sağol canım valla zor hastane işi dün 5 kez gittim bugünde 2 kez gittim zorgecmis olsun cnm kizina ve kaynanada seninde mamografin temiz cikar insallah bende eltimi götürcem carsamba günü mamografiye bende ultrasal yaptircam guatrmdan rahatsizlik veriyor bana ve geceleri acikiyorum ve cok istahliyim hic sevmiyorum hastaneyi hastanede beklemeyi ama almancayi ben biliyorum diye mecbur ben gidiyorum tercümanliga rabbim hastanelere düsürmesin kimseyi
sanada kolay gelsin umarım sonuçlar iyi çıkar
afiyet olsun sıkma toparlarsınbiliyorum biliyorumm...ama inan köftelerr kücücüktü parmak parmakk 1 tanesinide eşime vermiştimm 5 dene yemişim..bana esas moral bozukluğu yapan altındaki pide olduu...yarın toplucamm insallahh...hafta sonu gerçii kocişde evdee....allahım yardım etsin bana dışarı çıkıcazz mecburr....evde yerim artıkk....
ben zatenn hayranımm öyle çocuklarına pasta poğca yapıp yemeyenlere ben hayatta dayanammam heraldee...eşim sağolsun ne yaparsam şimdi yiyor oda yağsız tuzsuzz..ama hafta sonları kötüüü...
ellerine emeğine sağlıkHaftanın Birincisi..........AYSEC52..........-2000
Haftanın İkincisi...........mmery.............-1800
Haftanın Üçüncüleri.....İLBATUM,İLKNUR83,TOZTOPRAK,NURSENA,..........-1000
gece gece uğraşmışsın canım ablam
tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
kızım anne ateşim var ölç diyor abkıyorum sıcak baya ama ateş yok umarım olmaz geçen senede 2 kez geçirdik ama iğne le umarım bu sefer iğnelik olmaz bugünde idrar kültürü verdik sonuç çarşambaya çıkacak ozamanan kadar antibiyotik şurup içecekGünaydın güzel hanımlar..
Bende işe koyulmadan geldim kart basayım diye..:))
Sonra devamsızılıktan maaşım kesilmesin.:))
BEYZUSS canım, hoşgeldin özledim seni..Nasıl geçti, yalnızmıydınız.?
Benim rezilliğimi gördün değilmi.? Oklavaları belimde kırabilirsin..Hiiç sesim çıkmaz..boynum kıldan ince derim, küçük emrah gibi dururum karşında..
----------
Tebessüm,dün ne çok yorulmuşsun kıyamam..tüm günün hastanede geçmiş..
Kızın içinde geçmiş olsun..benim kızda geçen yıla kadar her deniz-havuz döneminde idrar yollarından doktorluk olurduk.çok ateşde yapardı birde mide bulantısı..Sizde yok değilmi öyle birşey.??
hoş geldinArkadaşlar yarın sabahdan itibaren bende sizinle burda günlük listelerimi ve nekadarına uyduğumu nekadar süreyle spor yaptığımı paylaşıcam ..eşim benden uzaklaşmaya başladı hatta star tv de başlayacak zayıflama programına kendi götürdü beni ama elendim herkes 250 300 kg arasıydı ben zayıf kalmışım .. neyse artık inanılmaz derece kendimden de soğumaya başladım bırakın eşimi yarın başlıcam çünkü buzdoalbını boşalttım birsüredir alışveriş yapmadım ıvır zıvır kalksın diye bugun market yollarına düşüp diyet listeme uygun alışveriş yapıcam ..daha önce akupunktura gittim ve ordan kalan listemi tekrar uygulayacağım doktor kişiye özel listeler hazırlamıştı ozamanlar akupunkturunda etkisiyle 1,5 ayda 17 kg kadar vermiştim .. tabi şimdi sadece ddiyet ve spor olacak çocuk istiyorum ama bu kiloyla yaparsam 150 kg ile doğururum herhalde ..benide listenize ekleyin lütfen .. bu arada psikolojim çok bozuk beni eşimin annesi sananlar oldu geçen yıl hiçte yaşlı durmuyorum kışdı kar varı kafama şalı sardım biyere gidiyorduk sokak röportajı varmış eşimi çevirdiler hemen bende 2 adım uzaklaştım spiker demezmi anneniz nedne uzaklaştıo an yerin dibine girdim eşime rezil oldum .. eşimde o benim eşim ne annesi dedide adam özür diledi .. artık değişme zamanı .. desteklerinizi bekliyorum
kilom : 105
sevgiyle kalın elele herşeyi başarırız
burada motivasyon bulursun
1.5 yaşta benim kız sabaha kadar ayakta sllatırdısalaK gibi oldum dün akşam saat 10 da komsu yeşilmercimekl haşhaşlı börek getirdi 1 tane götürmüşüm bile yedikten sonra anca farkına vardım rejimde oldumun off yaaaa
bide kızım uyuodu geceleri 2 haftadır ağlıyo sağa sola dönüyo uyumuyo oda oda gezp yerlerde yatıyoz her yanım tutulmuş normalmiidr ki 1 bucuk yasında anlamadım köpek dişleri çıkkıyo ondanmıdır acep yatmadan ne içirsemki papatya yada gece çayımı alsam
ben yere yatardım o ayağımda sürekli sallardım valla bitmiştim her yerim ağrıyordu
bir gece çıldırdım yere yatak serdim koydum yere bende yattım ben uyumuyorum sende uyma dedim yattım 1 saat falan ağladı sonra ikimizde uyumuşuz sonra baya bir süre yer yayağında yattı
o dönem özelliği sanırım
bence çektir kurtulGünaydın Kızlar
Çok dişim ağırıyoapranax içtim geçer inşallah :26:
kontrol paneline girkızlar cızelgeyı olusturdum ama neey yapısrıcagımı bulamadım yaaa profulumde nerey yapıstırıyoruz
profil düzenleye tıkla
çizelge yazan yere kopyala
bravooooherkese mrblar... ben 86 kg idim geçen nisan ayında spoara başladım suan 58 kgdeyim.. kararlı olursanız herşeyin üstesinden gelebilirsnz ve gerçekten istemek cok cok önemli inş başarıcaksınız... kadın isterse herşeyin üstesinden gelebilir.. ekmekten makarna ve pilavdan uzak durun haftada 1 defa küçük porsiyon halinde yiyin.. tatlıyı eğer cok seviyosanız 1- 2 ay hiç yemeyin daha sonra haftada 1 yemeye başlayın...et ve tavuk tüketin yağsız haşlama veya ızgara bunlar kas kaybetmemenizi sağlar.. yogurt mutlaka yiyin yağlı veya yağsız ben hiç bakmadım yağlı yedim yogurtu zararını görmedim hala göbeğimde fazlalıgım var baya hemde bel çevrem 79 cm kiloma göre cok fazla acilen vermem gerek...
kolay gelsin dön artık özledikSelam kızlar ben kv lerin taşınma telaşındayım,yarın taşnıyorlar hayırlısı ile bütün gün hazırlık yaptım yarın evlerinde yemek olmaz vs diye.Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz hiç bakamadım şu haftayı bir atlatayım Allahın izni ile ptesi her şeye kaldığım yerden devam edicem inşallah.Diyet miyet hak getire onca zorla verdiğim kiloların hepsini aldım(( Off off akılsız kafam ne diyim.
komikEki Görüntüle 309302 :)))))))))))9
simit biraz fazlaMerhabalar ben bugün keyif yaptım evde sabah mecburen erken kalktım yatakta kaçak yolcu vardı:)Yiğenim bende kaldı uyanmış pıtır pıtır yatağa geldi oynaştık sonra onu kursa gönderdim bende işlerimi yaptım o saatten sonra pijamalarımı tekrar giyip koltukta battaniyemle keyif yaptım izleyemediğim dizileri izledim kafam allak bullak oldu ferihada iffet iffet umutsuz ev kadınlarını görür hale geldim sonunda:)bugün yemek yapmak istemedi canım hazır mantı vardı onu pişiriyorum akşama yağ koymadan az mantı bol yoğurtla onu yiycem.
Bugün yediklerim
Sabah 2 tk krem peynir 2 tk sos 1 tk reçel 1 tane simit.
Öğlen cacık içine 3 tane etimek.
Ara 5 badem 5 fındık azıcık kurudut azıcık yabanmersini 1 bardak diet cola.
hadi iyi gezmelerKızlarrrrrrrrrrrrr ben kaçtım bir hava alıp gelicekmişizson kararımız
Halasına yarın akşam gideriz artıken geç iki saat sonra gelirim
Öptüm hepinizi byeeeeeeeeeeeeee
Mutluuuuuu özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gözün aydınkızlar annemler var o nedenle giremiyorum kusura bakmayın : )) hepinizi çok seviyorum azcık okuyup çıkacağım müsadenizle.....
öğle yok acıkırsın sonraiyi akşamlar
bu gün ki yediklerim
sabah
1 dilim börek
öğlen
yok
akşam
3 dilim ekmek
1 kase işkembe çorbası
bol salata
ara
bir avuç fındık
bu gün böyleydi
eşim evde olmadığı için düzensiz beslendim biraz
aminnnnAllah acil şifalar versin tatlım..Ağrının her türlüsü çok zor.Neren ağrıyorsa ,canın oradaymış gibi hissediyorsun...Sen çok hassas insansın,bu mide derdi ondan olmuştur diye düşünüyorum...
Bende değişik bir şey yok canım.Dediğim gibi 2 gün tatil yapıp geldik...Şimdi evi bekliyorum bir yerlere kaçmasın diye...Yılbaşına doğru yine memleket yolları gözükür bize.Çalışma hayatı
boyunca her istediğimde gidemediklerimin acısını çıkarıyorum galiba...
Kilo vermem iyi gidiyor şükür.Sağol canım...Umarım yeni yıl hepimiz için hayırlar getirir;kiloları götürür inşallah.......
Tamam paylaşalımm :) Gene böyle büyük pırlantalı, gösterişli olsun ama
.......
Arkadaşlar ne zamandır sormak istiyordum; Stevia (Şeker bitkisi) hakkında bir uzman görüşü almış olan var mı?
Ben 2-3 sene kadar önce duymuştum bu bitkiyi ve öğrendiklerime şaşırmıştım. Fakat netten edindiğim bilgilere tam güvenemediğim için kullanmadım, sonra biraz daha duyulmaya başladı, geçen seneden beri kullanıyorum, ilk defa da organik-kurutulmuş şekilde aldım. Ama bir uzman görüşü de almak istiyorum, kime sorduysam (doktor, diyetisyen) bir şeyler geveledi, bilmediklerinden olsa gerek...
İlk defa duyanlar için de kısa bilgi vereyim. Tabii hatırladığım kadarıyla... Stevia (Stevya da yazılıyor) Güney Amerika'da yetişen bir ağaç ve bu ağacın yaprakları. Bu ağaç şekerden 30 kere daha tatlı, ama kalorisi sıfır. Tatlandırıcıya çok sağlıklı bir alternatif yazıyordu okuduğum sitelerde. Hiçbir yapay madde içermiyor, bildiğiniz ağaç yaprağı, bu güne kadar tespit edilebilen hiç bir zararı ve yan etkisi yokmuş (???). Yerel halk yüzyıllardır kullanıyormuş, son 50 yıldır bazı ülkelerde de kullanılmaya başlanmış ancak ilaç sanayi (yapay tatlandırcılar) gıda sanayi (fruktoz şurubu- mısır şurubu) gibi güçlü lobiye sahip olmadığı için kullanımı belli çevrelerde (doğal beslenmeye duyarlı??) kısıtlı kalmış.
Bu bitki şeker hastaları için de çok uygunmuş, kan şekerini düzenliyormuş.
Yukarıdaki bilgilerin çoğunu bu bitkiyi kullanan ve öneren bir bayan köşe yazarının yazısından hatırlıyorum, araştırınca benzer bilgilere ulaştım. Eczaneden ilk aldığımda tek kullanımlık poşetlerde toz halindeydi, hiç de bitki filan gibi değildi. Etkisi de tatlandırıcıdan farklı, bariz tat vermiyor da tatlımsı yapıyor diyelim. Kullandıkça alıştım ama. Organik ürün saışı yapan güvenilir bir site var, oradan ilk defa yaprak olarak ısmarladım 2 gün önce geldi. Kaynatıp elde edilen suyu kullanılıyor ya da kuru yapraklar toz haline getiriliyormuş. Bir kaşık stevia 1 su bardağı şekere eş tatlılıktaymış. daha denemedim yaprakları...
İşte böyle, uzun oldu ama meraklıları okursa ve bilen varsa benimle paylaşsın lütfen :)
ben duymamıştım
ama tatlandırıcıyıda vucut tanımayıp şekermiş gibi depolıyormuş diye duydum
hatta dr. özün programında bir kadın sadece diyet kolayı bırakarak ayda 6 kilo vermişti
acaba diye düşündüm doğal ama kapalı bir alanda yetişiyor ve vucudumuz tanımıyor sonuçta
sadece aklıma gelenleri yazıyorum bir buda öyle etki yaparmı bilgim yok