Çok geçmiş olsunYaşadım bilirim zorluğunu; daha önce yazdığım gibi benim kız da oldu, ilk günü ağır 2 gün sürmüştü, 2 gün geçti hooop oğlan Senin büyüğe geçmez inşallah Doktorumuz çok bulaşıcı olduğunu, ama önemli olmadığını söylemişti, klasik usullerle tedavi etmiştik (yağsız gıdalar, bol su vb.) Sizin de geçmiş bitmiştir inşallah.
canım çok teşekkür ederim ortancamda kötüydü ama bebişim çok fena yaa yavrucak derdini de anlatamıyor.emdiğini de kusuyor.az bi çorba içirdim daha yarısında fışkırıı gibi kustu.abiye geçmez inşallah su çiçeğinden zaten bi sürü devamsızlık yaptı.senin oğlun da 1.sınıfmı?okumaya başladımı?
ne güzel anlatmışın canım sağol ben farketmiyordum ama incelmişim gerçekten hemde hatırı sayılır 3er 5er cm
buda bana teselli oldu ama artık şu yetmişlere yerleşmek istiyorum 80 81 kabus gibi çöktü yaa
süperr
Allah Allah ilk hafta bu kadar gitmesi iyi değilmi yaww.bence süper zaten bizim kiloalrda daha fazla verilebilir ki bi de yürüyüş vs eklenirse.ama ben seni yanlış yönlendirmeyeyimdiyetisyen bu konunu uzmanı tabikızlarrr ben geldimmmçok mutluyummm
aman koştur koştur size geldim. diyetisyenden sabah 10 a randevu aldım niyetim 11-12 gibi eve gelip bildirim vermekti ama kayınvalidem aradı,kötüyüm,merdivende ayagımı burktum gel dedi.. neyse cıktım ona gittim.. tansiyonu düşmüş şimdi iyi..
eşimde iş çıkışı geldi yemegimizi yedik hemen koşa koşa geldik durdurmadım adamı size bildirim vercegim diye
gerçi yine geç aldım liste için,beyzuşa erken gelecegim diye söz vermiştim ama olmadı
artık haftaya inş.. olmazsa da sorun degil benim için listeye girmek..sizlerle oluyorum üstüne de kilo veriyorum ohh daha ne isteyeyim
gelelim bu haftakii kilomaa tam tamına 114.2 geldimm doktorum gel suna 114 diyelim dedi
yani gecen hafta 116.1 bu hafta 114.2
ama bana kızdı... haftada 2 kilo fazla dedi... çok veriyormusum..
ben 2 ser dilim deil 1 dilim yiyorum 3 ögün dedim olmazzz dedi
bazende gec kalkıp kahvaltımı yapmıyor 11 de ara ögüne geçiyordum ona da hayır dedi..
sen yine o peyniri,zeytini yiceksin diger ögünlere bölerek dedi..
ama dedim az yesem de acıkmıyorumm..olmaz dedi..
sonrada diyor ki doktorum sana da yiceksin diye zorluyorum,valla garip
bende söz verdim bu hafta tüm listemi yicem,yemezsen listeni arttırırım dedi:18::18::18:
haftaya 1 kilo verceksin bize yeter dedi
geçmişe bir göz atayım geliyorumm
Ooooooo dereceye girmişimmmmmmmmmmmmmm. Aaaa bi dakka ya, sondan birinci olmuşum
Şaka bir yana sporcu arkadaşlarımı tebrik ederim, benim de biraz daha çabalamam gerek galiba :)
Torpil geçtim..hepimiz derecedeyiz..
geçmiş olsun canım Allah korusun seni de bebişi de inşallah
ececim kızına geçmiş olsun nazarmı değdi kuzuya
ben bugün güne gittim kızlar 7 tane sarma 1 börek 1 kek ve de aşure yedim aşureyi çok da beğenmedim ama ayıp olmasın diye yedim şekeri azdı neyse akşam yine yoğurt felan halledecez artık
benimde aklıma geldi bi de facebokkada koymuştum kuzumu.oh maşallah gene bir kaçamak günü:)))neyseki bugün cuma.bende ptesi davetliyim.seviyorum diye kısır yapar büyük ihtimal.affetmicem o gün kısırı ve diğer şeyleri.o nedenle hsonu kaçırmasam iyi olacak
benim bu ara büyük sıkıntılarım var aslında izin almak istiyorum fakatipin ucu kaçar diye korkuyorum
eğer takım arkadaşlarımız sorun etmezse cuma günleri bildirimyapıcam 1 2 ay lütfen arkadaşlar burada paylaşımı sorun etmeyin gerçek amacımızı icra edelim çünkü desteğiniz kardeştende öte anlayışla karşılayacağınızdan aslında çok eminim ama bilgilendirmek istedim sizleri
sıkıntılarını anlatsan iyi gelmezmi?yada burayı okursun az az da yediklerini yazarsın.kopma buradan bence .ben keşke daha önceden bulsaymışım diyorum.bazen arkadaşların yazdığını çok gülyorum insanın kafası dağılıyor.yada derdi olanı dinliyorum kendimce dersler çıkarıyorum
dostlarım 2 gündür sizi takip edemiyorum çünkü biraz önce hastaneden çıkışımı yaptım.çarşamba günü başlayan yüksek tansiyon sorunumla hastaneye gittim ve preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi teşhisiyle yatırdılar.tedaviye hemen başlandı ve şükürki kızımda bende iyiz.sıkı takipteyiz.kızımı kaybedeceğimi sandım ve çok korktum.Rabbim herkese sağlık versin
çok geçmiş olsun canım.bende yüksek tansiyon problemi yaşadım tuzsuz yemiştim bi süre.diyetine dikkat edince sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah meleğine canım üzülme.üzüldükçe artar Allah korusun
Geçmis olsun canim bebisine insallah çabuk atlatir
teşekkürler canım
cansel canım çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya.
sağol xcanım sana da gözün aydın diyeyim annenler gelecek keşke benimkilerde gelebilse
hanimlar sürekli takip edemiyorum sizi çünkü evde internetim yok sadece okulda girebiliyorum ama buralardayım haberiniz olsun:)
cuma tartıldığınızı da yeni öğrendim :)
ben geçen cuma tartılmamıştım ama cumartesi diyetisyene gittim ilk defa, o da beni tarttı sağolsun:
122.6 idi. ama karnım toktu.
bugün sabah evde aç karna tartıldığımda: 120.4 idi.
bir de sporu yazıyormuşuz sanırım:
pazar günü sabahtan akşama kadar ayaktaydım evin altından girip üstünden çıktım temizlik yaptım.
pazartesi spor yok.
salı 40 dk yüzme.
çarşamba 2 saat salonda çalıştım. ortalama 100 dk ordan desek.
perşembe yine 2 saat salonda çalıştım. bir ortalama 100 dk da ordan desek.
sonuç: 240 dk spor.
günde 1500 kcal civarı diyet.
kilo: -2.2
tabii salı akşamı diyeti bozup götürdüğüm 2 ceviz büyüklüğünde cezeryeyi ve bir avuç fındık-bademi de saymak lazım :)
bir haftayi daha güzel geçirdiğimiz için hepimizi kutluyorum :)
Çok geçmiş olsun. geçen sene okuldan virüs almıştı kızım onu hatırladım, bir gecede 11 defa mı kusmuştu, 2 gün geçmeden de oğluma geçmişti. Çok zor gerçekten, çocuk ayrı perişan oluyor anne ayrı. Alla sabır versin. Umarım tamamen geçmiştir...
:
teşekkürler canım.sizde çok zor zmaanlar geçirmişsiniz.eşim bile diyor çocuklar hasta olunca 3 çocuklu olduğumu iyi anladım diyor
valla ben artıya geçeceğim diye çok korkmuştum şükür 300 gr gitti sevindim.inşallah 7 leri kaybetmeyiz bir daha.ben görmeyeli çooook uzun zaman olmuştuay gitsinde 300 gitsin verememek beni kaç hafta deli etti......
sağol canım inşallah bu kez korurum 79ları :)
evet canım tekrar 7lerdeyim inşallah görmem bir daha ne diyeyim bu kez kesin konuşamıyorum başıma gelenlerden sonra :)
sağol canım geliyorlar bakalım ,bizde yeniyılda gitmeyi düşünüyoruz havalar güzel olursa.....
..........