kızlar az önce çektim yeni halim...inş olmuştur
http://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
ellerin dert görmesinn teşekkür ederiz
toztoprak nurların arasında kalmışın dilek dileeeelisteye bile gile girmişim vayy beee çok mutluyum sırayla haftaya inşallah 2. olurum
günaydın kendi kilomda senide buldum benim kiloma kim yakınsa onlarla beraber inşallah bu sefer başarıcam bir senede 20 kiloyu hedef koydum başarıcam inşallah
Dişim için özele gittim. 1000 mg lık antibiyotik verdi bir de apranax çarşamba gel çekelim dediüstteki 20 likte çürümüş dedi dişçiye gidersem rahat 4 tane çekilecek dişim var
Pazartesi günkü menümü buraya yazarak diyete başlamıştım.Salı da yazdım ama çok fazla yorum yapan olmayınca sadece sayfaları okumakla yetindim.Yediklerime dikkat etmeye devam ettim.Az da olsa spor yapmak için leslie videolarını indirdim ama sadece salı akşamı 3 milin yarısını yapabildim,yani 25 dk.Çarşamba günü temizlik vs derken vakit olmadı.Perşembe annemin günü vardı,teyzelerle beraber ben de fazla kaçırdım.Her gün tartılıyorum,pazartesi sabahıyla bu sabah arasında tam 2 kilo var.Keşke perşembe de boğazımı tutsaydım,daha fazla kilo vermiş olacaktım.Ama acaba 5 günde 2 kilodan fazlası zararlı mıdır?İdeali ne kadar sizce?
Selam kızlar ben kv lerin taşınma telaşındayım,yarın taşnıyorlar hayırlısı ile bütün gün hazırlık yaptım yarın evlerinde yemek olmaz vs diye.Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz hiç bakamadım şu haftayı bir atlatayım Allahın izni ile ptesi her şeye kaldığım yerden devam edicem inşallah.Diyet miyet hak getire onca zorla verdiğim kiloların hepsini aldım(( Off off akılsız kafam ne diyim.
Tünaydınlar iyi pazarlar kızlar
Dişimin ağrısı baskılandı çok şükür ama sabah kalktığımda ağzımı açamıyordumdünden beri açlıktanda ölcem sabah 1 dilim ekmek biraz peynir anca yiyebildim o da ilaç içicem diye ağzımı açamıyorum çiğneyemiyorum kaldım aç açına ama çok şükür o inanılmaz ağrıdan kurtuldum :81:
annem şu emel acar'ın proramını açtı oradaki kadın 92 kiloymuş ve 45 kilo vermiş hemde 7 ayda ,şimdi 34 beden giyiyorum diyor ....
nasıl yaptınız peki diye sorduğunda hiçbir şey yemedim diyor ,ne kadar sağlıksız olduğunu biliyorum diyor ama nasıl vermiş kadın ya, hayatta o kadar aç kalamam ben ,bazen canım diyete uyun olmayan şeyleride çekiyor ne yapayım :))) 7 ayda olmayıversinde 10 ayda olsun değil mi :)
7 ayda 45 kilo vermiş 34 beden olmuş aferin ona kusura bakmasın ama salaklıktan başka birşey değil yaptığı
1) 34 Beden olmak sağlıklı birşey mi ? 34 Çocuk bedeni bayan bedeni değil.
2) 7 ayda yemeyerek verdiği 45 kiloyu , yiyerek 1 senede 90 kilo olarak geri alır.
Ben çok kızdım şimdi o kadına çünkü zamanında ben de öyle bir hata yaptım 3 ayda 30 kilo verdim ama sonra 50 kilo aldım kimseye hızlı kilo vermeyi önermiyorummm yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde sporla destekleyerek kilo verilebilir ayda 3 kilo olsun ama sağlıklı olsun bilincindeyim.
çok geçmiş olsun cnm..daha önce hiç diş çektirmedim korkumdan..benimde çürük dişlerim war...korkuyorum gitmeye
Kızlarrrrrrrrrrrrr hala ortam sakin
Mmery canım sende hatim mi indiriyorsun
Eşimin halasına gidiyoruz gelince hemen yanınıza dönerim :122: :122:
Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm
ayhhh geldim geldimm.. gecmişe bakıyordumm..
kızzz ne çok geziyosun sen
süpersinnnnn daha nice kilo vermeler
aynen öyle aptallık resmen insan kendi vücuduna bu kadarını yapar mı? 34 bedende ne işin var değil mi?7 ayda 45 kilo vermiş 34 beden olmuş aferin ona kusura bakmasın ama salaklıktan başka birşey değil yaptığı
1) 34 Beden olmak sağlıklı birşey mi ? 34 Çocuk bedeni bayan bedeni değil.
2) 7 ayda yemeyerek verdiği 45 kiloyu , yiyerek 1 senede 90 kilo olarak geri alır.
Ben çok kızdım şimdi o kadına çünkü zamanında ben de öyle bir hata yaptım 3 ayda 30 kilo verdim ama sonra 50 kilo aldım kimseye hızlı kilo vermeyi önermiyorummm yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde sporla destekleyerek kilo verilebilir ayda 3 kilo olsun ama sağlıklı olsun bilincindeyim.
aferin sana valla ben bu hafta yine çıldırdım ki bu bayramdan beri kendimi pek toparlayamadım...Anaaaa kızlarrrrrrrrr kapı baca açık bırakıp gitmişsiniz
Sabah saat 10da eşimin kuzeni kahvaltıya geldi ve şükür hiçte düzenimi bozmadım :122:
2 dilim kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
0.5 kk az yağlı kaşar peyniri
Şekersiz çay
:122: :122: :122: öğlene doğru neskafe içtik ve bol bol dertleştik ( daha doğrusu eski sevgilisini çekiştirdik)
Öğlende:
1 kaşarlı tost
1 yeşil çay
Akşama allah kerim henüz bir fikrim yok uydururum sağlıklı birşeyler nasılsa
Harikasın umarım hep böyle azmin devam ederde sende güzel güzel kilolarını verirsin
Güzel ben değil 10 aya 17 aya bile razı olurumyeterki gitsin.
ASlında sağlıksız bir şekilde zayıflayanları ekrana çıkarıp anlattırmaları bana göre büyük hata sonra bazen insanlar onlara uyabiliyor. Hee ben uymam o ayrıHani sağlıksız vermiş olsa bile en azından ekran karşısında sağlıklı bir beslenme şekliyle verdim demesi gençler adına daha güzel örnek olur
Medya yeri geldimi herşeyi çarpıtarak anlatıyor ve anlattırıyorda bu sefermi dürüst yayınlamışlar
Üstelik gıcık olurum 34 beden giyenlere ne o cubuk kraker gibi
yok bitanem ya ne az yemesi ,ben yazmıyorum bu ara yediklerimi diye eskisi gibi sanıyorsun :)aralarda ya 1 meyve yanında ayran veya yarım yağlı süt bu duruma göre değişiyor bazen 1 su bardağı bazen 1 çay bardağı.veya biraz çiğ badem ve leblebi ile meyve çayı veyA çay veya nescafe(nescafeyi bırakamdım gitti selülit yapıyor diyorla ama çok seviyorum.günde 1 kere içiyorum içmediğim de oluyr),hemen hemen hergn içine limon sıktığım maden suyum var.yeşil çay bazen iiçyorum.spor insana moral veriyor ve bu kadar kendini iyi hissederken vücudun içn bişiler yapmışken yemeye kıyamıyorsunuz.şiddelte tavisye edeirm.bizde birazdan dışarı yemeğe gideceğiz.çocukalrın hastalıkları derken çok bunaldık biraz ara iy olacak.ama döner yemeyi düşünüyorum
çok geçimş olsun.hayatımda gördüğüm en büyük ağrıydı diş ağrısı.Allah şifa versin
bende senin az yediğini düşünüyorum hep özlem.yani bizlere göre az.diyorumki nasıl dayanıyor.ben hiç aç kalamıyorum bi görsen bazen 2 saatte acıktığım oluyor.tahlillerime baktırmam lazım bi ara.aslında 5 günde 5 kilo fikri çok cazipti.birden hedefe biraz daha yaklaşmak.ama sizde gördükki 3600 verip biraz geri almıştın sonraki hafta bi daha verdin dimi?yani 3 haftada 4 gibi vermiş oldunki sen zaten haftada ortalama 1300 gibi veriyordun.yani aynı hesaba geldi.küçük meleğimde aynı şekilde oldu sanırım.sonra efsunlu hasta oldu hepimiz korktuk.bunları sizi rencide etmek için fln kesinlikle yazmıyorum.o dönem bende kıskandım hatırlarsanız belki emzirmesem yapacağım bir diyetti.(gerçi hemoroit problemim var onda da düzenli yemek zorundayım patetes fln kabızlık veriridi) buradan bi daha yapmak isteyenlere örnek olsun diye yzıyorum.insanın nefsine çok hoş geliyor.ama aslında aynı hesaba geliyor gibi.hele o çok kilo veren bir kız vardı o nasıl olmuştur kimbilir 9 haftamı yapmış ne?bu gencecik yaşında neler olmuştur vücuduna...
valla misafire olduğu halde menün çok iyi.tebrikler
bizlerde iyiyiz alıştınmı kuzucuklara?ben 3 üyle zor başediyorum canımdan can oldukları halde.işin çok zor ama çokta güzeldir eminim.
yena cım spor listesi için tşk etmeyi unutmuştum..tşk ler
inş hepimiz ideal kilolarımıza inerim tek isteğim kilolarımı vermek
inş...acelemiz yok sağlıklıca kilolarımızı verelim geri almayalım..
çok geçmiş olsun cnm..daha önce hiç diş çektirmedim korkumdan..benimde çürük dişlerim war...korkuyorum gitmeye
bende 110 kiloydum ilk hafta 3 kilo verdim sonraki 2 haftada 1.5 kilo 4.haftaa 1 kilo verdim..sanırım ilk hafta ödemler falan gitti...
geçmiş olsun canım..sağlıklı olda verirsin kiloları yine..
ağrın geçmiş şükür cnm..geçmiş olsun tekrardan
7 ayda 45 kilo bayada vermiş geri almasa bari..dediğin gibi ilbatum 7 olmasında 10 olsun 12 olsun razıyım bende :)
sağlıklı kilo verelimde 5 olmasın 3 olsun geri gelmesin..
çok hoş çıkmışsın tebrikler
ECE canım sen bana az yediğimi söylüyorsun ya ama sen bana göre çok daha hızlı kilo verdin ,bu da demek oluyor ki ben az yemiyorum aslında... spor yaptım diyeceksin ama o dönemler bende yapıyordum :))) sen emziriyorsun buradaki herkese göre tabi çok yersin ,ben o dönemi hatırlıyorumda taşı verseler onu bile yerdim :) ama doğru olan şu ki sana göre gerçekten az yiyorum....
Canım doğum kontrol hapı kullanıyormusun PCO için ??? Bende de lekelenme çok fazla oluyordu çok şükür bu ay yok. Kahverengi akıntı şeklinde oluyor adet olana kadar sürüyordu ama ben YASMİN kullandığım için onun yan etkisiymiş bir de yanlış kullanıyormuşum sanırım bu ay doğru kullandım henüz bir sorun yok
ah ahhhhh bide beni etkilesede günde yarim saatte olsa lesli yapsam baharcimGeçen doktor kubilay diyordu bir meyve kuruduğu zaman şeker ve kalori oranı 9 kat artıyormuş. Onun için kuru üzüm olacağını sanmıyorum ben :26:
İlknur senin bu avatarını görünce direk leslie yaptığım halim aklıma geliyortabi ben bacağımı o kadar kaldıramıyorum
amin canim insallah hep beraber alirizcanım inşallah haftayada bu boncuklardan alırım :)))
hamiş olmayasın sakın :)
yediklerin çerez ve kalorisi yüksek harcayabiliyorsan sorun değil ama yoksa sorun olur cumaya :)
Agrinin hafifledigine sevindim canim ihmal etme hallet yilbasindan önceTünaydınlar iyi pazarlar kızlar
Dişimin ağrısı baskılandı çok şükür ama sabah kalktığımda ağzımı açamıyordumdünden beri açlıktanda ölcem sabah 1 dilim ekmek biraz peynir anca yiyebildim o da ilaç içicem diye ağzımı açamıyorum çiğneyemiyorum kaldım aç açına ama çok şükür o inanılmaz ağrıdan kurtuldum :81:
Bian 45 kilo vermis halimi düsündümde düsünmekten vazgectim 2 senede vermeye raziyim bendeannem şu emel acar'ın proramını açtı oradaki kadın 92 kiloymuş ve 45 kilo vermiş hemde 7 ayda ,şimdi 34 beden giyiyorum diyor ....
nasıl yaptınız peki diye sorduğunda hiçbir şey yemedim diyor ,ne kadar sağlıksız olduğunu biliyorum diyor ama nasıl vermiş kadın ya, hayatta o kadar aç kalamam ben ,bazen canım diyete uyun olmayan şeyleride çekiyor ne yapayım :))) 7 ayda olmayıversinde 10 ayda olsun değil mi :)
Cok hossun canim boylu poslusun masallah aman nazar degmesinhttp://c1112.hizliresim.com/s/l/161x6.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?