Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen benimkide öle sürekli bişey istiyo yapıyosun yenisi sonu yok şimdide gecenin bi yarısı acı badem kurabiyesi istiyo valla resmen diyetimi zorluyo zaten canım çekiyo herşeyi
ayyy acıbademe bende bayılırım valla ama hiç yapmadım hep hazır aldım :)

canım çok geçmiş olsun. özlettin valla ama mazeretin varmış. demek 3 çocuktan sonra gelmiyorlar :))) bizede gelen giden olmaz çocuk yokkende aynıydı. annem çalışıyor ,kv uzak ... yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

benim eşimde ilk zamanlar öyleydi ki evliliğimizin ilk yılında 5 kilo alıp 60ı bulmuştum sen başaramazsın dedi ,zaten zayıfsın dedi ,böylede güzelsin dedi ben ne yaptım yedimde yedim sonra hamilelikte girince iyice şiştim
ama şimdi ne diyor 60ıda göreceğiz inşallah yani bunu istiyor ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor .ilk zamanlarda aynı snein eşin gibi inadına gözüme soka soka yerdi şimdi yapmıyor.
sende ona inat,ona rağmen başar o zaman, biz seni destekliyoruz

teşekkür ederim yannız değilmişim birtek benim eşim mualefet sanıyordum
şimdilik devam etmek istiyorum ama onu haklı çıkarmaktanda korkmuyor değilim hani

Canım bence inat et göster enişteye kadının fendi nasıl erkeği yendi
Eminim senin azmini gördükce zamanla oda vazgeçecektir
Benim eşim gözüme sokmazda kendi en son hamileliğimde benim yerime 8 kilo aldı üstüne birde sigarayı bırakınca bir 8 kilo daha aldı ve diyor yemesem bu sefer sigara geliyor aklıma diye. Aslında 10 ay oldu bırakalı ama hala aklımda bir tane bile içersem devamı gelir diye korkuyorum o yüzden ille ağzımda birşeyler olsun istiyorum diyor

Çok nadiren ille ye diye ısrar eder oda benim o an kan şekerimin düştüğünü anladığında ( başım dönüyor halim yok dersem )
Arada bir taneden birşey olmaz yeterki abartma der hep. İlk evlendiğimizde de çok zayıfsın diye ısrar ederdi ama şu an sağlığın için ver yoksa benim için hala aynı güzelliktesin der
Zaten bende çocuklarıma daha verimli olabilmek adına zayıflamak istiyorum ve inanıyorum ki hepimiz elbet hedeflerimize ulaşacağız :122:

ceco canım benimki kilomdan rahatsız ama nasılsa başaramayacaksın kendine eziyet etme diyor
ama buraya gelip sizleri takip ettiğim sürece diyetime devam edeceğim kendimi az yemeye alıştıracağım kararlıyım
yarın görüşürüz çıkıyordum bende

gecmis olsun asucum
erkekler demekki hep ayni dinleme sen onu zaten kilolari vermeye baslayinca destekleyecektir inat et sen kazan
bende kaçıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar

iyi geceler ben de kaçar

iyi geceler kizlaaaarrrrrrrr

sağol ilknurcum daha iyiyim canım ilaç aldım
ama yatayım ben hafiflemişken
yarın güzel bildirimlerle buluşalım inşallah bende yine umut yok regl var
herkese iyi geceler

sağol ilknurcum daha iyiyim canım ilaç aldım
ama yatayım ben hafiflemişken
yarın güzel bildirimlerle buluşalım inşallah bende yine umut yok regl var
herkese iyi geceler

Bas agrisinin en büyük ilaci zaten yatip dinlenmek umarim yarina bisiycigin kalmaz
Gecen haftada benim öyleydi bu hafta reglim biter bitmez 96 yi gördüm zorlasam 95ide görürdüm belki ama yavas gitsin temiz olsun

Son düzenleme:
Bas agrisinin en büyük ilaci zaten yatip dinlenmek umarim yarina bisiycigin kalmaz
Gecen haftada benim öyleydi bu hafta reglim biter bitmez 96 yi gördüm zorlasam 95ide görürdüm belki ama yavas gitsin temiz olsun

Bende eminim bu hafta artılarda çıkıcağım şu halimle inşallah bende haftaya reglm bittikten sonra eksileri görürüm

Bu arada kızlar yılbaşına kaldı iki hafta :122:
Bakalım yılbaşı yarışında kim birinci gelicek :122: çok merak ediyorsunuzdur ben tahmin edebiliyorum ama daha iki bildirim var herşey değişebilir Bende bu cumartesi artık bir ara yılbaşı yarışında ilk 3e girenler için şöyle güzel bir süpriz düşüneyim ki daha bir heycanlı olsun

Hadı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bu yıl bizim yılımız ve yılbaşı günü başlıyor bizleri için :122: :122: :122:

Hakikaten valla 2 haftamiz kaldi 6 kilo olmaliydi degilmi toplamda Benim 2 haftada 2 kilo gidermiki acaba
Ben umudumu kaybetmiyim basaricaz kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
Regl olanlar o zaman elini cabuk tutsun cnm hadi bakalim hop bir ki sporumuzu yapalim göbeklerden kurtulalim

Son düzenleme:
En iyisini yapıyosun bende devlete gidiyorum tahliller için cidddi rakamlar oluyor tahlillerde.
Ne güzel yenacım başladın diete en güzeli kararı verdin anlamdan yavaş yavaş ver.
Lesliee bende özledim valla ama bu aralar yapamam.
Arkadaşının çocuğunada Allah yardım etsin inşallah ilik bulunurda kurtulur.

Keşke almasaymış bence konuş dışarda yesin abur cuburu benim eşim dışarda yiyor dayanamıycam bilir.
Geçmiş olsun canım kızına aşure bittimi bari.
Geçmiş olsun asuman baş ağrısıdır çok fena baş parmakla işaret parmağını birleşimine parmağınla bastır acıdını hisset birdeşakaklarına 10 kadar say bana çok iyi geliyor ender saraç göstermişti tv de.

Garanti ben sonuncuyum banu ufff ya.

Topikimin datlu hatunlari bende cikiyorum form cayimida koydum onu yudumlarken al yazmalima bakamamistim netten ona bakicam sonrada uyurum
Hepinize hayirli geceler yarin güzel listelerde görüsmek üzere

Aaaa adaşım pes etmek yok daha iki hafta var üstelik maksat illede 6 kilo değil ki yeni yıla daha enerjik girmek :122:
İnşallah canım iki kilo bile versem mutlu olucam inanki.
Topikimin datlu hatunlari bende cikiyorum form cayimida koydum onu yudumlarken al yazmalima bakamamistim netten ona bakicam sonrada uyurum
Hepinize hayirli geceler yarin güzel listelerde görüsmek üzere
İyi geceler ilknur.

orası öyle işsiz olmaktan iyidir çok şükkür muhtaçlığımız yok kimseye allah işsizlere iş nasip eylesin doğuda görev yapınca ha diyince bi yere gidilmiyo ya ondan sıkıldım sanırım batıda olunca aramıyo insan

sen çok az yyosun neden kine ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…