:
sen gelene kadar ben topigi süpürüp silerim
CANIM GEC YAZDIM KAÇIRDIM SENİ ÇIKMISSINDIR COKTAN. VALLA BU HAFTA ALLAHIMA İSYAN ETMİYORUM HEM İŞ HEM İELVİ ÇOK SIKINTILI BİR HAFTA İDİ ONUN PATLAMASINI BU SABAH YAŞADIM.2 KURABİYE 2 KÜÇÜK ÇİKO LOKUM YEDİM. ZATEN DİKKAT ETMEM RAĞMAN ARTIDAYDIM ONADA SİNİRLEDİM YEDİM. YİNE KENDİME ETTİM.
YEŞİM ANTALAYADA DEĞİLMİYDİ?
DENGELERSİN ABLACIM SENBU NEDİRYAA REGL OLMADAN 1 HAFTA ÖNCE TATLI KRİZİ REGL DÖNEMİNDE TATLI KRİZİ E BİZİM DİYET ZATEN 2 HAFTA SEKTEYE UGRUYOR
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH GELİNİNİZ...GÖRÜŞÜRÜZ CANIM
Ya kesinlikle elbisen çok güzel kaç beden ??? Beylikdüzü pazarı hangi günler oluyor acabaaşkımı kandırsam beni pazara götürürmü ki
Teşekkür ederim yorumlarını okudum canım dikkate alıcam sağol
Ben de senin gibi düşünüyorum eğer tek renk yapacaksak saçı gidip birsürü para vermeye gerek yok.
Saç deyince ben de saçımın rengini değiştirmek istiyorum artık yaza sarıya dönmek istiyorum ama koyu kahve yani siyah gibi birşey aşkım kısa saç sevmiyor tuttturdu saçını kestiremezsin diye saçımın yarısı koyu kahve yarısı normal kahve yarısından da benim dibim gelmiş 3 renk dolanıyorum
ya ben ne haldeyim gör işte :) mızmız bir velet ama çok tatlılar emin ol ....
sen kaçırmazsın yarını düşün canım....
öyle canım bundada vardır bir hayır diyoruz ne yapalım, olursa eskişehir'i düşünüyoruz bakalım...
yok canım keşke büyükşehirde olsak ulaşım imkanı var en azından :) ama oradada yaşam çok zordur eminim hele istanbul gibi yerde. ailem ankarada ama orası sakin ..
canım allah şifa versin inşallah benide anneannem büyüttü seni çok iyi anlıyorum. rabbim sizlere bağışlasın inşallah...
çok iyiymiş canım, inşallah banada böyle güzel cümleler kurdurabilecek bir kreş bulurum zamanı gelince.... bencede memnunsan niye alasın zaten değil mi?
allahhhhhhhh fotolara bak sen .... çok yakışmış gerçekten çok güzel olmuş... bende kendim boyamayı istiyorum ama hiç cesaret edemedim :)
canım zaten görülecek bir yer değil çok kötü ,ankaraya bu kadar yakın ve bu kadar geri başka bir il daha yoktur eminim. doğunun illeri bile çok daha güzel ya burası hiç gelişmemiş. o da mı merkezde yoksa ilçesinde mi ilçeler daha fena köy gibi allah kurtarsın onuda bizide inşalah
inş. cnm
Sağol canım :) Sağ sağlim atlatırsınız umarım siz salgını. Biz de sadece bir gecelik ateşle ucuz atlattık aslında..
Gerçekten çok güzel bir şehir, umarım gönlünüze göre olur.
Çok üzüldüm( İnşallah şikayetlerini dindirebilirler, rahata huzura kavuşur.
Sağol canım, iyileşti de tam gaz cadalozluğa geri döndü bile..
ah bu çocuklar çok fena
Hele şükür geçmişi okuyabildimbaya birikmiş maşallah
Kızlarrrrrrrrrrrrr kaç gündür olmadım olmadım diye söylenip durdum ama sonunda gebelik testi yaptım ve hamilelik yokmuş
He hamilelik olsaydı tabiki seve seve doğururdum ama doğrusunu söylemek gerekirse ufak ufak kilo vermeye başlamışken birde maddi acıdan yeni yeni kendimizi toparlarken bir hamilelik beni tekrar geriye doğru iterdi.
Rabbim isteyen ve uzun süredir bebiş arzu edenlere önce nasip etsin
Canım inşallah bir iki güne kadar iyice kendine gelirsinTekrar geçmiş olsun canım özledik valla seni bir an önce dön aramıza :122:
Ablacığımmmmm inan her gece senin için dua ediyorum. Eşinin elini kaldırıp gülümsediğini yazdığın cümlede inan tüylerim diken diken oldu :122: :122: :122: Sen bakma o hemşireye Rabbim ol derse zaten olur ve ben inanıyorum o güzel yüreğinin hatırına Rabbim eşini sana bağışlayacaktır
Güzel Allahım tüm hastalara şifa verir inşallah.... Aminnnn
Aldık gittiAramıza hoşgeldin inşallah sende bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın
Rabbim Kvnle aranızı hep böyle güzel tutsun... Aminnn
Gerçekten Allah nazardan saklasın canımSende o güzel yürek varken eminim hiç bir sorun yaşamazsınız yazdan yaza. Kvnle zamanı geldiğinde konuşur izah edersin Anneninde sizi özlediğini olmazsa bir hafta onda bir hafta annenlerde kalırsınız
Daha şimdiden bence hiç kafana takma gün ola harman ola
Valla benim KV şehir dışına taşınsa daha çabuk gitsin diye bütün eşyalarını paketlemeye yardım eder birde arkasından teneke çalardım herhalde
Şaka şaka benim ancak dilimdedir gel yap deseler yapamazdım kesinEşimede hep diyorum Sağ olsun sağlıklı olsun ama benden uzak olsun
Canım resimlerine bayıldım çok güzel cıkmışsın
Dur ayarlarını yaparız biz hemenMotivasyon adına burada herşeyi bulursun merak etme ama tabiki senin düzenli katılman şart
Aramıza hoş geldin bu arada
YOk yok güzelim benim vucüt herhalde uzun aradan sonra gebelik testi aş erditest sonucundan sonra regl olmaya başladım nasıl birşeyse ama inanılmaz az. Banu Alkan gibi dolanıyorum göbiş önde ama hala 90 - 60 - 90ım diye dolanıyorum
Güzelim yanlış alarm
Bende iki tane var Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin
Rabbim sana nasip eder inşallah en kısa zamandao zamanda biz severiz :122:
aminnn cnm inş.
arkadaşlar burda yeni olduğum için tam isimlerini hatırlayamadığım bir kaç arkadaş
glıkofen gibi ilaç içtiklerini söylediler bildiğim kadarıyla pko lu kişilere zayıflamaya yardımcı olsun diye veriliyor galiba
ben geçensene endokrolojiye gitmiştim bana dr. öyle bir ilaç vermedi ben eczanadan reçetesiz alabilirmiyim
alabilirsem hangi markayı kaç ml. tavsiye edersiniz
cnm dr. tavsiyesi olmadan alma
KEsinlikle doktor tavsiyesi olmadan kullanma...
doktor önermediğine göre demekki ihtiyacın yokmuş..
2 yıl önce endokrine gittiğimde zayıflama ilacı yazmıştı doktor heyet raporuyla alnan hemde...
Daha sonra piyasadan toplatıldı sağlık bakanlığı tarafından..Kalp krizini tetikliyormuş diye..
En doğru olan bu kilolara gelememiz idi, madem geldik sağlıkla azar azar verelimde sağlığımızdan olmayalım..
kesinlikle katılıyorum
Ayşecim sakın emiri yollama zaten yollamam yazmışsın ama emir içinde senin içinde çok zor olur...
yok cnm yollamıcam
Evet canım hem pko hemde insülin direnci. En son 2 ay evvel bakmıştı doktor ama önümüzdeki hafta yine endokrine gidiceğim kontrolle hatta doktor kan tahlili istedi tekrar düzelme varmı yokmu diye bakmak için. Kaç gündür o kan tahlilini yaptıracağım ama bir türlü sabah erken kalkamıyorum. Bu sabah kalktım ama bu seferde eşim arabamı dün şirkette bıraktığı için çıkamadım. Çocuğun arabası da bagajdaydı yoksa yürüyerek gidecektim. Neyse artık yarında gidemezsem pazartesi kesin giderim. Tahlilide devlet hastanesinde üçretsiz yaptırmak istediğim için bukadar uğraşıyorum sonuçta özelde tahlil 100 lirayı buluyor onada ben kıyamıyorum
cnm sen ne tahlili yaptırcaksın verme boşa para gel bana yaptırırım ben biraz sıra beklersin laboratuvarda ama paran cebinde kalır :)
Yarın tartılıp kilomu söyleyeceğim çok heyecanlı ve sevinçliyim en azından yeniden karar almak bile başarabilirim in göstergesi..Amacım var diye mes udum.:)
En son 103 tüm burayada yazmıştım zaten..
gerçi bugün beslenme açısından iyi geçmedi..Ansızın misafirler geldi bende en basidinden gözleme,kek bişeyler hazırladım tabiiki yedim..
Olsun ama diyet yapmıyorum. kafama onu koydum..KAsmadan yeterince, daha sağlıklı ve abur cuburu minimuma indirerek bir program uygulamaya çalışacağım..
Cengaver gibi kendimi ortalığa atıp bunu bunu yapıyorum dediğim zamanlar yok artık..
Mütevazi bir şekilde haftada 250 gram olsun ama benim olsun sloganııyla hedefime yürüyerek değil emekleyerek gideceğim..:))
Heyyt beee..
Şimdi bakın ben bunları yazıyorum kızım annne tatlı birşey istiyorum puding istiyorum diyor..
gelde saçını başını yolma.Burda eylem planları içindeyim kimsenin umurunda değil..:))
Son olarak ayşe,nevin ve fadime sizleri takip edeceğim..benim kiloma yakınsınız diye..:)
çok sevindim cnm böyle bi karar almana beraber vericez inş.
1 yıl aradan sonra leslie yaptım bugün 30 dakika.. pert oldum.
yürüyüşün gözünü seveyim..Bacaklarım ağaç gövdesi kalınlığına eriştiği için kaldırmakta feci zorlandım yahu...
Nerdeyse geçen yürüken ayıpladığım adamın durumuna gelecektim..
------
Birde üzücü haber.
geçen bahsetmiştim çocukluğumun geçiği mahalleden arkadaşın oğlu lösemi diye..
Çok ağlıyormuş çocuk, hastanede kalmak istemiyormuş..
Enfeksiyon riskine karşı ebeveynleride sürekli yanında izin vermiyorlarmış..
Böyle işte..
((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kilo bildirimi 96.100
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ediyorum
alanlar da haftaya verirler diye umuyorum
beyzuşum ve yenacım ellerinize sağlık şimdiden
günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
maşallah ayşe gün içinde yediklerini benimle paylaşırmısın benim eşim akşam öyle göbegime bakıp durdu bişede diyemiyor ben üzülüyorum diye
cnm bozma moralini bu kadar çaba gösterirken artıda olmak tabiki insanın hevesini kırıyo ama sabret lütfen
hem boşlarsan diyeti 103 değil 113te görürsün lütfen dikakt et
istersen bi uzmandan yardım al bu konuda diyetisyene git istersen
günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 105
bu hafta 104.800
bu hafta hiç spor yapmadım yataktan bile kalkamadım boş bulundum herhalde belim öyle ağrıyor ki oturmak dert kalkmak dert uzanamıyorum bile ne doğru söylemişler olmaya cihanda devlet bir neffes sıhhat gerçektende insan sağlığının kıymetini ancak hasta olunca anlaya biliyor
dualarım seninle ablacım umarım yüzün güler
boşver hemşirelerin dediklerini
kayısı işe yarıyor gerçekten
bencede konuş aç kalmakta kilo vermeni engeller vucut kıtlığa girdik diye tutuyormuş
hoşgeldin
hadi hayırlısı
aman emiri verme ya verilirmi
aman kostümlü balosuda varmış off ısırırım onu ben
çok güzel maşşallah elbisede süper
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
ya kızın nasıl becermiş aman korkulur bu çocuklardan
prensesin dah iyi olmasına sevindim canım umarım çabuk toparlar
ben kapatırken temiz bırakırım camları açıp havalandırırımda
mutluya selam söyle fazla özletmesin
kesinlikle katılıyorum
niye bukadar az yiyorsunki
bravoo süper kararlar alşışsın canım
az olsun gitmiş olsun yeterki
leslie içinde sesini kıs yandanda müzik aç öyle dene
yavrum ya nasıl dayanırki çok zor biz kızımı en son geçen sene 1 gece yatırdıkta hala anlatır anne ayağımdan serum taktılar diye o yavrum ne yapsın umarım kısa zamanda iyleşir allahda ana babasına sabır versin
geçmiş olsun canım umarım çabuk iyleşir çok zor
temizlemeside ayrı dert
benim kızda 1.5 yaşına kadar hergün 2-3 kez kusardı valla hem koltuları hem halıları değiştirmek zorunda kalmıştım bıkmıştım artık temizlemekten
geçmiş olsun canım umarım dinlenince geçer
geçmiş olsun iyiki bronşit değilmiş canım dayanmalısın mecburen benimde içim gidiyor her tahlilde serumda ama neyaparsın
en iyisi uyku aman sakın üşütme dikkat et annelerin hasta olma hakkı yok valla
devlet hastanesinde var ama dr pek ilgili degil sadece liste verip gönderiyor zaten en son 98 ken gitmiştim gitmeye yüzüm yok
verirsin üzülme ne olur.stres daha çok kilo aldırıyor.günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
ayşecim tebrik ediorum seni ben maalesef artıyım yine az çok sporda yaptım ama olmadı dikkatde ediyoruym ama neen olmuyor bir doktoramı gitsem acaba?cnm paylaşırım tabi seve seve ben diyet listemi yamıştım buraya daha önce tekrar bulup atayım dur
sende onu yap ok
1 ay önce diyetisyene gittiğimde
102,8 gelmiştim bende
1 ayda 6.700 vermiş oldum çok şükür
şimdi bakıcam listeyi bulunca atıcam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?