Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asucuuuuuum hosgeldin
Seni kayinvalidenlere gidecek ve hatta orada kalacak diye biliyordum
Hosgeldin sefa geldin

ahahha desene bizimde bir cadımız olduktan sonra olcak
aman senin KP ve KV de tam tutucularmışş ayhh yok bizimkiler rahat öle şeylere karışmazlar..
bak ya bir de çocugun oyuncağını kırmış senin kıza da maaşşallahh

Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada bir bebiş nasip eder ....Aminnnnnnnnn tabi tüm isteyenlere de

aminnnnnn inşallah
pkolu arkadaşlarım bişey danışmak isterim size
benim adet günümden 4 gün önce lekelenmem oldu ben adetim başladı zannetmiştim
diğer üç gün kagverengi akıntım oldu bu günde normal günüm hiç bişey yok sizinde başınıza böyle bir durum geldimi aceba bu şekilde düzensizliğiniz olmuşmuydu?:26:

İnşaallah canım rabbim gönlüne göre verir en kısa zamanda emin ol sana hayır dediği her konuda evladına hayır diyemez erkekler bir dudak bükmeleri yeterli
Benim ki doğuştan anasını gözü eskiden dudak büker şirinlik yapardı şimdide bana anne sen babamı ikna etmek için ne yapman gerektiğini biliyorsun diyor tıkandığı yerde terbiyesiz diyorum amannnn iki öpücükle halledersin sen diyor
Valla benim iki kızımı da alan yandı küçüğü de büyüğüde istediklerini elde edene kadar her yolu deniyorlar

Aferin küçük cadılara bilsinler tabi:)

Ara öğün olarak 3 fındık 3 bade 1 avuç kuru dut 1 avuç yaban mersini 6 leblebi 4 kabak çekirdeği bir finger yedim 3 bardakta çay içtim çok değil dimi?

ceco meriy kızlar bir bilginiz yok mu normal mi bu durum

Valla canım yanlış birşey söylemek istemem ama bende hayatım boyunca iki kere lekelenme oldu onda da kızlarıma hamile kaldığımı öğrenmiştim ama seni heveslendirmekte istemem belkide üşüttüğsen de olabilir :44:
Peki o lekelenmeden sonra adet olmadın mı sen :26:

denesinler tabiki her yolu ağlamayana meme yok ben de öyle dedigim dediktir de dedim amannn nereye koycam sonra evde kalabalık ama bi yanımda istiyor bakalım yılbaşına daha var
Ara öğün olarak 3 fındık 3 bade 1 avuç kuru dut 1 avuç yaban mersini 6 leblebi 4 kabak çekirdeği bir finger yedim 3 bardakta çay içtim çok değil dimi?

ben bişe demesem ii olck gecen burda bir arkadasa yorum yaptım,cevabımı aldımm
dedim daha da kimseye karışmam
neyse yine duramıycagım bence biraz fazla kaçmışbu arada yaban mersini ni nerden alıyosun canım? kurusu bu degilmi?
çok faydalı oldugunu ögrenmiştim burda bir linkte sanırım sen vermiştin..

bu gün asıl adet günüm olmadım lekelenme bile olmadı bu gün yarında olmazsa pazartesi doktora gideyim
senin ki gibi bir durum olacağını zannetmiyorum heveslenmedim yani

bu gün asıl adet günüm olmadım lekelenme bile olmadı bu gün yarında olmazsa pazartesi doktora gideyim
senin ki gibi bir durum olacağını zannetmiyorum heveslenmedim yani

Yok canım senin üzülmeni istemediğim için öyle dedim ama inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberlerle bize gelirsin :122: :122:
Rabbim gönlüne göre verir inşallah... aminnnnn

banucum bence cok degil bide ben anlatsam yediklerimi ignelerle tiglarla sislerle dürtük dürtük edersiniz beni en iyisi bugünün menüsünü hic yazmamak

Yok canım senin üzülmeni istemediğim için öyle dedim ama inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberlerle bize gelirsin :122: :122:
Rabbim gönlüne göre verir inşallah... aminnnnn

teşekkür ederim sağol
pek zannetmiyorum hayırlı bir haber olcağını sadece bu ay biraz farklı oldu kafama dakılıyor yarında olmazsam doktor soru işaretlerimi gideriri artık hem şu glikofen gibi laçlarıda tekrar sorup isteyeceğim

banucum bence cok degil bide ben anlatsam yediklerimi ignelerle tiglarla sislerle dürtük dürtük edersiniz beni en iyisi bugünün menüsünü hic yazmamak

Amannn diyeyim sana İlknurcuğum :26: valla Beyus Abla seni makarna süzgeçine çevirir eğer gerçekten okadar abarttıysan sen hiç ses etme bari duymasınlar yarın kendine ceza olarak yarım saat fazladan spor yap bari

Vallahi elimde tığ,hem patik örüyorum hem sizi okuyorum;hazırım yani....

yok canım.. benim hiç başıma gelmedi.. kahverengi akıntı falan diyince hamişlik geldi aklıma korunmuyosan tabi..
yine de bilemem hayırlısı insallahh

yok korunmuyorum ama önce biraz kan geldi diğer günler kahverengi akıntı oldu bu günde hiç bişey gelmedi
demek seninde başına gelmedi cecodada hamileyken gelmiş ama benim öyle bir durum olacağını zannetmiyorum

Benimde 2 hamileligim ayni olmustu insallah seninkide hayirli bir haberdir canim

Of offffffff cecom bugün cocuklarda evde oldugu icin onlar istedi ben yaptim bide güzelceeeeee oturdum yedim
Beyzus abla sen duymadin dimi :26::26::26:
Abartmakta ne kelime beyzus abla tacimi geri alicak bu gidisle
Üstelik bugün sporda sifir yok yok benim bunu yarina telafi etmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…