Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya kızlar ben çok acıktım bu saatte napsam azıcık peynirmi yesem yoksa meyvamı ama meyvada daha çokmu acıktırır uffff ya neden acıktım ben şimdi.

biascikin öyle oldu
Kaçamak çok büyük değilse ,sana tığ,şiş yok canım...

Hepinize iyi geceler,Allah rahatlık versin....

Sanada Beyzus abla Allah Rahatlik versin

Ceco facede biz arkadaşmıyız seninle değilse istersen ver ekliyim seni ben veremiyorum versemde kimse beni nedense bulamıyor.

Canım eşim bana face açtırmıyor neymiş eski sınıf arkadaşlarımı bulursam hepsi yabancı oldukları için anlamazmış o yüzden onunkine giriyorum devamlı ama kızımki var istersen onu ekle onada dalıyorum devamlı bende diyorum bana izin çıkana kadar ikisine de ortağım diye ortaklığı kabul ediyorlar allahtan

Kızımki Beyza Ceren Çolak hatta cadının resmi var profil olarak

Ece suan ben senin cizelgendeki baslangic kilondayim
Sen baya vermissin ne kadar zamada verdin
Bende 7leri görmek istiyorum :26::26::26:

bende diyete ilk başladığımda yani 19 ağustostu çok ümitsizdim insülin direncinden dolayı ama burası sayesinde yüksek motivasyonla bugünlere geldim çok şükür.emziriyorum diye diyetisyen yürüyüş vermeyecekti bile ama insülin direncim var diye illaki 30-60 dk arası yrüyüş verdi ve ben ilk zamanlar haftanın 6 günü 60 dk lesli yaptım.şimdilerde 3 e düştü gibi leslilerim.çörek otu kullandım 3 ay kadar o da tatlı isteğimi ve açlığımı bastırıdı çok zorlanmadan diyet yaptım.3 ana 3 ara öpğünüm vardı ama ben ana öğünleri tam yapıyorum her zaman ama aralardan birini bazen atlıyorum.bayramda coşmuştum 2-5 kilo alarak döndüm ozman sapıtmasaydım daha da iyi olaiblirdi belki.işte böyle.burayı bırakmazsak motive çok öneml iyani insanın kendi gibi birilerinin olduğunun bilemsi çok çok güzel.yardımcı olmaya çalışırım soruların olursa

Ya kızlar ben çok acıktım bu saatte napsam azıcık peynirmi yesem yoksa meyvamı ama meyvada daha çokmu acıktırır uffff ya neden acıktım ben şimdi.

leblebin varsa ye 10 -15 tane çok kötüysen değilsen su iç ve yat

Tamam canım eklerim napalım enişteden yasaklısın:)
Aman benim izimden gitme banucum
Malum ben bugün kötü örnegim
Olsun be ilknurcum arada olur o kadarlık kaçamaklar bende 3 yudum peynir yedim pek iyi geldi içimi bastırdı ohhhh.

Aslında leblebide iyi fikirmiş ama ben peynir yedim bir kere aklıma koydum ya neyse azıcık bastırdı zaten sabaha ne kaldı:)

Olsun be ilknurcum arada olur o kadarlık kaçamaklar bende 3 yudum peynir yedim pek iyi geldi içimi bastırdı ohhhh.

Kıskanç ne olucak neyse iddalıyım eninde sonunda ikna ediceğim onuda face açmak için ama biraz daha zaman geçsin yumuşak yumuşak yaklaşayım ki hemen anammmm demesin

Neyse kızlar size doyum olmaz eşim karşımda koltukta bana horultusuyla fon müziği yapıyor bayadır uykumu getirdi.
Yarın sabah kuzenide kahvaltıya gelicek mecbur erken kalkmam lazım

Güzel sohbetiniz için teşekkür ederim
Hepinize hayırlı geceler kocaman öpüyorum sizleri
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Yarın ilk fırsatta görüşmek üzere

Canım bu arada face isteğini kabul ettim artık yarın incelerim

Son düzenleme:
Masallah o zaman sana ececim Ben de irade sifir hele spor isime gelirse Kendimi zorliyim diyorum ama bazen resmen gözüm dönüyor ama cidden agustostan beri mucizeyi basarmissin benimde yaza kadar zayiflamam sart Birde ben günde 2 ögün yiyorum ara ögünümde nereeyse hic yok ara ögünlerde ne yiyorsun

Bravo canim sana üstünede bir bardak su ic ben suan ceza olarak onu yapiyorumda 1.5 lirelik su sisesini aldim yudum yudum iciyorum 1 litresi bitti kalaninida bitiriyimde sabaha kadar erisin yediklerim :26::26::26:

Benim esimde aynisini yapiyor suan vallahi
Sanada iyi geceler canim öptüm cok senide civcivinide görüsürüz insallah

Ben baktım canım kızların maşallah çok tatlılar.
Şimdi suda içip yatıcam canım.

Balli kaymaklarim. Findikli kurabiyelerim, Elma sekerlerim ; Lokum tatlisi sevgili topik arkadaslarim.
Yüksek müsadenizle bende cikiyorum .
Bugün yediklerim sanirim basima vurdu
Allah nasip ederse yarin görüsürüz öptüm hepinizi Allah rahatlik versin

bende sana teşekkr ederim canım güzel sohbetin için
anammmm herkesciklerin kocası uyumuş benmkinin elinde pc site site kitaplık arıyor bana..
bayadır istiyordum ya alayım dogum günü hediyesi olsun diyor cıxxx dedim..
o eve hediye allaalaa sanki ben ona dogum gününde orta sehba almışım
iyi geceler tatlı tatlı rüyalar...
Ben bıktım Atv bıkmadı alyazmalımı vermekten bööö getirdiler valla.
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.
hahahha al benden de o kadar... izlemeyecegim ama inat ettim...
sanada tatlı rüyalar canımm bol baklavalı
Sanada findikli kurabiyem ( ay canim cekti )
öptüm Allah rahatlik versin

ayhh benmde çekti canımm ... çokta severim
sende yatıyorsun sanırım ilknurcum çok öptüm ii gecelerrr

:124::124::124:benimde var eylenesim amma senelik izni bekliyoruz:)

günayyydın herkeze sabah kkahvaltımı yaptım teferruatlıydı tabeee ama az yedm
2 dlm ekmek
3 kaşık menemen
1 tatlı kaş çlek reçeli
lor peynir kibrt kutusu
5 zeytin

yenna çocuklar yordu seni sanırım uğramamışşsınn
emiinim eğlenceli geçmiştir

hahhahahah sorma valla güleyimmi ağlayayımmı bilemedim ama zaten içeri girdim önce form dolduruluyor hepsi bana kötü kötü baktı hayatımda ilk kez kendimi minnacık hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…