Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mmery,

MALZ.
1 paket çilekli puding toz halinde dr outker olan marka özellikle.:))
yarım paket katı yağ
1 kaç yemek kaşığı su,suda renginin pembeleşmesini sağlıyor
un
ele yapışmayacak,yumuşak veya sert olmayacak bir hamur olmalı..

Piştikten sonra pudra şekeri..Çok pratik..

Son düzenleme:

bende peynir toplari yapiyorum ve cok begeniyorum helede cevizlisi ve cörekotlusunu

Son düzenleme:

kötü olur muu gözüm gönlüm açıldı:))
hımm evet anladım şimdi sanırım..çöp şişlere 3 er tanemi geçiriyordun?
şimdi benm milföylerim buzlukta onları çıkarıp yumusamasını bekleyip sonra yapacagım degil mi?
hafta içi eşime yapayım.. unutmayayım sonra. çok teşekkürler

Evet bunlarda çok güzel..Daha pratik dediğin gibi..Bunu kesinlikle hanımlarla oturduğumuzda yapacağım..
LAf lafı açtı bak.:)) Buna benzer irmikle pişip hindistan cevizine bulanan birde tatlı var..

oleyy gitmiş yağlar gerçekten sevindim
çok şükrediyorum rabbime bugünleri gördüm ya gerçi hala inanamıyorum ben zayıfladığıma ilginç bir duygu
haklısın canım bu ara biraz fazla sosyalleştim ama üstüste geldi işte napıyım daha gidilip gelinecekler var aslında ama bu kadar yoğun olmaz inşallah
kek ve kurabiyeleri görmek isterim doğrusu kulağa hoş geldi göze de hoş geleceğine eminim ellerine sağlık canım bayılacaklar
kahvaltın da benimkini andırıyor bol yeşillikli ama ben peyniri biraz abartıyorum

çek koy canım bence sakıncası yok zaten kahvaltı az çok belli değişik versiyonları resimlersin

Kızlarrrrrrrrrrr Stv de maceracı var gülmekten karnıma ağrılar girdi gelin kaynanalar bir arada yemek yapıyor ama hepsi komedi gibi
reklam girdi ama birazdan devam eder.
Sunucunun da maşallahı var erkek olmasa tam bizim topiklik adam programa başladığında nekadar zayıftı bütün yöreleri gezip yiye yiye kilo almış
Bu bölümde afyondalar

senin yaptıklarında güzelmiş eline sağlık canım...

evet hafif yumuşasın..Çöp şiş kullanıcaksan ikiye bölebilirsin her şişe bir milföy olacak canım..
Yaparsın eşine sende yersin 1-2 tane, ekmek yemezsin..

Asucum bende peyniri az yemiyorum onu bitirdikten sonra yine aldım tabağıma çaktırma..

.
cok guzel gözüküyor hemde saglikli simdi yapsakda yesek oh karnimiz doyardi yaw

ahh allah iyiligini versin ceco gül gül öldüm.. stv bizim kumanda da 61.kanaldaymış bunu da ögrendim
maaşallah gece gece neler konusup izliyoz,tam zayıflama topiciyiz

ehh kaçamak olur snırım çilekli puding kurabiyesi tarifin içinde teşekkr ederim

Tebessüm oku oku bitiremedinmi.:)))

Derin hoşgeldin..

yenacım hoşbulduk canım..geçmişi okuyup ancak geldim...
ellerine sağlık sosisli milföyler harika görünüyor misafirim geldiğinde deniyeceğim...kahvaltı tabağında çok hoş ayriyetten bende o bardaklarla çay içmeye bayılırım her sabah ıhlamurumu onunla içerim...
bende sana etimek tatlısını önerecektim yada tiramusu ama tatlılarını yapmışsın canım ..salata olarakda ben geçenlerde arkadaşta yedim kuskus salatası mercimekli önerecektim, çok hoşuma gitti en yakın misafirimde deneyeceğim...

ceco sorma canım daha 15 gün var şimdiden telaş aldı beni bende daha yeni alıştım kan vermeye yıllarca iğneden çok korktum hamilelğimde alıştım ,nazda çok seviyor dra gitmeyi şu anda dr şker ve balon veriyor diye ona zevkle muayene oluyor ..hatta birinin hasta olduğunu duyduğunda benim kottoyuma(doktr)gitmeyin o benim kottayım diyor...çığlıkları şu anda bile kulağımda hissedebiliyorum yok yok mümkün değil tutamıyacağım onu ben eşim tutar artık ben dışarıd abeklerim...
nurseNA dişlerimiz çok oldu çıkalı ama geçen hafta sağlık ocağındaki dr bronşit dediğinde çok korkmuştum o yüzden çocuk druna götürdüm faranjitmiş meğer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…