Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selam
geldim ütümü yaptım geçmişi okudum
uykum geldi şimdi de gece yerimi yadırgadım uyuyamadım pek
leslie yapmak istiyorum bugün ama hiç halim yokvalla canım da istemiyor

yena cım spor listesi için tşk etmeyi unutmuştum..tşk ler

ellerin dert görmesinn teşekkür ederiz

toztoprak nurların arasında kalmışın dilek dileeee listeye bile gile girmişim vayy beee çok mutluyum sırayla haftaya inşallah 2. olurum

inş hepimiz ideal kilolarımıza inerim tek isteğim kilolarımı vermek

günaydın kendi kilomda senide buldum benim kiloma kim yakınsa onlarla beraber inşallah bu sefer başarıcam bir senede 20 kiloyu hedef koydum başarıcam inşallah

inş...acelemiz yok sağlıklıca kilolarımızı verelim geri almayalım..

Dişim için özele gittim. 1000 mg lık antibiyotik verdi bir de apranax çarşamba gel çekelim dedi üstteki 20 likte çürümüş dedi dişçiye gidersem rahat 4 tane çekilecek dişim var

çok geçmiş olsun cnm..daha önce hiç diş çektirmedim korkumdan..benimde çürük dişlerim war...korkuyorum gitmeye

bende 110 kiloydum ilk hafta 3 kilo verdim sonraki 2 haftada 1.5 kilo 4.haftaa 1 kilo verdim..sanırım ilk hafta ödemler falan gitti...

geçmiş olsun canım..sağlıklı olda verirsin kiloları yine..

ağrın geçmiş şükür cnm..geçmiş olsun tekrardan

7 ayda 45 kilo bayada vermiş geri almasa bari..dediğin gibi ilbatum 7 olmasında 10 olsun 12 olsun razıyım bende :)

sağlıklı kilo verelimde 5 olmasın 3 olsun geri gelmesin..

http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur

çok hoş çıkmışsın tebrikler

çok geçmiş olsun cnm..daha önce hiç diş çektirmedim korkumdan..benimde çürük dişlerim war...korkuyorum gitmeye

Canım ben 2-3 tane diş çektirdim şimdiye kadar ama bunun kökü çok büyük ondan korktum çektirmedim şimdiye kadar ama korkunun ecele faydası yok. Akşam oldu yine ağırmaya başladı çok kötü diş ağrısı eğer senin de çürük dişlerin varsa hiç ağrımasını beklemeden git çektir. Bu ağrı insanı hayattan soğutuyor

Çektirdiğim dişlerin yerine naptırcam onu düşünüyorum böyle çektirmeye devam edersem tek dişi kalmış canavar olucam daha bu yaşta

Kızlarrrrrrrrrrrrr hala ortam sakin
Mmery canım sende hatim mi indiriyorsun

Eşimin halasına gidiyoruz gelince hemen yanınıza dönerim :122: :122:
Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm

ayhhh geldim geldimm.. gecmişe bakıyordumm..
kızzz ne çok geziyosun sen

Akraba gezmesi be güzelim biraz evvel telefon açıp geliceğiz birazdan diyen adam şimdide azdaha dur erken daha diyor yok yok bu adam çok çabuk fikir değiştiriyor allahtan nikahta vazgeçtim hayır diyeceğim demedi

derin çok hoş çıkmışın ve kilonu kesinlikle göstermiyorsun canım
5 mil leslie yaptım kızlar bravo bana şimdi gideyim de duşumu alayım

beyzusss şşlern nerde dürttt beniii

kızım kumpir istedi malum burda fastfoot olmayınca haşladık patatesleri püreledik kattık mazemeleri üstünede kaşar yolladık fırına aman gelde yeme 4 bilemedin 5 kaşık yedim ama en kötüsü kocam 1 bardak kola içdedi izin veriyorum dedi ama ben vijdan azabı cekiyorumm insallah yansımaz cumaya

aynen öyle aptallık resmen insan kendi vücuduna bu kadarını yapar mı? 34 bedende ne işin var değil mi?
ben 38 *40 olsam yeter ne yapayım çocuk gibi...
hızlı verince helede spor yapmadan verince kesin daha fazlasını alırsın , ayda 3-5 normal ama 8den yukarısı düşük kilolar için banada doğru gelmiyor....
aferin sana valla ben bu hafta yine çıldırdım ki bu bayramdan beri kendimi pek toparlayamadım...
bencede hata bilinçsiz insanlar aaaa bak verilebiliyormuş deyip hiçbir şey yemeden içmeden yaşayabiliyorlar
zaten uyulacak gibi değil canım ya yemeden içmeden nereye kadar...
değil mi 40 bile yeter ya :))))
yok bitanem ya ne az yemesi ,ben yazmıyorum bu ara yediklerimi diye eskisi gibi sanıyorsun :)
dün iskenderi bugün kıymalı pideyi hüplettim :)))
annem gözleme falan getirmiş affetmedim yedim, çikolataları söylemiyorum bile....
senin 2 saatte acıkmanda normal değil bence ben çok çabuk acıkmıyorum 3-3,5 saat aç kalsam ancak acıkmaya başlıyorum.
ben asla az yemiyorum sadece öğün sayım size göre az ve ekmek hiç yemiyorum yoksa yiyorum bu koca vücut nasıl dayanır
canım aslında ben verirdim ama o diyetten sonra regl olunca o hafta veremedim yoksa verirdim azda olsa ki bu hafta 1 kilo gitti ,dayanabilsem tekrar yaparım inan ama patates günü iğrençççç hemde yakın zamanda yaptığım için sağlıksız o nedenle yapmam
herkesin bünyesi farklı ben yaparım demekle olmuyor yapabilen sağlık sorunu olmayanlar yapmalı zaten
ben üstüste o diyeti asla yapamam araya en az 3 ay girmeli o da zorlanırsam tabi, şimdi yine 3 ana öğün ve 1 meyve öğünü yapıyorum ama ekmeği yok denecek kadar az yiyorum.
gerçi bu ara ekmek yerine tükettiğim hamurişinin haddi hesabı yok ((
biri bana dur demeli.....

aynen 12 olsun bu kilolar sağlıcakla gitsinde 12 ayda gitsin bende razıyım :)))

ECE canım sen bana az yediğimi söylüyorsun ya ama sen bana göre çok daha hızlı kilo verdin ,bu da demek oluyor ki ben az yemiyorum aslında... spor yaptım diyeceksin ama o dönemler bende yapıyordum :))) sen emziriyorsun buradaki herkese göre tabi çok yersin ,ben o dönemi hatırlıyorumda taşı verseler onu bile yerdim :) ama doğru olan şu ki sana göre gerçekten az yiyorum....

Canımmmmmmmmmm amannnn diyim sana okadar güzel kilo verdin sakın fazla kaçırma :26:
Bak ne güzel 7lerede düştün günah değilmi emeğine. Tamam bu güne kadar yemişsin ama bari yarından itibaren dikkatli ol canım yaa
Sana hepimiz burada güveniyoruz bizleri utandırmayacağına eminim zaten o yüzden sakınnnnnnnnnnn

Bak Beyzus Abla şişler valla

ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum benim akıntı 3 gün sürdü şimdi hiç bişey yok yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek

ah ahhhhh bide beni etkilesede günde yarim saatte olsa lesli yapsam baharcim
canım inşallah haftayada bu boncuklardan alırım :)))

hamiş olmayasın sakın :)

yediklerin çerez ve kalorisi yüksek harcayabiliyorsan sorun değil ama yoksa sorun olur cumaya :)
amin canim insallah hep beraber aliriz
Agrinin hafifledigine sevindim canim ihmal etme hallet yilbasindan önce
Bian 45 kilo vermis halimi düsündümde düsünmekten vazgectim 2 senede vermeye raziyim bende
http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur
Cok hossun canim boylu poslusun masallah aman nazar degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…