Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım

eveeeetttt GÜNAAYYDDIIINNNNN

Bugün ilk günüm

SABAH KAHVALTIM

1 ince dilim kızarmış ekmek
teflon tavada yağsız sade omlet tabi haşlamada olabilir
1 adet salatalık
çay veya kahve kesinlikle şekersiz (yıllardır çaya hiç şeker koymam bitki çaylarınada ama türk kahvesi veya nescafeye 1 adet kesmeşeker koyuyorum)

ÖĞLEN

1 adet haşlama orta boy patates
1 adet haşlama sosis
1 adet söğüş domates

İKİNDİ

2 adet grissini
çay veya nascafe

AKŞAM

1 tabak bulyonlu şehriye çorbası
1 su bardağı garnitür sebze
1 adet ızgara et köftede olur ama ekmeksiz
1 kase yağsız cacık 1 çay kaşığı zeytinyağ konabilir ama ben koymuyorum

YATARKEN

1 elma veya kış armudu

ve ara arada twist & shape 'e çıkıp adım atmaca kalori yakmaca
sevgilerle akşama görüşürüz

Son düzenleme:

yok banucum yok nerdeeee uyku sersemi almış yazacağıma yapmış yazmışım ,hayatta anlamaz mutfak işinden ...

bugün simitli antepfıstıklı helvalı tereyağlı kayısı reçeli peynirli ve hşlama yumurtadan oluşan süper bir kahvaltı yaptım ...arada bir ister değilmi ama nasıl özlemişim böyle bir kahvaltıyı ancak bugün birşey yemezsem dengelenecek...
kızımı anneanneye gönderdim bende duşumu aldım makyajımı yaptım şimdi giyinip bir okulun çayına gidiyorum orayada yöresel nonoş sanatçımız gelecek ama çok eğlendiriyor onun için gideceğim , nazada eşim bakacak...yaşasın özgürlükkkkkkkkk 3 saatliğinede olsa

derincim bende sabah simit yedim pazar günü kendime biraz ödül vereyim ki diyet sıkıcı olmasın bende çok özlemişim simiti afiyet olsun ama artık ekmek hakkımı bitirdim bugün daha ekmek yok bana

kuru siyah üzüm olmazmıki

Geçen doktor kubilay diyordu bir meyve kuruduğu zaman şeker ve kalori oranı 9 kat artıyormuş. Onun için kuru üzüm olacağını sanmıyorum ben :26:

İlknur senin bu avatarını görünce direk leslie yaptığım halim aklıma geliyor tabi ben bacağımı o kadar kaldıramıyorum

cok tesekkürler beyzus abla cok sevindim ilk tacimi almis bulunmaktayim insallah her hafta birer tane koleksiyonuma ekleyebilirim

masallah bize masallahhhhhh ilbatumcum
canım inşallah haftayada bu boncuklardan alırım :)))
hamiş olmayasın sakın :)
Ara öğün olarak 3 fındık 3 bade 1 avuç kuru dut 1 avuç yaban mersini 6 leblebi 4 kabak çekirdeği bir finger yedim 3 bardakta çay içtim çok değil dimi?

yediklerin çerez ve kalorisi yüksek harcayabiliyorsan sorun değil ama yoksa sorun olur cumaya :)

Tünaydınlar iyi pazarlar kızlar

Dişimin ağrısı baskılandı çok şükür ama sabah kalktığımda ağzımı açamıyordum dünden beri açlıktanda ölcem sabah 1 dilim ekmek biraz peynir anca yiyebildim o da ilaç içicem diye ağzımı açamıyorum çiğneyemiyorum kaldım aç açına ama çok şükür o inanılmaz ağrıdan kurtuldum :81:

annem şu emel acar'ın proramını açtı oradaki kadın 92 kiloymuş ve 45 kilo vermiş hemde 7 ayda ,şimdi 34 beden giyiyorum diyor ....
nasıl yaptınız peki diye sorduğunda hiçbir şey yemedim diyor ,ne kadar sağlıksız olduğunu biliyorum diyor ama nasıl vermiş kadın ya, hayatta o kadar aç kalamam ben ,bazen canım diyete uyun olmayan şeyleride çekiyor ne yapayım :))) 7 ayda olmayıversinde 10 ayda olsun değil mi :)

Canım doğum kontrol hapı kullanıyormusun PCO için ??? Bende de lekelenme çok fazla oluyordu çok şükür bu ay yok. Kahverengi akıntı şeklinde oluyor adet olana kadar sürüyordu ama ben YASMİN kullandığım için onun yan etkisiymiş bir de yanlış kullanıyormuşum sanırım bu ay doğru kullandım henüz bir sorun yok

7 ayda 45 kilo vermiş 34 beden olmuş aferin ona kusura bakmasın ama salaklıktan başka birşey değil yaptığı
1) 34 Beden olmak sağlıklı birşey mi ? 34 Çocuk bedeni bayan bedeni değil.
2) 7 ayda yemeyerek verdiği 45 kiloyu , yiyerek 1 senede 90 kilo olarak geri alır.

Ben çok kızdım şimdi o kadına çünkü zamanında ben de öyle bir hata yaptım 3 ayda 30 kilo verdim ama sonra 50 kilo aldım kimseye hızlı kilo vermeyi önermiyorummm yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde sporla destekleyerek kilo verilebilir ayda 3 kilo olsun ama sağlıklı olsun bilincindeyim.

Anaaaa kızlarrrrrrrrr kapı baca açık bırakıp gitmişsiniz

Sabah saat 10da eşimin kuzeni kahvaltıya geldi ve şükür hiçte düzenimi bozmadım :122:

2 dilim kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
0.5 kk az yağlı kaşar peyniri
Şekersiz çay

:122: :122: :122: öğlene doğru neskafe içtik ve bol bol dertleştik ( daha doğrusu eski sevgilisini çekiştirdik )

Öğlende:

1 kaşarlı tost
1 yeşil çay

Akşama allah kerim henüz bir fikrim yok uydururum sağlıklı birşeyler nasılsa

Harikasın umarım hep böyle azmin devam ederde sende güzel güzel kilolarını verirsin

Güzel ben değil 10 aya 17 aya bile razı olurum yeterki gitsin.
ASlında sağlıksız bir şekilde zayıflayanları ekrana çıkarıp anlattırmaları bana göre büyük hata sonra bazen insanlar onlara uyabiliyor. Hee ben uymam o ayrı Hani sağlıksız vermiş olsa bile en azından ekran karşısında sağlıklı bir beslenme şekliyle verdim demesi gençler adına daha güzel örnek olur
Medya yeri geldimi herşeyi çarpıtarak anlatıyor ve anlattırıyorda bu sefermi dürüst yayınlamışlar
Üstelik gıcık olurum 34 beden giyenlere ne o cubuk kraker gibi

aralarda ya 1 meyve yanında ayran veya yarım yağlı süt bu duruma göre değişiyor bazen 1 su bardağı bazen 1 çay bardağı.veya biraz çiğ badem ve leblebi ile meyve çayı veyA çay veya nescafe(nescafeyi bırakamdım gitti selülit yapıyor diyorla ama çok seviyorum.günde 1 kere içiyorum içmediğim de oluyr),hemen hemen hergn içine limon sıktığım maden suyum var.yeşil çay bazen iiçyorum.spor insana moral veriyor ve bu kadar kendini iyi hissederken vücudun içn bişiler yapmışken yemeye kıyamıyorsunuz.şiddelte tavisye edeirm.bizde birazdan dışarı yemeğe gideceğiz.çocukalrın hastalıkları derken çok bunaldık biraz ara iy olacak.ama döner yemeyi düşünüyorum

çok geçimş olsun.hayatımda gördüğüm en büyük ağrıydı diş ağrısı.Allah şifa versin

bende senin az yediğini düşünüyorum hep özlem.yani bizlere göre az.diyorumki nasıl dayanıyor.ben hiç aç kalamıyorum bi görsen bazen 2 saatte acıktığım oluyor.tahlillerime baktırmam lazım bi ara.aslında 5 günde 5 kilo fikri çok cazipti.birden hedefe biraz daha yaklaşmak.ama sizde gördükki 3600 verip biraz geri almıştın sonraki hafta bi daha verdin dimi?yani 3 haftada 4 gibi vermiş oldunki sen zaten haftada ortalama 1300 gibi veriyordun.yani aynı hesaba geldi.küçük meleğimde aynı şekilde oldu sanırım.sonra efsunlu hasta oldu hepimiz korktuk.bunları sizi rencide etmek için fln kesinlikle yazmıyorum.o dönem bende kıskandım hatırlarsanız belki emzirmesem yapacağım bir diyetti.(gerçi hemoroit problemim var onda da düzenli yemek zorundayım patetes fln kabızlık veriridi) buradan bi daha yapmak isteyenlere örnek olsun diye yzıyorum.insanın nefsine çok hoş geliyor.ama aslında aynı hesaba geliyor gibi.hele o çok kilo veren bir kız vardı o nasıl olmuştur kimbilir 9 haftamı yapmış ne?bu gencecik yaşında neler olmuştur vücuduna...

valla misafire olduğu halde menün çok iyi.tebrikler

merhabalar nasılsınız kızlar ben iyiyim şükürler olsun

bizlerde iyiyiz alıştınmı kuzucuklara?ben 3 üyle zor başediyorum canımdan can oldukları halde.işin çok zor ama çokta güzeldir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…