Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım gurur da yaparmış.....

Elde var gurur naapalım..:)
Sende durumlar nasıl.?
Dukanı bıraktınmı.?

yapınca helede göz görünce dayanamıyorum bende..

gözün aydın annenler geliyor ne mutlusundur şimdi..

aaa bende ordaydım neden görmedikki birbirimizi kilomu söylesemmi bende yeniden başlasammı yaa öffff ahanda söleedim 93.7

Canım maşallah çok iyisin...
Artık söyle sende kilonu..

Kilo bildirimi

Geçen hafta 108.1
Bu hafta 107.8

Spor: 120 dk.

Vere vere 300 gr vermişim koca haftada

Baharcığım şükretmeyi bileceğiz..Ya 300 + olsaydı değilmi ama..
Polyanna nilüfer.:))

O senin tatlılığın asumancığım.

Geçen hafta 106.1
Bu hafta 105.5

Son düzenleme:
hayırlı cumalar bayanlar gercı bır haftadır cok yogundum pek gıremedım ama kılo bıldırımı yapayım gecen hafta kacdım hatırlamıyorum ama bu hafta 101.400 um ama ıkı gundur kacırıyorum eee yerlı malı haftası yerlı malı yurdun malı bunlar hep yenmelı

yenacım sağol canım benim sabahtan beri sağa sola yazdım bir sen cevap verdin tşk ederim.

Ceco,
senin iki şişliğin birleşimi bu kadar artı olarak döndü sana..
Rahat ol lütfen haftaya göreceksin hepsi inecek...
Birde çok kasma kendini fazla kasınca sonuç için beklenti yüksek oluyor,göremeyincede demoralize olmak kaçınılmaz oluyor....

Yok canimm nerdeee (esim kesin donus istemiyor)
Yaza tatil için hem erkek kardesimin dugunude var kismetse 6.ayda gitmeyi dusunuyorum yada 7.ay (oturum kartim bitiyor yenisi elime geçince )insallah bi sorun çikmaz uzamaz da 6.ayda gidebilirim

Geçmis olsun ablacim yaaa strestende olabilir bosver hiçbirsey senden,sagligindan daha kiymetli degil

kiss nereye biyere gitmek yok valla soyluyum buradan uzaklasmak yaramiyor insana (kendimden biliyorum) nekadar girersem okadar motive oluyorum kilo vermesem bile içime kapanmiyorum artik
Listelerden de çikmasan keske bak neguzel 8li rakamlara yaklasmissin insallah haftaya gorursunde

Site bakimdaymis sinir oldum yaff deminden berli çok sukur burdayim yine

ceco nun dedigi gibi nickim burda dursun1: arada gelir bakarim biraz islerim var

sağol canım demi seninde maşallahın var

yena kız iyisin demişin ne iyisi 92.4 düm en son 1,300 almışım gerçi daha çok bekliyordum ben taşınmada hep dürüm vs kuru şeyler yedim de şimdi de arkadaşla köfte yedik yarım porsiyon alıp paylaştık 2 tane düştü bana yarımda küçük ekmek yapıyorlar ya ondan yedim(mercimekli köfte)

melek kalpli arkadaşım. ben 6. takımda yarışmadayım. burası fiziken ve ruhen daha çok hitap ediyor bana o yüzden burdan ayrılamam canım. ama liste yapan arkadaşa yazık boş yere benimle uğraşmasın. beni kalbinizdeki listeye dahil edin yeter. eskiden daha çok ilgileniyordum burayla ama bu aralar biraz ihmal ettiğimi hissediyorum. her gelene kalıcıysan paylaşım yapcaksan diyoruz. o yüzden canım millete söyleyip uygulamayanlardan olmak istemiyorum. ama benden kurtulamıyacağınızıda bilin. sizinle başladım ben bu işe.

yaptığın yaş pasta kaçamağının etkisi varmıdırr kii

Sanmıyorum o kadar pastacıktan olacağını vücudum şiş su tuttum sanırım ondan fazla gitmedi sporu arttırmam lazım artık bugünden tezi yok napalım yoksa haftada 300 gr versem bırak ayda 6 kiloyu 3 kilo bile veremem

Baharcığım şükretmeyi bileceğiz..Ya 300 + olsaydı değilmi ama..
Polyanna nilüfer.:))

Maşallah Yenacım sen kilo bildirimi yapınca hayata pozitif bakmaya başladın gerçeklerle yüzleşmek stresini aldı sanırım çok sevindim senin adına haklısın iyi ki + larda değilim bu hafta daha çok veririm umarım :18: henüz 2.800 oldu 12 günde vermem gereken 3.200 var hesaplayınca ne zor geldi ya 3.200 Allah yardımcım olsun

doğa canım sen şu liste işinden anlıyormuşun galiba. ben ilkkez bu hafta yaptım bildirdim. bana yardımcı olurmusun kontrolde.? 6. takımdayım. listeyi yaptım yayınladım ama kimse bişey demedi

doğa canım sen şu liste işinden anlıyormuşun galiba. ben ilkkez bu hafta yaptım bildirdim. bana yardımcı olurmusun kontrolde.? 6. takımdayım. listeyi yaptım yayınladım ama kimse bişey demedi

bakıyorum canım

teşekkür ederim yannız değilmişim birtek benim eşim mualefet sanıyordum
şimdilik devam etmek istiyorum ama onu haklı çıkarmaktanda korkmuyor değilim hani
yok yok yalnız değilsin yıllar geçince destek oldu baktı ben gidiyorum durrrrrrrrr dedi :)
kilom aynı 79.9
sporum 350dk yürüyüş
süper valla......
günayydınn kızlarrr kilom 88.500 ilk ben bildireyimm herkez vermiştir umarımmm 1 kilo bile farkediiyo
etmez mi cnaım ya inşallah hep gider, anneannen nasıl oldu canım inşallah daha iyidir...
kilo bildirimi 96.100
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ediyorum
alanlar da haftaya verirler diye umuyorum

beyzuşum ve yenacım ellerinize sağlık şimdiden
canım ya sana çok seviniyorum inan ,sen devam et bu diyetisyene süper gidiyorsun
Günaydin kizlarrr Herkese hayirli cumalar diliyorum
Kilo bildirimi yapip cikicam
Gecen hafta : 97
Bu hafta : 96
Spor: 210 dk...
Kilo verenleride sabit tutanlarida tebrik ediyorum
tebrikler canım
herkese günaydın.

kilom 98,8
sporum 135 dk

olmuyor ben bu işi beceremiyorum sanırım.
aaaaa canım ya sen neden böyle yapıyorsun ben kaç hafta artı gördüm ,sabit kaldım ama inat ettim bak ,lütfen topla kendini.....
ayy bende izledim ne insanlar var daha doğrusu erkek müsveddesi yaratıklar........
yok hayatım bir daha seni karayiplere falan göndermeyiz biz ,millet adada zayıflar sen kilo alıp geldin ,ne buldunda yedin muzlardan mı oldu :) biliyorsun diyette yenmemeliydi :)
canım benim allah senden razı olsun inşallah görmem ,geçen çok büyük konuştum 2 hafta daha takılı kaldım, şimdi sütten ağzım yandı ,inşallah haftaya 78i de görürüm.... seninde 6lara çok az kaldı hayırlısıyla maşallah sanada....
öyle canım şükürler olsun ağırlayabiliyorum ,inşalah sende yaza özlem giderirsin ,çok zor durumun anlıyorum.....
valla bizede beklerim canım :)
geçen hafta:87.00
bu hafta:86.700
canım sen neden daha paylaşımda bulunmuyorsun ,seni görmek istiyorum ben .
harikasın sen varya süperrrrrrrrrrsin.... tamam bu hafta bahanelerin vardı ama bu hafta yok inşallah daha çok dikkat edeceksin ve vereceksin... kız mankenlerden neyin eksik ,ya sende foto eklesene göreyim seni.......
hayırlı cumalar arkadaşlar
kilo bildirimi
başlangıç 92
bir hafta sonra 92
bir değişiklik yok çok üzgünüm

spor bildirimi
120 dk.leslie
canım sen şu ekmeği azıcık çıkar hayatından ne olur, ben sana demiştim demeyi hiç sevmiyorum ama sana demiştim ,yeme üzülürsün demiştim ,bu hafta gözüm üstünde, karnını doyur tabiki aç kalma ama kalorili şeylerle değil ,ne olur eşini haklı çıkarma
internetimde sorun var hemn yazayım

geçen hafta:79,6
bu hafta:79,3
giden :300 gr(herşeye rağmen gittiği için çok mutluyum)

spor:160dk
ay gitsinde 300 gitsin verememek beni kaç hafta deli etti......
sağol canım inşallah bu kez korurum 79ları :)
evet canım tekrar 7lerdeyim inşallah görmem bir daha ne diyeyim bu kez kesin konuşamıyorum başıma gelenlerden sonra :)
sağol canım geliyorlar bakalım ,bizde yeniyılda gitmeyi düşünüyoruz havalar güzel olursa.....
Geçen hafta 106.1
Bu hafta 105.5
süper gitmiş işte daha da gidecek eminim....
haftaya kırılır ablacağım o merak etme sen.......
daha ne olsun canım ya tebrikler, keşke her hafta o kadar gitseydide kurtulsaydık değil mi?
:):):):):) illa bişi yaz diyor 15 karakterr yazdım
illa yaz mı dedi hemde sana vayyyyyy terbiyesiz vay :)

evet canım hemde nasıl mutluyum geliyorlar allahın izniyle..........

İnşallah haftaya kırarsın yağmurgözlü hiçbişeyi kafana takma kimseye değmez sen kendine bak mutlu ol.
Ne güzel kiloda vermişsin bence bildirime devam et.
İnşallah bir sorun çıkmazda gelirsin gurbet zor iştir.

hanimlar sürekli takip edemiyorum sizi çünkü evde internetim yok sadece okulda girebiliyorum ama buralardayım haberiniz olsun:)

cuma tartıldığınızı da yeni öğrendim :)

ben geçen cuma tartılmamıştım ama cumartesi diyetisyene gittim ilk defa, o da beni tarttı sağolsun:

122.6 idi. ama karnım toktu.

bugün sabah evde aç karna tartıldığımda: 120.4 idi.

bir de sporu yazıyormuşuz sanırım:

pazar günü sabahtan akşama kadar ayaktaydım evin altından girip üstünden çıktım temizlik yaptım.
pazartesi spor yok.
salı 40 dk yüzme.
çarşamba 2 saat salonda çalıştım. ortalama 100 dk ordan desek.
perşembe yine 2 saat salonda çalıştım. bir ortalama 100 dk da ordan desek.

sonuç: 240 dk spor.
günde 1500 kcal civarı diyet.
kilo: -2.2

tabii salı akşamı diyeti bozup götürdüğüm 2 ceviz büyüklüğünde cezeryeyi ve bir avuç fındık-bademi de saymak lazım :)

bir haftayi daha güzel geçirdiğimiz için hepimizi kutluyorum :)

kilo bildirimi
geçen hafta 82.3 sanırım
bu hafta 82.2
olsun canım bu haftada böyle olsun

canım sen şişsin daha dur bak ben geçen haftalarda neler yaşadım sen biiliyorsun ama bak bu hafta 1 kilo gitti, sende kızıp yeme aynen devam et...
bak o kadın 3 ayda azmetmiş vermiş sende 27 değil 15 verirsin allah allah ya onun kadar iraden yok mu sanki?
silkelen kendine gel ve daha çok azmet ,iste çok iste inan çok isteyince oluyor

pes etmek yok cnm bende defalarca pes ettim ama keşke etmeseydim diyorum

saolun kızlarrr bırakmaya biyetim yok yani herseye saldırmak gibi bir niyetim yok.ama sanki kilo yerleşmiiş vücuduma gitmek istemiyor. 25 nisanda evlilik yıldönümüm evlendiğim kiloya gelmeyi çok istiyordum 85 olmak istiyordum ama bu gidişle zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…