Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım inşallah istedigin kiloya ulaşırsın bende senin kilondayım gel beraber zayıflayalım .burdaki arkadaşlar çok tatlılar hepsi sana yardım eder

süpersin canım moral ve desteğe ihtiyacım var hepiniz çok iyisiniz zaman zaman okuyorum yazdıklarınızı artık bende katılmaya hazırım benim ideal kilom 54,5 ama 65 civarına inmem harika olacak hepberaber veririz İNŞALLAH

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın böyle korkular.Şükür ki sen ve bebeğin sağlıklısınız

Canım çok güzel kilo vermişsin.İlk zamanlar zaten fazla gidiyor.Vücuttaki ödem falan.Sonra bence kilo vermen yavaşlıcak kendiliğinden.O zaman daha dikkat etmen gerekir.Bu arada tebrikler ikinci olmuşsun arkadaşım.

Süper görünüyor.Denicem bunu en kısa zamanda.Çörek otuna da bandırabiliriz sanırım.Siyah toplarda olsun arada :)

Ellerine emeğine sağlık Beyzuş.Listede adımı gördüm inşallah bol eksili rakamları da görürüm.

Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000

Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800

Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000

Geçmişi okuyup gelmiştim.Dün verdiğiniz tarifler linkine bakıcam şimdi biraz.Şimdilik hoşçakalın

ellerin dert görmesinn teşekkür ederiz
Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000

Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800

Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000

toztoprak nurların arasında kalmışın dilek dileeee listeye bile gile girmişim vayy beee çok mutluyum sırayla haftaya inşallah 2. olurum

salaK gibi oldum dün akşam saat 10 da komsu yeşilmercimekl haşhaşlı börek getirdi 1 tane götürmüşüm bile yedikten sonra anca farkına vardım rejimde oldumun off yaaaa

bide kızım uyuodu geceleri 2 haftadır ağlıyo sağa sola dönüyo uyumuyo oda oda gezp yerlerde yatıyoz her yanım tutulmuş normalmiidr ki 1 bucuk yasında anlamadım köpek dişleri çıkkıyo ondanmıdır acep yatmadan ne içirsemki papatya yada gece çayımı alsam

Hoşbuldum canım;

Ben de özledim tatlım...Çok güzel geçti gezimiz;hava da ilkbahar gibiydi.Dönüşte körfezi dolaşarak döndük.Bursa'ya uğradık.Ulucamii ve Emir Sultanı ziyaret ettik.Kapalıçarşıyı gezdik.Turist gibi yani....

Ben hiç bir rezillik görmedim...Senin rezillik dediğin kilo; benim daimi kilomdu biliyorsun;seninki misafir Allahtan...Yakında gidecek rahatlayacaksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…