Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dostlarım 2 gündür sizi takip edemiyorum çünkü biraz önce hastaneden çıkışımı yaptım.çarşamba günü başlayan yüksek tansiyon sorunumla hastaneye gittim ve preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisiyle yatırdılar.tedaviye hemen başlandı ve şükürki kızımda bende iyiz.sıkı takipteyiz.kızımı kaybedeceğimi sandım ve çok korktum.Rabbim herkese sağlık versin

Anladim canim sevindim aramizdan ayrilmadigina seni gormek isterim herzaman

canim 4ay var daha 80 bile olursun eger çabalarsan bizim evlilik yildonumumuzde 14 subat bende ozamana 65 istiyorum marttada dogum gunum var hedefim 60 bakalim olucakmi

Tekrar geçmis olsun canim
çabuk don aramiza bizde seni çok ozledik

Insallah sorunlarin biran once hallolur canimm
Benim açimdan sorun olmaz buradan ayrilmani istemem çunki motive yonunden çok buyuk destek oluyor buradaki dosluklar herkes çok sicak,çok iyi kalpli eminim kimse bisey demez yinede YENA ve BEYZUS ablam bilir paylasimsiz listeye alip almiyacagini INSALLAH sende sorunlarini haledip tekrardan paylasim yaparsin

Geçmis olsun canim bebisine insallah çabuk atlatir

Geçmis olsun canimmm ALLAH im birdaha yasatmasin dikkat et kendine
bendede gebeligin 8.ayinda çikmisti tansiyon problemi erken dogum yapmak zorunda kaldim(suni sanci ile) ama senin bebis kuçuk daha INSALLAH boyle seyler yasamazsin RABBIM korusun canimm senide ,meleginide

Pasami almaya gidecegim (kuçuk pasam evde okula gitmedi ogretmeni hastaymis sabah geri geldik beraber)
Yemek yapicam dahaa biseyler atistirmistim ben tokumyaa
Hiç canim istemiyor yaww yemek yapmak
Askim gelmeden hazirliyim aksam gorusuruzz kizlarr

canım çok geçmiş olsun .madem ilaçlardan diyorsun bırak o zaman. haftaya çok daha iyi olacak inşallah herşey...
canım gitmeyi tercih etmek yerine sıkıntılarını paylaşabilirsin bizimle ,yardımcı olmaya çalışırız ama ne olur gitme. daha çok paylaşımda bulun inan çok daha rahat vereceksin o kiloları....
cansel canım çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya.
canım çok geçmiiş olsun sizede ,dikkat et kızınada kendinede......
slm kızlar bu hafta geciktim özür...

geçen hafta kilom 104
bu hafta 103

spor 255 dakika leslie
yürüme 2 saat
canım süper valla 1 kilo gitmiş bile maşallah sana....
ben mi kaçırdım nereye gidiyorsun sen bakiiiiiiim hııııııı,hayatta bırakmam seni. daha mantı açacaksın :)))) 80leri göreceksin az kaldı canım sık dişini....

keşke yakın olsaydık bana gel derdim annemler gelecek diye bir sürü yemek yaptım ,atla bir uçağa gel 6 ay bekleme :)))

Cumartesi günü olan bir pazar olursa süper olur ya da haftaiçi çünkü çarşamba akşamı gidicem pazartesi,salı gibi de dönerim herhalde pazar günü yılbaşı ertesi yatıp uyucam pazara gidemem sanırım ama milli piyango bana çıkarsa direk ankara yolcusuyum Aşkım götürürse pazara ben de bulabilirim umarım güzel şeyler

tombulkelebekim beraber gidelim bari :)

Ayy canım yaaa profil resmindeki sen misin :26: üniversitedeyken dilek diye bir arkadaş vardı sınıfta resmini görünce aaaaaaa dilek gelmiş dedim valla acayip benziyorsunuz o da kiloluydu zaten burayı nerden bulmuş diye düşündüm bir süre ama sonra aklıma geldi sen istanbuldasın acayip benziyorsunuz
Bu arada canım ben de pazar pazar gezmek isterim de istanbulda yaşamıyorum yılbaşı için gelicem o da kısa süreli olucak sevgilim de muhtemelen ne işin var yaa pazarda diyecek bu erkek milleti niye böyle yaa alışveriş hevesi bırakmıyorlar

Ayy canım yaaa profil resmindeki sen misin :26: üniversitedeyken dilek diye bir arkadaş vardı sınıfta resmini görünce aaaaaaa dilek gelmiş dedim valla acayip benziyorsunuz o da kiloluydu zaten burayı nerden bulmuş diye düşündüm bir süre ama sonra aklıma geldi sen istanbuldasın acayip benziyorsunuz
Bu arada canım ben de pazar pazar gezmek isterim de istanbulda yaşamıyorum yılbaşı için gelicem o da kısa süreli olucak sevgilim de muhtemelen ne işin var yaa pazarda diyecek bu erkek milleti niye böyle yaa alışveriş hevesi bırakmıyorlar
[/QUOTE]

:))) merak ettim simdi.

dogru benim de kafam karisti istanbulda degildin diye hatirliyorum.

erkekler boyle napalim :)

baska zamana diyelim pazar icin o zaman hem daha cok kilo vermis oluruz

geçmiş olsun canım Allah korusun seni de bebişi de inşallah
ececim kızına geçmiş olsun nazarmı değdi kuzuya
ben bugün güne gittim kızlar 7 tane sarma 1 börek 1 kek ve de aşure yedim aşureyi çok da beğenmedim ama ayıp olmasın diye yedim şekeri azdı neyse akşam yine yoğurt felan halledecez artık

Canım iyi olda bir şekilde yine verirsin..
Bizde seni çok özledik...

Sorunlar hiç bitmez profitçim..Kendini çok hırpalama..
dilerim en az hasarla üstesinden gelirsin,seni üzen olay her neyse..
Şu an beyzuş listeyle ilgileniyor ne der bilemiyorum..
Fakat bir-iki aylık olaysa neden olmasın..
KEndine çok iyi bak...

Canım okurken ödüm koptu,nasıl endişelendim anlatamam..
Çok şükür iyisiniz...

bu arada diyet günlüğüm için konu başlattım yorumlarınızı beklerim :)

iyi tatiller herkese.

Hayırlı olsun günlüğün..Hedefine sağlıkla varman dileğiyle...

SPORCULAR.

Asumanzeynep...............350 dakika...

3meleğmvar..............300 dakika....

Toztoprak.................255 dakika...

Derin........................240 dakika...

İlknur83....................210 dakika...

ece78......................160 dakika...

İlbatum.....................160 dakika....

YENA........................140 dakika...

nevzamansız...............135 dakika..

Ceco.........................120 dakika..

tombulkelebekim...........120 dakika..

toksin.........................120 dakika..

Papatya-özmen............120 dakika..

Umutttt......................110 dakika..

Son düzenleme:
Asuucum,sen genelde yürürdün benmi farketmedim,senmi yazmadın...
hemen yazarsan burdayken düzelteyim ...

Son düzenleme:
eline sağlık yenacım yürüyorum yürüyorum ancak yolları aşındırıyorum herhalde tartıda tık yok olursa da artıya doğru oluyor her ne kadar eskisi gibi dikkat etmesem de gram da olsa gitmeli bence ama 2 aydır haftada 200 gr gitse 2 kilo felan oynamalıydı ama nerdee
anca kasmı yapıyom nedir

Olsun canım yürüyüşün herşeye faydası var..İlerde menopoz döneminde kemik erimesinde çok önemli..
Demekki dinleniyor sevgili bünyen vardır bildiği..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…