Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımm bence listen güzel..ben diyetsyene gidiyorum ve sana dr.umun bana söylediklerinden bilgi verebilirim..
bana sorarsan aksam börek yemişsin o 1dilim ekmegi ögle yeseydin,ögle az yemişsin sanki.zaten 1dilim börek 2 dilim ekmege eş değer.
kakaolu sütün hazır degildi dimi? sen evde yapıp şekerini de az koyduysan oh miss..
buarada çayı sekersizmi içiyosun? 1 küp şeker de 1 dilim ekmekmiş
hayat ne acımasız değil miii

merhaba arkadaslar bende hayatımd ahıc bu kadar kılo almamısdım hergun yazıpyazıp dıyet lıstelerı sılıyorum bır turlu zayıflamadım gıttı nefret ettım kendomden.varmı deneyıp sonuc aldıgınız dıyet lısteler 29 yasında 102 kıloyum

evet çok acımasız
çayı tek şekerli içiyorum bu durumda ben 4 dilim ekmek yemiş mi oluyorum yani
öğlen ıspanak bulgurlu olduğu için yetti ondan ekmek yememiştim
süt hazır değil kakoğsunu ben kattım onada 2 şeker atmıştım
bu ne ya hiç bişey yememem lazım herşey kilo yapıyormuş
benimle bildiklerini paylaştığın için teşekkür ederim

teşekkürler canımm ortancam iyi de bebişim kötü hala çok şükür akşam uyudu birazdan uyanınca ne edeceğiz bilmiyorum.
aldığın kararlar için

evet canım farkındayım dengeliyorsun ama çok geziyorsun asuuuuuuu şaka bir yana ben evdeyim genelde bi yerlere gtsem senin kadar misafirim gelse hayatta bu kadar iradeli olamamzdım.seni çoook tebrik ediyorum

istersen seninle bugün dr.umun verdigi listeyi paylaşabilirimm..
az biraz fikir olur belki..
bu arada dr.um bana 1 çay önerdi onu haftada 3gün sabah ögle aksam olmak üzere içiyorum.
metobolizma hızlandırıyor,ödemlerini atmaya yardımcı oluyormuş..
1 çubuk tarçın
1kabuk zencefil
1limon dörde bölüp
1elma dörde bölüp
1çay kaşıgı karanfil
1çay kaşığı tane karabiber
yarım demet maydnoz bunları 4bardak suyun içine atıp 10dk kaynatıorum 3 ögün 1 su bardağı içiyorum..

Aramıza hoş geldin eğer düzenlı paylaşımda bulunur ve burayı takip edersen eminim sende istediğin kiloya düşersin
Bizler genelde sağlıklı beslenip mümkün olduğunca abur cuburdan uzak durup spor yapmaya calışıyoruz. Eğer biraz geçmişe bakarsan bir çok sağlıklı beslenme listeside bulabilirsin tabi bizlerde yardımcı olmaya çalışırız merak etme.

sağol canım iyi imiş ulaşması kolay mazemelermiş zencefil tane karabiber olıp deneyeyim diğerleri evde bulunuyor zaten
diyet listen nasıl kaç kalorilik

kızlar şimdi çıkmam gerekiyor
eşim atıştırmalık bişeyler istiyor hazırlayım ilerleyen saatlerde yine gelirim
mery canım listeni paylaşırmısın gelince bakarım

sosisli milföyler.. oğlumun doğum gününde yapmıştım çok beğenilmişti.. görüntüde harika çubuklu şeker gibi görünüyor..

Sabah kahvaltımdı..:) Mideme girmeden önce.:)

Çikolatalı kek yaptım minik kek kalıbında uğraştırdı bayağı..
Birde çilekli pudinkli kurabiye yaptım şekillerle
yarında mayalı kaşarlı-patatesli poğaçam var kızım çok beğeniyor onu yapacağım...

Her an fikrim değişebilir tabii..:)
ayrıca yeni fikirlere açığım.:)

Canım peki tadı nasıl bunun daha evvel buna benzer birşey yapmıştım ama tadı berbattı içemedim maalesef.

Hepsi çok güzel görünüyor kahvaltıda sosisli milföyde.
Ellerine sağlık eminim çok lezzetli olmuşlardır.
Valla üşenmesem her gün yediklerimin öncesinde resmini çekip buraya koyacağım ama her gün her gün olurmu acaba bari porsiyonlarım az mı çokmu bana söylerdiniz

kızlar şimdi çıkmam gerekiyor
eşim atıştırmalık bişeyler istiyor hazırlayım ilerleyen saatlerde yine gelirim
mery canım listeni paylaşırmısın gelince bakarım
tamam cnım hemen paylaşıyorum.sanırım 1500cal.

saat 09.00-----1ince dilim peynir (30gram)
3adet zeytin
1ceviz
sögüş yeşillik
2dilim tam bugday ekmek

saat 11.00------1 meyve
2 adet kepekli galeta
1su bardağı ayran

saat 13.00------3köfte kadar et,tavuk(90 gr)
5yemek kaşığı sebze yemegi
salata (yağsız)
2 ince dilim ekmek

saat 15.30------2 porsiyon meyve
1 su bardağı yoğurt ya da süt

saat18.00-18.30---5yemek kaşığı sebze yemeği
1kepçe çorba
salata (YAĞSIZ)
1 dilim ekmek

saat 21.00-21.30---1 meyve
2 kepekli galeta
1 bardak ayran veya süt
böle canım.. yani gayet doyurucu ve aç bırakmayan bir liste. ben yatmam 1 2 gibi dedigim için son aramı öyle geç verdi.
bu arada çorbam 1 kepçe aksamları ama 2 kepçe istersem ekmegi yemeyecekmişim..bende öyle yapıyorum.. birde 2 yemek kasıgı pilav,makarna da 1 dilim ekmek yapıyor. bazen ekmegimin yerine makarna yiyorum 2 kaşıkçık..

Canım peki tadı nasıl bunun daha evvel buna benzer birşey yapmıştım ama tadı berbattı içemedim maalesef.

canım tadı limondan dolayı ekşi ama tarcın maydnozn falan tüm kokusunu alıyor.sogukken içemiyorum ama sıcakken sevdim

Son düzenleme:

Baktım ki salata yok burda bi tanede fikir benden olsun dedim hem en azından zararsız tabi yine sen bilirsin

Hemde tam 4 renkli :) Görüntüsü kadar tadının da çok güzel olduğunu garanti ediyorum. Hem çok basit hem çok gösterişli ve davet sofralarınıza renk katacak kadar süper bir salata...işte tarifi...

Malzemeler:

1 kilo patates,
1 kase robottan çekilmiş havuç (3,4 tane),
1 kase çekilmiş mor lahana,
yarım demet maydanoz,
2 sap taze soğan,
tuz, karabiber,
zeytin yağı ve limon,

Hazırlanışı:

Öncelikle patatesleri haşlayıp henüz sıcakken püre yapın. İçine tuzunu ve karabiberini atıp pürenin 3 te 1ini sterçfılm serilmiş kalıba bastırarak yerleştirin. Diğer taraftan robottan çekilmiş yada rendelenmiş havuçları 2 kaşık zeytin yağında soteleyin. Mor lahanayı robota koyup içine tuz, limon suyu ve 1 kaşık zeytin yağı koyup çekin. Maydanozları ve taze soğanı minik minik doğrayın. Kalan patates püresini 3 parçaya ayırıp birine mor lahanayı katıp iyice karıştırın. Bu karışımı sade patates püresinin üzerine döşeyin. Aynı işlemi havuç ve maydanoz soğan karışımı ile tekrarlayıp kalıba karışımları dikkatlice yerleştirin. Dolapta 1-2 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip limon sıkarak servis edin...Üzerini ben dekoratif havuçlarla ve halka soğanlarla süsledim. Ayrıca salatanın katlarını yaparken, her birinin tuz miktarını kendi zevkinize göre ayarlayın. Salatanızı özellikle et ve tavuk yeklerinin yanında ve 5 çaylarında sunabilirsiniz...

Onu unuttum ben..Bakayım bulabilecekmiyim..
Evet sunum çok önemli hakkaten..
Salatayı kamplumbağa formunda yapmak için düşüncen nedir.?nasıl vereceksşn şekli.?

Baharcığım çok geçmiş olsun...

Ben biraz Fransızım bu konulara Yenacığım. İlk defa merak ettim sen sorunca; nedir bu avatar resmi, nereden bulunur, ne amaçla yüklenir??

**Bak, selam verdin borçlu çıktın

Aşk olsun,olurmu hiç.:))
Kullanıcı adının olduğu yerdeki resimdir avatar..hepimizde var ya.:)) bir tek sende yok.:)
Yararlı linklere tıklıyorsun..profil düzenlemeye giriyorsun, solda avatarını değiştir var..Ordan gözat sonra istediğin bir resim,manzara vb.seçip değişiklikleri kaydet diyorsun..:)

Çocukların çok hoşuna gitmişti yaptığımda aklıma geldi..Yarın gelenlerde koca çocuk kesin hoşlarına gider,faydalı bişey olmadığı için..:))

Kulakları çınlasın dilencii çok yapardı bunu..Yediklerinin fotolarını eklerdi..

canım çok güsel görünüyorlar özellikle de bu saatte ellerine sağlık..
sosisli milföylerin çok hoşuma gitti şekillerini nasıl yapıyorsun,bana da ögretirmisin?
çikolatalı keklerini ve çilek pudingli kurabiyelerini de görmek isterdim..
ben pek beceremiyorum bu mutfak işlerini..evlenmeden önce hiç bişe bilmiyordum şimdi yemeklere alıştım sanırım.
ama işte misafirlerim gelecegi zaman çok zorlanıyorum

Süper görünüyor eline sağlık...Şeyi anlamadım ben..tüm malzemeler patateslemi karışıcak..Resimde pek öyle görünmüyor sadece bir katında var patates..?

Süper görünüyor eline sağlık...Şeyi anlamadım ben..tüm malzemeler patateslemi karışıcak..Resimde pek öyle görünmüyor sadece bir katında var patates..?

Haşladığın patatesleri 4 e bölüyorsun
En alta sırf patates ondan sonra diğer malzemelerede diğer patateslerden ekliyorsun ki birbirine yapışsınlar.
Yani havuçada patates, lahanayada patates, yeşilliklerede patates
Kalıbı streçle kaplayıp öyle koyuyorsun hepsini kat kat hatta varsa düz kalıpta kullanabilirsin yada farklı bir kalıp

Birde bunun patates toplusu var oda güzel bir görüntü

Ahanda resminide buldum daha az uğraştırır serviside daha kolay

Yapımıda normal haşlayıp 1 kaşık tereyağ birde istersen içine az birşey rende kaşar ve mayanozde ekleyebilirsin ama olmazsada güzel oluyor.
Ondan sonra istediğin şeye bulayabilirsin; havuç rendesi, lahana rendesi, maydanoz, dereotu, kırmızı biber

Son düzenleme:

evet kötü oldu görüntü değilmi.?
ÇEvreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim..:)

sosisli milföy çok basit..
Miilföy katını elimle düzleştirip arasına sosis koyup rulo yapıyorum sonra bıçakla kesip aslında tarifinde çöp şiş vardı.. hatta ilk yaptığımda öyle yapmıştım çok daha güzel görünüyordu..
evde kalmadığından geçende kullanmıştım..bende kürdanla yaptım sonra kürdana geçirip fırınlıyorsun bu kadar ...

Hımmm anladım şimdi, teşekkürler canım...

yenacim bende kizimin yas gununde milför hamurundan sosisle kundakli bebekler yapmistim cok begenmislerdi cocuklar birde kurabiyelerden dügmeler yapmistim renkgarenk bayilmislardi

senin yaptiklarinda cok guzel olurlar sen yandin yarin cok yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…