sağol canım benim ,bende öptüm :)Aman iyi bari canım kolay gelsin.
İyi gezmeler banucum.
>Ohh anneciğinle keyif yap canım bende seni öptüm.
Canım, ben geç gördüm kusura bakma, yoksa hemen atardım sana linki. Neyse ki toksin de aynı linki göndermiş. Senin menü çok güzelmiş, eminim bayılmıştır misafirlerin :) Bahsettiğim kaplumbağa da bu linkte gördüğüm bir sunum örneğiydi (yanılmıyorsam makarna salatasına kaplumbağa şekli vermişler), ben ev yapımı Amerikan salatasına uygulamayı düşünüyorum, mayonez yapmaya üşenmezsem :))
Bu link çok güzel ama adına uygun şekilde çocuksu örnekler var daha çok. Diğer bilgisayarımda yabancı yemek süsleme sitelerinin linkleri var, bir ara alıp paylaşayım sizlerle, harika şeyler var, yılbaşı öncesi güzel olur, ben de epeydir incelemedim.
Ben de peynir toplarını daha çok seviyorum, ben genellikle miniminnacık muffin kağıtlarında servis ediyorum. Benim favorilerim kavrulmuş susam, kıyılmış maydonoz ve kıyılmış dereotuna bulanmış olanlar :))
Tebriklerrrrrr arkadaşlar. Harikasınızzz, takipteyiz biz de :))
Beyzuş hoşgeldin
Tombulkelebek geçmiş olsun...
Özlem gözün aydın, oh üç nesil (dört mü demeliydi?) hasret gideriyorsunuz ne güzel :)
Canım, ben geç gördüm kusura bakma, yoksa hemen atardım sana linki. Neyse ki toksin de aynı linki göndermiş. Senin menü çok güzelmiş, eminim bayılmıştır misafirlerin :) Bahsettiğim kaplumbağa da bu linkte gördüğüm bir sunum örneğiydi (yanılmıyorsam makarna salatasına kaplumbağa şekli vermişler), ben ev yapımı Amerikan salatasına uygulamayı düşünüyorum, mayonez yapmaya üşenmezsem :))
Bu link çok güzel ama adına uygun şekilde çocuksu örnekler var daha çok. Diğer bilgisayarımda yabancı yemek süsleme sitelerinin linkleri var, bir ara alıp paylaşayım sizlerle, harika şeyler var, yılbaşı öncesi güzel olur, ben de epeydir incelemedim.
Ben de peynir toplarını daha çok seviyorum, ben genellikle miniminnacık muffin kağıtlarında servis ediyorum. Benim favorilerim kavrulmuş susam, kıyılmış maydonoz ve kıyılmış dereotuna bulanmış olanlar :))
Tebriklerrrrrr arkadaşlar. Harikasınızzz, takipteyiz biz de :))
Beyzuş hoşgeldin
Tombulkelebek geçmiş olsun...
Özlem gözün aydın, oh üç nesil (dört mü demeliydi?) hasret gideriyorsunuz ne güzel :)
Hımm resimlerin avatar olduğunu anlamıştım da bir işlevi olduğunu anlamamıştım, dur bir kurcalayayım ben de :))... Aşk olsun,olurmu hiç.:))
Kullanıcı adının olduğu yerdeki resimdir avatar..hepimizde var ya.:)) bir tek sende yok.:)
Yararlı linklere tıklıyorsun..profil düzenlemeye giriyorsun, solda avatarını değiştir var..Ordan gözat sonra istediğin bir resim,manzara vb.seçip değişiklikleri kaydet diyorsun..:)
..
Yağmurgözlüm;
Nasılsın canım benim....Rahatsızlıkların azaldımı?
Ceco;
Dışarlarda kaçamak yaptınmı...Bak tığ da elimde...Hazır bekliyorum;ama yapmadın diye düşünüyorum...
Papatya;
Hoşgeldin canım..Nasılsın...
Hımm resimlerin avatar olduğunu anlamıştım da bir işlevi olduğunu anlamamıştım, dur bir kurcalayayım ben de :))
Yağmurgözlüm;
Ceco;
Dışarlarda kaçamak yaptınmı...Bak tığ da elimde...Hazır bekliyorum;ama yapmadın diye düşünüyorum...
Papatya;
ajda pekkan haa çok güldümmmm bakalım bu gece koca göreve gitti eğer uyursa adama gıcığı bar dicemm :))
hayırlısı olsunn
kızlar annemler var o nedenle giremiyorum kusura bakmayın : )) hepinizi çok seviyorum azcık okuyup çıkacağım müsadenizle.....
Sefan olsun Banucuğum.....Azıcıkta benim için mıncıklayıp öpseydin kuzucuğu....
Diziler benim de başıma dert,onlar yetmezmiş gibi birde gündüzleri ''bugün ne giysem izliyorum''İlerde lazım olur bazı tüyolar almak lazım...
Füsuncuğum Allah kolaylık versin de işleri kolaylıkla hallet.Ev taşıma ,yerleştirme zordur.Yeni yeni iyileşiyorsun ;kendine dikkat et...
Güle güle git gel;iyi eğlenceler...Sakın dışarda yağlı kebaplar lüpletme.....Benim başıma hep gelir de,sen şeytana uyma....
teşekkür ederim ablacım idare ediyorum çok şükür bu aralar acillik olacak kadar şiddetli ağrım olmadı artık mide ağrısıyla yaşamaya alıştım...
bu hafta içi bir gün babam müsait olduğunda başka bir doktora gideceğiz babamın tanıdığı bir dr bakalım inş iyi gelir...
sen nasılsın ablacım maşallah diyeyimde nazar değmesin çok iyi gidiyorsun ablam
Hoşbuldum Umutcuğum....
Yavrun nasıl oldu..Umarım çok iyidir....
Taçları beğendin mi?Hadi haftaya biz de birer tane alalım ne dersin....
Yağmurgözlüm;
Ceco;
Papatya;
teşekkür ederim ablacım idare ediyorum çok şükür bu aralar acillik olacak kadar şiddetli ağrım olmadı artık mide ağrısıyla yaşamaya alıştım...
bu hafta içi bir gün babam müsait olduğunda başka bir doktora gideceğiz babamın tanıdığı bir dr bakalım inş iyi gelir...
sen nasılsın ablacım maşallah diyeyimde nazar değmesin çok iyi gidiyorsun ablam
İyi maşallah, sağolasın :)) Biraz domino etkisi oluyor malum, oğlana da geçer mi diye beklemedeyim şimdi :)
Taçları çok beğendim, hatta komik olacak belki ama 3.'lük tacını çok beğendimmm :) Pırlantaları daha mı büyük ne? Haftaya derece için; şu eki yarışmadaki gibi "varım diyorummm"
Allah acil şifalar versin tatlım..Ağrının her türlüsü çok zor.Neren ağrıyorsa ,canın oradaymış gibi hissediyorsun...Sen çok hassas insansın,bu mide derdi ondan olmuştur diye düşünüyorum...
Bende değişik bir şey yok canım.Dediğim gibi 2 gün tatil yapıp geldik...Şimdi evi bekliyorum bir yerlere kaçmasın diye...Yılbaşına doğru yine memleket yolları gözükür bize.Çalışma hayatı
boyunca her istediğimde gidemediklerimin acısını çıkarıyorum galiba...
Kilo vermem iyi gidiyor şükür.Sağol canım...Umarım yeni yıl hepimiz için hayırlar getirir;kiloları götürür inşallah.......
Yok Ablacığım hem tığ korkusu hemde ilerde yapacağım kaçamak için yer açıyorum
Valla iyiki varsınız yaa her kaçamak fikri geldiğinde aklıma siz geliyorsunuz daha cumaya çok var ama aman bu seferden birşey olmaz demekten hepimiz bu hallere gelmedikmi zateno yüzden artık mümkün olduğu kadar az dışarda yemek yemeye karar verdik eşimlede. Bende cimrimi oluyorum ne eşim dışarda yemek yiyelim dediğinde aaaa boşver onun yerine eve meyve sebze alalım aynı paraya kaç günlük yemek yaparım moduna girmeye başladım artık tabi bu ay yılbaşı faktörü etkin oldu dışarda yememeye
Ablacığım yaaa inşallah bir an önce şu ağrılarından kurtulursun
Rabbim tez zamanda şifa versin sana
İyileş iyicede bir ara seninlede görüşelim güzel ablacığım
Oğluna geçmez inşallah...Allah korusun kuzucukları...
Evet 3.lük tacı daha torpilli oldu.Nedenine gelinceaylaşılacak ya ,bari pırlantası büyük olsun dedim...
3.lük tacı da keser bizi değil mi?Ben de varımmmmmm...Hadi paylaşalım.....
teşekkür ederim nursenacım... darısı başınaaysec ve mery tebrikederimmm
Kızlarrrrrrrrrrrrr ben kaçtım bir hava alıp gelicekmişizson kararımız
Halasına yarın akşam gideriz artıken geç iki saat sonra gelirim
:
teşekkür ederim nursenacım... darısı başına
ohh ohhh gezin bakalım ceco hanımm...nerelere gittiniz acaba?bende gezdm tüm gün..eşim sürekli hediye almaya calıstı bana 24ü doğum günüm ama hiç bişe beğenmedim
Ben geldimmmmmmmmmm :122:
Eşimle biraz dolaşıp birde ikea ya gittik oradada dolanıp birde eve alışveriş yaptık geldik
Beyzus Ablacığım merak etme biz genelde ancak ayda bir yada iki kere dışarda yemek yerizDışarda yemek yediğimizde eşim pek doymuyor oburcuk gittiğimiz yer de zaten hep aynı Salata Bar diye bir yer ızgara et ve koca bir kase salatadır seçimim hatta kızım bile alıştı artık Hamburgerci yerine onu istiyor cıktığımızda oda yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye alıştı :122:
Nerdeeeeeeeeeeee benimki ne zaman önce söz verdi hala bir gece bara gidiceğizDaha evvel Bar olmasada dışarda eğlendiğimiz çok oluyordu ama bir türlü bara götürmedi neymiş her bar yazan yere gidilmez oldumu nezih bir yer olması lazımmış eee şimdide çocukları bahane ediyor Son iki senedir zaten hiç çıkamadık malum küçük civcivi bırakamıyoruz şu anda da zaten babası hastayken benimki gitmez. Yaza benim annemler türkiyeye gelince ancak bir gece kaçarız diyor :122: :122:
Canım gözün aydınne güzel annenlere kavuştun iki günlüğünede olsa. Bizde seni çok seviyoruz güzelim özletme fazla kendini
Annenlere selamlar öptük ellerinden
YOk yok uymadan geldim geriYılbaşı günü az da olsa birşeyler yapıp yiyeceğiz nasılsa o yüzden bu ay dışarda yemek yememeye karar verdim hem masraf hemde kalori olarak geri dönüyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?