Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilom aynı 79.9
sporum 350dk yürüyüş

günayydınn kızlarrr kilom 88.500 ilk ben bildireyimm herkez vermiştir umarımmm 1 kilo bile farkediiyo

kilo bildirimi 96.100
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ediyorum
alanlar da haftaya verirler diye umuyorum

beyzuşum ve yenacım ellerinize sağlık şimdiden

Günaydin kizlarrr Herkese hayirli cumalar diliyorum
Kilo bildirimi yapip cikicam
Gecen hafta : 97
Bu hafta : 96
Spor: 210 dk...
Kilo verenleride sabit tutanlarida tebrik ediyorum

herkese günaydın.

kilom 98,8
sporum 135 dk

olmuyor ben bu işi beceremiyorum sanırım.

Öyle düşünme benim kadar beceriksiz olmadığın için şükrretmelisin...
Ben niye burdayım göründe şükredin yeniden,yeniden başlayıp pes etmeyin diye.:)

günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:

Fadiemcim,
üzülme lütfen sen köye gittiğin için düzenin bozzuldu yoksa hatırlıyorum 96 ya kadar inmiştin..

arkadaşlar doktorum programını izliyorum AĞladım resmen kadın 130 kiloymuş kocası yataklarını ayırmış sen yaratıksın diye yolda yürürken hep başka kadınları gösteriyomuş sen neden böyle deilsin diyeee kadın 3 ayda 27 kilo vermiiş kocayı boşamış beter olsun kadın bi neşeli bii sevinçli eskkiyi hatırlamak istemiyorum diyo hyata küsmüştüm diyo ALLAHIM HEPMİZE NASİP ETSİN kilo vermek yapabiliriz umutsuzlaşmayalım her yeni yıl yeni bi umut durmak yokk hep beraber yola devam şişko olmak istemiyorummm

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn

Offfffffffff offfffffffff sabah sabah kudurucağım resmen. Geçen hafta sen kalk taç al birinci ol bu haftada nasıl birşeyse tartıda verdiklerinin hepsini geri almış görün
Şimdi doktorumda bir bayanı izliyorum bir yandan kadın 120 kilodan 3 ayda 93 kiloya düşmüş ben daha 105 kiloyu göremedim
Kadına kocası yaratıksın sen demiş yatakları bile ayırmış şeref..... ( sabah sabah küfür ettirdi adam beni )
Ama kadın en güzelini yapmış annesinin evine gidip adamı boşamış sonrada bir güzel zayıflamış
Anam millete sevinirken kendi derdimi unuttum

Kilom utanarak söylüyorum 112 :26:
sporum 120 dakika ancak

Ya cıldırıcağım yaaa artık gerçekten kilo vermek istiyorum bukadar kısmanın karşılığını istiyorum ben yaaaa

cnm sen ne tahlili yaptırcaksın verme boşa para gel bana yaptırırım ben biraz sıra beklersin laboratuvarda ama paran cebinde kalır :)

Canım bana daha evvelki gidişimde bir tahlil isteği vermişti ondada Glukoz (açlık), HbA1c ve İnsüline bakılmasını istemiş. Hafta içi yaptırayımda endokrine bir gideyim olmuyor işte ne kabızlık sorunu bitiyor ne regl düzensizliği.
Dün regl oldum diye bir yandan sevindim ama yine kesildi :26: çok az geldi şu an yok yine

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce şifa bulursun

ayşecim çok teşekkürler ellerine saglık

Günaydın..hayırlı cumalar..mutlu haftasonları..
tüm iyi dilekler işte..:)

Yıllık iznimi geçirdiğim karayip adalarından döndüm.
yaklaşık 2 ay tatil yaptım..Siz sağ ben selamet daha bir semirilmiş şekilde döndüm.:)

Neysse uzun lafın kısası ayrıca uzatmaya gerek yok.. yüzleştim gerçeğimle, sıra paylaşmada..))
efem kilom 101.4 kafama yiyeceğim terlik vb.zımbırtılara hazırım..
Şişmanım ama gururluyum taaammı..:)))

Hava kapalı,puslu sevmediğim hava durum ve ben ilk defa enerjiğim.:) yemeğim bile pişiyor, nohut yapıyorum..

Ayy sporumu unuttum..130 dk...

Son düzenleme:
Günaydın öncelikle :)
Geçen hafta : 92,2 kg
Bu hafta : 91,3 kg.

Sporum yok maalesef.Kilo verenleri ve sabit kalmayı başaranları şimdiden tebrik ederim.

Bugün listeye ismim yazılcak çok şükür

Son düzenleme:

ah canım gurur da yaparmış.....

sagol canım inşallah kanal d kadın gibi zayıflarım

Canım geçmişi okuyordum hemen bunlara alıntı yapıp cevap vereyim dedim benden önce birileri yazdıysa görmedim tekrarlıyorsam özür dilerim :26:

Ben de de PCO var sonuçta demişsin ama glukofen PCO ilacı değil ki biz PCO için glukofen içmiyoruz biz insülin direnci için glukofen içiyoruz. İkisi birbirinden çok farklı şeyler. İnsülin direnci olanlar vücuduna aldığı karbonhidratı şekeri yakamadan yağ olarak depoluyor içtiğimiz ilaç yakılmasına yardımcı oluyor sadece PCOyla alakası yok yani bence sakın doktor gerek görmediyse ilaç kullanma çünkü ilaçlar bi tarafı düzeltirken diğer tarafı bozuyor. Örneğin ; ürikasitim düşsün diye 15 gün boyunca içtiğim ilaç ürikasitimi düşürmüş ama karaciğer enzimlerim tavan yapmış. Doktor gerek görmedikçe vardır bir bildiği

geçmiş olsun canım bizim evede bağlanamadı daha internet bakalım haftasonu olur inşallah

ada da millet zayıflar biz şişkolar ne eder buluruz mama tebrik ediyorum seni bida ha adaya falan gitme
sen başarırsın güçlü kadın

nohut diyince geçen spor yaparken anlattığın önünden giden gazman geldi

Son düzenleme:
geçen hafta: 80.4

bu hafta: 79.4

giden :1 kilooooooo

79ları tekrar gördüm kaybetmezsem :)))

spor: 160 dk

şimdi zamanım hiç yok sonra uğrarıım bebişe mama hazırlayacağım sonra uykusu var,

akşama annem, babam ve anneannem geliyor ankaradan yemek hazırlıyorummmmmmm

eşim gelince ya da bebiş uyuynca uğrarım öpüldünüz

Geçmis olsun canim insallah bugun daha iyisindir

zayiflama kemerini pek tavsiye etmiyor dr diye biliyorum
soylemeyi ayip wc ihtiyacimi gunluk normal

kilo bildirimi 96.100
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ediyorum
alanlar da haftaya verirler diye umuyorum

beyzuşum ve yenacım ellerinize sağlık şimdiden
masallah canim yeni yila 95alti giriceksin sana guveniyorum

Geçmis olsun canimm

Günaydin kizlarrr Herkese hayirli cumalar diliyorum
Kilo bildirimi yapip cikicam
Gecen hafta : 97
Bu hafta : 96
Spor: 210 dk...
Kilo verenleride sabit tutanlarida tebrik ediyorum

hos geldinnnnnn masallah kilo vermeye baslamissin bile 103 tun en son insallah haftaya ikili rakamlarda olur ve bidahada 3lu rakamlari gormezsin (Amiiiiiinnnnnn)

Günaydın öncelikle :)
Geçen hafta : 92,2 kg
Bu hafta : 91,3 kg.

Sporum yok maalesef.Kilo verenleri ve sabit kalmayı başaranları şimdiden tebrik ederim.

Bugün listeye ismim yazılcak çok şükür

masallah canim insallah bidaha 8li rakam gormezsin (Amiiiinnnn) Kolay gelsin ne guzel Anneni,babani evinde agirlayabiliyorsun offf offf ben ondanda mahrumum ahh gurbet zalim gurbet Neyse yinede sukurler olsun halimize az kaldi insallah 6ay sonra TURKIYE deyimmm

aaa bende ordaydım neden görmedikki birbirimizi kilomu söylesemmi bende yeniden başlasammı yaa öffff ahanda söleedim 93.7

Maşallah yine çok almamışsın yenacım
Gayette güzel bir rakam bence tabi
Ben de en kısa sürede görürüm inşallah
Gazaaan mübarek olsun hadi bakalım bu yaz fıstık olcan sende

Günaydın Kızlar

Baskülümün pili bitmek üzere umarım bugün de tartar da gidip pil alayım ya henüz Wc gidemediğim için tartılmak istemiyorum çok şişim çünkü farkındayım geçen haftaki kilomdan çok çıkarsam çok üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…