Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün amcamın oğlu yazın evlendi 3 ay oldu oturmaya gittik kız 45 kilo ancak gelir spora başladım diyor, nerende fazlalık ben göremiyorum dedim midem var diyor ..hay allahım yaaaaa balkondan atlayayım ben o zaman dedim....nasıl matabolizmaysa.. abla ben çok yerim bir ekmek yer kalkarım sofradan diyor ....

neden zor olsun sen iste yeterki azimli ol

bende yapıyorum bu salatayı ama her katı patatesle karıştırmadan

hoşgeldin

geçmiş olsun sen iyi ol gerisi boş verirsin o kiloları merak etme

sıkıntılarını paylaşırsan aslında hafiflersin belki

geçmiş olsun umarım uzun sürmez

rabbim ikinizide korusun geçmiş olsun
çok su içiyorum demiştin demkki bundanmış
allah kolaylk versin sen yaparsın birşeyler
hamarat arkadaşım

aman benim kızda aynı sen onla uğraşmayı bırakta beni dinle diyor

Umutttt,neden senin avatar resmin yok.:)
Ben bakıp fikir yürütüyorum.:)
Seninde bir avatar resmin olsa iyi olur..:)
bu arada senin yeni avatar çok güzel

doğru demiş
sen diyetisyeni dinle

geçmiş olsun zordur diş ağrısı
helede 20 yaş dişi

offff bende geliyimmi süper

aaa süper valla bunu yaparım sağol canım hemde sağlıklı

Tebessüm oku oku bitiremedinmi.:)))

Derin hoşgeldin..

yok valla sabahtan beri açık kalmış bilgisayar anlatırım şimdi

Hepinize iyi geceler hanımlar..Uyumam lazım..
Yarın en geç yedide uyanacağız kızım dersaneye gidecek sonra onikide eve misafirlerle birlikte gelecekler..

Derin'ciğim ben bayılıyorum o bardaklara yıllardır çayımı onunla içerim..
kuskus tarifinide ekle lütfen bulunsun..:)

Ayyy gıcık şey..Sevmediğim insan profili, kilo sorunu olan birilerinin yanında sürekli diyet ve spordan bahseden yada kilo aldım diye mıymıy yapan modeller..
bir ara getirde dövelim,her ne kadar şiddete karşı olsakta...:))

dün kaynanamı hastaneye götürdük kızımla boyun fıtığı yenilemiş dr. emar ve kan da verdi
bu sabah kan vermek için yşne götürdüm
hazır gitmişken bende mamaografi göğüs ultrasonu ve kan verdim
bizim ailede gögüs kanseri olduğundan tetkik yapılmalıymış sonuçları pazartesi alacam

eve geldik11 30 gibi bildirim yaptım kızımı doyurdum kahvaltı ettimbir bardakda sallama olsun çay içeyim diyordumki kızım tuvalettte idrarını yaparken acıyor dedi kaptım dr. a götürdüm idrar tahlili verdi ama hanım evde yaparım burda yapmam dedi

zaten kayananamı emar için yine hastaneye götürecektim kızıda aldım gittik onu bıraktım biz arabada bekleyelim dedim
sıralar karışmış bekliyecem siz gidin bitince ararrım dedi
eve geldik yarım saat sonra aradı gittim aldı

eve geldim yemek yaptım kızım idrarı yaptı kabı hastaneye götürdüm yemek yedik oldu saat 9 bittim ama bugün hastane hastane dolandım
sabah bildirimden beri açık kalmış topik
ondan yenacım

ayy benimde onu dövesim geldi valla

tebessüm, benimki hep bana bak diyor...Tutuyor yüzümü o minik elleriyle bak bak yapıyor...
Annecim ben hep sana bakıyorum zaten diyorum. kazara başka yöne baktığımda hemen yakalıyor..:)
Bazen feci bunalıyorum kızımda bu yaşlardayken çok konuşurdu..hiç fırsat vermiyor iki laf etmeme..

iyi geceler yenacım yarın için kolay gelsin
tebessüm geçmiş olsun kızına ve kayınvalidene yine koşturmuşun bugün

Benim büyük kızımda ufakken çok severdi doktoru hatta bir keresinde daha 4 yaşındayken bana bir numara yaptı o gün az daha kalbim duracaktı
Bir sabah kalktı anni doktora gidelim dedi bende hasta olmadan gidilmez dedim sonra başladı karnını gösterip anni aciyoooo demeye bende tabi baştan inanmadım. Sen nasıl bir inatsa cadıdaki ille gidelim de gidelim çok aciyooo diye ağlamaya. Ama gözünden de gerçekten yaş geldi bende bu sefer acaba gerçekten mi ağrıyor diye düşünmeye başladım. En sonunda okadar çok kıvrandı inledi ki anam dedim yoksa birşeymi var. Aksilik ya o günde eşim para bırakmamış bende de kuruş yok
Gözleride kayınca dedim herhalde birşey var ağlayarak eşimi aradım kız fenalaştı yerde yarı baygın yatıyor diye. O da hemen taksi çağır git babamın dükkanına uğrayıp para al kızı hastaneye götür dedi. Kızı giydirdim ama hala kendini iyice salmış sadece inliyor anne ölüyorum diye Taksici bile bizi apartmandan çıkarken gördüğünde telaş yaptı acaba havale mi geçiriyor yada apandisit mi var diye. Dükkana uğrayıp para aldıktan sonra anında hastaneye gittik tabi eşimde o arada KVye haber vermiş Banu çok kötü yanlız bırakma çocuk fenalaştı diye oda o zaman nasıl olduysa hastaneye koşturmuş zaten yakın bir yerde olduğu için.
Hastaneye girdiğimizde hemşireler bile telaşlandı hasta çıksın hemen girin diye. Tam hasta odadan cıktı girin dediler sen cadı kucağımdan indi muayene odasında başladı göbek atmaya osmana geldik osmana geldik diye doktoruna adıyla hitap ediyor bide cadı Doktor bile ne olduğunu anlatınca gülmekten yarıldı meğer cadı sırf doktorunu görebilmek için numara yapmış
Anası kılıklı numaracı hala bile aklımıza geldikce ona anlatıyoruz eeee sizde beni götürseydiniz itiraz etmeden diyor
Tabi sonrasında eve gidince bir iki tane kıçına vurmuştum senmisin beni kalpten az daha götüren diye bir daha o oldu

kuskus tarifiaklımda kalan şöyleydi canım yne yapacağımız zaman nette aratır buluruz...kuskusu haşlayıp süzüyorsun mercimeğide aynen öyle, başka bir yerde bolca yeşillik doğruyorsun maydonoz dereotu taze soğpan marul hepsini karıştırıyorsun zeytinyağı limon ve tuzla beraber çok harika birşeydi ben zaten kuskusa bayılırım...

sorma canım aynen vallahi ...ben daha yeni tanıyorumizmirden gelin geldi, birşey diyemedim tam olarakda niyetini çözemedim ..ilerleyen günlerde anlarım artık ben seni çağırırım yenacım birlikte döveriz sorun değil ayoll:))iyi geceler canım yarın işin çok senin...

eliyle suratımı tutup çeviriyor bana bak diye benimkide aynı
birde benim kız 2.5 yaşına kadar konuşmadı anne bile demedi ya sıpa şimdi onun acısını çıkarıyor

iyi geceler yenacım yarın için kolay gelsin
tebessüm geçmiş olsun kızına ve kayınvalidene yine koşturmuşun bugün
sağol canım valla öyle oldu

anası kılıklı numaralara bak sen amannn valla korkulur

offf offf hepsimi aynı bu veletlerin benimkide beni konuşturmaz anne sen sus sen konuşma anne diye bağırır bana her yerde , hatta geçen arkadaşlar kahvaltıya geldi hiç rahat vermedi bana konuşuyorum diye sürekli kaldırdı beni masadan yok eee yaptım yok oyuncak ver ,v.b....
bugünde süslenmek içimden geldi elbise giydim uzun zamandır giymiyordum kendini yerlere attı bende elbise giyeceğim diye hıçkırıklarla ağladı sonrada botlarımı giydim hava çok yağdığı için bugün ilk defa yine yerlere attı kendini babasının elinden tutuyor çabuk banada bot alındiye ....öldüm gülmekten bugün o yağmurda ana kız elbiselerle gezmeğe gittik allahtan babamız götürdü...

hahahahahaha

ayyy şok oldum nasılda öyle numara yapabildi pes vallahi şaşıyorum bunlara..herkezi ayağa kaldırmış zilli...bizimkide bayıla bayıla gidiyor hatta geçen gün balon verdi şeker vermedi yırtıyor kendini anne şeker vermedi yaaa diye dr bile gülüyor onu görünce onun derdi şeker ve balon diyor....

ayy benimde onu dövesim geldi valla

geçmiş olsun canım...
dövün vallahi ben sizi yardıma çağırırım..

iyi geceler
ceco kızına helal olsun cimcime

mery canım listen benim için az gelir ben okadarcıkla doymam ekmeği azalttım ama mutlaka katı bişeyler yiyorum ben tok tutabilecek
gecen sene banada 1500 kal.bir liste vermişti doktor yarım gün bile uygulayamamıştım ben biraz alışana kadar sadece porsüyonlarımı azaltarak devam etmek istiyorum
teşekkür ederim paylaşımın için

bu arada benimkide öyle önceden oğlan bu resmenkarıştı diyorduk
top araba tamir set alın bana tamirat yapacam diye 2 ay kafamın etini yedi evde elinde çekiç tornavida ile dolanıyordu
bu ara başladı anne büyüyünce ama diye altını çizerek topuklu söyle uzun çizme alırmısın diyor
ben elbise giyince bende aynısından istiyorum diyor
bebeklerle oynamaya başladı
babasına söyledim kız olduğunu anladı demekki diyor

çok güzelmiş valla

Canım çok geçmiş olsun inşallah seninde sonuçların temiz çıkar.
Kız büyük ihtimalle idrar yollarını üşütmüştür acıyor dediyse tuvaletini yaparken onada acil şifalar canım
Valla sen bugün sporun alasını yapmışsın resmen canım yaa.
Allah yardımcın olsun güzelim zor bütün gün oralarda koşturmak derdini anlatıp sıra beklemek

Benimki daha 17 aylık oldu ama aynı. Kuçağıma oturttuğum an devamlı bir eli çenemde devamlı kendine çeviriyor hatta baktırmak yetmiyormuş gibi devamlı birde öptürüyor kendini. Bazende tam tersi o beni defalarca öpüp duruyor şakasına git kız yeter dediğimde inadına daha fazla öpüyor. Ablasınıda benden kıskanıyor yanımıza yaklaştığı an onu itiyor anni menimmmm diyor
Bazen çok hoşuma gidiyor bazende daralmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…