Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine saglik beyzus abla her hafta bizim icin ugrasiyorsun ellerine saglik
Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000

Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800

Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000

Aman yarabbi 3. olmusum coooooooooooooooooooook sevindim

beyzuş ablacım ellerine sağlık
dereceye girenleri de tebrik ederim maşallah diyim de devamı gelsin
ben bugün kayınvalideme gideceğim kalacağız orda yarın akşamüstü felan geliriz artık

Günaydın Kızlar

Çok dişim ağırıyo apranax içtim geçer inşallah :26:

Canim cok gecmis olsun dis agrisini cok iyi bilirim gecen sene tam 3 tane yirmilik disimi aldirdim Tavsiyem agrisi gecer gecmez aldirman sonra inan cok rahat edersin Ilik tuzlu suyla agzini calkala ben cok faydasini görmüstüm dene istersen

Günaydın Kızlar

Çok dişim ağırıyo apranax içtim geçer inşallah :26:

ççok çok geçmiş olsun bende çok çektim o ağrıdan malesef dokorumun söylediği bişeyi paylaşmak isterim bende ve deneyenlerde çok işe yaradı
parmağını ıslatıp bol tuz dök onu ağrıyan dişe sür etine filan yutma sakın biraz bekle 2-3 dakika inanılmaz rahatlarsın

gunaydın kızlar hepınızde ıyısınızdır ınsallah kılo verenlerı gordukce daha cok motıve oldum kendımı bıldım bılelı bu kılolar basıma bela ama hayatımda hıc bu kadar ıradelı olmamıstım konuya cok yazmasamda sureklı okuyorum sızı ve gercekten cok motıve oluyorum hayatımda suan o kadar olumsuz bır olay yasadım kı ama ınanın hıc uzulmedım kendıme dert etmedım cunku kılo verıyorum yaaa o benı cok mutlu edıyor hepınıze tesekkur ederım guzel yazılarınız ıcın

Teşekkürler kızlar verdiğiniz bilgiler için.
Apranax ağrımı biraz hafifletti ben de diş macunu koyuyorum ağrıyan kısma ağrısını alıyor ama bu 20lik diş olduğu için inanın şuan yüzümün sol tarafı acayip ağrıyor gözüme ve kulağıma vuruyor ağrısı. Ramazanda yine böyle olmuştu ağrısı geçince çektirmekten korkmuştum şimdi yine aynı şekilde ağırıyor akılsız başım işte akılsızzz pazartesi ilk iş dişçiye gidicem ağzımda ne kadar işe yaramaz diş varsa çektircem

mrb canım yırmılık dısın agrısını bıolırım bence kendıne hıc yuk yapma gıt bıran once kurtul bosa ezıyet cekıyorsun ben suanda cok rahatım uc tane gomuk cektırdım ve coook fenaa gecmıs olsun sana canım

Herkese merhaba bugün yoğunluktan yazamdım.malum cumartesi çok siparişimiz oluyor.

Dereceye girenleri kilo verenleri tebrik ediyorum.,

beyzuş ablam ve yena ellerinize sağlık.hakkınızı helal edin.

Biumut çok geçmiş olsun canım allah korusun seni ve bebişini.

Herkese sevgiler

böreklerde kahvaltıda harika görünüyooor...ellerine sağlık afiyet olsuuun.....

bu da güzelmiş ellerine sağlık cecooo....

çoook geçmiş olsun canım..sonuçlar iyi çıkar inş...

ellerine sağlık beyzuuus....

Merhaba hanımlar hafta sonu rehavetyi gelmiş topiğe kimsecikler yok bende selam veriyim dedim geçmişe bakamadım sayfalar habire hata veriyor.

ellerine sağlık heyecanla geldim baktım listeye bu haftanın başarılı güzelleri kim diye. dereceye giren arkadaşları tebrik ederim

Dişim için özele gittim. 1000 mg lık antibiyotik verdi bir de apranax çarşamba gel çekelim dedi üstteki 20 likte çürümüş dedi dişçiye gidersem rahat 4 tane çekilecek dişim var

slm kızlar sabah kahvaltı tabagımın resmini cektim ama yollayamadım nasıl koyuluyo resim link atarmısınız

sabah kib.kut. kadar lor
5 zeytin
roka dereotu 3 dlm domates
2 dlm ekmek tahıllı
ööglen nescafe ile 1 kurabiye arkadaşta
şşimdi acıktım eşim akşam etsiz ciğköfte almış yemedim ögün olarak değerlendirip şimcik götürdüm
8 tane marulla birlikte yarım domates lavaşlar gözüme baktı ye beni yebi diye ama yemedim küstüm lavaklara25:
ilerleyen saatlerde artık meyve iile geçiştiririm

Dişim için özele gittim. 1000 mg lık antibiyotik verdi bir de apranax çarşamba gel çekelim dedi üstteki 20 likte çürümüş dedi dişçiye gidersem rahat 4 tane çekilecek dişim var

ben yzın çektirdim 20 lik zor oluyo ama arada ağrıdı ilaclarla azaltım gitmedim azmma eninde sonunda çekiliyo care yokk 33 yasına kadar direndim ama rahatım şimdi bosa cekmişm onca zaman 1 haftada kurtuldum yeni yıldan sonra çektir suratın sişiyo geçmiş olsun

Pazartesi günkü menümü buraya yazarak diyete başlamıştım.Salı da yazdım ama çok fazla yorum yapan olmayınca sadece sayfaları okumakla yetindim.Yediklerime dikkat etmeye devam ettim.Az da olsa spor yapmak için leslie videolarını indirdim ama sadece salı akşamı 3 milin yarısını yapabildim,yani 25 dk.Çarşamba günü temizlik vs derken vakit olmadı.Perşembe annemin günü vardı,teyzelerle beraber ben de fazla kaçırdım.Her gün tartılıyorum,pazartesi sabahıyla bu sabah arasında tam 2 kilo var.Keşke perşembe de boğazımı tutsaydım,daha fazla kilo vermiş olacaktım.Ama acaba 5 günde 2 kilodan fazlası zararlı mıdır?İdeali ne kadar sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…