Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cumartesi olması dolayısıyla duymazdan geldim İlknurcuğum;yoksa tığ potansiyelim sağlam.Bu bilinen gerçeği hatırlatmama gerek yok...

Son düzenleme:

Rabbim ol dedikten sonra tıp ne dese boş güzelim. Bana doktor ikinciye hamile kalman imkansız demişti ancak tüp yada aşılama demişti ama üzerinden çok kısa bir süre sonra tam pko tedavisine başlayacağıma bir gün kala hamile kaldığımı öğrenmiştim
Sen yüreğini ferah tut Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder sana inşallah Eğer hamilelik hayırlıysa inşallah hamileliktir eğer başka birşeysede hayırlısını versin ... amin

Belkide sadece vucudunun düzene girmeye başladığına bir işarettir kim bilir
Pazartesi gidersin en azından için rahat eder.

Cumartesi olması dolayısıyla duymazdan geldim İlknurcuğum;yoksa tığ potansiyelim sağlam.Bu bilinen gerçeği hatırlatmama gerek yok...

Beyzus abla Allahtan senin tigin sislerin var yoksa mazallah yani kapilardan sigamiycam
Aniden hatirladim sendeki o potansiyeli ayrica cooooooook teskür ettim bidaha olmiycak söz yani insallah :26::26::26:

teşekkür ederim benimle bu güzel niyetli paylaşımların için
inşallah dediğin gibidir nette araştırmaya korktum kötü bişey okurum diye ama sen ve ilknur hayırlı haberler almışsınız inşallah bende hayırlı bir haber alırım yoksa bir hastalık bir sorun daha çıkacak diye korkuyorum işim doğrusu

Ama aramizda kalicak sözmüüüü
Sabah sucuklu yumurtadan tut cekirdek ve spagetti bi tencere yaptik cocuklarla yedik
ohh ohh maaşaallah.. tabi cumartesinin verdigi rahatlık olsa gerek.. sen düzene sokarsın geri arkadasım inanıyorum sana..
ayhh bu arada taçlarımız da çok şık değil mii

cecocum sen allahın bir mucizesisinnn
tıpkı ibo gibi ayhh gece gece amma kudurukummm

canım bende insülin direnci var ama pko da varmıydı öncesinde hiç bilmiyorum.ilk 2 çocuğuma kolay hamiş kaldım hatta 3.yede.ama 3.de dediğin gibi az az gelen kırmızı kahverengi rengi olan 1 -2 gün sürüp şiddetlenmedn biten kanamam olmuştu.hatta ben emzikliydim o sıra ve zaten 10-12 ay hç regl olmamıştım.sonra olduktan sonra soğan kürü uygulamıştım13.ayda sökülsün diye ve sökülmüştü. 15 .ayda bu şekilde olunca (yani lekelenme tarzı) dedim yine soğan kürü uygulamam gerekiyor herhalde diye ve uyguladım.sökülmedi.zencefili söyledi bi arkadaş yok ondada sökülmedi.hiç ihtimal vermiyordum çünkü gebe olduğuma ama gebeymişim.sana ümit vermek içni yazmadım ama yaşadıklarım bunlar benimde ceco ve ilknur gibi.

aynen canim arkadasim aynen insallah cabuk toparlarim
Taclarimizin üstüne söylenecek söz yok zaten en güzelide bizimki

valla ceco ilk söylediğinde hiç ihtimal vermemiştim ama ilknur ve sende de aynı şey olunca aceba mılarım oldu
neyse ben kendimi fazla ümitlendirmeyim pazartesi anlarım ne olduğunu

kızlar hepinize tekrar teşekkür ederim aslında ben bir sorun var diye korkuyordum sizlerden güzel haberler aldım bakalım benim kinin sebebi neymiş hayırlısı artık keşke hasretim sonlansa

iyi geceler ben çıkıyorum

Ece suan ben senin cizelgendeki baslangic kilondayim
Sen baya vermissin ne kadar zamada verdin
Bende 7leri görmek istiyorum :26::26::26:

Biraz evvel eşimin kuzenlerinden biri bir yazı yayınlamış face de çok hoşuma gitti üstelik tamda konumuzun üzerine çuk oturdu;

Rabb'm istediklerimizi vermek istemeseydi, bize istemeyi vermezdi.. Onemli olan istemeyi bilmek ve mücadele etmekte yani yürekten istemekte

İnşallah gönlüne göre olur

Sanada iyi geceler canım

Yok canım bişey diycek olsam zaten yazmam ne yediğimide sormam sen rahat ol)Malatya pazarından alıyorum birde kuru dut tavsiye ederim kaloriside çok düşük.Linki ben değildim canım paylaşan.
banucum bence cok degil bide ben anlatsam yediklerimi ignelerle tiglarla sislerle dürtük dürtük edersiniz beni en iyisi bugünün menüsünü hic yazmamak
Neler yedin diycektimki öğrendim.

Vallahi elimde tığ,hem patik örüyorum hem sizi okuyorum;hazırım yani....

Bana yok dimi tığ şişş hııı
Canım benimde oldu bende hamileymişim herşeyin hayırlısı tabi benim meleğim durmadı gitti şimdi yine gelsin diye yolunu gözlüyoruz
Ama aramizda kalicak sözmüüüü
Sabah sucuklu yumurtadan tut cekirdek ve spagetti bi tencere yaptik cocuklarla yedik
Maşallah ilknur serbest gün ilan etmişsin afiyet olsun canım.

Ceco facede biz arkadaşmıyız seninle değilse istersen ver ekliyim seni ben veremiyorum versemde kimse beni nedense bulamıyor.

Kaçamak çok büyük değilse ,sana tığ,şiş yok canım...

Hepinize iyi geceler,Allah rahatlık versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…