Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok teşekkür ederim ortancamda kötüydü ama bebişim çok fena yaa yavrucak derdini de anlatamıyor.emdiğini de kusuyor.az bi çorba içirdim daha yarısında fışkırıı gibi kustu.abiye geçmez inşallah su çiçeğinden zaten bi sürü devamsızlık yaptı.senin oğlun da 1.sınıfmı?okumaya başladımı?

süperr incelme maşallah. 30 kilodan sonra vücudun direniyor ama kasların çoğlaıyor demk az daha sabredince gidecek.gerçi takip ettiğim kadarıyla çok misafirlik fln kaçamaklar arttı asuman ben bu hafta deli gibi yedim ama fena değildim yani sadece dün biraz abarttım menümü kıstım biraz.brokoli salata fln yedim bolca ama çorba içtim beypazarı kuru badem vs de yedim yani.tek farkım yemeklerden 15 dk önce dere otu çiğniyorum.acaba ondan artı görmedim çok şükür.dene istersen hem sütten fazla kalsiyumu da varmış.

Allah Allah ilk hafta bu kadar gitmesi iyi değilmi yaww.bence süper zaten bizim kiloalrda daha fazla verilebilir ki bi de yürüyüş vs eklenirse.ama ben seni yanlış yönlendirmeyeyimdiyetisyen bu konunu uzmanı tabi

Ooooooo dereceye girmişimmmmmmmmmmmmmm. Aaaa bi dakka ya, sondan birinci olmuşum

Şaka bir yana sporcu arkadaşlarımı tebrik ederim, benim de biraz daha çabalamam gerek galiba :)

Torpil geçtim..hepimiz derecedeyiz..

benimde aklıma geldi bi de facebokkada koymuştum kuzumu.oh maşallah gene bir kaçamak günü:)))neyseki bugün cuma.bende ptesi davetliyim.seviyorum diye kısır yapar büyük ihtimal.affetmicem o gün kısırı ve diğer şeyleri.o nedenle hsonu kaçırmasam iyi olacak

sıkıntılarını anlatsan iyi gelmezmi?yada burayı okursun az az da yediklerini yazarsın.kopma buradan bence .ben keşke daha önceden bulsaymışım diyorum.bazen arkadaşların yazdığını çok gülyorum insanın kafası dağılıyor.yada derdi olanı dinliyorum kendimce dersler çıkarıyorum

çok geçmiş olsun canım.bende yüksek tansiyon problemi yaşadım tuzsuz yemiştim bi süre.diyetine dikkat edince sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah meleğine canım üzülme.üzüldükçe artar Allah korusun

Geçmis olsun canim bebisine insallah çabuk atlatir

teşekkürler canım

cansel canım çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya.

sağol xcanım sana da gözün aydın diyeyim annenler gelecek keşke benimkilerde gelebilse

sporunda süper

teşekkürler canım.sizde çok zor zmaanlar geçirmişsiniz.eşim bile diyor çocuklar hasta olunca 3 çocuklu olduğumu iyi anladım diyor

valla ben artıya geçeceğim diye çok korkmuştum şükür 300 gr gitti sevindim.inşallah 7 leri kaybetmeyiz bir daha.ben görmeyeli çooook uzun zaman olmuştu

benim durumlarda biraz tekledi toparlıcam inş....

Selammm kızlarrrrr

Deminden beri küçük cadıyla uğraşmaktan ancak geçmişi okudum
Sabahtan beri canım kilo yüzünden çok sıkkındı regl ve kabızlığın büyük etken olduğunun farkında olduğum halde yinede takmadan duramadım :26:
Artık nasıl sinirlerim bozulduysa en sonunda dayanamadım küçük Çocuk gibi ağlamaya başladım eşim tabi çok şaşırdı ve sağ olsun devamlı bana iki şişlik üst üste binmiş ben inanıyorum sen verirsin hem acele etme falan diye tesselli verdi :122: bende omuzunda ağlayıp rahatladım birde burnumu silip üsmüklü dedi bana

Bazen gerçekten Çocuklaşıyorum ama baya iyi geldi şimdi yine kendime geldim :122: Eşim söz verdi bundan sonra hafta sonları birlikte ormana koşuya gidicez :122: hem birlikte eğlenmiş ve hareket etmiş oluruz hemde çocuklarla vakit geçiririz dedi tabi yağmur yağmadığı sürece

ileri geri bende böle mehter marşı gibi sıkıldım.95 altını göremedim yaaa

Sorma canım yaa ara ara sinirlerim fena bozuluyor ama hepiniz bana inanıyorsunuz eşimde tabiki ve ne olursa olsun eninde sonunda bu kilolardan kurtulacağız

cnm hepsi bakılıyo bizde istersen gel sen kolestrol falanda eklerim ben onlara vitamin falanda bakarız tiroid falan yapılır işte

Aslında dediğin gibi ayrıntılı bir test yaptırsam çok daha iyi olucak. Ayın başında gelsem olurmu canım bu hafta baya bir işlerim var eee sonraki haftada yılbaşı öncesi yoğunluk olur. En azından o zaman daha rahat olurum hemde gelmişken senlede rahat görüşebiliriz tabi senin yoğunluğun olmazsa

Evet baya bir demoralize olmuştum ama eccük ağlayınca geçti
Eşimde diyor eğer almış olsaydın kesin belli olurdu yüzünden diye iki gündür küçük civcivde ne gündüz ne gece uyumayınca biraz sinirlerim bozuldu herhalde dediğin gibi inşallah haftaya hepsi gitmiş olur.
Valla iyiki varsınız yoksa eskiden olsa havlu atmıştım kesin

Yok canım ne olursa olsun dikkat etmeye devam ediceğim en azından daha fazla almamış olurum
Artık suyuda sporuda çoğaltıcağım inşallah. Hani Komşu Ablamla spora gidicektik ya hesapta sabahları valla o bir haftadır her sabah çıkıyormuş bir arkadaşıyla ben uyuyorumdur diye bana seslenmemiş ama onada tembihledim mutlaka benide uyandır uyuyor olsam bile diye. Sabah erkenden kalkıp parkta temiz hava bile alsan senin için faydalı olur diyor. Bütün aletlere 5er dakika binsem zaten kesin yarım saati tamamlamış olurum birde parkurda 5 tur atsam 1 saati tamamlamış olurum üstelik metabolizmamda hızlanır belki
Tabi nasip kısmet kendimi şartlandırdığım zaman kesin bir aksilik oluyor o yüzden inşallah demekten başka çare yok

Canım çok geçmiş olsun tekrar valla bizde seni çooook özledik bir an önce iyileşte aramıza dön.
Elbirliği ile kurtulacağız inşallah şu kilolardan

Canım çok geçmiş olsun inşallah birşeyi kalmamıştır kuzucuğun. Bende sana katılıyorum ve kendi adıma izin vermiyorum Yst otur oturduğun yerde hiç bir yere gitmek yok :122:

Canım Ellerine ve Emeğine sağlık Hakkını helal et...
Birinci gelen arkadaşlarıda canı gönülden tebrik ediyorum... Harikasınızzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrr

Harikasınnnnnnnnnnnnnn Allah nazardan saklasın canım inşallah bundan sonra her hafta eksilerde bildirim yaparsın. Bencede diyetisyeninin dediğini yap

canım haklısın kaçamaklar çoğaldı ama yürüyüşü bırakmıyorum elimden geldiğince bir de gittiğim yerlerdeazar azar yiyorum bugün biraz fazla oldu gibi ama
birde sabah ve akşamı hafif geçiştirip dengelemeye çalışıyorum elimden geldiğince alımıyorum ya ona da şükür napalım

ceco üzülme canım halledersin haftaya
şişliklerden de kurtulursun inşallah
nedenini bilsekte canı sıkıcı tabii artıya geçmek ama ağlamışın rahatlamışın sevdiceğinin omzunda

canım ben yemeklerden 15 dk önce dere otu yiyroum basura iyiymiş kür yapıyorum ama zayıflamaya da etkisi varmış.yani wc ye rahat çıkıyorum sanki bunla bi dene istersen zararı yok en azından.kabız olmak ve regl çok etkilemiştir ama canını sıkıp sakın saldırma iyyeceklere ama kendini mutsuz edecek kadar da az yeme bence.yenanın sloganı süper.az olsun benim olsun

çok geçmiş olsun belden çok çektim halada ağrır arada diakkat etmezsem.en iyiy yatış pozisyonları aykaları büküp yan yatmak veya ayaklarının altını yastıklarla yükesletip sırt üstü yatmak.sakın sırt üstü yatma ayakların yerdeyken daha azdırır.bacak bacak üstüne atarkende ayak topuğun diğer dizinde olacak şekilde at.ben çok ağrılı dönemimde bu şekilde 11 saat yol gidebilmiştim

Günaydin kizlarrr Herkese hayirli cumalar diliyorum
Kilo bildirimi yapip cikicam
Gecen hafta : 97
Bu hafta : 96
Spor: 210 dk...
Kilo verenleride sabit tutanlarida tebrik ediyorum

[

geçmiş olsun canım umarım çabuk iyleşir çok zor
temizlemeside ayrı dert
benim kızda 1.5 yaşına kadar hergün 2-3 kez kusardı valla hem koltuları hem halıları değiştirmek zorunda kalmıştım bıkmıştım artık temizlemekten

[/QUOTE]

valla temizlerken ben de çok kötü oldum çok zor (senin işin de çok zormuş yaaa geçmiş olsun

kilom aynı 79.9
sporum 350dk yürüyüş

ankaranın yürüyüş gülü gururumuz kilon aynıda kalsa hepimize çok güzel örnek oluyorsun kendine bol bol oku ve okut.insanların bakışları senin üzerindedir.çekemeyende doludur.dikkat et.asuman yaa bi buluşamadık yılbaşında buluşup alemleremi aksak???

gulmacım çok anlaşılır yazmışsın bayıldım...

ben okula başlıyacakları gün çok güzel hayaller kurmuştum bebeği alıp gezerim gönlümce diyordum.4 hafta yalnıkz bakmıştım sürekli sofra kur yedir alt al vs.okula götürdük bırkatık eve bi geldim baş ağrısı sonrası ağır grip oldum...4 gün yattım yani pek yatamadım ama gezme mezme hayal oldu:)I)

sagol canım inşallah kanal d kadın gibi zayıflarım
inşallahh fadimecigim istedikten sonra neden olmasınki.. tühh ben izleyemedim ama kadında da azim varmış..
off evet gurbet zor..seni çok iyi anlıyorum. ben türkiye deym ama bende gurbet.. adana-kocaeli arası off off ha diyince gidilmiyorki..
Annemle babamı aynı anda evimde agırladığım sayılı... ahh gurbet zalim gurbett:2::2:
slm kızlar
kilom 68.5kg
sporrr 120dakkk
topicimizin en zayıfı sensin sanırım.. manken mankennnn..
bende 68 leri görecekmiyim acaba,sanırım en son ortaokulda görmüştüm
Pes etme canım sakın.Benimde 27 mayısta evlilik yıldönümüm ve 75 hedefledim.Ulaşıcamda.Kararlılığını yitirme.Benim hala umudum isyan etsemde istediğim kadar...
ben inanıyorum arkadasım basarırsın sen.. gözüm üzerinde olacak artık

çok geçmiş olsun canım..gebelik zehrlenmesi önemli bir rahatsızlık Allah ım bir daha göstermesin..
seni de minik prensesini de korusun

ellerine sağlık canım....
daha çok erken canım çok başındasın şimdiden böyle dersen sona nasıl geleceksin.... bugün drlarda dediler spor yapınca yemek yemek istemezsin diye bendede hep böyle olurdu sebebi salgılanan hormonmuş ,bence sende kendini yemeklere vermek yerine spora ver ,daha faydalı olacak eminim...
çok güzel vermişsin canım ,ilk haftalarda daha hızlı gidiyor tabi ama sonra aynı hızı yakalayamıyorsun malesef....
geçmiş olsun.... hep ters zamana gelir değil mi?
sağol canım geldiler şükürler olsun, inşallah seninkilerde gelir... bizimkiler yakın arada 130 km var :)
inşallah kaybetmeyiz canım ya bende ucundan görmüştüm sonra bir kaybettim 2 haftamı aldı :)

ağlama canım ya sana hiç yakışır mı? neyse rahatlmaışsın bak eşinde yanında artık herşey daha kolay olacak inşallah. gidin ormana koşun ,sabahlarıda ablanla çık ,dediğin gibi her alete 5 dk versen yarım saati geçer...
moralini bozma ve aynen devam et ,metabolizmanda hızlanacak emin ol

ece sağol canım elimden geldiğince ankaranın caddelerini aşındırıyorum işte
ne zaman müsait olursan buluşalım akalım canım alemlere sen bu ara hastalıklardan gözünü açamadın ben de çok istiyorum görüşmeyi

mmery tebrik ederim güzel kilo vermişin maşallah ilk haftalar gidiyor hızlıca tabii dikkat edersen ama haftada 1 kilo ideal tabii sen dinle di,yetisyenini
böyle devam edersin inşallah
teşekkürler canım..evet kilom fazla oldugu için sanırım kolay veriyorum..
inş hep böyle devam eder senin kilona indigimi de görsem daha ne

ahhh teşekkür ederim cecoşum inş hep beraber görürüz canım.
evet artık dr.umun dediginin aynısını yapacagım.. bakalım o zaman neolcak
senin de kendini üzüp yıpranmana çok üzüldüm..olur öyle şeyler reglin etkisi,şişkinşigi büyük..
kabızlığın da var.. gececek bunlar haftaya yine süper sahalara giriş yapacaksın inanıyorum buna

Umutttt,neden senin avatar resmin yok.:)
Ben bakıp fikir yürütüyorum.:)
Seninde bir avatar resmin olsa iyi olur..:)

Ben biraz Fransızım bu konulara Yenacığım. İlk defa merak ettim sen sorunca; nedir bu avatar resmi, nereden bulunur, ne amaçla yüklenir??

**Bak, selam verdin borçlu çıktın

ceco üzülme canım halledersin haftaya
şişliklerden de kurtulursun inşallah
nedenini bilsekte canı sıkıcı tabii artıya geçmek ama ağlamışın rahatlamışın sevdiceğinin omzunda

Heee ne kadar beni sinirlendirsede arada severim keratayı böyle zamanlarda Allah razı olsun hep yanımdadır destekler

İnşallah canım ya ben elimden geleni yaparım tabiki yine gerisi nasip kısmet kendimide yırtsam herşey olacağına varır ama pes etmek ve salmakta yok tabiki.

Biumut Canım demin sana geçmiş olsun dedim mi hatırlayamadım ama gerçekten çok üzüldüm Allah korumuş yine Umarım bundan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadan hamileliğini sonuna kadar doyasıya yaşarsınız.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

verirsin canım sen de isteyip azmettikten sonra

Allah ayırmasın başımızdan eksik etmesin onları

bu günki yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
peynir
4zeytin
yumurta
3 b.çay
öğle
bir tabak yoğurtlu ıspanak
ara
2 cennet hurması
akşam
1ç.tabağı et
bir dilim börek
bol salata
1 dilim ekmek
ara
kakoğlu süt 1 s.bardağı

İyi akşamlar canım Hoşgeldin Bizler iyiyiz çok şükür :122: Sen nasılsın
Bu arada listeni de paylaşmışsın ne güzel bence liste güzel ama tabi benden kıdemli olan ablalarımız daha iyi bilir

hoşbuldum iyim çok şükür
ben bir diyetisyene gitmediğim için sizlerim yorumu önemli

Benim kızım kreşten kapmıştı virüsü canım, 4 yaşındaydı, oğlum da 1 yaşındaydı, eh ona da geçti doğal olarak. Aynı anlattığın gibi fışkırır tarzda kusuyordu; kız da 2 gün önce aynı şeyleri yaşamamış gibi karşısına geçip ağlıyordu; "kardeşim, canım kardeşim, ühühühühüüü" diye. Hem çok acıklı hem de komikti durumumuz. Tabi komik yanını şimdi görüyorum o zaman sadece acıklıydı.
Oğlan nispeten hafif geçirmişti, 5-6 kere kusmuştu; kız feciydi ama, gece uykusundan uyanıp uyanıp kusuyordu yavrum, tam 8 defa banyo yaptırmıştım ona bir gecede. ( Yaşarken kötü ama; biz gene iyi atlatmışız, sınıftaki çocuklar 4-5 gün yaşamışlar bu kabusu...

İşte o 3-5 santimler kilo (yağ) verdiğinin en önemli göstergesi, sadece tartıdaki rakama takılmayacaksın. Zaten yetmişlere ayak bastın, devamı da gelecek inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…