Geçen hafta 106.1
Bu hafta 105.5
ah canım gurur da yaparmış.....
yaaa az bekle bende yaklaşırım sen kilo verirsin ortada buluşuruz aahhhh yenam ahh haftada 250 gram versem yeter valla
benim oğlan akşam dersane çıkışı arkadaşıyla geldi barii bi kek yapım dedim yaptım ve de yedim
ada da millet zayıflar biz şişkolar ne eder buluruz mama tebrik ediyorum seni bida ha adaya falan gitme
sen başarırsın güçlü kadın
nohut diyince geçen spor yaparken anlattığın önünden giden gazman geldi
geçen hafta: 80.4
bu hafta: 79.4
giden :1 kilooooooo
79ları tekrar gördüm kaybetmezsem :)))
spor: 160 dk
şimdi zamanım hiç yok sonra uğrarıım bebişe mama hazırlayacağım sonra uykusu var,
akşama annem, babam ve anneannem geliyor ankaradan yemek hazırlıyorummmmmmm
eşim gelince ya da bebiş uyuynca uğrarım öpüldünüz
aaa bende ordaydım neden görmedikki birbirimizi kilomu söylesemmi bende yeniden başlasammı yaa öffff ahanda söleedim 93.7
Kilo bildirimi
Geçen hafta 108.1
Bu hafta 107.8
Spor: 120 dk.
Vere vere 300 gr vermişim koca haftada
Geçen hafta 73
Bu hafta 72.5
Giden 500 gram 6LI Rakamlara az kaldi ama ben kaçamaklar yapip duruyorum offf dovun benieski azmimi istiyorum ben yaaaa:84::84::84: ya sporum guzel oluyor yemeyi abartiyorum
yada yemeyi kisiyorum buseferde spor yapamiyorum halbuki ikisini yapinca sonuç super ama kafa yokki bendemanken oldum saniyorumm :122::122::122:
SPORUM300 dk yuruyus+leslie
bitmedi geçmiş olsun
yenam hoşdöndün canım çok tatlısın
ece tebrik ederim maşallah vermişin yine
özlem gözün aydın canım seni de tebrik ederim ayrıca
daha yazacaktım unuttum yine kusura kalmayın ya vaktim de yok acele acele bu kadar oluyo demek günüm var da öğleden sonra
Geçen hafta 106.1
Bu hafta 105.5
yenacım sağol canım benim sabahtan beri sağa sola yazdım bir sen cevap verdin tşk ederim.
Yok canimm nerdeee (esim kesin donus istemiyor)Bu aralar iştahım yok nursenacım ondan zorla yiyorum karnım acıkıyor mutfağa gidiyorum yemekleri görünce canım istemiyor.Annanenede çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir.
İnşallah bişey çıkmaz derincim bazı çocuklar iştahsız oluyor bak bizde zyşeyle iştahı olduğundan uğraşıyoruz...
Umutcum tansiyon olmasın canım ölçtür istersen.
Bende kullanıyorum şükür benimkini açmadı benimki lust...seninki ne.
Süper maşallahhh ayşe çok sevindim vermene inan kendim vermiş gibi sevindim.
Geçmiş olsun canım ters hareketmi yaptın acaba.
Yenacım diete dönmene sevindim neyse karayiplerden çok kilo almadan dönmüşsün:)
Çok güzel sonunda 7 lerdesin inşallah dönmemen ümidiyle maşallah.Annenler geliyomuş gözün aydın canım.
Kesin dönüşmü?
Başla tabi doğacım zararın neresinden dönersen kardır dimi ama.
Geçmis olsun ablacim yaaa strestende olabilir bosver hiçbirsey senden,sagligindan daha kiymetli degilsite bakımdaydı ancak girebildim kızlar herkese hayırlı cumalar...
beyzuş ablam kilom
geçen hafta....99,3
bu hafta........99 bir kıramadım şu 99 u neyse almamış olmakta güzel züğürt tesellisi ....:))
bu aralar iyi değilim kendimi yorgun bıkkın hissediyorum dünyanın bütün yükü benim omuzlarımda sanki..
midem kötü yine...
sabahları yağsız kaşarlı tost gün içinde sütlü çorba başka bişey yiyemiyorum....((
kiss nereye biyere gitmek yok valla soyluyum buradan uzaklasmak yaramiyor insana (kendimden biliyorum) nekadar girersem okadar motive oluyorum kilo vermesem bile içime kapanmiyorum artikkızlar bu hafta rahatsızdım gelemedim. artık listeye girmek istemiyorum. çünkü eskisi kadar katılım yapamıyorum aranıza. listeyi yapan arkadaşlarada zahmet verdirmeyim. ama sizi bırakmam ona göre. kilo veren herkesi kutlarım. bende uzun bir aradan sonra 92 den kurtulup 91.300 oldum. güzel haberlerimi sizinle paylaşmaya devam edicem görüşürüz canlarım
Bu aralar iştahım yok nursenacım ondan zorla yiyorum karnım acıkıyor mutfağa gidiyorum yemekleri görünce canım istemiyor.Annanenede çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir.
tabi doğacım zararın neresinden dönersen kardır dimi ama.
Yok canimm nerdeee (esim kesin donus istemiyor)
Yaza tatil için hem erkek kardesimin dugunude var kismetse 6.ayda gitmeyi dusunuyorum yada 7.ay (oturum kartim bitiyor yenisi elime geçince )insallah bi sorun çikmaz uzamaz da 6.ayda gidebilirim
Geçmis olsun ablacim yaaa strestende olabilir bosver hiçbirsey senden,sagligindan daha kiymetli degil
kiss nereye biyere gitmek yok valla soyluyum buradan uzaklasmak yaramiyor insana (kendimden biliyorum) nekadar girersem okadar motive oluyorum kilo vermesem bile içime kapanmiyorum artik
Listelerden de çikmasan keske bak neguzel 8li rakamlara yaklasmissin insallah haftaya gorursunde
Site bakimdaymis sinir oldum yaff deminden berli çok sukur burdayim yine
ceco nun dedigi gibi nickim burda dursun1:arada gelir bakarim biraz islerim var
yaptığın yaş pasta kaçamağının etkisi varmıdırr kii
Baharcığım şükretmeyi bileceğiz..Ya 300 + olsaydı değilmi ama..
Polyanna nilüfer.:))
sağol canım demi seninde maşallahın var
yena kız iyisin demişin ne iyisi 92.4 düm en son 1,300 almışım gerçi daha çok bekliyordum ben taşınmada hep dürüm vs kuru şeyler yedim de şimdi de arkadaşla köfte yedik yarım porsiyon alıp paylaştık 2 tane düştü bana yarımda küçük ekmek yapıyorlar ya ondan yedim(mercimekli köfte)
canım bak doğada burdaymış..Saferan onlıne değilse doğa yardımcı olur sana...
doğa canım sen şu liste işinden anlıyormuşun galiba. ben ilkkez bu hafta yaptım bildirdim. bana yardımcı olurmusun kontrolde.? 6. takımdayım. listeyi yaptım yayınladım ama kimse bişey demedi
bakıyorum canım
yok yok yalnız değilsin yıllar geçince destek oldu baktı ben gidiyorum durrrrrrrrr dedi :)teşekkür ederimyannız değilmişim birtek benim eşim mualefet sanıyordum
şimdilik devam etmek istiyorum ama onu haklı çıkarmaktanda korkmuyor değilim hani
süper valla......kilom aynı 79.9
sporum 350dk yürüyüş
etmez mi cnaım ya inşallah hep gider, anneannen nasıl oldu canım inşallah daha iyidir...günayydınn kızlarrr kilom 88.500 ilk ben bildireyimm herkez vermiştir umarımmm 1 kilo bile farkediiyo
canım ya sana çok seviniyorum inan ,sen devam et bu diyetisyene süper gidiyorsunkilo bildirimi 96.100
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ediyorum
alanlar da haftaya verirler diye umuyorum
beyzuşum ve yenacım ellerinize sağlık şimdiden
tebrikler canımGünaydin kizlarrrHerkese hayirli cumalar diliyorum
Kilo bildirimi yapip cikicam
Gecen hafta : 97
Bu hafta : 96
Spor: 210 dk...
Kilo verenleride sabit tutanlarida tebrik ediyorum
aaaaa canım ya sen neden böyle yapıyorsun ben kaç hafta artı gördüm ,sabit kaldım ama inat ettim bak ,lütfen topla kendini.....herkese günaydın.
kilom 98,8
sporum 135 dk
olmuyor ben bu işi beceremiyorum sanırım.
ayy bende izledim ne insanlar var daha doğrusu erkek müsveddesi yaratıklar........arkadaşlar doktorum programını izliyorum AĞladım resmen kadın 130 kiloymuş kocası yataklarını ayırmış sen yaratıksın diye yolda yürürken hep başka kadınları gösteriyomuş sen neden böyle deilsin diyeee kadın 3 ayda 27 kilo vermiiş kocayı boşamış beter olsun kadın bi neşeli bii sevinçli eskkiyi hatırlamak istemiyorum diyo hyata küsmüştüm diyo ALLAHIM HEPMİZE NASİP ETSİN kilo vermek yapabiliriz umutsuzlaşmayalım her yeni yıl yeni bi umut durmak yokk hep beraber yola devam şişko olmak istemiyorummm
yok hayatım bir daha seni karayiplere falan göndermeyiz biz ,millet adada zayıflar sen kilo alıp geldin ,ne buldunda yedin muzlardan mı oldu :) biliyorsun diyette yenmemeliydi :)Günaydın..hayırlı cumalar..mutlu haftasonları..
tüm iyi dilekler işte..:)
Yıllık iznimi geçirdiğim karayip adalarından döndüm.
yaklaşık 2 ay tatil yaptım..Siz sağ ben selamet daha bir semirilmiş şekilde döndüm.:)
Neysse uzun lafın kısası ayrıca uzatmaya gerek yok.. yüzleştim gerçeğimle, sıra paylaşmada..))
efem kilom 101.4 kafama yiyeceğim terlik vb.zımbırtılara hazırım..
Şişmanım ama gururluyum taaammı..:)))
Hava kapalı,puslu sevmediğim hava durum ve ben ilk defa enerjiğim.:) yemeğim bile pişiyor, nohut yapıyorum..
Ayy sporumu unuttum..130 dk...
canım benim allah senden razı olsun inşallah görmem ,geçen çok büyük konuştum 2 hafta daha takılı kaldım, şimdi sütten ağzım yandı ,inşallah haftaya 78i de görürüm.... seninde 6lara çok az kaldı hayırlısıyla maşallah sanada....masallah canim insallah bidaha 8li rakam gormezsin (Amiiiinnnn) Kolay gelsin ne guzel Anneni,babani evinde agirlayabiliyorsun offf offf ben ondanda mahrumum ahh gurbet zalim gurbet Neyse yinede sukurler olsun halimize az kaldi insallah 6ay sonra TURKIYE deyimmm
canım sen neden daha paylaşımda bulunmuyorsun ,seni görmek istiyorum ben .geçen hafta:87.00
bu hafta:86.700
harikasın sen varya süperrrrrrrrrrsin.... tamam bu hafta bahanelerin vardı ama bu hafta yok inşallah daha çok dikkat edeceksin ve vereceksin... kız mankenlerden neyin eksik ,ya sende foto eklesene göreyim seni.......Geçen hafta 73
Bu hafta 72.5
Giden 500 gram 6LI Rakamlara az kaldi ama ben kaçamaklar yapip duruyorum offf dovun benieski azmimi istiyorum ben yaaaa:84::84::84: ya sporum guzel oluyor yemeyi abartiyorum
yada yemeyi kisiyorum buseferde spor yapamiyorum halbuki ikisini yapinca sonuç super ama kafa yokki bendemanken oldum saniyorumm :122::122::122:
SPORUM300 dk yuruyus+leslie
canım sen şu ekmeği azıcık çıkar hayatından ne olur, ben sana demiştim demeyi hiç sevmiyorum ama sana demiştim ,yeme üzülürsün demiştim ,bu hafta gözüm üstünde, karnını doyur tabiki aç kalma ama kalorili şeylerle değil ,ne olur eşini haklı çıkarmahayırlı cumalar arkadaşlar
kilo bildirimi
başlangıç 92
bir hafta sonra 92
bir değişiklik yok çok üzgünüm
spor bildirimi
120 dk.leslie
ay gitsinde 300 gitsin verememek beni kaç hafta deli etti......internetimde sorun var hemn yazayım
geçen hafta:79,6
bu hafta:79,3
giden :300 gr(herşeye rağmen gittiği için çok mutluyum)
spor:160dk
sağol canım inşallah bu kez korurum 79ları :)bitmedi geçmiş olsun
yenam hoşdöndün canım çok tatlısın
ece tebrik ederim maşallah vermişin yine
özlem gözün aydın canım seni de tebrik ederim ayrıca
daha yazacaktım unuttum yine kusura kalmayın ya vaktim de yok acele acele bu kadar oluyo demek günüm var da öğleden sonra
evet canım tekrar 7lerdeyim inşallah görmem bir daha ne diyeyim bu kez kesin konuşamıyorum başıma gelenlerden sonra :)Bu aralar iştahım yok nursenacım ondan zorla yiyorum karnım acıkıyor mutfağa gidiyorum yemekleri görünce canım istemiyor.Annanenede çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir.
İnşallah bişey çıkmaz derincim bazı çocuklar iştahsız oluyor bak bizde zyşeyle iştahı olduğundan uğraşıyoruz...
Umutcum tansiyon olmasın canım ölçtür istersen.
Bende kullanıyorum şükür benimkini açmadı benimki lust...seninki ne.
Süper maşallahhh ayşe çok sevindim vermene inan kendim vermiş gibi sevindim.
Geçmiş olsun canım ters hareketmi yaptın acaba.
Yenacım diete dönmene sevindim neyse karayiplerden çok kilo almadan dönmüşsün:)
Çok güzel sonunda 7 lerdesin inşallah dönmemen ümidiyle maşallah.Annenler geliyomuş gözün aydın canım.
Kesin dönüşmü?
Başla tabi doğacım zararın neresinden dönersen kardır dimi ama.
süper gitmiş işte daha da gidecek eminim....Geçen hafta 106.1
Bu hafta 105.5
haftaya kırılır ablacağım o merak etme sen.......site bakımdaydı ancak girebildim kızlar herkese hayırlı cumalar...
beyzuş ablam kilom
geçen hafta....99,3
bu hafta........99 bir kıramadım şu 99 u neyse almamış olmakta güzel züğürt tesellisi ....:))
bu aralar iyi değilim kendimi yorgun bıkkın hissediyorum dünyanın bütün yükü benim omuzlarımda sanki..
midem kötü yine...
sabahları yağsız kaşarlı tost gün içinde sütlü çorba başka bişey yiyemiyorum....((
daha ne olsun canım ya tebrikler, keşke her hafta o kadar gitseydide kurtulsaydık değil mi?Merhabalar Arkadaşlarrr,
Nihayet biraz rahata erdim, kızım bugün okulda, oğluş da iyi günündeRahat rahat bildirimimi yapayım, sonra da geçmişi okuyayım:
Geçen hafta: 84.2 kg
Bu hafta: 83.4 kg
-800 gr. Eh, Allah bereket versin ne diyeyim :))))
Spor: 110 dk yürüyüş
illa yaz mı dedi hemde sana vayyyyyy terbiyesiz vay :):):):):):) illa bişi yaz diyor 15 karakterr yazdım
Elde var gurur naapalım..:)
Sende durumlar nasıl.?
Dukanı bıraktınmı.?
yapınca helede göz görünce dayanamıyorum bende..
gözün aydın annenler geliyor ne mutlusundur şimdi..
Canım maşallah çok iyisin...
Artık söyle sende kilonu..
Baharcığım şükretmeyi bileceğiz..Ya 300 + olsaydı değilmi ama..
Polyanna nilüfer.:))
O senin tatlılığın asumancığım.
İnşallah haftaya kırarsın yağmurgözlü hiçbişeyi kafana takma kimseye değmez sen kendine bak mutlu ol.site bakımdaydı ancak girebildim kızlar herkese hayırlı cumalar...
beyzuş ablam kilom
geçen hafta....99,3
midem kötü yine...
Ne güzel kiloda vermişsin bence bildirime devam et.kızlar bu hafta rahatsızdım gelemedim. artık listeye girmek istemiyorum. çünkü eskisi kadar katılım yapamıyorum aranıza. listeyi yapan arkadaşlarada zahmet verdirmeyim. ama sizi bırakmam ona göre. kilo veren herkesi kutlarım. bende uzun bir aradan sonra 92 den kurtulup 91.300 oldum. güzel haberlerimi sizinle paylaşmaya devam edicem görüşürüz canlarım
İnşallah bir sorun çıkmazda gelirsin gurbet zor iştir.Yok canimm nerdeee (esim kesin donus istemiyor)
Yaza tatil için hem erkek kardesimin dugunude var kismetse 6.ayda gitmeyi dusunuyorum yada 7.ay (oturum kartim bitiyor yenisi elime geçince )insallah bi sorun çikmaz uzamaz da 6.ayda gidebilirim
Geçmis olsun ablacim yaaa strestende olabilir bosver hiçbirsey senden,sagligindan daha kiymetli degil
kiss nereye biyere gitmek yok valla soyluyum buradan uzaklasmak yaramiyor insana (kendimden biliyorum) nekadar girersem okadar motive oluyorum kilo vermesem bile içime kapanmiyorum artik
Listelerden de çikmasan keske bak neguzel 8li rakamlara yaklasmissin insallah haftaya gorursunde
Site bakimdaymis sinir oldum yaff deminden berli çok sukur burdayim yine
ceco nun dedigi gibi nickim burda dursun1:arada gelir bakarim biraz islerim var
olsun canım bu haftada böyle olsunkilo bildirimi
geçen hafta 82.3 sanırım
bu hafta 82.2
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
Offfffffffff offfffffffff sabah sabah kudurucağım resmen. Geçen hafta sen kalk taç al birinci ol bu haftada nasıl birşeyse tartıda verdiklerinin hepsini geri almış görün
Şimdi doktorumda bir bayanı izliyorum bir yandan kadın 120 kilodan 3 ayda 93 kiloya düşmüş ben daha 105 kiloyu göremedim
Kadına kocası yaratıksın sen demiş yatakları bile ayırmış şeref..... ( sabah sabah küfür ettirdi adam beni )
Ama kadın en güzelini yapmış annesinin evine gidip adamı boşamış sonrada bir güzel zayıflamış
Anam millete sevinirken kendi derdimi unuttum
Kilom utanarak söylüyorum 112 :26:
sporum 120 dakika ancak
Ya cıldırıcağım yaaa artık gerçekten kilo vermek istiyorum bukadar kısmanın karşılığını istiyorum ben yaaaa
Canım bana daha evvelki gidişimde bir tahlil isteği vermişti ondada Glukoz (açlık), HbA1c ve İnsüline bakılmasını istemiş. Hafta içi yaptırayımda endokrine bir gideyim olmuyor işte ne kabızlık sorunu bitiyor ne regl düzensizliği.
Dün regl oldum diye bir yandan sevindim ama yine kesildi :26: çok az geldi şu an yok yine
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce şifa bulursun
pes etmek yok cnm bende defalarca pes ettim ama keşke etmeseydim diyorum
yok yok yalnız değilsin yıllar geçince destek oldu baktı ben gidiyorum durrrrrrrrr dedi :)
süper valla......
Etmez mi cnaım ya inşallah hep gider, anneannen nasıl oldu canım inşallah daha iyidir...
Canım ya sana çok seviniyorum inan ,sen devam et bu diyetisyene süper gidiyorsun
Tebrikler canım
aaaaa canım ya sen neden böyle yapıyorsun ben kaç hafta artı gördüm ,sabit kaldım ama inat ettim bak ,lütfen topla kendini.....
Evet canım hemde nasıl mutluyum geliyorlar allahın izniyle..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?