kilom aynı 79.9
sporum 350dk yürüyüş
günayydınn kızlarrr kilom 88.500 ilk ben bildireyimm herkez vermiştir umarımmm 1 kilo bile farkediiyo
kilo bildirimi 96.100
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ediyorum
alanlar da haftaya verirler diye umuyorum
beyzuşum ve yenacım ellerinize sağlık şimdiden
günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 105
bu hafta 104.800
bu hafta hiç spor yapmadım yataktan bile kalkamadım boş bulundum herhalde belim öyle ağrıyor ki oturmak dert kalkmak dert uzanamıyorum bile ne doğru söylemişler olmaya cihanda devlet bir neffes sıhhat gerçektende insan sağlığının kıymetini ancak hasta olunca anlaya biliyor
Günaydin kizlarrrHerkese hayirli cumalar diliyorum
Kilo bildirimi yapip cikicam
Gecen hafta : 97
Bu hafta : 96
Spor: 210 dk...
Kilo verenleride sabit tutanlarida tebrik ediyorum
herkese günaydın.
kilom 98,8
sporum 135 dk
olmuyor ben bu işi beceremiyorum sanırım.
günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
cnm sen ne tahlili yaptırcaksın verme boşa para gel bana yaptırırım ben biraz sıra beklersin laboratuvarda ama paran cebinde kalır :)
günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 105
bu hafta 104.800
bu hafta hiç spor yapmadım yataktan bile kalkamadım boş bulundum herhalde belim öyle ağrıyor ki oturmak dert kalkmak dert uzanamıyorum bile ne doğru söylemişler olmaya cihanda devlet bir neffes sıhhat gerçektende insan sağlığının kıymetini ancak hasta olunca anlaya biliyor
sabah 08:00-08:30
1 dilim peynir (50gr)
4-5 zeytin
çiğ sebze : domates, salatalık istediğin kadar
2 dilim siyah ekmek (buğday,çavdar vb.) (1 dilim ekmek:30gr)
1 yumurta (haftada 2 kere haşlanmış, omlet, menemen nasıl istersen)
ara 10:00-10:30
3 kuru kayısı veya 1 meyve
öğle 12:00-13:00
menü1:
1 porsiyon sebze yemeği veya kurubaklagil yemeği (susuz 8 yemek kaşığı)
1 kase yarım yağlı yoğurt veya 1 bardak ayran
2 dilim siyah ekmek (buğday, çavdar vb.) (1 dilim ekmek:30gr)
menü2:
5 köfte kadar kırmızı et/beyaz et
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış salata
2 dilim siyah ekmek (buğday,çavdar vb.) (1 dilim ekmek:30gr)
ara 15:00-15:30
2 adet galeta yada 1 adet wasa gofret yada 1 kellogs k-bar
servise binmeden önce 1 meyve
akşam 18:00-19:00
menü1:
1 porsiyon sebze yemeği veya kurubaklagil yemeği (susuz 8 yemek kaşığı)
1 kase yarım yağlı yoğurt veya 1 bardak ayran
4 yemek kaşığı bulgur pilavı (1 dilim esmer ekmek + 1 kase çorba)
menü2:
5 köfte kadar kırmızı et/beyaz et
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış salata
4 yemek kaşığı bulgur pilavı (1 dilim esmer ekmek + 1 kase çorba)
ara: 21:00-22:00 (yatmadan 2 saat öncesine kadar yenebilir)
1 adet meyve yada
10 badem+10 fındık yada
1 çay bardağı beyaz leblebi/ay çekirdeği
mutlaka 1 bardak süt (tatlı krizleri için )
haftada 2 kere sütlü tatlı yada 1 dilim kek
en az 10-12 bardak su
Günaydın..hayırlı cumalar..mutlu haftasonları..
tüm iyi dilekler işte..:)
Yıllık iznimi geçirdiğim karayip adalarından döndüm.
yaklaşık 2 ay tatil yaptım..Siz sağ ben selamet daha bir semirilmiş şekilde döndüm.:)
Neysse uzun lafın kısası ayrıca uzatmaya gerek yok.. yüzleştim gerçeğimle, sıra paylaşmada..))
efem kilom 101.4 kafama yiyeceğim terlik vb.zımbırtılara hazırım..
Şişmanım ama gururluyum taaammı..:)))
Hava kapalı,puslu sevmediğim hava durum ve ben ilk defa enerjiğim.:) yemeğim bile pişiyor, nohut yapıyorum..
Ayy sporumu unuttum..130 dk...
Öyle düşünme benim kadar beceriksiz olmadığın için şükrretmelisin...
Ben niye burdayım göründe şükredin yeniden,yeniden başlayıp pes etmeyin diye.:)
Fadiemcim,
üzülme lütfen sen köye gittiğin için düzenin bozzuldu yoksa hatırlıyorum 96 ya kadar inmiştin..
arkadaşlar burda yeni olduğum için tam isimlerini hatırlayamadığım bir kaç arkadaş
glıkofen gibi ilaç içtiklerini söylediler bildiğim kadarıyla pko lu kişilere zayıflamaya yardımcı olsun diye veriliyor galiba
ben geçensene endokrolojiye gitmiştim bana dr. öyle bir ilaç vermedi ben eczanadan reçetesiz alabilirmiyim
alabilirsem hangi markayı kaç ml. tavsiye edersiniz
sana bu ilacı kadınd.mu verdi yoksa endokrolojı mi verdi çünki burda bu ilaçların adını çok duyuyorum daha sonra kadın d. dr.dan istedim gerek yok dedi
ama bende kullanmak istiyorum zayıflamama düzenli yumurtlamama sebep olsun diye hangi doktordan alacağım bunu
geçmiş olsun canım bizim evede bağlanamadı daha internet bakalım haftasonu olur inşallahkızlar slm çok canım sıkkın kızım sabah lap top un tuşlarını tek tek kırmışşş tırnaklarıyla sökmüş sökmüş atmışşn çıldırdım resmen yokkk olmuyo zaten douda tek sosyal faliyetim pc delirdim resmen tuşlarını nası nerden bulacaksak
az önce annanem has taneye yatmış annem çalışştoğından ananem büyüttü beni içim yanıyooo ölürse gidemem bile gurbetin gözü kör olsun ne ölüne ne dirine gidebilyoasunnn
tuş takımı yok anca bu kADAR yazabldim derdimi anlatıım az rahatladım kusura bakmayın ağlamaktan göözüm şişti
ilçede ama köy gibi diyor aminnnn inşallah
yaaa şu pişikolocimi bi düzeltsem başlıycam daaaaa....Spor yapan arkadaşlar spor dakikanızı yazın yine, ben listelemeye çalışırım..
Mutlu yok diye tembellik yapmayalım..:))
Yarın tartılıp kilomu söyleyeceğim çok heyecanlı ve sevinçliyim en azından yeniden karar almak bile başarabilirim in göstergesi..Amacım var diye mes udum.:)
En son 103 tüm burayada yazmıştım zaten..
gerçi bugün beslenme açısından iyi geçmedi..Ansızın misafirler geldi bende en basidinden gözleme,kek bişeyler hazırladım tabiiki yedim..
Olsun ama diyet yapmıyorum. kafama onu koydum..KAsmadan yeterince, daha sağlıklı ve abur cuburu minimuma indirerek bir program uygulamaya çalışacağım..
Cengaver gibi kendimi ortalığa atıp bunu bunu yapıyorum dediğim zamanlar yok artık..
Mütevazi bir şekilde haftada 250 gram olsun ama benim olsun sloganııyla hedefime yürüyerek değil emekleyerek gideceğim..:))
Heyyt beee..
Şimdi bakın ben bunları yazıyorum kızım annne tatlı birşey istiyorum puding istiyorum diyor..
gelde saçını başını yolma.Burda eylem planları içindeyim kimsenin umurunda değil..:))
Son olarak ayşe,nevin ve fadime sizleri takip edeceğim..benim kiloma yakınsınız diye..:)
yaaa az bekle bende yaklaşırım sen kilo verirsin ortada buluşuruz aahhhh yenam ahh haftada 250 gram versem yeter valla
benim oğlan akşam dersane çıkışı arkadaşıyla geldi barii bi kek yapım dedim yaptım ve de yedim
ada da millet zayıflar biz şişkolar ne eder buluruz mama tebrik ediyorum seni bida ha adaya falan gitmeGünaydın..hayırlı cumalar..mutlu haftasonları..
yaklaşık 2 ay tatil yaptım..Siz sağ ben selamet daha bir semirilmiş şekilde döndüm.:)
Neysse uzun lafın kısası ayrıca uzatmaya gerek yok.. yüzleştim gerçeğimle, sıra paylaşmada..))
Hava kapalı,puslu sevmediğim hava durum ve ben ilk defa enerjiğim.:) yemeğim bile pişiyor, nohut yapıyorum..
Geçmis olsun canim insallah bugun daha iyisindirİyi geceler güzel bayanlar. "Benim oğlan uyusa da ben de gece gece biraz muhabbete karışsam" diyordum ama hevesim kursağımda kaldı. İnanılmaz baş ağrım var. Aslında baş ağrısı da sayılmaz enseden başıma vuruyor, kafanın ön tarafında bir şey yok. Sanırım bugünkü yürüyüşte terleyen enseme rüzgar vurdu (at kuyruğu yapmıştım bir de saçları). Ağrı kesici aldım 10 dk. önce henüz fayda etmedi.
Sadece 2 sayfa geçmiş vardı, onları bile okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Tekrar iyi geceler, yarın görüşmek üzere :))
zayiflama kemerini pek tavsiye etmiyor dr diye biliyorumiyi geceler kızlar..bugün 3-4 kere alıntı yaptım cvp yazıcam oğlum müsade etmedi saolsun..bacak ağrım hala devam ediyo solak olduğum için tüm yükü sol tarafıma veriyorum galiba..bugün sanırım diyeti biraz boşladım yarın bakalım kaç çıkacak kilocuklarım..5 mil leslie yaptım 68 dakika..göbeğimede yine çöp poşeti sardım acayip terletti..
aramızda plates yapan platesten anlayanımız warmı bende top war ama oğlumun işine yarıyo :) birde twister twistmi neyse ondan war birde zayıflama kemerim...ev spor salonu gibi mübarek..
birde wc ihtiyacınızı kaç günde oluyo...benim 2 günde falan oluyo..az yemektenmi yoksa düzensiz beslenmektenmii acaba
çok uykum war çooookkk yorgunum...
kilo bildirimi 96.100
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ediyorum
alanlar da haftaya verirler diye umuyorum
beyzuşum ve yenacım ellerinize sağlık şimdiden
Geçmis olsun canimmgünaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 105
bu hafta 104.800
Günaydin kizlarrrHerkese hayirli cumalar diliyorum
Kilo bildirimi yapip cikicam
Gecen hafta : 97
Bu hafta : 96
Spor: 210 dk...
Kilo verenleride sabit tutanlarida tebrik ediyorum
hos geldinnnnnnGünaydın..hayırlı cumalar..mutlu haftasonları..
Günaydın öncelikle :)
Geçen hafta : 92,2 kg
Bu hafta : 91,3 kg.
Sporum yok maalesef.Kilo verenleri ve sabit kalmayı başaranları şimdiden tebrik ederim.
Bugün listeye ismim yazılcak çok şükür
geçen hafta: 80.4
bu hafta: 79.4
giden :1 kilooooooo
79ları tekrar gördüm kaybetmezsem :)))
spor: 160 dk
şimdi zamanım hiç yok sonra uğrarıım bebişe mama hazırlayacağım sonra uykusu var,
akşama annem, babam ve anneannem geliyor ankaradan yemek hazırlıyorummmmmmm
eşim gelince ya da bebiş uyuynca uğrarım öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?