Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende içiyorum pkomda var ama zayıflamak için vermedi dr. onu bana.insülin direncim var benim bu ilaçta tip2 diyabetliler için yazıyor reçetesinde... bir de yumurta tembelligim için kaliteli yumurta yapmaya yardımcı oluyor diye yazdıı.. zayıflama ya gelince sanırım benm gibi şekere düşkün insanların kan sekerini düzenliyor. ben günde 2 kere içiyorum. ama sana tavsiyem bir dr. a sormadan içme.
bir kadındogumcudan randevu al göründükten sonra sen sor,benm kullanmamda sakınca olur mu diye bence..

ayhhh mutlu ettin beni bu güzel dileklerle
ahhh ahh ben dogurayımda siz de sevinn..
söz mü kız gelirmisin ki bebek sevmeeye?
evet hayırlısı olsun canım... eee pko dan ozaman senin bu gecikemn>?

Son düzenleme:

sana bu ilacı kadınd.mu verdi yoksa endokrolojı mi verdi çünki burda bu ilaçların adını çok duyuyorum daha sonra kadın d. dr.dan istedim gerek yok dedi
ama bende kullanmak istiyorum zayıflamama düzenli yumurtlamama sebep olsun diye hangi doktordan alacağım bunu

KEsinlikle doktor tavsiyesi olmadan kullanma...
doktor önermediğine göre demekki ihtiyacın yokmuş..

2 yıl önce endokrine gittiğimde zayıflama ilacı yazmıştı doktor heyet raporuyla alnan hemde...
Daha sonra piyasadan toplatıldı sağlık bakanlığı tarafından..Kalp krizini tetikliyormuş diye..
En doğru olan bu kilolara gelememiz idi, madem geldik sağlıkla azar azar verelimde sağlığımızdan olmayalım..

inşallah canım allah razı olsun.... senin bıcırıkta iyileşmiş çok geçmiş olsun
öyle deyip yolumuza devam ediyoruz bakalım inşallah hayırlısı olur... doğru o kadar acemi bir bakan ki ne yaptığınıda bilmiyor... ah yenam ben muş gibi yeri gördüm eskişehir vız gelir bana :)))

Spor yapan arkadaşlar spor dakikanızı yazın yine, ben listelemeye çalışırım..
Mutlu yok diye tembellik yapmayalım..:))

Bende kullanmıştım bana dr vermişti 6 ay kullandım ama doğru dürüstte veremedim zaten o dönemlerde sürekli başımı yumurta gibi hissediyodum sonra ilacı bıraktım düzeldim meğerse tansiyonumu yükseltiyomuş.

Evet galiba pkodan geçikti ama bu sefer çok şiştim öyle böyle değil. Öğlen başladı ufaktan ama hala sökülme yok ama bakalım bitince inşallah şişlikte gitmiş olur. Yarın kesin artıda çıkacağıma eminim ama olsun sonraki haftalarda çıkar acısı

Yok canım bana endokrin doktorum yazdı hatta bir dahaki gelişinde eğer kabızlık ve tüylenme azalmış olmazsa bir ilaç daha vericeğini söyledi. Benim hamileliğin başında bir gece acille gittiğimde tanıştığım kadın doğumcumda çok ilgilidir karı koca adama hasta olmuştuk oda hatta aynı ilaçı söylemişti ama tabi hamilelik ve emzirme bitmeden hiç bir doktor yazmaz demişti.
Sen neredeydin canım?

:26:haklısın galiba ben bidaha gideyim eniyisi kadındoğuma

Bugün yediklerim.
Sabah 1 dilim ekmek peynir çay domates salatalık.
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası 1 dilim ekmek.
Ara 150 kalorilik kuruyemiş.
Akşam mercimek yemeği salata 1 dilim ekmek ayran ama daha yemedim yarım saat sonra.

Slm kizlarrrr ben geldimmm
Bende bugün yediklerimi yazayim
SABAH:
HIcbisey
ÖGLEN:
Kücük bi parca gözleme, diyet kola
ARA:
Bol bol su
AKSAM:
Haslanmis brokoli (sarimsakli yogurtlu )
Iki kasik kadar domatesli az yagli makarna
Tavuk köftesi (Schnitzel)
1 bardak diyet kola
az sonrada form cayimi icmeyi düsünüyorum
Kizlar ya ben sabah kahvalti etmiyorum daha dogrusu erken saatte canim cekmiyor. Var mi benim gibi olan ???

Ceco test yapmışsın Allah hayırlısını versin canım demek sendede pko var ilaçlarla düzeldimi bari.

Evet canım hem pko hemde insülin direnci. En son 2 ay evvel bakmıştı doktor ama önümüzdeki hafta yine endokrine gidiceğim kontrolle hatta doktor kan tahlili istedi tekrar düzelme varmı yokmu diye bakmak için. Kaç gündür o kan tahlilini yaptıracağım ama bir türlü sabah erken kalkamıyorum. Bu sabah kalktım ama bu seferde eşim arabamı dün şirkette bıraktığı için çıkamadım. Çocuğun arabası da bagajdaydı yoksa yürüyerek gidecektim. Neyse artık yarında gidemezsem pazartesi kesin giderim. Tahlilide devlet hastanesinde üçretsiz yaptırmak istediğim için bukadar uğraşıyorum sonuçta özelde tahlil 100 lirayı buluyor onada ben kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…