size iyi sohbetler ben kaçar kendinize iyi bakın ALLAH a emanet byyy
ayyy acıbademe bende bayılırım valla ama hiç yapmadım hep hazır aldım :)aynen benimkide öle sürekli bişey istiyo yapıyosun yenisi sonu yok şimdide gecenin bi yarısı acı badem kurabiyesi istiyo valla resmen diyetimi zorluyo zaten canım çekiyo herşeyi
slm şekerler
bikaç gündür giremedim daha doğrusu pek girmekte istemedim.çok sıkılmıştım diyetten.aşureden sonra toparlayamadım kendimi bende kendime izin verdim 4-5 gün.o nedenle arada girip az biraz sizi okuyup çıktım sadece.bugün terkrar başladım sağlıklı beslenmeye.yarın için umudum yok tabi sadece ne kadar az almış olsam iyidir diye düşünüyrum.bu arada salı akşamı ortanca kızım çok kötüydü.tüm gece çıkardı.eşimle mahvolduk temizlemekten kızımda mahvoldu içi dışına çıktı zavallımın.bugün daha iyi çok şükür.geçmişi de çok güzel okuyamadım.eşimde geç geliyr bugünlerde kızım da evde.2 bebkle akşama kadar birlikteyim.sonra oğlum geliyor...annem fln gelebilse veya kayınvademede razıyım .ama yok 3 çocuktan sonra kimse gelmiyor:)yeni evliyken zırt pırt gelirlerdi
sen en iyisini yapıyormuşsun hiç başlamamk en güzeli ben tutamadım tadına baktım ama sonra kendine gel dedim silkelendim
benimki benden istemiyor kalkıp alıyorda ama eve bir süre aburcubur alma dedim inadıma yapıyor acyip canımı sıkıyor sen başaramazsın kendine boşuna eziyet etme diyip çikolataları gözüme sokuyor şunun şurasında ilk kez başladım diyet yapmaya destekleyeceğine baştan çıkarmaya çalışıyor motivasyonumu bozmak istiyor
NEYMİŞ BEN ZATEN BAŞARAMAZMIŞIM
benim eşimde ilk zamanlar öyleydi ki evliliğimizin ilk yılında 5 kilo alıp 60ı bulmuştum sen başaramazsın dedi ,zaten zayıfsın dedi ,böylede güzelsin dedi ben ne yaptım yedimde yedim sonra hamilelikte girince iyice şiştim
ama şimdi ne diyor 60ıda göreceğiz inşallah yani bunu istiyor ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor .ilk zamanlarda aynı snein eşin gibi inadına gözüme soka soka yerdi şimdi yapmıyor.
sende ona inat,ona rağmen başar o zaman, biz seni destekliyoruz
bende kaçıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar
sen en iyisini yapıyormuşsun hiç başlamamk en güzeli ben tutamadım tadına baktım ama sonra kendine gel dedim silkelendim
benimki benden istemiyor kalkıp alıyorda ama eve bir süre aburcubur alma dedim inadıma yapıyor acyip canımı sıkıyor sen başaramazsın kendine boşuna eziyet etme diyip çikolataları gözüme sokuyor şunun şurasında ilk kez başladım diyet yapmaya destekleyeceğine baştan çıkarmaya çalışıyor motivasyonumu bozmak istiyor
gecmis olsun asucumece kızına geçmiş olsun canım Allah sana kolaylık versin zor iki bebek birden ara vermekle iyi yapmışın bence diyete sonra hepten sapıtmak daha kötü olurdu
yena ne güzel kararlar almışın yavaş yavaş ilerlersin inşallah emin adımlarla hasta yavruya Allah şifa versin en tez zamanda inşallah
ben de bu akşam slata yedim peynirli ama koca bir leğenbakalım çikolatayı telafi edebilecekmiyim
başım da fena halde ağrıyor erken yatarım inşallah uyuyabilirsem
erkekler demekki hep ayni dinleme sen onu zaten kilolari vermeye baslayinca destekleyecektir inat et sen kazansen en iyisini yapıyormuşsun hiç başlamamk en güzeli ben tutamadım tadına baktım ama sonra kendine gel dedim silkelendim
bende kaçıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar
iyi geceler ben de kaçar
sağol ilknurcum daha iyiyim canım ilaç aldım
ama yatayım ben hafiflemişken
yarın güzel bildirimlerle buluşalım inşallah bende yine umut yok regl var
herkese iyi geceler
Bas agrisinin en büyük ilaci zaten yatip dinlenmek umarim yarina bisiycigin kalmaz
Gecen haftada benim öyleydi bu hafta reglim biter bitmez 96 yi gördüm zorlasam 95ide görürdüm belki ama yavas gitsin temiz olsun
Bende eminim bu hafta artılarda çıkıcağım şu halimleinşallah bende haftaya reglm bittikten sonra eksileri görürüm
Bu arada kızlar yılbaşına kaldı iki hafta :122:
Bakalım yılbaşı yarışında kim birinci gelicek :122: çok merak ediyorsunuzdur ben tahmin edebiliyorum ama daha iki bildirim var herşey değişebilirBende bu cumartesi artık bir ara yılbaşı yarışında ilk 3e girenler için şöyle güzel bir süpriz düşüneyim ki daha bir heycanlı olsun
Hadı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bu yıl bizim yılımız ve yılbaşı günü başlıyor bizleri için :122: :122: :122:
En iyisini yapıyosun bende devlete gidiyorum tahliller için cidddi rakamlar oluyor tahlillerde.Evet canım hem pko hemde insülin direnci. En son 2 ay evvel bakmıştı doktor ama önümüzdeki hafta yine endokrine gidiceğim kontrolle hatta doktor kan tahlili istedi tekrar düzelme varmı yokmu diye bakmak için. Kaç gündür o kan tahlilini yaptıracağım ama bir türlü sabah erken kalkamıyorum. Bu sabah kalktım ama bu seferde eşim arabamı dün şirkette bıraktığı için çıkamadım. Çocuğun arabası da bagajdaydı yoksa yürüyerek gidecektim. Neyse artık yarında gidemezsem pazartesi kesin giderim. Tahlilide devlet hastanesinde üçretsiz yaptırmak istediğim için bukadar uğraşıyorum sonuçta özelde tahlil 100 lirayı buluyor onada ben kıyamıyorum
Ne güzel yenacım başladın diete en güzeli kararı verdin anlamdan yavaş yavaş ver.Yarın tartılıp kilomu söyleyeceğim çok heyecanlı ve sevinçliyim en azından yeniden karar almak bile başarabilirim in göstergesi..Amacım var diye mes udum.:)
En son 103 tüm burayada yazmıştım zaten..
gerçi bugün beslenme açısından iyi geçmedi..Ansızın misafirler geldi bende en basidinden gözleme,kek bişeyler hazırladım tabiiki yedim..
Olsun ama diyet yapmıyorum. kafama onu koydum..KAsmadan yeterince, daha sağlıklı ve abur cuburu minimuma indirerek bir program uygulamaya çalışacağım..
Cengaver gibi kendimi ortalığa atıp bunu bunu yapıyorum dediğim zamanlar yok artık..
Mütevazi bir şekilde haftada 250 gram olsun ama benim olsun sloganııyla hedefime yürüyerek değil emekleyerek gideceğim..:))
Heyyt beee..
Şimdi bakın ben bunları yazıyorum kızım annne tatlı birşey istiyorum puding istiyorum diyor..
gelde saçını başını yolma.Burda eylem planları içindeyim kimsenin umurunda değil..:))
Son olarak ayşe,nevin ve fadime sizleri takip edeceğim..benim kiloma yakınsınız diye..:)
Lesliee bende özledim valla ama bu aralar yapamam.1 yıl aradan sonra leslie yaptım bugün 30 dakika.. pert oldum.
yürüyüşün gözünü seveyim..Bacaklarım ağaç gövdesi kalınlığına eriştiği için kaldırmakta feci zorlandım yahu...
Nerdeyse geçen yürüken ayıpladığım adamın durumuna gelecektim..
------
Birde üzücü haber.
geçen bahsetmiştim çocukluğumun geçiği mahalleden arkadaşın oğlu lösemi diye..
Çok ağlıyormuş çocuk, hastanede kalmak istemiyormuş..
Enfeksiyon riskine karşı ebeveynleride sürekli yanında izin vermiyorlarmış..
Böyle işte..
Keşke almasaymış bence konuş dışarda yesin abur cuburu benim eşim dışarda yiyor dayanamıycam bilir.kızlar yine nefsime yenildim
öğlen ki yediğim cips yetmezmiş gibi
eşim yine elinde aburcubur poşetiyle geldi
gelde tut kendini benim sabrımı mı deniyor ne
tabi tutamadım kendimi fıstık ezmesi yedim adet olduğum içinde acayip canım tatlı istiyordu zaten
ama çok şükür ki yarısında tuttum kendimi tadına bakmakla yetindim
Geçmiş olsun canım kızına aşure bittimi bari.slm şekerler
bikaç gündür giremedim daha doğrusu pek girmekte istemedim.çok sıkılmıştım diyetten.aşureden sonra toparlayamadım kendimi bende kendime izin verdim 4-5 gün.o nedenle arada girip az biraz sizi okuyup çıktım sadece.bugün terkrar başladım sağlıklı beslenmeye.yarın için umudum yok tabi sadece ne kadar az almış olsam iyidir diye düşünüyrum.bu arada salı akşamı ortanca kızım çok kötüydü.tüm gece çıkardı.eşimle mahvolduk temizlemekten kızımda mahvoldu içi dışına çıktı zavallımın.bugün daha iyi çok şükür.geçmişi de çok güzel okuyamadım.eşimde geç geliyr bugünlerde kızım da evde.2 bebkle akşama kadar birlikteyim.sonra oğlum geliyor...annem fln gelebilse veya kayınvademede razıyım .ama yok 3 çocuktan sonra kimse gelmiyor:)yeni evliyken zırt pırt gelirlerdi
Geçmiş olsun asuman baş ağrısıdır çok fena baş parmakla işaret parmağını birleşimine parmağınla bastır acıdını hisset birdeşakaklarına 10 kadar say bana çok iyi geliyor ender saraç göstermişti tv de.ece kızına geçmiş olsun canım Allah sana kolaylık versin zor iki bebek birden ara vermekle iyi yapmışın bence diyete sonra hepten sapıtmak daha kötü olurdu
yena ne güzel kararlar almışın yavaş yavaş ilerlersin inşallah emin adımlarla hasta yavruya Allah şifa versin en tez zamanda inşallah
ben de bu akşam slata yedim peynirli ama koca bir leğenbakalım çikolatayı telafi edebilecekmiyim
başım da fena halde ağrıyor erken yatarım inşallah uyuyabilirsem
Garanti ben sonuncuyum banu ufff ya.Bende eminim bu hafta artılarda çıkıcağım şu halimleinşallah bende haftaya reglm bittikten sonra eksileri görürüm
Bu arada kızlar yılbaşına kaldı iki hafta :122:
Bakalım yılbaşı yarışında kim birinci gelicek :122: çok merak ediyorsunuzdur ben tahmin edebiliyorum ama daha iki bildirim var herşey değişebilirBende bu cumartesi artık bir ara yılbaşı yarışında ilk 3e girenler için şöyle güzel bir süpriz düşüneyim ki daha bir heycanlı olsun
Hadı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bu yıl bizim yılımız ve yılbaşı günü başlıyor bizleri için :122: :122: :122:
Garanti ben sonuncuyum banu ufff ya.
İnşallah canım iki kilo bile versem mutlu olucam inanki.Aaaa adaşım pes etmek yok daha iki hafta var üstelik maksat illede 6 kilo değil ki yeni yıla daha enerjik girmek :122:
İyi geceler ilknur.Topikimin datlu hatunlari bende cikiyorum form cayimida koydum onu yudumlarken al yazmalima bakamamistim netten ona bakicam sonrada uyurum
Hepinize hayirli geceler yarin güzel listelerde görüsmek üzere
orası öyle işsiz olmaktan iyidir çok şükkür muhtaçlığımız yok kimseye allah işsizlere iş nasip eylesin doğuda görev yapınca ha diyince bi yere gidilmiyo ya ondan sıkıldım sanırım batıda olunca aramıyo insanNursena,çok geçmiş olsun canım..Çok üzüldüm.sende üzme kendini daha fazla.. evet gurbet zor muhakak hiç yaşamadım ama..en azından bir işiniz var aç,açıkta değilsiniz diye teselli etmeye çalış kendini..
Yeşim,elbisen çok yakışmış,kız isteme olayıda hayırlı olsun..Heyecanlı bir durum...burda isteme olayında damadın kahvesine şeker yerine tuz koyarlar damadın sabrını ölçmek için..:)
Bizde yapmıştık sonrada karşısına geçip nasıl içtiğini izlemiştik..:)
garibim gıkını çıkarmadan içmişti..:)
Umuttt,iyi olmasına sevindim prensesin ( ismi ne çocuklarının.:)? )
İlbatum,hakkınızda hayırlısı olsun..Umudunu yitirme,belki olur yine değişiklik..Eskişehir hakkaten çok güzel bir şehir soğuğu dışında..
Bugün yediklerim.
Sabah 1 dilim ekmek peynir çay domates salatalık.
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası 1 dilim ekmek.
Ara 150 kalorilik kuruyemiş.
Akşam mercimek yemeği salata 1 dilim ekmek ayran ama daha yemedim yarım saat sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?