Pazartesi günkü menümü buraya yazarak diyete başlamıştım.Salı da yazdım ama çok fazla yorum yapan olmayınca sadece sayfaları okumakla yetindim.Yediklerime dikkat etmeye devam ettim.Az da olsa spor yapmak için leslie videolarını indirdim ama sadece salı akşamı 3 milin yarısını yapabildim,yani 25 dk.Çarşamba günü temizlik vs derken vakit olmadı.Perşembe annemin günü vardı,teyzelerle beraber ben de fazla kaçırdım.Her gün tartılıyorum,pazartesi sabahıyla bu sabah arasında tam 2 kilo var.Keşke perşembe de boğazımı tutsaydım,daha fazla kilo vermiş olacaktım.Ama acaba 5 günde 2 kilodan fazlası zararlı mıdır?İdeali ne kadar sizce?
Papatya çayı iyi geliyor çocuklarada ama tabi içerebilirsen:)salaK gibi oldum dün akşam saat 10 da komsu yeşilmercimekl haşhaşlı börek getirdi 1 tane götürmüşüm bile yedikten sonra anca farkına vardım rejimde oldumun off yaaaa
bide kızım uyuodu geceleri 2 haftadır ağlıyo sağa sola dönüyo uyumuyo oda oda gezp yerlerde yatıyoz her yanım tutulmuş normalmiidr ki 1 bucuk yasında anlamadım köpek dişleri çıkkıyo ondanmıdır acep yatmadan ne içirsemki papatya yada gece çayımı alsam
Geçmiş olsun canım bende 2 20 lik dişimi çektirdim sıradada daha çok diş varDişim için özele gittim. 1000 mg lık antibiyotik verdi bir de apranax çarşamba gel çekelim dediüstteki 20 likte çürümüş dedi dişçiye gidersem rahat 4 tane çekilecek dişim var
Afiyet olsun nursena bende çok severim çiğ köfteyi lavaşlarıda yememişsin bişey olmaz heralde.slm kızlar sabah kahvaltı tabagımın resmini cektim ama yollayamadım nasıl koyuluyo resim link atarmısınız
sabah kib.kut. kadar lor
5 zeytin
roka dereotu 3 dlm domates
2 dlm ekmek tahıllı
ööglen nescafe ile 1 kurabiye arkadaşta
şşimdi acıktım eşim akşam etsiz ciğköfte almış yemedim ögün olarak değerlendirip şimcik götürdüm
8 tane marulla birlikte yarım domates lavaşlar gözüme baktı ye beni yebi diye ama yemedim küstüm lavaklara25:
ilerleyen saatlerde artık meyve iile geçiştiririm
Ilacini bitirir bitirmez hemen hallet canim inan cok rahatliycaksin 1 haftada iyilesirsinDişim için özele gittim. 1000 mg lık antibiyotik verdi bir de apranax çarşamba gel çekelim dediüstteki 20 likte çürümüş dedi dişçiye gidersem rahat 4 tane çekilecek dişim var
of offf ben hafta ici kahvalti yapmiyorum ama bu sabah cocuklarla yaptim sucuklu yumurtayi götürdüm 2 parca cavdar ekmegiyleslm kızlar sabah kahvaltı tabagımın resmini cektim ama yollayamadım nasıl koyuluyo resim link atarmısınız
sabah kib.kut. kadar lor
5 zeytin
roka dereotu 3 dlm domates
2 dlm ekmek tahıllı
ööglen nescafe ile 1 kurabiye arkadaşta
şşimdi acıktım eşim akşam etsiz ciğköfte almış yemedim ögün olarak değerlendirip şimcik götürdüm
8 tane marulla birlikte yarım domates lavaşlar gözüme baktı ye beni yebi diye ama yemedim küstüm lavaklara25:
ilerleyen saatlerde artık meyve iile geçiştiririm
En ideali 1 kilo canim kendini fazla kasmadan yapmayi denePazartesi günkü menümü buraya yazarak diyete başlamıştım.Salı da yazdım ama çok fazla yorum yapan olmayınca sadece sayfaları okumakla yetindim.Yediklerime dikkat etmeye devam ettim.Az da olsa spor yapmak için leslie videolarını indirdim ama sadece salı akşamı 3 milin yarısını yapabildim,yani 25 dk.Çarşamba günü temizlik vs derken vakit olmadı.Perşembe annemin günü vardı,teyzelerle beraber ben de fazla kaçırdım.Her gün tartılıyorum,pazartesi sabahıyla bu sabah arasında tam 2 kilo var.Keşke perşembe de boğazımı tutsaydım,daha fazla kilo vermiş olacaktım.Ama acaba 5 günde 2 kilodan fazlası zararlı mıdır?İdeali ne kadar sizce?
ideali haftada 1 kilo ayda 4 yada 5 normal 3 yıldır burdayım haftada 1 kilo veren sonradan almadı hızla veren hızla döndü bende doğumdan dolayı hala burdayım hamileyken bile takip ederek fazla almadım motive ediyo burası devam eder listeye girersen inşallah dahada cok kkilo verirsin
En ideali 1 kilo canim kendini fazla kasmadan yapmayi deneGerci bende yapamiyorum ama umarim sen basarirsin Yazdiklarini emin ol diger arkadaslarimda okuyordur geri cevap yazmiyorlar diye gücenme Bu arada aramiza sende hosgeldin
Maşallah ne güzel kilolar vermişsin inşllah hiç almassın bir daha darısı bizlere.herkese mrblar... ben 86 kg idim geçen nisan ayında spoara başladım suan 58 kgdeyim.. kararlı olursanız herşeyin üstesinden gelebilirsnz ve gerçekten istemek cok cok önemli inş başarıcaksınız... kadın isterse herşeyin üstesinden gelebilir.. ekmekten makarna ve pilavdan uzak durun haftada 1 defa küçük porsiyon halinde yiyin.. tatlıyı eğer cok seviyosanız 1- 2 ay hiç yemeyin daha sonra haftada 1 yemeye başlayın...et ve tavuk tüketin yağsız haşlama veya ızgara bunlar kas kaybetmemenizi sağlar.. yogurt mutlaka yiyin yağlı veya yağsız ben hiç bakmadım yağlı yedim yogurtu zararını görmedim hala göbeğimde fazlalıgım var baya hemde bel çevrem 79 cm kiloma göre cok fazla acilen vermem gerek...
Kolay gelsin füsuncum taşınma telaşıda zordur.Selam kızlar ben kv lerin taşınma telaşındayım,yarın taşnıyorlar hayırlısı ile bütün gün hazırlık yaptım yarın evlerinde yemek olmaz vs diye.Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz hiç bakamadım şu haftayı bir atlatayım Allahın izni ile ptesi her şeye kaldığım yerden devam edicem inşallah.Diyet miyet hak getire onca zorla verdiğim kiloların hepsini aldım(( Off off akılsız kafam ne diyim.
Valla ben acıktım dolanıp duruyorum sen nasılsın.nasılsınız kızlar
Maşallah ne güzel kilolar vermişsin inşllah hiç almassın bir daha darısı bizlere.
Kolay gelsin füsuncum taşınma telaşıda zordur.
Valla ben acıktım dolanıp duruyorum sen nasılsın.
Afiyet olsun canım artık yemişsin boşver pişman olma.ben tokum3 tatlı kaşşıgı puding yedim 5 tane sarma bide cennet elması arkasınada spor yaptım sadece tatlıyı yemeseydim iyi olcaktı aslında porsiyon kalorisi 250 son pişmanlık neye yararher şeyin bedeli var oda sporrrrrrr
Maşallah ne güzel kilolar vermişsin inşllah hiç almassın bir daha darısı bizlere.
Kolay gelsin füsuncum taşınma telaşıda zordur.
Valla ben acıktım dolanıp duruyorum sen nasılsın.
Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000
Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800
Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000
Arkadaşlar yarın sabahdan itibaren bende sizinle burda günlük listelerimi ve nekadarına uyduğumu nekadar süreyle spor yaptığımı paylaşıcam ..eşim benden uzaklaşmaya başladı hatta star tv de başlayacak zayıflama programına kendi götürdü beni ama elendim herkes 250 300 kg arasıydı ben zayıf kalmışım .. neyse artık inanılmaz derece kendimden de soğumaya başladım bırakın eşimi yarın başlıcam çünkü buzdoalbını boşalttım birsüredir alışveriş yapmadım ıvır zıvır kalksın diye bugun market yollarına düşüp diyet listeme uygun alışveriş yapıcam ..daha önce akupunktura gittim ve ordan kalan listemi tekrar uygulayacağım doktor kişiye özel listeler hazırlamıştı ozamanlar akupunkturunda etkisiyle 1,5 ayda 17 kg kadar vermiştim .. tabi şimdi sadece ddiyet ve spor olacak çocuk istiyorum ama bu kiloyla yaparsam 150 kg ile doğururum herhalde ..benide listenize ekleyin lütfen .. bu arada psikolojim çok bozuk beni eşimin annesi sananlar oldu geçen yıl hiçte yaşlı durmuyorum kışdı kar varı kafama şalı sardım biyere gidiyorduk sokak röportajı varmış eşimi çevirdiler hemen bende 2 adım uzaklaştım spiker demezmi anneniz nedne uzaklaştıo an yerin dibine girdim eşime rezil oldum .. eşimde o benim eşim ne annesi dedide adam özür diledi .. artık değişme zamanı .. desteklerinizi bekliyorum
kilom : 105
sevgiyle kalın elele herşeyi başarırız
Süper görünüyor.Denicem bunu en kısa zamanda.Çörek otuna da bandırabiliriz sanırım.Siyah toplarda olsun arada :)
salaK gibi oldum dün akşam saat 10 da komsu yeşilmercimekl haşhaşlı börek getirdi 1 tane götürmüşüm bile yedikten sonra anca farkına vardım rejimde oldumun off yaaaa
bide kızım uyuodu geceleri 2 haftadır ağlıyo sağa sola dönüyo uyumuyo oda oda gezp yerlerde yatıyoz her yanım tutulmuş normalmiidr ki 1 bucuk yasında anlamadım köpek dişleri çıkkıyo ondanmıdır acep yatmadan ne içirsemki papatya yada gece çayımı alsam
Günaydın Kızlar
Çok dişim ağırıyoapranax içtim geçer inşallah :26:
Selam kızlar ben kv lerin taşınma telaşındayım,yarın taşnıyorlar hayırlısı ile bütün gün hazırlık yaptım yarın evlerinde yemek olmaz vs diye.Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz hiç bakamadım şu haftayı bir atlatayım Allahın izni ile ptesi her şeye kaldığım yerden devam edicem inşallah.Diyet miyet hak getire onca zorla verdiğim kiloların hepsini aldım(( Off off akılsız kafam ne diyim.
ben yzın çektirdim 20 lik zor oluyo ama arada ağrıdı ilaclarla azaltım gitmedim azmma eninde sonunda çekiliyo care yokk 33 yasına kadar direndim ama rahatım şimdi bosa cekmişm onca zaman 1 haftada kurtuldum yeni yıldan sonra çektir suratın sişiyo geçmiş olsun
Çarşamba gel çekelim dedi apsesi kuruduktan sonra çekersek sorun olmaz dedi yemin ettim aşkıma söz verdim çarşamba paşa paşa gidip çektircemçooook ağrıyo yaaa
ajda pekkan haa çok güldümmmm bakalım bu gece koca göreve gitti eğer uyursa adama gıcığı bar dicemm :))Selam kızlarrrrrrrrrrrrr
herkese süper bir hafta sonu diliyorumBugün akşamcı oldum hatta aslında eşim hadı dışarı cıkalım dedi ama kızlara bir selam vermeden şurdan şuraya gitmem dedim
Bugün sabah kendimi pek iyi hissetmedim eşimde zaten şirkete gitmek zorundaydı erkenden ( normalde çalışmaz hafta sonu ) büyük kızımda kursa gidince küçümen civcivle baş başa kaldık. Öğleden sonra bir silkelendim üzerimdeki miskinliği atıp eve giriştim bir güzelYarın kahvaltıya eşimin kuzeni gelicek ( yine sevgilisinden ayrılmışta yingesine ağlamaya gelcek ) İyilerken hayırsız aramaz bile
Bugün işleri bitireyimde sabah bir tek kahvaltı sofrası hazırlarım dedim.
Eşim kurtlandı çıkalım hava alalım ordanda halama uğrarız diyeaz daha beklesin
Kızlarrrrrrrrrrrrrr harikasınızAllah nazardan saklasın
Darısı benim başıma ama kalıcı bir şekilde
Kız ilk defa yeterince kilon yok diye red edilmişsinne üzülüyorsun.
Merak etme doğru yerdesin eminim sende paylaşımda bulunur devamlı bizlerle iş birliği yaparsan sende hedefine çabuk ulaşırsın.
Aramıza hoşgeldin
Canım o sana kalmış bir şey her istediğin şeye bulayabilirsinGörümcem Çöreotlusunuda yapmıştı ama ne bilim çörek otu fazla olunca sanki acımcı oluyor yani ben sevmedim ama o gün onlarda bitmişti
Canım benim küçük civcivimde aynı bir haftadırvalla ben ne denediysem olmadı. Her gece aramıza alıyoruz belki öyle uyur diye ama deli dana gibi dönüp duruyor tam oh uyudu diyoruz kalkıp babasını öpüyor defalarca kalksın diye kalmayınca tekrar yatıyor ama bir türlü uykuya dalamıyor ancak sabaha karşı dalıyor ama o arada ben zaten ajda pekkana dönmüş oluyorum gece gece sesinide yükseltsen ne yazar gerim gerim geriliyorum bende. Aslında anasonlu çay denemeyi düşünüyorum o uyku yapıyordu da bitmişti bayadır bende hep unutuyorum
Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorumbenim iki 20lik ameliyatla alındı diğerleri tutacak diye ödüm kopuyor
İnşallah bir an önce geçer
Canım Fisünum Allah yardımcın olsun inşallah şu önümüzdeki haftadan sonra rahatlarsın tabi KVlerinde
Özledik seni canım yaaaa
hayırlısı olsunnÇarşamba gel çekelim dedi apsesi kuruduktan sonra çekersek sorun olmaz dedi yemin ettim aşkıma söz verdim çarşamba paşa paşa gidip çektircemçooook ağrıyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?