Öptüm seni beyzuş ablacım tatlı rüyalar.Kaçamak çok büyük değilse ,sana tığ,şiş yok canım...
Hepinize iyi geceler,Allah rahatlık versin....
biascikin öyle olduYok canım bişey diycek olsam zaten yazmam ne yediğimide sormam sen rahat ol)Malatya pazarından alıyorum birde kuru dut tavsiye ederim kaloriside çok düşük.Linki ben değildim canım paylaşan.
Neler yedin diycektimki öğrendim.
Bana yok dimi tığ şişş hııı
Canım benimde oldu bende hamileymişim herşeyin hayırlısı tabi benim meleğim durmadı gitti şimdi yine gelsin diye yolunu gözlüyoruz
Maşallah ilknur serbest gün ilan etmişsin afiyet olsun canım.
Kaçamak çok büyük değilse ,sana tığ,şiş yok canım...
Hepinize iyi geceler,Allah rahatlık versin....
Ceco facede biz arkadaşmıyız seninle değilse istersen ver ekliyim seni ben veremiyorum versemde kimse beni nedense bulamıyor.
Ya kızlar ben çok acıktım bu saatte napsam azıcık peynirmi yesem yoksa meyvamı ama meyvada daha çokmu acıktırır uffff ya neden acıktım ben şimdi.
Ece suan ben senin cizelgendeki baslangic kilondayim
Sen baya vermissin ne kadar zamada verdin
Bende 7leri görmek istiyorum :26::26::26:
Ya kızlar ben çok acıktım bu saatte napsam azıcık peynirmi yesem yoksa meyvamı ama meyvada daha çokmu acıktırır uffff ya neden acıktım ben şimdi.
Tamam canım eklerim napalım enişteden yasaklısın:)Canım eşim bana face açtırmıyorneymiş eski sınıf arkadaşlarımı bulursam hepsi yabancı oldukları için anlamazmış o yüzden onunkine giriyorum devamlı ama kızımki var istersen onu ekle onada dalıyorum devamlı bende diyorum bana izin çıkana kadar ikisine de ortağım diye ortaklığı kabul ediyorlar allahtan
Kızımki Beyza Ceren Çolakhatta cadının resmi var profil olarak
Olsun be ilknurcum arada olur o kadarlık kaçamaklar bende 3 yudum peynir yedim pek iyi geldi içimi bastırdı ohhhh.Aman benim izimden gitme banucum
Malum ben bugün kötü örnegim
Aslında leblebide iyi fikirmiş ama ben peynir yedim bir kere aklıma koydum ya neyse azıcık bastırdı zaten sabaha ne kaldı:)bende diyete ilk başladığımda yani 19 ağustostu çok ümitsizdim insülin direncinden dolayı ama burası sayesinde yüksek motivasyonla bugünlere geldim çok şükür.emziriyorum diye diyetisyen yürüyüş vermeyecekti bile ama insülin direncim var diye illaki 30-60 dk arası yrüyüş verdi ve ben ilk zamanlar haftanın 6 günü 60 dk lesli yaptım.şimdilerde 3 e düştü gibi leslilerim.çörek otu kullandım 3 ay kadar o da tatlı isteğimi ve açlığımı bastırıdı çok zorlanmadan diyet yaptım.3 ana 3 ara öpğünüm vardı ama ben ana öğünleri tam yapıyorum her zaman ama aralardan birini bazen atlıyorum.bayramda coşmuştum 2-5 kilo alarak döndüm ozman sapıtmasaydım daha da iyi olaiblirdi belki.işte böyle.burayı bırakmazsak motive çok öneml iyani insanın kendi gibi birilerinin olduğunun bilemsi çok çok güzel.yardımcı olmaya çalışırım soruların olursa
leblebin varsa ye 10 -15 tane çok kötüysen değilsen su iç ve yat
Tamam canım eklerim napalım enişteden yasaklısın:)
Olsun be ilknurcum arada olur o kadarlık kaçamaklar bende 3 yudum peynir yedim pek iyi geldi içimi bastırdı ohhhh.
Masallah o zaman sana ececimbende diyete ilk başladığımda yani 19 ağustostu çok ümitsizdim insülin direncinden dolayı ama burası sayesinde yüksek motivasyonla bugünlere geldim çok şükür.emziriyorum diye diyetisyen yürüyüş vermeyecekti bile ama insülin direncim var diye illaki 30-60 dk arası yrüyüş verdi ve ben ilk zamanlar haftanın 6 günü 60 dk lesli yaptım.şimdilerde 3 e düştü gibi leslilerim.çörek otu kullandım 3 ay kadar o da tatlı isteğimi ve açlığımı bastırıdı çok zorlanmadan diyet yaptım.3 ana 3 ara öpğünüm vardı ama ben ana öğünleri tam yapıyorum her zaman ama aralardan birini bazen atlıyorum.bayramda coşmuştum 2-5 kilo alarak döndüm ozman sapıtmasaydım daha da iyi olaiblirdi belki.işte böyle.burayı bırakmazsak motive çok öneml iyani insanın kendi gibi birilerinin olduğunun bilemsi çok çok güzel.yardımcı olmaya çalışırım soruların olursa
leblebin varsa ye 10 -15 tane çok kötüysen değilsen su iç ve yat
Tamam canım eklerim napalım enişteden yasaklısın:)
Olsun be ilknurcum arada olur o kadarlık kaçamaklar bende 3 yudum peynir yedim pek iyi geldi içimi bastırdı ohhhh.
Kıskanç ne olucakneyse iddalıyım eninde sonunda ikna ediceğim onuda face açmak için ama biraz daha zaman geçsin yumuşak yumuşak yaklaşayım ki hemen anammmm demesin
Neyse kızlar size doyum olmaz eşim karşımda koltukta bana horultusuyla fon müziği yapıyor bayadıruykumu getirdi.
Yarın sabah kuzenide kahvaltıya gelicek mecbur erken kalkmam lazım
Güzel sohbetiniz için teşekkür ederim
Hepinize hayırlı geceler kocaman öpüyorum sizleri
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Yarın ilk fırsatta görüşmek üzere
Ben baktım canım kızların maşallah çok tatlılar.Kıskanç ne olucakneyse iddalıyım eninde sonunda ikna ediceğim onuda face açmak için ama biraz daha zaman geçsin yumuşak yumuşak yaklaşayım ki hemen anammmm demesin
Neyse kızlar size doyum olmaz eşim karşımda koltukta bana horultusuyla fon müziği yapıyor bayadıruykumu getirdi.
Yarın ilk fırsatta görüşmek üzere
Canım bu arada face isteğini kabul ettimartık yarın incelerim
Şimdi suda içip yatıcam canım.Masallah o zaman sana ececimBen de irade sifir hele spor isime gelirse Kendimi zorliyim diyorum ama bazen resmen gözüm dönüyor ama cidden agustostan beri mucizeyi basarmissin benimde yaza kadar zayiflamam sart Birde ben günde 2 ögün yiyorum ara ögünümde nereeyse hic yok ara ögünlerde ne yiyorsun
Bravo canim sanaüstünede bir bardak su ic ben suan ceza olarak onu yapiyorumda 1.5 lirelik su sisesini aldim yudum yudum iciyorum 1 litresi bitti kalaninida bitiriyimde sabaha kadar erisin yediklerim :26::26::26:
Ben bıktım Atv bıkmadı alyazmalımı vermekten bööö getirdiler valla.
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.
bende sana teşekkr ederim canım güzel sohbetin içinKıskanç ne olucakneyse iddalıyım eninde sonunda ikna ediceğim onuda face açmak için ama biraz daha zaman geçsin yumuşak yumuşak yaklaşayım ki hemen anammmm demesin
Canım bu arada face isteğini kabul ettimartık yarın incelerim
hahahha al benden de o kadar... izlemeyecegim ama inat ettim...Ben bıktım Atv bıkmadı alyazmalımı vermekten bööö getirdiler valla.
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.
Sanada findikli kurabiyem( ay canim cekti )
öptüm Allah rahatlik versin
anaaaaaaaaa sağır duymaz uydururu ben kör görmez uydurur yapmışım
Heee Enişte askerse ancak diskoyu bilirallah göstermesin kimseye
İnsanın fikri neyse zikride oymuş derler ya eğlenesim var herhalde bu aralarne yapalım bende artık yılbaşında olmadı totoşuma tülbent bağlar çıkan dansözler ayak uydurmaya çalışırım hem spor sayılmasada yiyeceklerim erir
Selam kızlarrrrrrrrrrrrr
herkese süper bir hafta sonu diliyorumBugün akşamcı oldum hatta aslında eşim hadı dışarı cıkalım dedi ama kızlara bir selam vermeden şurdan şuraya gitmem dedim
Bugün sabah kendimi pek iyi hissetmedim eşimde zaten şirkete gitmek zorundaydı erkenden ( normalde çalışmaz hafta sonu ) büyük kızımda kursa gidince küçümen civcivle baş başa kaldık. Öğleden sonra bir silkelendim üzerimdeki miskinliği atıp eve giriştim bir güzelYarın kahvaltıya eşimin kuzeni gelicek ( yine sevgilisinden ayrılmışta yingesine ağlamaya gelcek ) İyilerken hayırsız aramaz bile
Bugün işleri bitireyimde sabah bir tek kahvaltı sofrası hazırlarım dedim.
Eşim kurtlandı çıkalım hava alalım ordanda halama uğrarız diyeaz daha beklesin
Kızlarrrrrrrrrrrrrr harikasınızAllah nazardan saklasın
Darısı benim başıma ama kalıcı bir şekilde
Kız ilk defa yeterince kilon yok diye red edilmişsinne üzülüyorsun.
Merak etme doğru yerdesin eminim sende paylaşımda bulunur devamlı bizlerle iş birliği yaparsan sende hedefine çabuk ulaşırsın.
Aramıza hoşgeldin
Canım o sana kalmış bir şey her istediğin şeye bulayabilirsinGörümcem Çöreotlusunuda yapmıştı ama ne bilim çörek otu fazla olunca sanki acımcı oluyor yani ben sevmedim ama o gün onlarda bitmişti
Canım benim küçük civcivimde aynı bir haftadırvalla ben ne denediysem olmadı. Her gece aramıza alıyoruz belki öyle uyur diye ama deli dana gibi dönüp duruyor tam oh uyudu diyoruz kalkıp babasını öpüyor defalarca kalksın diye kalmayınca tekrar yatıyor ama bir türlü uykuya dalamıyor ancak sabaha karşı dalıyor ama o arada ben zaten ajda pekkana dönmüş oluyorum gece gece sesinide yükseltsen ne yazar gerim gerim geriliyorum bende. Aslında anasonlu çay denemeyi düşünüyorum o uyku yapıyordu da bitmişti bayadır bende hep unutuyorum
Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorumbenim iki 20lik ameliyatla alındı diğerleri tutacak diye ödüm kopuyor
İnşallah bir an önce geçer
Canım Fisünum Allah yardımcın olsun inşallah şu önümüzdeki haftadan sonra rahatlarsın tabi KVlerinde
Özledik seni canım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?