Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhhhh keşkeeee

ben bu listeye nasıl girebilirim :26: ve bu bir haftalık listemi??

Haftalık liste canım...2 cuma üst üste kilo bildirimi yapınca listeye daimi olarak giriyorsun...

Bugünkü kilonu yaz listeye ekleyeyim...

Her cuma en geç saat 13.00 gibi kilo ve yaptığımız sporumuzu yazıyoruz ve liste oluşturuyoruz.

Bu hafta seyahatten yeni döndüğüm için listeyi şimdi hazırlayabildim.Ben de geç kaldığım için bu haftalık senin bildirimini de almak zorunda hissediyorum kendimi...Hadi kilonu yaz canım.Geçen hafta 102.2 olarak bildirmişsin...

Canım ellerine ve emeğine sağlık gece gece uğraşmışsn

Kızlar bana müsaade sizlere hoş sohbetler
Kendinize iyi bakın ve yarına kadar allaha emanet olun
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
sana da iyi geceler canım ben de yatayım artık

teşekkürlerrr

Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000

Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800

Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000

teşekkür ederim :)))
bu sabah tartıldıgımda 101.0 dı.

tşk ler beyzuş abla emeğine ellerine sağlık gece gece uğraş vermişsin..
bu haftada 3.olmuşum ne kaa güzel..kilo veren arkidişleri ve sabit olanları tebrik ederim + da olanlarda inşallah haftaya güzel kilocuklar verirsiniz iyi geceleriniz olsun...

Bir şey değil canım....

Haftaya da derece bekliyorum senden inşallah....

Turnal

Handecs

Ekzyd

Eslem

Arkadaşlar;sizler 1 kez kilo bildirip daha sonra herhangi bir bilgi vermediğiniz ve kilo bildirmediğiniz için listeye alamadım...2 cuma kilo bildirdikten sonra listeye girebiliyorsunuz....

Doğa3,Avrasya,Waw.....Sizlerde önümüzdeki cuma kilo bildirirseniz listede olacaksınız...

Doğacığım;
Canım kardeşim;bekliyorum seni diyorum ve başka bir şey demiyorum...Ha bir de özledim tabii.....

kızlarrr süpersiniz ayşecimmmm sen ayrıca harikasın
beyzuş ablam ellerine sağlık ben ancak gelebildim sabah uğraştım giremedim asumanım solemiş sanırım regli oldum dün gece ve bütün gün karnım ağrıdı okulda kötü saatler geçirdim kıvrandım resmen izin alıpta eve gelmedim süründümmmm

ablam geçen haftada söyleyecektim unuttum mutlunun kilosu son hafta yanlış olmuş 98 kilo değil mutlu 89 ablam düzeltirseniz çok öptmmmmmmmmmm

Günaydın güzel hanımlar..

Bende işe koyulmadan geldim kart basayım diye..:))
Sonra devamsızılıktan maaşım kesilmesin.:))

BEYZUSS canım, hoşgeldin özledim seni..Nasıl geçti, yalnızmıydınız.?
Benim rezilliğimi gördün değilmi.? Oklavaları belimde kırabilirsin..Hiiç sesim çıkmaz..boynum kıldan ince derim, küçük emrah gibi dururum karşında..

----------

Tebessüm,dün ne çok yorulmuşsun kıyamam..tüm günün hastanede geçmiş..
Kızın içinde geçmiş olsun..benim kızda geçen yıla kadar her deniz-havuz döneminde idrar yollarından doktorluk olurduk.çok ateşde yapardı birde mide bulantısı..Sizde yok değilmi öyle birşey.??

Son düzenleme:
günaydın kızlar ayşecim tebrikler .dereceye giren kızlar kutluyorum maşallah diyorum............BEYZUŞ ABLA YENA ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN HAKKINIZI HELAL EDİN BİZLERLE UGRAŞIP YORULUYORSUNUZ

günaydın yena erkencisin.dün egece ne tarifler vardı öle topikte amann ağzımın suyu aktı yineyaa.

Arkadaşlar yarın sabahdan itibaren bende sizinle burda günlük listelerimi ve nekadarına uyduğumu nekadar süreyle spor yaptığımı paylaşıcam ..eşim benden uzaklaşmaya başladı hatta star tv de başlayacak zayıflama programına kendi götürdü beni ama elendim herkes 250 300 kg arasıydı ben zayıf kalmışım .. neyse artık inanılmaz derece kendimden de soğumaya başladım bırakın eşimi yarın başlıcam çünkü buzdoalbını boşalttım birsüredir alışveriş yapmadım ıvır zıvır kalksın diye bugun market yollarına düşüp diyet listeme uygun alışveriş yapıcam ..daha önce akupunktura gittim ve ordan kalan listemi tekrar uygulayacağım doktor kişiye özel listeler hazırlamıştı ozamanlar akupunkturunda etkisiyle 1,5 ayda 17 kg kadar vermiştim .. tabi şimdi sadece ddiyet ve spor olacak çocuk istiyorum ama bu kiloyla yaparsam 150 kg ile doğururum herhalde ..benide listenize ekleyin lütfen .. bu arada psikolojim çok bozuk beni eşimin annesi sananlar oldu geçen yıl hiçte yaşlı durmuyorum kışdı kar varı kafama şalı sardım biyere gidiyorduk sokak röportajı varmış eşimi çevirdiler hemen bende 2 adım uzaklaştım spiker demezmi anneniz nedne uzaklaştı o an yerin dibine girdim eşime rezil oldum .. eşimde o benim eşim ne annesi dedide adam özür diledi .. artık değişme zamanı .. desteklerinizi bekliyorum

kilom : 105

sevgiyle kalın elele herşeyi başarırız

hoşgeldin canım inşallah istedigin kiloya ulaşırsın bende senin kilondayım gel beraber zayıflayalım .burdaki arkadaşlar çok tatlılar hepsi sana yardım eder

günaydın kendi kilomda senide buldum benim kiloma kim yakınsa onlarla beraber inşallah bu sefer başarıcam bir senede 20 kiloyu hedef koydum başarıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…