle deyip yolumuza devam ediyoruz bakalım inşallah hayırlısı olur... doğru o kadar acemi bir bakan ki ne yaptığınıda bilmiyor... ah yenam ben muş gibi yeri gördüm eskişehir vız gelir bana :)))
Hiç sorma valla ben çok rahata alışmışım aman Allah versinde napalım o zaman bakıcam inşallah.
git git hemen al foto çek ve gönder bakalım bizde :)YOTSUZ canım elbisende saçlarında çok hoş olmuş canım o pazarda büyükbeden elbise varmı bende gideyim bari.
Spor yapan arkadaşlar spor dakikanızı yazın yine, ben listelemeye çalışırım..
Mutlu yok diye tembellik yapmayalım..:))
ben bile yapıyorum 2 haftadır :)
1.hafta:120
2.hafta:160
böyle giderse iyi bakalım kendi adıma
Valla gidiyim alıyım bende elbise giymeyi çok seviyorum ama yakışmadından giyemiyorum yaprak dökümünde ferhundenin elbiselerine bayılıyodum o ara bir gaza gelip almıştım kendime biraz giydim sonra gene vazgeçtim alırsam muhakkak çekerim canım.yaaaa bunlar iyi günlerin :))) allah sabrını veriyor canım inan,bazen çıldırtıyorlar ama onlarsızda olmuyor....
git git hemen al foto çek ve gönder bakalım bizde :)
ben bile yapıyorum 2 haftadır :)
1.hafta:120
2.hafta:160
böyle giderse iyi bakalım kendi adıma
Bende senin gibiyim sabah erken kalkıyorum fakat 12 den önce kahvaltı edemiyorum yda zorla nesfit yiyorum sanada tavsiye ederim nesfiti.Slm kizlarrrr ben geldimmm
Bende bugün yediklerimi yazayim
SABAH:
HIcbisey
ÖGLEN:
Kücük bi parca gözleme, diyet kola
ARA:
Bol bol su
AKSAM:
Haslanmis brokoli (sarimsakli yogurtlu )
Iki kasik kadar domatesli az yagli makarna
Tavuk köftesi (Schnitzel)
1 bardak diyet kola
az sonrada form cayimi icmeyi düsünüyorum
Kizlar ya ben sabah kahvalti etmiyorum daha dogrusu erken saatte canim cekmiyor. Var mi benim gibi olan ???
Valla gidiyim alıyım bende elbise giymeyi çok seviyorum ama yakışmadından giyemiyorum yaprak dökümünde ferhundenin elbiselerine bayılıyodum o ara bir gaza gelip almıştım kendime biraz giydim sonra gene vazgeçtim alırsam muhakkak çekerim canım.
Bende senin gibiyim sabah erken kalkıyorum fakat 12 den önce kahvaltı edemiyorum yda zorla nesfit yiyorum sanada tavsiye ederim nesfiti.
Onuda aldim canim ama inan yerken migdem kalkiyorBünye alismis iyice canim bise istemiyor aklimada gelmiyor keske aksamlari bise cekmesede sabahlari yesem Aksam olunca inadina aklim mutfakta oluyor
Ceco test yapmışsın Allah hayırlısını versin canım demek sendede pko var ilaçlarla düzeldimi bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?