- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Canım geçmişi okuyordum hemen bunlara alıntı yapıp cevap vereyim dedim benden önce birileri yazdıysa görmedim tekrarlıyorsam özür dilerim :26:
Ben de de PCO var sonuçta demişsin ama glukofen PCO ilacı değil ki biz PCO için glukofen içmiyoruz biz insülin direnci için glukofen içiyoruz. İkisi birbirinden çok farklı şeyler. İnsülin direnci olanlar vücuduna aldığı karbonhidratı şekeri yakamadan yağ olarak depoluyor içtiğimiz ilaç yakılmasına yardımcı oluyor sadece PCOyla alakası yok yani bence sakın doktor gerek görmediyse ilaç kullanma çünkü ilaçlar bi tarafı düzeltirken diğer tarafı bozuyor. Örneğin ; ürikasitim düşsün diye 15 gün boyunca içtiğim ilaç ürikasitimi düşürmüş ama karaciğer enzimlerim tavan yapmış. Doktor gerek görmedikçe vardır bir bildiği
yaptığın yaş pasta kaçamağının etkisi varmıdırr kiiKilo bildirimi
Geçen hafta 108.1
Bu hafta 107.8
Spor: 120 dk.
Vere vere 300 gr vermişim koca haftada
hayırlı cumalar arkadaşlar
kilo bildirimi
başlangıç 92
bir hafta sonra 92
bir değişiklik yok çok üzgünüm
spor bildirimi
120 dk.leslie
tabi bırakmak daha kötü olur ama aylaydır buradayım verdiğim kiloya şaşıyorum ya azmetsemde veremıyorum. Dövün beni..
öyle düşünme benim kadar beceriksiz olmadığın için şükrretmelisin...
Ben niye burdayım göründe şükredin yeniden,yeniden başlayıp pes etmeyin diye.:)
..
inşallahhhharkadaşlar doktorum programını izliyorum ağladım resmen kadın 130 kiloymuş kocası yataklarını ayırmış sen yaratıksın diye yolda yürürken hep başka kadınları gösteriyomuş sen neden böyle deilsin diyeee kadın 3 ayda 27 kilo vermiiş kocayı boşamış beter olsun kadın bi neşeli bii sevinçli eskkiyi hatırlamak istemiyorum diyo hyata küsmüştüm diyo allahım hepmize nasip etsin kilo vermek yapabiliriz umutsuzlaşmayalım her yeni yıl yeni bi umut durmak yokk hep beraber yola devam şişko olmak istemiyorummm
ileri geri bende böle mehter marşı gibi sıkıldım.95 altını göremedim yaaaherkese günaydınnnnnnnnnnnnn
offfffffffff offfffffffff sabah sabah kudurucağım resmen. Geçen hafta sen kalk taç al birinci ol bu haftada nasıl birşeyse tartıda verdiklerinin hepsini geri almış görün
şimdi doktorumda bir bayanı izliyorum bir yandan kadın 120 kilodan 3 ayda 93 kiloya düşmüş ben daha 105 kiloyu göremedim
Kadına kocası yaratıksın sen demiş yatakları bile ayırmış şeref..... ( sabah sabah küfür ettirdi adam beni )
ama kadın en güzelini yapmış annesinin evine gidip adamı boşamış sonrada bir güzel zayıflamış
Anam millete sevinirken kendi derdimi unuttum
Kilom utanarak söylüyorum 112 :26:
Sporum 120 dakika ancak
ya cıldırıcağım yaaa artık gerçekten kilo vermek istiyorum bukadar kısmanın karşılığını istiyorum ben yaaaa
tebrikler canım zararaın neresinden dönersen kardır...biribirimizi takip edelim itekleyelim didikleyelim bişeyler yapalım artıkyaagünaydın..hayırlı cumalar..mutlu haftasonları..
Tüm iyi dilekler işte..:)
yıllık iznimi geçirdiğim karayip adalarından döndüm.
Yaklaşık 2 ay tatil yaptım..siz sağ ben selamet daha bir semirilmiş şekilde döndüm.:)
neysse uzun lafın kısası ayrıca uzatmaya gerek yok.. Yüzleştim gerçeğimle, sıra paylaşmada..))
efem kilom 101.4 kafama yiyeceğim terlik vb.zımbırtılara hazırım..
şişmanım ama gururluyum taaammı..:)))
hava kapalı,puslu sevmediğim hava durum ve ben ilk defa enerjiğim.:) yemeğim bile pişiyor, nohut yapıyorum..
Ayy sporumu unuttum..130 dk...
kilo bildirimi maalesef aynı 114.8 geçen haftada aynıydı hayret bişi yaaaa o kadar spora rağmen..
spor..240 dakika
gezmeğe gideceğim sonra okurum geçmişi artık...
yaptığın yaş pasta kaçamağının etkisi varmıdırr kii
almamşsında bence ilk hafta içün süper
Bu aralar iştahım yok nursenacım ondan zorla yiyorum karnım acıkıyor mutfağa gidiyorum yemekleri görünce canım istemiyor.Annanenede çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir.orası öyle işsiz olmaktan iyidir çok şükkür muhtaçlığımız yok kimseye allah işsizlere iş nasip eylesin doğuda görev yapınca ha diyince bi yere gidilmiyo ya ondan sıkıldım sanırım batıda olunca aramıyo insan
sen çok az yyosun neden kine ??
İnşallah bişey çıkmaz derincim bazı çocuklar iştahsız oluyor bak bizde zyşeyle iştahı olduğundan uğraşıyoruz...yenacım ohh ne güzel karalar alıp başlamışsın bile, ben leslieyi çok seviyorum dışarı çıkamadığım için nazı bırakıp, çok güzel toparladı beni...hatta dün gündüz iki mille yapmıştım hızımı alamayıp gece iki mille daha yaptım.....
nursena geçmiş olsun anneannene...
zeynep ablacım dualarımızdasın çok öpüyoruz seni....
yotsuz çok güzel elbisende sende canım....başka kimler vardı unuttum yazacağımıda uykulu uykulu....
bugün kızımı dra götürdüm çok şükür bronşit değilmiş. yemek yemediğini söyledim 15 gün sonra çağırdı kan tahlili yapacaklarmış nasıl dayanacağım bilmiyorum kvmi alsam diyorum her seferinde onumu çağırıcam biraz dayanıklı olmam gerekiyor....
Umutcum tansiyon olmasın canım ölçtür istersen.İyi geceler güzel bayanlar. "Benim oğlan uyusa da ben de gece gece biraz muhabbete karışsam" diyordum ama hevesim kursağımda kaldı. İnanılmaz baş ağrım var. Aslında baş ağrısı da sayılmaz enseden başıma vuruyor, kafanın ön tarafında bir şey yok. Sanırım bugünkü yürüyüşte terleyen enseme rüzgar vurdu (at kuyruğu yapmıştım bir de saçları). Ağrı kesici aldım 10 dk. önce henüz fayda etmedi.
Sadece 2 sayfa geçmiş vardı, onları bile okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Tekrar iyi geceler, yarın görüşmek üzere :))
Bende kullanıyorum şükür benimkini açmadı benimki lust...seninki ne.günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
Süper maşallahhh ayşe çok sevindim vermene inan kendim vermiş gibi sevindim.kilo bildirimi 96.100
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ediyorum
alanlar da haftaya verirler diye umuyorum
beyzuşum ve yenacım ellerinize sağlık şimdiden
Geçmiş olsun canım ters hareketmi yaptın acaba.günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 105
bu hafta 104.800
bu hafta hiç spor yapmadım yataktan bile kalkamadım boş bulundum herhalde belim öyle ağrıyor ki oturmak dert kalkmak dert uzanamıyorum bile ne doğru söylemişler olmaya cihanda devlet bir neffes sıhhat gerçektende insan sağlığının kıymetini ancak hasta olunca anlaya biliyor
Yenacım diete dönmene sevindim neyse karayiplerden çok kilo almadan dönmüşsün:)Günaydın..hayırlı cumalar..mutlu haftasonları..
tüm iyi dilekler işte..:)
Yıllık iznimi geçirdiğim karayip adalarından döndüm.
yaklaşık 2 ay tatil yaptım..Siz sağ ben selamet daha bir semirilmiş şekilde döndüm.:)
Neysse uzun lafın kısası ayrıca uzatmaya gerek yok.. yüzleştim gerçeğimle, sıra paylaşmada..))
Şişmanım ama gururluyum taaammı..:)))
Hava kapalı,puslu sevmediğim hava durum ve ben ilk defa enerjiğim.:) yemeğim bile pişiyor, nohut yapıyorum..
Çok güzel sonunda 7 lerdesin inşallah dönmemen ümidiyle maşallah.Annenler geliyomuş gözün aydın canım.geçen hafta: 80.4
bu hafta: 79.4
giden :1 kilooooooo
79ları tekrar gördüm kaybetmezsem :)))
spor: 160 dk
şimdi zamanım hiç yok sonra uğrarıım bebişe mama hazırlayacağım sonra uykusu var,
akşama annem, babam ve anneannem geliyor ankaradan yemek hazırlıyorummmmmmm
eşim gelince ya da bebiş uyuynca uğrarım öpüldünüz
Kesin dönüşmü?masallah canim insallah bidaha 8li rakam gormezsin (Amiiiinnnn) Kolay gelsin ne guzel Anneni,babani evinde agirlayabiliyorsun offf offf ben ondanda mahrumum ahh gurbet zalim gurbet Neyse yinede sukurler olsun halimize az kaldi insallah 6ay sonra TURKIYE deyimmm
Başla tabi doğacım zararın neresinden dönersen kardır dimi ama.aaa bende ordaydım neden görmedikki birbirimizi kilomu söylesemmi bende yeniden başlasammı yaa öffff ahanda söleedim 93.7
verirsin üzülme ne olur.stres daha çok kilo aldırıyor.
ayşecim tebrik ediorum seni ben maalesef artıyım yine az çok sporda yaptım ama olmadı dikkatde ediyoruym ama neen olmuyor bir doktoramı gitsem acaba?
herkese günaydın.
kilom 98,8
sporum 135 dk
olmuyor ben bu işi beceremiyorum sanırım.
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
Offfffffffff offfffffffff sabah sabah kudurucağım resmen. Geçen hafta sen kalk taç al birinci ol bu haftada nasıl birşeyse tartıda verdiklerinin hepsini geri almış görün
Şimdi doktorumda bir bayanı izliyorum bir yandan kadın 120 kilodan 3 ayda 93 kiloya düşmüş ben daha 105 kiloyu göremedim
Kadına kocası yaratıksın sen demiş yatakları bile ayırmış şeref..... ( sabah sabah küfür ettirdi adam beni )
Ama kadın en güzelini yapmış annesinin evine gidip adamı boşamış sonrada bir güzel zayıflamış
Anam millete sevinirken kendi derdimi unuttum
Kilom utanarak söylüyorum 112 :26:
sporum 120 dakika ancak
Ya cıldırıcağım yaaa artık gerçekten kilo vermek istiyorum bukadar kısmanın karşılığını istiyorum ben yaaaa
Canım bana daha evvelki gidişimde bir tahlil isteği vermişti ondada Glukoz (açlık), HbA1c ve İnsüline bakılmasını istemiş. Hafta içi yaptırayımda endokrine bir gideyim olmuyor işte ne kabızlık sorunu bitiyor ne regl düzensizliği.
Dün regl oldum diye bir yandan sevindim ama yine kesildi :26: çok az geldi şu an yok yine
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce şifa bulursun
ayşecim çok teşekkürler ellerine saglık
Günaydın..hayırlı cumalar..mutlu haftasonları..
tüm iyi dilekler işte..:)
Yıllık iznimi geçirdiğim karayip adalarından döndüm.
yaklaşık 2 ay tatil yaptım..Siz sağ ben selamet daha bir semirilmiş şekilde döndüm.:)
Neysse uzun lafın kısası ayrıca uzatmaya gerek yok.. yüzleştim gerçeğimle, sıra paylaşmada..))
Şişmanım ama gururluyum taaammı..:)))
Hava kapalı,puslu sevmediğim hava durum ve ben ilk defa enerjiğim.:) yemeğim bile pişiyor, nohut yapıyorum..
Geçmis olsun canim insallah bugun daha iyisindir
zayiflama kemerini pek tavsiye etmiyor dr diye biliyorum
soylemeyi ayip wc ihtiyacimi gunluk normal
masallah canim yeni yila 95alti giriceksin sana guveniyorum
Geçmis olsun canimm
hos geldinnnnnnmasallah kilo vermeye baslamissin bile 103 tun en son insallah haftaya ikili rakamlarda olur ve bidahada 3lu rakamlari gormezsin (Amiiiiiinnnnnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?