Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman iyi bari canım kolay gelsin.

İyi gezmeler banucum.

>Ohh anneciğinle keyif yap canım bende seni öptüm.
sağol canım benim ,bende öptüm :)

sağol umutçum valla 4 mü oluyor anneannemde var :) darısı herkeslerin başına

Hoşbuldum Umutcuğum....

Yavrun nasıl oldu..Umarım çok iyidir....

Taçları beğendin mi?Hadi haftaya biz de birer tane alalım ne dersin....

Hımm resimlerin avatar olduğunu anlamıştım da bir işlevi olduğunu anlamamıştım, dur bir kurcalayayım ben de :))

Yağmurgözlüm;

Nasılsın canım benim....Rahatsızlıkların azaldımı?

Ceco;

Dışarlarda kaçamak yaptınmı...Bak tığ da elimde...Hazır bekliyorum;ama yapmadın diye düşünüyorum...

Papatya;

Hoşgeldin canım..Nasılsın...

sağol abla iyim hem sizi takip ediyorum hem tv. seyrediyorum

teşekkür ederim ablacım idare ediyorum çok şükür bu aralar acillik olacak kadar şiddetli ağrım olmadı artık mide ağrısıyla yaşamaya alıştım...

bu hafta içi bir gün babam müsait olduğunda başka bir doktora gideceğiz babamın tanıdığı bir dr bakalım inş iyi gelir...

sen nasılsın ablacım maşallah diyeyimde nazar değmesin çok iyi gidiyorsun ablam

Ben geldimmmmmmmmmm :122:

Eşimle biraz dolaşıp birde ikea ya gittik oradada dolanıp birde eve alışveriş yaptık geldik
Beyzus Ablacığım merak etme biz genelde ancak ayda bir yada iki kere dışarda yemek yeriz Dışarda yemek yediğimizde eşim pek doymuyor oburcuk gittiğimiz yer de zaten hep aynı Salata Bar diye bir yer ızgara et ve koca bir kase salatadır seçimim hatta kızım bile alıştı artık Hamburgerci yerine onu istiyor cıktığımızda oda yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye alıştı :122:

ajda pekkan haa çok güldümmmm bakalım bu gece koca göreve gitti eğer uyursa adama gıcığı bar dicemm :))

hayırlısı olsunn

Nerdeeeeeeeeeeee benimki ne zaman önce söz verdi hala bir gece bara gidiceğiz Daha evvel Bar olmasada dışarda eğlendiğimiz çok oluyordu ama bir türlü bara götürmedi neymiş her bar yazan yere gidilmez oldumu nezih bir yer olması lazımmış eee şimdide çocukları bahane ediyor Son iki senedir zaten hiç çıkamadık malum küçük civcivi bırakamıyoruz şu anda da zaten babası hastayken benimki gitmez. Yaza benim annemler türkiyeye gelince ancak bir gece kaçarız diyor :122: :122:

kızlar annemler var o nedenle giremiyorum kusura bakmayın : )) hepinizi çok seviyorum azcık okuyup çıkacağım müsadenizle.....

Canım gözün aydın ne güzel annenlere kavuştun iki günlüğünede olsa. Bizde seni çok seviyoruz güzelim özletme fazla kendini
Annenlere selamlar öptük ellerinden

YOk yok uymadan geldim geri Yılbaşı günü az da olsa birşeyler yapıp yiyeceğiz nasılsa o yüzden bu ay dışarda yemek yememeye karar verdim hem masraf hemde kalori olarak geri dönüyor sonra

Allah acil şifalar versin tatlım..Ağrının her türlüsü çok zor.Neren ağrıyorsa ,canın oradaymış gibi hissediyorsun...Sen çok hassas insansın,bu mide derdi ondan olmuştur diye düşünüyorum...

Bende değişik bir şey yok canım.Dediğim gibi 2 gün tatil yapıp geldik...Şimdi evi bekliyorum bir yerlere kaçmasın diye...Yılbaşına doğru yine memleket yolları gözükür bize.Çalışma hayatı

boyunca her istediğimde gidemediklerimin acısını çıkarıyorum galiba...

Kilo vermem iyi gidiyor şükür.Sağol canım...Umarım yeni yıl hepimiz için hayırlar getirir;kiloları götürür inşallah.......

Hoşbuldum Umutcuğum....

Yavrun nasıl oldu..Umarım çok iyidir....

Taçları beğendin mi?Hadi haftaya biz de birer tane alalım ne dersin....

İyi maşallah, sağolasın :)) Biraz domino etkisi oluyor malum, oğlana da geçer mi diye beklemedeyim şimdi :)

Taçları çok beğendim, hatta komik olacak belki ama 3.'lük tacını çok beğendimmm :) Pırlantaları daha mı büyük ne? Haftaya derece için; şu eki yarışmadaki gibi "varım diyorummm"

Çok teşekkür ederim :))

Son düzenleme:

Yok Ablacığım hem tığ korkusu hemde ilerde yapacağım kaçamak için yer açıyorum
Valla iyiki varsınız yaa her kaçamak fikri geldiğinde aklıma siz geliyorsunuz daha cumaya çok var ama aman bu seferden birşey olmaz demekten hepimiz bu hallere gelmedikmi zaten o yüzden artık mümkün olduğu kadar az dışarda yemek yemeye karar verdik eşimlede. Bende cimrimi oluyorum ne eşim dışarda yemek yiyelim dediğinde aaaa boşver onun yerine eve meyve sebze alalım aynı paraya kaç günlük yemek yaparım moduna girmeye başladım artık tabi bu ay yılbaşı faktörü etkin oldu dışarda yememeye

Ablacığım yaaa inşallah bir an önce şu ağrılarından kurtulursun
Rabbim tez zamanda şifa versin sana
İyileş iyicede bir ara seninlede görüşelim güzel ablacığım

Oğluna geçmez inşallah...Allah korusun kuzucukları...

Evet 3.lük tacı daha torpilli oldu.Nedenine gelinceaylaşılacak ya ,bari pırlantası büyük olsun dedim...

3.lük tacı da keser bizi değil mi?Ben de varımmmmmm...Hadi paylaşalım.....

sefan olsun ablacım çalışınca öyle her istediğin zaman heryeere gidemiyorsun çalışmayıncada olmuyor...emeklilik şimdilik bana çok uzak ama rabbim gösterirse bende hakkıyla yaşaamak istiyorum...hayatla tek başıma mücadele etmekten çok yoruldum...midemin şikayetlerinin çoğunun benim hassaslığımdan olduğunu doktorumda söylüyor ablacım ama yapım bu işte değişemiyorum kimseyi kıramıyorum herşeyi içime atmaktan bu hale geldim

canımm bende seninle görüşmeyi çok istiyorum

Tamam paylaşalımm :) Gene böyle büyük pırlantalı, gösterişli olsun ama

.......

Arkadaşlar ne zamandır sormak istiyordum; Stevia (Şeker bitkisi) hakkında bir uzman görüşü almış olan var mı?

Ben 2-3 sene kadar önce duymuştum bu bitkiyi ve öğrendiklerime şaşırmıştım. Fakat netten edindiğim bilgilere tam güvenemediğim için kullanmadım, sonra biraz daha duyulmaya başladı, geçen seneden beri kullanıyorum, ilk defa da organik-kurutulmuş şekilde aldım. Ama bir uzman görüşü de almak istiyorum, kime sorduysam (doktor, diyetisyen) bir şeyler geveledi, bilmediklerinden olsa gerek...

İlk defa duyanlar için de kısa bilgi vereyim. Tabii hatırladığım kadarıyla... Stevia (Stevya da yazılıyor) Güney Amerika'da yetişen bir ağaç ve bu ağacın yaprakları. Bu ağaç şekerden 30 kere daha tatlı, ama kalorisi sıfır. Tatlandırıcıya çok sağlıklı bir alternatif yazıyordu okuduğum sitelerde. Hiçbir yapay madde içermiyor, bildiğiniz ağaç yaprağı, bu güne kadar tespit edilebilen hiç bir zararı ve yan etkisi yokmuş (???). Yerel halk yüzyıllardır kullanıyormuş, son 50 yıldır bazı ülkelerde de kullanılmaya başlanmış ancak ilaç sanayi (yapay tatlandırcılar) gıda sanayi (fruktoz şurubu- mısır şurubu) gibi güçlü lobiye sahip olmadığı için kullanımı belli çevrelerde (doğal beslenmeye duyarlı??) kısıtlı kalmış.
Bu bitki şeker hastaları için de çok uygunmuş, kan şekerini düzenliyormuş.

Yukarıdaki bilgilerin çoğunu bu bitkiyi kullanan ve öneren bir bayan köşe yazarının yazısından hatırlıyorum, araştırınca benzer bilgilere ulaştım. Eczaneden ilk aldığımda tek kullanımlık poşetlerde toz halindeydi, hiç de bitki filan gibi değildi. Etkisi de tatlandırıcıdan farklı, bariz tat vermiyor da tatlımsı yapıyor diyelim. Kullandıkça alıştım ama. Organik ürün saışı yapan güvenilir bir site var, oradan ilk defa yaprak olarak ısmarladım 2 gün önce geldi. Kaynatıp elde edilen suyu kullanılıyor ya da kuru yapraklar toz haline getiriliyormuş. Bir kaşık stevia 1 su bardağı şekere eş tatlılıktaymış. daha denemedim yaprakları...

İşte böyle, uzun oldu ama meraklıları okursa ve bilen varsa benimle paylaşsın lütfen :)

aysec ve mery tebrikederimmm
teşekkür ederim nursenacım... darısı başına
Kızlarrrrrrrrrrrrr ben kaçtım bir hava alıp gelicekmişiz son kararımız
Halasına yarın akşam gideriz artık en geç iki saat sonra gelirim
:

ohh ohhh gezin bakalım ceco hanımm...nerelere gittiniz acaba?bende gezdm tüm gün..eşim sürekli hediye almaya calıstı bana 24ü doğum günüm ama hiç bişe beğenmedim

beyzuşsm teşekkr ederim bu taç benim hayatımdaki(dügünümden sonra) taktığım ilk taç, burada sizlerin arasında da ilk...
benim için çok değerli teşekkürler

Ohhh iyisin valla daha var nasılsa beğenirsiniz birşey
Benim doğum günüm şubatın 28inde eee malum sevgililer günüde 14 gün öncesi adam bir ayda iki hediye beni aşar diyor her seferinde ama iki senedir hediye yok bana o gün onun yerine büyük kızım ne istiyorsa onu yapıyoruz ya sinema yada dışarda yemek oluyor genelde isteği tabi bu sene ufaklıkta var sinema çok zor olur sonuçta almazlar küçük civcivle.
Bakalım iki ay kaldı artık o gün ne planlarlar baba kız bilmiyorum

sağool canım öyle oldu valla... yok yok özletir miyim bak fırsat buldum girdim hemen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…