Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım ohh ne güzel karalar alıp başlamışsın bile, ben leslieyi çok seviyorum dışarı çıkamadığım için nazı bırakıp, çok güzel toparladı beni...hatta dün gündüz iki mille yapmıştım hızımı alamayıp gece iki mille daha yaptım.....
nursena geçmiş olsun anneannene...
zeynep ablacım dualarımızdasın çok öpüyoruz seni....
yotsuz çok güzel elbisende sende canım....başka kimler vardı unuttum yazacağımıda uykulu uykulu....
bugün kızımı dra götürdüm çok şükür bronşit değilmiş. yemek yemediğini söyledim 15 gün sonra çağırdı kan tahlili yapacaklarmış nasıl dayanacağım bilmiyorum kvmi alsam diyorum her seferinde onumu çağırıcam biraz dayanıklı olmam gerekiyor....

teşekkürederim deriin diş falan çıkarıyo olmasın

canim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim hayirlisi diyelim insallah kilonu verir 3.dogurursun ALLAH in izniyle

Yeniden sahalara dondugune sevindim ablcim insllah yarin 103te asagisini gorursun

Geçmis olsun canim prensesine insallah çabuk atatir

3meleğimvar hoşgeldin canımmmmmmmm
hos buldum cecommm
kusura bakma bir yandan geçmsi okuyorum bir yandanda dizi bakiyorum pcden (firtina dizisine)

Bende seni merak etmiştim inan,yazacaktım hatta..
Geçmiş olsun kuzuya..İShal ve kusma mahfediyor çocukları birde ev temizliği..
Allah yardımcın olsun..

sağol ilknurcum daha iyiyim canım ilaç aldım
ama yatayım ben hafiflemişken
yarın güzel bildirimlerle buluşalım inşallah bende yine umut yok regl var
herkese iyi geceler

Geçmiş olsun canım..
benimde başım ağrıyor aslında.Uyumak istiyorum ama bekliyorum bizim paşayı..
Akşam altıda uyudu yarım saat sonra uyandı..Şimdi keyfini bekliyorum...

Evet bende merak ediyorum onu..
Ne heyecanlı..

Derin ciğim ben leslieyi hiiç sevmiyorum..Keşke severek yapsam. her tarafı çalıştırıyor ve çok terletiyor..
Müzik dinleyerek yürümeyi severim ben...

Canım inşallah şimdi daha iyidir cimcime Valla annelik zor iş yaa ben aşılarında bile kötü oluyorum ama inat edip tek gidiyorum sonuçta benim KVden zaten hayır yok üstelik dediğin gibi dayanıklı olmak zorundayız ki Allah korusun acil bir durumda soğuk kanlı olabilelim.
Benim büyük kızım ilk doğduğunda hastanede topuğundan kan almışlardı bebek odasında hatta ikinciye almamız lazım dediklerinde ben hastaneden cıktığım için çocuk doktoruna ihmal etmeyin mutlaka götürün demişlerdi. Yavrum zaten hem ufak doğdu hemde 1 ay erken geldiği için çok çelimsizdi :26: topuğundan kan aldıklarında içim gitti hatta kan gelmedi diye başından alıcağız dedi doktoru o zaman. Hatta o doktor benimde çocuk doktorumdu ( bir tek ona güvenebilmiştim baya yaşı vardı o zaman )
Sen çık dayanamazsın dedi ve inan o kapının önünde onun ağlamasını duyunca elim ayağım boşaldı sonuçta hem ilk tecrübe hemde çok canı yandıki bütün muayenehanede sesi inledi yavrumun.
Ama artık çok şükür ne kadar içim gitsede gözümden yaş gelsede ikisininide teselli edip sağlam durmayı öğrendim

İnşallah cimcimenin canını fazla yakmazlar :26: işin ucunda çocuk oldumu ben hiç dayanamıyorum

Kusur ne demek canım bende topiğe girdiğimde ara ara başındanda ayrılıyorum, tvye de dalıyorum hatta oyun bile oynuyorum ara ara takip ediyorum tabiki

Hatta sanki ev alacak param varmiş gibi netten satılık ev ilanlarına bakıyorum
Kim bilir belki yılbaşı ikramiyesi bana çıkarda milyorder olurum ama henüz bir tane bile bilet almadık o ayrı

Son düzenleme:
Bu ara topiğe ne çok gelen giden oldu...:)

cnm esine gecmis olsun rabbim hayirlisini versin sizin icin zor durum insanin hayati durmus gibi deilmi her tel caldiginda insan korkuyor , sen kendine dikkate et ablacim
cisssss sen yeme onlardan misafirlere birak
BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN
hosgeldin aramiza cnm
cnm cok tatlisinnnn
gecmis olsun ananen icinde gecmis olsun positif düsün ne öle ölürse gidemem felan allah allah
bende kizima eski laptopu vermistim tuslarini hep sökmüstü simdi korkuyorum benim laptopu eline gecirirse tuslarimi söker diye hatta 1tanesini söktü bile

cnm regl zamani oluyor öyle bende cikolari hemde hakkimiz takma kafana

daha gecmisin yarisina kadar okudum telden devam edecegim okumaya kizim iyicene kudurdu yatirayim artik

1haftadir hic tartilmiyorum bakalim yarin tarti ne göstercek

nasıl yazacağımı şaşırdım diyet iyi gidiyo yürü yapıyorum kac gundur haber veremedim ama izinlerin yarı yıne yazmaya çalışırım k in öptüm iyi geceler

nasıl yazacağımı şaşırdım diyet iyi gidiyo yürü yapıyorum kac gundur haber veremedim ama izinlerin yarı yıne yazmaya çalışırım k in öptüm iyi geceler

gulmacım çok anlaşılır yazmışsın bayıldım...

İyi geceler güzel bayanlar. "Benim oğlan uyusa da ben de gece gece biraz muhabbete karışsam" diyordum ama hevesim kursağımda kaldı. İnanılmaz baş ağrım var. Aslında baş ağrısı da sayılmaz enseden başıma vuruyor, kafanın ön tarafında bir şey yok. Sanırım bugünkü yürüyüşte terleyen enseme rüzgar vurdu (at kuyruğu yapmıştım bir de saçları). Ağrı kesici aldım 10 dk. önce henüz fayda etmedi.

Sadece 2 sayfa geçmiş vardı, onları bile okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Tekrar iyi geceler, yarın görüşmek üzere :))

Geçmiş olsun canım...
Bugün baş ağrısı günü sanırım..Benimde var ağrım.

İyi geceler...

Canım çok geçmiş olsun bence uyumayı dene güzelim inşallah yarına birşeyin kalmaz
Bende geç oldu yatayım bari yarın dananın kuyruğunu kopartamayacağım belli bari biraz kendime geleyim

Kalan herkese hoş sohbetler ve iyi geceler
Allaha emanet olun ve yarına kadar kendinize iyi bakın

Kocaman öpüyorum

dualarım seninle ablacım umarım yüzün güler
boşver hemşirelerin dediklerini
kayısı işe yarıyor gerçekten
bencede konuş aç kalmakta kilo vermeni engeller vucut kıtlığa girdik diye tutuyormuş

BENDE DOKSAN KİLOYUM VE BUGUN DİYETE BAŞLADIM HADI BENİDE ALIN HEP BERABER ZAYIFLAYALIM BENİDE ALINNNNNNNNN
hoşgeldin

hadi hayırlısı
aman emiri verme ya verilirmi
aman kostümlü balosuda varmış off ısırırım onu ben
çok güzel maşşallah elbisede süper
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
ya kızın nasıl becermiş aman korkulur bu çocuklardan
prensesin dah iyi olmasına sevindim canım umarım çabuk toparlar

ben kapatırken temiz bırakırım camları açıp havalandırırımda
mutluya selam söyle fazla özletmesin

kesinlikle katılıyorum

niye bukadar az yiyorsunki

bravoo süper kararlar alşışsın canım
az olsun gitmiş olsun yeterki
leslie içinde sesini kıs yandanda müzik aç öyle dene

yavrum ya nasıl dayanırki çok zor biz kızımı en son geçen sene 1 gece yatırdıkta hala anlatır anne ayağımdan serum taktılar diye o yavrum ne yapsın umarım kısa zamanda iyleşir allahda ana babasına sabır versin

geçmiş olsun canım umarım çabuk iyleşir çok zor
temizlemeside ayrı dert
benim kızda 1.5 yaşına kadar hergün 2-3 kez kusardı valla hem koltuları hem halıları değiştirmek zorunda kalmıştım bıkmıştım artık temizlemekten
sağol ilknurcum daha iyiyim canım ilaç aldım
ama yatayım ben hafiflemişken
yarın güzel bildirimlerle buluşalım inşallah bende yine umut yok regl var
herkese iyi geceler
geçmiş olsun canım umarım dinlenince geçer

geçmiş olsun iyiki bronşit değilmiş canım dayanmalısın mecburen benimde içim gidiyor her tahlilde serumda ama neyaparsın

en iyisi uyku aman sakın üşütme dikkat et annelerin hasta olma hakkı yok valla

iyi geceler kızlar..bugün 3-4 kere alıntı yaptım cvp yazıcam oğlum müsade etmedi saolsun..bacak ağrım hala devam ediyo solak olduğum için tüm yükü sol tarafıma veriyorum galiba..bugün sanırım diyeti biraz boşladım yarın bakalım kaç çıkacak kilocuklarım..5 mil leslie yaptım 68 dakika..göbeğimede yine çöp poşeti sardım acayip terletti..

aramızda plates yapan platesten anlayanımız warmı bende top war ama oğlumun işine yarıyo :) birde twister twistmi neyse ondan war birde zayıflama kemerim...ev spor salonu gibi mübarek..

birde wc ihtiyacınızı kaç günde oluyo...benim 2 günde falan oluyo..az yemektenmi yoksa düzensiz beslenmektenmii acaba

çok uykum war çooookkk yorgunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…