Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen hafta 73

Bu hafta 72.5

Giden 500 gram 6LI Rakamlara az kaldi ama ben kaçamaklar yapip duruyorum offf dovun beni eski azmimi istiyorum ben yaaaa:84::84::84: ya sporum guzel oluyor yemeyi abartiyorum
yada yemeyi kisiyorum buseferde spor yapamiyorum halbuki ikisini yapinca sonuç super ama kafa yokki bende manken oldum saniyorumm :122::122::122:

SPORUM 300 dk yuruyus+leslie

Son düzenleme:

geçmiş olsun
sağol bilgilerini paylaşmışsın benimle
yok ilacı sordum sadece senin gibi birkaç arkadaşda senin gibi neden nasıl kullandıklarını yazdılar ve kesinlikle doktor tavsiyesi üzerine almam gerektiğini söylediler sağolsunlar

hayırlı cumalar arkadaşlar
kilo bildirimi
başlangıç 92
bir hafta sonra 92
bir değişiklik yok çok üzgünüm

spor bildirimi
120 dk.leslie

internetimde sorun var hemn yazayım

geçen hafta:79,6
bu hafta:79,3
giden :300 gr(herşeye rağmen gittiği için çok mutluyum)

spor:160dk

kilo bildirimi maalesef aynı 114.8 geçen haftada aynıydı hayret bişi yaaaa o kadar spora rağmen..
spor..240 dakika
gezmeğe gideceğim sonra okurum geçmişi artık...

öyle düşünme benim kadar beceriksiz olmadığın için şükrretmelisin...
Ben niye burdayım göründe şükredin yeniden,yeniden başlayıp pes etmeyin diye.:)
..
tabi bırakmak daha kötü olur ama aylaydır buradayım verdiğim kiloya şaşıyorum ya azmetsemde veremıyorum. Dövün beni..

inşallahhhh

ileri geri bende böle mehter marşı gibi sıkıldım.95 altını göremedim yaaa

tebrikler canım zararaın neresinden dönersen kardır...biribirimizi takip edelim itekleyelim didikleyelim bişeyler yapalım artıkyaa

bitmedi geçmiş olsun
yenam hoşdöndün canım çok tatlısın
ece tebrik ederim maşallah vermişin yine
özlem gözün aydın canım seni de tebrik ederim ayrıca
daha yazacaktım unuttum yine kusura kalmayın ya vaktim de yok acele acele bu kadar oluyo demek günüm var da öğleden sonra

semoş site bakımda olduğu için giremedi şimdi de okula gidiyor kilo durumu şöyle
geçen hafta 90.4
bu hafta 90.6
gelen 200 gr

Bu aralar iştahım yok nursenacım ondan zorla yiyorum karnım acıkıyor mutfağa gidiyorum yemekleri görünce canım istemiyor.Annanenede çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir.
İnşallah bişey çıkmaz derincim bazı çocuklar iştahsız oluyor bak bizde zyşeyle iştahı olduğundan uğraşıyoruz...
Umutcum tansiyon olmasın canım ölçtür istersen.
günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
Bende kullanıyorum şükür benimkini açmadı benimki lust...seninki ne.
kilo bildirimi 96.100
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ediyorum
alanlar da haftaya verirler diye umuyorum

beyzuşum ve yenacım ellerinize sağlık şimdiden
Süper maşallahhh ayşe çok sevindim vermene inan kendim vermiş gibi sevindim.
Geçmiş olsun canım ters hareketmi yaptın acaba.
Yenacım diete dönmene sevindim neyse karayiplerden çok kilo almadan dönmüşsün:)
Çok güzel sonunda 7 lerdesin inşallah dönmemen ümidiyle maşallah.Annenler geliyomuş gözün aydın canım.
Kesin dönüşmü?
aaa bende ordaydım neden görmedikki birbirimizi kilomu söylesemmi bende yeniden başlasammı yaa öffff ahanda söleedim 93.7
Başla tabi doğacım zararın neresinden dönersen kardır dimi ama.

site bakımdaydı ancak girebildim kızlar herkese hayırlı cumalar...

beyzuş ablam kilom

geçen hafta....99,3

bu hafta........99 bir kıramadım şu 99 u neyse almamış olmakta güzel züğürt tesellisi ....:))

bu aralar iyi değilim kendimi yorgun bıkkın hissediyorum dünyanın bütün yükü benim omuzlarımda sanki..

midem kötü yine...

sabahları yağsız kaşarlı tost gün içinde sütlü çorba başka bişey yiyemiyorum....((

kızlar bu hafta rahatsızdım gelemedim. artık listeye girmek istemiyorum. çünkü eskisi kadar katılım yapamıyorum aranıza. listeyi yapan arkadaşlarada zahmet verdirmeyim. ama sizi bırakmam ona göre. kilo veren herkesi kutlarım. bende uzun bir aradan sonra 92 den kurtulup 91.300 oldum. güzel haberlerimi sizinle paylaşmaya devam edicem görüşürüz canlarım

Merhabalar Arkadaşlarrr,

Nihayet biraz rahata erdim, kızım bugün okulda, oğluş da iyi gününde Rahat rahat bildirimimi yapayım, sonra da geçmişi okuyayım:

Geçen hafta: 84.2 kg
Bu hafta: 83.4 kg

-800 gr. Eh, Allah bereket versin ne diyeyim :))))

Spor: 110 dk yürüyüş

verirsin üzülme ne olur.stres daha çok kilo aldırıyor.

ayşecim tebrik ediorum seni ben maalesef artıyım yine az çok sporda yaptım ama olmadı dikkatde ediyoruym ama neen olmuyor bir doktoramı gitsem acaba?

herkese günaydın.

kilom 98,8
sporum 135 dk

olmuyor ben bu işi beceremiyorum sanırım.

pes etmek yok cnm bende defalarca pes ettim ama keşke etmeseydim diyorum

cnm hepsi bakılıyo bizde istersen gel sen kolestrol falanda eklerim ben onlara vitamin falanda bakarız tiroid falan yapılır işte

ayşecim çok teşekkürler ellerine saglık

rica ederim cnm

çok sevindim cnm bidaha bizi bırakıp gitme bi yere

inş. cnm çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…