Anladim canim sevindim aramizdan ayrilmadigina seni gormek isterim herzamanmelek kalpli arkadaşım. ben 6. takımda yarışmadayım. burası fiziken ve ruhen daha çok hitap ediyor bana o yüzden burdan ayrılamam canım. ama liste yapan arkadaşa yazık boş yere benimle uğraşmasın. beni kalbinizdeki listeye dahil edin yeter. eskiden daha çok ilgileniyordum burayla ama bu aralar biraz ihmal ettiğimi hissediyorum. her gelene kalıcıysan paylaşım yapcaksan diyoruz. o yüzden canım millete söyleyip uygulamayanlardan olmak istemiyorum. ama benden kurtulamıyacağınızıda bilin. sizinle başladım ben bu işe.
canim 4ay var daha 80 bile olursun eger çabalarsan bizim evlilik yildonumumuzde 14 subat bende ozamana 65 istiyorum marttada dogum gunum var hedefim 60 bakalim olucakmisaolun kızlarrr bırakmaya biyetim yok yani herseye saldırmak gibi bir niyetim yok.ama sanki kilo yerleşmiiş vücuduma gitmek istemiyor. 25 nisanda evlilik yıldönümüm evlendiğim kiloya gelmeyi çok istiyordum 85 olmak istiyordum ama bu gidişle zor...
Tekrar geçmis olsun canimMaşallah kızlar ne güzel kilolar gitmiş,bense 1 haftadır çorba ve hoşaf yemenin acısını çıkarır gibi sürekli açım ve sürekli bişiler yiyorum.Malesef kabızda oldum her gün düzenli olan wc alışkanlığımda bozuldu.Sanırım ilaçlar hem iştahımı açtı hemde metabolizmamı yavaşlattı.Bu gün itibariyle bıraktım tüm ilaçları.Ağrım sızım olursa başlarım tekrardan ama içmek istemiyorum artık çünkü aşırı iştah yaptı bende( verdiğim tüm kiloları bu gün itibari ile almışım 88 i gördüm tartıda yine.Ki geçen ctesi 84-85 arasıydım.Artık düzeldiğime göre haftaya kilo bldiriminde bulunurum yine 2 haftadır izinliydim.Geçmişi okumaya çalıştım ama maşallah topiğimiz çok hareketli çok birikmiş okuyamadım hepsini ama sizleri çok özlemişim siz olmayınca bütün motivasyonum gidiyormuş bunu bir kez daha anladım ((
Insallah sorunlarin biran once hallolur canimmbenim bu ara büyük sıkıntılarım var aslında izin almak istiyorum fakatipin ucu kaçar diye korkuyorum
eğer takım arkadaşlarımız sorun etmezse cuma günleri bildirimyapıcam 1 2 ay lütfen arkadaşlar burada paylaşımı sorun etmeyin gerçek amacımızı icra edelim çünkü desteğiniz kardeştende öte anlayışla karşılayacağınızdan aslında çok eminim ama bilgilendirmek istedim sizleri
Geçmis olsun canim bebisine insallah çabuk atlatirkızlar bugün ortamcamı okula gönderdim ama bebeğim tüm gece kustu.1 e kadarda durmadı ağladı durdu.sonra bişiler yedirip yatırdım kendimde uyumuşum iyi oldu dinlendim.bebeğim hala uyuyor çok şükür.çok yoruldu kusmaktan.
geçmiş okuyup cevap yazacağım inşallah.yst arkadaşımızı ben çok seviyorum .az giriyor olaiblir ki bende az girmeye başladım ama çok samimi ifadeleriyle ona çok alıştım ben kendi adıma.izin vermiyoruz yst canım
Geçmis olsun canimmm ALLAH im birdaha yasatmasin dikkat et kendinedostlarım 2 gündür sizi takip edemiyorum çünkü biraz önce hastaneden çıkışımı yaptım.çarşamba günü başlayan yüksek tansiyon sorunumla hastaneye gittim ve preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisiyle yatırdılar.tedaviye hemen başlandı ve şükürki kızımda bende iyiz.sıkı takipteyiz.kızımı kaybedeceğimi sandım ve çok korktum.Rabbim herkese sağlık versin
canım çok geçmiş olsun .madem ilaçlardan diyorsun bırak o zaman. haftaya çok daha iyi olacak inşallah herşey...Maşallah kızlar ne güzel kilolar gitmiş,bense 1 haftadır çorba ve hoşaf yemenin acısını çıkarır gibi sürekli açım ve sürekli bişiler yiyorum.Malesef kabızda oldum her gün düzenli olan wc alışkanlığımda bozuldu.Sanırım ilaçlar hem iştahımı açtı hemde metabolizmamı yavaşlattı.Bu gün itibariyle bıraktım tüm ilaçları.Ağrım sızım olursa başlarım tekrardan ama içmek istemiyorum artık çünkü aşırı iştah yaptı bende( verdiğim tüm kiloları bu gün itibari ile almışım 88 i gördüm tartıda yine.Ki geçen ctesi 84-85 arasıydım.Artık düzeldiğime göre haftaya kilo bldiriminde bulunurum yine 2 haftadır izinliydim.Geçmişi okumaya çalıştım ama maşallah topiğimiz çok hareketli çok birikmiş okuyamadım hepsini ama sizleri çok özlemişim siz olmayınca bütün motivasyonum gidiyormuş bunu bir kez daha anladım ((
canım gitmeyi tercih etmek yerine sıkıntılarını paylaşabilirsin bizimle ,yardımcı olmaya çalışırız ama ne olur gitme. daha çok paylaşımda bulun inan çok daha rahat vereceksin o kiloları....benim bu ara büyük sıkıntılarım var aslında izin almak istiyorum fakatipin ucu kaçar diye korkuyorum
eğer takım arkadaşlarımız sorun etmezse cuma günleri bildirimyapıcam 1 2 ay lütfen arkadaşlar burada paylaşımı sorun etmeyin gerçek amacımızı icra edelim çünkü desteğiniz kardeştende öte anlayışla karşılayacağınızdan aslında çok eminim ama bilgilendirmek istedim sizleri
cansel canım çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya.kızlar bugün ortamcamı okula gönderdim ama bebeğim tüm gece kustu.1 e kadarda durmadı ağladı durdu.sonra bişiler yedirip yatırdım kendimde uyumuşum iyi oldu dinlendim.bebeğim hala uyuyor çok şükür.çok yoruldu kusmaktan.
geçmiş okuyup cevap yazacağım inşallah.yst arkadaşımızı ben çok seviyorum .az giriyor olaiblir ki bende az girmeye başladım ama çok samimi ifadeleriyle ona çok alıştım ben kendi adıma.izin vermiyoruz yst canım
canım çok geçmiiş olsun sizede ,dikkat et kızınada kendinede......dostlarım 2 gündür sizi takip edemiyorum çünkü biraz önce hastaneden çıkışımı yaptım.çarşamba günü başlayan yüksek tansiyon sorunumla hastaneye gittim ve preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisiyle yatırdılar.tedaviye hemen başlandı ve şükürki kızımda bende iyiz.sıkı takipteyiz.kızımı kaybedeceğimi sandım ve çok korktum.Rabbim herkese sağlık versin
canım süper valla 1 kilo gitmiş bile maşallah sana....slm kızlar bu hafta geciktim özür...
geçen hafta kilom 104
bu hafta 103
spor 255 dakika leslie
yürüme 2 saat
ben mi kaçırdım nereye gidiyorsun sen bakiiiiiiim hııııııı,hayatta bırakmam seni. daha mantı açacaksın :)))) 80leri göreceksin az kaldı canım sık dişini....yok canım özel bir durum değilde utandım size karşı çok ihmal ediyorum. 80 li rakamlara düşünce bir alt gruba geçcem şımarıklık yapıyorum dermişim. yok yok valla şaka yapmıyorum şımarıklık. sizi bırakıp nere giderim ben :26:
bu arada ayrıca geçmiş olsun.
sormayın valla arada bende kaynıyordum. Damat tarafı geldi mutfaga ben tabii bogulmusum bulasıktı kahveydi ikramdı bilmemneydi. bir baktım beni soruyor halamahalamda demesinmi hop hop o bizim gelinimiz siz alın bizim kızı daha neyinize yetmiyor diye :) tabii ben bi duydum serkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan diye bir cıglık dedim karın elden gidiyor bak koptu millet sonra gülmekten tabii :)
efet ben Antalyadayım :)
canım askolsun ne kusura bakıcam :) ben alıskınım zaten abla olmaya yaşımı bilenler bile abla diyorelbiselere bayılıyorummm :) cok rahat ediyorum. zaten dediğin gibi bir elbise birde tayt tunik tam benlik şeyler iyiki çıktı yeniden moda oldu :)
canım üzerimdeki elbise 46 beden. İstanbuldaysan eger Beylikdüzü pazarı pazar günleri beyzuş ablam iyi bilir orda oturuyor oda :) orda müthiş yerlerde var bir tanede degil ben her gittiğimde en az 3 yer belirledim bizlere göre satan. Daha zayıflasak sadece ordan giyineceğim zaten muhtesem bir pazar kendisi tabii Antalyaya göre yani. burda çaputtan baska bişi yok. ama orda 2 tane pazara gittim biri bahcesehir pazarı cumartesileri bide işte beylikdüzü. tabii kayınvaldem sen birde yeşilköy pazarını falan görsen ne olur bilmiyorum diyor ama bana bunlarda yetiyor :)
canımmmm cok tsk ederim :) valla sacında beyazın yoksa boya gitsin. Eskisi gibi degilki artık kafamızda 5 ayrı renk bile olsa moda deyip geciştirebiliyoruzo yüzden dene yani korkma.
tsk ederim canım benimmm cok sagol.. :)
sorma yenam bizde koyduk tuzu boca ettim hatta :) ama bizim kızın annesi kıyamadı cocuk bir damacana su içti kahveden 2. yudumu alamadı daha bosverin yazık dedi hep beraber güldükkkkk içmedi ama ben sonra dedim sen beni bi daha gör ablacım benim sana bir işkence yapmam şart
var canım benim var. kesinlikle git bak bence. tsk ederim bu arada :)
tsk ederim canım :)
cok tsk ederim :)
tsk ederimmmm
menün baya iyiymiş. son derece doyurucuda. Helal sana ne kadar güzel verdin bir ayda. Tebrik ediyorum
böyle adamlara gercekten inanamıyorum!!!!!!!! İyi yapmış kadıncağızda. Hülya Avşarın bir ara bir dizisi vardı Kadın isterse diye. iyi bir örnek olmus :)
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)
süpersin canım benim 1 kilo süper bir rakam bir hafta için. Annenler içinde şimdiden gözün aydın :)
sabit kalmak bile bir beceriyken senin bu verdiğin rakam cok cok iyi. hiç merak etme daha iyi olacak herşey
süpersin canım benim. 500 gr - eksi oldugu sürece her zaman iyidir :)
süperrrr :) tebrikler :)
yaaaa dalga gecmesene benimleo andaki halimi görseydin. konu kısmına yazıp kacmam lazım bide demesinmi 15 karakter olması lazım. gülücük koyuyorum dolmuyor dedim ehhhhh
kızlar, sabahleyin diyetisyenime gittim. kendisi ofisini degistirdi. Gecen haftaya kadar bir hastaneye baglı calısıyordu artık kendi ofisi var. neyse geldiği yerden bir haftalıgına eski tartısınıda istemiş yeni tartıyla arasındaki rakamı belirlemek için ben tabii dün lüplettim kız isteme muhabbetinde mamaları zaten ayaklarım geri geri gidiyordu sabah ama kendisi artık cok iyi bir arkadasım onu göreyim bari dedim gittim. neyse her zaman tartıldıgımız tartıya cıktım gecen hafta ile aynı. yeni tartıya cıktım -700 :):) koptuk gülmekten. dedim geldiğin hastanenin malını kaçırmaktan seni dava edeceğim bu yerini begenmemiştir burda ondan böyle tartıyordur falan derken sabah sabah iyi kaynattık :) sonra bu illaçla ilgili durumumu söyledim ben yiyemiyorum ögle yemeklerini dedim. ögle yemegi saatimizi ikindi ile birleştirdik şimdi daha iyi olacak böyle. evden kendime sandvic yapıp getireceğim hergün ikindi için. listemdeki tek fark bu oldu yani.
gecen hafta ile aynı kiloda olmam bile bir mucize dün aksamdan sonra :) neyse dedimki hayatcım ben subat sonuna 75 hedefliyorum nasıl? olmaz yeşim mart sonuna 75 hedefle temmuz sonuna kadarda 65 olursun dedi. ok dedim hayırlısıyla 1 senede 30 kilo vermiş olacagım. Allahım o günleri bana gösterdiği gün ne yaparım bilmiyorum :) gerci cok yavas ilerlediği için süreç sanki hep böyleymişim gibi gelmeye baslıyor :) zaten diyetisyenimde onu diyor. yeşim farkındaysan ayda 3 kilonun üzerine cıkamadık toplamda bu aslında cok iyi bir sey resmen kendini sıkmadan kasmadan öyle oturaklı bir sekilde zayıflıyorsunki süper olacak bak göreceksin diyor. ki gercekten öyle. kendimi hiç zorlamıyorum. çünkü cok canım istiyor bazen zayıflayacagım diye kendimi cok fazla üzmekte istemiyorum yoksa mutsuz oluyorum ben.
neyse durumlar böyle şekerlerim. hepinizi öptüm bugun bir daha yazamam. notere gitmem lazım öptümmmmmmmmmmmmmmm
seni mi isteeyceklerdi ya ayyy ne komik olmuş :))) kocişin elden kaçırmamak için artık ne yaparsa tehdit et ara sıra :)))
beyazlarım var canım çok değil tabi ama yinede varben hiç cesaret edemedim ama bir gün mutlaka :)
valla sporun faydası oldu sanırım ben uzun bir aradan sonra başladım gerçi çok yapamadım ama hiç kımıldamamaktan iyidir dedi vücudum sanırım :)
annemler yolda 6,5-7 gibi gelirler inşallah ,bende yemeklerimi yaptım bekliyorum bakalım :)
diyetisyenin kafa dengi olması çok güzel olmalı çünkü buradakiyle ben hiç anlaşamadım, kadın konuşmayı sevmiyor ki ne anlatsın....
sen antalyada mısın? 2 yaz önce akdeniz turu yapalım demiştik ve ben bir daha akdenize gitmem diye yemin etmiştim :) ayy ne kadar sıcak ne kadar nemli yerler orası öyle hele mersin offfff. nasıl dayanıyorsunuz o sıcağa ,o neme? canım sen ne iş yapıyorsun ben unuttum
Pasami almaya gidecegim (kuçuk pasam evde okula gitmedi ogretmeni hastaymis sabah geri geldik beraber)
Yemek yapicam dahaa biseyler atistirmistim ben tokumyaa
Hiç canim istemiyor yaww yemek yapmak
Askim gelmeden hazirliyim aksam gorusuruzz kizlarr
canım üzerimdeki elbise 46 beden. İstanbuldaysan eger Beylikdüzü pazarı pazar günleri beyzuş ablam iyi bilir orda oturuyor oda :) orda müthiş yerlerde var bir tanede degil ben her gittiğimde en az 3 yer belirledim bizlere göre satan. Daha zayıflasak sadece ordan giyineceğim zaten muhtesem bir pazar kendisi tabii Antalyaya göre yani. burda çaputtan baska bişi yok. ama orda 2 tane pazara gittim biri bahcesehir pazarı cumartesileri bide işte beylikdüzü. tabii kayınvaldem sen birde yeşilköy pazarını falan görsen ne olur bilmiyorum diyor ama bana bunlarda yetiyor :)
tombulkelebekim beraber gidelim bari :)
dostlarım 2 gündür sizi takip edemiyorum çünkü biraz önce hastaneden çıkışımı yaptım.çarşamba günü başlayan yüksek tansiyon sorunumla hastaneye gittim ve preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisiyle yatırdılar.tedaviye hemen başlandı ve şükürki kızımda bende iyiz.sıkı takipteyiz.kızımı kaybedeceğimi sandım ve çok korktum.Rabbim herkese sağlık versin
Maşallah kızlar ne güzel kilolar gitmiş,bense 1 haftadır çorba ve hoşaf yemenin acısını çıkarır gibi sürekli açım ve sürekli bişiler yiyorum.Malesef kabızda oldum her gün düzenli olan wc alışkanlığımda bozuldu.Sanırım ilaçlar hem iştahımı açtı hemde metabolizmamı yavaşlattı.Bu gün itibariyle bıraktım tüm ilaçları.Ağrım sızım olursa başlarım tekrardan ama içmek istemiyorum artık çünkü aşırı iştah yaptı bende( verdiğim tüm kiloları bu gün itibari ile almışım 88 i gördüm tartıda yine.Ki geçen ctesi 84-85 arasıydım.Artık düzeldiğime göre haftaya kilo bldiriminde bulunurum yine 2 haftadır izinliydim.Geçmişi okumaya çalıştım ama maşallah topiğimiz çok hareketli çok birikmiş okuyamadım hepsini ama sizleri çok özlemişim siz olmayınca bütün motivasyonum gidiyormuş bunu bir kez daha anladım ((
benim bu ara büyük sıkıntılarım var aslında izin almak istiyorum fakatipin ucu kaçar diye korkuyorum
dostlarım 2 gündür sizi takip edemiyorum çünkü biraz önce hastaneden çıkışımı yaptım.çarşamba günü başlayan yüksek tansiyon sorunumla hastaneye gittim ve preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisiyle yatırdılar.tedaviye hemen başlandı ve şükürki kızımda bende iyiz.sıkı takipteyiz.kızımı kaybedeceğimi sandım ve çok korktum.Rabbim herkese sağlık versin
bu arada diyet günlüğüm için konu başlattım yorumlarınızı beklerim :)
iyi tatiller herkese.
Asuucum,sen genelde yürürdün benmi farketmedim,senmi yazmadın...
hemen yazarsan burdayken düzelteyim ...
350 dk var canımm erken yazmıştım görmemişindir
eline sağlık yenacım yürüyorum yürüyorum ancak yolları aşındırıyorum herhalde tartıda tık yok olursa da artıya doğru oluyor her ne kadar eskisi gibi dikkat etmesem de gram da olsa gitmeli bence ama 2 aydır haftada 200 gr gitse 2 kilo felan oynamalıydı ama nerdee
anca kasmı yapıyom nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?