bu günki yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
peynir
4zeytin
yumurta
3 b.çay
öğle
bir tabak yoğurtlu ıspanak
ara
2 cennet hurması
akşam
1ç.tabağı et
bir dilim börek
bol salata
1 dilim ekmek
ara
kakoğlu süt 1 s.bardağı
canımm bence listen güzel..ben diyetsyene gidiyorum ve sana dr.umun bana söylediklerinden bilgi verebilirim..
bana sorarsan aksam börek yemişsin o 1dilim ekmegi ögle yeseydin,ögle az yemişsin sanki.zaten 1dilim börek 2 dilim ekmege eş değer.
kakaolu sütün hazır degildi dimi? sen evde yapıp şekerini de az koyduysan oh miss..
buarada çayı sekersizmi içiyosun? 1 küp şeker de 1 dilim ekmekmiş
hayat ne acımasız değil miii
Selammm kızlarrrrr
Deminden beri küçük cadıyla uğraşmaktan ancak geçmişi okudum
Sabahtan beri canım kilo yüzünden çok sıkkındı regl ve kabızlığın büyük etken olduğunun farkında olduğum halde yinede takmadan duramadım :26:
Artık nasıl sinirlerim bozulduysa en sonunda dayanamadım küçük Çocuk gibi ağlamaya başladımeşim tabi çok şaşırdı ve sağ olsun devamlı bana iki şişlik üst üste binmiş ben inanıyorum sen verirsin hem acele etme falan diye tesselli verdi :122: bende omuzunda ağlayıp rahatladım birde burnumu silip üsmüklü dedi bana
Yok canım ne olursa olsun dikkat etmeye devam ediceğim en azından daha fazla almamış olurum
Artık suyuda sporuda çoğaltıcağım inşallah. Hani Komşu Ablamla spora gidicektik ya hesapta sabahlarıvalla o bir haftadır her sabah çıkıyormuş bir arkadaşıyla ben uyuyorumdur diye bana seslenmemiş ama onada tembihledim mutlaka benide uyandır uyuyor olsam bile diye. Sabah erkenden kalkıp parkta temiz hava bile alsan senin için faydalı olur diyor. Bütün aletlere 5er dakika binsem zaten kesin yarım saati tamamlamış olurum birde parkurda 5 tur atsam 1 saati tamamlamış olurum üstelik metabolizmamda hızlanır belki
Tabi nasip kısmet kendimi şartlandırdığım zaman kesin bir aksilik oluyor o yüzden inşallah demekten başka çare yok
Canım çok geçmiş olsun inşallah birşeyi kalmamıştır kuzucuğun. Bende sana katılıyorum ve kendi adıma izin vermiyorumYst otur oturduğun yerde hiç bir yere gitmek yok :122:
:
canım haklısın kaçamaklar çoğaldı ama yürüyüşü bırakmıyorum elimden geldiğince bir de gittiğim yerlerdeazar azar yiyorum bugün biraz fazla oldu gibi ama
birde sabah ve akşamı hafif geçiştirip dengelemeye çalışıyorum elimden geldiğince alımıyorum ya ona da şükür napalım
evet çok acımasız
çayı tek şekerli içiyorum bu durumda ben 4 dilim ekmek yemiş mi oluyorum yani
öğlen ıspanak bulgurlu olduğu için yetti ondan ekmek yememiştim
süt hazır değil kakoğsunu ben kattım onada 2 şeker atmıştım
bu ne ya hiç bişey yememem lazım herşey kilo yapıyormuş
benimle bildiklerini paylaştığın için teşekkür ederim
merhaba arkadaslar bende hayatımd ahıc bu kadar kılo almamısdım hergun yazıpyazıp dıyet lıstelerı sılıyorumbır turlu zayıflamadım gıttı nefret ettım kendomden.varmı deneyıp sonuc aldıgınız dıyet lısteler 29 yasında 102 kıloyum
istersen seninle bugün dr.umun verdigi listeyi paylaşabilirimm..
az biraz fikir olur belki..
bu arada dr.um bana 1 çay önerdi onu haftada 3gün sabah ögle aksam olmak üzere içiyorum.
metobolizma hızlandırıyor,ödemlerini atmaya yardımcı oluyormuş..
1 çubuk tarçın
1kabuk zencefil
1limon dörde bölüp
1elma dörde bölüp
1çay kaşıgı karanfil
1çay kaşığı tane karabiber
yarım demet maydnoz bunları 4bardak suyun içine atıp 10dk kaynatıorum 3 ögün 1 su bardağı içiyorum..
istersen seninle bugün dr.umun verdigi listeyi paylaşabilirimm..
az biraz fikir olur belki..
bu arada dr.um bana 1 çay önerdi onu haftada 3gün sabah ögle aksam olmak üzere içiyorum.
metobolizma hızlandırıyor,ödemlerini atmaya yardımcı oluyormuş..
1 çubuk tarçın
1kabuk zencefil
1limon dörde bölüp
1elma dörde bölüp
1çay kaşıgı karanfil
1çay kaşığı tane karabiber
yarım demet maydnoz bunları 4bardak suyun içine atıp 10dk kaynatıorum 3 ögün 1 su bardağı içiyorum..
Eki Görüntüle 309032
Eki Görüntüle 309033
sosisli milföyler.. oğlumun doğum gününde yapmıştım çok beğenilmişti.. görüntüde harika çubuklu şeker gibi görünüyor..
Eki Görüntüle 309034
Sabah kahvaltımdı..:) Mideme girmeden önce.:)
Çikolatalı kek yaptım minik kek kalıbında uğraştırdı bayağı..
Birde çilekli pudinkli kurabiye yaptım şekillerle
yarında mayalı kaşarlı-patatesli poğaçam var kızım çok beğeniyor onu yapacağım...
Her an fikrim değişebilir tabii..:)
ayrıca yeni fikirlere açığım.:)
tamam cnım hemen paylaşıyorum.sanırım 1500cal.kızlar şimdi çıkmam gerekiyor
eşim atıştırmalık bişeyler istiyor hazırlayım ilerleyen saatlerde yine gelirim
mery canım listeni paylaşırmısın gelince bakarım
Canım peki tadı nasıl bunun daha evvel buna benzer birşey yapmıştım ama tadı berbattıiçemedim maalesef.
Eki Görüntüle 309032
Eki Görüntüle 309033
sosisli milföyler.. oğlumun doğum gününde yapmıştım çok beğenilmişti.. görüntüde harika çubuklu şeker gibi görünüyor..
Eki Görüntüle 309034
yarında mayalı kaşarlı-patatesli poğaçam var kızım çok beğeniyor onu yapacağım...
Yenacığım bir kere daha bahsetmiştik hatırlıyorsundur, burada özel günler için çok sayıda tarifin paylaşıldığı bir topik vardı. Sunumları özel olan ikramlar sunuluyor hani. (sen biliyorsun diye linkini vermedim, bende kayıtlı bir yerlerde :) Oraya bir göz at istersen, eminim senin zaten harika tariflerin vardır, bir de insan son dakikada farklı tarifler denemek istemiyor. Ama sunum için çok güzel fikirler var :) Zaten yaptığımız bir şeyi farklı sunmak için fikir alabilirsin.
Ben sunum hastası olduğum için bayılırım böyle şeylere :) Geçen hafta oradan aldığım fikirle mozaik pastayı (orada farklı pastaydı tabii) kirpi şeklinde yaptım. Her zamanki gibi yapıp bskrem stick'lerden saplayıp burun-göz yaptım, bayıldı bizim çocuklar :)))
Yılbaşı için de Amerikan Salatasını oradaki kaplumbağa formunda yapmayı düşünüyorumm
Dişim ağırmaya başladı yaa 20lik dişim çürümüştü sadece kökü duruyor bir kere daha ağırmıştı doktora gittiğimde apse var deyip ilaç vermişti ağrısı geçince de çektirmekten korkmuştum çünkü çok geride ve kocaman bir diş kökü :18: normal bir diş olsa korkmam da bundan korkuyorum geçen sefer doktor kemiğe yapışık olabilir demişti 1 saat önce majezik içtim ama bana mısın demedi Hepte haftasonları ağırıyor zaten 2 gün azap çekip öleyim diye offf off
Ben biraz Fransızım bu konulara Yenacığım. İlk defa merak ettim sen sorunca; nedir bu avatar resmi, nereden bulunur, ne amaçla yüklenir??
**Bak, selam verdin borçlu çıktın
Hepsi çok güzel görünüyorkahvaltıda sosisli milföyde.
Ellerine sağlık eminim çok lezzetli olmuşlardır.
Valla üşenmesem her gün yediklerimin öncesinde resmini çekip buraya koyacağım ama her gün her gün olurmu acababari porsiyonlarım az mı çokmu bana söylerdiniz
Eki Görüntüle 309032
Eki Görüntüle 309033
Eki Görüntüle 309034
Baktım ki salata yok burda bi tanede fikir benden olsun dedimhem en azından zararsız tabi yine sen bilirsin
Eki Görüntüle 309036
Hemde tam 4 renkli :) Görüntüsü kadar tadının da çok güzel olduğunu garanti ediyorum. Hem çok basit hem çok gösterişli ve davet sofralarınıza renk katacak kadar süper bir salata...işte tarifi...
Malzemeler:
1 kilo patates,
1 kase robottan çekilmiş havuç (3,4 tane),
1 kase çekilmiş mor lahana,
yarım demet maydanoz,
2 sap taze soğan,
tuz, karabiber,
zeytin yağı ve limon,
Hazırlanışı:
Öncelikle patatesleri haşlayıp henüz sıcakken püre yapın. İçine tuzunu ve karabiberini atıp pürenin 3 te 1ini sterçfılm serilmiş kalıba bastırarak yerleştirin. Diğer taraftan robottan çekilmiş yada rendelenmiş havuçları 2 kaşık zeytin yağında soteleyin. Mor lahanayı robota koyup içine tuz, limon suyu ve 1 kaşık zeytin yağı koyup çekin. Maydanozları ve taze soğanı minik minik doğrayın. Kalan patates püresini 3 parçaya ayırıp birine mor lahanayı katıp iyice karıştırın. Bu karışımı sade patates püresinin üzerine döşeyin. Aynı işlemi havuç ve maydanoz soğan karışımı ile tekrarlayıp kalıba karışımları dikkatlice yerleştirin. Dolapta 1-2 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip limon sıkarak servis edin...Üzerini ben dekoratif havuçlarla ve halka soğanlarla süsledim. Ayrıca salatanın katlarını yaparken, her birinin tuz miktarını kendi zevkinize göre ayarlayın. Salatanızı özellikle et ve tavuk yeklerinin yanında ve 5 çaylarında sunabilirsiniz...
Süper görünüyor eline sağlık...Şeyi anlamadım ben..tüm malzemeler patateslemi karışıcak..Resimde pek öyle görünmüyor sadece bir katında var patates..?
canım çok güsel görünüyorlar özellikle de bu saatteellerine sağlık..
sosisli milföylerin çok hoşuma gitti şekillerini nasıl yapıyorsun,bana da ögretirmisin?
çikolatalı keklerini ve çilek pudingli kurabiyelerini de görmek isterdim..
ben pek beceremiyorum bu mutfak işlerini..evlenmeden önce hiç bişe bilmiyordum şimdi yemeklere alıştım sanırım.
ama işte misafirlerim gelecegi zaman çok zorlanıyorum
Haşladığın patatesleri 4 e bölüyorsun
En alta sırf patates ondan sonra diğer malzemelerede diğer patateslerden ekliyorsun ki birbirine yapışsınlar.
Yani havuçada patates, lahanayada patates, yeşilliklerede patates
Kalıbı streçle kaplayıp öyle koyuyorsun hepsini kat kat hatta varsa düz kalıpta kullanabilirsin yada farklı bir kalıp
Birde bunun patates toplusu varoda güzel bir görüntü
Eki Görüntüle 309032
Eki Görüntüle 309033
Eki Görüntüle 309034
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?