kız öyle dedin merak ettimm..
söyle söyle söyle
Benimde 2 hamileligim ayni olmustu insallah seninkide hayirli bir haberdir canim
Of offffffff cecom bugün cocuklarda evde oldugu icin onlar istedi ben yaptim bide güzelceeeeee oturdum yedim
Beyzus abla sen duymadin dimi :26::26::26:
Abartmakta ne kelime beyzus abla tacimi geri alicak bu gidisle
Üstelik bugün sporda sifiryok yok benim bunu yarina telafi etmem lazim
Benimde 2 hamileligim ayni olmustu insallah seninkide hayirli bir haberdir canim
ya:26:bak sendede öyle olunca iyce şüpeye düştüm pazartesi gelsede hemen doktora gitsem tabi o güne kadar benimki gelmezse
yok korunmuyorum ama önce biraz kan geldi diğer günler kahverengi akıntı oldu bu günde hiç bişey gelmedi
demek seninde başına gelmedi cecodada hamileyken gelmiş ama benim öyle bir durum olacağını zannetmiyorum
Cumartesi olması dolayısıyla duymazdan geldim İlknurcuğum;yoksa tığ potansiyelim sağlam.Bu bilinen gerçeği hatırlatmama gerek yok...
Rabbim ol dedikten sonra tıp ne dese boş güzelim. Bana doktor ikinciye hamile kalman imkansız demişti ancak tüp yada aşılama demişti ama üzerinden çok kısa bir süre sonra tam pko tedavisine başlayacağıma bir gün kala hamile kaldığımı öğrenmiştim
Sen yüreğini ferah tut Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder sana inşallahEğer hamilelik hayırlıysa inşallah hamileliktir eğer başka birşeysede hayırlısını versin ... amin
Belkide sadece vucudunun düzene girmeye başladığına bir işarettirkim bilir
Pazartesi gidersin en azından için rahat eder.
Beyzus abla Allahtan senin tigin sislerin var yoksa mazallah yani kapilardan sigamiycam
Aniden hatirladim sendeki o potansiyeli ayrica cooooooook teskür ettim bidaha olmiycak söz yani insallah:26::26::26:
ohh ohh maaşaallah.. tabi cumartesinin verdigi rahatlık olsa gerek.. sen düzene sokarsın geri arkadasım inanıyorum sana..Ama aramizda kalicak sözmüüüü
Sabah sucuklu yumurtadan tut cekirdek ve spagetti bi tencere yaptik cocuklarla yedik
Rabbim ol dedikten sonra tıp ne dese boş güzelim. Bana doktor ikinciye hamile kalman imkansız demişti ancak tüp yada aşılama demişti ama üzerinden çok kısa bir süre sonra tam pko tedavisine başlayacağıma bir gün kala hamile kaldığımı öğrenmiştim
Sen yüreğini ferah tut Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder sana inşallahEğer hamilelik hayırlıysa inşallah hamileliktir eğer başka birşeysede hayırlısını versin ... amin
Belkide sadece vucudunun düzene girmeye başladığına bir işarettirkim bilir
Pazartesi gidersin en azından için rahat eder.
Ayy Beyzus abla sisleri görünce öldüm gülmekten yemin ederimki
Tamam o zaman....Ver bir yanak....
yok korunmuyorum ama önce biraz kan geldi diğer günler kahverengi akıntı oldu bu günde hiç bişey gelmedi
demek seninde başına gelmedi cecodada hamileyken gelmiş ama benim öyle bir durum olacağını zannetmiyorum
ohh ohh maaşaallah.. tabi cumartesinin verdigi rahatlık olsa gerek.. sen düzene sokarsın geri arkadasım inanıyorum sana..
ayhh bu arada taçlarımız da çok şık değil mii
cecocum sen allahın bir mucizesisinnn
tıpkı ibo gibiayhh gece gece amma kudurukummm
kızlar bu gece benimle güzel paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim
hepinize hayırlı geceler
canım bende insülin direnci var ama pko da varmıydı öncesinde hiç bilmiyorum.ilk 2 çocuğuma kolay hamiş kaldım hatta 3.yede.ama 3.de dediğin gibi az az gelen kırmızı kahverengi rengi olan 1 -2 gün sürüp şiddetlenmedn biten kanamam olmuştu.hatta ben emzikliydim o sıra ve zaten 10-12 ay hç regl olmamıştım.sonra olduktan sonra soğan kürü uygulamıştım13.ayda sökülsün diye ve sökülmüştü. 15 .ayda bu şekilde olunca (yani lekelenme tarzı) dedim yine soğan kürü uygulamam gerekiyor herhalde diye ve uyguladım.sökülmedi.zencefili söyledi bi arkadaş yok ondada sökülmedi.hiç ihtimal vermiyordum çünkü gebe olduğuma ama gebeymişim.sana ümit vermek içni yazmadım ama yaşadıklarım bunlar benimde ceco ve ilknur gibi.
canım bende insülin direnci var ama pko da varmıydı öncesinde hiç bilmiyorum.ilk 2 çocuğuma kolay hamiş kaldım hatta 3.yede.ama 3.de dediğin gibi az az gelen kırmızı kahverengi rengi olan 1 -2 gün sürüp şiddetlenmedn biten kanamam olmuştu.hatta ben emzikliydim o sıra ve zaten 10-12 ay hç regl olmamıştım.sonra olduktan sonra soğan kürü uygulamıştım13.ayda sökülsün diye ve sökülmüştü. 15 .ayda bu şekilde olunca (yani lekelenme tarzı) dedim yine soğan kürü uygulamam gerekiyor herhalde diye ve uyguladım.sökülmedi.zencefili söyledi bi arkadaş yok ondada sökülmedi.hiç ihtimal vermiyordum çünkü gebe olduğuma ama gebeymişim.sana ümit vermek içni yazmadım ama yaşadıklarım bunlar benimde ceco ve ilknur gibi.
valla ceco ilk söylediğinde hiç ihtimal vermemiştim ama ilknur ve sende de aynı şey olunca aceba mılarım oldu
neyse ben kendimi fazla ümitlendirmeyim pazartesi anlarım ne olduğunu
kızlar hepinize tekrar teşekkür ederim aslında ben bir sorun var diye korkuyordum sizlerden güzel haberler aldım bakalım benim kinin sebebi neymiş hayırlısı artık keşke hasretim sonlansa
iyi geceler ben çıkıyorum
Yok canım bişey diycek olsam zaten yazmam ne yediğimide sormam sen rahat ol)Malatya pazarından alıyorum birde kuru dut tavsiye ederim kaloriside çok düşük.Linki ben değildim canım paylaşan.denesinler tabiki her yolu ağlamayana meme yokben de öyle dedigim dediktir de dedim amannn nereye koycam sonra evde kalabalık ama bi yanımda istiyor bakalım yılbaşına daha var
ben bişe demesem ii olck gecen burda bir arkadasa yorum yaptım,cevabımı aldımm
dedim daha da kimseye karışmam
neyse yine duramıycagım bence biraz fazla kaçmışbu arada yaban mersini ni nerden alıyosun canım? kurusu bu degilmi?
çok faydalı oldugunu ögrenmiştim burda bir linkte sanırım sen vermiştin..
Neler yedin diycektimki öğrendim.banucum bence cok degil bide ben anlatsam yediklerimi ignelerle tiglarla sislerle dürtük dürtük edersiniz beni en iyisi bugünün menüsünü hic yazmamak
Bana yok dimi tığ şişş hııı
Vallahi elimde tığ,hem patik örüyorum hem sizi okuyorum;hazırım yani....
Canım benimde oldu bende hamileymişim herşeyin hayırlısı tabi benim meleğim durmadı gitti şimdi yine gelsin diye yolunu gözlüyoruzyok korunmuyorum ama önce biraz kan geldi diğer günler kahverengi akıntı oldu bu günde hiç bişey gelmedi
Maşallah ilknur serbest gün ilan etmişsin afiyet olsun canım.Ama aramizda kalicak sözmüüüü
Sabah sucuklu yumurtadan tut cekirdek ve spagetti bi tencere yaptik cocuklarla yedik
Yok canım bişey diycek olsam zaten yazmam ne yediğimide sormam sen rahat ol)Malatya pazarından alıyorum birde kuru dut tavsiye ederim kaloriside çok düşük.Linki ben değildim canım paylaşan.
Neler yedin diycektimki öğrendim.
Bana yok dimi tığ şişş hııı
Canım benimde oldu bende hamileymişim herşeyin hayırlısı tabi benim meleğim durmadı gitti şimdi yine gelsin diye yolunu gözlüyoruz
Maşallah ilknur serbest gün ilan etmişsin afiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?