sağol canım valla zor hastane işi dün 5 kez gittim bugünde 2 kez gittim zor
sanada kolay gelsin umarım sonuçlar iyi çıkar
afiyet olsun sıkma toparlarsın
ellerine emeğine sağlık
gece gece uğraşmışsın canım ablam
tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
kızım anne ateşim var ölç diyor abkıyorum sıcak baya ama ateş yok umarım olmaz geçen senede 2 kez geçirdik ama iğne le umarım bu sefer iğnelik olmaz bugünde idrar kültürü verdik sonuç çarşambaya çıkacak ozamanan kadar antibiyotik şurup içecek
hoş geldin
burada motivasyon bulursun
1.5 yaşta benim kız sabaha kadar ayakta sllatırdı
ben yere yatardım o ayağımda sürekli sallardım valla bitmiştim her yerim ağrıyordu
bir gece çıldırdım yere yatak serdim koydum yere bende yattım ben uyumuyorum sende uyma dedim yattım 1 saat falan ağladı sonra ikimizde uyumuşuz sonra baya bir süre yer yayağında yattı
o dönem özelliği sanırım
bence çektir kurtul
kontrol paneline gir
profil düzenleye tıkla
çizelge yazan yere kopyala
bravoooo
kolay gelsin dön artık özledik
komik
simit biraz fazla
hadi iyi gezmeler
gözün aydın
öğle yok acıkırsın sonra
aminnnn
ben duymamıştım
ama tatlandırıcıyıda vucut tanımayıp şekermiş gibi depolıyormuş diye duydum
hatta dr. özün programında bir kadın sadece diyet kolayı bırakarak ayda 6 kilo vermişti
acaba diye düşündüm doğal ama kapalı bir alanda yetişiyor ve vucudumuz tanımıyor sonuçta
sadece aklıma gelenleri yazıyorum bir buda öyle etki yaparmı bilgim yok
Yok canım bişey diycek olsam zaten yazmam ne yediğimide sormam sen rahat ol)Malatya pazarından alıyorum birde kuru dut tavsiye ederim kaloriside çok düşük.Linki ben değildim canım paylaşan.
Neler yedin diycektimki öğrendim.
Bana yok dimi tığ şişş hııı
Canım benimde oldu bende hamileymişim herşeyin hayırlısı tabi benim meleğim durmadı gitti şimdi yine gelsin diye yolunu gözlüyoruz
Maşallah ilknur serbest gün ilan etmişsin afiyet olsun can
Mıncıklarım beyzuş abla zaten tam mıncıklamalık bizimki sorma valla bende çok fazla dizi izler oldum tivibu aldık iyice çizdim hepsini izler oldum:)
Sağol canım oh sende sefa yapmışsın.
Bana şöyle pratik kolay ama gösterişli tarifler versene yılbaşında arkadaşlarımı şaşırtıyım adım beceriksize çıktı belki sayende kurtarırım:)
Hangi siteden aldın bana yazarmısın.
Cuma geçti ya canımda istiyodu bide eşim çok güzel bir fırın var ordan lmış bende yedim valla.
Afiyet olsun derincim maşallah eşinde becerikli baklava yapmış ne güzel ellerine sağlık.
Vallahi elimde tığ,hem patik örüyorum hem sizi okuyorum;hazırım yani....
yok banucum yok nerdeeee uyku sersemi almış yazacağıma yapmış yazmışım ,hayatta anlamaz mutfak işinden ...
bugün simitli antepfıstıklı helvalı tereyağlı kayısı reçeli peynirli ve hşlama yumurtadan oluşan süper bir kahvaltı yaptım ...arada bir ister değilmi ama nasıl özlemişim böyle bir kahvaltıyı ancak bugün birşey yemezsem dengelenecek...
kızımı anneanneye gönderdim bende duşumu aldım makyajımı yaptım şimdi giyinip bir okulun çayına gidiyorum orayada yöresel nonoş sanatçımız gelecek ama çok eğlendiriyor onun için gideceğim , nazada eşim bakacak...yaşasın özgürlükkkkkkkkk 3 saatliğinede olsa
beyzuş abla patik modelini gösterirmisin kızlarıma yapıcam
kuru siyah üzüm olmazmıki
canım inşallah haftayada bu boncuklardan alırım :)))cok tesekkürler beyzus abla cok sevindim ilk tacimi almis bulunmaktayim insallah her hafta birer tane koleksiyonuma ekleyebilirim
masallah bize masallahhhhhh ilbatumcum
hamiş olmayasın sakın :)aminnnnnn inşallah
pkolu arkadaşlarım bişey danışmak isterim size
benim adet günümden 4 gün önce lekelenmem oldu ben adetim başladı zannetmiştim
diğer üç gün kagverengi akıntım oldu bu günde normal günüm hiç bişey yok sizinde başınıza böyle bir durum geldimi aceba bu şekilde düzensizliğiniz olmuşmuydu?:26:
Ara öğün olarak 3 fındık 3 bade 1 avuç kuru dut 1 avuç yaban mersini 6 leblebi 4 kabak çekirdeği bir finger yedim 3 bardakta çay içtim çok değil dimi?
aminnnnnn inşallah
pkolu arkadaşlarım bişey danışmak isterim size
benim adet günümden 4 gün önce lekelenmem oldu ben adetim başladı zannetmiştim
diğer üç gün kagverengi akıntım oldu bu günde normal günüm hiç bişey yok sizinde başınıza böyle bir durum geldimi aceba bu şekilde düzensizliğiniz olmuşmuydu?:26:
annem şu emel acar'ın proramını açtı oradaki kadın 92 kiloymuş ve 45 kilo vermiş hemde 7 ayda ,şimdi 34 beden giyiyorum diyor ....
nasıl yaptınız peki diye sorduğunda hiçbir şey yemedim diyor ,ne kadar sağlıksız olduğunu biliyorum diyor ama nasıl vermiş kadın ya, hayatta o kadar aç kalamam ben ,bazen canım diyete uyun olmayan şeyleride çekiyor ne yapayım :))) 7 ayda olmayıversinde 10 ayda olsun değil mi :)
merhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim şükürler olsun
eveeeetttt GÜNAAYYDDIIINNNNN
Bugün ilk günüm
SABAH KAHVALTIM
1 ince dilim kızarmış ekmek
teflon tavada yağsız sade omlet tabi haşlamada olabilir
1 adet salatalık
çay veya kahve kesinlikle şekersiz (yıllardır çaya hiç şeker koymam bitki çaylarınada ama türk kahvesi veya nescafeye 1 adet kesmeşeker koyuyorum)
ÖĞLEN
1 adet haşlama orta boy patates
1 adet haşlama sosis
1 adet söğüş domates
İKİNDİ
2 adet grissini
çay veya nascafe
AKŞAM
1 tabak bulyonlu şehriye çorbası
1 su bardağı garnitür sebze
1 adet ızgara et köftede olur ama ekmeksiz
1 kase yağsız cacık 1 çay kaşığı zeytinyağ konabilir ama ben koymuyorum
YATARKEN
1 elma veya kış armudu
ve ara arada twist & shape 'e çıkıp adım atmaca kalori yakmaca
sevgilerle akşama görüşürüz
annem şu emel acar'ın proramını açtı oradaki kadın 92 kiloymuş ve 45 kilo vermiş hemde 7 ayda ,şimdi 34 beden giyiyorum diyor ....
nasıl yaptınız peki diye sorduğunda hiçbir şey yemedim diyor ,ne kadar sağlıksız olduğunu biliyorum diyor ama nasıl vermiş kadın ya, hayatta o kadar aç kalamam ben ,bazen canım diyete uyun olmayan şeyleride çekiyor ne yapayım :))) 7 ayda olmayıversinde 10 ayda olsun değil mi :)
Masallah o zaman sana ececimBen de irade sifir hele spor isime gelirse Kendimi zorliyim diyorum ama bazen resmen gözüm dönüyor ama cidden agustostan beri mucizeyi basarmissin benimde yaza kadar zayiflamam sart Birde ben günde 2 ögün yiyorum ara ögünümde nereeyse hic yok ara ögünlerde ne yiyorsun
:
Tünaydınlar iyi pazarlar kızlar
Dişimin ağrısı baskılandı çok şükür ama sabah kalktığımda ağzımı açamıyordumdünden beri açlıktanda ölcem sabah 1 dilim ekmek biraz peynir anca yiyebildim o da ilaç içicem diye ağzımı açamıyorum çiğneyemiyorum kaldım aç açına ama çok şükür o inanılmaz ağrıdan kurtuldum :81:
Anaaaa kızlarrrrrrrrr kapı baca açık bırakıp gitmişsiniz
Sabah saat 10da eşimin kuzeni kahvaltıya geldi ve şükür hiçte düzenimi bozmadım :122:
2 dilim kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
0.5 kk az yağlı kaşar peyniri
Şekersiz çay
:122: :122: :122: öğlene doğru neskafe içtik ve bol bol dertleştik ( daha doğrusu eski sevgilisini çekiştirdik)
Öğlende:
1 kaşarlı tost
1 yeşil çay
Akşama allah kerim henüz bir fikrim yok uydururum sağlıklı birşeyler nasılsa
Harikasın umarım hep böyle azmin devam ederde sende güzel güzel kilolarını verirsin
Güzel ben değil 10 aya 17 aya bile razı olurumyeterki gitsin.
ASlında sağlıksız bir şekilde zayıflayanları ekrana çıkarıp anlattırmaları bana göre büyük hata sonra bazen insanlar onlara uyabiliyor. Hee ben uymam o ayrıHani sağlıksız vermiş olsa bile en azından ekran karşısında sağlıklı bir beslenme şekliyle verdim demesi gençler adına daha güzel örnek olur
Medya yeri geldimi herşeyi çarpıtarak anlatıyor ve anlattırıyorda bu sefermi dürüst yayınlamışlar
Üstelik gıcık olurum 34 beden giyenlere ne o cubuk kraker gibi
merhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?