Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ideali haftada 1 kilo ayda 4 yada 5 normal 3 yıldır burdayım haftada 1 kilo veren sonradan almadı hızla veren hızla döndü bende doğumdan dolayı hala burdayım hamileyken bile takip ederek fazla almadım motive ediyo burası devam eder listeye girersen inşallah dahada cok kkilo verirsin

Papatya çayı iyi geliyor çocuklarada ama tabi içerebilirsen:)
Dişim için özele gittim. 1000 mg lık antibiyotik verdi bir de apranax çarşamba gel çekelim dedi üstteki 20 likte çürümüş dedi dişçiye gidersem rahat 4 tane çekilecek dişim var
Geçmiş olsun canım bende 2 20 lik dişimi çektirdim sıradada daha çok diş var
Afiyet olsun nursena bende çok severim çiğ köfteyi lavaşlarıda yememişsin bişey olmaz heralde.

anam etsiz çiğ köfte cal 50 imiş

ayy bide lavasla yesem ne olur acepp etli olsa heralde hepten komalık olurdum allahtan ögün yapmışım urfada görev yaparken her gece götürüyodum kilolarımı çig köfteye borççluyum hain küüüfteee

Dişim için özele gittim. 1000 mg lık antibiyotik verdi bir de apranax çarşamba gel çekelim dedi üstteki 20 likte çürümüş dedi dişçiye gidersem rahat 4 tane çekilecek dişim var
Ilacini bitirir bitirmez hemen hallet canim inan cok rahatliycaksin 1 haftada iyilesirsin
of offf ben hafta ici kahvalti yapmiyorum ama bu sabah cocuklarla yaptim sucuklu yumurtayi götürdüm 2 parca cavdar ekmegiyle Resmide yine buraya yazdigin yere girip az asasinda eklenti ekle yaziyo oradan yapabilirsin
En ideali 1 kilo canim kendini fazla kasmadan yapmayi dene Gerci bende yapamiyorum ama umarim sen basarirsin Yazdiklarini emin ol diger arkadaslarimda okuyordur geri cevap yazmiyorlar diye gücenme Bu arada aramiza sende hosgeldin

herkese mrblar... ben 86 kg idim geçen nisan ayında spoara başladım suan 58 kgdeyim.. kararlı olursanız herşeyin üstesinden gelebilirsnz ve gerçekten istemek cok cok önemli inş başarıcaksınız... kadın isterse herşeyin üstesinden gelebilir.. ekmekten makarna ve pilavdan uzak durun haftada 1 defa küçük porsiyon halinde yiyin.. tatlıyı eğer cok seviyosanız 1- 2 ay hiç yemeyin daha sonra haftada 1 yemeye başlayın...et ve tavuk tüketin yağsız haşlama veya ızgara bunlar kas kaybetmemenizi sağlar.. yogurt mutlaka yiyin yağlı veya yağsız ben hiç bakmadım yağlı yedim yogurtu zararını görmedim hala göbeğimde fazlalıgım var baya hemde bel çevrem 79 cm kiloma göre cok fazla acilen vermem gerek...

Selam kızlar ben kv lerin taşınma telaşındayım,yarın taşnıyorlar hayırlısı ile bütün gün hazırlık yaptım yarın evlerinde yemek olmaz vs diye.Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz hiç bakamadım şu haftayı bir atlatayım Allahın izni ile ptesi her şeye kaldığım yerden devam edicem inşallah.Diyet miyet hak getire onca zorla verdiğim kiloların hepsini aldım (( Off off akılsız kafam ne diyim.

En ideali 1 kilo canim kendini fazla kasmadan yapmayi dene Gerci bende yapamiyorum ama umarim sen basarirsin Yazdiklarini emin ol diger arkadaslarimda okuyordur geri cevap yazmiyorlar diye gücenme Bu arada aramiza sende hosgeldin

Ama ben çok ağır bi diyet yapmıyorum ki,kasmıyorum yani.Sadece tatlıdan ve hamur işinden uzak duruyorum.Gerçi 5 günün 3 günü börek götürdüm,uzak duran halim bu yani diyet güncesi oluşturmayı planlıyorum,orda daha net belli olur herhalde bünyemi fazla zorlayıp zorlamadığım.

Bu arada hoşbuldummmm

Maşallah ne güzel kilolar vermişsin inşllah hiç almassın bir daha darısı bizlere.
Kolay gelsin füsuncum taşınma telaşıda zordur.
nasılsınız kızlar
Valla ben acıktım dolanıp duruyorum sen nasılsın.

Son düzenleme:
Maşallah ne güzel kilolar vermişsin inşllah hiç almassın bir daha darısı bizlere.

Kolay gelsin füsuncum taşınma telaşıda zordur.

Valla ben acıktım dolanıp duruyorum sen nasılsın.

ben tokum 3 tatlı kaşşıgı puding yedim 5 tane sarma bide cennet elması arkasınada spor yaptım sadece tatlıyı yemeseydim iyi olcaktı aslında porsiyon kalorisi 250 son pişmanlık neye yararher şeyin bedeli var oda sporrrrrrr

Afiyet olsun canım artık yemişsin boşver pişman olma.

Merhabalar ben bugün keyif yaptım evde sabah mecburen erken kalktım yatakta kaçak yolcu vardı:)Yiğenim bende kaldı uyanmış pıtır pıtır yatağa geldi oynaştık sonra onu kursa gönderdim bende işlerimi yaptım o saatten sonra pijamalarımı tekrar giyip koltukta battaniyemle keyif yaptım izleyemediğim dizileri izledim kafam allak bullak oldu ferihada iffet iffet umutsuz ev kadınlarını görür hale geldim sonunda:)bugün yemek yapmak istemedi canım hazır mantı vardı onu pişiriyorum akşama yağ koymadan az mantı bol yoğurtla onu yiycem.
Bugün yediklerim
Sabah 2 tk krem peynir 2 tk sos 1 tk reçel 1 tane simit.
Öğlen cacık içine 3 tane etimek.
Ara 5 badem 5 fındık azıcık kurudut azıcık yabanmersini 1 bardak diet cola.

Selam kızlarrrrrrrrrrrrr

herkese süper bir hafta sonu diliyorum Bugün akşamcı oldum hatta aslında eşim hadı dışarı cıkalım dedi ama kızlara bir selam vermeden şurdan şuraya gitmem dedim
Bugün sabah kendimi pek iyi hissetmedim eşimde zaten şirkete gitmek zorundaydı erkenden ( normalde çalışmaz hafta sonu ) büyük kızımda kursa gidince küçümen civcivle baş başa kaldık. Öğleden sonra bir silkelendim üzerimdeki miskinliği atıp eve giriştim bir güzel Yarın kahvaltıya eşimin kuzeni gelicek ( yine sevgilisinden ayrılmışta yingesine ağlamaya gelcek ) İyilerken hayırsız aramaz bile
Bugün işleri bitireyimde sabah bir tek kahvaltı sofrası hazırlarım dedim.
Eşim kurtlandı çıkalım hava alalım ordanda halama uğrarız diye az daha beklesin

Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000

Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800

Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000

Kızlarrrrrrrrrrrrrr harikasınız Allah nazardan saklasın
Darısı benim başıma ama kalıcı bir şekilde

Kız ilk defa yeterince kilon yok diye red edilmişsin ne üzülüyorsun.
Merak etme doğru yerdesin eminim sende paylaşımda bulunur devamlı bizlerle iş birliği yaparsan sende hedefine çabuk ulaşırsın.
Aramıza hoşgeldin

Süper görünüyor.Denicem bunu en kısa zamanda.Çörek otuna da bandırabiliriz sanırım.Siyah toplarda olsun arada :)

Canım o sana kalmış bir şey her istediğin şeye bulayabilirsin Görümcem Çöreotlusunuda yapmıştı ama ne bilim çörek otu fazla olunca sanki acımcı oluyor yani ben sevmedim ama o gün onlarda bitmişti

Canım benim küçük civcivimde aynı bir haftadır valla ben ne denediysem olmadı. Her gece aramıza alıyoruz belki öyle uyur diye ama deli dana gibi dönüp duruyor tam oh uyudu diyoruz kalkıp babasını öpüyor defalarca kalksın diye kalmayınca tekrar yatıyor ama bir türlü uykuya dalamıyor ancak sabaha karşı dalıyor ama o arada ben zaten ajda pekkana dönmüş oluyorum gece gece sesinide yükseltsen ne yazar gerim gerim geriliyorum bende. Aslında anasonlu çay denemeyi düşünüyorum o uyku yapıyordu da bitmişti bayadır bende hep unutuyorum

Günaydın Kızlar

Çok dişim ağırıyo apranax içtim geçer inşallah :26:

Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benim iki 20lik ameliyatla alındı diğerleri tutacak diye ödüm kopuyor
İnşallah bir an önce geçer

Canım Fisünum Allah yardımcın olsun inşallah şu önümüzdeki haftadan sonra rahatlarsın tabi KVlerinde
Özledik seni canım yaaaa

Kızlarrrrrrrrrrrrr ben kaçtım bir hava alıp gelicekmişiz son kararımız
Halasına yarın akşam gideriz artık en geç iki saat sonra gelirim

Öptüm hepinizi byeeeeeeeeeeeeee

Mutluuuuuu özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çarşamba gel çekelim dedi apsesi kuruduktan sonra çekersek sorun olmaz dedi yemin ettim aşkıma söz verdim çarşamba paşa paşa gidip çektircem çooook ağrıyo yaaa

Çarşamba gel çekelim dedi apsesi kuruduktan sonra çekersek sorun olmaz dedi yemin ettim aşkıma söz verdim çarşamba paşa paşa gidip çektircem çooook ağrıyo yaaa

geçmiş olsun bekleme bence diş agrısı cehennem azabı gibi çektir kurtul bende 2 tane 20 lik diş çektirdim şükür iyiyim agrım sızım yok

ajda pekkan haa çok güldümmmm bakalım bu gece koca göreve gitti eğer uyursa adama gıcığı bar dicemm :))
hayırlısı olsunn

kızlar annemler var o nedenle giremiyorum kusura bakmayın : )) hepinizi çok seviyorum azcık okuyup çıkacağım müsadenizle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…