Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pes etme canım sakın.Benimde 27 mayısta evlilik yıldönümüm ve 75 hedefledim.Ulaşıcamda.Kararlılığını yitirme.Benim hala umudum isyan etsemde istediğim kadar...

Son düzenleme:
Harikasın canım :)) En ideali aslında senin seçtiğin yol: yaşam boyu sürdürülebilir, dengeli ve sağlıklı beslenme. Bu yol seçildiğinde, en azından ilk haftalarda kilo kaybının fazla olacağını düşünüyorum ben. Sonraki aylarda da yavaş olsun bizim olsun

Sen daha iyi tanır ve hatırlarsın; lunaazul vardı ben yeni yazışmaya başladığım zaman. (Sonra yok oldu?) Ben ilk haftalarda hemencecik pes etmeye yakındım gıdımla gidiyor diye. Bana bir yıllık kilo verme listesini yollamıştı. Hiç unutmuyorum çoğu hafta 200-300 gr. vererek bir yılda 20 kilonun üzerinde vermişti. O zaman 77 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam, boyu da uzundu hedefine çok yaklaşmıştı. O çok etkilemişti beni, "ne olursa olsun bırakma" demiştim kendi kendime. Gerçi Nisan ayında başlamıştım sanırım, neredeyse 1 sene oluyor, 10 kiloyu zor buldum, onun kadar kararlı yapamamışım demek ama olsun. 10 kilo gitti ya, hem Nisan'a neredeyse 4 ay var, ayda 1 kilo bile verebilsem 1 yılda 14 kilo kaybetmiş olurum fena değil di mi ?
Çok geçmiş olsun. geçen sene okuldan virüs almıştı kızım onu hatırladım, bir gecede 11 defa mı kusmuştu, 2 gün geçmeden de oğluma geçmişti. Çok zor gerçekten, çocuk ayrı perişan oluyor anne ayrı. Alla sabır versin. Umarım tamamen geçmiştir...
......başım da fena halde ağrıyor erken yatarım inşallah uyuyabilirsem

Geçmiş olsun canım...
Bugün baş ağrısı günü sanırım..Benimde var ağrım.

İyi geceler...

Kızlar bu nedir yahu. Dolunay mı vardı dün gece. Hepimizin başı tutmuş. Sizlere de geçmiş olsun. Bana çok şiddetli gibi gelmişti ama ağrı kesiciyi aldıktan 20-25 dk. sonra mis gibi oldum :))
günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
Bir yakınım da depresyon tedavisi görmüştü, oradan hatırlıyorum tedavi sırasında öncelik tedavi. Yani başka her şey (kilo vermek, sigarayı bırakmak vb.) ikinci planda kalıyor. Sen tedavi olup iyi hissetmeye başladıktan sonra diğerlerinin üstesinden nasılsa gelirsin, yakınım 30 kilo verdi sonradan. Erkek olduğu ve kilolara pek takılmadığı halde.
İpin ucunu tamamen bırakmamaya çalış derim ben, onu dışında seni sıkmasın üzmesin kilo almak-vermek.
ay ben nasıl kalkıpta yerime uzana bileceğim ya caım yanıyor
Çok geçmiş olsun (
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn

Offfffffffff offfffffffff sabah sabah kudurucağım resmen. Geçen hafta sen kalk taç al birinci ol bu haftada nasıl birşeyse tartıda verdiklerinin hepsini geri almış görün
canım ben regl ve kabızlığın getirdiği şişkinliğin etkisiyle olduğunu düşünüyorum, 300-500 gr almış olsan dahi hepsini geri almazsın bu haftaki yediklerinle, haftaya görürsün bak
Bu arada resmime yaptığın tatlı yorum için teşekkürlerrr.
...Umutcum tansiyon olmasın canım ölçtür istersen.
...
Yok canım, ceryandan oldu benimki. Çok baş ağrısı yapıyor bende, dikkat etmemişim.
Geçmiş olsun. Özel bir sebebin yoksa biraz çaba göstersen? Biraz daha katılımcı olarak güzel sonuç alabilirsin, bak, 90'ların dibine gelmişsin bile. Çok kısa sürede 80'li rakamlar gelir. Listeden çıkınca daha fazla salıyor insan kendini.

Arkadaşlar, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimmmm. Basit bir baş ağrısıydı Allahtan, hastalık habercisi değildi. Gene de ilgi gösterip şımarttınız

teşekkür ederim kızlar

bu hırsla az ye gezmede lütfen aşureler mahfetti bizi bu ay

ben kendim aşure yapmadım, zaten yalnız yaşıyorum hiç tadı çıkmazdı. sevgilimin annesi yollamış sağolsun, 3 kaşık aldım kalanını buzluğa attım şöyle bir kaç ay sonra ısıtıp yerim :)

bozulmaz herhalde di mi

bırakmak yok tabi ,canım inat ediyorlar işte ama bizde onlara pabuç bırakacak göz var mı bizde inat edeceğiz ve gidecekler . aaa bizimde 28 nisan benimde hedefim 60 ya da altı olmak bakalım becerebilecek miyim, başarabilecek miyim? ama kararlıyım inebildiğim kadar inmeye çalışacağım

yok canım özel bir durum değilde utandım size karşı çok ihmal ediyorum. 80 li rakamlara düşünce bir alt gruba geçcem şımarıklık yapıyorum dermişim. yok yok valla şaka yapmıyorum şımarıklık. sizi bırakıp nere giderim ben :26:

Geçen hafta 106.1
Bu hafta 105.5
benimde iştahım kesilse keşke tansiyon faalan düser dikkar et kendine ananem ağır hala annemler yolda gidiyo yanına bende dua etmekten baska bişey yapamıyorum
yıl sonu olduğundanmıdır nedir bizdede kkırgınlık yogunluk var hiç enerjik hissetmiyorum kendimi

valla genelde gelen aşureyi dibini bile sıyırarak yediğim içn bozulmaz sanırım baklava falan koyuyolar şerbetli bozulmuyomuş

yalnız sevgiliinin annesi bozulucak 3 kasıkmı yedin diye

slm kızlar bu hafta geciktim özür...

geçen hafta kilom 104
bu hafta 103

spor 255 dakika leslie
yürüme 2 saat

yok canım özel bir durum değilde utandım size karşı çok ihmal ediyorum. 80 li rakamlara düşünce bir alt gruba geçcem şımarıklık yapıyorum dermişim. yok yok valla şaka yapmıyorum şımarıklık. sizi bırakıp nere giderim ben :26:
bu arada ayrıca geçmiş olsun.

Pes etme canım sakın.Benimde 27 mayısta evlilik yıldönümüm ve 75 hedefledim.Ulaşıcamda.Kararlılığını yitirme.Benim hala umudum isyan etsemde istediğim kadar...

inaşşalh hedefimize ulaşırız hep beraber çabalayıpta olmayınca insanın şevki kırılıyor.

oooooooooo eglence var desene Vermeyin hemen kizi kem küm falan filan diyin görüsürüz cnm kib by byyyyyyyyy

sormayın valla arada bende kaynıyordum. Damat tarafı geldi mutfaga ben tabii bogulmusum bulasıktı kahveydi ikramdı bilmemneydi. bir baktım beni soruyor halama halamda demesinmi hop hop o bizim gelinimiz siz alın bizim kızı daha neyinize yetmiyor diye :) tabii ben bi duydum serkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan diye bir cıglık dedim karın elden gidiyor bak koptu millet sonra gülmekten tabii :)

YEŞİM ANTALAYADA DEĞİLMİYDİ?

efet ben Antalyadayım :)

canım askolsun ne kusura bakıcam :) ben alıskınım zaten abla olmaya yaşımı bilenler bile abla diyor elbiselere bayılıyorummm :) cok rahat ediyorum. zaten dediğin gibi bir elbise birde tayt tunik tam benlik şeyler iyiki çıktı yeniden moda oldu :)

canım üzerimdeki elbise 46 beden. İstanbuldaysan eger Beylikdüzü pazarı pazar günleri beyzuş ablam iyi bilir orda oturuyor oda :) orda müthiş yerlerde var bir tanede degil ben her gittiğimde en az 3 yer belirledim bizlere göre satan. Daha zayıflasak sadece ordan giyineceğim zaten muhtesem bir pazar kendisi tabii Antalyaya göre yani. burda çaputtan baska bişi yok. ama orda 2 tane pazara gittim biri bahcesehir pazarı cumartesileri bide işte beylikdüzü. tabii kayınvaldem sen birde yeşilköy pazarını falan görsen ne olur bilmiyorum diyor ama bana bunlarda yetiyor :)

geçmiş olsun canım annenannene.

söylemedim ama 3 kaşık kısmını harika olmuş ellerine sağlık dedim ki cidden harikaydı:)

ama tek kişiyim 1 aileye yetecek kadar gelmiş zaten kilo vermeye çalışıyorum bir de oturup onu yesem

eşlerin destek olması lazım ya niye köstek oluyorlar hiç anlamıyorum.
sonuçta daha sağlıklı daha mutlu çocuk sahibi olmak olsun onunla ilgilenmek olsun evin işini çekip çevirmek olsun her konuda daha rahat daha zorlanmadan işini yapabilecek bir eşleri olacak. ekstra destek olmaları lazım. kilolu olmanın nasıl bir eziyet olduğunu bilmiyordur eşin canım ona bunu anlatmak lazım.

adam kendisi kıvaç tatlıtuğ muş herhalde ki kadına yaratık diyebilmiş. allah bilir ne gudubet bir şeydi.

başka yerden çıkar onun acısı... karşılıksız kalmaz elbet.

çok haklısınız çok ama yiyemiyorum ya of ekmek şeker zehir gibi geliyor bana yemek yapmaya da üşeniyorum tek olunca evde..

üşenmemek lazım, ben de tekim evde ama artık uğraşıp yapıyorum.
1 demet pazıyı yağsız pişirdim bugün sonuçta yarım saatimi aldı tam 1 tabak çıktı bana kadar.
dışardan yesen içinde ne olduğu belirsiz, yemesen kan şekerin düşecek sonra daha beter saldıracaksın...

kilom aynı 79.9
sporum 350dk yürüyüş
iyi 80 leri görmedin en azından

günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
malesef aldırıyor

geçmiş olsun
bravoo çok iyi vermişsin

herkese günaydın.

kilom 98,8
sporum 135 dk

olmuyor ben bu işi beceremiyorum sanırım.
pes etme sabırlı ol kaçamaklar ufakta olsa baya kalorili oluyor birde vucut bazen direeniyor sonra birden
veriyorsun
kabızlık problemin var birde reglin gecikti tam olmadı tabi kilo almış görünürsün

iyisin 103 lü bir rakam hatırlıyorum ben iyi toparlamışsın
bu sefer bırakmak yok

Maşallah kızlar ne güzel kilolar gitmiş,bense 1 haftadır çorba ve hoşaf yemenin acısını çıkarır gibi sürekli açım ve sürekli bişiler yiyorum.Malesef kabızda oldum her gün düzenli olan wc alışkanlığımda bozuldu.Sanırım ilaçlar hem iştahımı açtı hemde metabolizmamı yavaşlattı.Bu gün itibariyle bıraktım tüm ilaçları.Ağrım sızım olursa başlarım tekrardan ama içmek istemiyorum artık çünkü aşırı iştah yaptı bende ( verdiğim tüm kiloları bu gün itibari ile almışım 88 i gördüm tartıda yine.Ki geçen ctesi 84-85 arasıydım.Artık düzeldiğime göre haftaya kilo bldiriminde bulunurum yine 2 haftadır izinliydim.Geçmişi okumaya çalıştım ama maşallah topiğimiz çok hareketli çok birikmiş okuyamadım hepsini ama sizleri çok özlemişim siz olmayınca bütün motivasyonum gidiyormuş bunu bir kez daha anladım ((

benim bu ara büyük sıkıntılarım var aslında izin almak istiyorum fakatipin ucu kaçar diye korkuyorum
eğer takım arkadaşlarımız sorun etmezse cuma günleri bildirimyapıcam 1 2 ay lütfen arkadaşlar burada paylaşımı sorun etmeyin gerçek amacımızı icra edelim çünkü desteğiniz kardeştende öte anlayışla karşılayacağınızdan aslında çok eminim ama bilgilendirmek istedim sizleri

tombulkelebekim beraber gidelim bari :)

kızlar bugün ortamcamı okula gönderdim ama bebeğim tüm gece kustu.1 e kadarda durmadı ağladı durdu.sonra bişiler yedirip yatırdım kendimde uyumuşum iyi oldu dinlendim.bebeğim hala uyuyor çok şükür.çok yoruldu kusmaktan.
geçmiş okuyup cevap yazacağım inşallah.yst arkadaşımızı ben çok seviyorum .az giriyor olaiblir ki bende az girmeye başladım ama çok samimi ifadeleriyle ona çok alıştım ben kendi adıma.izin vermiyoruz yst canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…