- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
saolun kızlarrr bırakmaya biyetim yok yani herseye saldırmak gibi bir niyetim yok.ama sanki kilo yerleşmiiş vücuduma gitmek istemiyor. 25 nisanda evlilik yıldönümüm evlendiğim kiloya gelmeyi çok istiyordum 85 olmak istiyordum ama bu gidişle zor...
Harikasın canım :)) En ideali aslında senin seçtiğin yol: yaşam boyu sürdürülebilir, dengeli ve sağlıklı beslenme. Bu yol seçildiğinde, en azından ilk haftalarda kilo kaybının fazla olacağını düşünüyorum ben. Sonraki aylarda da yavaş olsun bizim olsunYarın tartılıp kilomu söyleyeceğim çok heyecanlı ve sevinçliyim en azından yeniden karar almak bile başarabilirim in göstergesi..Amacım var diye mes udum.:)
En son 103 tüm burayada yazmıştım zaten....
Cengaver gibi kendimi ortalığa atıp bunu bunu yapıyorum dediğim zamanlar yok artık..
Mütevazi bir şekilde haftada 250 gram olsun ama benim olsun sloganııyla hedefime yürüyerek değil emekleyerek gideceğim..:))
Heyyt beee..
[/U]
Çok geçmiş olsun. geçen sene okuldan virüs almıştı kızım onu hatırladım, bir gecede 11 defa mı kusmuştu, 2 gün geçmeden de oğluma geçmişti. Çok zor gerçekten, çocuk ayrı perişan oluyor anne ayrı. Alla sabır versin. Umarım tamamen geçmiştir...slm şekerler
bikaç gündür giremedim daha doğrusu pek girmekte istemedim.çok sıkılmıştım diyetten.aşureden sonra toparlayamadım kendimi bende kendime izin verdim 4-5 gün.o nedenle arada girip az biraz sizi okuyup çıktım sadece.bugün terkrar başladım sağlıklı beslenmeye.yarın için umudum yok tabi sadece ne kadar az almış olsam iyidir diye düşünüyrum.bu arada salı akşamı ortanca kızım çok kötüydü.tüm gece çıkardı.eşimle mahvolduk temizlemekten kızımda mahvoldu içi dışına çıktı zavallımın.bugün daha iyi çok şükür.geçmişi de çok güzel okuyamadım.eşimde geç geliyr bugünlerde kızım da evde.2 bebkle akşama kadar birlikteyim.sonra oğlum geliyor...annem fln gelebilse veya kayınvademede razıyım .ama yok 3 çocuktan sonra kimse gelmiyor:)yeni evliyken zırt pırt gelirlerdi
......başım da fena halde ağrıyor erken yatarım inşallah uyuyabilirsem
Geçmiş olsun canım...
Bugün baş ağrısı günü sanırım..Benimde var ağrım.
İyi geceler...
Bir yakınım da depresyon tedavisi görmüştü, oradan hatırlıyorum tedavi sırasında öncelik tedavi. Yani başka her şey (kilo vermek, sigarayı bırakmak vb.) ikinci planda kalıyor. Sen tedavi olup iyi hissetmeye başladıktan sonra diğerlerinin üstesinden nasılsa gelirsin, yakınım 30 kilo verdi sonradan. Erkek olduğu ve kilolara pek takılmadığı halde.günaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
Çok geçmiş olsunay ben nasıl kalkıpta yerime uzana bileceğim ya caım yanıyor
canım ben regl ve kabızlığın getirdiği şişkinliğin etkisiyle olduğunu düşünüyorum, 300-500 gr almış olsan dahi hepsini geri almazsın bu haftaki yediklerinle, haftaya görürsün bakHerkese günaydınnnnnnnnnnnnn
Offfffffffff offfffffffff sabah sabah kudurucağım resmen. Geçen hafta sen kalk taç al birinci ol bu haftada nasıl birşeyse tartıda verdiklerinin hepsini geri almış görün
Yok canım, ceryandan oldu benimki. Çok baş ağrısı yapıyor bende, dikkat etmemişim....Umutcum tansiyon olmasın canım ölçtür istersen.
...
Geçmiş olsun. Özel bir sebebin yoksa biraz çaba göstersen? Biraz daha katılımcı olarak güzel sonuç alabilirsin, bak, 90'ların dibine gelmişsin bile. Çok kısa sürede 80'li rakamlar gelir. Listeden çıkınca daha fazla salıyor insan kendini.kızlar bu hafta rahatsızdım gelemedim. artık listeye girmek istemiyorum. çünkü eskisi kadar katılım yapamıyorum aranıza. listeyi yapan arkadaşlarada zahmet verdirmeyim. ama sizi bırakmam ona göre. kilo veren herkesi kutlarım. bende uzun bir aradan sonra 92 den kurtulup 91.300 oldum. güzel haberlerimi sizinle paylaşmaya devam edicem görüşürüz canlarım
İnşallah haftaya kırarsın yağmurgözlü hiçbişeyi kafana takma kimseye değmez sen kendine bak mutlu ol.
Ne güzel kiloda vermişsin bence bildirime devam et.
İnşallah bir sorun çıkmazda gelirsin gurbet zor iştir.
yok yok yalnız değilsin yıllar geçince destek oldu baktı ben gidiyorum durrrrrrrrr dedi :)
süper valla......
etmez mi cnaım ya inşallah hep gider, anneannen nasıl oldu canım inşallah daha iyidir...
canım ya sana çok seviniyorum inan ,sen devam et bu diyetisyene süper gidiyorsun
tebrikler canım
aaaaa canım ya sen neden böyle yapıyorsun ben kaç hafta artı gördüm ,sabit kaldım ama inat ettim bak ,lütfen topla kendini.....
ayy bende izledim ne insanlar var daha doğrusu erkek müsveddesi yaratıklar........
yok hayatım bir daha seni karayiplere falan göndermeyiz biz ,millet adada zayıflar sen kilo alıp geldin ,ne buldunda yedin muzlardan mı oldu :) biliyorsun diyette yenmemeliydi :)
canım benim allah senden razı olsun inşallah görmem ,geçen çok büyük konuştum 2 hafta daha takılı kaldım, şimdi sütten ağzım yandı ,inşallah haftaya 78i de görürüm.... seninde 6lara çok az kaldı hayırlısıyla maşallah sanada....
öyle canım şükürler olsun ağırlayabiliyorum ,inşalah sende yaza özlem giderirsin ,çok zor durumun anlıyorum.....
valla bizede beklerim canım :)
canım sen neden daha paylaşımda bulunmuyorsun ,seni görmek istiyorum ben .
harikasın sen varya süperrrrrrrrrrsin.... tamam bu hafta bahanelerin vardı ama bu hafta yok inşallah daha çok dikkat edeceksin ve vereceksin... kız mankenlerden neyin eksik ,ya sende foto eklesene göreyim seni.......
canım sen şu ekmeği azıcık çıkar hayatından ne olur, ben sana demiştim demeyi hiç sevmiyorum ama sana demiştim ,yeme üzülürsün demiştim ,bu hafta gözüm üstünde, karnını doyur tabiki aç kalma ama kalorili şeylerle değil ,ne olur eşini haklı çıkarma
ay gitsinde 300 gitsin verememek beni kaç hafta deli etti......
sağol canım inşallah bu kez korurum 79ları :)
evet canım tekrar 7lerdeyim inşallah görmem bir daha ne diyeyim bu kez kesin konuşamıyorum başıma gelenlerden sonra :)
sağol canım geliyorlar bakalım ,bizde yeniyılda gitmeyi düşünüyoruz havalar güzel olursa.....
süper gitmiş işte daha da gidecek eminim....
haftaya kırılır ablacağım o merak etme sen.......
daha ne olsun canım ya tebrikler, keşke her hafta o kadar gitseydide kurtulsaydık değil mi?
illa yaz mı dedi hemde sana vayyyyyy terbiyesiz vay :)
evet canım hemde nasıl mutluyum geliyorlar allahın izniyle..........
Yok canimm nerdeee (esim kesin donus istemiyor)
Yaza tatil için hem erkek kardesimin dugunude var kismetse 6.ayda gitmeyi dusunuyorum yada 7.ay (oturum kartim bitiyor yenisi elime geçince )insallah bi sorun çikmaz uzamaz da 6.ayda gidebilirim
Geçmis olsun ablacim yaaa strestende olabilir bosver hiçbirsey senden,sagligindan daha kiymetli degil
kiss nereye biyere gitmek yok valla soyluyum buradan uzaklasmak yaramiyor insana (kendimden biliyorum) nekadar girersem okadar motive oluyorum kilo vermesem bile içime kapanmiyorum artik
Listelerden de çikmasan keske bak neguzel 8li rakamlara yaklasmissin insallah haftaya gorursunde
Site bakimdaymis sinir oldum yaff deminden berli çok sukur burdayim yine
ceco nun dedigi gibi nickim burda dursun1:arada gelir bakarim biraz islerim var
bu hırsla az ye gezmede lütfen aşureler mahfetti bizi bu ay
saolun kızlarrr bırakmaya biyetim yok yani herseye saldırmak gibi bir niyetim yok.ama sanki kilo yerleşmiiş vücuduma gitmek istemiyor. 25 nisanda evlilik yıldönümüm evlendiğim kiloya gelmeyi çok istiyordum 85 olmak istiyordum ama bu gidişle zor...
Geçmiş olsun. Özel bir sebebin yoksa biraz çaba göstersen? Biraz daha katılımcı olarak güzel sonuç alabilirsin, bak, 90'ların dibine gelmişsin bile. Çok kısa sürede 80'li rakamlar gelir. Listeden çıkınca daha fazla salıyor insan kendini.
Arkadaşlar, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimmmm. Basit bir baş ağrısıydı Allahtan, hastalık habercisi değildi. Gene de ilgi gösterip şımarttınız
benimde iştahım kesilse keşke tansiyon faalan düser dikkar et kendine ananem ağır hala annemler yolda gidiyo yanına bende dua etmekten baska bişey yapamıyorumGeçen hafta 106.1
Bu hafta 105.5
yıl sonu olduğundanmıdır nedir bizdede kkırgınlık yogunluk var hiç enerjik hissetmiyorum kendimisite bakımdaydı ancak girebildim kızlar herkese hayırlı cumalar...
beyzuş ablam kilom
geçen hafta....99,3
bu hafta........99 bir kıramadım şu 99 u neyse almamış olmakta güzel züğürt tesellisi ....:))
bu aralar iyi değilim kendimi yorgun bıkkın hissediyorum dünyanın bütün yükü benim omuzlarımda sanki..
midem kötü yine...
sabahları yağsız kaşarlı tost gün içinde sütlü çorba başka bişey yiyemiyorum....((
ben kendim aşure yapmadım, zaten yalnız yaşıyorum hiç tadı çıkmazdı. sevgilimin annesi yollamış sağolsun, 3 kaşık aldım kalanını buzluğa attım şöyle bir kaç ay sonra ısıtıp yerim :)
bozulmaz herhalde di mi
Geçmiş olsun. Özel bir sebebin yoksa biraz çaba göstersen? Biraz daha katılımcı olarak güzel sonuç alabilirsin, bak, 90'ların dibine gelmişsin bile. Çok kısa sürede 80'li rakamlar gelir. Listeden çıkınca daha fazla salıyor insan kendini.
Arkadaşlar, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimmmm. Basit bir baş ağrısıydı Allahtan, hastalık habercisi değildi. Gene de ilgi gösterip şımarttınız
Pes etme canım sakın.Benimde 27 mayısta evlilik yıldönümüm ve 75 hedefledim.Ulaşıcamda.Kararlılığını yitirme.Benim hala umudum isyan etsemde istediğim kadar...
bırakmak yok tabi ,canım inat ediyorlar işte ama bizde onlara pabuç bırakacak göz var mı bizde inat edeceğiz ve gidecekler . aaa bizimde 28 nisan benimde hedefim 60 ya da altı olmak bakalım becerebilecek miyim, başarabilecek miyim? ama kararlıyım inebildiğim kadar inmeye çalışacağım
oooooooooo eglence var deseneVermeyin hemen kizi kem küm falan filan diyin görüsürüz cnm kib by byyyyyyyyy
YEŞİM ANTALAYADA DEĞİLMİYDİ?
Kusura bakma ozaman yesimcim abla diyip durdumayni yasta sayilirirz nebiliyim gerçektende kilo insani daha buyuk gosteriyor naapmisiz kendimize yesim
Rofle için beklemen iyi olur gerçektende insani daha yasli gosteriyor bende bir kez yaptirmistim ama memnun kalmadim kizil favorimdir çok seviyorum (zahmetlide olsa)
Elbisen gerçekten çok guzel sanada yakismis bende seviyorum bu tarz seyleri (ama pantolonla giyiyorum biraz daha kisalarini)
Ya kesinlikle elbisen çok güzel kaç beden ??? Beylikdüzü pazarı hangi günler oluyor acabaaşkımı kandırsam beni pazara götürürmü ki
Teşekkür ederim yorumlarını okudum canım dikkate alıcam sağol
Ben de senin gibi düşünüyorum eğer tek renk yapacaksak saçı gidip birsürü para vermeye gerek yok.
Saç deyince ben de saçımın rengini değiştirmek istiyorum artık yaza sarıya dönmek istiyorum ama koyu kahve yani siyah gibi birşey aşkım kısa saç sevmiyor tuttturdu saçını kestiremezsin diye saçımın yarısı koyu kahve yarısı normal kahve yarısından da benim dibim gelmiş 3 renk dolanıyorum
allahhhhhhhh fotolara bak sen .... çok yakışmış gerçekten çok güzel olmuş... bende kendim boyamayı istiyorum ama hiç cesaret edemedim :)
canımmmm cok tsk ederim :) valla sacında beyazın yoksa boya gitsin. Eskisi gibi degilki artık kafamızda 5 ayrı renk bile olsa moda deyip geciştirebiliyoruzo yüzden dene yani korkma.
Canım resimlerine bayıldım çok güzel cıkmışsın
tsk ederim canım benimmm cok sagol.. :)
Yeşim,elbisen çok yakışmış,kız isteme olayıda hayırlı olsun..Heyecanlı bir durum...burda isteme olayında damadın kahvesine şeker yerine tuz koyarlar damadın sabrını ölçmek için..:)
Bizde yapmıştık sonrada karşısına geçip nasıl içtiğini izlemiştik..:)
garibim gıkını çıkarmadan içmişti..:)
sorma yenam bizde koyduk tuzu boca ettim hatta :) ama bizim kızın annesi kıyamadı cocuk bir damacana su içti kahveden 2. yudumu alamadı daha bosverin yazık dedi hep beraber güldükkkkk içmedi ama ben sonra dedim sen beni bi daha gör ablacım benim sana bir işkence yapmam şart
YOTSUZ canım elbisende saçlarında çok hoş olmuş canım o pazarda büyükbeden elbise varmı bende gideyim bari.
var canım benim var. kesinlikle git bak bence. tsk ederim bu arada :)
yotsuz çok güzel elbisende sende canım....
tsk ederim canım :)
cnm cok tatlisinnnn
cok tsk ederim :)
çok güzel maşşallah elbisede süper
tsk ederimmmm
sabah 08:00-08:30
1 dilim peynir (50gr)
4-5 zeytin
çiğ sebze : domates, salatalık istediğin kadar
2 dilim siyah ekmek (buğday,çavdar vb.) (1 dilim ekmek:30gr)
1 yumurta (haftada 2 kere haşlanmış, omlet, menemen nasıl istersen)
ara 10:00-10:30
3 kuru kayısı veya 1 meyve
öğle 12:00-13:00
menü1:
1 porsiyon sebze yemeği veya kurubaklagil yemeği (susuz 8 yemek kaşığı)
1 kase yarım yağlı yoğurt veya 1 bardak ayran
2 dilim siyah ekmek (buğday, çavdar vb.) (1 dilim ekmek:30gr)
menü2:
5 köfte kadar kırmızı et/beyaz et
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış salata
2 dilim siyah ekmek (buğday,çavdar vb.) (1 dilim ekmek:30gr)
ara 15:00-15:30
2 adet galeta yada 1 adet wasa gofret yada 1 kellogs k-bar
servise binmeden önce 1 meyve
akşam 18:00-19:00
menü1:
1 porsiyon sebze yemeği veya kurubaklagil yemeği (susuz 8 yemek kaşığı)
1 kase yarım yağlı yoğurt veya 1 bardak ayran
4 yemek kaşığı bulgur pilavı (1 dilim esmer ekmek + 1 kase çorba)
menü2:
5 köfte kadar kırmızı et/beyaz et
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış salata
4 yemek kaşığı bulgur pilavı (1 dilim esmer ekmek + 1 kase çorba)
ara: 21:00-22:00 (yatmadan 2 saat öncesine kadar yenebilir)
1 adet meyve yada
10 badem+10 fındık yada
1 çay bardağı beyaz leblebi/ay çekirdeği
mutlaka 1 bardak süt (tatlı krizleri için )
haftada 2 kere sütlü tatlı yada 1 dilim kek
en az 10-12 bardak su
menün baya iyiymiş. son derece doyurucuda. Helal sana ne kadar güzel verdin bir ayda. Tebrik ediyorum
arkadaşlar doktorum programını izliyorum AĞladım resmen kadın 130 kiloymuş kocası yataklarını ayırmış sen yaratıksın diye yolda yürürken hep başka kadınları gösteriyomuş sen neden böyle deilsin diyeee kadın 3 ayda 27 kilo vermiiş kocayı boşamış beter olsun kadın bi neşeli bii sevinçli eskkiyi hatırlamak istemiyorum diyo hyata küsmüştüm diyo ALLAHIM HEPMİZE NASİP ETSİN kilo vermek yapabiliriz umutsuzlaşmayalım her yeni yıl yeni bi umut durmak yokk hep beraber yola devam şişko olmak istemiyorummm
böyle adamlara gercekten inanamıyorum!!!!!!!! İyi yapmış kadıncağızda. Hülya Avşarın bir ara bir dizisi vardı Kadın isterse diye. iyi bir örnek olmus :)
Günaydın..hayırlı cumalar..mutlu haftasonları..
tüm iyi dilekler işte..:)
Yıllık iznimi geçirdiğim karayip adalarından döndüm.
yaklaşık 2 ay tatil yaptım..Siz sağ ben selamet daha bir semirilmiş şekilde döndüm.:)
Neysse uzun lafın kısası ayrıca uzatmaya gerek yok.. yüzleştim gerçeğimle, sıra paylaşmada..))
efem kilom 101.4 kafama yiyeceğim terlik vb.zımbırtılara hazırım..
Şişmanım ama gururluyum taaammı..:)))
Hava kapalı,puslu sevmediğim hava durum ve ben ilk defa enerjiğim.:) yemeğim bile pişiyor, nohut yapıyorum..
Ayy sporumu unuttum..130 dk...
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)
geçen hafta: 80.4
bu hafta: 79.4
giden :1 kilooooooo
79ları tekrar gördüm kaybetmezsem :)))
spor: 160 dk
şimdi zamanım hiç yok sonra uğrarıım bebişe mama hazırlayacağım sonra uykusu var,
akşama annem, babam ve anneannem geliyor ankaradan yemek hazırlıyorummmmmmm
eşim gelince ya da bebiş uyuynca uğrarım öpüldünüz
süpersin canım benim 1 kilo süper bir rakam bir hafta için. Annenler içinde şimdiden gözün aydın :)
Kilo bildirimi
Geçen hafta 108.1
Bu hafta 107.8
Spor: 120 dk.
Vere vere 300 gr vermişim koca haftada
sabit kalmak bile bir beceriyken senin bu verdiğin rakam cok cok iyi. hiç merak etme daha iyi olacak herşey
Geçen hafta 73
Bu hafta 72.5
Giden 500 gram 6LI Rakamlara az kaldi ama ben kaçamaklar yapip duruyorum offf dovun benieski azmimi istiyorum ben yaaaa:84::84::84: ya sporum guzel oluyor yemeyi abartiyorum
yada yemeyi kisiyorum buseferde spor yapamiyorum halbuki ikisini yapinca sonuç super ama kafa yokki bendemanken oldum saniyorumm :122::122::122:
SPORUM300 dk yuruyus+leslie
süpersin canım benim. 500 gr - eksi oldugu sürece her zaman iyidir :)
Merhabalar Arkadaşlarrr,
Nihayet biraz rahata erdim, kızım bugün okulda, oğluş da iyi günündeRahat rahat bildirimimi yapayım, sonra da geçmişi okuyayım:
Geçen hafta: 84.2 kg
Bu hafta: 83.4 kg
-800 gr. Eh, Allah bereket versin ne diyeyim :))))
Spor: 110 dk yürüyüş
süperrrr :) tebrikler :)
illa yaz mı dedi hemde sana vayyyyyy terbiyesiz vay :)
yaaaa dalga gecmesene benimleo andaki halimi görseydin. konu kısmına yazıp kacmam lazım bide demesinmi 15 karakter olması lazım. gülücük koyuyorum dolmuyor dedim ehhhhh
kızlar, sabahleyin diyetisyenime gittim. kendisi ofisini degistirdi. Gecen haftaya kadar bir hastaneye baglı calısıyordu artık kendi ofisi var. neyse geldiği yerden bir haftalıgına eski tartısınıda istemiş yeni tartıyla arasındaki rakamı belirlemek için ben tabii dün lüplettim kız isteme muhabbetinde mamaları zaten ayaklarım geri geri gidiyordu sabah ama kendisi artık cok iyi bir arkadasım onu göreyim bari dedim gittim. neyse her zaman tartıldıgımız tartıya cıktım gecen hafta ile aynı. yeni tartıya cıktım -700 :):) koptuk gülmekten. dedim geldiğin hastanenin malını kaçırmaktan seni dava edeceğim bu yerini begenmemiştir burda ondan böyle tartıyordur falan derken sabah sabah iyi kaynattık :) sonra bu illaçla ilgili durumumu söyledim ben yiyemiyorum ögle yemeklerini dedim. ögle yemegi saatimizi ikindi ile birleştirdik şimdi daha iyi olacak böyle. evden kendime sandvic yapıp getireceğim hergün ikindi için. listemdeki tek fark bu oldu yani.
gecen hafta ile aynı kiloda olmam bile bir mucize dün aksamdan sonra :) neyse dedimki hayatcım ben subat sonuna 75 hedefliyorum nasıl? olmaz yeşim mart sonuna 75 hedefle temmuz sonuna kadarda 65 olursun dedi. ok dedim hayırlısıyla 1 senede 30 kilo vermiş olacagım. Allahım o günleri bana gösterdiği gün ne yaparım bilmiyorum :) gerci cok yavas ilerlediği için süreç sanki hep böyleymişim gibi gelmeye baslıyor :) zaten diyetisyenimde onu diyor. yeşim farkındaysan ayda 3 kilonun üzerine cıkamadık toplamda bu aslında cok iyi bir sey resmen kendini sıkmadan kasmadan öyle oturaklı bir sekilde zayıflıyorsunki süper olacak bak göreceksin diyor. ki gercekten öyle. kendimi hiç zorlamıyorum. çünkü cok canım istiyor bazen zayıflayacagım diye kendimi cok fazla üzmekte istemiyorum yoksa mutsuz oluyorum ben.
neyse durumlar böyle şekerlerim. hepinizi öptüm bugun bir daha yazamam. notere gitmem lazım öptümmmmmmmmmmmmmmm
benimde iştahım kesilse keşke tansiyon faalan düser dikkar et kendine ananem ağır hala annemler yolda gidiyo yanına bende dua etmekten baska bişey yapamıyorum
yalnız sevgiliinin annesi bozulucak 3 kasıkmı yedin diye
ceco canım benimki kilomdan rahatsız ama nasılsa başaramayacaksın kendine eziyet etme diyor
ama buraya gelip sizleri takip ettiğim sürece diyetime devam edeceğim kendimi az yemeye alıştıracağım kararlıyım
yarın görüşürüz çıkıyordum bende
arkadaşlar doktorum programını izliyorum AĞladım resmen kadın 130 kiloymuş kocası yataklarını ayırmış sen yaratıksın diye yolda yürürken hep başka kadınları gösteriyomuş sen neden böyle deilsin diyeee kadın 3 ayda 27 kilo vermiiş kocayı boşamış beter olsun kadın bi neşeli bii sevinçli eskkiyi hatırlamak istemiyorum diyo hyata küsmüştüm diyo ALLAHIM HEPMİZE NASİP ETSİN kilo vermek yapabiliriz umutsuzlaşmayalım her yeni yıl yeni bi umut durmak yokk hep beraber yola devam şişko olmak istemiyorummm
çok haklısınız çok ama yiyemiyorum ya of ekmek şeker zehir gibi geliyor bana yemek yapmaya da üşeniyorum tek olunca evde..
iyi 80 leri görmedin en azındankilom aynı 79.9
sporum 350dk yürüyüş
malesef aldırıyorgünaydın kızlar morelim çok bozuk aglamak istiyorum .antideprasanlar bu kadar kilo aldırırmı 1 aydır kullanıyorum .tam 103.4 çıktım yıkıldım artık ne yapıcam bilmiyorum:26:
geçmiş olsungünaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 105
bu hafta 104.800
bu hafta hiç spor yapmadım yataktan bile kalkamadım boş bulundum herhalde belim öyle ağrıyor ki oturmak dert kalkmak dert uzanamıyorum bile ne doğru söylemişler olmaya cihanda devlet bir neffes sıhhat gerçektende insan sağlığının kıymetini ancak hasta olunca anlaya biliyor
bravoo çok iyi vermişsincnm paylaşırım tabi seve seve ben diyet listemi yamıştım buraya daha önce tekrar bulup atayım dur
sende onu yap ok
1 ay önce diyetisyene gittiğimde
102,8 gelmiştim bende
1 ayda 6.700 vermiş oldum çok şükür
şimdi bakıcam listeyi bulunca atıcam cnm
pes etme sabırlı ol kaçamaklar ufakta olsa baya kalorili oluyor birde vucut bazen direeniyor sonra birdenherkese günaydın.
kilom 98,8
sporum 135 dk
olmuyor ben bu işi beceremiyorum sanırım.
kabızlık problemin var birde reglin gecikti tam olmadı tabi kilo almış görünürsünHerkese günaydınnnnnnnnnnnnn
Offfffffffff offfffffffff sabah sabah kudurucağım resmen. Geçen hafta sen kalk taç al birinci ol bu haftada nasıl birşeyse tartıda verdiklerinin hepsini geri almış görün
Şimdi doktorumda bir bayanı izliyorum bir yandan kadın 120 kilodan 3 ayda 93 kiloya düşmüş ben daha 105 kiloyu göremedim
Kadına kocası yaratıksın sen demiş yatakları bile ayırmış şeref..... ( sabah sabah küfür ettirdi adam beni )
Ama kadın en güzelini yapmış annesinin evine gidip adamı boşamış sonrada bir güzel zayıflamış
Anam millete sevinirken kendi derdimi unuttum
Kilom utanarak söylüyorum 112 :26:
sporum 120 dakika ancak
Ya cıldırıcağım yaaa artık gerçekten kilo vermek istiyorum bukadar kısmanın karşılığını istiyorum ben yaaaa
Canım bana daha evvelki gidişimde bir tahlil isteği vermişti ondada Glukoz (açlık), HbA1c ve İnsüline bakılmasını istemiş. Hafta içi yaptırayımda endokrine bir gideyim olmuyor işte ne kabızlık sorunu bitiyor ne regl düzensizliği.
Dün regl oldum diye bir yandan sevindim ama yine kesildi :26: çok az geldi şu an yok yine
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce şifa bulursun
Günaydın..hayırlı cumalar..mutlu haftasonları..
tüm iyi dilekler işte..:)
Yıllık iznimi geçirdiğim karayip adalarından döndüm.
yaklaşık 2 ay tatil yaptım..Siz sağ ben selamet daha bir semirilmiş şekilde döndüm.:)
Neysse uzun lafın kısası ayrıca uzatmaya gerek yok.. yüzleştim gerçeğimle, sıra paylaşmada..))
efem kilom 101.4 kafama yiyeceğim terlik vb.zımbırtılara hazırım..
Şişmanım ama gururluyum taaammı..:)))
Hava kapalı,puslu sevmediğim hava durum ve ben ilk defa enerjiğim.:) yemeğim bile pişiyor, nohut yapıyorum..
Ayy sporumu unuttum..130 dk...
canım üzerimdeki elbise 46 beden. İstanbuldaysan eger Beylikdüzü pazarı pazar günleri beyzuş ablam iyi bilir orda oturuyor oda :) orda müthiş yerlerde var bir tanede degil ben her gittiğimde en az 3 yer belirledim bizlere göre satan. Daha zayıflasak sadece ordan giyineceğim zaten muhtesem bir pazar kendisi tabii Antalyaya göre yani. burda çaputtan baska bişi yok. ama orda 2 tane pazara gittim biri bahcesehir pazarı cumartesileri bide işte beylikdüzü. tabii kayınvaldem sen birde yeşilköy pazarını falan görsen ne olur bilmiyorum diyor ama bana bunlarda yetiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?