Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000

Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800

Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000

özlemcim gözünaydın canım gelmiş annenler
sağol canım geldiler ama yarın gidiyorlar neyse allah izin verirse yeni yıla onlarla gireceğim :)
ellerine sağlık ablacım ....

ayyy ebn üçüncü mü olmuşum inanmıyorummm . hemde kaç kişi birden üçücü olmuşuz :) bu hafta pek azimli gördüm topiğimizi maşallah bize.......
kolay gelsin canım sana....

ablacım sen yorgun argın neden yapıyorsun bu haftada almayıverirdik ne olacak sanki ,ellerine sağlık ....

Valla zor Banucum.Bizdeyken çoğu şeyi hallettik zaten bunlar son kalan işler artık.
Aman iyi bari canım kolay gelsin.
İyi gezmeler banucum.
kızlar annemler var o nedenle giremiyorum kusura bakmayın : )) hepinizi çok seviyorum azcık okuyup çıkacağım müsadenizle.....
>Ohh anneciğinle keyif yap canım bende seni öptüm.

Geçmiş olsun Baharcığım...Çok zordur diş ağrısı.Allah dayanma sabrı ve acil şifa versin inşallah...

Sağol Banuşum ya ben de sizleri özledim hem de çok.Giden kiloların geri gelmesi acayip canımı sıktı moraller sıfır,aman napıyım yeniden veririm ((

Sefan olsun Banucuğum.....Azıcıkta benim için mıncıklayıp öpseydin kuzucuğu....
Diziler benim de başıma dert,onlar yetmezmiş gibi birde gündüzleri ''bugün ne giysem izliyorum''İlerde lazım olur bazı tüyolar almak lazım...

Valla zor Banucum.Bizdeyken çoğu şeyi hallettik zaten bunlar son kalan işler artık.
Füsuncuğum Allah kolaylık versin de işleri kolaylıkla hallet.Ev taşıma ,yerleştirme zordur.Yeni yeni iyileşiyorsun ;kendine dikkat et...

Güle güle git gel;iyi eğlenceler...Sakın dışarda yağlı kebaplar lüpletme.....Benim başıma hep gelir de,sen şeytana uyma....

Sağol Beyzuşum.Gerçi annem pek bir şey bırakmaz bana yeni iyileştim diye ama olsun yine de taşınmak stresli iş ya.Sen nasılsın neler yapıyorsun canım benim?

Sağol Beyzuşum.Gerçi annem pek bir şey bırakmaz bana yeni iyileştim diye ama olsun yine de taşınmak stresli iş ya.Sen nasılsın neler yapıyorsun canım benim?

Diyet yapıyorum Füsuncuğum......

Arta kalan zamanımda da; el işi ve tv ile vakit geçiriyorum...2 günlük bir kaçamak tatil yaptık eşimle...Güre ye kaplıca oteline gittik..Değişiklik oldu bizim için...

Şimdi yine evdeyim;el işi+tv+diyet-kilo İnşallahhhhhhhh hepimiz için.....

iyi akşamlar
bu gün ki yediklerim
sabah
1 dilim börek
öğlen
yok
akşam
3 dilim ekmek
1 kase işkembe çorbası
bol salata
ara
bir avuç fındık
bu gün böyleydi
eşim evde olmadığı için düzensiz beslendim biraz

Off Beyzuşum inşallah ya.Yza kadar 7 leri görmek istiyorum artık (( sana maşallah iyi gidiyorsun

ohhh sefan olsun banucum bizde bugün oğlumla kahvaltı ve dvd film keyfi yaptık ...:))

kolay gelsin canım iyi günlerde otursunlar ...kilo aldım diyede üzülme önce sağlık sende benim gibi midenden çekiyorsun aman dikkat et kendine Allah düşmanımın başına vermesin çok zor...

Off Beyzuşum inşallah ya.Yza kadar 7 leri görmek istiyorum artık (( sana maşallah iyi gidiyorsun

Sağol canım....

7 leri yaza kadar görürsün,hemde su içinde....Hiç merak etme..Bu ara rahatsızlanmasaydın yine de verirdin ama Allah hep hakkımızda hayırlısını verir.Vardır bunda da bir hayır...

Şimdi ;eski diyetinle devam edeceksin değilmi,çok iyi kilolar verdin Karatayla...Herkese aynı diyet iyi gelmeyebiliyor.Deneme ile bulmak lazım...Sana çok yaramıştı..Hadi haftaya daha iyi ol

kiloları gönder inşallah...

Evet Beyzuşum aynı devam etcem.Regl de oldum sanırım şişkinlikte var bide sağolsun kabızlıkta bonus oldu.Ptesi bismillah diyip başlıycam kısmetse.

Onu unuttum ben..Bakayım bulabilecekmiyim..
Evet sunum çok önemli hakkaten..
Salatayı kamplumbağa formunda yapmak için düşüncen nedir.?nasıl vereceksşn şekli.?
...
Canım, ben geç gördüm kusura bakma, yoksa hemen atardım sana linki. Neyse ki toksin de aynı linki göndermiş. Senin menü çok güzelmiş, eminim bayılmıştır misafirlerin :) Bahsettiğim kaplumbağa da bu linkte gördüğüm bir sunum örneğiydi (yanılmıyorsam makarna salatasına kaplumbağa şekli vermişler), ben ev yapımı Amerikan salatasına uygulamayı düşünüyorum, mayonez yapmaya üşenmezsem :))
Bu link çok güzel ama adına uygun şekilde çocuksu örnekler var daha çok. Diğer bilgisayarımda yabancı yemek süsleme sitelerinin linkleri var, bir ara alıp paylaşayım sizlerle, harika şeyler var, yılbaşı öncesi güzel olur, ben de epeydir incelemedim.
bende peynir toplari yapiyorum ve cok begeniyorum helede cevizlisi ve cörekotlusunu
Ben de peynir toplarını daha çok seviyorum, ben genellikle miniminnacık muffin kağıtlarında servis ediyorum. Benim favorilerim kavrulmuş susam, kıyılmış maydonoz ve kıyılmış dereotuna bulanmış olanlar :))

Tebriklerrrrrr arkadaşlar. Harikasınızzz, takipteyiz biz de :))

Beyzuş hoşgeldin

Tombulkelebek geçmiş olsun...

Özlem gözün aydın, oh üç nesil (dört mü demeliydi?) hasret gideriyorsunuz ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…