Benim eşimde baştan kıvırmak istemişti ama sonra kızına hayır diyemedi
O daha çok babasından çekinirdi neymiş babası görürse kızarmış tabi benim cadı kızımı okadar tembihlediği halde gider gitmez dede babam bana Çam ağacı aldı demişti ve KP o zamanlar olağan tepkisini verdi; '' Bu gabur adetlerini sen öğretiyorsun oğluma da kızına da!'' diye
Hatta ondan evvel çocuğa davul çalan noel baba aldım diye de kıyamet kopmuş KP kızımdan oyuncağı alıp gözümüzün önünde kırmıştıkızım deli gibi ağlamıştı ama şansına o gün bir müşteriye götürmüştük KPyi ( mobilya siparişi veren bir cafe işletmecisine )orada ki müşteri tesadüf aynısını hediye etti kızıma oda bunu dedeme vermem ama benimkini kırdı bilerek demişti müşterinin yanında
Sonra sonra adım Asi geline cıktı bildiğimi okumaya devam ediyorum diye ve onlarda alıştı ama daha geçen seneye kadar anne yada babası geliceği zaman çam ağacını saklardı yatak odasına
Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada bir bebiş nasip eder....Aminnnnnnnnn tabi tüm isteyenlere de
ahahha desene bizimde bir cadımız olduktan sonra olcak
aman senin KP ve KV de tam tutucularmışşayhh yok bizimkiler rahat öle şeylere karışmazlar..
bak ya bir de çocugun oyuncağını kırmışsenin kıza da maaşşallahh
Aferin küçük cadılara bilsinler tabi:)İnşaallah canım rabbim gönlüne göre verir en kısa zamandaemin ol sana hayır dediği her konuda evladına hayır diyemez erkekler bir dudak bükmeleri yeterli
Benim ki doğuştan anasını gözüeskiden dudak büker şirinlik yapardı şimdide bana anne sen babamı ikna etmek için ne yapman gerektiğini biliyorsun diyor tıkandığı yerde terbiyesiz diyorum amannnn iki öpücükle halledersin sen diyor
Valla benim iki kızımı da alan yandıküçüğü de büyüğüde istediklerini elde edene kadar her yolu deniyorlar
ceco meriy kızlar bir bilginiz yok mu normal mi bu durum
denesinler tabiki her yolu ağlamayana meme yokİnşaallah canım rabbim gönlüne göre verir en kısa zamandaemin ol sana hayır dediği her konuda evladına hayır diyemez erkekler bir dudak bükmeleri yeterli
Benim ki doğuştan anasını gözüeskiden dudak büker şirinlik yapardı şimdide bana anne sen babamı ikna etmek için ne yapman gerektiğini biliyorsun diyor tıkandığı yerde terbiyesiz diyorum amannnn iki öpücükle halledersin sen diyor
Valla benim iki kızımı da alan yandıküçüğü de büyüğüde istediklerini elde edene kadar her yolu deniyorlar
Ara öğün olarak 3 fındık 3 bade 1 avuç kuru dut 1 avuç yaban mersini 6 leblebi 4 kabak çekirdeği bir finger yedim 3 bardakta çay içtim çok değil dimi?
Valla canım yanlış birşey söylemek istemem ama bende hayatım boyunca iki kere lekelenme oldu onda da kızlarıma hamile kaldığımı öğrenmiştim ama seni heveslendirmekte istemem belkide üşüttüğsen de olabilir :44:
Peki o lekelenmeden sonra adet olmadın mı sen :26:
bu gün asıl adet günüm olmadım lekelenme bile olmadı bu gün yarında olmazsa pazartesi doktora gideyim
senin ki gibi bir durum olacağını zannetmiyorum heveslenmedim yani
Ara öğün olarak 3 fındık 3 bade 1 avuç kuru dut 1 avuç yaban mersini 6 leblebi 4 kabak çekirdeği bir finger yedim 3 bardakta çay içtim çok değil dimi?
ceco meriy kızlar bir bilginiz yok mu normal mi bu durum
Yok canım senin üzülmeni istemediğim için öyle dedimama inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberlerle bize gelirsin :122: :122:
Rabbim gönlüne göre verir inşallah... aminnnnn
banucum bence cok degil bide ben anlatsam yediklerimi ignelerle tiglarla sislerle dürtük dürtük edersiniz beni en iyisi bugünün menüsünü hic yazmamak
banucum bence cok degil bide ben anlatsam yediklerimi ignelerle tiglarla sislerle dürtük dürtük edersiniz beni en iyisi bugünün menüsünü hic yazmamak
Amannn diyeyim sana İlknurcuğum :26: valla Beyus Abla seni makarna süzgeçine çevirir eğer gerçekten okadar abarttıysansen hiç ses etme bari duymasınlar yarın kendine ceza olarak yarım saat fazladan spor yap bari
yok canım.. benim hiç başıma gelmedi.. kahverengi akıntı falan diyince hamişlik geldi aklıma korunmuyosan tabi..
yine de bilemem hayırlısı insallahh
Benimde 2 hamileligim ayni olmustu insallah seninkide hayirli bir haberdir canimteşekkür ederim sağol
pek zannetmiyorum hayırlı bir haber olcağını sadece bu ay biraz farklı oldu kafama dakılıyor yarında olmazsam doktor soru işaretlerimi gideriri artık hem şu glikofen gibi laçlarıda tekrar sorup isteyeceğim
Amannn diyeyim sana İlknurcuğum :26: valla Beyus Abla seni makarna süzgeçine çevirir eğer gerçekten okadar abarttıysansen hiç ses etme bari duymasınlar yarın kendine ceza olarak yarım saat fazladan spor yap bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?