Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım valla zor hastane işi dün 5 kez gittim bugünde 2 kez gittim zor
sanada kolay gelsin umarım sonuçlar iyi çıkar

afiyet olsun sıkma toparlarsın

Haftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000

Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800

Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000
ellerine emeğine sağlık
gece gece uğraşmışsın canım ablam
tüm kilo verenleri tebrik ediyorum

kızım anne ateşim var ölç diyor abkıyorum sıcak baya ama ateş yok umarım olmaz geçen senede 2 kez geçirdik ama iğne le umarım bu sefer iğnelik olmaz bugünde idrar kültürü verdik sonuç çarşambaya çıkacak ozamanan kadar antibiyotik şurup içecek

hoş geldin
burada motivasyon bulursun

1.5 yaşta benim kız sabaha kadar ayakta sllatırdı
ben yere yatardım o ayağımda sürekli sallardım valla bitmiştim her yerim ağrıyordu
bir gece çıldırdım yere yatak serdim koydum yere bende yattım ben uyumuyorum sende uyma dedim yattım 1 saat falan ağladı sonra ikimizde uyumuşuz sonra baya bir süre yer yayağında yattı
o dönem özelliği sanırım

Günaydın Kızlar

Çok dişim ağırıyo apranax içtim geçer inşallah :26:
bence çektir kurtul

kızlar cızelgeyı olusturdum ama neey yapısrıcagımı bulamadım yaaa profulumde nerey yapıstırıyoruz
kontrol paneline gir
profil düzenleye tıkla
çizelge yazan yere kopyala

bravoooo

kolay gelsin dön artık özledik

komik
simit biraz fazla
hadi iyi gezmeler

kızlar annemler var o nedenle giremiyorum kusura bakmayın : )) hepinizi çok seviyorum azcık okuyup çıkacağım müsadenizle.....
gözün aydın

öğle yok acıkırsın sonra

aminnnn

ben duymamıştım
ama tatlandırıcıyıda vucut tanımayıp şekermiş gibi depolıyormuş diye duydum
hatta dr. özün programında bir kadın sadece diyet kolayı bırakarak ayda 6 kilo vermişti
acaba diye düşündüm doğal ama kapalı bir alanda yetişiyor ve vucudumuz tanımıyor sonuçta
sadece aklıma gelenleri yazıyorum bir buda öyle etki yaparmı bilgim yok

çok güzell teşekkür ederm 2.lik tacıda çok sıkmış hataya onuda stiyorummm
Çok yaşa sen.......

Salmışlar biz oluyoruz ama yakında tığ olacağız tığğğğğğğğğ....

Kara üzüm yok ki bu mevsimde varsa da çok pahalıdır. Zayıflıycaz diye iflas bayraklarını çekmeyelim
kuru siyah üzüm olmazmıki

çok yasa sen emi kız benim bilgisyarın tuslarını kızım yoldu attı bazıları yok basmıyooo ben kocama gıcıklığı var dedim sen bar anlamışsın biz doğuda asker eşim adam ne barı dağdan inemiyoki:98::98::98::98::98:

valla ceco aklıma getirdin bende kızı meydana götüreyim yarın yılbaşı için süslemişlerdir herhalde bir süredir biryerede gidemiyor patladı evde

anaaaaaaaaa sağır duymaz uydururu ben kör görmez uydurur yapmışım
Heee Enişte askerse ancak diskoyu bilir allah göstermesin kimseye
İnsanın fikri neyse zikride oymuş derler ya eğlenesim var herhalde bu aralar ne yapalım bende artık yılbaşında olmadı totoşuma tülbent bağlar çıkan dansözler ayak uydurmaya çalışırım hem spor sayılmasada yiyeceklerim erir

valla ceco aklıma getirdin bende kızı meydana götüreyim yarın yılbaşı için süslemişlerdir herhalde bir süredir biryerede gidemiyor patladı evde

Benim büyük cadı 4 sene evvel ille çam ağacı alalım niye bizde yok demişti bizde ilk önce çam ağacının ve noelin ne olduğunu izah etmiştik sonrada ona süs olarak çam ağacı alabileceğimizi söylemiştik çok istiyor diye
Şimdi her yılbaşına bir iki hafta kala onu kurduruyor bize birde bir güzel süslüyoruz gece lambası niyetine kullanıyor odasında
Bugün hatta birkaç süs daha almak istedi yok yeter dedim zaten birde bu sene küçük cadıdan kollamak var onu
Yarın gündüz onu kuralım diyoruz bizde

biz kurduk birkaç gün kadar oldu nasıl sevindi havalara uçtu

-beyzus ablacım hoşgeldin... demek bizim buraya geldin güreye kaldığın kaplıca çok lüks bir yer değilmi ismini unuttum çok güzel bir yerdir muhakkak hep önünden geçiyoruz..bize yarım saat uzaklıkta keşke görebilseydim seni...

bu gece misafirim vardı tatlıyı kaçırdım biraz eşim baklava yapmış bende sütlü tatlı yapmıştım çok sıkıntım var şimdi çerezide abarttım ben uslanmam gömüldüm resmen....

Hoşbuldum canım....
Evet sizin oralardaydık.Saruhan'da kaldık Derinciğim...
2 günlük bir seyehat olduğu için;Ayvalığa geçme şansımız olmadı.Yoksa seni görmeyi çok isterdim.
İnşallah yaza tekrar gelirim ferah ferah görüşürüz....
Ahh Derinciğim ahhhh evde tatlı olunca dayanması çok zor oluyor değilmi....

hanımlar uyuyormusunuz ne sesiniz soluğunuz çıkmıyor:26:

Hoşgeldin canım valla benim küçük Cadı bu gece yine formunda deli gibi uykusu var ama kaçıp duruyor tam yakalayıp yanıma yatırıyorum yine firar ediyor geberdim ev içinde onu kovalamaktan tabi bir yandanda ağladığı için daha çok yorulmuş gibi hissediyorum şimdi kaçağı kuçağıma aldım da ancak bakabildim

ayy ne güzelll cecooşşş... bende istiyorum çam ağacı...bende süslemek istiyorum..
ama eşim de noeli falan söledi,bizim görüşlerimize uygun degilmiş.. aslında öyle tutucu falan biri de değil ya da almak istemedi bana bahane uydurdu

ohh çok güzel olmuş ablacım oranın havasıda çok güzeldir çok iyi yapmışsınız yaza gelirsen beklerim ablacım misafirim olursunuz...birde iki gündür tatlı krizi yaşıyordum zaten dayanamadım..

Mıncıklarım beyzuş abla zaten tam mıncıklamalık bizimki sorma valla bende çok fazla dizi izler oldum tivibu aldık iyice çizdim hepsini izler oldum:)

Sağol canım oh sende sefa yapmışsın.
Bana şöyle pratik kolay ama gösterişli tarifler versene yılbaşında arkadaşlarımı şaşırtıyım adım beceriksize çıktı belki sayende kurtarırım:)
Hangi siteden aldın bana yazarmısın.
Cuma geçti ya canımda istiyodu bide eşim çok güzel bir fırın var ordan lmış bende yedim valla.

Afiyet olsun derincim maşallah eşinde becerikli baklava yapmış ne güzel ellerine sağlık.

Kızlar çam ağacı demişsin çocukluğum geldi aklıma hep görürdüm tvde çok isterdim ama babam asla derdi halada aynı)Bizde kardeşlerimle o yılbaşına yakın babam ayağını kırmıştı evde koltuk değnekleri vardı bir gece kalktık evde bulduklarımız ve pamukla ağaç yapmıştık kendimize ama pekte beğenmiştik o zaman keşke resmini çekseymişiz::)))

hoş bulduk maşallah küçük cadına allah ömür versin.Bende sıkıntıdan çatlıyorum bende istiyorum evin içinde ses soluk hareket uğraştıracak doya doya sevebileceğim bir yumurcak rabbim duy sesimi
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler

iyi geceler canım güle güle

Benim eşimde baştan kıvırmak istemişti ama sonra kızına hayır diyemedi
O daha çok babasından çekinirdi neymiş babası görürse kızarmış tabi benim cadı kızımı okadar tembihlediği halde gider gitmez dede babam bana Çam ağacı aldı demişti ve KP o zamanlar olağan tepkisini verdi; '' Bu gabur adetlerini sen öğretiyorsun oğluma da kızına da!'' diye
Hatta ondan evvel çocuğa davul çalan noel baba aldım diye de kıyamet kopmuş KP kızımdan oyuncağı alıp gözümüzün önünde kırmıştı kızım deli gibi ağlamıştı ama şansına o gün bir müşteriye götürmüştük KPyi ( mobilya siparişi veren bir cafe işletmecisine )orada ki müşteri tesadüf aynısını hediye etti kızıma oda bunu dedeme vermem ama benimkini kırdı bilerek demişti müşterinin yanında

Sonra sonra adım Asi geline cıktı bildiğimi okumaya devam ediyorum diye ve onlarda alıştı ama daha geçen seneye kadar anne yada babası geliceği zaman çam ağacını saklardı yatak odasına

cok tesekkürler beyzus abla cok sevindim ilk tacimi almis bulunmaktayim insallah her hafta birer tane koleksiyonuma ekleyebilirim

masallah bize masallahhhhhh ilbatumcum

Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada bir bebiş nasip eder ....Aminnnnnnnnn tabi tüm isteyenlere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…