Evet canım hem pko hemde insülin direnci. En son 2 ay evvel bakmıştı doktor ama önümüzdeki hafta yine endokrine gidiceğim kontrolle hatta doktor kan tahlili istedi tekrar düzelme varmı yokmu diye bakmak için. Kaç gündür o kan tahlilini yaptıracağım ama bir türlü sabah erken kalkamıyorum. Bu sabah kalktım ama bu seferde eşim arabamı dün şirkette bıraktığı için çıkamadım. Çocuğun arabası da bagajdaydı yoksa yürüyerek gidecektim. Neyse artık yarında gidemezsem pazartesi kesin giderim. Tahlilide devlet hastanesinde üçretsiz yaptırmak istediğim için bukadar uğraşıyorum sonuçta özelde tahlil 100 lirayı buluyor onada ben kıyamıyorum
cecommmmmmmmmm senle huylarimiz ayni ya bazen yazdiklarini okuyunca ayni ben diyorum ama ben yaziya dökemiyorum mmalesefeeee oda bi yetenek isi hamis olmadigina sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama eger istiyorsaniz istediginiz vakit hayirlisiyla gelsin insallah bende hala doktora gidicem ama tembelim yaw hic gidesim yok
Yarın tartılıp kilomu söyleyeceğim çok heyecanlı ve sevinçliyim en azından yeniden karar almak bile başarabilirim in göstergesi..Amacım var diye mes udum.:)
En son 103 tüm burayada yazmıştım zaten..
gerçi bugün beslenme açısından iyi geçmedi..Ansızın misafirler geldi bende en basidinden gözleme,kek bişeyler hazırladım tabiiki yedim..
Olsun ama diyet yapmıyorum. kafama onu koydum..KAsmadan yeterince daha sağlıklı ve abur cuburu minimuma indirerek bir program uygulamaya çalışacağım..
Cengaver gibi kendimi ortalığa atıp bunu bunu yapıyorum dediğim zamanlar yok artık..
Mütevazi bir şekilde haftada 250 gram olsun ama benim olsun sloganııyla hedefime yürüyerek değil emekleyerek gideceğim..:))
Heyyt beee..
Şimdi bakın ben bunları yazıyorum kızım annne tatlı birşey istiyorum puding istiyorum diyor..
gelde saçını başını yolma.Burda eylem planları içindeyim kimsenin umurunda değil..:))
Son olarak ayşe,nevin ve fadime sizleri takip edeceğim..benim kiloma yakınsınız diye..:)
Canım kararında seni sonuna kadar destekliyorum hatta yürü be güzeli kim tutar seni bende izindeyim
Geçen hafta süper kilo veren ben o günden sonra iflah olamadım ve hızlı kilo vermenin ceremesini bir haftalık regl geçikmesi ve kabızlıkla çekiyorum o yüzden dediğin gibi bende bundan sonra çok çok yavaş ilerleme düşüncesindeyim.
Aç kaldıkca sinir küpüne dönmüştüm sonrada diğer sorunlar yüzünden gerildim yani yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali dolandım durdum boş boş bu hafta.
Bizde de hep aynı durum benim büyük kız istediği yetmiyormuş gibi sırf izin verim diye sanada vereyim diye rüşvet teklif ediyorama hayır diyebiliyorum çok şükür
hadi bakalım kararında arkandayız ,dediğin gibi gitsinde az az gitsin bizim olsun değil mi :)Yarın tartılıp kilomu söyleyeceğim çok heyecanlı ve sevinçliyim en azından yeniden karar almak bile başarabilirim in göstergesi..Amacım var diye mes udum.:)
En son 103 tüm burayada yazmıştım zaten..
gerçi bugün beslenme açısından iyi geçmedi..Ansızın misafirler geldi bende en basidinden gözleme,kek bişeyler hazırladım tabiiki yedim..
Olsun ama diyet yapmıyorum. kafama onu koydum..KAsmadan yeterince, daha sağlıklı ve abur cuburu minimuma indirerek bir program uygulamaya çalışacağım..
Cengaver gibi kendimi ortalığa atıp bunu bunu yapıyorum dediğim zamanlar yok artık..
Mütevazi bir şekilde haftada 250 gram olsun ama benim olsun sloganııyla hedefime yürüyerek değil emekleyerek gideceğim..:))
Heyyt beee..
Şimdi bakın ben bunları yazıyorum kızım annne tatlı birşey istiyorum puding istiyorum diyor..
gelde saçını başını yolma.Burda eylem planları içindeyim kimsenin umurunda değil..:))
Son olarak ayşe,nevin ve fadime sizleri takip edeceğim..benim kiloma yakınsınız diye..:)
1 yıl aradan sonra leslie yaptım bugün 30 dakika.. pert oldum.
yürüyüşün gözünü seveyim..Bacaklarım ağaç gövdesi kalınlığına eriştiği için kaldırmakta feci zorlandım yahu...
Nerdeyse geçen yürüken ayıpladığım adamın durumuna gelecektim..
------
Birde üzücü haber.
geçen bahsetmiştim çocukluğumun geçiği mahalleden arkadaşın oğlu lösemi diye..
Çok ağlıyormuş çocuk, hastanede kalmak istemiyormuş..
Enfeksiyon riskine karşı ebeveynleride sürekli yanında izin vermiyorlarmış..
Böyle işte..
kızlar yine nefsime yenildim
öğlen ki yediğim cips yetmezmiş gibi
eşim yine elinde aburcubur poşetiyle geldi
gelde tut kendini benim sabrımı mı deniyor ne
tabi tutamadım kendimi fıstık ezmesi yedim adet olduğum içinde acayip canım tatlı istiyordu zaten
ama çok şükür ki yarısında tuttum kendimi tadına bakmakla yetindim
slmmm kızlarrr iyi akşamlarrrr...ben geldim yine bu akşam erkenciyimm ..erken yatıcamm çünküü...bugün ki yediklerimi yazayımmm...yaw yapıyorum ama sankiii hiç bi kıpırtı yokkk
KAHVALTI
2kayısı+1 bardak su+1ceviz
1 dilim ekmek
2 kaşık lor...
1 salatalık...
ARA
2 galeta+1 bardak ayrann
ÖĞLEN
dünki tavuk sote patatesli..
2 kaşık yoğurt...
ARA
1 meyve+8 badem
AKŞAM
1 kase çorba...
1 kase cacık rokalı...
salata...
akşam yatarkende....süt ve bi meyve yicemmm.....bu kadannn.....
inşallahh verebilirimmm.....bugün lesli yapamadım dışarıdaydım
slm şekerler
bikaç gündür giremedim daha doğrusu pek girmekte istemedim.çok sıkılmıştım diyetten.aşureden sonra toparlayamadım kendimi bende kendime izin verdim 4-5 gün.o nedenle arada girip az biraz sizi okuyup çıktım sadece.bugün terkrar başladım sağlıklı beslenmeye.yarın için umudum yok tabi sadece ne kadar az almış olsam iyidir diye düşünüyrum.bu arada salı akşamı ortanca kızım çok kötüydü.tüm gece çıkardı.eşimle mahvolduk temizlemekten kızımda mahvoldu içi dışına çıktı zavallımın.bugün daha iyi çok şükür.geçmişi de çok güzel okuyamadım.eşimde geç geliyr bugünlerde kızım da evde.2 bebkle akşama kadar birlikteyim.sonra oğlum geliyor...annem fln gelebilse veya kayınvademede razıyım .ama yok 3 çocuktan sonra kimse gelmiyor:)yeni evliyken zırt pırt gelirlerdi
yaww bide su aşure bitseeee...çoookk seviyorummm inat ettim yemicemm..annemde yapacakmış çagırdı onada dedim kusura bakma gelmicem diyetteeyimm...saçmalama gel diyorr...ama aşure hakkımı kendime saklıyorum kendim yaptığımda yicemmmm....ogün hiç yemek yemeyim aşure yicemm....fulll.....
olsun güzelim yaa yavaş yavaş olucak herşey en azından tadına bakıp bırakmışsın ben başlarsam bitirmeden bırakmam diye başlamıyorum
Benimde şükür bu gün başladı ama varmı yokmu belli değil gibi okadar az yani ama şu an hamileymiş gibi canım paso birşeyler istiyor eşim zaten 365 gün hamile gibi olduğundan devamli yanımda birşeyler yiyor abur cubur gibi
Şu an bu cümleyi yazarken bile o varmı bu varmı diye sorup duruyorbende olduğu halde yok diyom şimdi bir neskafe dayiyayımda sussun
olsun güzelim yaa yavaş yavaş olucak herşey en azından tadına bakıp bırakmışsın ben başlarsam bitirmeden bırakmam diye başlamıyorum
Benimde şükür bu gün başladı ama varmı yokmu belli değil gibi okadar az yani ama şu an hamileymiş gibi canım paso birşeyler istiyor eşim zaten 365 gün hamile gibi olduğundan devamli yanımda birşeyler yiyor abur cubur gibi
Şu an bu cümleyi yazarken bile o varmı bu varmı diye sorup duruyorbende olduğu halde yok diyom şimdi bir neskafe dayiyayımda sussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?