Olsun canım yürüyüşün herşeye faydası var..İlerde menopoz döneminde kemik erimesinde çok önemli..
Demekki dinleniyor sevgili bünyen vardır bildiği..:)
Yarın sınıf öğretmenimiz ve bir kaç öğrenci misaifrimiz olacak..
Çok ağır konuklarım. tutuştum şimdiden..Henüz hazırlığımda yok...Çok yağmurlu hava çıkmadımda eşime sipariş verdim artık geç vakitler hazırlayacağım. bir kısmını sabah yaparım...
SPORCULAR.
Asumanzeynep...............350 dakika...
3meleğmvar..............300 dakika....
Toztoprak.................255 dakika...
Derin........................240 dakika...
İlknur83....................210 dakika...
ece78......................160 dakika...
İlbatum.....................160 dakika....
YENA........................140 dakika...
nevzamansız...............135 dakika..
Ceco.........................120 dakika..
tombulkelebekim...........120 dakika..
toksin.........................120 dakika..
Papatya-özmen............120 dakika..
Umutttt......................110 dakika..
Ooooooo dereceye girmişimmmmmmmmmmmmmm. Aaaa bi dakka ya, sondan birinci olmuşum
Şaka bir yana sporcu arkadaşlarımı tebrik ederim, benim de biraz daha çabalamam gerek galiba :)
ne güzel ben severim kızlarımın arkadaşlarının gelmesini
döktürürsün sen vardır aklında bişeyler
Var aklımda bişeyler..
Kızlı erkekli olacaklar, birde bunların ergen muhabbeti nasıl olacak bilmiyorum..:)
Eğlenceli geçeceği kesin..:) Ben oğlanı nasıl zaptedeceğim onu düşünüyorum toplulukta sırf kendisi konuşmak istiyor..
Kimseye müsaade etmez..Öğretmene rezil olmakta var işin ucunda.:)
4 haftadır diyetteyim ve dün ne olduysa birden içimdeki heves kırıldı eski halime döndüm umutsuz oldum sanki kilo veremeyecekmişim gibi...kilolar üstüme yapışacakmış gibi..regl de olmadım zaten düzensizdi 2 ay oldu hala olmadım..acaba hastamı olucam...1 tabak mantı yarım kase aşure yedim canım acayip tatlı istiyo herşeyden sınırsızca yemek istiyorum bişeyler yapmam lazım ama ne yardım edin bana( verdiğim az buçuk kilolarıda geri almak istemiyorummm gidip leslimi yapsam acaba yolun başındayım daha dimi kendimi cezalandırıp 5 mil falan yapayım bu gecede bişey yemiyim...su ve 5i bir arada içeyim yemek yiyince kendimi mutsuz dünyanın en şişko insanı hissediyorum
4 haftadır diyetteyim ve dün ne olduysa birden içimdeki heves kırıldı eski halime döndüm umutsuz oldum sanki kilo veremeyecekmişim gibi...kilolar üstüme yapışacakmış gibi..regl de olmadım zaten düzensizdi 2 ay oldu hala olmadım..acaba hastamı olucam...1 tabak mantı yarım kase aşure yedim canım acayip tatlı istiyo herşeyden sınırsızca yemek istiyorum bişeyler yapmam lazım ama ne yardım edin bana( verdiğim az buçuk kilolarıda geri almak istemiyorummm gidip leslimi yapsam acaba yolun başındayım daha dimi kendimi cezalandırıp 5 mil falan yapayım bu gecede bişey yemiyim...su ve 5i bir arada içeyim yemek yiyince kendimi mutsuz dünyanın en şişko insanı hissediyorum
daha duuuuuur bakalım hemen pes etme hepimizde oluyor böyle şeyler ama bırakmanın bize zarar sağlayacağı kesin
ben tüm çabama rağmen 2 aydır kilo veremiyorum ama hala devam ediyorum asla bırakmam sen de yeme isteğini yatıştırmaya çalış ye ama az kalorili şeyler yemeye dikkat et sporunu bırakma ama çok da zorlama kendini
Çok geçmiş olsunkızlar bugün ortamcamı okula gönderdim ama bebeğim tüm gece kustu.1 e kadarda durmadı ağladı durdu.sonra bişiler yedirip yatırdım kendimde uyumuşum iyi oldu dinlendim.bebeğim hala uyuyor çok şükür.çok yoruldu kusmaktan.
geçmiş okuyup cevap yazacağım inşallah.yst arkadaşımızı ben çok seviyorum .az giriyor olaiblir ki bende az girmeye başladım ama çok samimi ifadeleriyle ona çok alıştım ben kendi adıma.izin vermiyoruz yst canım
Çok geçmiş olsun canım. Çok yakın arkadaşımda yaşadık biz bu durumu. Gebeliğinin sonuna kadar çok çok dikkatli olarak, sağlıkla dünyaya getirdi oğlunu. 5 düşükten sonra bulduğumuz çok değerli bir bebekti o da. Şimdi anaokuluna başladı :)dostlarım 2 gündür sizi takip edemiyorum çünkü biraz önce hastaneden çıkışımı yaptım.çarşamba günü başlayan yüksek tansiyon sorunumla hastaneye gittim ve preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisiyle yatırdılar.tedaviye hemen başlandı ve şükürki kızımda bende iyiz.sıkı takipteyiz.kızımı kaybedeceğimi sandım ve çok korktum.Rabbim herkese sağlık versin
Oooo Yena iş başında :) Kolay gelsin hamarat arkadaşım. Eminim keyifli geçecektir, ağır misafirlermiş gerçekten :)Yarın sınıf öğretmenimiz ve bir kaç öğrenci misaifrimiz olacak..
Çok ağır konuklarım. tutuştum şimdiden..Henüz hazırlığımda yok...Çok yağmurlu hava çıkmadımda eşime sipariş verdim artık geç vakitler hazırlayacağım. bir kısmını sabah yaparım...
Yağdan kaybedip kastan kazandığında kilo kaybı olarak sayıyorlar diyetisyenler asumancığım. Yani benimki öyle yapıyordu; her haftaki tartıda yağ-kas-su ölçümlerimi de yeniliyor ve karşılaştırıyordu, sudan kaybedince kilo kaybı saymıyordu, kastan kazanınca kilo kaybı sayıyordu. 3 ayın sonunda 11-12 kilo vermiştim, 2 kilo da kas kazandığım için toplam 14 kilo yağ kaybı olarak ayzmış, koruma programına almıştı. Yani sana inceldin diyenler haklı :)) Yağların gitti çünkü, inceldin gerçekten :))var herhalde bildiği
yürüyüşün mutlaka faydalı olduğunu düşünüyorum hem dinç oluyor insan bırakmam inşallah hiçbir zaman
ilginçtir görenler zayıflamışsın yine diyorlar ben de bugün ölçtüm kendimi gerçekten incelme olmuş ölçülerde bu biraz düzeltti moralimi
Canım birşey diyeceğim..''Diyetisyenden tüyolar'' diye biri topik açmış..sende birşeyler sormuşsun buna..
Başlığı açan şahıs diyetisyen falan değil..Öylesi saçma sapan başlıklar açmışki önüne gelen yerlere..
Eğer üyeliği iptal edilmezse sana cevap verirse cevabıda saçma sapan olursa üzülme diye söylüyorum canım...
Bizim topik dışında çoğu başlığa güvenmiyoum ben..
Öyle tuhaf şeyler oluyorki..
Çok geçmiş olsunYaşadım bilirim zorluğunu; daha önce yazdığım gibi benim kız da oldu, ilk günü ağır 2 gün sürmüştü, 2 gün geçti hooop oğlan Senin büyüğe geçmez inşallah Doktorumuz çok bulaşıcı olduğunu, ama önemli olmadığını söylemişti, klasik usullerle tedavi etmiştik (yağsız gıdalar, bol su vb.) Sizin de geçmiş bitmiştir inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Çok yakın arkadaşımda yaşadık biz bu durumu. Gebeliğinin sonuna kadar çok çok dikkatli olarak, sağlıkla dünyaya getirdi oğlunu. 5 düşükten sonra bulduğumuz çok değerli bir bebekti o da. Şimdi anaokuluna başladı :)
İnşallah hem sen, hem kızın çok rahat ve sağlıklı sonuna ulaşırsınız. Nurtopu gibi doğunca kızın görmemişe dönersin inşallah.
Oooo Yena iş başında :) Kolay gelsin hamarat arkadaşım. Eminim keyifli geçecektir, ağır misafirlermiş gerçekten :)
Yağdan kaybedip kastan kazandığında kilo kaybı olarak sayıyorlar diyetisyenler asumancığım. Yani benimki öyle yapıyordu; her haftaki tartıda yağ-kas-su ölçümlerimi de yeniliyor ve karşılaştırıyordu, sudan kaybedince kilo kaybı saymıyordu, kastan kazanınca kilo kaybı sayıyordu. 3 ayın sonunda 11-12 kilo vermiştim, 2 kilo da kas kazandığım için toplam 14 kilo yağ kaybı olarak ayzmış, koruma programına almıştı. Yani sana inceldin diyenler haklı :)) Yağların gitti çünkü, inceldin gerçekten :))
Var aklımda bişeyler..
Kızlı erkekli olacaklar, birde bunların ergen muhabbeti nasıl olacak bilmiyorum..:)
Eğlenceli geçeceği kesin..:) Ben oğlanı nasıl zaptedeceğim onu düşünüyorum toplulukta sırf kendisi konuşmak istiyor..
Kimseye müsaade etmez..Öğretmene rezil olmakta var işin ucunda.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?